Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτη η φωτογραφία πότε είναι πριν απο 20 χρόνια οταν ησουν λεπτός? :2funny: τωρα εισαι τόφαλος!Μας εβαλες πρόσφατα φωτογραφίες σου  :2funny:.
  Αν ησουν 12 χρόνια Μπρατισλάβα θα μίλαγες Σλοβάκικα οπως εγω μιλάω Ρωσσικά,με Πολωνούς και Ουκρανούς θα συνενοούσουν για πλάκα!Και με τους Ρωσσους θα μπορουσες να συνενοηθεις,και θα μπορουσες σε 5-6 μηνες να μιλάς τέλεια Ρωσσικά.Και δεν θα περιμενες απο το Σινοχάρα να σου βρει πουτάνες να γαμίσεις  :2funny:Τόσο αγράμματος είσαι,τόσα ξερεις  :jerking: και τόσα λες  :2funny:Εσυ απο αυτες της γλώσσες δεν ξέρεις Χριστό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η φωτογραφια  ειναι προσφατη αλα σου την ποσταρα για την χειρονομια και να δεις αξιολογα μερη με αξιολογες παρεες που εσυ δεν θα πας ποτε στην ζωη σου.
Λαβε υπο οψιν οτι ειμαι 1,86 και οχι 1,70με τα χερια στην αναταση - εχω ολα μου τα μαλια,
λειτουργω ακομα στητικα ικανοποιητικα για την  ηλικια μου και το σπουδαιοτερο τα χρηματα που ξοδευω για τα γουστα μου ειναι δικα μου οχι των  δικων μου, και μην ξεχνας εγω σου εδωσα ινφο για το σιδερενιο αλογο ( 5000 cc 10V το δικο μου - οχι σαν το δικο σου των φτωχων νεοπλουτων)

Με την λογικη σου για τα Σλοβακικα κλπ δεν μιλω και Ελληνικα διοτι Αθηνα καποιος φιλος
κανει τις διαπραγματευσεις για τις κοπελες στο ξενοδοχειο που μενω... τι να κανουμε καποιοι ειναι καλυτεροι απο εμας στις διαπραγματευσεις και ο ΣΙΝΟ ειναι αρχηγος σε αυτο.

Παντως εισαι επιλεκτικος στο τι διαβαζεις και  στο τι απαντας  για τριτη φορα σου λεω
( σε προκαλω )λοιπον
οτι ναι εχεις δικιο ειναι γυφτισες ειναι γ & δ κατηγοριας αυτες που βρισκουμε εμεις Ουκρανια.  Εσυ που εισαι μεγαλο αλανι και γκομενος σενιος τελειος μονιμος κατοικος κανονισε την ιδια φαση στην πολη σου να δουμε τι μαγκια σου και να κανουμε μετα συγκρισεις
σε ποιοτητα - και κοστος).

αλιοως αστο μην μιλας, δεν εχεις ιδεα τι γινετε ουτε στην ιδια σου την πολη σε σχεση με γυναικες μιλω οχι οικονομοπολιτκες αναλυσεις  και πουτσες μπλε αδιαφορες για το θεμα μας.

παρε αλη μια φωτο απο το ιντερνετ εεεεεε;;;;;;;;

Συνημμένα

• 1437983729302.jpg
    1437983729302.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 18

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
παιδια γνωρισα ενα μικρο απο πετρουπολι στην λισαβωνα.τι  λετε να το καλεσω για φαγητο,κρασακι και μετα φατο η να την παρω στον φουρνο διπλα να της παρω τυροπιτακι χαχααχαχ.πηγα σε ενα καταστημα αγορασα 3 παντελονια τομι χιλφινγερ και 3 φανελακια.τρελαθηκαν ελεγαν απο που εισαι?εχουν λεφτα στην κυπρο?μετα αγορασα ενα σακακι απο 150 προσφορα 90 επιδει μου αρεσε η πωλιτρια.μοντελο,μαυρι βραζιλιανα με γαλαζια ματια σγουρο μαλι.οι 3 τρελαθηκαν,η μια κατι ειπε για κυπρο και με ρωτισαν δεν ειχατε προβληματα εκει?χαχαχα.πηρα και απο αλλο μαγαζι,διμιτρακι παρε σκαυπ να στα δειξω με τις τιμες πανω.δεν ξερω στην πετρουπολη αν τους αρεσουν τα φανελακια του τιγρη αλλα το φανελακι με τον κροκοδειλο του λακοστ τραβα τα βλεματα χαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχει πουτανες λισαβωνα μονο 4 γριες βολταρουν 68-70 χρονων!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ποια/ποιες πόλη/εις ειναι ωραία/ες και σχετικα κοντα στο Κιέβο που αξίζει να επισκεπτώ ως τουρίστας; Γενικά πέρα απο γυναικες εχει κατι ιδιαίτερο το Κιέβο που πρεπει να δω;

Όσον αφορά το θέμα γυναικες, πως με συμβουλεύετε να κινηθώ;

Ευχαριστω!

Ρε τύποι το θέμα ειναι για το Κιέβο, επι 10 σελίδες αναζητω πληροφορίες για το Κιέβο και την Ουκρανία, και το μονο που βλέπω ειναι εσάς να τσακώνεστε και να λέτε για Μολδαβια, Αγία Πετρούπολη, Μπρατιςλαβα, Λισαβώνα (!), Μαδαγασκάρη (!!!).

Εχει παει κανεις απο εσάς Ουκρανία πρόσφατα; Μπορει να με βοηθήσει λιγο με τα διαδικαστικά; Που να αλλάξω λεφτα; Πως να παω απο το αεροδρομιο στην πολη του Κιέβου; Που μου προτείνετε να μείνω; Τι εχει το Κιέβο για να δω; Ποιες άλλες πόλεις ειναι κοντα και αξίζουν μια επίσκεψη; Με γυναικες αξίζει να ασχοληθώ, κι αν ναι πως;

Ευχαριστω!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Ρε τύποι το θέμα ειναι για το Κιέβο, επι 10 σελίδες αναζητω πληροφορίες για το Κιέβο και την Ουκρανία, και το μονο που βλέπω ειναι εσάς να τσακώνεστε και να λέτε για Μολδαβια, Αγία Πετρούπολη, Μπρατιςλαβα, Λισαβώνα (!), Μαδαγασκάρη (!!!).

Εχει παει κανεις απο εσάς Ουκρανία πρόσφατα; Μπορει να με βοηθήσει λιγο με τα διαδικαστικά; Που να αλλάξω λεφτα; Πως να παω απο το αεροδρομιο στην πολη του Κιέβου; Που μου προτείνετε να μείνω; Τι εχει το Κιέβο για να δω; Ποιες άλλες πόλεις ειναι κοντα και αξίζουν μια επίσκεψη; Με γυναικες αξίζει να ασχοληθώ, κι αν ναι πως;

Ευχαριστω!
σου εστειλα πμ

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

Ευχαριστω!
ανταλλακτηρια εχει πσντου.στο αεδρομιο και μεσα στην πολη.ταξιαπ το αεριδρομιο καλυτερα να κλείσεις απ ξενοδοχειο.εχεις πολλες επιλογες που να μεινεις.καλο ειναι το dobrovo.com λιγο πιο ακριβο ςλλα αξιοπιστο.σξιοθεαρσ εχει  με πρωτα κα καλύτερα την οδο χρεσιατικ που οδηγει στην πλατεια μαινταν.κανε ενα ψαξιμο στο ιντερνετ,οσον αφορα τις γυναίκες απ οτι θα διαβασες στις προηγούμενες 120 σελιδες οι αποψεις διιστανται.αν εισαι βαλκανιοπουτσος την πετας εξω και τις γαμας το κερατο.οποια παρει ο χαρος.μετα εχει σπονσοριλικια μεσω μαμπα,στριπτιζαδικα,κλαμπ και βιζιτες πολλες.αναλογως τι τυπος εισαι και ποσο μπαγιοκο εισαι διατεθιμενος να σπρωξεις.απο κοσμο κσι εντονη νυχτερινη ζωη μην περιμένεις και πολλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ανταλλακτηρια εχει πσντου.στο αεδρομιο και μεσα στην πολη.ταξιαπ το αεριδρομιο καλυτερα να κλείσεις απ ξενοδοχειο.εχεις πολλες επιλογες που να μεινεις.καλο ειναι το dobrovo.com λιγο πιο ακριβο ςλλα αξιοπιστο.σξιοθεαρσ εχει  με πρωτα κα καλύτερα την οδο χρεσιατικ που οδηγει στην πλατεια μαινταν.κανε ενα ψαξιμο στο ιντερνετ,οσον αφορα τις γυναίκες απ οτι θα διαβασες στις προηγούμενες 120 σελιδες οι αποψεις διιστανται.αν εισαι βαλκανιοπουτσος την πετας εξω και τις γαμας το κερατο.οποια παρει ο χαρος.μετα εχει σπονσοριλικια μεσω μαμπα,στριπτιζαδικα,κλαμπ και βιζιτες πολλες.αναλογως τι τυπος εισαι και ποσο μπαγιοκο εισαι διατεθιμενος να σπρωξεις.απο κοσμο κσι εντονη νυχτερινη ζωη μην περιμένεις και πολλα.

Μπράβο.Βλέπω μαθαίνεις.Σημασία έχει να κλείσεις διαμέρισμα και μάλιστα στο κέντρο.Στα ξενοδοχεία ζητούν τα στοιχεία από τις γκόμενες στη ρεσεψιόν και πολλές γκόμενες κωλύονται οπότε πρέπει να λαδώσεις.Αλλες φορές δεν αφήνουν καν τη γκόμενα να ανέβει στο δωμάτιο αν δε λαδώσεις.
Το διαμέρισμα είναι καλύτερο από αυτή την άποψη.Το βασικό πρόβλημα σε πολλά διαμερίσματα είναι η θέρμανση ενώ τα ξενοδοχεία είναι πάντα ζεστά.
Οι επιλογές είναι:
1.Γκόμενες από μικρές πόλεις που τις καλείς στο Κίεβο
2.Γκόμενες από Κίεβο σεμι προς
3.Γκόμενες από Κίεβο σπονσορέτς
4.Γκόμενες από τα κλαμπ του Κιέβου σεμιπρος ή σπονσορέτς

50 ευρώ η στάνταρ ταρίφα για έναν πούτσο.Με 200 ευρώ για όλη τη νύχτα δέχονται όλες να ριε γαμήσεις εκτός από τα οχτάρια εννιάρια που θέλουν περισσότερα.Με 150 ευρώ δέχεται το 70%.
Οι γκόμενες από επαρχία δεν έχουν τιμή.Μπορείς να διαπραγματευτείς απεριόριστα να το αφήσεις ανοιχτό και να δώσεις όσα ευαρεστείσαι ανάλογα με την περίπτωση.Εμφανισιακά βέβαια δεν είναι τόσο περιποιημένες όσο οι γκόμενες Κιέβου.
Αν μείνεις με γκόμενα πληρώνεις λιγότερα καλύπτεις όμως τα έξοδα φαγητού διασκέδασης που είναι αρκετά.
Μπορείς δηλαδή να μείνεις με ένα οχτάρι για μια βδομάδα με 500 ευρώ αν καλύψεις τα έξοδα φαγητού κτλ ήτοι κάπου 100 ευρώ τη μέρα.
Υπάρχουν και ανταλλακτήρια ανοιχτά όλο το 24ωρο.Με βίζα γίνονται αναλήψεις σε γκρίβνυα από όλες τις τράπεζες.

Ο τουρίστας στο Κίεβο δεν έχει λόγο να φύγει από την Κρεσάτικ όλη η δράση εκεί είναι.Και η Κρεσάτικ μεγάλη είναι.Συνήθως το χειμώνα με το πουτσόκρυο δεν απομακρύνεσαι πάνω από 100 μέτρα μέχρι το κοντινότερο ρεστωράν.Το σημαντικότερο αξιοθέατο του Κιέβου είναι τα μουνιά.

D

dude901123

Επισκέπτης

Ευχαριστω!

Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες στην τρέλα του ανατολικού μπλοκ. Εδώ που ο ένας γαμάει όλα τα thread. Ήμουν Κίεβο 2 φορές μέσα στον Δεκέμβρη.. για λίγες ημέρες 3 και 5. Έχουμε και λέμε.. στο αεροδρόμιο αριστερά βγαίνοντας αλλάζεις άνετα χρήματα όπως και παντού στην πόλη έχει ανταλλακτήρια. Προσέχεις ισοτιμία να είναι κατ' ελάχιστον πάνω από 26. 27 είναι το καλύτερο που έχω βρει και 26,5 το συνηθισμένο. Τιμές για ταξί από Borispol κυμαίνονται από 200 έως 300 Hryvnia από ότι θυμάμαι. Αν πάλι προσγειωθείς στο Zhulhany (aegean) είσαι στα 50 με 70 Hryvnia. Μένεις πάντα κέντρο και εκεί βρίσκεις τα πάντα. Ένα καλό μέρος για να κλείσεις που χρησιμοποίησα εγώ και το θεωρώ VFM ήταν το Θα σου πρότεινα να ζητήσεις δωμάτιο κοντά στα γραφεία τους που είναι και η reception, καθώς έχουν πολλά δωμάτια σε διαφορα σημεία στο κέντρο της πόλης. Αν θυμάμαι καλά έμεινα σε ένα στην Baseina Street 19. Έχει και με τζάμι να βλέπεις τη γκόμενα να κάνει ντουζ. Σε απόσταση 5 λεπτά με τα πόδια είσαι στη Meydan και απέναντι από το δωμάτιο στην πίσω μεριά του τετραγώνου είναι αν θυμάμαι καλά το Arena (κάποια από τις διάσημες disco τέλος πάντων που δεν θυμάμαι το όνομά της καθότι εγώ δεν πήγα). Δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με πληροφορίες για καμάκι, Club, Disco καθώς εγώ είχα έτοιμα ραντεβού από το internet. 1 κοπέλα στο πρώτο ταξίδι και 2 στο δεύτερο τις οποίες έβγαλα χωρίς χρήματα, πέρα από τα έξοδα μας (ξενοδοχείο, φαγητό, ταξί κτλ.). Οπότε αν έχεις μια μέτρια προς καλούτσικη εμφάνιση και χρόνο να διαθέσεις στο internet μπορείς άνετα να βρεις γκομενάκια δωρεάν. Αν πάλι ψάχνεις πολλές και χωρίς κόπο μπορείς να πάιξεις όπως ο Slav (χρειάζεσαι ρώσικα) ή ο ΚΜΑΝ. Εκεί παίζει πάλι η δική σου ικανότητα. Αυτή που κάποιος π.χ. o Slav μια γκόμενα την έχει 10 ημέρες για 100-130 ευρώ ή ο KMAN που ψαρεύει μέσα στη Disco μια γκόμενα για ώρες ή μια μέρα με τα ίδια χρήματα. Υπάρχει εκδρομή για Chernobyl όπως και μουσείο Chernobyl που μπορείς να επισκεφτείς (αλλά εγώ δεν εντυπωσιάστηκα από το μουσείο). Επίσης υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα μέρη για καφέ, γουστόζικα barakia αλλά θέλεις κάποια-ον να σε ξεναγήσει σε αυτά. Είναι μια μεγάλη πόλη που έχει τα πάντα και εσύ πρέπει να διαλέξεις αυτά που γουστάρεις και σε εκφράζουν.
Οποιαδήποτε διευκρίνηση επιπλέον θέλεις μπορείς να ρωτήσεις.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Επίσης απο μπορισπολ μπορείς να πας Κίεβο με το skybus σε αφήνει στο σιδηροδρομικό σταθμο

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο.Βλέπω μαθαίνεις.Σημασία έχει να κλείσεις διαμέρισμα και μάλιστα στο κέντρο.Στα ξενοδοχεία ζητούν τα στοιχεία από τις γκόμενες στη ρεσεψιόν και πολλές γκόμενες κωλύονται οπότε πρέπει να λαδώσεις.Αλλες φορές δεν αφήνουν καν τη γκόμενα να ανέβει στο δωμάτιο αν δε λαδώσεις.
Το διαμέρισμα είναι καλύτερο από αυτή την άποψη.Το βασικό πρόβλημα σε πολλά διαμερίσματα είναι η θέρμανση ενώ τα ξενοδοχεία είναι πάντα ζεστά.
Οι επιλογές είναι:
1.Γκόμενες από μικρές πόλεις που τις καλείς στο Κίεβο
2.Γκόμενες από Κίεβο σεμι προς
3.Γκόμενες από Κίεβο σπονσορέτς
4.Γκόμενες από τα κλαμπ του Κιέβου σεμιπρος ή σπονσορέτς

50 ευρώ η στάνταρ ταρίφα για έναν πούτσο.Με 200 ευρώ για όλη τη νύχτα δέχονται όλες να ριε γαμήσεις εκτός από τα οχτάρια εννιάρια που θέλουν περισσότερα.Με 150 ευρώ δέχεται το 70%.
Οι γκόμενες από επαρχία δεν έχουν τιμή.Μπορείς να διαπραγματευτείς απεριόριστα να το αφήσεις ανοιχτό και να δώσεις όσα ευαρεστείσαι ανάλογα με την περίπτωση.Εμφανισιακά βέβαια δεν είναι τόσο περιποιημένες όσο οι γκόμενες Κιέβου.
Αν μείνεις με γκόμενα πληρώνεις λιγότερα καλύπτεις όμως τα έξοδα φαγητού διασκέδασης που είναι αρκετά.
Μπορείς δηλαδή να μείνεις με ένα οχτάρι για μια βδομάδα με 500 ευρώ αν καλύψεις τα έξοδα φαγητού κτλ ήτοι κάπου 100 ευρώ τη μέρα.
Υπάρχουν και ανταλλακτήρια ανοιχτά όλο το 24ωρο.Με βίζα γίνονται αναλήψεις σε γκρίβνυα από όλες τις τράπεζες.

Ο τουρίστας στο Κίεβο δεν έχει λόγο να φύγει από την Κρεσάτικ όλη η δράση εκεί είναι.Και η Κρεσάτικ μεγάλη είναι.Συνήθως το χειμώνα με το πουτσόκρυο δεν απομακρύνεσαι πάνω από 100 μέτρα μέχρι το κοντινότερο ρεστωράν.Το σημαντικότερο αξιοθέατο του Κιέβου είναι τα μουνιά.
εχεις δικιο εδω.στα site λενε για τα διαμερισματα οτι εχει καλη θερμανση και πας και παιρνεις τα 3  :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης εκτός χειμώνα την άνοιξη και το καλοκαίρι στο Κίεβο παίζει τρομερό
street καμάκι στην Κρεσάτικ και σε καφέ.Πρέπεο να είσαι πολύ κυριλέ ντυμένος.Το ίντερνετ είναι για τις πρώτες μέρες αν μείνεις πάνω από 3 μέρες και είσαι παίκτης δικτυώνεσαι με πολύ καλύτερες γκόμενες από το δρόμο και τα κλαμπ.Η μόνες άλλες πόλεις της Ουκρανίας που συγκρίνονται με το Κίεβο σε ποσότητα και ποιότητα μουνιών είναι το Λβωφ και η Οντέσσα.Οι άλλες είναι άχρηστες τις έχω επισκεφτεί σχεδόν όλες.Σε Ντνιπροπετρόφσκ,Χάρκοβο,Ντονέτσκ κτλ απλά χάνεις τον καιρό σου.
Κίεβο κορυφή αν όχι Κίεβο τότε Λβωφ ή Οντέσσα.Τουλάχιστον για εμένα.
Προσωπικά γουστάρω πολύ το Λβωφ είναι μουνομέρος και οι γκόμενες μοιάζουν εκπληκτικά στις Πολωνέζες στο πιο λεπτό.Είναι ιδανική πόλη για καμάκια όπως καινοι πολωνικές πόλεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχεις δικιο εδω.στα site λενε για τα διαμερισματα οτι εχει καλη θερμανση και πας και παιρνεις τα 3  :headbang:

Σε όλα έχω δίκιο τι νομίζεις?Ελα Γερμανία να δεις καλοριφεράρες 10 μέτρα που το ανοίγεις με μείον δέκα έξω και μπομπουνίζει στη ζέστη το δωμάτιο και σύγκρινε με τα ουκρανικά τρία επί τέσσερα καλοριφέρ.Κάτι αστεία εντελώς.Καμία σχέση.Κάνουν κάτι συστήματα με τιε μονώσεις τις στέγες τα χαλιά κτλ αλλά πρακτικά τις 3 τελευταίες φορές που πήγα Ουκρανία αρρώστησα με φαρρυγίτιδα και η θέρμανση στο διαμέρισμα έπαιξε ρόλο.
Τα ξενοδοχεία έχουν καλό σύστημα γιατί ανοίγουν ταυτόχρονα το κεντρικό σύστημα και το ένα δωμάτιο ζεσταίνει το άλλο.
Επίσης τα ξενοδοχεία έχουν πολύ καλύτερη ασφάλεια.Στις πολυκατοικίες μερικές φορές οι θυρωροί κοιμούνται.
Αν στα ξενοδοχεία λαδώνεις τον κρουπιέρη και τη ρεσεψιόν δεν έχεις πρόβλημα να φέρνεις γκόμενες.
Απλά αν γυρίσεις το βράδυ με δυο πουτανάκια από το Carribean μπορεί να σε μασάρουν λίγο να τους λαδώσεις ενώ στο διαμέρισμα δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα φέρνεις τις γκόμενες και η ρεσεψιονίστ σου λέει μπράβο.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ καλά κάνεις και μιλάς με τον χαζό. Για να μιλάς μαζί του και εσύ κούκλος θα είσαι, έξυπνος, μορφωμένος, με καλή οικογενειακή κατάσταση όπως αυτός, επαγγελματικά αποκατεστημένος, θα ζεις σε κανένα διαμέρισμα κουτί-container και με επίπεδο σκέψης και μόρφωσης. Όπως αυτός. Αφού βρίσκεις ότι έχει μια χαρά εμφάνιση και τα βρίσκετε μεταξύ σας..
Και χαίρομαι πάρα πολύ που σε έβαλε και εσένα όπως και όλους τους άλλους να προσπαθήσεις να βρεις ποιος είμαι.. απλά η διαφορά είναι πως εγώ μιλάω ανώνυμα και δεν ενδιαφέρομαι για γνωριμίες με άτομα που δεν αναγνωρίζουν την πραγματικότητά τους. Γιατί δυστυχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή για τους χαζούς που κάθονται ανεβάζουν τέτοια videakia στο youtube και μαλώνουν με όποιον είναι καλύτερος από αυτούς. Μήπως σε εκφράζουν και εσένα τα videakia αυτά που κάποτε έκαναν όλους στο διαδύκτιο να γελάνε? Και λέω κάποτε γιατί πλέον κανείς δεν τα βλέπει, ούτε καν εμείς που τα ανεβάζουμε για να δείξουμε ποιος είναι. Οπότε ψάρεψε αλλού, σε άλλα νερά, εγώ σε θολά νερά δεν μπαίνω. Και για αυτό ποτέ δεν θα βρει καμία πληροφορία για εμένα. Γιατί είμαι πιο έξυπνος από αυτόν. Και αν παρ' ελπίδα βρει τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες να το διασκεδάσουμε νομικά. Αν δεν έχει πλάκα θα έχει σίγουρα χρημα
Dirty 7 ηρεμησε.Στο ξαναλεω εγω και εμφανισημος ειμαι και ευκαταστατος.Οσον αφορα τον Δημητρακη ειπα την γνωμη μου.
Ψαχνει πολυ τον χαβαλε και εχει αλλαξει νοοτροπια πλεον μετα απο τοσα χρονια στην ξενιτια.
Ουσιαστικα εχει γινει Ρωσος εντελως. :think: Προκαλω λοιπον τον οποιονδηποτε εδω μεσα να μιλησουμε skype και να συζητησουμε. :)  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο δημητράκης έχει γίνει μπούλης εδώ και δεκαετίες.Δεν έχει τη νοοτροπία πεινασμένου λύκου όπως εμείς.Για αυτό τα σχόλια του είναι άσχετα δεν απευθύνονται σε καυλωμένους πουτσαράδες που πάνε να γεμίσουν τον τόπο καπότες στο ανατολικό μπλοκ.
Εμείς έχουμε ακόμα τη λάμψη του κυνηγού στο βλέμμα είμαστε μάχιμοι για αυτό και ό,τι λέω έρχεται από την πρώτη γραμμή.
Βασικά αν είσαι καυλωμένος,φορτωμένος και παίχτης θα τη βρεις σίγουρα την άκρη.Απλά η Ουκρανία είναι η ευκολότερη είναι παιδική χαρά χρειάζεσαι εντελώς στοιχειώδη προσόντα.
Ρωσία είναι πιο δύσκολη Πολωνία ακόμα πιο δύσκολη Τσεχία λίγο πιο δύσκολη.Ολες οι χώρες είναι όμως το ίδιο σλαβικές γκόμενες ανατολικό μπλοκ.Γκόμενες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σκέψης.
Χονδρικά η νοοτροπία στο μπλοκ είναι οτι βάζεις τα νομίσματα στο juke box και αρχίζει το πάρτυ.Οι γκόμενες είναι έτοιμες για τρελλά γαμήσια αρκεί να πέφτει το ρευστό.Εσύ τρέφεις τη μηχανή.

Αληθινός άντρας= φραγκάτος
Hot άντρας= φραγκάτος
Ωραίος άντρας= φραγκάτος
Σοφός άντρας= φραγκάτος
Αντρας που φροντίζει τις ανάγκες της κοπέλας= φραγκάτος
Ενδιαφέρων άντρας= φραγκάτος
Αυτές είναι οι εξισώσεις των γυναικών στις σλαβικές χώρες.Μπορείς να είσαι ταυτόχρονα hot,σοφός,σέξυ,ωραίος,ρομαντικός είναι το μέρος όπου οι γυναίκες είναι γυναίκες και οι άντρες άντρες.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο δημητράκης έχει γίνει μπούλης εδώ και δεκαετίες.Δεν έχει τη νοοτροπία πεινασμένου λύκου όπως εμείς.Για αυτό τα σχόλια του είναι άσχετα δεν απευθύνονται σε καυλωμένους πουτσαράδες που πάνε να γεμίσουν τον τόπο καπότες στο ανατολικό μπλοκ.
Εμείς έχουμε ακόμα τη λάμψη του κυνηγού στο βλέμμα είμαστε μάχιμοι για αυτό και ό,τι λέω έρχεται από την πρώτη γραμμή.
Βασικά αν είσαι καυλωμένος,φορτωμένος και παίχτης θα τη βρεις σίγουρα την άκρη.Απλά η Ουκρανία είναι η ευκολότερη είναι παιδική χαρά χρειάζεσαι εντελώς στοιχειώδη προσόντα.
Εσυ μικρος γαμουσες καθολου?Η τωρα σου ηρθε στα 50? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσυ μικρος γαμουσες καθολου?Η τωρα σου ηρθε στα 50? :think:

Εγώ μέχρι τα 35 γαμούσα χωρίς λεφτά όπως κάνει τώρα ο Dirty.Οπότε έχω γνώμη και για τις δύο πλευρές.Βέβαια τότε δεν υπήρχε ίντερνετ καμάκωνες λάιβ και ήταν πιο εξωτικές οι καταστάσεις δεν ήξερες τι θα βρεις.
Εβγαζες βίζα προσγειωνόσουν Κίεβο και έπρεπε να τα βρεις όλα μόνος σου.Αλλά ήταν πιο ωραία πιο πολύ σαν περιπέτεια.
Τώρα με το ίντερνετ και τα λεφτά είναι πιο βιομηχανικό σεξ έχει χάσει κάπως τον εξωτικό χαρακτήρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η φωτογραφια  ειναι προσφατη αλα σου την ποσταρα για την χειρονομια και να δεις αξιολογα μερη με αξιολογες παρεες που εσυ δεν θα πας ποτε στην ζωη σου.
Λαβε υπο οψιν οτι ειμαι 1,86 και οχι 1,70με τα χερια στην αναταση - εχω ολα μου τα μαλια,
λειτουργω ακομα στητικα ικανοποιητικα για την  ηλικια μου και το σπουδαιοτερο τα χρηματα που ξοδευω για τα γουστα μου ειναι δικα μου οχι των  δικων μου, και μην ξεχνας εγω σου εδωσα ινφο για το σιδερενιο αλογο ( 5000 cc 10V το δικο μου - οχι σαν το δικο σου των φτωχων νεοπλουτων)

Με την λογικη σου για τα Σλοβακικα κλπ δεν μιλω και Ελληνικα διοτι Αθηνα καποιος φιλος
κανει τις διαπραγματευσεις για τις κοπελες στο ξενοδοχειο που μενω... τι να κανουμε καποιοι ειναι καλυτεροι απο εμας στις διαπραγματευσεις και ο ΣΙΝΟ ειναι αρχηγος σε αυτο.

Παντως εισαι επιλεκτικος στο τι διαβαζεις και  στο τι απαντας  για τριτη φορα σου λεω
( σε προκαλω )λοιπον
οτι ναι εχεις δικιο ειναι γυφτισες ειναι γ & δ κατηγοριας αυτες που βρισκουμε εμεις Ουκρανια.  Εσυ που εισαι μεγαλο αλανι και γκομενος σενιος τελειος μονιμος κατοικος κανονισε την ιδια φαση στην πολη σου να δουμε τι μαγκια σου και να κανουμε μετα συγκρισεις
σε ποιοτητα - και κοστος).

αλιοως αστο μην μιλας, δεν εχεις ιδεα τι γινετε ουτε στην ιδια σου την πολη σε σχεση με γυναικες μιλω οχι οικονομοπολιτκες αναλυσεις  και πουτσες μπλε αδιαφορες για το θεμα μας.

παρε αλη μια φωτο απο το ιντερνετ εεεεεε;;;;;;;;
Απλός Σλοβάκικα δεν ξέρεις και Σλοβακία μπορει να πηγες για μια βδομάδα και οχι να έμεινες 12 χρόνια  :2funny:Αν έμενες εκει 12 χρόνια θα ειχες αλλη κουλτούρα δεν θα ησουν κάφρος  :2funny:θα ειχες εξευρωπα'ι'στεί  :2funny:.
  Αν ειναι να παω Ουκρανία για να πηδάω τέτοιες τι να πω? :2funny: Εκτος του οτι θα μιλαγες Σλοβάκικα οπως εγω Ρωσσικα και θα μπορουσες να συνενοηθεις με όλους τους Σλαβόφωνους θα ηξερες και την ψυχολογια απο της γκόμενες και δεν θα χρειαζοσουν κανεναν να σου τα κανονίσει  :jerking: :2funny:.Αυτο ηταν το πιο γελοίο ψέμα που ειπες  :2funny: :2funny: :2funny:
  Μηπως και στις αλπεις έμενες 12 χρόνια?η φωτογραφία αυτη αν εισαι εσυ πρεπει να'ναι οταν ησουν νέος  :2funny: τωρα εισαι τόφαλος  :2funny:αυτη η φωτο σου ειναι 10 χρονια πριν τωρα εισαι ακομα πιο χοντρός  :2funny: για το ντυσιμο σου αστο  καλητερα  :2funny: σαν κατι εμπόρους της λα'ι'κης εισαι  :2funny:οσο για την εμφανιση σου παίρνεις πρωταθλημα στην ασχήμια  :2funny:.Για το αμαξι δε λεω καποτε το είχες τωρα στο πηρε η τράπεζα  :2funny:και κυκλοφωρεις με ενα πενηντάρι παπάκι  :2funny:

Συνημμένα

• ski1.png
    ski1.png
    177,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • ski2aa.png
    ski2aa.png
    251,4 KB · Εμφανίσεις: 53

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γαμησε τα παιδια βγηκα εκτος προπολογισμου.πηγα το πρωιστο τομι χιλφιγερ μαγαζι που μου αρεσε η γκομενα που ψωνισα χτες.πηρα 6 φανελακια και 4 παντελονια και 2 πουκαμισα !η κοπελα ομως δεν απαντησε που την καλεσα φαγητο μονο γελασε.παω να πλερωσω μου ζητησαν 170 ευρο πιο πολλα απο οσα υπολογισα.πληρωσα,εφυγα.μετα παω σπιτι ειχα ενα παντελονι 100 ευρο,ενα πουκαμισο 70 που δεν τους ζητησα να μου τα δωσουν ουτε δοκιμασα καν.παω πισω λεω με χρεοσατε για κατι που δεν ζητησα.δεν εδιναν λεφτα πισω,λενε πρεπει να παρεις κατι αλλο για να γινει η αλλαγη,κανανε λαθος εγω να το πληρωσω?ασε που το ενα μπλουζακι ισως να το πηρα τελευτεα δεν θυμομουν.με αναγκασαν να παρω αλλο παντελονι και αλλο φανελακι και εδωσα αλλα 13 ευρο απο πανω.ακριβα ειναι εδω να φας,βουκουρεστι 10-15 την μερα τρως καλα εδω θελω 50-60 τιν μερα.εξω απο την τουριστικη ζωνη ειναι πιο φτηνα μου ειπανε σημερα.απο πουτανες τιποτα εδω.πουλανε παντου κοκα,χασις,πουτανες τιποτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δημητρη για πιο λογο ο αλαν ειναι " καφρος?  :s&m_2:

Stories