Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οπως αυτή τη φωτό που την έκλεψα από τον άλλο Βαλκάνιο τσομπάνη που ήταν μαζί μου στο Στεττίν.

GAmE8P.jpg

YSYI5l.jpg

Αρχίδας είσαι τελείως.Ερχόμαστε εκεί που μένεις και γαμάμε σε 2 μέρες όσες εσύ σε 2 χρόνια.
Μηπως εβγαλες φωτογραφία το δικό σου κώλο?  :2funny:καλά πρόσωπο για δε μας βάζεις αν ειναι αληθινή να τη δουμε τι μυστικοπάθεια ειναι αυτή? :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Μηπως εβγαλες φωτογραφία το δικό σου κώλο?  :2funny:καλά πρόσωπο για δε μας βάζεις αν ειναι αληθινή να τη δουμε τι μυστικοπάθεια ειναι αυτή? :2funny:
καλα σου λεει ρε....βαλε οπως εβαλε την αλλη την δικια του διπλα διπλα καθονταν αγγαλιτσα
αλλα προσωπο εδειξε  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήπως να μου κάνεις μια πίπα να σου βγάλω φωτογραφία? Και φωτογραφία θα έχεις και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.. Αλλά ρε πούστη μου δεν μου αρέσουν οι gay άντρες.. Εκτός και αν κάνεις μια εγχείρηση. Κακομοίρη.. αν ανέβει φωτογραφία μου.. ετοιμάσου για εκείνα τα 200 ευρώ που έλεγες.. αλλά βάλε και μερικά μηδενικά ακόμη.. έτσι για να γουστάρουμε..
Πολλά Αμερικάνικα εργα βλέπεις  :2funny: το ποσό στην Ελλάδα που μπορει να βαλουν πρόστιμο δυστηχως ειναι 200 Ευρώ  :2funny:μη φοβασαι καποιος ρουφιάνος θα βρεθεί να σε κάψει  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Πολλά Αμερικάνικα εργα βλέπεις  :2funny: το ποσό στην Ελλάδα που μπορει να βαλουν πρόστιμο δυστηχως ειναι 200 Ευρώ  :2funny:μη φοβασαι καποιος ρουφιάνος θα βρεθεί να σε κάψει  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν στα είπανε καλά.. ετοιμάσου να τα μάθεις από πρώτο χέρι.. έχεις πολύ κακούς δικηγόρους.. Και η δουλειά όπως το έχω κοιτάξει θα γίνει Πολωνία, όχι ελλάδα. Εκεί έχει ψωμί για εμένα. Αν πεθάνει η μαμά θα δω τι θα κάνω και εδώ. Φιλάκια γλυκούλη.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι κανουν πολλα χρονια τα δικαστηρια στην Ελλαδα
απο το αλλο ομως εχεις και νομικες γνωσεις παναθεμα σε  :2funny:
α) "δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων" δηλαδή ο τόπος κατοικίας του, το τηλέφωνό του, το επάγγελμά του ή και το όνομά του, αν αυτό θέλει να το κρατήσει μυστικό. και β) "ευαίσθητα δεδομένα είναι τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και στη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων".

. Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος κάνει χρήση της πληροφορίας ή του υλικού φορέα επί του οποίου αυτή έχει αποτυπωθεί με τους τρόπους που προβλέπονται στις παραγράφους 1 και 2 αυτού του άρθρου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στη νομολογία έχει κριθεί ότι ακόμη και αν δεν κατονομάζεται ρητά το πρόσωπο του οποίου δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα ή παραβιάζεται η ιδιωτικότητά του και δυσφημίζεται η προσωπικότητά του, αρκεί  η ταυτοποίησή του να προκύπτει με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και περιστατικά που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δύναται να αναγνωριστεί από τον κύκλο των γνωστών σ' αυτό ανθρώπων του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι κανουν πολλα χρονια τα δικαστηρια στην Ελλαδα
απο το αλλο ομως εχεις και νομικες γνωσεις παναθεμα σε  :2funny:
α) "δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων" δηλαδή ο τόπος κατοικίας του, το τηλέφωνό του, το επάγγελμά του ή και το όνομά του, αν αυτό θέλει να το κρατήσει μυστικό. και β) "ευαίσθητα δεδομένα είναι τα δεδομένα που αφορούν στη φυλετική ή εθνική προέλευση, στα πολιτικά φρονήματα, στις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, στη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, στην υγεία, στην κοινωνική πρόνοια και στην ερωτική ζωή, στα σχετικά με ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και στη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων".

. Με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών τιμωρείται όποιος κάνει χρήση της πληροφορίας ή του υλικού φορέα επί του οποίου αυτή έχει αποτυπωθεί με τους τρόπους που προβλέπονται στις παραγράφους 1 και 2 αυτού του άρθρου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στη νομολογία έχει κριθεί ότι ακόμη και αν δεν κατονομάζεται ρητά το πρόσωπο του οποίου δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα ή παραβιάζεται η ιδιωτικότητά του και δυσφημίζεται η προσωπικότητά του, αρκεί  η ταυτοποίησή του να προκύπτει με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και περιστατικά που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δύναται να αναγνωριστεί από τον κύκλο των γνωστών σ' αυτό ανθρώπων του.
Παλι κομμένα και ραμμένα βάζεις τα αρθρα  :2funny:παίρνεις το πρωτο αρθρο το κώβεις και βάζεις το άλλο  :2funny:
  Σα να παίρνεις το αρθρο για κλοπή και μετά να βάζεις την ποινή από αλλο αρθρο και να βγαινει αυτό το αποτέλεσμα τιμωρείται [με την ποινή του θανάτου ή]* με ισόβια κάθειρξη
  Θα ηθελες πολυ να ηταν έτσι αλλα δυστηχως δεν είναι  :2funny: εισαι άτυχος  :2funny:

Δημητρακη ετοιμασου.Οι μηνυσεις ερχονται. :2funny:
Ναι θα φοβηθώ το δασκαλάκο της σφαλιάρας  :2funny:Μόνο που τα λεει αυτά ο κακομοίρης  :2funny:.Πρέπει να ειναι πολυ φτωχομπινές γιατι βγάζει κακία οπως ολοι οι φτωχομπινέδες  :2funny: αυτη ειναι η διαφορά του φτωχού απο το φτωχομπινέ,ο φτωχομπινές μισει τους αλλους και θελει να κάνει πουστιά :2funny:.Η πλάκα ειναι οτι ο αδερφος της γίδας μου ειναι μπάτσος οπως και πολλοί συγγενείς της  το μόνο που θα καταφέρει ειναι να τον διώξουν απο την Πολωνία.Στην Ελλάδα θα εκδικαστει η μυνηση του σε 3-4 χρόνια και αν αποδειχτει που δεν προκειται γιατι η φωτογραφία με κρυμμένο προσωπο δεν αποτελει αδικημα τότε στη χειρότερη περιπτωση να βαλουν ενα προστιμο μεχρι 200 Ευρώ.Ετσι λεει ο νόμος τωρα τι φανταζεται αυτος ο ηλίθιος και που τα ειδε αυτά δεν μπορω να ξέρω  :jerking: :2funny: Ειδα και τους αλλους που έκαναν μυνηση  :2funny:και απειλούσαν  :jerking: :2funny:.
 Πιστευω να βρεθει κάποιος ρουφιάνος για να γελάσουμε λιγάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Ωραια η παρέα σας αλλα θα βγω λιγακι βόλτα να δω τι παιζει στις ντίσκο :).Αν διαβάσεις παλια ποστ καποιοι απ'αυτους νομιζαν οτι ειμαι ψευτες σαν κ'αυτους και οτι δεν ειμαι Ρωσσία αλλα γραφω απο το Ζούμπερι  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Παλι κομμένα και ραμμένα βάζεις τα αρθρα  :2funny:παίρνεις το πρωτο αρθρο το κώβεις και βάζεις το άλλο  :2funny:
  Σα να παίρνεις το αρθρο για κλοπή και μετά να βάζεις την ποινή από αλλο αρθρο και να βγαινει αυτό το αποτέλεσμα τιμωρείται [με την ποινή του θανάτου ή]* με ισόβια κάθειρξη
   Θα ηθελες πολυ να ηταν έτσι αλλα δυστηχως δεν είναι  :2funny: εισαι άτυχος  :2funny:
Ναι θα φοβηθώ το δασκαλάκο της σφαλιάρας  
εγω μιλαω για μενα για ποιον δασκαλο μιλας τον ιωσηφ?
αλλον εγω προσωπικα δεν ξερω
μπερδευεις το αστικο (χρηματα) με το ποινικο δικαιο
σε μια μυνηση εκδικαζονται και τα δυο
ο καιρος θα ερθει καποια στιγμη χατζηπαπαρα που θα εκδικαστει και τοτε θα σε δω τετ α τετ ποσο μαγκας εισαι....θα φοβασε την εισοδο στην χωρα μεχρι να γινει η εφεση γιατι σαν αγνωστου κατοικιας θα δικαστεις ερημην

τι να γινει που τα ελληνικα δικαστηρια γαμιουνται και κανουν 800 χρονια
εδω ειμαστε εγω θα ζω...εσυ εκει στο κρυο να δω ποσο αντεχεις
α και που ακομα και με καλημενο προσωπο ισχυει αυτο
αρκεί  η ταυτοποίησή του να προκύπτει με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και περιστατικά που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δύναται να αναγνωριστεί από τον κύκλο των γνωστών σ' αυτό ανθρώπων του.
αντε καληνυχτα

ΥΓ δεν τσαντιστηκα για κανεναν αλλον....μου τι σπαει το γεγονος οτι παλι απειλεις κοσμο
α και που σαι
πες σε αυτον που θα με δειρει....μαλλον ρωτα τον....οι απειλες του ειναι εμμεσες μεσω εσενα  ή αμμεσες να ξερω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω μιλαω για μενα για ποιον δασκαλο μιλας τον ιωσηφ?
αλλον εγω προσωπικα δεν ξερω
μπερδευεις το αστικο (χρηματα) με το ποινικο δικαιο
σε μια μυνηση εκδικαζονται και τα δυο
ο καιρος θα ερθει καποια στιγμη χατζηπαπαρα που θα εκδικαστει και τοτε θα σε δω τετ α τετ ποσο μαγκας εισαι....θα φοβασε την εισοδο στην χωρα μεχρι να γινει η εφεση γιατι σαν αγνωστου κατοικιας θα δικαστεις ερημην

τι να γινει που τα ελληνικα δικαστηρια γαμιουνται και κανουν 800 χρονια
εδω ειμαστε εγω θα ζω...εσυ εκει στο κρυο να δω ποσο αντεχεις
α και που ακομα και με καλημενο προσωπο ισχυει αυτο
αρκεί  η ταυτοποίησή του να προκύπτει με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και περιστατικά που παραπέμπουν σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δύναται να αναγνωριστεί από τον κύκλο των γνωστών σ' αυτό ανθρώπων του.
αντε καληνυχτα

ΥΓ δεν τσαντιστηκα για κανεναν αλλον....μου τι σπαει το γεγονος οτι παλι απειλεις κοσμο
α και που σαι
πες σε αυτον που θα με δειρει....μαλλον ρωτα τον....οι απειλες του ειναι εμμεσες μεσω εσενα  ή αμμεσες να ξερω
Δάσκαλος ειναι ο φίλος σου ο dude901123  :2funny:...οπως καταλαβα εχει χεστεί πάνω του και έβαλε εσένα μπας και τον σωσεις  :2funny:εχει καταλαβει οτι αργα ή γρηγορα θα τρέχει και δεν θα φτάνει :2funny:
Αστα τα 800 χρονια γιατι συντομα ψωφάς  :2funny:την τελευταια φορα δεν μπορουσες να περπατισεις και ο Χάρης σου εφερνε σουβλάκια να φας στο σπίτι γιατι δυσκολευοσουν να βγεις  :2funny:το πιθανοτερο ειναι να μην πηγες καν Οδησσό αυτη τη φορά γιατι δεν σε ειδε κανενας πουθενά  :2funny:.Εκτός σαν χέστης που είσαι πηγες και κρυβόσουν να μη σε βρει ο Γιάννης  :think: :2funny:καθε φορα οταν πηγαινες καπου το διαφήμιζες τωρα το κρυβεις  :think: :2funny: ή δεν πηγες καθολου ή πηγες χεσμένος  :2funny:
  Σχετικά με το Γιάννη εισαι μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο οπως και ο ψευτης  :2funny: το τι θέλει να σου κανει δεν το ξερω? :2funny:εγω του ειπα να μη σε δειρει γιατι ειμαι κατα της βίας.Και αντι να μου πεις ευχαριστώ που σε έσωσα με βρίζεις.Δεν θα ελεγα οχι ομως να σε γυρισει ενα ωραιο βιντεάκι :2funny: να λες δεν θα το ξανακάνω  :2funny:.Οποτε μετα θα το βουλώσεις μια και καλη και θα κρυφτεις πάλι  :2funny:
  Εσυ τα μπερδεψες και νομικα δεν ξερεις τι σου γίνεται ειναι φυσικό αφού ουτε λυκειο δεν κατάφερες να βγάλεις  :2funny:που να τα καταλαβεις αυτά  :2funny:Και ο κλώνος μπορει να διωχθει ποινικά? :2funny:θα δικαστει αγνωστος,αγνωστου κατοικιας  :2funny:
  Αληθεια πως εισαι αναγνωρίσιμος απο της φωτογραφίες?υπαρχουν δεκαδες χιλιάδες βρωμιάριδες σαν κ'εσένα  :2funny:και τα ρουχα στις φωτογραφίες πουλούντε σε οποιοδήποτε παζάρι και να πας  :2funny:.οποτε στον υπνο σου υπαρχει αδικημα  :2funny:.
 Μη ξεχασεις να πας να καταγγείλεις οτι σε απειλούνε οτι θα σε τραβηξουν βίντεο και θα σε φωτογραφίσουν :2funny:η Αστυνομία θα βάλει να σε φιλάνε  :2funny:.Παντος εισαι οτι πιο συχαμένο υπάρχει οταν υπηρχαν πραγματικοι Ελληνες κατι τετοιους σαν κ'εσενα τους περιγελούσαν  :2funny:και τους ειχαν σα ζωα τωρα ομως που η κοινωνία εχει πουστέψει   :vomit:σε θεωρουνε ανθρωπο και οχι τέρας της φύσεως :2funny:
  Αυτό ομως ειναι καθαρή απειλή.Εδω δεν απειλει οτι θα με φωτογραφίσει  :2funny:.Ισως ειναι ο πιο ευκολος τρόπος να μάθω ποιός είναι? :think:με μια απλη καταγγελια οτι με απειλει  :think:και φυσικά να πω να ενημερωθει και το σχολείο του  :2funny:πιστεύω οτι ειναι επικύνδινο ενας ανθρωπος που απειλει οτι θα δείρει αλλους ανθρώπους να διδάσκει  :think:.Τι εχεις να πεις γ'αυτό συχαμα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 54

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• malakas.jpg
    malakas.jpg
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπήκες κ'εσύ μπας και σώσεις τον ψεύτη  :2funny: αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω  :2funny: ο ψεύτης έχει χεστή πάνω του αν και πανυηλίθιος κατάλαβε τι τον περιμένει :2funny:.
  Ποιός να είναι άραγε ο Ρουφιάνος? :think:Μηπως ο Σκυλοχάλιας? :think: ή μήπως εσύ? :think:.Ποιός απο σας είναι έτοιμος να προδώσει αυτόν τον κακομοίρη? :think: :2funny:Ποιός απο σας φίλοι,φίδια? :think: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
dimitrakis29 πρωσωπικα δεν προδιδω ποτε ανθρωπους που γνωρισα η μου ανοιγουν καμερα σκαυπ.εμεις παρεα ειμασται,εσυ γιατι αρχιζεις με απειλες στον ντερτι δεν καταλαβα.οτι λες τα περνω οτι πλακα κανεις αλλα τα παιδεια νομιζουν στα αληθεια θα τους κανεις μαλακια για αυτο κανεις δεν σε συναντα να σου δειξει φωτο η να μιλησει μαζι σου.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δάσκαλος ειναι ο φίλος σου ο dude901123  :2funny:...οπως καταλαβα εχει χεστεί πάνω του και έβαλε εσένα μπας και τον σωσεις  :2funny:εχει καταλαβει οτι αργα ή γρηγορα θα τρέχει και δεν θα φτάνει :2funny:
Αστα τα 800 χρονια γιατι συντομα ψωφάς  :2funny:την τελευταια φορα δεν μπορουσες να περπατισεις και ο Χάρης σου εφερνε σουβλάκια να φας στο σπίτι γιατι δυσκολευοσουν να βγεις  :2funny:το πιθανοτερο ειναι να μην πηγες καν Οδησσό αυτη τη φορά γιατι δεν σε ειδε κανενας πουθενά  :2funny:.Εκτός σαν χέστης που είσαι πηγες και κρυβόσουν να μη σε βρει ο Γιάννης  :think: :2funny:καθε φορα οταν πηγαινες καπου το διαφήμιζες τωρα το κρυβεις  :think: :2funny: ή δεν πηγες καθολου ή πηγες χεσμένος  :2funny:
  Σχετικά με το Γιάννη εισαι μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο οπως και ο ψευτης  :2funny: το τι θέλει να σου κανει δεν το ξερω? :2funny:εγω του ειπα να μη σε δειρει γιατι ειμαι κατα της βίας.Και αντι να μου πεις ευχαριστώ που σε έσωσα με βρίζεις.Δεν θα ελεγα οχι ομως να σε γυρισει ενα ωραιο βιντεάκι :2funny: να λες δεν θα το ξανακάνω  :2funny:.Οποτε μετα θα το βουλώσεις μια και καλη και θα κρυφτεις πάλι  :2funny:
  Εσυ τα μπερδεψες και νομικα δεν ξερεις τι σου γίνεται ειναι φυσικό αφού ουτε λυκειο δεν κατάφερες να βγάλεις  :2funny:που να τα καταλαβεις αυτά  :2funny:Και ο κλώνος μπορει να διωχθει ποινικά? :2funny:θα δικαστει αγνωστος,αγνωστου κατοικιας  :2funny:
  Αληθεια πως εισαι αναγνωρίσιμος απο της φωτογραφίες?υπαρχουν δεκαδες χιλιάδες βρωμιάριδες σαν κ'εσένα  :2funny:και τα ρουχα στις φωτογραφίες πουλούντε σε οποιοδήποτε παζάρι και να πας  :2funny:.οποτε στον υπνο σου υπαρχει αδικημα  :2funny:.
 Μη ξεχασεις να πας να καταγγείλεις οτι σε απειλούνε οτι θα σε τραβηξουν βίντεο και θα σε φωτογραφίσουν :2funny:η Αστυνομία θα βάλει να σε φιλάνε  :2funny:.Παντος εισαι οτι πιο συχαμένο υπάρχει οταν υπηρχαν πραγματικοι Ελληνες κατι τετοιους σαν κ'εσενα τους περιγελούσαν  :2funny:και τους ειχαν σα ζωα τωρα ομως που η κοινωνία εχει πουστέψει   :vomit:σε θεωρουνε ανθρωπο και οχι τέρας της φύσεως :2funny:
  Αυτό ομως ειναι καθαρή απειλή.Εδω δεν απειλει οτι θα με φωτογραφίσει  :2funny:.Ισως ειναι ο πιο ευκολος τρόπος να μάθω ποιός είναι? :think:με μια απλη καταγγελια οτι με απειλει  :think:και φυσικά να πω να ενημερωθει και το σχολείο του  :2funny:πιστεύω οτι ειναι επικύνδινο ενας ανθρωπος που απειλει οτι θα δείρει αλλους ανθρώπους να διδάσκει  :think:.Τι εχεις να πεις γ'αυτό συχαμα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1. Δεν έχεις βρει ποτέ την πραγματική αληθινή πληροφορία για εμένα. Χαίρομαι πάντως που σαν βλάκας που είσαι τσιμπάς και ότι δόλωμα σου έχω ρίξει το καταπίνεις αμάσητο. Είναι θέμα νοημοσύνης να παίζεις με το μυαλό του βλάκα. Αυτοκίνητο, πόλη, τόπος κατοικίας, επάγγελμα, όνομα.. όλα αυτά όταν συναντιέμαι ή συνομιλώ με ανθρώπους που έχουν σχέση με το site είναι πάντα αλλιωμένα. Είναι πρωταρχικός κανόνας ασφαλείας, καθότι υπάρχει όπως γνωρίζεις προηγούμενη κακή εμπειρία από συναγωνιστές που την πάτησαν μαζί σου και εμείς κοντραριζόμαστε σχεδον ένα χρόνο για να είμαι τόσο αφελής. Απλά σε είχα για πιο έξυπνο και πίστευα πως μόλις θα σου έλεγαν κάτι τέτοιο θα έπιανες το Trolarisma. Αλλά και αυτό θέλει αντίληψη που δεν έχεις.
2. Όντως όταν με είχες απειλήσει είχα θυμώσει και έγραψα πως θα έρθω να σε βρω. Σχεδόν αμέσως όταν ηρέμησα και το ξανασκέφτηκα σου έγραψα πως ήταν κίνηση θυμού και ότι η αντιδρασή μου αν παρά τη θέλησή μου ανεβάσεις προσωπικά στοιχεία ή δεδομένα θα είναι μόνο η νόμιμη. Δες το άλλη μια φορά μήπως γλιτώσουμε να λέμε τα ίδια από καιρού εις καιρόν. Φυσικά η μονταζιέρα σου, για να χρησιμοποιήσω πολιτικό όρο, είναι ανεπαρκής και χαλασμένη. Όπως ανεπαρκής ήσουν πάντα σε όλα και για αυτό και είσαι μόνος σου απομονωμένος. Να διαβάζεις καλά γιατί στο δικαστήριο θα χρειαστεί να είσαι διαβασμένος. Εκεί οι δικηγόροι δεν συνομιλούν σε site λέγοντας παπαριές αλλά αναλύουν και παραθέτουν τα στοιχεία χρονολογικά. Ρίξε μια ματιά λοιπόν και πάλι, ίσως γίνεις εξυπνότερος.

Ρε Πορνοπεπονιάρη που να βρεις λεφτά για δικηγόρο με τα χαλασμένα μαρούλια που τρως? Μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις ξανά τι σου έγραψα.. Σε προειδοποίησα πως αν ανεβάσεις παράνομα και παρά τη θέλησή μου φωτογραφίες μου εδώ, τότε σε απείλησα πως θα έρθω να σε βρω. Είσαι και νομικός.. Πρέπει να πληρωθεί η πρώτη συνθήκη από εσένα (παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ηλεκτρονικό έγκλημα), ώστε να πραγματοποιηθεί η απειλή. Μήπως να πας να δώσεις ξανά μερικά μαθήματα? Για αυτό σε έδιωξαν απο τη Βουλγαρία. Γιατί δεν διαβάζεις τα μαθήματά σου, παρά μόνο μιλάς, μιλάς και λες μαλακίες. Και όταν μετά ηρέμησα και το ξανασκέφτηκα, κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να σε χτυπήσω γιατί εγώ δεν κερδίζω τίποτα.. μόνο χρήματα θα χαλάσω να έρθω να σε βρω. Καλύτερα να τα χαλάσω σε μια αγωγή ώστε να πιάσουν τόπο και μακροχρόνια να βγω κερδισμένος από τη βλακεία σου. Άλλωστε σου είπα.. το Σάββατο έρχεται η Πολωνή από το Βερολίνο, δεν είναι κακό να υπάρχει ένα ακίνητο εκεί.

Είσαι μόνος σου και χωρίς επιχειρήματα. Λογικό να πέφτεις σε τραγικά λάθη. Όλοι όσοι βρίσκονται στη θέση σου, σε αδιέξοδο, πιάνονται από τα μαλλιά τους καθώς βυθίζονται. Όσοι κάποτε σε υποστήριζαν, ήταν 'φίλοι' σου σε έχουν εγκαταλείψει πλέον. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Σε καταλαβαίνω και σε λυπάμαι. Καλή τύχη γιατί πραγματικά την χρειάζεσαι.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ποσες φορες να πουμε τα ιδια?διαβασε λιγο.ειπαμε ειναι απατη αυτες.ο σαλονικιοσ πριν ενω το ηξερε παλι εστελνε λεφτα,εισιτιρια ολες του τα επαιρναν χαχαχα.πολλοι πηγαν και αεροδρομιο και της περιμεναν χαχαχαχ,εχω ακουσει πολλους γνωστους.διαβασε το antiskam
καλά κι εσύ ρε.απαντάς σε κλώνους;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως ακόμα δεν καταλάβαμε ,προς τί η φαγωμάρα σε όλα τα 'ανατολικά' νήματα;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μπήκες κ'εσύ μπας και σώσεις τον ψεύτη  :2funny: αλλά λίγο δύσκολο το βλέπω  :2funny: ο ψεύτης έχει χεστή πάνω του αν και πανυηλίθιος κατάλαβε τι τον περιμένει :2funny:.
  Ποιός να είναι άραγε ο Ρουφιάνος? :think:Μηπως ο Σκυλοχάλιας? :think: ή μήπως εσύ? :think:.Ποιός απο σας είναι έτοιμος να προδώσει αυτόν τον κακομοίρη? :think: :2funny:Ποιός απο σας φίλοι,φίδια? :think: :2funny: :2funny: :2funny:

Η μαλακια σου εσενα ξυριζει σκατζοχοιρο.............
Δεν εισαι απλα ηλιθιος αλα και βλακας με πατεντα ... σου εχω πει πολλες φορες οτι δεν σε γουσταρω οσο εισαι βλακας και κακομοιρη πουτανιτσα κουτσομπολα.
Γινε αντρας αρσενικο οχι πουτανιτσα.

Αν δεν εχεις προσωπικη αποψη καλυτερρα να μην μιλας , στο παρελθον σου ειπα οτι  μου ειπαν οτι σου τον ακουμπησε καποιος κοινος γνωστος αλα δεν βγηκα να το κανω βουκινο διοτι εγω δεν το ξερω,μου το ειπαν εν ετη 2009.

Τι μαλακια σε δερνει τελικα και ασχολεισε με τον καθε εναν που γαμει καλυτερα και ταχτικοτερα απο σενα που εισαι εκει;;;

Εχεις γαμηση ολα τα θρεντ με τις κατινιες σου και την ασχετοσυνη σου χωρις να μπορει καποιος να παρει εστω  και καποια πληροφορια καλη η κακή.

Εχω ερθει τρεις φορες στο πετροχωρι σου και θα ερθω ξανα...
η μαγκια σου λοιπον να αποδειξης οτι γαμας καλυτερες γκομενες ειναι  να κανεις οτι και ο Σινο στην Οδησσο, βρες  δυο γκομενες να μεινουν μαζι μου λοιπον με τιμημα  διπλασιο απο του Σινου να δουμε τι  ψαρια πιανεις.
Εχω σπιτι στο κεντρο απο το πετροχωρι σου (φιλου που μου το παραχωρει οποτε ερχωμαι) και το ιδιο  κανω  εγω  για  αυτον  στην Ελλαδα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπήκες κ'εσύ μπας και σώσεις τον ψεύτη 
  Ποιός να είναι άραγε ο Ρουφιάνος? :think:Μηπως ο Σκυλοχάλιας? :think: ή μήπως εσύ? :think:.
Είμαι ταξίδι , μπήκα να δω καμία πληροφορία για Ουκρανία που πάω σε 5 μέρες και βλέπω να έχουν γραφτεί άςχετα που μάλιστα έχουν να κάνουν με προσωπικές συζητήσεις!Κάποια πράγματα για τον Ντέρτυ τα είπα εγώ και μάλιστα όχι με ακρίβεια !Κυρίως σε θέματα που θα μπορούσε να αναγνωριστεί !Είπα μια τυχαία αξιοπρεπή δουλειά!Και όπως δείχνει ούτε αυτή που μου είπε μπορεί να μην είναι αληθινή !Και ότι δεν έχω φωτογραφία ενώ έχω και βέβαια δεν την δίνω σε κανέναν!!!!Σε όσους μιλάω για τον Derty μιλάω όπως τον είδα και είναι μια χαρά παιδί με διαυγή τρόπο σκέψης και πολύ εμφανίσιμο !Επίσης το κινητό του και τα ρούχα του ήταν καλά όπως και το ότι κάνει πολλά ταξίδια!Όλα αυτά τα έχω πει σε ΟΛΟΥΣ όσους με έχουν ρωτήσει και τα έγραψα και ΕΔΩ!!!
Παρακαλώ να μην αναπαραχθεί καμία άλλη συζήτηση που έγινε επι προσωπικού!

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη τα εχεις κανει πλακακια με το συνοχαρα.  :think:Παλια τουλαχιστον ανεβαζες φωτογραφιες του, με σβησμενο προσωπο αλλα τουλαχιστον τις ανεβαζες να τον ξεφτιλισεις!Μετα ομως εκανε το λαθος και ειπε οτι πληρωνει τους μοντερειτορ για να μην ανεβαζουν φωτογραφιες του.
Επισης τον προειδοποιησες οτι στην Οδησσο τον ψαχνει ο Γιαννης και τωρα δεν τον κραζεις οπως παλια.
Απο οτι εμαθα του ειχες προτεινει κιολας να μην τον ξεφτιλιζεις και να σταματησεις το κραξιμο με ανταλλαγμα να σου δινει πληροφοριες για τον dude901123 και φωτογραφιες του. :2funny: Μαλλον τα βρηκατε και μας δουλευετε ολους εδω μεσα :think:  Καθε βραδυ μιλας με τον συνοχαρα με τις ωρες στο skype  :think: και εδω περα υποδυεστε τους μαλωμενους  :2funny: Μαλλον ο συνοχαρας θυσιασε τον dude901123 για να βρει την ηρεμια του. :2funny: Ο τσακωμος σας ειναι συκε για να θολωσετε τα νερα και να μπερδεψετε τους παντες  :2funny: :2funny: :2funny: Μην γραψεις ομως λεπτομερειες για τον dude901123 και ανεβασεις φωτογραφιες του θα γινει ρεζιλι των σκυλιων στην Ελλαδα :2funny: :2funny: :2funny: Εμαθες και κατι αλλα πηρε το αυτι μου μην τα βγαλεις ομως ολα στην φορα :S  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι ταξίδι , μπήκα να δω καμία πληροφορία για Ουκρανία που πάω σε 5 μέρες και βλέπω να έχουν γραφτεί άςχετα που μάλιστα έχουν να κάνουν με προσωπικές συζητήσεις!Κάποια πράγματα για τον Ντέρτυ τα είπα εγώ και μάλιστα όχι με ακρίβεια !Κυρίως σε θέματα που θα μπορούσε να αναγνωριστεί !Είπα μια τυχαία αξιοπρεπή δουλειά!Και όπως δείχνει ούτε αυτή που μου είπε μπορεί να μην είναι αληθινή !Και ότι δεν έχω φωτογραφία ενώ έχω και βέβαια δεν την δίνω σε κανέναν!!!!Σε όσους μιλάω για τον Derty μιλάω όπως τον είδα και είναι μια χαρά παιδί με διαυγή τρόπο σκέψης και πολύ εμφανίσιμο !Επίσης το κινητό του και τα ρούχα του ήταν καλά όπως και το ότι κάνει πολλά ταξίδια!Όλα αυτά τα έχω πει σε ΟΛΟΥΣ όσους με έχουν ρωτήσει και τα έγραψα και ΕΔΩ!!!
Παρακαλώ να μην αναπαραχθεί καμία άλλη συζήτηση που έγινε επι προσωπικού!

Θα σου πω εγώ για Ουκρανία.Τώρα που θα πας Λβωφ δικτυώσου πρώτα από το mamba σε Λβωφ,Λουτσκ,Ρόβνο.
Οταν φτάσεις καμάκι στην κεντρική πλατεία και στο πανεπιστήμιο.Κλαμπς Fashion και Sankoff.Στο Λβωφ δε μένεις ποτέ αγάμητος.

Στο Fashion club θα σου φύγει η μαγκιά με τιε μουνάρες που θα δεις.

Για διαμονή μην πας σε διαμέρισμα είναι μάπα και μακριά από το κέντρο.Καλό ξενοδοχείο είναι το George και σχετικά φτηνό.Αν θες να μένεις πολύ φτηνά και στο κέντρο hotel Lvov σοβιετικού τύπου αλλά τα ανακαινισμένα δωμάτια είναι καλά.Εκεί θα μένεςι με 25 ευρώ τη μέρα.

Το πλεονέκτημα που έχει το George και το hotel  Lviv είναι οτι μπορείς να χτυπάς γκόμενα στην πλατεία ή στα κεντρικά κλαμπ όπως το Fashion και να την πας με τα πόδια στο ξενοδοχείο για γαμήσι.Τρομερά logistics.

Για φαί σε ρομαντικό ραντεβού είναι must το ελληνικό ρεστωράν Zorbas απέναντι από τα Mc Donalds.Οι λβιβιώτισσες τρελαίνονται για ελληνικό φαί ελληνική μουσική και ελληνικό πούτσο.
Ασχετα αν λείπει τοε ελαιόλαδο γιατί είναι πανάκριβο στην Ουκρανία λόγω δασμών η κουζίνα του Zorbas είναι εύγευστη.

Γενικά όλα στο Λβωφ ευνοούν το Βαλκάνιο πουτσαρά.Η δεύτερη καλύτερη πόλη της Ουκρανίας μετά το Κίεβο.Εχω ευλογήσει πολλές φορές εκεί θυσιάζοντας σε ουκρανικούς κώλους.

Η μέση γκόμενα Λβιφ είναι σαν υποσιτισμένη ωραία Πολωνέζα.Δηλαδή πολωνική χυμένη μάπα,ψηλή αλλά 10 κιλά ελαφρύτερη από τη μέση Πολωνέζα.Ψηλές,λεπτές,χλωμές είναι ο τύπος Γαλικίας που γαμούσαν όλοι οι Αυστρούγγροι από αιώνες.
Επίσης όταν μιλάς ρωσικά σου μιλάνε ουκρανικά και όταν μιλάς πολωνικά σου απαντάνε πολωνικά.Ολοι ξέρουν πολωνικά.
Αγγλικά σπαστά ξέρει το 30% από τις γκόμενες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα σου πω εγώ για Ουκρανία.Τώρα που θα πας Λβωφ δικτυώσου πρώτα από το mamba σε Λβωφ,Λουτσκ,Ρόβνο.
Οταν φτάσεις καμάκι στην κεντρική πλατεία και στο πανεπιστήμιο.Κλαμπς Fashion και Sankoff.Στο Λβωφ δε μένεις ποτέ αγάμητος.

Στο Fashion club θα σου φύγει η μαγκιά με τιε μουνάρες που θα δεις.

Για διαμονή μην πας σε διαμέρισμα είναι μάπα και μακριά από το κέντρο.Καλό ξενοδοχείο είναι το George και σχετικά φτηνό.Αν θες να μένεις πολύ φτηνά και στο κέντρο hotel Lvov σοβιετικού τύπου αλλά τα ανακαινισμένα δωμάτια είναι καλά.Εκεί θα μένεςι με 25 ευρώ τη μέρα.

Το πλεονέκτημα που έχει το George και το hotel  Lviv είναι οτι μπορείς να χτυπάς γκόμενα στην πλατεία ή στα κεντρικά κλαμπ όπως το Fashion και να την πας με τα πόδια στο ξενοδοχείο για γαμήσι.Τρομερά logistics.

Για φαί σε ρομαντικό ραντεβού είναι must το ελληνικό ρεστωράν Zorbas απέναντι από τα Mc Donalds.Οι λβιβιώτισσες τρελαίνονται για ελληνικό φαί ελληνική μουσική και ελληνικό πούτσο.
Ασχετα αν λείπει τοε ελαιόλαδο γιατί είναι πανάκριβο στην Ουκρανία λόγω δασμών η κουζίνα του Zorbas είναι εύγευστη.

Γενικά όλα στο Λβωφ ευνοούν το Βαλκάνιο πουτσαρά.Η δεύτερη καλύτερη πόλη της Ουκρανίας μετά το Κίεβο.Εχω ευλογήσει πολλές φορές εκεί θυσιάζοντας σε ουκρανικούς κώλους.

Η μέση γκόμενα Λβιφ είναι σαν υποσιτισμένη ωραία Πολωνέζα.Δηλαδή πολωνική χυμένη μάπα,ψηλή αλλά 10 κιλά ελαφρύτερη από τη μέση Πολωνέζα.Ψηλές,λεπτές,χλωμές είναι ο τύπος Γαλικίας που γαμούσαν όλοι οι Αυστρούγγροι από αιώνες.
Επίσης όταν μιλάς ρωσικά σου μιλάνε ουκρανικά και όταν μιλάς πολωνικά σου απαντάνε πολωνικά.Ολοι ξέρουν πολωνικά.
Αγγλικά σπαστά ξέρει το 30% από τις γκόμενες.
Σε ευχαριστώ πολύ!Υπέρπολύτιμες πληροφορίες!!!Κι εγώ κέντρο έλεγα να μείνω!Πήρα δύο καλά και ακριβά πουκάμισα για τα κλάμπ του Λβιβ...Νομίζω πως το παιχνίδι αλλάζει εκεί!Θα είμαι Δευτέρα έως Πέμπτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom