Ναι αλλα μόνες τους χωρίς να φένεται καν το πρόσωπο
εκτος απο τον ψευτη της Μολδαβίας ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε πιστεύει
ειδαμε ο Βαλκάνιος γαμιάς πόσες γάμησε στην Κκρακοβία
Δεν μιλησα για σένα αλλα για τον ψευτη της Μολδαβίας
Πότε θα ξαναπάς Οδησσό ρωτάει ο Γιάννης?
Εγω δεν εγραφα οτι σε ψάχνει για να μην κρύβεσαι αλλα ενας μικρός ρουφιάνος που δεν γλυτωνει το κατούριμα
σου το σφύριξε οτι σε ψάχνει
.
Πρεπει να μου εισαι ευγνώμων του είπα να μην σε δείρει απλός να σε τραβίξει βιντεάκι να περπατάς και με κάνα λουράκι
.Αλλα τόσο αχάριστος είσαι επρεπε να τον άφηνα να σε κάνει μαύρο
Οπως έχει καταλάβει μου αρέσει να τους κάνω καψόνια
οπως π.χ. αυτη που ηθελα να παιξει την γκρι γατούλα
εχω μια ασθένεια που λεγεται Ρωσσικό συνδρομο το παθαινει κανεις αν μένει στη Ρωσσία μόνιμα και ειναι εμφανησιμος και μετράει και εχεις γυρω του πολλές γκόμενες!Οποιος εχει αυτο το συνδρομο το ψυρίζει...εκει που θα μπορουσα να γαμήσω 10 γαμάω τη μία.
Πολλές της συναντάω και δεν της πηδάω γιατι βλεπω οτι δεν θα μου κανουν καλο γαμήσι.Της θέλω και για παρέα σχεδόν καθε μερα πηγαινω καπου να φαω,σούσι,πίτσα κλπ. απο το να πηγαινω μόνος μου παίρνω καμιά γκόμενα για παρέα.....σαν μονιμος κατοικος εχω ενα προβλημα που εχουν ολοι εδω οτι ολες οι γκομενες απο αλλες πολεις και το 70%-80% απο κοπελες απο την Αγία Πετρούπολη έχουν στόχο να μείνουν μαζι μου γ'αυτο και επιδιώκουν απο μόνες τους το πήδημα με στόχο τη μετέπητα συζηγική ζωή.Παντος ανέχονται πολλά
προχτες με πηρε μια τηλεφωνο και μου ειπε:ηταν να βγούμε και δε με πηρες τηλεφωνο οπως μου ειχες πει
της απάντησα συγγνώμη το ξέχασα
....ή π.χ. σε μια αλλη που την ξέρω χρόνια μου λέει σε έπαιρνα και δεν απαντούσες γιατί?της απάντησα ήμουν στο σαλόν εκείνη την ώρα (ενω απλος κοιμόμουνα)
.
Στό Νόβγκοροντ τους λέω οτι δουλευω και οτι το
ειναι η δουλεια μου
μια μου ειπε θα δουλεψεις μαζι μου?
.
Εγω ψαχνω την ποιότητα και οχι την ποσότητα καλητερα να πηδηξω μια περηποιημένη που θα μου κάνει καλο γαμήσι παρα 100 απερηποιητες που θα μετανιώσω που της
!Οι πουτάνες γ'αυτο με τρελένουν γιατι ειναι ανοικτές σε όλα της βγαζω γκομενες πανευκολα,μεχρι προτινως ειχαν καποια λεφτά και δεν εχουν κόμπλεξ μπορω να της πω οτι ξέρεις οταν με επαιρνες τηλεφωνο ημουν ραντεβου ή γαμούσα γ'αυτο δεν το σήκωνα
Γ'αυτο γραφω οτι αν θελετε να βγαζετε γκομενες ποιοτητας και οχι γυφτακια και πρεζάκια εκτος του οτι πρεπει να εισαστεεμφανησιμοι πρεπει να εισαστε μονιμοι κατοικοι και να εχετε και το στάτους που γράφω.