kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
ΘεόςΣταμπάρω τις γκόμενες από 100 μέτρα μακριά.Λέω στους άλλους κάμακερς τρέξτε.
ΘεόςΣταμπάρω τις γκόμενες από 100 μέτρα μακριά.Λέω στους άλλους κάμακερς τρέξτε.
Ετσι έλεγε και ο Davarits και είδες τι έπαθε .Θα πέσει πολύ γέλιο μαζί σουΒλέπεις ότι δεν ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα.. Ξέρω ποιος στο είπε γιατί είναι ο μόνος που σκαρφίστηκα να πω το επάγγελμα μιας πρώην μου. Μου φάνηκε εκείνη τη στιγμή απίστευτο trolarisma να το πεις εδώ μέσα.. και όπως βλέπεις έχει γίνει πάρτυ. Σε έκραξαν έμμεσα ή άμεσα όλοι όσοι έγραψαν. Όλοι όμως. Το βρίσκεις λογικό να δίνω πραγματικές προσωπικές πληροφορίες σε κάποιον που μαλώναμε μέσα στο site επειδή σε υπαστήριζε? Δηλαδή και IQ 35 να έχεις δεν το λες αυτό. Το ακούς και γελάς.
Τώρα πες μας πότε ήσουν Κίεβο? Και τι εμπειρίες είχες στο Κίεβο? Που βγήκες? Πόσες γνώρισες? Τις γάμησες? Που έμεινες? Βαρέθηκα πραγματικά, μου πόνεσε το κεφάλι να ακούω....
Ετσι οπως ειναι τι πιτσιρίκες με τέτοια βλαχιά που εχει ο Βλάκμαν ουτε 40αρα δεν βγάζει και με τετοιο αθθλιο ντυσιμο ουτε στο Ρόσσι δεν τον βάζουν μέσα .Ο Δημητρακης μιλαει για το πως να γαμησετε χωρις να γινετε χορηγοι και να πιτσιρικες. Εσυ ρεζιλευεις τους Ελληνες και ο dude901123 γαμαει κατι που στο μεταξουργειο βρισκεις καλυτερες
Βασικά Λεπτοκαρυά Παραλία Κατερίνης ήταν τότε μουνοπαράδεισος.Εκεί διαπίστωσα οτι ευκολότερες γκόμενες του μπλοκ ήταν οι Πολωνέζες.Θυμάμαι μια Πολωνέζα ήρθε στο ραντεβού το απόγευμα στο καφέ με πετσέτα.Λέω τι τη θέλει την πετσέτα?Κατάλαβα τι την ήθελε όταν με τράβηξε κάπως μακριά στο βράδυ στην παραλία έστρωσε την πετσέτα γδύθηκε και άνοιξε τα μπούτια να τη γαμήσω.Μετά είχα ραντεβού με άλλες Πολωνέζες και κυκλοφορύσα στα σκοτάδια να μη δουν την άμμο στο πουκάμισο.Και η γκόμενα το ίδιο δίπλα για να μη δει κανείς τα χύσια στη μπλούζα και στο λαιμό.
Αυτό σε καμια τσόντα θα το είδες Αν δεν ηταν ο Φιντέλ μπορεί να έλεγες οτι στην Κρακοβία γάμησες 5-6 γκόμενες που πηρες απ'το κλαμπΒασικά Λεπτοκαρυά Παραλία Κατερίνης ήταν τότε μουνοπαράδεισος.Εκεί διαπίστωσα οτι ευκολότερες γκόμενες του μπλοκ ήταν οι Πολωνέζες.Θυμάμαι μια Πολωνέζα ήρθε στο ραντεβού το απόγευμα στο καφέ με πετσέτα.Λέω τι τη θέλει την πετσέτα?Κατάλαβα τι την ήθελε όταν με τράβηξε κάπως μακριά στο βράδυ στην παραλία έστρωσε την πετσέτα γδύθηκε και άνοιξε τα μπούτια να τη γαμήσω.Μετά είχα ραντεβού με άλλες Πολωνέζες και κυκλοφορούσα στα σκοτάδια να μη δουν την άμμο στο πουκάμισο και στα χέρια.Και η γκόμενα το ίδιο δίπλα για να μη δουν οι περαστικοί τα χύσια στη μπλούζα και στο λαιμό.
Ετσι έλεγε και ο Davarits και είδες τι έπαθε .
Αυτό σε καμια τσόντα θα το είδες Αν δεν ηταν ο Φιντέλ μπορεί να έλεγες οτι στην Κρακοβία γάμησες 5-6 γκόμενες που πηρες απ'το κλαμπ
το πουκάμισο φαντάζομαι λαχούρι, ανοιχτό μέχρι τον αφαλό, η τρίχα κάγκελο και χρυσή αλυσίδα ????
Τοτε που μπηκε η φώτο του νομιζε οτι θα ειναι μια ζωη ατιμώρητοςμητσο ο νταβαριτς γιατι χεστηκε πανω του?
Ετσι έλεγε και ο Davarits και είδες τι έπαθε .Θα πέσει πολύ γέλιο μαζί σου
Οσο για της γκόμενες σου ειναι στη φαντασία σου αν ειχες θα μας της ειχες βάλει και δεν θα έτρεμες να με συναντισεις στο Κισινιώφ αν μου έφερνες καμια 40αρα Μολδαβή θα γέλαγα αν ησουν εμφανησιμος οπως λες δεν θα εκανες παρέα με τον οχετό και τα συχάματα .Εμεις τους κράζουμε και γελάμε μ'αυτους ενω εσυ τους έχεις φίλους
Ετσι οπως ειναι τι πιτσιρίκες με τέτοια βλαχιά που εχει ο Βλάκμαν ουτε 40αρα δεν βγάζει και με τετοιο αθθλιο ντυσιμο ουτε στο Ρόσσι δεν τον βάζουν μέσα .
Τα τέρατα της φυσεως,οι κακομοίρηδες και οι κάφροι έχουν κάνει κλίκα εδώ μέσα
Τα χάλια τους τα έγραψα οταν πηγα Μολδαβία και τους ειδα απο κοντά δεν ειδα πάντος να εχουν γκόμενες
Εχει πλάκα που ο αλλαντάλον λεει οτι ερχεται Αγία Πετρουπολη λιγο δυσκολο μου φένεται αν ερχοταν θα εγραφε καποιες εντυπωσεις
Πότε είπα εγώ οτι γάμησα από κλαμπ Κρακοβία?Εσύ στα κλαμπ του Κράκωβ ούτε θα τολμούσες να εμφανιστείς όχι να μιλήσεις σε γκόμενες.Ξέρεις οτι είσαι για τον πούτσο και απλά δε σε παίρνει.Πήγαινε εκεί που πάει τώρα ο Glock Frantic ας πούμε.Ασε τώρα.Απλά για τον πούτσο.Αυτό σε καμια τσόντα θα το είδες Αν δεν ηταν ο Φιντέλ μπορεί να έλεγες οτι στην Κρακοβία γάμησες 5-6 γκόμενες που πηρες απ'το κλαμπ
Πότε είπα εγώ οτι γάμησα από κλαμπ Κρακοβία?Εσύ στα κλαμπ του Κράκωβ ούτε θα τολμούσες να εμφανιστείς όχι να μιλήσεις σε γκόμενες.Ξέρεις οτι είσαι για τον πούτσο και απλά δε σε παίρνει.Πήγαινε εκεί που πάει τώρα ο Glock Frantic ας πούμε.Ασε τώρα.Απλά για τον πούτσο.
Εμείς είμαστε έμπειροι με χιλιόμετρα πτήσεων και εμπειρίας.
Τέλος πάντων όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες τους χύνω στη μάπα.Το ίδιο και για άτομα περιορισμένης διαννοίας όπως ο δημητράκης.
Αν δεν ηταν ο Φιντέλ θα μας ζάλιζες θα ελεγες ιστοριες για αγριους για την Κρακοβία Σε εδειξα στα παιδιά στην Κρήτη και μου ειπαν οτι πρεπει να εισαι ο Θύμιος που έγραφαΠότε είπα εγώ οτι γάμησα από κλαμπ Κρακοβία?Εσύ στα κλαμπ του Κράκωβ ούτε θα τολμούσες να εμφανιστείς όχι να μιλήσεις σε γκόμενες.Ξέρεις οτι είσαι για τον πούτσο και απλά δε σε παίρνει.Πήγαινε εκεί που πάει τώρα ο Glock Frantic ας πούμε.Ασε τώρα.Απλά για τον πούτσο.
Τέλος πάντων όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν αμφιβολίες τους χύνω στη μάπα.Το ίδιο και για άτομα περιορισμένης διαννοίας όπως ο δημητράκης.
Αφου κανεις κατι που ολοι μπορουν να το κανουν.Πληρωνεις και γαμας.Τι χιλιομετρα και ποια εμπειρια Τι σε κανει διαφορετικο απο τους αλλους?Πότε είπα εγώ οτι γάμησα από κλαμπ Κρακοβία?Εσύ στα κλαμπ του Κράκωβ ούτε θα τολμούσες να εμφανιστείς όχι να μιλήσεις σε γκόμενες.Ξέρεις οτι είσαι για τον πούτσο και απλά δε σε παίρνει.Πήγαινε εκεί που πάει τώρα ο Glock Frantic ας πούμε.Ασε τώρα.Απλά για τον πούτσο.
Ειναι διαφορετικός συνηθως πληρωνει τρωει ξυλο και δεν γαμάειΑφου κανεις κατι που ολοι μπορουν να το κανουν.Πληρωνεις και γαμας.Τι χιλιομετρα και ποια εμπειρια Τι σε κανει διαφορετικο απο τους αλλους?
Αν εισαι μια χαρα παιδι σε προκαλω να μιλησουμε μεσω skype. Εγω δεν εχω κατι να κρυψω και μιλαω με οποιον θελει. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩς ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΚΟΤΕΣ γιατι δεν βγαινετε? να μιλησουμε?Και μετα ο καθενας αφηνει το σχολιο του.Ο Δημητρακης δεχτηκε να μιλησουμε αμεσως.Μου φανηκε ενας ευγενικος ανθρωπος με μορφωση και τροπους που του αρεσει ο χαβαλες και ενταξει δεν ειναι μοντελο[κανενας μας δεν ειναι] αλλα μια χαρα εμφανιση εχει και μπορει να καμακωσει.Εσεις ολοι ανυπαρκτα οντα ?Άντε να σε δω.. παραμυθά φαντασμένε. Άντε. Βγάλε καμιά ιστορία από το κεφάλι σου πάλι.. Όταν όμως σου λένε ότι είμαι μια χαρά παιδί όσοι με συνάντησαν.. το κάνεις γαργάρα ε? Όταν σου λένε πως είμαι σαφώς πιο εμφανίσημος και πιο αξιοπρεπής από εσένα.. το ξεχνάς και συνεχίζεις να λες βλάκείες. Άντε λοιπόν.. για πες? Τι σου είπαν όσοι με συνάντησαν για το ύψος μου, τα κιλά μου, την εμφάνισή μου, το ντύσιμό μου.. πες τα βρε μήπως ξεθολώσει το μυαλό σου και βγει από το βώθρο που έχει πέσει. Και μετά θα σου πω τι μου είπαν και εμένα για τις επιτυχίες σου στα Club της Πετρούπολης και της Ανατολικής Ευρώπης. Όλοι ξέρουν ποιος είσαι και ότι δεν μπορείς. Απλά δεν στα λένε γιατί βαριούνται να μαλώνουν μαζί σου και να σε ακούνε μετά. Και εγώ δεν πετάω μαλακίες όπως εσύ, δεν ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα. Για πες ποιος σου είπε ότι είμαι δάσκαλος σε σχολείο για παιδιά με αναπηρία? Ο Slav? Ο Χάρης? Καημένε.. που θα μας κάνεις και τον έξυπνο.. χωριατόβλαχε του νηπιαγωγείου. Ούτε τη μύτη σου δεν μπορείς να δεις.
Καλημερα. Θα παω Κιέβο για 3 μερες. Ποια αλλη πολη αξίζει να επισκεπτώ ως τουρίστας; Σκέφτομαι για Λβιβ. Ειναι καμια αλλη πολη που να αξίζει;
Για γυναικες πως να παίξω μπάλα χωρίς γνώση ρωσικής; Αν αξίζει να παίξω μπάλα δηλαδη. Θα παρακαλούσα για χειροπιαστές πληροφορίες, και οχι αοριστολογίες στυλ κμαν...
Ευχαριστω!
κανε μια σουμα των παραπανω με βαλκανιοπουτσικη μέθοδο, μαμπα,κλαμπινγκ,κωλομπαρα και βιζιτες και καμακια και θα ξεσκιστεις στο γαμησι.Ποια/ποιες πόλη/εις ειναι ωραία/ες και σχετικα κοντα στο Κιέβο που αξίζει να επισκεπτώ ως τουρίστας; Γενικά πέρα απο γυναικες εχει κατι ιδιαίτερο το Κιέβο που πρεπει να δω;
Όσον αφορά το θέμα γυναικες, πως με συμβουλεύετε να κινηθώ;
Ευχαριστω!