Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ενα περιεργο πραμα ομως στο κιβεο.τους μιλας ρωσικα και απαντουν ουκρανικα.γισ σπασιμο ;
αν ειναι οκουβαλητοι ναι.ποτε δεν ακουσα ουκρανικα πριν τις φασαριες.μονο απο τουριστες και αλητες το καλοκαιρι που ερχονταν και την εβγαζαν στο μετρο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οταν μιλας στις Ελληνιδες χρησιμοποιεις την Κυπριακη προφορα η την ελληνικη?  :2funny: Οταν σας ακουω να μιλατε πεθαινω στα  :2funny:
καταλαβουν αμεσως τους κυπριους οσο και αν αλλαξεις την προφορα.μας εχουν για λεφταδες,απο τον καιρο που στα μπουζουκια οι κυπριοι τα εκαναν δικα τους.αποδειξη φιλοι μου βγαινουν  με την οικογενεια τους με ρεμο,πεκι ζινα,σφακιανακι οταν ερχονται κυπρο.οι κυπριοι ψονιζαν στα καταστηματα τον καιρο που η αθηνα εκανε μπαμ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οταν μιλας στις Ελληνιδες χρησιμοποιεις την Κυπριακη προφορα η την ελληνικη?  :2funny: Οταν σας ακουω να μιλατε πεθαινω στα  :2funny:
πιστευω κλωνος του διμητρακι εισαι για αυτο δεν σε εβαλε να μιλησουμε οι 3 οταν του εστειλα μυνημα χαχαχαχ.αν δεν εισαι κλωνος παρε να μιλησουμε

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ο Δημητρης μου ειπε οτι εισαι καλο παιδι αλλα παντα ειχα την αποψη οτι οι Κυπριοι ειναι καλα παιδια αλλα  :2funny: πολυ μαζι τους δεν ειναι για καμακι  :vomit: Γενικα εχετε νοοτροπια καπως επαρχιωτικη  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν χτεσινή επιδρομή στο Ζολοτοι Νασαρογ,  δίπλα στο Χρεσιατικ.
Έχουμε και λέμε 100 grivnia είσοδο, το ποτό 100 grivnia, μια σαμπάνια 900 grivnia, πριβέ χορός 300 grivnia πήρα δυο! Σύνολο 1800 grivnia + 700 grivnia δεξιά και αριστερά = 2500 / 28 = 89ευρω
Τωρα απο γκόμενες μέσα μονο 3 άξιζαν την μια τη καβατζοσα εγω, στο τέλος μου προτηναν να την παρω για  :zfuck: αλλα δεν γούσταρα πρώτη μέρα κουρασμένος απο το ταξίδι. Μαλακια δεν ρώτησα πόσο
Τεσπα δεν θεωρώ τοςο ακριβό το κιεβο τωρα ειδηκα με το ευρο στα 28grivnia
τα 900 γριβνα εμειναν 900 ασχετα αν σου ερχεται πιο φτηνα εσενα.εβγαλε το μεροκαματο με πριβε η γκομενα,θα εδινες πριν ενα χρονο 600 γριβνα 60 ευρο μονο πριβε?αλλα 90 σαμπανια?θα ετρωες 300 ευρο αυτοι τα πηραν τα 300 σε γριβνα ασχετα αν σου βγηκε 90 εσενα.με την λογικη μας οτι ειναι φτηνα κανεις δεν σκεφτεται,ολοι τα σπρωχνουν ετσι ζουνε καλα και δεν μας εχουν αναγγη να παιζουμαι οχι μονο τους εραστες αλλα και τους κεραστες χαχαχχα

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
πιστευω κλωνος του διμητρακι εισαι για αυτο δεν σε εβαλε να μιλησουμε οι 3 οταν του εστειλα μυνημα χαχαχαχ.αν δεν εισαι κλωνος παρε να μιλησουμε
Ρε παλικαρι ειπα στον Δημητρακη οτι δεν γαμαει κανενας σας και το πιστευω.Μονο ο Δημητρης γαμαει γιατι ξερει Ρωσικα,εχει καλο αυτοκινητο,ντυνεται καλα,ειναι ευγενικος με τις γκομενες και εχει και μορφωση...Ενω ολοι σας εισαστε  :zombie:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο Δημητρης μου ειπε οτι εισαι καλο παιδι αλλα παντα ειχα την αποψη οτι οι Κυπριοι ειναι καλα παιδια αλλα  :2funny: πολυ μαζι τους δεν ειναι για καμακι  :vomit: Γενικα εχετε νοοτροπια καπως επαρχιωτικη  :grin:
υπαρχουν και χωριατες αυτοι χαλανε τους κυπριους.δεν βγηκαν απο το σπιτι τους,πανε ελλαδα τφοιτητες,πανε κλαμπ και πουλανε τσαμπουκα και καυγαδες.αστους αυτους τους χωριατες,αν δεις παιδεια που σπουδαζουν αγγλια,γαλλια καμια σχεση,αλλος κοσμος.φιλος μπραβος σαλονικι οταν με γνωρισε λεει μισω τους κυπππριους,καθε μερα κανουν καυγαδες και στο μαγαζι,εσειρα πολλους χαχαχαχ.ο μπραβος του σαλονικιου αυτος,μετα ειδε δεν ειναι ολοι ετσι.ασε αυτους τους χωριατοβλακες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παλικαρι ειπα στον Δημητρακη οτι δεν γαμαει κανενας σας και το πιστευω.Μονο ο Δημητρης γαμαει γιατι ξερει Ρωσικα,εχει καλο αυτοκινητο,ντυνεται καλα,ειναι ευγενικος με τις γκομενες και εχει και μορφωση...Ενω ολοι σας εισαστε  :zombie:
ο διμητρακις εχει χιουμορ,μπορει να μιλα με τις ωρες μαζι τους.αντιθετα δεν ειμαι ομιλητικος μαζι τους,ουτε θελω επικεινωνια κινιτο,ιτερνετ.ολα καλα και τελος.ο διμητρακις σαν μορφωμενος πρεπει να ξεχωριζει σε ποια μιλα για χεσιματα και τρελες,μια νορμαλ κοπελα που δουλευει σε εταιριες δεν θα μιλησει ουτε θα δεκτει να ακουσει τις βλακειες που λεει στις βιζιτες

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ο διμητρακις εχει χιουμορ,μπορει να μιλα με τις ωρες μαζι τους.αντιθετα δεν ειμαι ομιλητικος μαζι τους,ουτε θελω επικεινωνια κινιτο,ιτερνετ.ολα καλα και τελος.ο διμητρακις σαν μορφωμενος πρεπει να ξεχωριζει σε ποια μιλα για χεσιματα και τρελες,μια νορμαλ κοπελα που δουλευει σε εταιριες δεν θα μιλησει ουτε θα δεκτει να ακουσει τις βλακειες που λεει στις βιζιτες
Λες να λεει σε τιποτα τετοιες ελα να κανεις το σκιουρακι?ψ :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν ,λογο χρονου και οτι δεν εμενα σε ενα τοπο,με τον σαλονικιο λογο της δουλειας του ημασταν συνχεια βολτα σε αλλη περιοχη.αλλα τραβουσα ενδιαφερων και ελεγαν θετικα στον σαλονικιο.αλλες 3 κοπελες,η 2 μου αρεσαν παλι του ελεγαν να με γνωρισουν αλλα εφαγαν ακυρο γιατι δεν ειχα διαθεση να ξαναπαω εκει.η μικρουλα ακομα περιμενει και ρωτα χαχαχαχ,αλλα ο σαλονικιος ενα χρονο δεν της ειπε ταξιδευω και δεν ειχα χρονο για σαλονικι ετσι και λογο ηλικιας ειπα να βρω καμια λιγο μεγαλυτερι 21 ειναι μικρη για μενα.αν εμενα θα ηταν διαφορετικα,4 μερες πηγα.αυτη δουλευε κοντα στα δικαστηρια εγω εμενα αριστοτελους,δεν ηξερα διευθηνση και πως να παω μερα μονος που ειχα χρονο.απογευμα ημουν εκτος προσ χαλκιδικι ,πηγα σε γαμο ετσι δεν ειχα χρονο.σλοβακια βιζιτες γαμησα,αυτο δεν παιζει ρολο απο τιν διαθεση τον κοπελων που μιλησα καταλαβα ειναι παραδεισος και ευκολο παιχνιδι.δεν χρειαζοταν να γαμησω για να συμπερανω.για ουκρανια μου λετε αλλη συμπεριφορα εχουν οι γκομενες με μενα αλλο με αλλους χαχαχαχαχ.τι να πω και στην ελλαδα παιζω μπαλα μονος αφου εχω ανταγωνιστες τους μουσατους που καθονται 10 ανδροπαρεα στην νικης και καμακωνουν με τα ματια χαχαχαχ.αλλο το δικο μου πρεστιζ,ντυσιμο και η καλη συμπεριφορα που ειχα μαζι τους και αλλο αυτοι που βλεπουν εκει.μαλλον ειμαι κατι διαφορετικο για αυτες και ξεχωριζω απο τα συνηθησμενα χαχααχχα.αιντε παπαρα παλι σε τρελανα χαχαχαχα
δηλαδή μας προτείνεις Ελλάδα για εύκολες γκόμενες  και εύκολο παιχνίδι ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι ειμαι ο Σινοχάρας να έχω 100 κλώνους για να με σώσουνε  :2funny:
Εγω αυτός ειμαι και σε οποια αρέσω.Δεν υπαρχει φριχτότερο πράγμα απο το να πάρω μια γκόμενα σπιτι και να με ξενερώσει στο κρεβάτι!Γ'αυτό με το που της γνωρίζω ανοιγω το ιντερνετ και τους βάζω να  δουνε της φωτογραφίες μου στο google  :2funny:το 1/3 με ζηλευει και με μισεί το 1/3 ετσι κ'ετσι και το 1/3 τρελένετε! :2funny: λένε εισαι διάσημος! :2funny:.
  Για να μην φαω φόλα δεν της πέρνω σπιτι μου αμέσως μόλις της γνωρίσω....και γενικά αν θες μια γκομενα να την κανεις να τρέχει απο πίσω σου καλο ειναι να την κλάνεις λιγάκι.Βεβαια πρεπει να μετράς για να το κάνεις αυτό αν εισαι τέρας της φύσεως ή φουκαράς σιγα μην τρέξει  :2funny:.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
συν ενα.αφου ειναι ο μονος που λεει οτι τον ειδε

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ίσως τον  κλωνοποίησαν οι Ρώσοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικά το πρόβλημα των περισσότερων είναι οτι παρασύρονται από τις συμπάθειες.Αμα συμπαθούν κάποιον όσα λέει είναι όλα σωστά άσχετα αν δε φέρνει φωτογραφικά ντοκουμέντα.Και το αντίθετο.
Φαντάζεστε να έγραφα εγώ οτι στην Ελλάδα γαμάς χαλαρά 6 γκόμενες τζαμπέ το μήνα όπως λέει ο Dr. Love?Θα γινόταν χαμός φιδέμπορα θα με ανέβαζαν ψεύτη θα με κατέβαζαν.Ο Dr. Love το γράφει και δεν κουνιέται φύλλο.
Τρώτε σανό παιδιά αυτό είναι όλο.Δείτε μόνο τα ξερά ντοκουμέντα τι γράφει ο άλλος.
Η μέθοδός μου είναι σταρχιδιστική και φασιστική αλλά έχει αποτελέσματα.

Αν κάνετε αυτά που λέει ο Δημητράκης θα καταντήσετε ισόβιοι οπαδοί του Αυνάν.Μένει στην Αγία Πετρούπολη και γαμάει γκόμενες τρίτης κατηγορίας μία το χρόνο.Εγώ άμα πάω θα γαμήσω πέντε τη μέρα δύο οχτάρια και μετά θα αμφισβητούν τις φωτό.Γιατί τα τουμπάρεις όλα χαλάς τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με απεριόριστη βία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι γ'αυτο εβγαλα γκομενα αυτη που δουλευει στη Samsung που πηγα να μου συγχρωνισουν το ρολό'ι' με το τηλεφωνο.Πιάσαμε κουβέντα της έδειξα στο google οτι ειμαι γνωστός,ειδε και πως ημουν ντυμένος....και απο μονη της μου άφησε το τηλεφωνο της και συναντηθήκαμε  :).
Βασικά το πρόβλημα των περισσότερων είναι οτι παρασύρονται από τις συμπάθειες.Αμα συμπαθούν κάποιον όσα λέει είναι όλα σωστά άσχετα αν δε φέρνει φωτογραφικά ντοκουμέντα.Και το αντίθετο.
Φαντάζεστε να έγραφα εγώ οτι στην Ελλάδα γαμάς χαλαρά 6 γκόμενες τζαμπέ το μήνα όπως λέει ο Dr. Love?Θα γινόταν χαμός φιδέμπορα θα με ανέβαζαν ψεύτη θα με κατέβαζαν.Ο Dr. Love το γράφει και δεν κουνιέται φύλλο.
Τρώτε σανό παιδιά αυτό είναι όλο.Δείτε μόνο τα ξερά ντοκουμέντα τι γράφει ο άλλος.
Η μέθοδός μου είναι σταρχιδιστική και φασιστική αλλά έχει αποτελέσματα.

Αν κάνετε αυτά που λέει ο Δημητράκης θα καταντήσετε ισόβιοι οπαδοί του Αυνάν.Μένει στην Αγία Πετρούπολη και γαμάει γκόμενες τρίτης κατηγορίας μία το χρόνο.Εγώ άμα πάω θα γαμήσω πέντε τη μέρα δύο οχτάρια και μετά θα αμφισβητούν τις φωτό.Γιατί τα τουμπάρεις όλα χαλάς τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων με απεριόριστη βία.
Καταρχήν για το Dr Love εχω πει οτι ειναι αδυνατον να βγαλει γκομενα με το ντυσιμο και το Ελληνικό στυλ  που έχει και κυκλοφωρρόντας στο δρόμο με ένα Lap top.Του ειπα να μιλησουμε στο Skype και δεν δέχτηκε...η γνωμη μου ειναι οτι αντε να εχει πηδήξει 1-2 γκόμενες και αν.Αλλο τι λέει.Οποιος εχει γκόμενες δεν κρυβεται.
  Εσυ μας έχεις φλομώσει στη  :jerking: σε ειδαμε στην Κρακοβία πως ξεσκίστηκες στο  :knockinb: :2funny:.
  Εεγω καμακώνω συνέχεια και βγαζω γκόμενες.Το εχουν γραψει και άτομα που ειχαν ερθει εδω....την ανοιξη ειχε ερθει ενας φίλος του ρολλογά και μπροστα του για πλάκα χτυπισα ενα πιτσιρίκι,που ξετρελάθηκε μαζι μου!Οταν ειδε οτι φευγαμε και με το σιδερένιο άλογο την αλλη μέρα μου ειχε σπασει τα τηλέφωνα για να συναντηθούμε  :2funny:.
  Εσένα εδω αν πηγαινες να μιλησεις σε γκόμενα θα σε κοίταγε με ενα περιφρονιτικό υφος σαν υπηρέτη και θα έφευγε  :2funny: απο τα κλαμπ στα ΧΧΧΧ αποκλίεται να σε βάζανε.Μονο στο Ρόσσι θα μπορούσες να πας  :2funny:.Και οπως ειπα εδω πρεπει να εχεις αμάξι πολυ δυσκολα εως αδυνατον γκόμενα να φυγει μαζι σου με ταξί  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αστα αυτα διμητρακι ειδαμε και στην πετρουπολη τι γυφτισες εινα,μικρουλες οπειον βρισκουν να φιλιουνται στο κλαμπ,η μια με 5 διαφορετικους την ειδα μετα την κερασε ενας παππους.επιναν ολες μπυρα ενα ευρο,αν ακουγαν κερασμα εδινα 10-16 ευρο κοκτειλ και εδιναν και στην φιλη τους να δοκιμασει χαχαχαχα.η αλλη εφερε το κινιτο του μπαμπα για σοου και της το εκλεψε ενας γυφτακος απο αλλη πολη που την καμακωνε προηγουμενος και μου εκανε μαγκιες να φυγω να την καμακωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom