Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Σε ολα τα threads υπαρχουν ττρλαρισματα και προσωπικες αντιπαραθεσεις.

Μεχρις ενος οριου ομως.

Οταν 7 στις 10 σελιδες ενος thread ειναι trol και προσωπικη αντιπαραθεση με στοχο να αναδειξει ποιος την εχει πιο μακρια τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να ακολουθει καποιος αυτο το thread.
9 στις 10
σε πληροφορω οταν δεν παρεμβαινει ο καομποϋς η συζητηση κυλαει ομαλα και θα σου δωσω παραδειγματα

D

dude901123

Επισκέπτης
Δημιουργοι μεγαλων "εργων" οπως η λαμψη καποια χρονια πριν, η το μπρουσκο πιο προσφατα πρεπει να αντλησαν την εμπνευση τους μεσα απο το συγκεκριμενο η απο αλλα παρεμφερη threads με τους ιδιους πρωταγωνιστες. :grin:

Τα ποθημενα καποιων και οι μεταξυ τους λογαριασμοι προφανως δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους ιδιους.

Εμεις τα "υπολοιπα" μελη του site μπαινουμε στα threads για λογους ενημερωτικους και για λογους κοινης "πλακας" επι το λαικοτερον.

Στη πλειοψηφια του το συγκεκριμενο thread εξυπηρετει ελαχιστα την ενημερωση, μια και η οποια πληροφορια παρεχεται ( με λιγες αξιοσημειωτες εξαιρεσεις ) αποσκοπει κυριως στο να αναδειξει ποσο  μεγαλοι γαμιαδες ειναι καποιοι.

Και βεβαια οσοι καταλαβαινουν τι γινεται γυρω τους, ξερουν πολυ καλα οτι ελλειψη απτων και αδιασειστων αποδειξεων οι "ηλεκτρονικοι" μεγαλογαμιαδες δεν ειναι τιποτα αλλο απο αξιολυπητους κακομοιρηδες "αερογαμιαδες" η "σαβουρογαμιαδες" η "αγαμιαδες".

Σαν φαρσοκωμωδια ομως θα μπορουσε να λειτουργησει εξαιρετικα το thread.Θα μπορουσε να θεραπευσει μανιοκαταθλιπτικους. Ισως σε τετοιους να απευθυνεται.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά τι έννοεις λέγοντας αδιάσειστες αποδείξεις? Όταν γαμάω να ανοίγω την camera να βλέπεις? Να σου βάζω φωτογραφίες από κορίτσια που δεν είναι επαγγελματίες, να τις εκθέτω όπως κάνει ο χαζός για να μου λες μπράβο? Εγώ μπορώ να σου αποδείξω πως βρίσκομαι στο μέρος που λέω πως βρίσκομαι, πως κάνω αυτά που λέω πως κάνω.. π.χ. είμαι Λβιβ, πηγαίνω για καφέ, μένω σε ξενοδοχείο, πηγαίνω για ποτό.. κτλ. Τα υπόλοιπα είναι η ιστορία που ντύνει τα δεδομένα. Αν θέλεις την πιστεύεις αν όχι την αγνοείς ή την αμφισβητείς. Στην τελική ακόμη και αν σου δείξω πως πίνω καφέ με κάποια σημαίνει πως τη γαμάω? Η αν σου βάλω μια φώτο από Disco ότι είναι και γκόμενά μου αυτή που είναι δίπλα μου? Και πως θα σου αποδείξω αν την πλήρωσα ή αν την πήρα δωρεάν? Να σου δώσω τηλέφωνο να την πάρεις να την ρωτήσεις?

Νομίζω πως μιλάμε εδώ μέσα και είμαστε νοήμονες, ενήλικοι άνθρωποι. Ακους την ιστορία και τη συγκρίνεις με όσα ήδη ξέρεις, με τις δικές σου προσωπικές εμπειρίες-αντιλήψεις, με τα υποτίθεται σοβαρά σχόλια ανθρώπων που δοκίμασαν να κάνουν το ίδιο και τέλος με ανθρώπους που γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουν γνώμη, γνώση πιο προσωπικών στοιχείων από όσα μπορούν να εκτεθούν εδώ. Άλλωστε όλα κρίνονται σε βάθος χρόνου και εμπειριών. Η αξιοπιστία και η εγκυρότητα λεγομένων εδώ μέσα δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος να ελεγχθεί.

Νομίζω πως αυτό που λείπει σε σχέση με άλλα forum είναι οι κανόνες συνομιλίας. Αν πας π.χ. στα citytour και πεις μαλακίες και βρίσεις, αν λες βλακείες εκτός θέματος τρως mute, banarisma αμέσως. Εδώ για ένα περίεργο λόγο ασχολούμαστε με προσωπικές επιθέσεις, προσβολές, φωτογραφίες συναγωνιστών, χαρακτηρισμούς.. γιατί απλά δεν μπήκαν εξ' αρχής κανόνες. Ίσως και τώρα είναι μια τελευταία ευκαιρία να γίνει αυτό. Όλοι κρινόμαστε και κρίνουμε για όσα γράφουμε, αρκεί αυτά να έχουν σχέση με το θέμα κάθε forum.. Chernivcy, Chisinau, Kiev, Tiraspol, Odessa.. και όχι ότι του φανεί του χατζηπετρή. Ας μπουν ξεκάθαροι κανόνες να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Ίσως δεν είναι αργά. Τα προσωπικά προβλήματα του καθενός, η αυτοπροβολή του, τα ψυχολογικά θέματα που αντιμετωπίζει έχουν κατάλληλους αντίστοιχους χώρους να εκτεθούν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε ολα τα threads υπαρχουν ττρλαρισματα και προσωπικες αντιπαραθεσεις.

Μεχρις ενος οριου ομως.

Οταν 7 στις 10 σελιδες ενος thread ειναι trol και προσωπικη αντιπαραθεση με στοχο να αναδειξει ποιος την εχει πιο μακρια τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να ακολουθει καποιος αυτο το thread.

Ανατολική Ευρώπη υπάρχει ανταγωνισμός διότι
1.Ο ένας πιστεύει είμαι ο ομορφότερος σας γαμάω όλους παππούδες γαμάω μουνάρες χωρίς λεφτά
2.Ο άλλος πιστεύει είμαι ο πλουσιότερος σας ρίχνω όλους τους μορφονιούς στα αυτιά μπάστακες
3.Ο άλλος πιστεύει είμαι ο πιο καπάτσος γαμάω φτηνότερα και πιο έξυπνα από όλους
4.Ο άλλος λέει έχω όλες τις προυποθέσεις να γαμάω γαμάω παντού και πάντα κτλ
Ολοι έχουν δίκιο και άδικο.Ολοι καλά περνάνε Ουκρανία απλά μερικοί περνάνε καλύτερα.
Αυτά δε θα στα πουν παμμέγιστοι μαλάκες όπως ο δημητράκης.
Δηλαδή αν ο ένας γαμήσει 5 γκόμενες τη βδομάδα με 1500 ευρώ και ο άλλος 3 γκόμενες το τριήμερο με 1200 ευρώ ποιος πέρασε καλύτερα?Ολα σχετικά είναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημιουργοι μεγαλων "εργων" οπως η λαμψη καποια χρονια πριν, η το μπρουσκο πιο προσφατα πρεπει να αντλησαν την εμπνευση τους μεσα απο το συγκεκριμενο η απο αλλα παρεμφερη threads με τους ιδιους πρωταγωνιστες. :grin:

Τα ποθημενα καποιων και οι μεταξυ τους λογαριασμοι προφανως δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους ιδιους.

Εμεις τα "υπολοιπα" μελη του site μπαινουμε στα threads για λογους ενημερωτικους και για λογους κοινης "πλακας" επι το λαικοτερον.

Στη πλειοψηφια του το συγκεκριμενο thread εξυπηρετει ελαχιστα την ενημερωση, μια και η οποια πληροφορια παρεχεται ( με λιγες αξιοσημειωτες εξαιρεσεις ) αποσκοπει κυριως στο να αναδειξει ποσο  μεγαλοι γαμιαδες ειναι καποιοι.

Και βεβαια οσοι καταλαβαινουν τι γινεται γυρω τους, ξερουν πολυ καλα οτι ελλειψη απτων και αδιασειστων αποδειξεων οι "ηλεκτρονικοι" μεγαλογαμιαδες δεν ειναι τιποτα αλλο απο αξιολυπητους κακομοιρηδες "αερογαμιαδες" η "σαβουρογαμιαδες" η "αγαμιαδες".

Σαν φαρσοκωμωδια ομως θα μπορουσε να λειτουργησει εξαιρετικα το thread.Θα μπορουσε να θεραπευσει μανιοκαταθλιπτικους. Ισως σε τετοιους να απευθυνεται.
Σε ενα συμφωνώ μαζι σου οτι ειναι γεμάτο αγαμιάδες  :2funny:ο ενας κοντευει 50 και πηδηξε 5 σε μια μέρα  :2funny: ο αλλος ειναι μικροτερος γαμιάς πηδηξε 4 σε τρεις μέρες  :2funny:

9 στις 10
σε πληροφορω οταν δεν παρεμβαινει ο καομποϋς η συζητηση κυλαει ομαλα και θα σου δωσω παραδειγματα
Σε τσούζει γιατι βγάζω στον αέρα τα ψέματα σας  :2funny:
  Τελικά ποιός είναι ο χαφιές εδω μέσα? :2funny:Ποιός εχει καταδώσει τον φουκαρά τον Dirty? :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
9 στις 10

Η βασική τσακωμάρα όταν λείπει ο μαλάκας αφορά τις τιμές και τις μεθόδους.Εγώ μπορεί να πω οτι μια γκόμενα αξίζει 150 ευρώ τη νύχτα και να μπου πούνε άντε ρε μαλάκα αυτή για 100 το πολύ είναι.Η μπορεί να διαφωνεί κανείς για τις πόλεις τους χρόνους κτλ.Εγώ μπορεί να πω γουστάρω Κίεβο,Λβωφ ο άλλος μπορεί να πει η Οντέσσα ή το Τσερνιβτσί είναι καλύτερα.Καθένας έχει κάπως διαφορετικά κριτήρια.Π.χ. για εμένα το Χάρκοβο είναι εντελώς μαλακία ενώ το Λβωφ κορυφαίο.Αλλος λέει το αντίθετο.Μπορούμε να το τεκμηριώσουμε αυτό.
Εγώ λέω οτι υπάρχουν πολωνικές πόλεις καλύτερες από το Ντνιππροπετρόφσκ,το Ντονέτσκ ή το Χάρκοβο ο άλλος διαφωνεί.
Αλλά του Δημητράκη είναι όλα προσωπικές αναφορές.Δε μιλάει για το αντικείμενο π.χ. μπορείς να κάνεις μια σύγκριση Κιέβου Αγίας Πετρούπολης?Απλά δεν μπορεί γιατί είναι άσχετος με το άθλημα.Δεν παίζει μπάλλα.
Επειδή όμως πολλοί δεν παίζουν μπάλλα είναι ευκολότερο να ταυτιστούν με το δημητράκη παρά με τους αληθινούς παίκτες.
Για εμένα π.χ. αυτό που κάνει ο dirty να πουλάει παραμύθι είναι μαλακία.Οχι γιατί διαφωνώ ηθικά αλλά γιατί θεωρώ οτι σε περιορίζει.Γιατί να μη γαμήσεις γρήγορα με λεφτά αντί να μπλέκεις με ρομαντικές μαλακίες?Για άλλον μπορεί να ισχύει το αντίθετο.Να λέει μαλακία να γαμάς με λεφτά.

D

dude901123

Επισκέπτης
Σε ενα συμφωνώ μαζι σου οτι ειναι γεμάτο αγαμιάδες  :2funny:ο ενας κοντευει 50 και πηδηξε 5 σε μια μέρα  :2funny: ο αλλος ειναι μικροτερος γαμιάς πηδηξε 4 σε τρεις μέρες  :2funny:
 Σε τσούζει γιατι βγάζω στον αέρα τα ψέματα σας  :2funny:
  Τελικά ποιός είναι ο χαφιές εδω μέσα? :2funny:Ποιός εχει καταδώσει τον φουκαρά τον Dirty? :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ ακόμη κοιμάσαι.. Σου το είπε ο Glock. Δεν το άκουσες? Και μάλιστα εξήγησε όλη την ιστορία και σου είπε να μην εκθέτεις προσωπικές συνομιλίες. Και εσύ σαν μωρό που σου χάλασαν το σχέδιο και το μεγαλείο που έιχες ονειρευτεί προσπαθείς να βγάλεις δήθεν ιστορίες και να το παίξεις παμέγιστος. Χαλάρωσε. Αυτό μόνο ο Glock μπορούσε να στο πει. Γιατί μόνο στον Glock σκαρφίστηκα αυτό το επάγγελμα. Ο Χάρης δεν ξέρει τι δουλειά κάνω και ο Slav ξέρει το πραγματικό μου επάγγελμα λόγω ειδικών λόγων που ανακαλύφθηκαν αργότερα και αφού μιλήσαμε το καλοκαίρι.. Σου έλυσα τις απορίες σου? Τι κάθεσαι και γράφεις ανοησίες? Δεν βαριέσαι?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά αν ακούσετε θεωρίες Δημητράκη οτι για να γαμήσετε Ανατολική Ευρώπη χρειάζεστε αμάξι,διαμέρισμα και διαμονή εκεί θα μείνετε αυνάνες μια ζωή.Ανατολική Ευρώπη ακόμα και οι σκύλοι γαμούν τα κριτήρια από τις γκόμενες είναι στο πάτωμα.Βγάλτε την έξω χύστε τους στη μάπα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η βασική τσακωμάρα όταν λείπει ο μαλάκας αφορά τις τιμές και τις μεθόδους.Εγώ μπορεί να πω οτι μια γκόμενα αξίζει 150 ευρώ τη νύχτα και να μπου πούνε άντε ρε μαλάκα αυτή για 100 το πολύ είναι.Η μπορεί να διαφωνεί κανείς για τις πόλεις τους χρόνους κτλ.Εγώ μπορεί να πω γουστάρω Κίεβο,Λβωφ ο άλλος μπορεί να πει η Οντέσσα ή το Τσερνιβτσί είναι καλύτερα.Καθένας έχει κάπως διαφορετικά κριτήρια.Π.χ. για εμένα το Χάρκοβο είναι εντελώς μαλακία ενώ το Λβωφ κορυφαίο.Αλλος λέει το αντίθετο.Μπορούμε να το τεκμηριώσουμε αυτό.
Εγώ λέω οτι υπάρχουν πολωνικές πόλεις καλύτερες από το Ντνιππροπετρόφσκ,το Ντονέτσκ ή το Χάρκοβο ο άλλος διαφωνεί.
Αλλά του Δημητράκη είναι όλα προσωπικές αναφορές.Δε μιλάει για το αντικείμενο π.χ. μπορείς να κάνεις μια σύγκριση Κιέβου Αγίας Πετρούπολης?Απλά δεν μπορεί γιατί είναι άσχετος με το άθλημα.Δεν παίζει μπάλλα.
Επειδή όμως πολλοί δεν παίζουν μπάλλα είναι ευκολότερο να ταυτιστούν με το δημητράκη παρά με τους αληθινούς παίκτες.
Για εμένα π.χ. αυτό που κάνει ο dirty να πουλάει παραμύθι είναι μαλακία.Οχι γιατί διαφωνώ ηθικά αλλά γιατί θεωρώ οτι σε περιορίζει.Γιατί να μη γαμήσεις γρήγορα με λεφτά αντί να μπλέκεις με ρομαντικές μαλακίες?Για άλλον μπορεί να ισχύει το αντίθετο.Να λέει μαλακία να γαμάς με λεφτά.

το μοναδικο νορμαλ ποστ που εχεις γραψει ποτέ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
καταρχας δεν τσακωνωμαστε
δεν εχουμε κατι να χωρισουμε
απλα διαφωνουμε εντονως
και ακομα διαφωνουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νομίζω πως αυτό που λείπει σε σχέση με άλλα forum είναι οι κανόνες συνομιλίας. Αν πας π.χ. στα citytour και πεις μαλακίες και βρίσεις, αν λες βλακείες εκτός θέματος τρως mute, banarisma αμέσως. Εδώ για ένα περίεργο λόγο ασχολούμαστε με προσωπικές επιθέσεις, προσβολές, φωτογραφίες συναγωνιστών, χαρακτηρισμούς.. γιατί απλά δεν μπήκαν εξ' αρχής κανόνες. Ίσως και τώρα είναι μια τελευταία ευκαιρία να γίνει αυτό. Όλοι κρινόμαστε και κρίνουμε για όσα γράφουμε, αρκεί αυτά να έχουν σχέση με το θέμα κάθε forum.. Chernivcy, Chisinau, Kiev, Tiraspol, Odessa.. και όχι ότι του φανεί του χατζηπετρή. Ας μπουν ξεκάθαροι κανόνες να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Ίσως δεν είναι αργά. Τα προσωπικά προβλήματα του καθενός, η αυτοπροβολή του, τα ψυχολογικά θέματα που αντιμετωπίζει έχουν κατάλληλους αντίστοιχους χώρους να εκτεθούν.

ο αυνανας ο ιπποτης φταιει για αυτο. ειναι μοντ του αερα κοπανιστου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καταρχας δεν τσακωνωμαστε
δεν εχουμε κατι να χωρισουμε
απλα διαφωνουμε εντονως
και ακομα διαφωνουμε

Εγώ τα έχω πει.Για εμένα ο χρόνος είναι λεφτά.Δε θέλω να χάνω χρόνο.Οσο πιο γρήγορα πέσουν οι πούτσες τόσο το καλύτερο.Αλλοι το βλέπουν διαφορετικά.
Για τις ίδιες γκόμενες κανείς δεν μπορεί να πληρώσει λιγότερα.Εννοώ για τον πρώτο πούτσο.
Για αυτό και έχω προκαλέσει τα άτομα να ποστάρουν φωτό από τις γκόμενες που γάμησαν και να ποστάρουν τιμές.Αν είναι χαμηλότερες από τις δικές μου ίδιας εμφάνισης πάω πάσο.Αλλά δε γίνεται.Εχω αίσθηση των πραγματικών αξιών στη μουνοαγορά.
Η αγορά μουνιού στην Ανατολική Ευρώπη(Ουκρανία,Πολωνία,Τσεχία,Ρωσία,Λευκορρωσία) είναι ενιαία.Δε διαφέρουν πολύ οι τιμές.Αυτό το καταλαβαίνεις όταν βρεθείς στις ανωτέρω χώρες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
αν λοιπον γραψω....οτι εχω γκομενα κιεβο....25 ετων...1,80 χωρις παπουτσια....επαγγελματια μοντελο...που μου καθετε τσαμπα....κι οτι μου κανει ακριβα δωρα.... ποσοι θα με πειτε φιδεμπορα;
:2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν λοιπον γραψω....οτι εχω γκομενα κιεβο....25 ετων...1,80 χωρις παπουτσια....επαγγελματια μοντελο...που μου καθετε τσαμπα....κι οτι μου κανει ακριβα δωρα.... ποσοι θα με πειτε φιδεμπορα;
:2funny: :2funny: :2funny:

Αδύνατο.Αυτές τις βρίσκεις εκτός ίντερνετ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Βασικά η λογική του Δημητράκη είναι οτι όποιος πάει Ανατολική Ευρώπη είναι λαμόγιο ή φιδέμπορας.Πάνε μόνο προβληματικά και βληματικά άτομα γιατί οι αξιόλογοι τα πράττουν στην Ελλάδα ή στη Δυτική Ευρώπη.
Απλά εκφράζει το μέσο όρο.
Είναι βαρετό να ασχολείσαι με το μέσο όρο.Χέζω το Δημητράκη και όσους τον συμπαθούν.Και αν εκφράζουν την ισορροπία του μέσου όρου τους χέζω άλλη μία φορά.

Εσυ ρε φιλαρακο ολα στον υπερθετικο τα κανεις.

Πολυ γαμας, πολυ χεζεις !!

Μαγκια σου δεν αντιλεγω.Αν σου αρεσει η ποσοτητα γαμα πολυ.

Εφοσον ομως σεβεσσι και την προσεγγιση των "ολιγογαμικων" που δινουν εμφαση στη ποιοτητα και οχι στη ποσοτητα.

Και βεβαια οταν χεζεις καποιους δεν τους σεβεσαι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ ακόμη κοιμάσαι.. Σου το είπε ο Glock. Δεν το άκουσες? Και μάλιστα εξήγησε όλη την ιστορία και σου είπε να μην εκθέτεις προσωπικές συνομιλίες. Και εσύ σαν μωρό που σου χάλασαν το σχέδιο και το μεγαλείο που έιχες ονειρευτεί προσπαθείς να βγάλεις δήθεν ιστορίες και να το παίξεις παμέγιστος. Χαλάρωσε. Αυτό μόνο ο Glock μπορούσε να στο πει. Γιατί μόνο στον Glock σκαρφίστηκα αυτό το επάγγελμα. Ο Χάρης δεν ξέρει τι δουλειά κάνω και ο Slav ξέρει το πραγματικό μου επάγγελμα λόγω ειδικών λόγων που ανακαλύφθηκαν αργότερα και αφού μιλήσαμε το καλοκαίρι.. Σου έλυσα τις απορίες σου? Τι κάθεσαι και γράφεις ανοησίες? Δεν βαριέσαι?
Μμα με τον ρολλογά εχω να μιλήσω αρκετούς μήνες αν όχι χρόνο!Πως μου το είπε? :2funny:
  Ενα αλλο πουλάκι μου ειπε οτι αυτο ειναι το επαγγελμα σου.Αν δεν ειναι γιατί χέστηκες και ψάρωσες ετσι? :2funny:
Βασικά αν ακούσετε θεωρίες Δημητράκη οτι για να γαμήσετε Ανατολική Ευρώπη χρειάζεστε αμάξι,διαμέρισμα και διαμονή εκεί θα μείνετε αυνάνες μια ζωή.Ανατολική Ευρώπη ακόμα και οι σκύλοι γαμούν τα κριτήρια από τις γκόμενες είναι στο πάτωμα.Βγάλτε την έξω χύστε τους στη μάπα.
Ναι σε ειδαμε στην Κρακοβία πως ολες σαν τρελλές κάνανε για σένα  :2funny: το μονο που κατάφερες ηταν παλι παραλίγο να φας ξυλο απο το σεκιουριτά  :2funny: την έπεσες σε 20+ και το αποτέλεσμα ηταν  :shit:.Εγω εκτος απο πουτάνες που της χρυσοπληρώνεις δεν ειδα να γαμάς τίποτα αλλο  :2funny:.Ασε που μπορει να πηγες σε ενα FKK στη Φρανκφουρτη που γαμάς με 110 Ευρώ όσες θέλεις τετοιες μετριες Ρουμάνες σαν αυτες απο της φωτογραφίες που μας εβαλες.Να τους εδωσες απο ενα 20αρικο για να της φωτογραφίσεις χωρις πρόσωπο (μην γινει καμια στραβη και βρουμε ποιες είναι) και μας λες ιστοριες για αγριους.
  Ο Fidel εχει την ιδια αποψη με μένα οτι το  :knockinb: δεν ειναι ευκολο και οτι κανενας απο τους Ελληνες που ειναι εκει δεν γαμάνε!Τα εχει γραψει κιόλας! Ενταξει εγω λεω μαλακίες,και αυτός μαλακίες λέει μηπως? :think:
  Τι λες μωρέ? :jerking: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Εφοσον ομως σεβεσσι και την προσεγγιση των "ολιγογαμικων" που δινουν εμφαση στη ποιοτητα και οχι στη ποσοτητα.

Και βεβαια οταν χεζεις καποιους δεν τους σεβεσαι.
το να πιασεις ποιοτητα στην ανατολικη ευρωπη και το πως εννοει ο καθενας και ποια κριτηρια βαζει....ειναι κατα την γνωμη θεμα χρονου και υπομονης και οχι χρημματων τοσο
κατι που οι πιο πολλοι δεν το εχουμε....διοτι δεν παμε για πολλες μερες....εγω που ειμαι τακτικος επισκεπτης παλι το εχω πετυχει....αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο....και θελει να γινεις πολυ ντερτι7....πολυ μπλα μπλα και πολυ παραμυθι...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά τι έννοεις λέγοντας αδιάσειστες αποδείξεις? Όταν γαμάω να ανοίγω την camera να βλέπεις? Να σου βάζω φωτογραφίες από κορίτσια που δεν είναι επαγγελματίες, να τις εκθέτω όπως κάνει ο χαζός για να μου λες μπράβο? Εγώ μπορώ να σου αποδείξω πως βρίσκομαι στο μέρος που λέω πως βρίσκομαι, πως κάνω αυτά που λέω πως κάνω.. π.χ. είμαι Λβιβ, πηγαίνω για καφέ, μένω σε ξενοδοχείο, πηγαίνω για ποτό.. κτλ. Τα υπόλοιπα είναι η ιστορία που ντύνει τα δεδομένα. Αν θέλεις την πιστεύεις αν όχι την αγνοείς ή την αμφισβητείς. Στην τελική ακόμη και αν σου δείξω πως πίνω καφέ με κάποια σημαίνει πως τη γαμάω? Η αν σου βάλω μια φώτο από Disco ότι είναι και γκόμενά μου αυτή που είναι δίπλα μου? Και πως θα σου αποδείξω αν την πλήρωσα ή αν την πήρα δωρεάν? Να σου δώσω τηλέφωνο να την πάρεις να την ρωτήσεις?

Νομίζω πως μιλάμε εδώ μέσα και είμαστε νοήμονες, ενήλικοι άνθρωποι. Ακους την ιστορία και τη συγκρίνεις με όσα ήδη ξέρεις, με τις δικές σου προσωπικές εμπειρίες-αντιλήψεις, με τα υποτίθεται σοβαρά σχόλια ανθρώπων που δοκίμασαν να κάνουν το ίδιο και τέλος με ανθρώπους που γνωριζόμαστε προσωπικά και έχουν γνώμη, γνώση πιο προσωπικών στοιχείων από όσα μπορούν να εκτεθούν εδώ. Άλλωστε όλα κρίνονται σε βάθος χρόνου και εμπειριών. Η αξιοπιστία και η εγκυρότητα λεγομένων εδώ μέσα δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος να ελεγχθεί.

Οταν λεω "αποδειξεις" εννοω για παραδειγμα μια φωτογραφια με εσενα και μια γκομενα αγκαλια η στο κρεβατι χωρις βεβαια να φαινονται χαρακτηριστικα που μπορουν να εκθεσουν ανθρωπους.

Ριξε μια ματια στις πρωτες 2-3 σελιδες ενος thread που ειχα ανοιξει εδω

και θα καταλαβεις τι περιπου εννοω. Δεν θετω προτυπα απλα ενα παραδειγμα για συζητηση δινω.

Στα υπολοιπα που γραφεις συμφωνω και μακαρι να γινει μια καινουργια αρχη σε πιο υγιή βαση στο thread. :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η γκόμενα που με φωτογράφισε η φίλη της αγκαλιά σε κλαμπ στο Κίεβο.Την είχα χτυπήσει μία ώρα πριν εντός του κλαμπ.

gvBaIw.jpg

Ας πάει κάποιος Κίεβο για μία μέρα μόνο και αν χτυπήσει γκόμενα καλύτερη από αυτή στο κλαμπ και βγει μαζί φωτό εγώ πάω πάσο.
Αυτά που γράφω είναι το μάξιμουμ που μπορεί να πετύχει κανείς πρέπει να είσαι τελείως κωλοπετσωμένος τρελάκιας εξτρεμιστής για να πετύχεις τέτοια αποτελέσματα.
Παλιά όταν ήμουνα 30 χρονών πετύχαινα καλύτερα αποτελέσματα αλλά τότε είχα καλύτερη εμφάνιση και πιο πολύ ενθουσιασμό.
Είχα λιγότερα λεφτά αλλά τρομερές αντοχές και περισσότερο χρόνο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα με τα ποδια να βρω ενα μασαζ αλλα δεν το βρηκα.μονο οι ταξιτζηδες σου βρισκουν.σκεφτομαι να δω τι παιζει αυριο λισαβωνα,αν δεν εχει κατι θα παω βουκουρεστι σε σαλον.ισως παω τωρα σε αλλο με ταξι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom