ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δημητρη για πιο λογο ο αλαν ειναι " καφρος?
ρε αχρηστε θα βαλεις καμια φορα ταξη να βρισκονται οι πληροφοριες ή θα πας στο διαολο
Δημητρη για πιο λογο ο αλαν ειναι " καφρος?
Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακαδεν εχει πουτανες λισαβωνα μονο 4 γριες βολταρουν 68-70 χρονων!
Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα .Δημητρη για πιο λογο ο αλαν ειναι " καφρος?
θα μαθεις ορθογραφια??? που θελεις και ταξιδια?γαμησε τα παιδια βγηκα εκτος προπολογισμου.πηγα το πρωιστο τομι χιλφιγερ μαγαζι που μου αρεσε η γκομενα που ψωνισα χτες.πηρα 6 φανελακια και 4 παντελονια και 2 πουκαμισα !η κοπελα ομως δεν απαντησε που την καλεσα φαγητο μονο γελασε.παω να πλερωσω μου ζητησαν 170 ευρο πιο πολλα απο οσα υπολογισα.πληρωσα,εφυγα.μετα παω σπιτι ειχα ενα παντελονι 100 ευρο,ενα πουκαμισο 70 που δεν τους ζητησα να μου τα δωσουν ουτε δοκιμασα καν.παω πισω λεω με χρεοσατε για κατι που δεν ζητησα.δεν εδιναν λεφτα πισω,λενε πρεπει να παρεις κατι αλλο για να γινει η αλλαγη,κανανε λαθος εγω να το πληρωσω?ασε που το ενα μπλουζακι ισως να το πηρα τελευτεα δεν θυμομουν.με αναγκασαν να παρω αλλο παντελονι και αλλο φανελακι και εδωσα αλλα 13 ευρο απο πανω.ακριβα ειναι εδω να φας,βουκουρεστι 10-15 την μερα τρως καλα εδω θελω 50-60 τιν μερα.εξω απο την τουριστικη ζωνη ειναι πιο φτηνα μου ειπανε σημερα.απο πουτανες τιποτα εδω.πουλανε παντου κοκα,χασις,πουτανες τιποτα
Δημητρακη σοβαρα τοσο ειναι?Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακα
Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα .
δεν πηγα ακομα μπαρακι,ολοι ειναι φοιτητες μαζι ερασμους,η παρεα.μονο σημερα τουλαχιστον 5 ατομα με πλισιασαν για κοκα η χασισι.τους λεω να γαμησω δεν εχει θα παρω κοκα?να παω στα μπαρακια δεν ειναι μακρια 15 λεπτα παω απλα ειναι ανηφορικος ο δρομος και μετα τις 12 βγαινουν αυτοι.γαμησε τους.Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακα
Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα .
Ρε τύποι το θέμα ειναι για το Κιέβο, επι 10 σελίδες αναζητω πληροφορίες για το Κιέβο και την Ουκρανία, και το μονο που βλέπω ειναι εσάς να τσακώνεστε και να λέτε για Μολδαβια, Αγία Πετρούπολη, Μπρατιςλαβα, Λισαβώνα (!), Μαδαγασκάρη (!!!).
Εχει παει κανεις απο εσάς Ουκρανία πρόσφατα; Μπορει να με βοηθήσει λιγο με τα διαδικαστικά; Που να αλλάξω λεφτα; Πως να παω απο το αεροδρομιο στην πολη του Κιέβου; Που μου προτείνετε να μείνω; Τι εχει το Κιέβο για να δω; Ποιες άλλες πόλεις ειναι κοντα και αξίζουν μια επίσκεψη; Με γυναικες αξίζει να ασχοληθώ, κι αν ναι πως;
Ευχαριστω!
Εκει στο ανηφορικό βραδάκι θα το φάς το αράπικό το τσουστουνάκι Αν εισαι τυχερός θα τη γλυτώσεις με ενα τσιμπουκάκι....και το ρητό Μπατίστα,Μπατίστα στα μούτρα όλα χύστα αν εισαι άτυχος θα γυρισεις όρθιος στην πτήση Λισαβόνα Λάρνακαδεν πηγα ακομα μπαρακι,ολοι ειναι φοιτητες μαζι ερασμους,η παρεα.μονο σημερα τουλαχιστον 5 ατομα με πλισιασαν για κοκα η χασισι.τους λεω να γαμησω δεν εχει θα παρω κοκα?να παω στα μπαρακια δεν ειναι μακρια 15 λεπτα παω απλα ειναι ανηφορικος ο δρομος και μετα τις 12 βγαινουν αυτοι.γαμησε τους.
Σας βάζω άλλη μια μαλακία που εγραψε εκτος απο το οτι έμενε 12 χρόνια Σλοβακία.και μην ξεχνας εγω σου εδωσα ινφο για το σιδερενιο αλογο ( 5000 cc 10V το δικο μου - οχι σαν το δικο σου των φτωχων νεοπλουτων)
παρε αλη μια φωτο απο το ιντερνετ εεεεεε;;;;;;;;
σε είδαν τύπο λαρτζ και έβαλαν κι άλλα στη σακούλα.χαχα.γαμησε τα παιδια βγηκα εκτος προπολογισμου.πηγα το πρωιστο τομι χιλφιγερ μαγαζι που μου αρεσε η γκομενα που ψωνισα χτες.πηρα 6 φανελακια και 4 παντελονια και 2 πουκαμισα !η κοπελα ομως δεν απαντησε που την καλεσα φαγητο μονο γελασε.παω να πλερωσω μου ζητησαν 170 ευρο πιο πολλα απο οσα υπολογισα.πληρωσα,εφυγα.μετα παω σπιτι ειχα ενα παντελονι 100 ευρο,ενα πουκαμισο 70 που δεν τους ζητησα να μου τα δωσουν ουτε δοκιμασα καν.παω πισω λεω με χρεοσατε για κατι που δεν ζητησα.δεν εδιναν λεφτα πισω,λενε πρεπει να παρεις κατι αλλο για να γινει η αλλαγη,κανανε λαθος εγω να το πληρωσω?ασε που το ενα μπλουζακι ισως να το πηρα τελευτεα δεν θυμομουν.με αναγκασαν να παρω αλλο παντελονι και αλλο φανελακι και εδωσα αλλα 13 ευρο απο πανω.ακριβα ειναι εδω να φας,βουκουρεστι 10-15 την μερα τρως καλα εδω θελω 50-60 τιν μερα.εξω απο την τουριστικη ζωνη ειναι πιο φτηνα μου ειπανε σημερα.απο πουτανες τιποτα εδω.πουλανε παντου κοκα,χασις,πουτανες τιποτα
οι φωτο απο ζωολογικο κηπο?Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακα
Οι ηλικιες πανω απο τα 30 και πανω σε Ουκρανια ειναι μονο τρωκτικα εμπειρα που δεν θα χασουν το χρονο τους αν δεν εισαι εκει.Θελουν ζεστο μετρητο και αμμεσα.Γενικως Mamba σε Ουκρανια να εισαι ετοιμος για χοντρο δαγκωμα.Μια μεσης εμφανισης Χαχλουσκα δεχεται καθημερινα 50-70 μυνηματα απο γκουνηδες απο ολη την υφηλιο(μερικοι απο αυτους τους στελνουν και λεφτα χωρις να τις εχουν συναντησει live )To καλυτερο παιχνιδι μπορεις να το κανεις live στην Ουκρανια εκτος Mamba και σε ηλικιες απο 30-40 θα σου ερθει απο τσαμπα εως και ελαχιστο κοστος αναλογω βεβαια αν εισαι εμφανισημος,αν μιλας ρωσσικα κλπΕυχαριστω όσους απάντησαν. Λβιβ, Οντεσα αξίζουν σαν πόλεις;
Ξεκίνησα να παίζω μαμπα στο δρόμο που χάραξε ο ντέρτι κάποια κουτσοαγγλικα κάποιες τα μιλούν. Επικεντρώθηκα σε ηλικίες άνω των 30 με τη λογική οτι θα ειναι πιο εύκολες, μλκιες κανω; Κάποιες βλέπω λενε χύμα για σπονσορινγκ, μια αλλη που τη ρώτησα αν θα ερθει να με δει μου ειπε "αν μου κανεις τα έξοδα μου έρχομαι", τι σκατα όλες πουτάνες ειναι;
Για κάντε ρε σεις κανα ταχύρρυθμο στο μαμπα μην παω ακλαφτος...
Οι ηλικιες πανω απο τα 30 και πανω σε Ουκρανια ειναι μονο τρωκτικα εμπειρα που δεν θα χασουν το χρονο τους αν δεν εισαι εκει.Θελουν ζεστο μετρητο και αμμεσα.Γενικως Mamba σε Ουκρανια να εισαι ετοιμος για χοντρο δαγκωμα.Μια μεσης εμφανισης Χαχλουσκα δεχεται καθημερινα 50-70 μυνηματα απο γκουνηδες απο ολη την υφηλιο(μερικοι απο αυτους τους στελνουν και λεφτα χωρις να τις εχουν συναντησει live )To καλυτερο παιχνιδι μπορεις να το κανεις live στην Ουκρανια εκτος Mamba και σε ηλικιες απο 30-40 θα σου ερθει απο τσαμπα εως και ελαχιστο κοστος αναλογω βεβαια αν εισαι εμφανισημος,αν μιλας ρωσσικα κλπ
Μια χαρα σε βρισκω=τετοιους θελουν χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος.Μειονεκτημα το γεγονος οτι δεν μιλας Ρωσσικα.Αγγλικα ξερεις?Άλλοι συναγωνιστές βέβαια προτείνουν μαμπα Ρωσικα τύπε μου δυστυχώς δε μιλάω. Τωρα το εμφάνισιμος ειναι σχετικό, ολοι εμφανίσιμοι λενε πως ειναι να σου πω το αντικειμενικό λοιπόν: ειμαι 29 χρόνων, 178 ύψος, λεπτός και με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά (λευκός, ξανθός, οχι μελαψός). Το στυλ μου με τις γκόμενες ειναι να μην το παίζω αλάνι και κακό παιδι, αλλα χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος (λόγω παρουσιαστικου, μόρφωσης, εμπειριών, κτλ δεν μπορώ να υποστηρίξω το πρωτο αλλα πολυ ευκολα το δεύτερο).
μαλλιά εχεις;ή εισαι φαλακροξανθοςΆλλοι συναγωνιστές βέβαια προτείνουν μαμπα Ρωσικα τύπε μου δυστυχώς δε μιλάω. Τωρα το εμφάνισιμος ειναι σχετικό, ολοι εμφανίσιμοι λενε πως ειναι να σου πω το αντικειμενικό λοιπόν: ειμαι 29 χρόνων, 178 ύψος, λεπτός και με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά (λευκός, ξανθός, οχι μελαψός). Το στυλ μου με τις γκόμενες ειναι να μην το παίζω αλάνι και κακό παιδι, αλλα χαμογελαστόςι, σοβαρός και κύριος (λόγω παρουσιαστικου, μόρφωσης, εμπειριών, κτλ δεν μπορώ να υποστηρίξω το πρωτο αλλα πολυ ευκολα το δεύτερο).
Μια χαρα σε βρισκω=τετοιους θελουν χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος.Μειονεκτημα το γεγονος οτι δεν μιλας Ρωσσικα.Αγγλικα ξερεις?
μαλλιά εχεις;ή εισαι φαλακροξανθος
γοητεια η φαλακρα φιλεΑγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά τύπε. Και καταλαβαίνω ιταλικά λόγω γαλλικών και ισπανικών. Δε μένω Ελλάδα τύπε, οποτε μιλάω ξένες γλώσσες θέλοντας και μη... Μονο τα γαμημενα τα ρωσικα δεν αξιώθηκα να μάθω αν και τραβιέμαι με ρωσιδες 1,5 χρόνο τωρα
Φαλακροξανθος
μμμ,σοβαρό μειονέκτημα. Κάποιοι εδώ θα έσπευδαν να σε χαρακτηριστούν.
Αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά τύπε. Και καταλαβαίνω ιταλικά λόγω γαλλικών και ισπανικών. Δε μένω Ελλάδα τύπε, οποτε μιλάω ξένες γλώσσες θέλοντας και μη... Μονο τα γαμημενα τα ρωσικα δεν αξιώθηκα να μάθω αν και τραβιέμαι με ρωσιδες 1,5 χρόνο τωρα
Φαλακροξανθος
Ενταξει μια χαρα θα εισαι Ουκρανια τοτε.Εγω θα σου προτεινα να μεινεις( αν μπορεις οικονομικα ) 1 μηνα εκει το καλοκαιρι(γιατι μια βδομαδα δεν θα πεξεις καλη μπαλα με προοπτικη).Για πλακα θα βρεις καποιο μουναρο 28-35 χρονων και με μηδαμινα εξοδα συντηρησης της γιατι με εβρο εκει τωρα γαμεις και δερνεις.Προσοχη=οποια γκομενα βρισκεις θα λες οτι θα κατσω δυο χρονια ουκρανια για δουλειες.Μamba ξεχνα το ...θα σου παει ο κουκος αηδονι.
γοητεια η φαλακρα φιλε
σκουφο να φορας ομως....πολυ κρυο για εμας τους νοτιους
μμμ,σοβαρό μειονέκτημα. Κάποιοι εδώ θα έσπευδαν να σε χαρακτηριστούν.