Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φωτο δεν έχω, στο Penthouse πλήρωσα 4800 για 3 ωρες καθαρά μόνο για σεξ το υπολοιπα ποτά και κεράσματα...
τιμές για Οδησσό δεν ξερω άμα έχεις καμία εμπειρία γράψε απλώς θέλω να συγκρίνω !

Σήμερα λέω να πάω Gold Nosorog ημουν τη πρώτη μέρα που ήρθα δεν ψώνισα τίποτα τότε άντε να δούμε για σήμερα  :think:
Μην νομιζεις οτι και Οδησσό για να γαμίσεις μουνάρες ειναι και πολύ φτηνότερα,μιλάμε για φωτομοντέλα και οχι της γυφτισες και τα πρεζάκια των ψευτών.Οδησσό θα έδινες 1000-1200 ισως και 1500 την ώρα για μια τέτοια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
300 ευρώ.Και μετά λέτε οτι υπερπληρώνω που ποτέ δε δίνω πάνω από 200 για όλη τη νύχτα.Ηδη ο τύπος έχει ξοδέψει πάνω από 1000 ευρώ στο Κίεβο συνολικά και έχει γαμήσει μόνο μία γκόμενα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Εβαλαν αποδείξεις οτι γαμάνε  :2funny: :jerking:Το λες αυτό επειδη ζηλευεις τους μεγιστους γαμιάδες του σά'ι'τ  :2funny: :jerking:.
  Και εγώ θα σας αποδείξω ότι έχω γκόμενα και  :knockinb: :2funny: στη δεύτερη ότι την γάμησα  :2funny: :2funny: :2funny:Δεν θέλω να εκθέσω της κοπελες  γ'αυτο δεν βάζω πρόσωπα:2funny: :2funny: :2funny:.
  Δε νομιζω κανεις να μπορει να αμφισβιτισει αυτες της αποδείξεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η αποδειξη για να αποδειξεις οτι την εχει καποιος γαμησει πως ειναι δηλαδη;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος όχι τα Χάμπουργερ,οι αποδείξεις απο φαγάδικα και τα άδεια δωμάτια ξενοδοχείων  :2funny:ουτε και οι μούφα φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Παντος όχι τα Χάμπουργερ,οι αποδείξεις απο φαγάδικα και τα άδεια δωμάτια ξενοδοχείων  :2funny:ουτε και οι μούφα φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητράκη, εκτός από πουτάνες πόσα μουνιά γαμάς τον χρόνο?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι η διαφορά.Εγώ τις δείχνω γυμνές ή ημίγυμνες σε δωμάτια ξενοδοχείων ή με τα χύσια ενώ ο δημητράκης ποστάρει φωτό από αμάξια και σούπερ μάρκετ
Οταν δείχνω φωτό της γκόμενας σε καφέ ή ρεστωράν δεν ισχυρίζομαι ποτέ οτι τη γάμησα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
εσυ μου ζητησες να πω ποσο κανουν τα μακντοναλντς εχεις χαζεψει τελειως μαλλον

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή είναι η διαφορά.Εγώ τις δείχνω γυμνές ή ημίγυμνες σε δωμάτια ξενοδοχείων ή με τα χύσια ενώ ο δημητράκης ποστάρει φωτό από αμάξια και σούπερ μάρκετ
Οταν δείχνω φωτό της γκόμενας σε καφέ ή ρεστωράν δεν ισχυρίζομαι ποτέ οτι τη γάμησα.
Ναι αλλα μόνες τους χωρίς να φένεται καν το πρόσωπο  :2funny: εκτος απο τον ψευτη της Μολδαβίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε πιστεύει  :2funny: ειδαμε ο Βαλκάνιος γαμιάς πόσες γάμησε στην Κκρακοβία  :2funny:
εσυ μου ζητησες να πω ποσο κανουν τα μακντοναλντς εχεις χαζεψει τελειως μαλλον
Δεν μιλησα για σένα αλλα για τον ψευτη της Μολδαβίας  :2funny:
  Πότε θα ξαναπάς Οδησσό ρωτάει ο Γιάννης? :2funny:Εγω δεν εγραφα οτι σε ψάχνει για να μην κρύβεσαι αλλα ενας μικρός ρουφιάνος που δεν γλυτωνει το κατούριμα  :2funny: σου το σφύριξε οτι σε ψάχνει  :2funny:.
  Πρεπει να μου εισαι ευγνώμων του είπα να μην σε δείρει απλός να σε τραβίξει βιντεάκι να περπατάς και με κάνα λουράκι  :2funny:.Αλλα τόσο αχάριστος είσαι επρεπε να τον άφηνα να σε κάνει μαύρο  :s&m_1: :2funny:

Δημητράκη, εκτός από πουτάνες πόσα μουνιά γαμάς τον χρόνο?
Οπως έχει καταλάβει μου αρέσει να τους κάνω καψόνια  :2funny: οπως π.χ. αυτη που ηθελα να παιξει την γκρι γατούλα  :2funny: εχω μια ασθένεια που λεγεται Ρωσσικό συνδρομο το παθαινει κανεις αν μένει στη Ρωσσία μόνιμα και ειναι εμφανησιμος και μετράει και εχεις γυρω του πολλές γκόμενες!Οποιος εχει αυτο το συνδρομο το ψυρίζει...εκει που θα μπορουσα να γαμήσω 10 γαμάω τη μία.
  Πολλές της συναντάω και δεν της πηδάω γιατι βλεπω οτι δεν θα μου κανουν καλο γαμήσι.Της θέλω και για παρέα σχεδόν καθε μερα πηγαινω καπου να φαω,σούσι,πίτσα κλπ. απο το να πηγαινω μόνος μου παίρνω καμιά γκόμενα για παρέα.....σαν μονιμος κατοικος εχω ενα προβλημα που εχουν ολοι εδω οτι ολες οι γκομενες απο αλλες πολεις και το 70%-80% απο κοπελες απο την Αγία Πετρούπολη έχουν στόχο να μείνουν μαζι μου γ'αυτο και επιδιώκουν απο μόνες τους το πήδημα με στόχο τη μετέπητα συζηγική ζωή.Παντος ανέχονται πολλά  :2funny: προχτες με πηρε μια τηλεφωνο και μου ειπε:ηταν να βγούμε και δε με πηρες τηλεφωνο οπως μου ειχες πει  :2funny: της απάντησα συγγνώμη το ξέχασα  :2funny:....ή π.χ. σε μια αλλη που την ξέρω χρόνια μου λέει σε έπαιρνα και δεν απαντούσες γιατί?της απάντησα ήμουν στο σαλόν εκείνη την ώρα (ενω απλος κοιμόμουνα)  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Στό Νόβγκοροντ τους λέω οτι δουλευω και οτι το  :knockinb: ειναι η δουλεια μου  :2funny:μια μου ειπε θα δουλεψεις μαζι μου? :2funny:.
    Εγω ψαχνω την ποιότητα και οχι την ποσότητα  καλητερα να πηδηξω μια περηποιημένη που θα μου κάνει καλο γαμήσι παρα 100 απερηποιητες που θα μετανιώσω που της  :knockinb:!Οι πουτάνες γ'αυτο με τρελένουν γιατι ειναι ανοικτές σε όλα της βγαζω γκομενες πανευκολα,μεχρι προτινως ειχαν καποια λεφτά και δεν εχουν κόμπλεξ μπορω να της πω οτι ξέρεις οταν με επαιρνες τηλεφωνο ημουν ραντεβου ή γαμούσα γ'αυτο δεν το σήκωνα  :2funny: :2funny: :2funny:
    Γ'αυτο γραφω οτι αν θελετε να βγαζετε γκομενες ποιοτητας και οχι γυφτακια και πρεζάκια εκτος του οτι πρεπει να εισαστεεμφανησιμοι πρεπει να εισαστε μονιμοι κατοικοι και να εχετε και το στάτους που γράφω.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι αλλα μόνες τους χωρίς να φένεται καν το πρόσωπο  :2funny: εκτος απο τον ψευτη της Μολδαβίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε πιστεύει  :2funny: ειδαμε ο Βαλκάνιος γαμιάς πόσες γάμησε στην Κκρακοβία  :2funny:Δεν μιλησα για σένα αλλα για τον ψευτη της Μολδαβίας  :2funny:
  Πότε θα ξαναπάς Οδησσό ρωτάει ο Γιάννης? :2funny:Εγω δεν εγραφα οτι σε ψάχνει για να μην κρύβεσαι αλλα ενας μικρός ρουφιάνος που δεν γλυτωνει το κατούριμα  :2funny: σου το σφύριξε οτι σε ψάχνει  :2funny:.
  Πρεπει να μου εισαι ευγνώμων του είπα να μην σε δείρει απλός να σε τραβίξει βιντεάκι να περπατάς και με κάνα λουράκι  :2funny:.Αλλα τόσο αχάριστος είσαι επρεπε να τον άφηνα να σε κάνει μαύρο  :s&m_1: :2funny:
   Οπως έχει καταλάβει μου αρέσει να τους κάνω καψόνια  :2funny: οπως π.χ. αυτη που ηθελα να παιξει την γκρι γατούλα  :2funny: εχω μια ασθένεια που λεγεται Ρωσσικό συνδρομο το παθαινει κανεις αν μένει στη Ρωσσία μόνιμα και ειναι εμφανησιμος και μετράει και εχεις γυρω του πολλές γκόμενες!Οποιος εχει αυτο το συνδρομο το ψυρίζει...εκει που θα μπορουσα να γαμήσω 10 γαμάω τη μία.
  Πολλές της συναντάω και δεν της πηδάω γιατι βλεπω οτι δεν θα μου κανουν καλο γαμήσι.Της θέλω και για παρέα σχεδόν καθε μερα πηγαινω καπου να φαω,σούσι,πίτσα κλπ. απο το να πηγαινω μόνος μου παίρνω καμιά γκόμενα για παρέα.....σαν μονιμος κατοικος εχω ενα προβλημα που εχουν ολοι εδω οτι ολες οι γκομενες απο αλλες πολεις και το 70%-80% απο κοπελες απο την Αγία Πετρούπολη έχουν στόχο να μείνουν μαζι μου γ'αυτο και επιδιώκουν απο μόνες τους το πήδημα με στόχο τη μετέπητα συζηγική ζωή.Παντος ανέχονται πολλά  :2funny: προχτες με πηρε μια τηλεφωνο και μου ειπε:ηταν να βγούμε και δε με πηρες τηλεφωνο οπως μου ειχες πει  :2funny: της απάντησα συγγνώμη το ξέχασα  :2funny:....ή π.χ. σε μια αλλη που την ξέρω χρόνια μου λέει σε έπαιρνα και δεν απαντούσες γιατί?της απάντησα ήμουν στο σαλόν εκείνη την ώρα (ενω απλος κοιμόμουνα)  :2funny: :2funny: :2funny:.
   Στό Νόβγκοροντ τους λέω οτι δουλευω και οτι το  :knockinb: ειναι η δουλεια μου  :2funny:μια μου ειπε θα δουλεψεις μαζι μου? :2funny:.
     Εγω ψαχνω την ποιότητα και οχι την ποσότητα  καλητερα να πηδηξω μια περηποιημένη που θα μου κάνει καλο γαμήσι παρα 100 απερηποιητες που θα μετανιώσω που της  :knockinb:!Οι πουτάνες γ'αυτο με τρελένουν γιατι ειναι ανοικτές σε όλα της βγαζω γκομενες πανευκολα,μεχρι προτινως ειχαν καποια λεφτά και δεν εχουν κόμπλεξ μπορω να της πω οτι ξέρεις οταν με επαιρνες τηλεφωνο ημουν ραντεβου ή γαμούσα γ'αυτο δεν το σήκωνα  :2funny: :2funny: :2funny:
    Γ'αυτο γραφω οτι αν θελετε να βγαζετε γκομενες ποιοτητας και οχι γυφτακια και πρεζάκια εκτος του οτι πρεπει να εισαστεεμφανησιμοι πρεπει να εισαστε μονιμοι κατοικοι και να εχετε και το στάτους που γράφω.

Έψαχνα να γράψω κάτι για το Παιδοβούβαλο2,9cm αλλά τι να γράψεις.. τα λεξικά έχουν κατάλληλους ορισμούς για περιπτώσεις όπως η ανωτέρω.. Ευτυχώς για να μην χάνω χρόνο..

Μαλάκας
H Αρχαία ετυμολογία της λέξης ''Μαλακας"(Για πιο ψαγμένους).

Στα αρχαία ελληνικά η λέξη σήμαινε "άρρωστος". Η λέξη προέρχεται εκ του ρήματος μαλακιάω, που σημαίνει μαλακώνω. Συνώνυμα ρήματα: καταμαλακίζω, πλαδαρούμαι, μαλακύνω. Ως ουσιαστικό η λέξη μαλακία είναι Ιωνική και σημαίνει μαλακός. Στον "Περικλέους Επιτάφιο" του Θουκυδίδη (...φιλοσοφούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοκαλούμεν άνευ μαλακίας) η λέξη σημαίνει την μαλθακότητα. Στα Νικομάχεια Ηθικά του Αριστοτέλη η λέξη χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει την καρτερικότητα, ενώ ως λατινική λέξη η malacia, υποδηλώνει την ήρεμη θάλασσα.Στα νεότερα χρόνια η λέξη μαλακία ταυτίσθηκε με την διανοητική ανεπάρκεια ή εγκεφαλική δυσλειτουργία, εξ ού και η "μαλάκυνση εγκεφάλου". Επίσης και στην εκκλησιαστική γλώσσα διαφαίνεται η ίδια σημασιοδότηση, αντιδιαστέλλεται δηλαδή η σωματική ("νόσος") από την νοητική ("μαλακία") πάθηση: "από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν"

Βέβαια όλο το διαδίκτυο σε έχει πάρει χαμπάρι και γελάνε μαζί σου.. οπότε σε συμπονώ ΑΜΕΑ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ποσες φορες να πουμε τα ιδια?διαβασε λιγο.ειπαμε ειναι απατη αυτες.ο σαλονικιοσ πριν ενω το ηξερε παλι εστελνε λεφτα,εισιτιρια ολες του τα επαιρναν χαχαχα.πολλοι πηγαν και αεροδρομιο και της περιμεναν χαχαχαχ,εχω ακουσει πολλους γνωστους.διαβασε το antiskam

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν το επιασα αυτο.στα σαλον πετρουπολη σου κοβουν και αποδειξη?χαχαχαχαχ.διμητρακι θα ερθει ενας φιλος πετρουπολη για δουλεια με μια εταιρια,θα τουπω να φυλαξει την αποδειξη να την βαλει στα εξοδα με τα φαγητα να τα πληρωσει το αφεντικο του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν το επιασα αυτο.στα σαλον πετρουπολη σου κοβουν και αποδειξη?χαχαχαχαχ.διμητρακι θα ερθει ενας φιλος πετρουπολη για δουλεια με μια εταιρια,θα τουπω να φυλαξει την αποδειξη να την βαλει στα εξοδα με τα φαγητα να τα πληρωσει το αφεντικο του.
Εσυ τσογλανάκο προηδοποιησες το Σύχαμα οτι το ψάχνει ο Γιάννης να  το  :s&m_1: και πηγε μυστικά στην Οδησσό,χωρις να πει τιποτα σε κανεναν :2funny:
ποσες φορες να πουμε τα ιδια?διαβασε λιγο.ειπαμε ειναι απατη αυτες.ο σαλονικιοσ πριν ενω το ηξερε παλι εστελνε λεφτα,εισιτιρια ολες του τα επαιρναν χαχαχα.πολλοι πηγαν και αεροδρομιο και της περιμεναν χαχαχαχ,εχω ακουσει πολλους γνωστους.διαβασε το antiskam
Κ'εγω το ιδιο ειπα  :2funny: οι Μοντεράτορ του σά'ι'τ σου γράφουνε  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα μόνες τους χωρίς να φένεται καν το πρόσωπο  :2funny: εκτος απο τον ψευτη της Μολδαβίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε πιστεύει  :2funny: ειδαμε ο Βαλκάνιος γαμιάς πόσες γάμησε στην Κκρακοβία  :2funny:Δεν μιλησα για σένα αλλα για τον ψευτη της Μολδαβίας  :2funny:
 Πότε θα ξαναπάς Οδησσό ρωτάει ο Γιάννης? :2funny:Εγω δεν εγραφα οτι σε ψάχνει για να μην κρύβεσαι αλλα ενας μικρός ρουφιάνος που δεν γλυτωνει το κατούριμα  :2funny: σου το σφύριξε οτι σε ψάχνει  :2funny:.
 Πρεπει να μου εισαι ευγνώμων του είπα να μην σε δείρει απλός να σε τραβίξει βιντεάκι να περπατάς και με κάνα λουράκι  :2funny:.Αλλα τόσο αχάριστος είσαι επρεπε να τον άφηνα να σε κάνει μαύρο  :s&m_1: :2funny:
  Οπως έχει καταλάβει μου αρέσει να τους κάνω καψόνια  :2funny: οπως π.χ. αυτη που ηθελα να παιξει την γκρι γατούλα  :2funny: εχω μια ασθένεια που λεγεται Ρωσσικό συνδρομο το παθαινει κανεις αν μένει στη Ρωσσία μόνιμα και ειναι εμφανησιμος και μετράει και εχεις γυρω του πολλές γκόμενες!Οποιος εχει αυτο το συνδρομο το ψυρίζει...εκει που θα μπορουσα να γαμήσω 10 γαμάω τη μία.
 Πολλές της συναντάω και δεν της πηδάω γιατι βλεπω οτι δεν θα μου κανουν καλο γαμήσι.Της θέλω και για παρέα σχεδόν καθε μερα πηγαινω καπου να φαω,σούσι,πίτσα κλπ. απο το να πηγαινω μόνος μου παίρνω καμιά γκόμενα για παρέα.....σαν μονιμος κατοικος εχω ενα προβλημα που εχουν ολοι εδω οτι ολες οι γκομενες απο αλλες πολεις και το 70%-80% απο κοπελες απο την Αγία Πετρούπολη έχουν στόχο να μείνουν μαζι μου γ'αυτο και επιδιώκουν απο μόνες τους το πήδημα με στόχο τη μετέπητα συζηγική ζωή.Παντος ανέχονται πολλά  :2funny: προχτες με πηρε μια τηλεφωνο και μου ειπε:ηταν να βγούμε και δε με πηρες τηλεφωνο οπως μου ειχες πει  :2funny: της απάντησα συγγνώμη το ξέχασα  :2funny:....ή π.χ. σε μια αλλη που την ξέρω χρόνια μου λέει σε έπαιρνα και δεν απαντούσες γιατί?της απάντησα ήμουν στο σαλόν εκείνη την ώρα (ενω απλος κοιμόμουνα)  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Στό Νόβγκοροντ τους λέω οτι δουλευω και οτι το  :knockinb: ειναι η δουλεια μου  :2funny:μια μου ειπε θα δουλεψεις μαζι μου? :2funny:.
    Εγω ψαχνω την ποιότητα και οχι την ποσότητα  καλητερα να πηδηξω μια περηποιημένη που θα μου κάνει καλο γαμήσι παρα 100 απερηποιητες που θα μετανιώσω που της  :knockinb:!Οι πουτάνες γ'αυτο με τρελένουν γιατι ειναι ανοικτές σε όλα της βγαζω γκομενες πανευκολα,μεχρι προτινως ειχαν καποια λεφτά και δεν εχουν κόμπλεξ μπορω να της πω οτι ξέρεις οταν με επαιρνες τηλεφωνο ημουν ραντεβου ή γαμούσα γ'αυτο δεν το σήκωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Αστα βλακάκο εγώ στο τελευταίο ταξίδι Στεττίν 6 γάμησα και έβγαλα και φωτό.Εσύ κυκλοφόραγες εκτός έδρας αγάμητος για βδομάδες.
Και στο Κράκωβ 3 ώρες βγήκα έξω Πέμπτη και πάλι μπούκαρα στα βασικά κλαμπ.Απλά δεν υπήρχε υλικό.Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Ο Σεβαλιέ δε χτύπησε καμία όλη νύχτα.Εγώ πάνω από 20.Γιατί να το κάνω ρε βλήμα άμα δεν είναι αποτελεσματικό?
Τσίμπα ένα αρχίδι.Και όσοι ταυτίζονται μαζί σου.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αστα βλακάκο εγώ στο τελευταίο ταξίδι Στεττίν 6 γάμησα και έβγαλα και φωτό.Εσύ κυκλοφόραγες εκτός έδρας αγάμητος για βδομάδες.
Και στο Κράκωβ 3 ώρες βγήκα έξω Πέμπτη και πάλι μπούκαρα στα βασικά κλαμπ.Απλά δεν υπήρχε υλικό.Δεν καταλαβαίνεις κάτι.Ο Σεβαλιέ δε χτύπησε καμία όλη νύχτα.Εγώ πάνω από 20.Γιατί να το κάνω ρε βλήμα άμα δεν είναι αποτελεσματικό?

Πάλι φάπες μυρίζομαι..  Σε έχουν πάλι χαμπάρι όλοι και σου ρίχνουν καρπαζιές. Κοκκίνισε ο σβέρκος σου κλαρινογαμπρέ Παιδοβούβαλο2,9cm

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι δεν υπηρχε? :2funny:Αφου την έπεσες σε ότι κινούνταν και σε φτύναν όλες  :2funny:Αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ο Fidel.Ειδαμε και της φώτο που εκλεψες και μας της έβαλες  :2funny:.
  Ξύλο έφαγες? :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τι δεν υπηρχε? :2funny:Αφου την έπεσες σε ότι κινούνταν και σε φτύναν όλες  :2funny:Αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ο Fidel.Ειδαμε και της φώτο που εκλεψες και μας της έβαλες  :2funny:.
ασε τον αρχοντα κμαν μην τον πειραζεις,γουσταρουμε να τον διαβαζουμε.δεν ηξερα οτι ηταν ο σλαβιανι οδυσσο,ακομα και αν ηξερα δεν θα ελεγα σε κανενα.μιλησα με ντερτι πριν λιγο διμητρακι ειμαι βουκουρεστι.μου εδειξε αλλες 3 κοπελιτσες.εμενα δεν ειναι το στιλ μου αλλα σε αλλους σιγουρα θα αρεσουν.η μια εχει τελειο κορμι και βυζαρες,,η αλλη κανει πολα ντανσ γυμναστρια.ειδα φωτο μαζι του στο κρεβατι και να τον τσιμπουκωνουν χαχαχαχ.αν υποσχεθεις οτι θα μου κανεις εκπτωση με την εκπτωτικη καρτα του σαλον πετρουπολη ισως στου στηλω φωτο του ντερτι.ακομα θελω 3 γκομενες νεες να με κατουρησουν εκτος την μογγολα που βαζεις παντα,αλλιος θα σου στειλω αποκρυψη την φωτο του ντερτι και θα φενεται η πουτσα του μονο που τον τσιμπουκωνουν.αλος ορος για την φωτο του ντερτι ειναι να κανεις βιντεο να γαμας τα γατακια αφου εισαι κτηνοβατης αλλιος δεν εχει φωτο του ντερτι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ασε τον αρχοντα κμαν μην τον πειραζεις,γουσταρουμε να τον διαβαζουμε.δεν ηξερα οτι ηταν ο σλαβιανι οδυσσο,ακομα και αν ηξερα δεν θα ελεγα σε κανενα.μιλησα με ντερτι πριν λιγο διμητρακι ειμαι βουκουρεστι.μου εδειξε αλλες 3 κοπελιτσες.εμενα δεν ειναι το στιλ μου αλλα σε αλλους σιγουρα θα αρεσουν.η μια εχει τελειο κορμι και βυζαρες,,η αλλη κανει πολα ντανσ γυμναστρια.ειδα φωτο μαζι του στο κρεβατι και να τον τσιμπουκωνουν χαχαχαχ.αν υποσχεθεις οτι θα μου κανεις εκπτωση με την εκπτωτικη καρτα του σαλον πετρουπολη ισως στου στηλω φωτο του ντερτι.ακομα θελω 3 γκομενες νεες να με κατουρησουν εκτος την μογγολα που βαζεις παντα,αλλιος θα σου στειλω αποκρυψη την φωτο του ντερτι και θα φενεται η πουτσα του μονο που τον τσιμπουκωνουν.αλος ορος για την φωτο του ντερτι ειναι να κανεις βιντεο να γαμας τα γατακια αφου εισαι κτηνοβατης αλλιος δεν εχει φωτο του ντερτι
Κυριε αντιπρόεδρε του Εδεσα'ι'κού  :2funny:στην αρχη θελεις εκπτωση στα σαλόν μετα θελεις να γαμισω τα γατάκια διάλεξε τι θέλεις  :2funny:.Λες να εισαι εσυ ο Ιούδας που θα τον προδόσει? :think:

D

dude901123

Επισκέπτης
Κυριε αντιπρόεδρε του Εδεσα'ι'κού  :2funny:στην αρχη θελεις εκπτωση στα σαλόν μετα θελεις να γαμισω τα γατάκια διάλεξε τι θέλεις  :2funny:.Λες να εισαι εσυ ο Ιούδας που θα τον προδόσει? :think:

Μήπως να μου κάνεις μια πίπα να σου βγάλω φωτογραφία? Και φωτογραφία θα έχεις και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.. Αλλά ρε πούστη μου δεν μου αρέσουν οι gay άντρες.. Εκτός και αν κάνεις μια εγχείρηση. Κακομοίρη.. αν ανέβει φωτογραφία μου.. ετοιμάσου για εκείνα τα 200 ευρώ που έλεγες.. αλλά βάλε και μερικά μηδενικά ακόμη.. έτσι για να γουστάρουμε..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
κοροιδευεις τον Χαρη αλλα κι εσυ δυσνοητος εισαι
μην νομιζεις οτι γραφεις καθαρα
για να μην σχολιασω και την ορθογραφια σου που ειναι περιπου σαν του νταβαριτς
ρκτος απο κακιστρο και τρολ
εισαι και εντελως ασχετος απο την ουκρανια
ποσες φορες εχεις παει τα τελευταια δυο χρονια
λεγε
κουιζ
καμια
καμια η καμια;
και μας το παιζεις και γνωστης

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι δεν υπηρχε? :2funny:Αφου την έπεσες σε ότι κινούνταν και σε φτύναν όλες  :2funny:Αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ο Fidel.Ειδαμε και της φώτο που εκλεψες και μας της έβαλες  :2funny:.

Οπως αυτή τη φωτό που την έκλεψα από τον άλλο Βαλκάνιο τσομπάνη που ήταν μαζί μου στο Στεττίν.

GAmE8P.jpg

YSYI5l.jpg

Αρχίδας είσαι τελείως.Ερχόμαστε εκεί που μένεις και γαμάμε σε 2 μέρες όσες εσύ σε 2 χρόνια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom