allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αυτη η φωτογραφία πότε είναι πριν απο 20 χρόνια οταν ησουν λεπτός? τωρα εισαι τόφαλος!Μας εβαλες πρόσφατα φωτογραφίες σου .
Αν ησουν 12 χρόνια Μπρατισλάβα θα μίλαγες Σλοβάκικα οπως εγω μιλάω Ρωσσικά,με Πολωνούς και Ουκρανούς θα συνενοούσουν για πλάκα!Και με τους Ρωσσους θα μπορουσες να συνενοηθεις,και θα μπορουσες σε 5-6 μηνες να μιλάς τέλεια Ρωσσικά.Και δεν θα περιμενες απο το Σινοχάρα να σου βρει πουτάνες να γαμίσεις Τόσο αγράμματος είσαι,τόσα ξερεις και τόσα λες Εσυ απο αυτες της γλώσσες δεν ξέρεις Χριστό
Η φωτογραφια ειναι προσφατη αλα σου την ποσταρα για την χειρονομια και να δεις αξιολογα μερη με αξιολογες παρεες που εσυ δεν θα πας ποτε στην ζωη σου.
Λαβε υπο οψιν οτι ειμαι 1,86 και οχι 1,70με τα χερια στην αναταση - εχω ολα μου τα μαλια,
λειτουργω ακομα στητικα ικανοποιητικα για την ηλικια μου και το σπουδαιοτερο τα χρηματα που ξοδευω για τα γουστα μου ειναι δικα μου οχι των δικων μου, και μην ξεχνας εγω σου εδωσα ινφο για το σιδερενιο αλογο ( 5000 cc 10V το δικο μου - οχι σαν το δικο σου των φτωχων νεοπλουτων)
Με την λογικη σου για τα Σλοβακικα κλπ δεν μιλω και Ελληνικα διοτι Αθηνα καποιος φιλος
κανει τις διαπραγματευσεις για τις κοπελες στο ξενοδοχειο που μενω... τι να κανουμε καποιοι ειναι καλυτεροι απο εμας στις διαπραγματευσεις και ο ΣΙΝΟ ειναι αρχηγος σε αυτο.
Παντως εισαι επιλεκτικος στο τι διαβαζεις και στο τι απαντας για τριτη φορα σου λεω
( σε προκαλω )λοιπον
οτι ναι εχεις δικιο ειναι γυφτισες ειναι γ & δ κατηγοριας αυτες που βρισκουμε εμεις Ουκρανια. Εσυ που εισαι μεγαλο αλανι και γκομενος σενιος τελειος μονιμος κατοικος κανονισε την ιδια φαση στην πολη σου να δουμε τι μαγκια σου και να κανουμε μετα συγκρισεις
σε ποιοτητα - και κοστος).
αλιοως αστο μην μιλας, δεν εχεις ιδεα τι γινετε ουτε στην ιδια σου την πολη σε σχεση με γυναικες μιλω οχι οικονομοπολιτκες αναλυσεις και πουτσες μπλε αδιαφορες για το θεμα μας.
παρε αλη μια φωτο απο το ιντερνετ εεεεεε;;;;;;;;