Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 πρωσωπικα δεν προδιδω ποτε ανθρωπους που γνωρισα η μου ανοιγουν καμερα σκαυπ.εμεις παρεα ειμασται,εσυ γιατι αρχιζεις με απειλες στον ντερτι δεν καταλαβα.οτι λες τα περνω οτι πλακα κανεις αλλα τα παιδεια νομιζουν στα αληθεια θα τους κανεις μαλακια για αυτο κανεις δεν σε συναντα να σου δειξει φωτο η να μιλησει μαζι σου.
Εσυ γιατι ψάρωσες? :2funny:μηπως εσυ είσαι ο χαφιές? :think: :2funny:
Η μαλακια σου εσενα ξυριζει σκατζοχοιρο.............
Δεν εισαι απλα ηλιθιος αλα και βλακας με πατεντα ... σου εχω πει πολλες φορες οτι δεν σε γουσταρω οσο εισαι βλακας και κακομοιρη πουτανιτσα κουτσομπολα.
Γινε αντρας αρσενικο οχι πουτανιτσα.

Αν δεν εχεις προσωπικη αποψη καλυτερρα να μην μιλας , στο παρελθον σου ειπα οτι   μου ειπαν οτι σου τον ακουμπησε καποιος κοινος γνωστος αλα δεν βγηκα να το κανω βουκινο διοτι εγω δεν το ξερω,μου το ειπαν εν ετη 2009.

Τι μαλακια σε δερνει τελικα και ασχολεισε με τον καθε εναν που γαμει καλυτερα και ταχτικοτερα απο σενα που εισαι εκει;;;

Εχεις γαμηση ολα τα θρεντ με τις κατινιες σου και την ασχετοσυνη σου χωρις να μπορει καποιος να παρει εστω  και καποια πληροφορια καλη η κακή.

Εχω ερθει τρεις φορες στο πετροχωρι σου και θα ερθω ξανα...
η μαγκια σου λοιπον να αποδειξης οτι γαμας καλυτερες γκομενες ειναι  να κανεις οτι και ο Σινο στην Οδησσο, βρες  δυο γκομενες να μεινουν μαζι μου λοιπον με τιμημα  διπλασιο απο του Σινου να δουμε τι  ψαρια πιανεις.
Εχω σπιτι στο κεντρο απο το πετροχωρι σου (φιλου που μου το παραχωρει οποτε ερχωμαι) και το ιδιο  κανω  εγω  για  αυτον  στην Ελλαδα.
Πότε ηρθες βρε κακομοίρη? :2funny:Στον υπνο σου μάλλον  :2funny:.Σας τσούζει γιατι αποκαλύπτω τα ψέματα σας  :2funny:.Εγώ οταν γραφω κατι το γραφω με αποδείξεις οχι με αερολογίες οπως εσυ,ουτε με ψεματα.
 Ειδα τι γαμάτε στην Οδησσό  :2funny:,γ'αυτο και δεν βάζετε φωτο να δουμε κατι πόδια μας βάζετε απο γκομενες που καθονται σε ενα ντιβάνι  :2funny:
  Ειναι υποπτο να είσαι κ'εσυ ο Χαφιές  :think:.Αν οπως λες εχεις ερθει στ'αληθεια εδω ειναι υποπτο  :think: και πολυ πιθανον να εχουμε συναντηθει οταν ερχεσαι εδω οπως λες  :think:.

1. Δεν έχεις βρει ποτέ την πραγματική αληθινή πληροφορία για εμένα. Χαίρομαι πάντως που σαν βλάκας που είσαι τσιμπάς και ότι δόλωμα σου έχω ρίξει το καταπίνεις αμάσητο. Είναι θέμα νοημοσύνης να παίζεις με το μυαλό του βλάκα. Αυτοκίνητο, πόλη, τόπος κατοικίας, επάγγελμα, όνομα.. όλα αυτά όταν συναντιέμαι ή συνομιλώ με ανθρώπους που έχουν σχέση με το site είναι πάντα αλλιωμένα. Είναι πρωταρχικός κανόνας ασφαλείας, καθότι υπάρχει όπως γνωρίζεις προηγούμενη κακή εμπειρία από συναγωνιστές που την πάτησαν μαζί σου και εμείς κοντραριζόμαστε σχεδον ένα χρόνο για να είμαι τόσο αφελής. Απλά σε είχα για πιο έξυπνο και πίστευα πως μόλις θα σου έλεγαν κάτι τέτοιο θα έπιανες το Trolarisma. Αλλά και αυτό θέλει αντίληψη που δεν έχεις.
2. Όντως όταν με είχες απειλήσει είχα θυμώσει και έγραψα πως θα έρθω να σε βρω. Σχεδόν αμέσως όταν ηρέμησα και το ξανασκέφτηκα σου έγραψα πως ήταν κίνηση θυμού και ότι η αντιδρασή μου αν παρά τη θέλησή μου ανεβάσεις προσωπικά στοιχεία ή δεδομένα θα είναι μόνο η νόμιμη. Δες το άλλη μια φορά μήπως γλιτώσουμε να λέμε τα ίδια από καιρού εις καιρόν. Φυσικά η μονταζιέρα σου, για να χρησιμοποιήσω πολιτικό όρο, είναι ανεπαρκής και χαλασμένη. Όπως ανεπαρκής ήσουν πάντα σε όλα και για αυτό και είσαι μόνος σου απομονωμένος. Να διαβάζεις καλά γιατί στο δικαστήριο θα χρειαστεί να είσαι διαβασμένος. Εκεί οι δικηγόροι δεν συνομιλούν σε site λέγοντας παπαριές αλλά αναλύουν και παραθέτουν τα στοιχεία χρονολογικά. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και πάλι, ίσως γίνεις εξυπνότερος.

Είσαι μόνος σου και χωρίς επιχειρήματα. Λογικό να πέφτεις σε τραγικά λάθη. Όλοι όσοι βρίσκονται στη θέση σου, σε αδιέξοδο, πιάνονται από τα μαλλιά τους καθώς βυθίζονται. Όσοι κάποτε σε υποστήριζαν, ήταν 'φίλοι' σου σε έχουν εγκαταλείψει πλέον. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Σε καταλαβαίνω και σε λυπάμαι. Καλή τύχη γιατί πραγματικά την χρειάζεσαι.
Καλά αυτά μην τα λες σε μένα να τα πεις στον διευθυντή του σχολείου  :2funny:εξηγησε του γιατι πηγαινεις και φορτωνεις αραπίνες απο το δρόμο,γιατι παίρνεις city tour και γιατι γραφεις σε μπουρδελοσά'ι'τ και πες του και οτι νευρίασες και στα νευρα σου αρχισες να απειλεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Σε ευχαριστώ πολύ!Υπέρπολύτιμες πληροφορίες!!!Κι εγώ κέντρο έλεγα να μείνω!Πήρα δύο καλά και ακριβά πουκάμισα για τα κλάμπ του Λβιβ...Νομίζω πως το παιχνίδι αλλάζει εκεί!Θα είμαι Δευτέρα έως Πέμπτη!
γραψε μας αναλυτικα στο τμημα του Λβωβ....μπας κι εκει μεινει καθαρο (λεμε τωρα)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τα εχεις κανει πλακακια με το συνοχαρα.  :think:Παλια τουλαχιστον ανεβαζες φωτογραφιες του, με σβησμενο προσωπο αλλα τουλαχιστον τις ανεβαζες να τον ξεφτιλισεις!Μετα ομως εκανε το λαθος και ειπε οτι πληρωνει τους μοντερειτορ για να μην ανεβαζουν φωτογραφιες του.
Επισης τον προειδοποιησες οτι στην Οδησσο τον ψαχνει ο Γιαννης και τωρα δεν τον κραζεις οπως παλια.
Απο οτι εμαθα του ειχες προτεινει κιολας να μην τον ξεφτιλιζεις και να σταματησεις το κραξιμο με ανταλλαγμα να σου δινει πληροφοριες για τον dude901123 και φωτογραφιες του. :2funny: Μαλλον τα βρηκατε και μας δουλευετε ολους εδω μεσα :think:  Καθε βραδυ μιλας με τον συνοχαρα με τις ωρες στο skype  :think: και εδω περα υποδυεστε τους μαλωμενους  :2funny: Μαλλον ο συνοχαρας θυσιασε τον dude901123 για να βρει την ηρεμια του. :2funny: Ο τσακωμος σας ειναι συκε για να θολωσετε τα νερα και να μπερδεψετε τους παντες  :2funny: :2funny: :2funny: Μην γραψεις ομως λεπτομερειες για τον dude901123 και ανεβασεις φωτογραφιες του θα γινει ρεζιλι των σκυλιων στην Ελλαδα :2funny: :2funny: :2funny: Εμαθες και κατι αλλα πηρε το αυτι μου μην τα βγαλεις ομως ολα στην φορα :S   :hi:
Με το Σινοχάρα υπηρξε μια προσέγγιση μεσω ενος συνδέσμου  :)και ενα καναλι επικοινωνίας εισαι βλέπω πολυ παρατηριτικός αφου θυμασαι οτι ειχα αναφέρει οτι συμφωνω να τον αφήσω ύσηχο αν μου καταδώσει τον ψευτη  :think:Δεν θα το σχολιάσω  :2funny:δεν θα πω ουτε ναι ουτε όχι,γιατι αν βρειτε αποδειξεις για κατι τετοιο τοτε θα βγω ψευτης.
  Βεβαια καποιος που ειναι εξυπνος θα καταλάβει οτι ο Χαφιές δεν είναι μόνο ένας  :2funny:.
  Ο ψευτης εχει πάθει κωλούμπρα  :2funny:γιατι βλέπει οτι δεν μπορει πια να κρυφτει  :2funny: :2funny: :2funny:  

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε ευχαριστώ πολύ!Υπέρπολύτιμες πληροφορίες!!!Κι εγώ κέντρο έλεγα να μείνω!Πήρα δύο καλά και ακριβά πουκάμισα για τα κλάμπ του Λβιβ...Νομίζω πως το παιχνίδι αλλάζει εκεί!Θα είμαι Δευτέρα έως Πέμπτη!

Λάθος μέρες ρε συ.ΠΣΚ πρέπει να πας.Τότε γίνεται χαμός στα κλαμπ.Εκτός αν πετύχεις ladies night.Την έκατσες τη βάρκα αν πας Δευτέρα έως Πέμπτη.Δεν κάνεις για daygame και έχει ψωλόκρυο.Απλά την πούτσισες.Μόνο Mc Donalds μπορείς να καμακώσεις.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Λάθος μέρες ρε συ.ΠΣΚ πρέπει να πας.Τότε γίνεται χαμός στα κλαμπ.Εκτός αν πετύχεις ladies night.Την έκατσες τη βάρκα αν πας Δευτέρα έως Πέμπτη.Δεν κάνεις για daygame και έχει ψωλόκρυο.Απλά την πούτσισες.Μόνο Mc Donalds μπορείς να καμακώσεις.

gia daygame γτ δεν κανει?τι προσοντα χρειαζονται?

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Με το Σινοχάρα υπηρξε μια προσέγγιση μεσω ενος συνδέσμου  :)και ενα καναλι επικοινωνίας εισαι βλέπω πολυ παρατηριτικός αφου θυμασαι οτι ειχα αναφέρει οτι συμφωνω να τον αφήσω ύσηχο αν μου καταδώσει τον ψευτη   
ναι ο Κυριακος ο ταβερνιαρης  :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
gia daygame γτ δεν κανει?τι προσοντα χρειαζονται?

Πρέπει να είσαι με την πούτσα έξω και να είσαι ανθεκτικός.Πρέπει να λιώσεις σόλες από το περπάτημα γιατί δεν μπορείς να μείνεις στο ίδιο μέρος για πολύ σε παίρνουν χαμπάρι.Λβωφ γεμίζουν τα παπούτσια σου σκόνη.Και τώρα με το ψωλόκρυο απλά σε 20 λεπτά ξεπαγιάζεις και πρέπει να ξαναμπείς ξενοδοχείο.
Ο Glock είναι για nightlife καλό ντύσιμο,φιγούρα,ποζεριά κτλ.Δεν είναι για τη σκόνη του αληταράδικου daygame.
Εγώ Λβωφ με daygame πάντα έβγαζα γκόμενα από την πρώτη μέρα αλλά ήξερα να κινηθώ περπατούσα αμέτρητα χιλιόμετρα.
Στις επαρχιακές ουκρανικές πόλεις ακόμα και στο Κίεβο η nightlife εκτός ΣΚ είναι για τον πούτσο δεν είναι Πολωνία να είναι κάθε νύχτα τα κλαμπ γεμάτα.Οπότε αν στηρίζεσαι στα κλαμπ και δεν πας ΠΣ απλά την πούτσισες.

Το ωραίο στο Λβωφ είναι οτι οι γκόμενες κυκλοφορούν σε παρέες εύθυμες τα απογεύματα στην κεντρική πλατεία περιμένοντας να τις καμακώσουν Βαλκάνιοι ιππότες.Εκεί όλοι οι άντρες δοκιμάζουν την τύχη τους και αναλόγως εμφανίσεως ή ρευστού επιλέγεσαι για πρόσκληση σε καφέ ή κλαμπ.Φυσικά πληρώνεις όλα τα έξοδα της γκομενοπαρέας έχεις όμως τέσσερις πέντε να συναγωνίζονται για τις εύννοιές σου.Αληθινό νυφοπάζαρο.Είναι όπως στις επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας που οι γκόμενες βάζουν τα καλά τους και βολτάρουν σε παρέες πάνω κάτω σε κεντρικό δρόμο με τους κλαρινογαμπρούς να επαιτούν.Ο Glock με ανθοδέσμες θα έκανε θραύση.Κορίτσια πάμε Fashion? είναι μια καλή ατάκα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη τα εχεις κανει πλακακια με το συνοχαρα.  :think:Παλια τουλαχιστον ανεβαζες φωτογραφιες του, με σβησμενο προσωπο αλλα τουλαχιστον τις ανεβαζες να τον ξεφτιλισεις!Μετα ομως εκανε το λαθος και ειπε οτι πληρωνει τους μοντερειτορ για να μην ανεβαζουν φωτογραφιες του.
Επισης τον προειδοποιησες οτι στην Οδησσο τον ψαχνει ο Γιαννης και τωρα δεν τον κραζεις οπως παλια.
Απο οτι εμαθα του ειχες προτεινει κιολας να μην τον ξεφτιλιζεις και να σταματησεις το κραξιμο με ανταλλαγμα να σου δινει πληροφοριες για τον dude901123 και φωτογραφιες του. :2funny: Μαλλον τα βρηκατε και μας δουλευετε ολους εδω μεσα :think:  Καθε βραδυ μιλας με τον συνοχαρα με τις ωρες στο skype  :think: και εδω περα υποδυεστε τους μαλωμενους  :2funny: Μαλλον ο συνοχαρας θυσιασε τον dude901123 για να βρει την ηρεμια του. :2funny: Ο τσακωμος σας ειναι συκε για να θολωσετε τα νερα και να μπερδεψετε τους παντες  :2funny: :2funny: :2funny: Μην γραψεις ομως λεπτομερειες για τον dude901123 και ανεβασεις φωτογραφιες του θα γινει ρεζιλι των σκυλιων στην Ελλαδα :2funny: :2funny: :2funny: Εμαθες και κατι αλλα πηρε το αυτι μου μην τα βγαλεις ομως ολα στην φορα :S   :hi:
ναι ο Κυριακος ο ταβερνιαρης  :jerking:
Αν το σκεφτεις εχουν κάποια λογική αυτά που λέει :think:.Εγραψε και ο Αλλαντάλον οτι εχει ερθει εδω τρεις φορές  :think:ο δε Χάρης ψάρωσε αμέσως  :think:.Ολα αυτα ειναι υποπτα :think:τον Davarits ποιός τον πρόδωσε? :think: νομιζε οτι δεν θα μαθουμε ποτέ ποιός είναι αλλά καποιος απο σας τον ρουφιάνεψε  :2funny: :think:.
  Εγω επειδη δεν θελω να βγω ψευτης θα απαντησω διπλοματικα δεν θα πω ουτε ναι ουτε όχι σε ολες αυτες της θεωριες συνομοσίας :think:.Ενα θα πω ο Ρουφιάνος δεν είναι μόνο ένας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Θα εχει πλάκα με κλώνους να αρχίσεις να βάζεις φωτογραφίες σου για να λες οτι ειμαι εγώ αυτοι οι κλώνοι  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
τελικα πρεπει να το παραδεχτω...εγω τον εδωσα τον Ντερτι...το λεω δημοσιως
ειναι που καποιο μελος απο εδω θα γινει πεθερος μου....οποτε πρεπει να πω την αληθεια

D

dude901123

Επισκέπτης
Με το Σινοχάρα υπηρξε μια προσέγγιση μεσω ενος συνδέσμου  :)και ενα καναλι επικοινωνίας εισαι βλέπω πολυ παρατηριτικός αφου θυμασαι οτι ειχα αναφέρει οτι συμφωνω να τον αφήσω ύσηχο αν μου καταδώσει τον ψευτη  :think:Δεν θα το σχολιάσω  :2funny:δεν θα πω ουτε ναι ουτε όχι,γιατι αν βρειτε αποδειξεις για κατι τετοιο τοτε θα βγω ψευτης.
  Βεβαια καποιος που ειναι εξυπνος θα καταλάβει οτι ο Χαφιές δεν είναι μόνο ένας  :2funny:.
  Ο ψευτης εχει πάθει κωλούμπρα  :2funny:γιατι βλέπει οτι δεν μπορει πια να κρυφτει  :2funny: :2funny: :2funny:  

Πες μου σε νηπιαγωγείο δουλεύεις? Κάνεις τον κλόουν? Ούτε 4χρονα δεν γράφουν τέτοια σενάρια, είσαι εντελώς χαζός. Ρε πανηλίθιε.. Φάπερμαν, μόλις σε έδωσε κανονικά ο ρολογάς, το κατάλαβες? Άλλος ένας που σε έβγαλε χαζό και ψεύτη και μάλιστα κάποιος που απλά συνάντησα σε ένα αεροπλάνο. Ούτε κολητός μου είναι, ούτε φιλαράκος μου. Απλά δεν μπορούσε παρά να πει την αλήθεια. Το έκανες γαργάρα? Δεν σε βόλεψε.. Τι κρίμα..... Κατάλαβες πως πάλι μαλάκας είσαι? Ε χώνεψέ το βλακέντιε..
Τζανετάκο του Internet

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
 Ειδα τι γαμάτε στην Οδησσό  :2funny:,γ'αυτο και δεν βάζετε

Ναι εχεις δικιο ψοφιες γυφτισες οι γκομενες τις Οδησσου ,
κανε κουμαντο για την πολη σου ειμαι μεσα αν......

ασε τις παπαριες και τις μαλακιες και απαντα αν μπορεις να κανονισης την θυλικη παρεα με τιμες διαπραγματευσης εις διπλουν απο τον Σινο στην Πολη σου.

Το αν ερχωμαι η οχι ή το που πηγαινω δεν χτυπω καρτα εδω για να δινω αναφορα.
θελεις δεν θελεις ερχωμαι δυο φορες το χρονο εδω και 18 μηνες αλα δεν αφορα κανεναν και δεν ειχα διαθεση να σε δω αλα και να ειθελα οταν ειπα στον φιλο μου για σενα και ειδε την φωτο σου με τον τιγρη πεθανε στα γελια με την παρεα του οποτε ακυρο να με φερουν στα μερη σου.

πιθανον να ερθω Μαιο( αρχες _ Πασχα ) απαντησε εστω και σε πμ αν εχεις δυνατοτητα να ανταπεξελθεις στην ικανοτητα να διαπραγματευτης παρεα για 10 μερρες με το αναλογο τιμημα ...

Σταματα τις κατινιες δεν εχει ενδιαφερον παρα μονον στην κεφαλα σου
δεν καταλαβαινεις οτι  ολοι γελανε μαζι σου με αυτα που κανεις και γραφεις;;;;

αντε παρε μια φωτο απο... ιντερνετ εε;;;;;

Συνημμένα

• 15112015.jpg
    15112015.jpg
    256,8 KB · Εμφανίσεις: 18
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Πες μου σε νηπιαγωγείο δουλεύεις? Κάνεις τον κλόουν? Ούτε 4χρονα δεν γράφουν τέτοια σενάρια, είσαι εντελώς χαζός. Ρε πανηλίθιε.. Φάπερμαν, μόλις σε έδωσε κανονικά ο ρολογάς, το κατάλαβες? Άλλος ένας που σε έβγαλε χαζό και ψεύτη και μάλιστα κάποιος που απλά συνάντησα σε ένα αεροπλάνο. Ούτε κολητός μου είναι, ούτε φιλαράκος μου. Απλά δεν μπορούσε παρά να πει την αλήθεια. Το έκανες γαργάρα? Δεν σε βόλεψε.. Τι κρίμα..... Κατάλαβες πως πάλι μαλάκας είσαι? Ε χώνεψέ το βλακέντιε..
Τζανετάκο του Internet
ασε κι εσυ ρε τα ψοφια παλιοκαραγκιοζη.... αφου εισαι δασκαλος για παιδια με ειδικες ικανοτητες
προσπαθεις να διδαξεις στον δημητρακη που ειναι με ειδικες ικανοτητες πως ν γαμισει κατι αλλο εκτος απο πουτανες
απαιτω να αλλαξεις το νικ σου απο ντερτι 7 σε δασκαλος 7
ΥΓ ρε δημητρακη εσυ που εισαι χοτντογκ σε αυτο το ρωσικο μπουρδελοσαΙτ σου κανουν εκπτωση εκει η σε χρεωνουν φουλ τιμη;
η εκπτωτικη καρτα των σαλον τι ωρες εχουν ισχυ;
μετα απο ποσες επισκεψεις μπορεις να παρεις καρτα;
απαντα σε αυταπου γνωριζεις κι ασε τους χαζους να λενε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ασε κι εσυ ρε τα ψοφια παλιοκαραγκιοζη.... αφου εισαι δασκαλος για παιδια με ειδικες ικανοτητες
προσπαθεις να διδαξεις στον δημητρακη που ειναι με ειδικες ικανοτητες πως ν γαμισει κατι αλλο εκτος απο πουτανες
απαιτω να αλλαξεις το νικ σου απο ντερτι 7 σε δασκαλος 7
ΥΓ ρε δημητρακη εσυ που εισαι χοτντογκ σε αυτο το ρωσικο μπουρδελοσαΙτ σου κανουν εκπτωση εκει η σε χρεωνουν φουλ τιμη;
η εκπτωτικη καρτα των σαλον τι ωρες εχουν ισχυ;
μετα απο ποσες επισκεψεις μπορεις να παρεις καρτα;
απαντα σε αυταπου γνωριζεις κι ασε τους χαζους να λενε

ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δημιουργοι μεγαλων "εργων" οπως η λαμψη καποια χρονια πριν, η το μπρουσκο πιο προσφατα πρεπει να αντλησαν την εμπνευση τους μεσα απο το συγκεκριμενο η απο αλλα παρεμφερη threads με τους ιδιους πρωταγωνιστες. :grin:

Τα ποθημενα καποιων και οι μεταξυ τους λογαριασμοι προφανως δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους ιδιους.

Εμεις τα "υπολοιπα" μελη του site μπαινουμε στα threads για λογους ενημερωτικους και για λογους κοινης "πλακας" επι το λαικοτερον.

Στη πλειοψηφια του το συγκεκριμενο thread εξυπηρετει ελαχιστα την ενημερωση, μια και η οποια πληροφορια παρεχεται ( με λιγες αξιοσημειωτες εξαιρεσεις ) αποσκοπει κυριως στο να αναδειξει ποσο  μεγαλοι γαμιαδες ειναι καποιοι.

Και βεβαια οσοι καταλαβαινουν τι γινεται γυρω τους, ξερουν πολυ καλα οτι ελλειψη απτων και αδιασειστων αποδειξεων οι "ηλεκτρονικοι" μεγαλογαμιαδες δεν ειναι τιποτα αλλο απο αξιολυπητους κακομοιρηδες "αερογαμιαδες" η "σαβουρογαμιαδες" η "αγαμιαδες".

Σαν φαρσοκωμωδια ομως θα μπορουσε να λειτουργησει εξαιρετικα το thread.Θα μπορουσε να θεραπευσει μανιοκαταθλιπτικους. Ισως σε τετοιους να απευθυνεται.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δημιουργοι μεγαλων "εργων" οπως η λαμψη καποια χρονια πριν, η το μπρουσκο πιο προσφατα πρεπει να αντλησαν την εμπνευση τους μεσα απο το συγκεκριμενο η απο αλλα παρεμφερη threads με τους ιδιους πρωταγωνιστες. :grin:

Τα ποθημενα καποιων και οι μεταξυ τους λογαριασμοι προφανως δεν αφορουν κανενα αλλο εκτος απο τους ιδιους.

Εμεις τα "υπολοιπα" μελη του site μπαινουμε στα threads για λογους ενημερωτικους και για λογους κοινης "πλακας" επι το λαικοτερον.

Στη πλειοψηφια του το συγκεκριμενο thread εξυπηρετει ελαχιστα την ενημερωση, μια και η οποια πληροφορια παρεχεται ( με λιγες αξιοσημειωτες εξαιρεσεις ) αποσκοπει κυριως στο να αναδειξει ποσο  μεγαλοι γαμιαδες ειναι καποιοι.

Και βεβαια οσοι καταλαβαινουν τι γινεται γυρω τους, ξερουν πολυ καλα οτι ελλειψη απτων και αδιασειστων αποδειξεων οι "ηλεκτρονικοι" μεγαλογαμιαδες δεν ειναι τιποτα αλλο απο αξιολυπητους κακομοιρηδες "αερογαμιαδες" η "σαβουρογαμιαδες" η "αγαμιαδες".

Σαν φαρσοκωμωδια ομως θα μπορουσε να λειτουργησει εξαιρετικα το thread.Θα μπορουσε να θεραπευσει μανιοκαταθλιπτικους. Ισως σε τετοιους να απευθυνεται.
ε μα ρε φιλε...πας καπου στην ανατολικη ευρωπη μπαινεις το γραφεις κι εχεις τον σεριφη να λεει οχι δεν πηγες εισαι ψευτης αποδειξε το δειξε μου με ποιες πηγες και εισαι ασημος μπατηρης ψευτης και μονο εγω γαμαω Αν Ευρωπη
και ειδικα ουκρανια που πηγε ολη κι ολη μια φορα το αρχιτρολ
Ζηταμε συγνωμη για αολα αυτα τα τρολαρισματα που διαβαζετε αλλα δεν γινετε κι αλλοιως

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά η λογική του Δημητράκη είναι οτι όποιος πάει Ανατολική Ευρώπη είναι λαμόγιο ή φιδέμπορας.Πάνε μόνο προβληματικά και βληματικά άτομα γιατί οι αξιόλογοι τα πράττουν στην Ελλάδα ή στη Δυτική Ευρώπη.
Απλά εκφράζει το μέσο όρο.
Είναι βαρετό να ασχολείσαι με το μέσο όρο.Χέζω το Δημητράκη και όσους τον συμπαθούν.Και αν εκφράζουν την ισορροπία του μέσου όρου τους χέζω άλλη μία φορά.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

+1000000000000000000000000000000000000000............

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ε μα ρε φιλε...πας καπου στην ανατολικη ευρωπη μπαινεις το γραφεις κι εχεις τον σεριφη να λεει οχι δεν πηγες εισαι ψευτης αποδειξε το δειξε μου με ποιες πηγες και εισαι ασημος μπατηρης ψευτης και μονο εγω γαμαω Αν Ευρωπη
Ζηταμε συγνωμη για αολα αυτα τα τρολαρισματα που διαβαζετε αλλα δεν γινετε κι αλλοιως

Αυτος δεν βγαζει γκομενες παρα  μονον  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: επι χρημασι σε Μπουρδελα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Σε ολα τα threads υπαρχουν ττρλαρισματα και προσωπικες αντιπαραθεσεις.

Μεχρις ενος οριου ομως.

Οταν 7 στις 10 σελιδες ενος thread ειναι trol και προσωπικη αντιπαραθεση με στοχο να αναδειξει ποιος την εχει πιο μακρια τοτε απλα δεν υπαρχει λογος να ακολουθει καποιος αυτο το thread.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Βασικά 3 απόψεις υπάρχουν στο θρεντ.
1.Η τακτική Dirty γαμάω κάπως μεγαλύτερες γκόμενες από επαρχία χωρίς να πληρώνω πουλώντας παραμύθι για σχέση αποκατάσταση
2.Η τακτική Σινοχάρα γαμάω γκόμενες που γνωρίζω μέσω ίντερνετ μένοντας μαζί τους και πληρώνοντας τα λιγότερα δυνατά λεφτά
3.Η τακτική Kman2 γαμάω γρήγορα όσο περισσότερες γκόμενες γίνεται αδιαφορώντας για το κόστος.Χτυπάω στο ίντερνετ,στο δρόμο στα κλάμπ παντού στηρίζομαι στον αιφνιδιασμό και στη συγκέντρωση των μέσων.
Η τακτική Δημητράκη αγοράζω μερικά διαμερίσματα,αυτοκίνητο,παπούτσια από σαλάχι και μεταναστεύω ανατολική Ευρώπη να κάνω τον εισοδηματία είναι πρακτικά ανεφάρμοστη και αναποτελεσματική εκτός αν είσαι όντως εισοδηματίας οπότε δε σε ενδιαφέρει το θρεντ αφού μένεις εκεί και τα ξέρεις όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom