Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ας πούμε για γλυκόλογα.
Στα τσέχικα milacku(έρωτά μου),lasko(αγάπη μου),zlato(χρυσή μου),srdicko(καρδούλα μου).
Στα πολωνικά kochanie(αγάπη μου,μωρό μου),skarbie(θησαυρέ μου),aniolku(άγγελέ μου).
Στα ρωσικά dorogaya(ακριβή μου),zolotaya(χρυσή μου).

γιατί εμένα, όταν άνοιξα κάτι παρόμοιο για τα ρουμανικό, με τρόλαρε κάποιος και μάλιστα πολύ βίαια, με προσβολές για το πόσο ρουμανικά ξέρω, επειδή και καλά δεν είπα σωστά μία λέξη;

και τελικά το θρεντ μου κλειδώθηκε. :huh: :(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ας πούμε για γλυκόλογα.
Στα τσέχικα milacku(έρωτά μου),lasko(αγάπη μου),zlato(χρυσή μου),srdicko(καρδούλα μου).
Στα πολωνικά kochanie(αγάπη μου,μωρό μου),skarbie(θησαυρέ μου),aniolku(άγγελέ μου).
Στα ρωσικά dorogaya(ακριβή μου),zolotaya(χρυσή μου).

Ρωσικα:
Моя дорогая, προφέρεται μαια ντραγκαια
Моя золотая, προφέρεται μαια ζλαταια
Моя любимая, προφέρεται μαια λουμπιμαια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κοπλιμέντα για Σλάβες:
1.Εχεις πολύ ωραία μάτια
Τσέχικα:Mas moc pekne oci
Πολωνικά:Masz bardzo ladne oczcy
Ρωσικά:U tebia oitsien krassivaye glaza

2.Μου αρέσουν πολύ τα βυζιά σου
Τσέχικα:Mam moc rad tvoje prsa
Πολωνικά:Bardzo lubie twuj piers
Ρωσικά:Mnie iravitcia tvuj grud

3.Κάνεις πολύ καλές πίπες
Τσέχικα:Moc dobre kouris
Πολωνικά:Robisz loda bardzo dobrze
Ρωσικά:Oitsien chrasio delayes miniet.

Γενικό χιούμορ που αρέσει στις γκόμενες:
Τσεχία:Pivo dela hezke tela(η μπύρα κάνει ωραία σώματα).
Hezky Cesky(όμορφες Τσέχες)

Πολωνία:Polskie dziewzczyny maja duzo witaminy(οι Πολωνέζες έχουν πολλές βιταμίνες).

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ρωσικα:
Моя дорогая, προφέρεται μαια ντραγκαια
Моя золотая, προφέρεται μαια ζλαταια
Моя любимая, προφέρεται μαια λουμπιμαια

μαία είναι η γυναίκα που ξεγεννάει έγκυες.

Μαϊά ή μαγιά νταραγκάγια, ζαλατάγια, λιουμπίμαγια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που βρήκαν καλή την ιδέα:

Δεν έχει νόημα εδώ σκόρπια, να ρίχνονται εκφράσεις, λέξεις κλπ. Χαμένος κόπος, που θα τον πάρει ο άνεμος των ποσταρισμάτων.
Προτείνω να μην βιαστεί κανένας να δίνει στοιχεία τέτοια, για να μην χαθεί η μπάλα. Υπομονή και θα επανέλθω.
Όσοι γουστάουν την σκέψη και θέλουν σοβαρά να συμμετέχουν, ας στείλουν ΠΜ και την γλώσσα που κατέχουν. Τα υπόλοιπα
θα αναπτυχθούν σε βάθος χρόνου, σωστά και μεθοδικά για να έχουν νόημα, χωρίς προχειρότητα και βιασύνη.

ηδη το παρον thread έχει ξεφύγει και κινδυνεύει να γίνει άσχετο με τον τίτλο του...

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνηθισμένος διάλογος στα κλαμπ:
-Dumayes D Lux jest najlutsej klub v Kieve?(πιστεύεις οτι το D Lux είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?)
-Niet.Ja redko zdezd prijedu.(Οχι.Ερχομαι σπάνια εδώ)
-Ty iz Kieva?(είσαι από το Κίεβο?)
-Da.(ναι)
-Ja iz Grecju(εγώ είμαι από την Ελλάδα).Byla u nas?Jesli lubis plavat i zagarat jest otlistno.(ήσουν σε εμάς?Αν σου αρέσει να κολυμπάς και να μαυρίζεις είναι το καλύτερο μέρος).
-Nie byl.Oitsien lubliu plavat.(δεν ήμουνα.Πολύ μου αρέσει να κολυμπάω).
-Mogu tebia preglasat do nase ostrove Rhodos,Kreta.Tam otlistnie plaze i oitsien zarko.Lubis bolse teplo ili cholodno?(Μπορώ να σε προσκαλέσω στα νησιά μας Ρόδο,Κρήτη.Εκεί είναι πολύ ωραίες παραλίες και πολύ ζεστά.Σου αρέσει πιο πολύ η ζέστη ή το κρύο?
-Ja lubliu teplo.(μου αρέσει η ζέστη).
-Bude tebia u nas oitsien iravicia.Rabotayes v Kieve?(θα σου αρέσει πολύ σε εμάς.Δουλεύεις στο Κίεβο?)
-Da.(Ναι)
-Lubis podarki?(Σου αρέσουν τα δώρα?)
-Oitsien lubliu podarki(πολύ μου αρέσουν τα δώρα)
κτλ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
-Dumayes D Lux jest najlutsej klub v Kieve?(πιστεύεις οτι το D Lux είναι το καλύτερο κλαμπ στο Κίεβο?)
-Da.(ναι)
-Ja iz Grecju(εγώ είμαι από την Ελλάδα).Byla u nas?Jesli lubis plavat i zagarat jest otlistno.(ήσουν σε εμάς?Αν σου αρέσει να κολυμπάς και να μαυρίζεις είναι το καλύτερο μέρος).
-Mogu tebia preglasat do nase ostrove Rhodos,Kreta.Tam otlistnie plaze i oitsien zarko.Lubis bolse teplo ili cholodno?(Μπορώ να σε προσκαλέσω στα νησιά μας Ρόδο,Κρήτη.Εκεί είναι πολύ ωραίες παραλίες και πολύ ζεστά.Σου αρέσει πιο πολύ η ζέστη ή το κρύο?
-Bude tebia u nas oitsien iravicia.Rabotayes v Kieve?(θα σου αρέσει πολύ σε εμάς.Δουλεύεις στο Κίεβο?)
-Da.(Ναι)
κτλ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ. Βάλε τελεία, και γράφε μόνο για Κίεβο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η απόλυτη ατάκα για να γαμήσεις Ουκρανέζες είναι lubis podarki?(σου αρέσουν τα δώρα?).Λίγες αντιστέκονται στην πρόκληση.
Για Πολωνέζες είναι καλύτερο το lubisz pienadze?(σου αρέσουν τα λεφτά?)
Συνήθως για κάποιο λόγο απαντάνε όλες ναι.
Δηλαδή βλέπεις την άλλη να τσεκάρει τα duty free της πετάς ένα lubis podarki και είσαι μέσα.Είναι ατάκα που πάει παντού.Και σε στάσεις λεωφορείων κτλ σπάνια αστοχείς.
Μια συνηθισμένη ερώτηση των Ουκρανέζων είναι kde jest muj podarok?(πού είναι το δώρο μου?).Γενικά στις Σλάβες αρέσουν οι γενναιόδωροι τύποι χωρίς περιορισμούς.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ. Βάλε τελεία, και γράφε μόνο για Κίεβο.

ακριβώς. πρέπει να οργανωθούμε. και να βρούμε πώς θα αποδίδουμε τους φθόγγους, ειδικά σε γλώσσες όπως τα ρωσικά που έχουν κάποιους πολύ στριφνούς φθόγγους σαν τα shch.

αλλιως αν μιλάς ρωσικά όπως ο κμαν πάνω θα είσαι σαν εκείνον με το κοπή τη πίτα.

μπορώ να δηλώσω δημοσίως συμμετοχή και όχι με πμ;

θέλω να δηλώσω για ρουμανικά, ρωσικά (ακόμη μαθαίνω, πρόθυμος να διδαχθώ από μεγαλυτέρους) και γερμανικά.  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ακριβώς. πρέπει να οργανωθούμε. και να βρούμε πώς θα αποδίδουμε τους φθόγγους, ειδικά σε γλώσσες όπως τα ρωσικά που έχουν κάποιους πολύ στριφνούς φθόγγους σαν τα shch.

αλλιως αν μιλάς ρωσικά όπως ο κμαν πάνω θα είσαι σαν εκείνον με το κοπή τη πίτα.

μπορώ να δηλώσω δημοσίως συμμετοχή και όχι με πμ;

θέλω να δηλώσω για ρουμανικά, ρωσικά (ακόμη μαθαίνω, πρόθυμος να διδαχθώ από μεγαλυτέρους) και γερμανικά.  

Με τις γκόμενες μόνο ρωσικά μιλάω.Τα ρωσικά έχουν ένα φοβερό πλεονέκτημα.Οσο και σκατά να τα κάνεις στη γραμματική γίνεσαι καταννοητός.Αυτό δεν το έχουν άλλες γλώσσες.Στην Ουκρανία ούτε το 20% από τις γκόμενες δε μιλάνε αγγλικά και αυτές σπαστά μιλάνε.Χωρίς ρωσικά χάνεις πάμπολλες ευκαιρίες.
Αν μιλάτε ρωσικά κουδουνίζει το ρευστό στην τσέπη και έχετε Βαλκανιόφατσα είστε πρακτικά τεράστιοι θεωρείστε άλφα κλάσσης γκόμενοι στην Ουκρανία και έχετε αυτομάτως χαρέμι.Η Ουκρανία είναι από τις ελάχιστες ευρωπαικές χώρες που έτσι και μπουκάρεις στο μαγαζί ξένος φορτωμένος αμέσως σε καρφώνουν ωραίες γκόμενες ακόμα και όταν συνοδεύονται.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
-Da.(ναι)
-Da.(Ναι)
κτλ
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αλλά σε μια τέτοια συζήτηση θα συμετέχει κάποια μόνο επί πληρωμής. Για να βγάλεις αξιόλογη γκόμενα άνευ πληρωμής με τέτοιες ατάκες κομματάκι δύσκολο. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αλλά σε μια τέτοια συζήτηση θα συμετέχει κάποια μόνο επί πληρωμής. Για να βγάλεις αξιόλογη γκόμενα άνευ πληρωμής με τέτοιες ατάκες κομματάκι δύσκολο. 

Εννοείται για γκόμενες επί πληρωμή μιλάω.Εχεις μια μέρα στη διάθεσή σου προσπαθείς να ψαρέσεις γκομενάκια στο κλαμπ για one night stand.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εννοείται για γκόμενες επί πληρωμή μιλάω.Εχεις μια μέρα στη διάθεσή σου προσπαθείς να ψαρέσεις γκομενάκια στο κλαμπ για one night stand.
Σ αυτήν την περίπτωση είσαι άρχοντας  :thumbsup:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εγώ πάντα μιλάω για αυτούς που θέλουν να σπρώξουν ρευστό.Για τους άλλους λέει ο Dirty ο Glock κτλ.
Και πολύ καλά κάνουν ο Dirty και ο Glock. Ακόμα και οι ρώσοι και ουκρανοί από τα κοινωνικά δίκτυα καμακώνουν. Κάνε προετοιμασία από το ίντερνετ και θα διαπιστώσεις πόσο πιο φθηνά θα σου ερχετε η Ουκρανία. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πολύ καλά κάνουν ο Dirty και ο Glock. Ακόμα και οι ρώσοι και ουκρανοί από τα κοινωνικά δίκτυα καμακώνουν. Κάνε προετοιμασία από το ίντερνετ και θα διαπιστώσεις πόσο πιο φθηνά θα σου ερχετε η Ουκρανία. 

Εγώ βασικά δεν έχω χρόνο.Ερχομαι Ουκρανία για 2 μέρες το πολύ.Δεν μπορώ να πουλήσω έρωτες κτλ αν δεν κάτσει στο πρώτο ραντεβού δεν έχω δεύτερη ευκαιρία.Αν έχω πάνω από 3 μέρες το παρατάω το ίντερνετ έχω ήδη βρει γκόμενες από κλαμπ ή στο δρόμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνήθως όταν συνοδευεσαι έχεις πολύ μεγαλύτερη πέραση σε Ουκρανία και Ρωσία αυτό είναι κανόνας.  

Και μόνος να είσαι αυτές καρφώνουνε.Αρκεί να είσαι καλοντυμένος.Γενικά βλέμματα όλο νόημα.Π.χ. βαριέμαι με αυτόν το μαλάκα σώσε με.Γενικά όσο έχεις ρευστό οι σλαβικές χώρες είναι ένα απέραντο πάρτυ.Κάνεις απίστευτα πράγματα.Δεν πιστεύεις πόσο γαμιάς είσαι.
Για αυτό λέω στα παιδιά εδώ.Αν έχετε ένα χιλιάρικο κάψτε το σε ένα ΣΚ να νιώσετε βασιλιάς για 2 νύχτες που είναι ανεπανάληπτη εμπειρία αντί απλώς να καλογαμήσετε μια βδομάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom