dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ γιατι ψάρωσες? μηπως εσυ είσαι ο χαφιές?dimitrakis29 πρωσωπικα δεν προδιδω ποτε ανθρωπους που γνωρισα η μου ανοιγουν καμερα σκαυπ.εμεις παρεα ειμασται,εσυ γιατι αρχιζεις με απειλες στον ντερτι δεν καταλαβα.οτι λες τα περνω οτι πλακα κανεις αλλα τα παιδεια νομιζουν στα αληθεια θα τους κανεις μαλακια για αυτο κανεις δεν σε συναντα να σου δειξει φωτο η να μιλησει μαζι σου.
Πότε ηρθες βρε κακομοίρη? Στον υπνο σου μάλλον .Σας τσούζει γιατι αποκαλύπτω τα ψέματα σας .Εγώ οταν γραφω κατι το γραφω με αποδείξεις οχι με αερολογίες οπως εσυ,ουτε με ψεματα.Η μαλακια σου εσενα ξυριζει σκατζοχοιρο.............
Δεν εισαι απλα ηλιθιος αλα και βλακας με πατεντα ... σου εχω πει πολλες φορες οτι δεν σε γουσταρω οσο εισαι βλακας και κακομοιρη πουτανιτσα κουτσομπολα.
Γινε αντρας αρσενικο οχι πουτανιτσα.
Αν δεν εχεις προσωπικη αποψη καλυτερρα να μην μιλας , στο παρελθον σου ειπα οτι μου ειπαν οτι σου τον ακουμπησε καποιος κοινος γνωστος αλα δεν βγηκα να το κανω βουκινο διοτι εγω δεν το ξερω,μου το ειπαν εν ετη 2009.
Τι μαλακια σε δερνει τελικα και ασχολεισε με τον καθε εναν που γαμει καλυτερα και ταχτικοτερα απο σενα που εισαι εκει;;;
Εχεις γαμηση ολα τα θρεντ με τις κατινιες σου και την ασχετοσυνη σου χωρις να μπορει καποιος να παρει εστω και καποια πληροφορια καλη η κακή.
Εχω ερθει τρεις φορες στο πετροχωρι σου και θα ερθω ξανα...
η μαγκια σου λοιπον να αποδειξης οτι γαμας καλυτερες γκομενες ειναι να κανεις οτι και ο Σινο στην Οδησσο, βρες δυο γκομενες να μεινουν μαζι μου λοιπον με τιμημα διπλασιο απο του Σινου να δουμε τι ψαρια πιανεις.
Εχω σπιτι στο κεντρο απο το πετροχωρι σου (φιλου που μου το παραχωρει οποτε ερχωμαι) και το ιδιο κανω εγω για αυτον στην Ελλαδα.
Ειδα τι γαμάτε στην Οδησσό ,γ'αυτο και δεν βάζετε φωτο να δουμε κατι πόδια μας βάζετε απο γκομενες που καθονται σε ενα ντιβάνι
Ειναι υποπτο να είσαι κ'εσυ ο Χαφιές .Αν οπως λες εχεις ερθει στ'αληθεια εδω ειναι υποπτο και πολυ πιθανον να εχουμε συναντηθει οταν ερχεσαι εδω οπως λες .
Καλά αυτά μην τα λες σε μένα να τα πεις στον διευθυντή του σχολείου εξηγησε του γιατι πηγαινεις και φορτωνεις αραπίνες απο το δρόμο,γιατι παίρνεις city tour και γιατι γραφεις σε μπουρδελοσά'ι'τ και πες του και οτι νευρίασες και στα νευρα σου αρχισες να απειλεις1. Δεν έχεις βρει ποτέ την πραγματική αληθινή πληροφορία για εμένα. Χαίρομαι πάντως που σαν βλάκας που είσαι τσιμπάς και ότι δόλωμα σου έχω ρίξει το καταπίνεις αμάσητο. Είναι θέμα νοημοσύνης να παίζεις με το μυαλό του βλάκα. Αυτοκίνητο, πόλη, τόπος κατοικίας, επάγγελμα, όνομα.. όλα αυτά όταν συναντιέμαι ή συνομιλώ με ανθρώπους που έχουν σχέση με το site είναι πάντα αλλιωμένα. Είναι πρωταρχικός κανόνας ασφαλείας, καθότι υπάρχει όπως γνωρίζεις προηγούμενη κακή εμπειρία από συναγωνιστές που την πάτησαν μαζί σου και εμείς κοντραριζόμαστε σχεδον ένα χρόνο για να είμαι τόσο αφελής. Απλά σε είχα για πιο έξυπνο και πίστευα πως μόλις θα σου έλεγαν κάτι τέτοιο θα έπιανες το Trolarisma. Αλλά και αυτό θέλει αντίληψη που δεν έχεις.
2. Όντως όταν με είχες απειλήσει είχα θυμώσει και έγραψα πως θα έρθω να σε βρω. Σχεδόν αμέσως όταν ηρέμησα και το ξανασκέφτηκα σου έγραψα πως ήταν κίνηση θυμού και ότι η αντιδρασή μου αν παρά τη θέλησή μου ανεβάσεις προσωπικά στοιχεία ή δεδομένα θα είναι μόνο η νόμιμη. Δες το άλλη μια φορά μήπως γλιτώσουμε να λέμε τα ίδια από καιρού εις καιρόν. Φυσικά η μονταζιέρα σου, για να χρησιμοποιήσω πολιτικό όρο, είναι ανεπαρκής και χαλασμένη. Όπως ανεπαρκής ήσουν πάντα σε όλα και για αυτό και είσαι μόνος σου απομονωμένος. Να διαβάζεις καλά γιατί στο δικαστήριο θα χρειαστεί να είσαι διαβασμένος. Εκεί οι δικηγόροι δεν συνομιλούν σε site λέγοντας παπαριές αλλά αναλύουν και παραθέτουν τα στοιχεία χρονολογικά. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και πάλι, ίσως γίνεις εξυπνότερος.
Είσαι μόνος σου και χωρίς επιχειρήματα. Λογικό να πέφτεις σε τραγικά λάθη. Όλοι όσοι βρίσκονται στη θέση σου, σε αδιέξοδο, πιάνονται από τα μαλλιά τους καθώς βυθίζονται. Όσοι κάποτε σε υποστήριζαν, ήταν 'φίλοι' σου σε έχουν εγκαταλείψει πλέον. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Σε καταλαβαίνω και σε λυπάμαι. Καλή τύχη γιατί πραγματικά την χρειάζεσαι.