και τον εδειρες;αστα αυτα διμητρακι ειδαμε και στην πετρουπολη τι γυφτισες εινα,μικρουλες οπειον βρισκουν να φιλιουνται στο κλαμπ,η μια με 5 διαφορετικους την ειδα μετα την κερασε ενας παππους.επιναν ολες μπυρα ενα ευρο,αν ακουγαν κερασμα εδινα 10-16 ευρο κοκτειλ και εδιναν και στην φιλη τους να δοκιμασει χαχαχαχα.η αλλη εφερε το κινιτο του μπαμπα για σοου και της το εκλεψε ενας γυφτακος απο αλλη πολη που την καμακωνε προηγουμενος και μου εκανε μαγκιες να φυγω να την καμακωσει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Kαλά στο Μετρό πηγες? μόνο εκεί γίνονται αυτά Δεν πινουν μπυρα σου δινουν κουπόνια στην είσοδο για coca cola με τα κουπόνια μπορεις να πάρεις 1,5 λίτρα coca cola .Εκει πέρα πηγαινε ο γεροπέπε με την πιγουίνα Αθλιο μέρος δεν ξερω αν λειτουργει ακόμα.Πριν απο καμια 10αρια χρόνια πηγαινανε!αστα αυτα διμητρακι ειδαμε και στην πετρουπολη τι γυφτισες εινα,μικρουλες οπειον βρισκουν να φιλιουνται στο κλαμπ,η μια με 5 διαφορετικους την ειδα μετα την κερασε ενας παππους.επιναν ολες μπυρα ενα ευρο,αν ακουγαν κερασμα εδινα 10-16 ευρο κοκτειλ και εδιναν και στην φιλη τους να δοκιμασει χαχαχαχα.η αλλη εφερε το κινιτο του μπαμπα για σοου και της το εκλεψε ενας γυφτακος απο αλλη πολη που την καμακωνε προηγουμενος και μου εκανε μαγκιες να φυγω να την καμακωσει.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μετρο πηγα.ροσι μπηκα τυχαια ηταν αδειο.οπως εσυ βγαζεις συμπεραζματε οτι στην οδυσσο πανε με τουρκους και αραβες επιδει υπαρχει λειλα και τουρκουαζ
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απαραδεκτο να μιλατε με κλιστη καμερα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Και στο Ρόσι πάνε αλλα εκει πολυ σπάνια θα βρεις γκομενα επιπέδου οι περισσότερες ειναιμετρο πηγα.ροσι μπηκα τυχαια ηταν αδειο.οπως εσυ βγαζεις συμπεραζματε οτι στην οδυσσο πανε με τουρκους και αραβες επιδει υπαρχει λειλα και τουρκουαζ
Σστα χχχχ πας για μουνί.....το μετρό ειναι για να πας να γελάσεις .Δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα εχω να παω καμια δεκαρια χρόνια.
Και στο ё ειδα που πηγαιναν με Τουρκους....δε θυμασαι γεματι Τουρκους ητανε.Στο χχχχ δεν τους βάζουν και δεν πανε κ απο μόνοι τους.Γενικα εδω τους Τουρκους δεν τους γουστάρουν καθολου.
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αμα ειναι λεφτας ο Τουρκος η ο Αραβας σιγουρα θα πανε μαζι του? ε?Και στο Ρόσι πάνε αλλα εκει πολυ σπάνια θα βρεις γκομενα επιπέδου οι περισσότερες ειναι
Σστα χχχχ πας για μουνί.....το μετρό ειναι για να πας να γελάσεις .Δεν ξερω καν αν υπαρχει ακομα εχω να παω καμια δεκαρια χρόνια.
Και στο ё ειδα που πηγαιναν με Τουρκους....δε θυμασαι γεματι Τουρκους ητανε.Στο χχχχ δεν τους βάζουν και δεν πανε κ απο μόνοι τους.Γενικα εδω τους Τουρκους δεν τους γουστάρουν καθολου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν ειναι πολυ εκατομυριούχος και ερθει με μια ρολς ρόις,εχει σωματοφύλακες και εχει ερθει στην Αγία Πετρούπολη με το λίαρ τζετ του ναι θα πάνε αν ομως ειναι σαν τον Βλάκμαν φτωχομπινές λιγακι δυσκολοΑμα ειναι λεφτας ο Τουρκος η ο Αραβας σιγουρα θα πανε μαζι του? ε?
kuzia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2010
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Ενημερωση για τα κοροιδα που πανε Ουκρανια και βγαινουν πολλα ραντεβου με γκομενα μεχρι να γαμησουν.Δεν διανοειται ντοπιος Ουκρανος να βγει ραντεβου χωρις να πεσει πουτσιδι αμμεσα και με συνοπτικες διαδικασιες.Για αυτο οι χαχλουσκες βρiσκουν ξενα θυματα.
πολλά απ τα ξένα θύματα που λες είναι εθελοντές. Γουστάρουν το άρμεγμα.Ενημερωση για τα κοροιδα που πανε Ουκρανια και βγαινουν πολλα ραντεβου με γκομενα μεχρι να γαμησουν.Δεν διανοειται ντοπιος Ουκρανος να βγει ραντεβου χωρις να πεσει πουτσιδι αμμεσα και με συνοπτικες διαδικασιες.Για αυτο οι χαχλουσκες βρησκουν ξενα θυματα.
Επισκέπτης
Ενημερωση για τα κοροιδα που πανε Ουκρανια και βγαινουν πολλα ραντεβου με γκομενα μεχρι να γαμησουν.Δεν διανοειται ντοπιος Ουκρανος να βγει ραντεβου χωρις να πεσει πουτσιδι αμμεσα και με συνοπτικες διαδικασιες.Για αυτο οι χαχλουσκες βρiσκουν ξενα θυματα.
Θίγετε μέγιστον ὑπαρξιακόν - φιλοσοφικὸν ζήτημα. (Πόσαι συναντήσεις μέχρι τὸ πρακτέον). Αἱ ἀπαντήσεις δὲν δύνανται νὰ δοθῶσιν ἄνευ ἐπισταμένης ἀναλύσεως. Ὄντως εἰς τὴν ἐποχὴν μας ὑπάρχει τάσις πρὸς σύντμησιν τῶν προθεσμιῶν, πλὴν τοῦτο εἶναι γενικὴ ἀρχἠ, μὴ δυναμένη νὰ τύχῃ ἐφαρμογῆς εἰς ἁπάσας τᾶς περιπτώσεις.
Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν έχουμε και λέμε πέρασμα απο Red Heat, 007 και Penthouse απο όπου φωρτοσα.
Red Heat τη να πω μιλάμε για την μαλακια, είσοδος 100 γριβνια ποτό δικομου 100.... Όλες μα όλες μπάζα εκει μέσα. Κάθε λεπτό ερχόντουσαν τρίβοντας τα βυζια πανω μου. Αηδία να σου τρίβονται άσχημες γυναίκες άνω τα 35 με πεσμένα βιζια!!! Δρόμο στο 30λεπτο
007 ειναι δίπλα απο το Red Heat περίεργο μέρος. Είσοδος 200 γριβνια ποτό δικό μου 300 και της κοπέλας 300 γριβνια. 6 κοπέλες απο της οποίες 4 μέτριες 2 τοπ, οι κοπέλες δεν κάνουν σεχ μονο χορό! Κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ η Αμαντα τούμπανο!!! Τεσπα μιλήσαμε τα ήπιαμε και τέλος..
Penthouse μπαινοντας μέσα με περίμενε στριπτιζου με σφηνάκι ανάμεσα στα βιζια!!! Είσοδος 200 γριβνια ποτό 300 γριβνια και της κοπέλας σαμπάνια 750 νομίζω... Είχε μέσα πολλές κοπέλες μέτριες καλές, τοπ μονο μια την Ζενια με χάλασε το πρωσοπο της όμως λιγο άγριο. Υπάρχουν πολλά να κανεις μέσα απο πριβέ μασάς λεσβιακα κτλ. Εγω διάλεξα τι Βερονικα 21 χρόνο την οποία και φόρτωσα σπίτι για 3 ωρες... Όλα μαζί μου βγήκε 6800 γριβνια. 3 ωρες γαμησια και τα ποτά
Red Heat τη να πω μιλάμε για την μαλακια, είσοδος 100 γριβνια ποτό δικομου 100.... Όλες μα όλες μπάζα εκει μέσα. Κάθε λεπτό ερχόντουσαν τρίβοντας τα βυζια πανω μου. Αηδία να σου τρίβονται άσχημες γυναίκες άνω τα 35 με πεσμένα βιζια!!! Δρόμο στο 30λεπτο
007 ειναι δίπλα απο το Red Heat περίεργο μέρος. Είσοδος 200 γριβνια ποτό δικό μου 300 και της κοπέλας 300 γριβνια. 6 κοπέλες απο της οποίες 4 μέτριες 2 τοπ, οι κοπέλες δεν κάνουν σεχ μονο χορό! Κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ η Αμαντα τούμπανο!!! Τεσπα μιλήσαμε τα ήπιαμε και τέλος..
Penthouse μπαινοντας μέσα με περίμενε στριπτιζου με σφηνάκι ανάμεσα στα βιζια!!! Είσοδος 200 γριβνια ποτό 300 γριβνια και της κοπέλας σαμπάνια 750 νομίζω... Είχε μέσα πολλές κοπέλες μέτριες καλές, τοπ μονο μια την Ζενια με χάλασε το πρωσοπο της όμως λιγο άγριο. Υπάρχουν πολλά να κανεις μέσα απο πριβέ μασάς λεσβιακα κτλ. Εγω διάλεξα τι Βερονικα 21 χρόνο την οποία και φόρτωσα σπίτι για 3 ωρες... Όλα μαζί μου βγήκε 6800 γριβνια. 3 ωρες γαμησια και τα ποτά
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
σχεδον 300 ευρω για 3 ωρες;;;;;;;;;;;;;;;;
Δεν ξερω απο κιεβο αλα σε σχεση με Οδησσό το κοστος ειναι μερα με την νυχτα...
το μονο σιγουρο ειναι οτι οι απαιτησεις σε ποιοτητα και
υπηρεσιες πρεπει να ειναι αναλογες του κοστους.
Παιζει καμια φωτο απο τις κοπελες για να συγκρινω με τις
γυφτισες (κατα δημητρακη29 νυν 50+) της Οδησσου;;;;
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 635
οπως λεμε vodafoneΤί είναι το Мтс? Με είχε σταματήσει μια στο δρόμο και με ρώτησε αν έχω.νομίζω ότι έχει να κάνει με τηλέφωνα.Γιατί με ρώτησε δεν κατάλαβα.ήθελε να τηλεφωνήσει απ το κινητό μου;
ασε που η mts λεγετε απο φετς vodafon ukraina
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλι τα σκατε?σχεδον 300 ευρω για 3 ωρες;;;;;;;;;;;;;;;;
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Λεφτά για εισητήρια ή τίποτ'αλλο μην στείλεις .Το πιθανοτερο ειναι να σου γραφει κάποιος μοντεράτορ του σά'ι'τΡε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εβαλαν αποδείξεις οτι γαμάνε Το λες αυτό επειδη ζηλευεις τους μεγιστους γαμιάδες του σά'ι'τ .Ενημερωση για τα κοροιδα που πανε Ουκρανια και βγαινουν πολλα ραντεβου με γκομενα μεχρι να γαμησουν.Δεν διανοειται ντοπιος Ουκρανος να βγει ραντεβου χωρις να πεσει πουτσιδι αμμεσα και με συνοπτικες διαδικασιες.Για αυτο οι χαχλουσκες βρiσκουν ξενα θυματα.
Και εγώ θα σας αποδείξω ότι έχω γκόμενα και στη δεύτερη ότι την γάμησα Δεν θέλω να εκθέσω της κοπελες γ'αυτο δεν βάζω πρόσωπα .
Δε νομιζω κανεις να μπορει να αμφισβιτισει αυτες της αποδείξεις
Συνημμένα
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μεγαλε τωρα το ειδα,οντως εχει μουναρες! Τι γινεται εκει δεν καταλαβα? Δημητρακη τσεκαρε το μιαΡε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Skilopnixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σχεδον 300 ευρω για 3 ωρες;;;;;;;;;;;;;;;;
φωτο δεν έχω, στο Penthouse πλήρωσα 4800 για 3 ωρες καθαρά μόνο για σεξ το υπολοιπα ποτά και κεράσματα...
τιμές για Οδησσό δεν ξερω άμα έχεις καμία εμπειρία γράψε απλώς θέλω να συγκρίνω !
Σήμερα λέω να πάω Gold Nosorog ημουν τη πρώτη μέρα που ήρθα δεν ψώνισα τίποτα τότε άντε να δούμε για σήμερα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41