Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Οταν λεω "αποδειξεις" εννοω για παραδειγμα μια φωτογραφια με εσενα και μια γκομενα αγκαλια η στο κρεβατι χωρις βεβαια να φαινονται χαρακτηριστικα που μπορουν να εκθεσουν ανθρωπους.

Ριξε μια ματια στις πρωτες 2-3 σελιδες ενος thread που ειχα ανοιξει εδω

και θα καταλαβεις τι περιπου εννοω. Δεν θετω προτυπα απλα ενα παραδειγμα για συζητηση δινω.

Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω και μακαρι να γινει μια καινουργια αρχη σε πιο υγιή βαση στο thread. :hi:
αδελφε κοιτα εδω

αυτα τα εχουμε κανει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το να πιασεις ποιοτητα στην ανατολικη ευρωπη και το πως εννοει ο καθενας και ποια κριτηρια βαζει....ειναι κατα την γνωμη θεμα χρονου και υπομονης και οχι χρημματων τοσο
κατι που οι πιο πολλοι δεν το εχουμε....διοτι δεν παμε για πολλες μερες....εγω που ειμαι τακτικος επισκεπτης παλι το εχω πετυχει....αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο....και θελει να γινεις πολυ ντερτι7....πολυ μπλα μπλα και πολυ παραμυθι...

Αν κάτσεις ένα ΠΣΚ Κίεβο πιάνεις ποιότητα.Εγώ έβγαλα οχτάρι στο D Lux το Νοέμβριο γίνεται άνετα δηλαδή αν ξέρει κάποιος το πεδίο το παίγνιο που λέμε.
Εχω τεράστια εμπειρία από τα κλαμπ ανατολική Ευρώπη μιλάμε επισκέπτομαι ανελλιπώς τα τελευταία 15 χρόνια τα ιερά τέρατα Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία.
Παλιά η Τσεχία ήταν πολύ πολύ καλύτερη η Ουκρανία ήταν όπως έγινε και τώρα με τον πόλεμο.Η Πολωνία είναι καλύτερη από το 2002 αλλά χειρότερη από το 2008.
Η Ουκρανία είναι πολύ εύκολη.Και μάπας εντελώς να είσαι θα τη βρεις την άκρη.Αμα έχεις λίγο εμπειρία χτυπάς στο βαρέλι με μυδράλιο.Είναι παιδική χαρά.Πολωνία,Τσεχία θέλει ακριβή στόχευση παίζεις με μεγάλους αριθμούς.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μμα με τον ρολλογά εχω να μιλήσω αρκετούς μήνες αν όχι χρόνο!Πως μου το είπε? :2funny:
  Ενα αλλο πουλάκι μου ειπε οτι αυτο ειναι το επαγγελμα σου.Αν δεν ειναι γιατί χέστηκες και ψάρωσες ετσι? :2funny:

Βλέπεις ότι δεν ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα.. Ξέρω ποιος στο είπε γιατί είναι ο μόνος που σκαρφίστηκα να πω το επάγγελμα μιας πρώην μου. Μου φάνηκε εκείνη τη στιγμή απίστευτο trolarisma να το πεις εδώ μέσα.. και όπως βλέπεις έχει γίνει πάρτυ. Σε έκραξαν έμμεσα ή άμεσα όλοι όσοι έγραψαν. Όλοι όμως. Το βρίσκεις λογικό να δίνω πραγματικές προσωπικές πληροφορίες σε κάποιον που μαλώναμε μέσα στο site επειδή σε υπαστήριζε? Δηλαδή και IQ 35 να έχεις δεν το λες αυτό. Το ακούς και γελάς.

Τώρα πες μας πότε ήσουν Κίεβο? Και τι εμπειρίες είχες στο Κίεβο? Που βγήκες? Πόσες γνώρισες? Τις γάμησες? Που έμεινες? Βαρέθηκα πραγματικά, μου πόνεσε το κεφάλι να ακούω.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

D

dude901123

Επισκέπτης
Οταν λεω "αποδειξεις" εννοω για παραδειγμα μια φωτογραφια με εσενα και μια γκομενα αγκαλια η στο κρεβατι χωρις βεβαια να φαινονται χαρακτηριστικα που μπορουν να εκθεσουν ανθρωπους.

και θα καταλαβεις τι περιπου εννοω. Δεν θετω προτυπα απλα ενα παραδειγμα για συζητηση δινω.

Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω και μακαρι να γινει μια καινουργια αρχη σε πιο υγιή βαση στο thread. :hi:

Για κάθε ταξίδι που έχω κάνει έχω ένα αντίστοιχο φάκελο στον υπολογιστή μου όπως αυτά που παραθέτεις στο thread που άνοιξες. Απλά δεν θέλω να ανεβάζω φωτογραφίες που διακρίνεται η κοπέλα, φωτογραφίες που θα μπορούσε να αναγνωρίσει η ίδια η κοπέλα ή κάποιος άλλος με οποιοδήποτε τρόπο. Είδες τι έγινε στο Thread της Οδησσού?  Για εμένα η διακριτικότητα και η ανωνυμία αποτελούν αρχή αδιαπραγμάτευτη. Παρόλα αυτά έχω ανεβάσει κάποιες λίγες φωτογραφίες κοριτσιών που αλλοίωσα τα χαρακτηριστικά τους.. τις οποίες αν είχα πάλι την επιλογή θα απέφευγα να ανεβάσω. Δεν μου αρέσει όπως είπα τη γκόμενα που με εμπιστεύτηκε και μου άνοιξε τα πόδια της να την κάνω θέαμα εδώ μέσα, ακόμη και αν δεν την ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Όπως και να έχει κάθε συμπεριφορά και κάθε άποψη είναι σωστή και σεβαστή για εμένα, αρκεί να μην παραβιάζει βασικές αρχες των ανθρώπων που συμμετέχουν στο Forum. Ελπίζω και πάλι o Ιππότης να επέμβει και να βάλει όρους και όρια.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ανατολική Ευρώπη υπάρχει ανταγωνισμός διότι
1.Ο ένας πιστεύει είμαι ο ομορφότερος σας γαμάω όλους παππούδες γαμάω μουνάρες χωρίς λεφτά
2.Ο άλλος πιστεύει είμαι ο πλουσιότερος σας ρίχνω όλους τους μορφονιούς στα αυτιά μπάστακες
3.Ο άλλος πιστεύει είμαι ο πιο καπάτσος γαμάω φτηνότερα και πιο έξυπνα από όλους
4.Ο άλλος λέει έχω όλες τις προυποθέσεις να γαμάω γαμάω παντού και πάντα κτλ
Ολοι έχουν δίκιο και άδικο.Ολοι καλά περνάνε Ουκρανία απλά μερικοί περνάνε καλύτερα.
Αυτά δε θα στα πουν παμμέγιστοι μαλάκες όπως ο δημητράκης.
Δηλαδή αν ο ένας γαμήσει 5 γκόμενες τη βδομάδα με 1500 ευρώ και ο άλλος 3 γκόμενες το τριήμερο με 1200 ευρώ ποιος πέρασε καλύτερα?Ολα σχετικά είναι.
Εσυ να υποθεσω οτι ανηκεις στην κατηγορια του επαγγελματια χορηγου που χαλαει τις πιατσες οπου παει σαν τους Κυπριους αχυτους και τους Αραβες. :2funny:
Οντως ολοι περνανε καλα Ουκρανια απλα μερικοι κακομαθαινουν τις ντοπιες σαν κατι κακασχημους φουκαραδες :headbang:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά αν ακούσετε θεωρίες Δημητράκη οτι για να γαμήσετε Ανατολική Ευρώπη χρειάζεστε αμάξι,διαμέρισμα και διαμονή εκεί θα μείνετε αυνάνες μια ζωή.Ανατολική Ευρώπη ακόμα και οι σκύλοι γαμούν τα κριτήρια από τις γκόμενες είναι στο πάτωμα.Βγάλτε την έξω χύστε τους στη μάπα.
Ο Δημητρακης μιλαει για το πως να γαμησετε χωρις να γινετε χορηγοι και να  :knockinb: πιτσιρικες. Εσυ ρεζιλευεις τους Ελληνες και ο dude901123 γαμαει κατι  :zombie: που στο μεταξουργειο βρισκεις καλυτερες  :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τα έχω πει.Για εμένα ο χρόνος είναι λεφτά.Δε θέλω να χάνω χρόνο.Οσο πιο γρήγορα πέσουν οι πούτσες τόσο το καλύτερο.Αλλοι το βλέπουν διαφορετικά.
Για τις ίδιες γκόμενες κανείς δεν μπορεί να πληρώσει λιγότερα.Εννοώ για τον πρώτο πούτσο.
Για αυτό και έχω προκαλέσει τα άτομα να ποστάρουν φωτό από τις γκόμενες που γάμησαν και να ποστάρουν τιμές.Αν είναι χαμηλότερες από τις δικές μου ίδιας εμφάνισης πάω πάσο.Αλλά δε γίνεται.Εχω αίσθηση των πραγματικών αξιών στη μουνοαγορά.
Η αγορά μουνιού στην Ανατολική Ευρώπη(Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία,Ρωσία,Λευκορρωσία) είναι ενιαία.Δε διαφέρουν πολύ οι τιμές.Αυτό το καταλαβαίνεις όταν βρεθείς στις ανωτέρω χώρες.
Εσυ ολο για τιμες μιλας.Μου εχεις σπασει τα νευρα κωλογερε  :headbang: :headbang: :headbang: Θα ερθω Γερμανια να δω εναν φιλο μου και θα σε κατουρησω να σε δουν οι Γερμανοι να χαρουν και να σε κατουρησουν ομαδικως  :headbang: :headbang: :headbang: Χαλας την πιατσα συνεχως χωρις διακοπη...

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
αν λοιπον γραψω....οτι εχω γκομενα κιεβο....25 ετων...1,80 χωρις παπουτσια....επαγγελματια μοντελο...που μου καθετε τσαμπα....κι οτι μου κανει ακριβα δωρα.... ποσοι θα με πειτε φιδεμπορα;
:2funny: :2funny: :2funny:
Ρε κακομοιρη χασαποταβερνιαρη εδω τετοια με δυσκολια εβγαλα εγω που οντως ειμαι παιδαρος και χαλασα και χρηματα[οχι χορηγια] για την διασκεδαση μας[φαγητα,ποτα] και παλι με δυσκολεψε.Εσυ τωρα τι  :jerking: μας τσαμπουνας?  :think:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Εσυ ρε φουκαρα τι γκομενες  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: Ουτε στην σολωνος δεν δουλευουν τετοια παρταλια... :2funny: Σκεψου εσυ μαλλον εισαι πιο κακομοιρης απο αυτους εδω του ανατολικου θρεντ :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για κάθε ταξίδι που έχω κάνει έχω ένα αντίστοιχο φάκελο στον υπολογιστή μου όπως αυτά που παραθέτεις στο thread που άνοιξες. Απλά δεν θέλω να ανεβάζω φωτογραφίες που διακρίνεται η κοπέλα, φωτογραφίες που θα μπορούσε να αναγνωρίσει η ίδια η κοπέλα ή κάποιος άλλος με οποιοδήποτε τρόπο. Είδες τι έγινε στο Thread της Οδησσού?  Για εμένα η διακριτικότητα και η ανωνυμία αποτελούν αρχή αδιαπραγμάτευτη. Παρόλα αυτά έχω ανεβάσει κάποιες λίγες φωτογραφίες κοριτσιών που αλλοίωσα τα χαρακτηριστικά τους.. τις οποίες αν είχα πάλι την επιλογή θα απέφευγα να ανεβάσω. Δεν μου αρέσει όπως είπα τη γκόμενα που με εμπιστεύτηκε και μου άνοιξε τα πόδια της να την κάνω θέαμα εδώ μέσα, ακόμη και αν δεν την ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου. Όπως και να έχει κάθε συμπεριφορά και κάθε άποψη είναι σωστή και σεβαστή για εμένα, αρκεί να μην παραβιάζει βασικές αρχες των ανθρώπων που συμμετέχουν στο Forum. Ελπίζω και πάλι o Ιππότης να επέμβει και να βάλει όρους και όρια.
Αυτος ειναι ο λογος που δεν θελεις να δουμε τις γκομενες που γαμας? :2funny: Μηπως εισαι απο εκεινους τους Ελληνες που δεν γαμανε?μηπως? :2funny: Επισης μηπως ερωτευεσαι τιποτα γριαδια ουκρανες?μηπως? :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Δημητρακης μιλαει για το πως να γαμησετε χωρις να γινετε χορηγοι και να  :knockinb: πιτσιρικες. Εσυ ρεζιλευεις τους Ελληνες και ο dude901123 γαμαει κατι  :zombie: που στο μεταξουργειο βρισκεις καλυτερες  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ρε διμητρακι εσυ τις γαμας με τυροπιτακια λες και σου νιαουριζουν χαχαχαχ.ο ντερτι γιατι να μην τις γαμα μονο να κερνα στα εστιατορια?ειναι και πιο εμφανισιμος απο εσενα,γυμνασμενος και καλυτερα ντυμενος.δεν νομιζω μια ρωσιδα πετρουπολη που βλεπει παραδειγμα ενα ρωσο με παπουτσια λακοστ,παντελονια αρμανι να περιμενεις να ξερει για της φιδισιες μποτες που πηρες απο τσαινα ταουν νεα υορκι η να την τραβηξει το φανελακι τιγρη.ακομα και τις αφραγες οδυσσο θελουμε σαμπανιες,εστιατορια και αιφοουν να τις γαμαμε,αν γαμιουνται με τυροπιτακια πετροχωρι να ερχομαστε εκει χαχαχαχ.η τρελη παντως δεν θελει τυροπιτακια,μου ειπε θεωρει αστειο να την καλω για φαγητο.ειπε μεταξυ σοβαρου αστειου,παρε μου διαμερισμα πετρουπολη,μετα το αλλαξε οδυσσο,τωρα σκεφτεται για κυπρο αφου ειδε δεν πιανομαι ετσι χαχαχαχα.θα της πω στο πετροχωρι στης κολοεταιριες που ησουν διευθηντρια οι ντοποιο σε ειχαν γκομενα με τυροπιτακια και τους παρακαλουσες,θες να ερθεις κυπρο σε σπιτι που αξιζε 2 εκατομυρια πριν λιγα χρονια?χαχαχαχ.τωρα την εχω στο χερι που μας ειπες ποσο ξεφτιλισμενες ειναι πετρουπολι.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλημερα. Θα παω Κιέβο για 3 μερες. Ποια αλλη πολη αξίζει να επισκεπτώ ως τουρίστας; Σκέφτομαι για Λβιβ. Ειναι καμια αλλη πολη που να αξίζει;

Για γυναικες πως να παίξω μπάλα χωρίς γνώση ρωσικής; Αν αξίζει να παίξω μπάλα δηλαδη. Θα παρακαλούσα για χειροπιαστές πληροφορίες, και οχι αοριστολογίες στυλ κμαν...

Ευχαριστω!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εσυ ρε φουκαρα τι γκομενες  :knockinb:  :2funny: :2funny: :2funny: Ουτε στην σολωνος δεν δουλευουν τετοια παρταλια... :2funny: Σκεψου εσυ μαλλον εισαι πιο κακομοιρης απο αυτους εδω του ανατολικου θρεντ :2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί που ταξίδεψα την συγκεκριμμένη εποχή, αυτές βρήκα αυτές γάμησα. Απο τα σχόλεια στο thread οι περισσότεροι φίλοι του site δεν βρίσκουν τις συγκεριμένες κοπέλες παρτάλια, το αντίθετο μάλιστα. Τώρα αν εσύ είσαι παίδαρος και μάγκας όπως διατείνεσαι και γαμάς ομορφότερες, μαγκιά σου.

Σε κάποιες απο τις φωτογραφίες είμαι και εγώ μέσα και μπορεί κανείς να καταλάβει αν είμαι κακομοίρης η όχι. Επίσης μπορείς να  καταλάβεις γενικότερα αν κάποιος είναι κακομοίρης η όχι απο το τρόπο και το ύφος γραφής του η απο τα threads που ανοίγει.

Εσύ λοιπον Παίδαρε και Μάγκα που γαμάς μοντέλα, με αποκαλείς φουκαρά χωρίς να με ξέρεις. Δεν πειράζει δεν θα θιχθεί η ''ηλεκτρονική μου προσωπικότης'' να  ξέρεις.

2-3 σελίδες πριν πόσταρα κάτι σαν ''έκκληση'' να γίνει μια προσπάθεια να σταματήσουν οι προσωπικές αντιδικίες και να δώσει το thread αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε, δηλαδή πληροφόρηση.

Εσύ ανταποκρίθηκες στην ''έκκληση'' ποστάροντας μαζεμένα 5-6 posts με τα οποία ''επιτίθεσαι'' λίγο πολύ σε όλους.

Εντάξει όλα είναι θέμα αντίληψης. Συνέχισε την κοκορομαχία. Απλά σε κάποια φάση θα μείνουν μόνο τα κοκόρια στη ''σκηνή''. Οι θεατές ξέρεις βαριούνται και τη κάνουν.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Οκ ευχαριστώ δεν το είχα δει το συγκεκριμενο thread.  :hi: :hi:
νομιζω ειναι ενδεικτικο το τι μπορει να κανει καποιος εκει βασιζομενος κυριως στις δικες μου εμπειριες
ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη και προσεγγιση στο πως θα πετυχει τον στοχο του ο οποιος ειναι να κανει τις βολτες του και να περασει καλα με ολους τους δυνατους τροπους
η διαφωνια γενικα εδω ειναι οχι στο αποτελεσμα (το αποτελεσμα ειναι συνηθως επιτυχες) αλλα στον τροπο προσεγγισης
αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο
οπως γουσταρει διαθετει καποιος τον χρονο του και το χρημα του

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο Δημητρακης μιλαει για το πως να γαμησετε χωρις να γινετε χορηγοι και να  :knockinb: πιτσιρικες. Εσυ ρεζιλευεις τους Ελληνες και ο dude901123 γαμαει κατι  :zombie: που στο μεταξουργειο βρισκεις καλυτερες  :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλάς γιατί έχεις δει κάτι? Γνωρίζεις τι γαμάω? Μπράβο ρε εσύ.. και νόμιζα πως ήμουν μόνος μου όταν τις γαμούσα.. αλλά τελικά υπάρχουν πολλοί που ταξιδεύουν με τη φαντασία τους και μετά γράφουν εδώ μέσα τις σημαντικές τους παρατηρήσεις που μας κάνουν όλους σοφότερους. Συνέχισε αγόραρε.. Είσαι άρχοντας.

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
νομιζω ειναι ενδεικτικο το τι μπορει να κανει καποιος εκει βασιζομενος κυριως στις δικες μου εμπειριες
ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη και προσεγγιση στο πως θα πετυχει τον στοχο του ο οποιος ειναι να κανει τις βολτες του και να περασει καλα με ολους τους δυνατους τροπους
η διαφωνια γενικα εδω ειναι οχι στο αποτελεσμα (το αποτελεσμα ειναι συνηθως επιτυχες) αλλα στον τροπο προσεγγισης
αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο
οπως γουσταρει διαθετει καποιος τον χρονο του και το χρημα του
Συμφωνώ σε όλα !! :hi: :hi:

Ενα σχόλιο στο κόκκινο παραπάνω.

Προφανώς ό καθένας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δικές του εμπειρίες όπως γράφεις.

Ο λόγος όμως συμμετοχής  κάποιου σε ένα thread είναι για να καταθέσει τη δική του εμπειρία και για να αντλήσει πληροφορία και απο τις εμπειρίες των άλλων.

Εκεί θα έπρεπε ιδανικά να έγκειται η δύναμη ενός thread.
Στη συλλογική δηλαδή εμπειρία των μελών του, που σίγουρα ξεπερνάει την όποια ατομική προσωπική εμπειρία, ανεξαρτήτως πόσο εμπειρος η πόσο μαγκας κάποιος μπορεί να είναι.

Μέσα απο  τη συλλογική αυτή εμπειρία και πληροφόρηση να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του προσωπική σύνθεση για το πως να κινηθεί σε ένα ενδεχόμενο ταξιδι. Λαμβάνοντας υπ' όψιν και το τι ταιριάζει από όσα διαβάζει στην ιδιοσυγκρασία του, στη τσέπη του, στη εμφάνιση του κλπ.

Αυτή τη προσέγγιση που παραπάνω περιγράφω τη βρίσκω εύκολα σε κάποια ξένα threads που ακολουθώ γιατί ταξιδεύω πολύ για επαγγελματικούς λόγους και σε άλλες χώρες.

Δυστυχώς δε την βρίσκω ( με αξιοσημείωτες εξαιρέσεις σημειώνω ) στα σχετικά με την ανατολική ευρώπη threadς του site όπου 5-10 μέλη διαγκωνίζονται επι προσωπικού για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, κάνοντας τα threads ανούσια και βαρετά.

Γιατί αν πρέπει κάποιος να κάτσει να διαβάσει 100 σελίδες με ''επη'' σχετικά με τις προσωπικες διαμάχες κάποιων, ώστε να αντλήσει 2-3 σελίδες χρήσιμη πληροφορία, τότε απλά το παρατάει και  ψάχνει σε κάποιο ξένο site να βρεί αυτό που θέλει, εφόσον ξέρει στοιχειώδη αγγλικα βέβαια.  

D

dude901123

Επισκέπτης
Συμφωνώ σε όλα !! :hi: :hi:

Ενα σχόλιο στο κόκκινο παραπάνω.

Προφανώς ό καθένας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δικές του εμπειρίες όπως γράφεις.

Ο λόγος όμως συμμετοχής  κάποιου σε ένα thread είναι για να καταθέσει τη δική του εμπειρία και για να αντλήσει πληροφορία και απο τις εμπειρίες των άλλων.

Στη συλλογική δηλαδή εμπειρία των μελών του, που σίγουρα ξεπερνάει την όποια ατομική προσωπική εμπειρία, ανεξαρτήτως πόσο εμπειρος η πόσο μαγκας κάποιος μπορεί να είναι.

Μέσα απο  τη συλλογική αυτή εμπειρία και πληροφόρηση να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του προσωπική σύνθεση για το πως να κινηθεί σε ένα ενδεχόμενο ταξιδι. Λαμβάνοντας υπ' όψιν και το τι ταιριάζει από όσα διαβάζει στην ιδιοσυγκρασία του, στη τσέπη του, στη εμφάνιση του κλπ.

Αυτή τη προσέγγιση που παραπάνω περιγράφω τη βρίσκω εύκολα σε κάποια ξένα threads που ακολουθώ γιατί ταξιδεύω πολύ για επαγγελματικούς λόγους και σε άλλες χώρες.

Δυστυχώς δε την βρίσκω ( με αξιοσημείωτες εξαιρέσεις σημειώνω ) στα σχετικά με την ανατολική ευρώπη threadς του site όπου 5-10 μέλη διαγκωνίζονται επι προσωπικού για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, κάνοντας τα threads ανούσια και βαρετά.

Γιατί αν πρέπει κάποιος να κάτσει να διαβάσει 100 σελίδες με ''επη'' σχετικά με τις προσωπικες διαμάχες κάποιων, ώστε να αντλήσει 2-3 σελίδες χρήσιμη πληροφορία, τότε απλά το παρατάει και  ψάχνει σε κάποιο ξένο site να βρεί αυτό που θέλει, εφόσον ξέρει στοιχειώδη αγγλικα βέβαια.  

Υπάρχει ιστορικό το οποίο μπορείς να διαθέσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις για να δεις πως ξεκίνησαν όλα με βάση τη δική μου εμπειρία. Θα σου δώσει απαντήσεις.. αν σκεφτείς ότι αυτό ήταν το πρώτο ποστάρισμά μου στο thread της Μολδαβίας και γενικά στα thread της ανατολικής ευρώπης. Δεν ήξερα κανέναν τότε από όσους μιλάνε. Όπου Shinoharas τότε βάλε Slaviani σήμερα.
Και η συνέχεια 6 μήνες μετά ..

Αν κάποιος διαθέσει χρόνο θα πάρει γεύση πριν 3 χρόνια πως ξεκίνησαν όλα.. τουλάχιστον για εμένα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635

διαβασε για να καταλαβεις πως λειτοργει το ανατολικο μπλοκ με την κλινικη κατασταση ονοματι δημητρακης και την ανεχεια των διαχειριστων...στο θετω σε πρωτο προσωπο και επι προσωπικου για να καταλαβεις

<για να καταλαβει το αναγνωστικο κοινο ο μαιντριντερ ειναι ενας ψευτης
ποτε δεν εχει παει μαδαγασκαρη...η δε φωτο που μας εδειξε ειναι κατεβασμενες ολες απο το ιντερνετ γι αυτο εχει κρυμμενα προσωπα για να μην αναγνωρισουμε της πουτανες απο τα αλλα σαιτ
τωρα για τις φωτο με την μαυρη που ειναι μαζι του...κατι ποδια μας εβαλε>

παμε τωρα στο οτι τελικα εσυ ειχες παει και το απεδειξες

<τελικα ειχε παει Μαδαγασκαρη μου το επιβεβαιωσαν κατι κοινοι γνωστοι...αλλα οπως βλεπετε στην φωτο με το κρυμμενο προσωπο που τν βρηκα απο το τιν αϊ ειναι ενας αθλιος κακομοιρης γερος με αθλια παπουτσια και σιχαμα της κοινωνιας και απο οτι ειδα στο φεϊσμπουκ του ενας εργατακος ειναι που μαζευε 3 ευρω την μερα μπας και γαμησει καποια μαυρουκα....λες και δεν εχει μαυρες στη Σολωνος>

αυτη ειναι η εισαγωγη....και για τα επομενα χρονια θα γραφει τα ιδια και τα ιδια για πολλα χρονια
το επομενο του βημα ειναι

<ολο μαλακιες λεει ο μαιντριντερ ειναι ψευτης...που τα φανταστηκε τα 22 ευρω το γαμησι....θα πληρωνε 1000 ευρω την ημερα...θα σας πω εγω που εχω παει εκει (εννοειτε οτι ειναι ταξιδευτης της φαντασιας του) η αληθεια ειναι οπως τα λεω εγω>

ε υπαρχουν και κανα δυο τρολ τα οποια γουσταρουν το τζερτζελε και βαζουν φυτιλιες....αλλωστε τα λεφτα στο φορουμ δεν τα αφηνουν τα νηματα του εξωτερικου αλλα οι εσκορτς τα μπορδελλα και τα κολγκιρλς που εχουν πληρωμενες καταχωρησεις

ΥΓ...εννοειτε οτι ολα αυτα θα γινουν και σε σενα αν τολμησεις να πας Αν Ευρωπη....και αν δεν συμφωνησεις μαζι του εννοειτε οτι εισαι στοχος....αν κατσει και γαμησεις καλα και πολλες.....τοτε εισαι εχθρος του διοτι δεν γινετε να του κλεψεις την <δοξα>
πηγαν παιδια που ρωτησαν πληροφοριες και δεν μπαινουν να γραψουν εντυπωσεις διοτι βαριουνται να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες και <φοβουνται> μην αρχισει και με αυτους τα προσωπικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom