Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν εχει πουτανες λισαβωνα μονο 4 γριες βολταρουν 68-70 χρονων!
Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής  :2funny: θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακα  :2funny:

Δημητρη για πιο λογο ο αλαν ειναι " καφρος?  :s&m_2:
Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? :jerking: :2funny:Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα  :2funny:.

Συνημμένα

• b098c1bbd04bf5b8f7440b6d8d7479bf.jpg
    b098c1bbd04bf5b8f7440b6d8d7479bf.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ldwbjsvvuy51fcada0b328b.jpg
    ldwbjsvvuy51fcada0b328b.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 20

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
γαμησε τα παιδια βγηκα εκτος προπολογισμου.πηγα το πρωιστο τομι χιλφιγερ μαγαζι που μου αρεσε η γκομενα που ψωνισα χτες.πηρα 6 φανελακια και 4 παντελονια και 2 πουκαμισα !η κοπελα ομως δεν απαντησε που την καλεσα φαγητο μονο γελασε.παω να πλερωσω μου ζητησαν 170 ευρο πιο πολλα απο οσα υπολογισα.πληρωσα,εφυγα.μετα παω σπιτι ειχα ενα παντελονι 100 ευρο,ενα πουκαμισο 70 που δεν τους ζητησα να μου τα δωσουν ουτε δοκιμασα καν.παω πισω λεω με χρεοσατε για κατι που δεν ζητησα.δεν εδιναν λεφτα πισω,λενε πρεπει να παρεις κατι αλλο για να γινει η αλλαγη,κανανε λαθος εγω να το πληρωσω?ασε που το ενα μπλουζακι ισως να το πηρα τελευτεα δεν θυμομουν.με αναγκασαν να παρω αλλο παντελονι και αλλο φανελακι και εδωσα αλλα 13 ευρο απο πανω.ακριβα ειναι εδω να φας,βουκουρεστι 10-15 την μερα τρως καλα εδω θελω 50-60 τιν μερα.εξω απο την τουριστικη ζωνη ειναι πιο φτηνα μου ειπανε σημερα.απο πουτανες τιποτα εδω.πουλανε παντου κοκα,χασις,πουτανες τιποτα
θα μαθεις ορθογραφια??? που θελεις και ταξιδια?  :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής  :2funny: θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακα  :2funny:
 Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? :jerking: :2funny:Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα  :2funny:.
Δημητρακη σοβαρα τοσο  :jerking: ειναι?  :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν πηγα ακομα μπαρακι,ολοι ειναι φοιτητες μαζι ερασμους,η παρεα.μονο σημερα τουλαχιστον 5 ατομα με πλισιασαν για κοκα η χασισι.τους λεω να γαμησω δεν εχει θα παρω κοκα?να παω στα μπαρακια δεν ειναι μακρια 15 λεπτα παω απλα ειναι ανηφορικος ο δρομος και μετα τις 12 βγαινουν αυτοι.γαμησε τους.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε τύποι το θέμα ειναι για το Κιέβο, επι 10 σελίδες αναζητω πληροφορίες για το Κιέβο και την Ουκρανία, και το μονο που βλέπω ειναι εσάς να τσακώνεστε και να λέτε για Μολδαβια, Αγία Πετρούπολη, Μπρατιςλαβα, Λισαβώνα (!), Μαδαγασκάρη (!!!).

Εχει παει κανεις απο εσάς Ουκρανία πρόσφατα; Μπορει να με βοηθήσει λιγο με τα διαδικαστικά; Που να αλλάξω λεφτα; Πως να παω απο το αεροδρομιο στην πολη του Κιέβου; Που μου προτείνετε να μείνω; Τι εχει το Κιέβο για να δω; Ποιες άλλες πόλεις ειναι κοντα και αξίζουν μια επίσκεψη; Με γυναικες αξίζει να ασχοληθώ, κι αν ναι πως;

Ευχαριστω!

Ευχαριστω όσους απάντησαν. Λβιβ, Οντεσα αξίζουν σαν πόλεις;

Ξεκίνησα να παίζω μαμπα στο δρόμο που χάραξε ο ντέρτι  :grin:  κάποια κουτσοαγγλικα κάποιες τα μιλούν. Επικεντρώθηκα σε ηλικίες άνω των 30 με τη λογική οτι θα ειναι πιο εύκολες, μλκιες κανω; Κάποιες βλέπω λενε χύμα για σπονσορινγκ, μια αλλη που τη ρώτησα αν θα ερθει να με δει μου ειπε "αν μου κανεις τα έξοδα μου έρχομαι", τι σκατα όλες πουτάνες ειναι;

Για κάντε ρε σεις κανα ταχύρρυθμο στο μαμπα μην παω ακλαφτος...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν πηγα ακομα μπαρακι,ολοι ειναι φοιτητες μαζι ερασμους,η παρεα.μονο σημερα τουλαχιστον 5 ατομα με πλισιασαν για κοκα η χασισι.τους λεω να γαμησω δεν εχει θα παρω κοκα?να παω στα μπαρακια δεν ειναι μακρια 15 λεπτα παω απλα ειναι ανηφορικος ο δρομος και μετα τις 12 βγαινουν αυτοι.γαμησε τους.
Εκει στο ανηφορικό βραδάκι θα το φάς το αράπικό το τσουστουνάκι  :2funny:Αν εισαι τυχερός θα τη γλυτώσεις με ενα τσιμπουκάκι....και το ρητό Μπατίστα,Μπατίστα στα μούτρα όλα χύστα  :2funny:αν εισαι άτυχος θα γυρισεις όρθιος στην πτήση Λισαβόνα Λάρνακα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και μην ξεχνας εγω σου εδωσα ινφο για το σιδερενιο αλογο ( 5000 cc 10V το δικο μου - οχι σαν το δικο σου των φτωχων νεοπλουτων)

παρε αλη μια φωτο απο το ιντερνετ εεεεεε;;;;;;;;
Σας βάζω άλλη μια μαλακία  :jerking: που εγραψε εκτος απο το οτι έμενε 12 χρόνια Σλοβακία.
  Ειναι τόσο άχρηστος που το αμάξι που έβαλε δτη φωτογραφία δεν είναι αυτο που λεει οτι έχει  :2funny: στη δευτερη φωτο σας βαζω τη φωτο απο touareg για να δειτε τη διαφορά  :2funny:.
  Μια Ρωσσική παροιμία λέει ΤΟ ΧΑΖΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΦΟΒΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Εδω πηγε να μας κανει το μάγκα αλλά έγινε ρεζίλι  :2funny: :2funny: :2funny:Σχετικά με τη Σλοβακία ισως εννοούσε οτι πηγε για λιγες μέρες πριν απο 12 χρόνια  :2funny:για τη φωτο στις αλπεις ειδατε οτι ειναι καμια 30αρια χρόνια πριν οταν δεν ηταν χοντρός  :2funny:όσο για της παρέες του φίλου μας της ειδα στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1437983729302.jpg
    1437983729302.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 17
  • 1437983729303.jpg
    1437983729303.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 19

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
γαμησε τα παιδια βγηκα εκτος προπολογισμου.πηγα το πρωιστο τομι χιλφιγερ μαγαζι που μου αρεσε η γκομενα που ψωνισα χτες.πηρα 6 φανελακια και 4 παντελονια και 2 πουκαμισα !η κοπελα ομως δεν απαντησε που την καλεσα φαγητο μονο γελασε.παω να πλερωσω μου ζητησαν 170 ευρο πιο πολλα απο οσα υπολογισα.πληρωσα,εφυγα.μετα παω σπιτι ειχα ενα παντελονι 100 ευρο,ενα πουκαμισο 70 που δεν τους ζητησα να μου τα δωσουν ουτε δοκιμασα καν.παω πισω λεω με χρεοσατε για κατι που δεν ζητησα.δεν εδιναν λεφτα πισω,λενε πρεπει να παρεις κατι αλλο για να γινει η αλλαγη,κανανε λαθος εγω να το πληρωσω?ασε που το ενα μπλουζακι ισως να το πηρα τελευτεα δεν θυμομουν.με αναγκασαν να παρω αλλο παντελονι και αλλο φανελακι και εδωσα αλλα 13 ευρο απο πανω.ακριβα ειναι εδω να φας,βουκουρεστι 10-15 την μερα τρως καλα εδω θελω 50-60 τιν μερα.εξω απο την τουριστικη ζωνη ειναι πιο φτηνα μου ειπανε σημερα.απο πουτανες τιποτα εδω.πουλανε παντου κοκα,χασις,πουτανες τιποτα
σε είδαν τύπο λαρτζ και έβαλαν κι άλλα στη σακούλα.χαχα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εχει ομως ψωλαράδες θα στην κάτσουν σε κάνα πάρκο τη νυχτα που θα περπατάς και μετά δεν θα μπορεις να κάτσεις στο αεροπλάνο της επιστροφής  :2funny: θα εισαι ορθιος απο τη Λισσαβόνα μεχρι τη Λάρνακα  :2funny:
  Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? :jerking: :2funny:Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα  :2funny:.
οι φωτο απο ζωολογικο κηπο?  :2funny: :2funny: :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Ευχαριστω όσους απάντησαν. Λβιβ, Οντεσα αξίζουν σαν πόλεις;

Ξεκίνησα να παίζω μαμπα στο δρόμο που χάραξε ο ντέρτι  :grin:  κάποια κουτσοαγγλικα κάποιες τα μιλούν. Επικεντρώθηκα σε ηλικίες άνω των 30 με τη λογική οτι θα ειναι πιο εύκολες, μλκιες κανω; Κάποιες βλέπω λενε χύμα για σπονσορινγκ, μια αλλη που τη ρώτησα αν θα ερθει να με δει μου ειπε "αν μου κανεις τα έξοδα μου έρχομαι", τι σκατα όλες πουτάνες ειναι;

Για κάντε ρε σεις κανα ταχύρρυθμο στο μαμπα μην παω ακλαφτος...
Οι ηλικιες πανω απο τα 30 και πανω σε Ουκρανια ειναι μονο τρωκτικα εμπειρα που δεν θα χασουν το χρονο τους αν δεν εισαι εκει.Θελουν ζεστο μετρητο και αμμεσα.Γενικως Mamba σε Ουκρανια να εισαι ετοιμος για χοντρο δαγκωμα.Μια μεσης εμφανισης Χαχλουσκα δεχεται καθημερινα 50-70 μυνηματα απο γκουνηδες απο ολη την υφηλιο(μερικοι απο αυτους τους στελνουν και λεφτα χωρις να τις εχουν συναντησει live )To καλυτερο παιχνιδι μπορεις να το κανεις live στην Ουκρανια εκτος Mamba και σε ηλικιες απο 30-40 θα σου ερθει απο τσαμπα εως και ελαχιστο κοστος αναλογω βεβαια αν εισαι εμφανισημος,αν μιλας ρωσσικα κλπ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
  Οταν κάποιος πηγαινει στην ντίσκο στο Μπεντέρι και πετάει και σπάει ποτήρια στην πίστα τι είναι? :jerking: :2funny:Εχει μια καφρίλα μια τριτοκοσμικότητα  :2funny:.

εδω μαζι σου εχεις δικιο αλα δεν ειμουν εγω μαζι τους δεν εχω παει ποτε Μπεντερι,
Σου λεω μονο οτι ηταν Αλεκος _ Γιωργος και τασσος. Εγω δεν ειμουν ....
μπορεις να το επιβεβαιωσης με Τασσο.

Συνημμένα

• fimes.jpg
    fimes.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 15

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Οι ηλικιες πανω απο τα 30 και πανω σε Ουκρανια ειναι μονο τρωκτικα εμπειρα που δεν θα χασουν το χρονο τους αν δεν εισαι εκει.Θελουν ζεστο μετρητο και αμμεσα.Γενικως Mamba σε Ουκρανια να εισαι ετοιμος για χοντρο δαγκωμα.Μια μεσης εμφανισης Χαχλουσκα δεχεται καθημερινα 50-70 μυνηματα απο γκουνηδες απο ολη την υφηλιο(μερικοι απο αυτους τους στελνουν και λεφτα χωρις να τις εχουν συναντησει live )To καλυτερο παιχνιδι μπορεις να το κανεις live στην Ουκρανια εκτος Mamba και σε ηλικιες απο 30-40 θα σου ερθει απο τσαμπα εως και ελαχιστο κοστος αναλογω βεβαια αν εισαι εμφανισημος,αν μιλας ρωσσικα κλπ

Άλλοι συναγωνιστές βέβαια προτείνουν μαμπα  :think:  Ρωσικα τύπε μου δυστυχώς δε μιλάω. Τωρα το εμφάνισιμος ειναι σχετικό, ολοι εμφανίσιμοι λενε πως ειναι  :grin:  να σου πω το αντικειμενικό λοιπόν: ειμαι 29 χρόνων, 178 ύψος, λεπτός και με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά (λευκός, ξανθός, οχι μελαψός). Το στυλ μου με τις γκόμενες ειναι να μην το παίζω αλάνι και κακό παιδι, αλλα χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος (λόγω παρουσιαστικου, μόρφωσης, εμπειριών, κτλ δεν μπορώ να υποστηρίξω το πρωτο αλλα πολυ ευκολα το δεύτερο).

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Άλλοι συναγωνιστές βέβαια προτείνουν μαμπα  :think:  Ρωσικα τύπε μου δυστυχώς δε μιλάω. Τωρα το εμφάνισιμος ειναι σχετικό, ολοι εμφανίσιμοι λενε πως ειναι  :grin:  να σου πω το αντικειμενικό λοιπόν: ειμαι 29 χρόνων, 178 ύψος, λεπτός και με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά (λευκός, ξανθός, οχι μελαψός). Το στυλ μου με τις γκόμενες ειναι να μην το παίζω αλάνι και κακό παιδι, αλλα χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος (λόγω παρουσιαστικου, μόρφωσης, εμπειριών, κτλ δεν μπορώ να υποστηρίξω το πρωτο αλλα πολυ ευκολα το δεύτερο).
Μια χαρα σε βρισκω=τετοιους θελουν χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος.Μειονεκτημα το γεγονος οτι δεν μιλας Ρωσσικα.Αγγλικα ξερεις?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Άλλοι συναγωνιστές βέβαια προτείνουν μαμπα  :think:  Ρωσικα τύπε μου δυστυχώς δε μιλάω. Τωρα το εμφάνισιμος ειναι σχετικό, ολοι εμφανίσιμοι λενε πως ειναι  :grin:  να σου πω το αντικειμενικό λοιπόν: ειμαι 29 χρόνων, 178 ύψος, λεπτός και με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά (λευκός, ξανθός, οχι μελαψός). Το στυλ μου με τις γκόμενες ειναι να μην το παίζω αλάνι και κακό παιδι, αλλα χαμογελαστόςι, σοβαρός και κύριος (λόγω παρουσιαστικου, μόρφωσης, εμπειριών, κτλ δεν μπορώ να υποστηρίξω το πρωτο αλλα πολυ ευκολα το δεύτερο).
μαλλιά εχεις;ή εισαι φαλακροξανθος

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μια χαρα σε βρισκω=τετοιους θελουν χαμογελαστός, σοβαρός και κύριος.Μειονεκτημα το γεγονος οτι δεν μιλας Ρωσσικα.Αγγλικα ξερεις?

Αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά τύπε. Και καταλαβαίνω ιταλικά λόγω γαλλικών και ισπανικών. Δε μένω Ελλάδα τύπε, οποτε μιλάω ξένες γλώσσες θέλοντας και μη... Μονο τα γαμημενα τα ρωσικα δεν αξιώθηκα να μάθω αν και τραβιέμαι με ρωσιδες 1,5 χρόνο τωρα  :headbang:

μαλλιά εχεις;ή εισαι φαλακροξανθος

Φαλακροξανθος  :grin:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26

Ενταξει μια χαρα θα εισαι Ουκρανια τοτε.Εγω θα σου προτεινα να μεινεις( αν μπορεις οικονομικα )  1 μηνα εκει το καλοκαιρι(γιατι μια βδομαδα δεν θα πεξεις καλη μπαλα με προοπτικη).Για πλακα θα βρεις καποιο μουναρο 28-35 χρονων και με μηδαμινα εξοδα συντηρησης της γιατι με εβρο εκει τωρα γαμεις και δερνεις.Προσοχη=οποια γκομενα βρισκεις θα λες οτι θα κατσω δυο χρονια ουκρανια για δουλειες.Μamba ξεχνα το ...θα σου παει ο κουκος αηδονι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά τύπε. Και καταλαβαίνω ιταλικά λόγω γαλλικών και ισπανικών. Δε μένω Ελλάδα τύπε, οποτε μιλάω ξένες γλώσσες θέλοντας και μη... Μονο τα γαμημενα τα ρωσικα δεν αξιώθηκα να μάθω αν και τραβιέμαι με ρωσιδες 1,5 χρόνο τωρα  :headbang:

γοητεια η φαλακρα φιλε
σκουφο να φορας ομως....πολυ κρυο για εμας τους νοτιους

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

μμμ,σοβαρό μειονέκτημα. Κάποιοι  εδώ θα έσπευδαν να σε χαρακτηριστούν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ενταξει μια χαρα θα εισαι Ουκρανια τοτε.Εγω θα σου προτεινα να μεινεις( αν μπορεις οικονομικα )  1 μηνα εκει το καλοκαιρι(γιατι μια βδομαδα δεν θα πεξεις καλη μπαλα με προοπτικη).Για πλακα θα βρεις καποιο μουναρο 28-35 χρονων και με μηδαμινα εξοδα συντηρησης της γιατι με εβρο εκει τωρα γαμεις και δερνεις.Προσοχη=οποια γκομενα βρισκεις θα λες οτι θα κατσω δυο χρονια ουκρανια για δουλειες.Μamba ξεχνα το ...θα σου παει ο κουκος αηδονι.

Τύπε μου το θέμα δεν ειναι οικονομικό, και ενα χρόνο μπορώ να κάτσω όπως ειναι το γριβνα τωρα. Το θέμα ειναι οτι α) ειμαι μισθωτός και 1 μηνα μαζεμένο δεν μπορώ να πάρω, και β) ακομα και να μπορούσα να πάρω σίγουρα δε θα τον πέρναγα στην Ουκρανία το καλοκαίρι, θα προτιμούσα να κανω διακοπές στα ελληνικά νησιά  :grin:

Και τωρα για 4-5 μερες θα παω, ίσα να δω το Κιέβο και καμια αλλη πολη. Αμα κάτσει και κανα γκομενακι για παρέα δε με χαλάει. Βασικα εγω αυτο που θελω ειναι κάποια ντόπια να με ξεναγήσει στην πολη της, να περάσουμε και το βράδυ μαζι και ολα καλα. Δε θελω πουτάνες ούτε με ενδιαφέρουν τίποτα υπερμουναροι. Μια καθημερινή κοπέλα να περάσουμε καλα τις μερες αυτές. Εννοείται τα έξοδα τα βάζω εγω. Αμα περαςω καλα μπορει να την ξανά επισκεπτώ. Επισης αμα θελει στο μέλλον ταξιδεύουμε και μαζι σε κάποια αλλη χωρα.

γοητεια η φαλακρα φιλε
σκουφο να φορας ομως....πολυ κρυο για εμας τους νοτιους

Ε καλα γοητεία δεν ειναι. Αλλα σίγουρα δεν ειναι και τόσο τρομερό όπως νομίζουν κάποιοι που με το που βλέπουν αραίωση χάνουν τη γη κάτω απο τα πόδια τους...

μμμ,σοβαρό μειονέκτημα. Κάποιοι  εδώ θα έσπευδαν να σε χαρακτηριστούν.

Λες σε ολόκληρη Ουκρανία να μην υπάρχουν γκομενες που θα το παραβλέψουν αυτο το μειονέκτημα; Οι φαλακροι εκει δε γαμάνε  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom