Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ σε όλα !! :hi: :hi:

Ενα σχόλιο στο κόκκινο παραπάνω.

Προφανώς ό καθένας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις δικές του εμπειρίες όπως γράφεις.

Ο λόγος όμως συμμετοχής  κάποιου σε ένα thread είναι για να καταθέσει τη δική του εμπειρία και για να αντλήσει πληροφορία και απο τις εμπειρίες των άλλων.

Εκεί θα έπρεπε ιδανικά να έγκειται η δύναμη ενός thread.
Στη συλλογική δηλαδή εμπειρία των μελών του, που σίγουρα ξεπερνάει την όποια ατομική προσωπική εμπειρία, ανεξαρτήτως πόσο εμπειρος η πόσο μαγκας κάποιος μπορεί να είναι.

Μέσα απο  τη συλλογική αυτή εμπειρία και πληροφόρηση να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δική του προσωπική σύνθεση για το πως να κινηθεί σε ένα ενδεχόμενο ταξιδι. Λαμβάνοντας υπ' όψιν και το τι ταιριάζει από όσα διαβάζει στην ιδιοσυγκρασία του, στη τσέπη του, στη εμφάνιση του κλπ.

Αυτή τη προσέγγιση που παραπάνω περιγράφω τη βρίσκω εύκολα σε κάποια ξένα threads που ακολουθώ γιατί ταξιδεύω πολύ για επαγγελματικούς λόγους και σε άλλες χώρες.

Δυστυχώς δε την βρίσκω ( με αξιοσημείωτες εξαιρέσεις σημειώνω ) στα σχετικά με την ανατολική ευρώπη threadς του site όπου 5-10 μέλη διαγκωνίζονται επι προσωπικού για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, κάνοντας τα threads ανούσια και βαρετά.

Γιατί αν πρέπει κάποιος να κάτσει να διαβάσει 100 σελίδες με ''επη'' σχετικά με τις προσωπικες διαμάχες κάποιων, ώστε να αντλήσει 2-3 σελίδες χρήσιμη πληροφορία, τότε απλά το παρατάει και  ψάχνει σε κάποιο ξένο site να βρεί αυτό που θέλει, εφόσον ξέρει στοιχειώδη αγγλικα βέβαια.  

Ανατολική Ευρώπη είναι τέτοιες οι συνθήκες που πάντα όλοι τσακώνονται.Αν δεις και στα θρεντ της Ουκρανίας και Μολδαβίας στο Internationalsexguide όλοι συνεχώς τσακώνονται.Είναι η φύση του μέρους.
Σε αυτό ας πούμε το θρεντ πεπειραμένοι Αμερικανοί,Ιταλοί και Αγγλοι γαμιάδες τσακώνονται μέχρις εσχάτων για την κατάσταση στην Ουκρανία.Τα βρισίδια δίνουν και παίρνουν.

.

Νομίζω έχει να κάνει με την πληθώρα των στόχων και οτι αν εφαρμόσεις σύστημα μπορεί ο άλλος να θυμώσει.
Είναι σα να πας και να καταστρέφεις την ψαριά του άλλου με δυναμίτη.
Είναι και γιατί ο άλλος σιχαίνεται δε θέλει να είσαι εκεί.Αν είσαι μη αποτελεσματικός και ξοδεύεις λεφτά χωρίς να γαμάς τίποτα γελάνε όλοι κανείς δεν έχει πρόβλημα.Οταν όμως βάζεις μπροστά σύστημα και αφήνεις πίσω σου ουρές προφυλακτικών τότε τσαντίζονται.
Οσες φορές με πέταξαν έξω από κλαμπ ήταν γιατί είχσ βγάλει γκόμενα αν δεν έχεις επιτυχία κανένας δε δίνει σημασία.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ανατολική Ευρώπη είναι τέτοιες οι συνθήκες που πάντα όλοι τσακώνονται.Αν δεις και στα θρεντ της Ουκρανίας και Μολδαβίας στο Internationalsexguide όλοι συνεχώς τσακώνονται.Είναι η φύση του μέρους.
Σε αυτό ας πούμε το θρεντ πεπειραμένοι Αμερικανοί,Ιταλοί και Αγγλοι γαμιάδες τσακώνονται μέχρις εσχάτων για την κατάσταση στην Ουκρανία.Τα βρισίδια δίνουν και παίρνουν.

.

Νομίζω έχει να κάνει με την πληθώρα των στόχων και οτι αν εφαρμόσεις σύστημα μπορεί ο άλλος να θυμώσει.
Είναι σα να πας και να καταστρέφεις την ψαριά του άλλου με δυναμίτη.

Πράγματι Ισχύει ότι και κάποιοι απο αυτούς διαφωνούν και τσακώνονται αλλά όχι μέχρις του σημείου που βλέπω εδώ !! Μέχρι ενός σημείου η διαφωνία μπορεί και να είναι υγιής απο την άποψη ότι δίνει πληροφορία. Αλλα απο ένα σημείο και έπειτα οι administrators τους σβήνουνε και αυτούς και τα posts τους χωρίς πολλά πολλά.

Αλλά αυτοί τέλος πάντων είναι άνθρωποι απο διαφορετικές χώρες με αλλας νοοτροπιες, αλλες γλώσσες, άλλες αντιλήψεις κλπ εντελώς ξενοι μεταξύ τους φυσικό είναι κάπου να διαφωνούν.

Εμείς γιατί ?? Και κυρίως γιατί σε αυτό το βαθμό ??

Ισως γιατί κάποιοι δεν ποστάρουν για να πάρουν η να δώσουν πληροφορία, αλλά για να βγάλουν εδώ μέσα τα ποθημένα τους.

Απο όλα έχει ο μπαξές

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Πράγματι Ισχύει ότι και κάποιοι απο αυτούς διαφωνούν και τσακώνονται αλλά όχι μέχρις του σημείου που βλέπω εδώ !! Μέχρι ενός σημείου η διαφωνία μπορεί και να είναι υγιής απο την άποψη ότι δίνει πληροφορία. Αλλα απο ένα σημείο και έπειτα οι administrators τους σβήνουνε και αυτούς και τα posts τους χωρίς πολλά πολλά.

Αλλά αυτοί τέλος πάντων είναι άνθρωποι απο διαφορετικές χώρες με αλλας νοοτροπιες, αλλες γλώσσες, άλλες αντιλήψεις κλπ εντελώς ξενοι μεταξύ τους φυσικό είναι κάπου να διαφωνούν.

κινδινευοντας να γινω γραφικος δεν τσακωνομαστε <εμεις> ενας τσακωνετε με ολους....χρονια τωρα.....για χαρη του ενος ......δεν γραφουν πολλοι....πως θα γινει δηλαδη....μην μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι.... το προβλημα ειναι μονο ενας (1)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο δημητράκης είναι θλιβερός τελείως.Δεν έχει τα λεφτά να κάνει τον πλέυμπου το στυλ του είναι για τον πούτσο και η νοημοσύνη του επιπέδου χιμπαντζή.
Απλά εμφανίζεται εδώ σαν τιμωρός των γαμιάδων και ικανοποιεί το λαικό ένστικτο.Π.χ. εγώ ξόδεψα στο περασμένο ταξίδι για 2 μέρες Κίεβο 1500 ευρώ.Αυτό για τον άλλο που με το ζόρι τα βγάζει πέρα είναι πρόκληση.Σου λέει γιατί κωλόγερε εσύ να γαμάς και εγώ να υποφέρω?Εκεί έρχεται ο δημητράκης σαν τιμωρός δήθεν να του πει μην ανησυχείς κακομοίρης είναι δε γαμάει οπότε να επέλθει ισορροπία και να νιώσει ικανοποίηση.Σανός ντόπα που λέμε.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κινδινευοντας να γινω γραφικος δεν τσακωνομαστε <εμεις> ενας τσακωνετε με ολους....χρονια τωρα.....για χαρη του ενος ......δεν γραφουν πολλοι....πως θα γινει δηλαδη....μην μας βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι.... το προβλημα ειναι μονο ενας (1)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλημερα. Θα παω Κιέβο για 3 μερες. Ποια αλλη πολη αξίζει να επισκεπτώ ως τουρίστας; Σκέφτομαι για Λβιβ. Ειναι καμια αλλη πολη που να αξίζει;

Για γυναικες πως να παίξω μπάλα χωρίς γνώση ρωσικής; Αν αξίζει να παίξω μπάλα δηλαδη. Θα παρακαλούσα για χειροπιαστές πληροφορίες, και οχι αοριστολογίες στυλ κμαν...

Ευχαριστω!

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει.Ο μόνος που μπορεί να κάνει λεπτομερείς συγκρίσεςι πόλεων είμαι εγώ.Οι άλλοι γενικοογίες θα σουν πουν.Εγώ ας πούμε θα σου πω να πας στο τάδε μαγαζί την ττάδε μέρα την τάδε ώρα.Είναι υπερβολικά λεπτομερή και σαφή αυτά που γράφω.Τόσο λεπτομερή που πολλοί αγανακτούν γιατλι δεν ταιριάζει με τίποτα και φαντζουν δυσνόητα.

D

dude901123

Επισκέπτης

Ισως γιατί κάποιοι δεν ποστάρουν για να πάρουν η να δώσουν πληροφορία, αλλά για να βγάλουν εδώ μέσα τα ποθημένα τους.

Απο όλα έχει ο μπαξές

Σου έβαλα link από τις παρελθούσες συνομιλίες για να δεις πως ξεκίνησαν όλα και να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα. Το δικό μου είναι πως όλοι κατα καιρούς συμφωνούμε και διαφωνούμε με όλους σε ορισμένα πράγματα. Εννίοτε μπορεί και να συγκρουστούμε.. αλλά επειδή υπάρχει και σε ένα βαθμό αυτογνωσία πως κανείς δεν είναι τέλειος, πως καμία μέθοδος δεν είναι για όλους και δεν ταιριάζει σε όλους και πως και οι άλλοι μπορούν να γαμάνε αξιόλογα μουνιά επίσης, τα πράγματα γρήγορα ηρεμούν και περισσότερο παίζει καζούρα και πειράγματα. Εκτός από την περίπτωση του ενός όπου κολάει η βελόνα. Στο μεγαλείο που έχει χτίσει στο μυαλό του για τον εαυτό του δεν χωράει κανείς άλλος στην μαρκίζα. Και να δεχτώ πως έχει μια ακραία άποψη και ας πούμε πως για χάρη της συζήτησης πως το λέει γιατί το πιστεύει.. οκ ως εδώ. Αλλά όμως οι χαρακτηρισμοί με βρισιές,  η συνεχής απειλή για διάφορα μέλη πως θα ανεβάσει φωτογραφίες τους (αλήθεια τι νόημα έχει αν κάποιος είναι όμορφος, χοντρός, ψηλός, τι ενδιαφερει αυτό εμάς τους συναγωνιστές), η μονότονη επανάλληψη για όλους των ίδιων επιχειρημάτων (ψεύτης, πακιστανός, κακομοίρης, φτωχός κ.α.) και μάλιστα για χρόνια και αφού η εμπειρία άλλων συναγωνιστών τον έχει διαψεύσει, η μη παραδοχή της πιθανότητας να κάνει λάθος δείχνει πως το θέμα δεν είναι επί πραγματικού, αλλά περί δόμησης με λόγια του μεγαλείου του εαυτού του μέσω της προσβολής των άλλων.

Εκ του μακρόθεν θα διακινδυνεύσω να πω πως μοιάζει με νεύρωση που εμπεριέχει ψυχωσικά στοιχεία.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
809
Ακριβώς το αντίθετο ισχύει.Ο μόνος που μπορεί να κάνει λεπτομερείς συγκρίσεςι πόλεων είμαι εγώ.Οι άλλοι γενικοογίες θα σουν πουν.Εγώ ας πούμε θα σου πω να πας στο τάδε μαγαζί την ττάδε μέρα την τάδε ώρα.Είναι υπερβολικά λεπτομερή και σαφή αυτά που γράφω.Τόσο λεπτομερή που πολλοί αγανακτούν γιατλι δεν ταιριάζει με τίποτα και φαντζουν δυσνόητα.
κι ας πουμε οτι εχεις δικιο.....θα τον εστελνες που;

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Εδώ είναι η γκόμενα που με φωτογράφισε η φίλη της αγκαλιά σε κλαμπ στο Κίεβο.Την είχα χτυπήσει μία ώρα πριν εντός του κλαμπ.

gvBaIw.jpg

Ας πάει κάποιος Κίεβο για μία μέρα μόνο και αν χτυπήσει γκόμενα καλύτερη από αυτή στο κλαμπ και βγει μαζί φωτό εγώ πάω πάσο.
Αυτά που γράφω είναι το μάξιμουμ που μπορεί να πετύχει κανείς πρέπει να είσαι τελείως κωλοπετσωμένος τρελάκιας εξτρεμιστής για να πετύχεις τέτοια αποτελέσματα.
Παλιά όταν ήμουνα 30 χρονών πετύχαινα καλύτερα αποτελέσματα αλλά τότε είχα καλύτερη εμφάνιση και πιο πολύ ενθουσιασμό.
Είχα λιγότερα λεφτά αλλά τρομερές αντοχές και περισσότερο χρόνο.
Το νυχακι το εχουμε για να ανοιγουμε φακελους?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το νύχι δείχνει ευγενή ενασχόληση οτι δεν ασχολείσαι με χειρωνακτική εργασία.Αν και συνήθως απλά ξεχνάω να τα κόψω.
Πολλές φορές η εμφάνισή μου στα κλαμπ του μπλοκ είναι κάτω του μετρίου ειδικά αν έχει πουτσόκρυο.
Πάντως στο Κίεβο είχα δύο στα δύο.Δύο φορές στο κλαμπ δύο γκόμενες.Η άλλη στο D Lux ήταν μουνάρα δεν ξέρω αν θα βάλω φωρό μήπως την εκθέσω.
Γενικά το Κίεβο είναι το πιο εύκολο μέρος που έχω δει για να βγάλεις γκόμενα στα κλαμπ.
Επίσης στα κλαμπ του Κιέβου έχει πολλές σεμι προς και να μη βρεις δηλαδή κανονική γκόμενα που αποκλείεται να μη βρεις αν είσαι έμπειρος θα γαμήσεις σίγουρα μια σεμι προ.Οι σεμι προς κυκλοφορούν ντυμένες όπως οι κανονικές πελάτισσες αλλά είναι λίγο πιο εύθυνες και κάθονται σε τραπέζια με διαφορετικούς άντρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στα ίδια μέρη που πάω εγώ πάνε και άλλοι.Απλά δεν καταλαβαίνουν Χριστό από το τι παίζει.Δεν καταλαβαίνουν οτι υάρχουν σεμι προς κτλ.Εγώ τα βλέπω μου φαίνονται αυτονόητα.Εκεί που πάντα βγάζω γκόμενα μπορεί ο άλλος να πάει 10 φορές και να πει κανονικό μαγαζί είναι με ψωνισμένες δεν κάνεις τίποτα.
Το ίδιο και Ελλάδα είχα παρατηρήσει οτι όταν έβγαινα με άλλους στα κλαμπ δεν παίρνανε χαμπάρι τι έπαιζε ποιες ήταν οι στόχοι,οι εύκολες,οι γαμιόλες σχεδόν δεν είχαν καμία ιδέα ενώ έκανε μπαμ.
Του έλεγα μετά του άλλου π.χ. αυτός ο τύπος είναι έτοιμος να την πέσει έχουμε ένα λεπτό η φίλη της μόλις την έκανε για την τουαλέτα πήγαινε αριστερά να τον μπλοκάρεις και εγώ θα την ανοίξω από δεξιά και ο άλλος να μην έχει πάρει χαμπάρι τις εξελίξεις.
Στο τέλος επειδή άτομα παρακολουθούσαν τις κινήσεις μου για να την πέσουν πρώτοι στις γκόμενες που είχα σταμπάρει πλησίαζα λάθος γκόμενες για να πέσουν πρώτοι και να μου λύσουν τα χέρια με τους στόχους.

Βασικά η διαφορά Ελλάδας ανατολικού μπλοκ είναι οτι στην Ελλάδα υπάρχει το στοιχείο της απειλής που απουσιάζει στο ανατολικό μπλοκ.Ας πούμε Πολωνία η φάση είναι την πέφτουν όλοι διαδοχικά και η γκόμενα διαλέγει όποιον γουστάρει.Απλά περιμένεις τη σειρά σου να την πέσεις.Ελλάδα δεν είμαι έτσι τα πράγματα.Γιατί κάπως κλείνουν τη γκόμενα οι γύρω οτι και καλά αν πέσει λάθος άτομο σε αυτή που γουστάρουν μπορεί να πέσει ξυλίκι.Ανεβάζουν την αξία από τις γκόμενες οι μουνόδουλοι και οι γκομενοφύλακες.
Ουκρανία παπάρια είναι πέφτουλες αλλά χωρίς μπαγιόκο οι γκόμενες απλά τους γράφουνε.Τώρα που είχα τη μία αγκαλιά ένας Ουκρανός καμάκιας είχε ξεσκίσει τη φίλη της στα κεράσματα.Πήγα να πληρώσω για τη φίλη μου λέει η δικιά μου δε χρειάζεται καθαρίζει ο Ουκρανός.
Πολωνία δε γίνεται έτσι ακριβώς γιατί οι Πολωνοί δεν κερνάνε έχουν καβούρια στις τσέπες.Πιο πιθανό να προσπαθήσουν να σου κλέψουν τη γκόμενα που έχεις μεθύσει με κάποιες τεχνικές.
Οι τεχνικές των Πολωνών είναι πολύ αποτελεσματικές μεεικές φορές μιλάνε στις Πολωνέζες αγγλικά και καλά να τις πείσουν οτινείναι πλούσιοι Αμερικανοί.Πώς οι Πολωνέζες το χάφτουν ενώ είναι καθαρά πολωνική προφορά δεν μπορώ να καταλάβω.Είναι και η αιτία που μερικές φοεές σου λένε άσε τα ψόφια πατιώτη και μίλα μου πολωνικά πάψε να παριστάνεις τον ξένο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στα ίδια μέρη που πάω εγώ πάνε και άλλοι.Απλά δεν καταλαβαίνουν Χριστό από το τι παίζει.Δεν καταλαβαίνουν οτι υάρχουν σεμι προς κτλ.Εγώ τα βλέπω μου φαίνονται αυτονόητα.Εκεί που πάντα βγάζω γκόμενα μπορεί ο άλλος να πάει 10 φορές και να πει κανονικό μαγαζί είναι με ψωνισμένες δεν κάνεις τίποτα.
Το ίδιο και Ελλάδα είχα παρατηρήσει οτι όταν έβγαινα με άλλους στα κλαμπ δεν παίρνανε χαμπάρι τι έπαιζε ποιες ήταν οι στόχοι,οι εύκολες,οι γαμιόλες σχεδόν δεν είχαν καμία ιδέα ενώ έκανε μπαμ.
Του έλεγα μετά του άλλου π.χ. αυτός ο τύπος είναι έτοιμος να την πέσει έχουμε ένα λεπτό η φίλη της μόλις την έκανε για την τουαλέτα πήγαινε αριστερά να τον μπλοκάρεις και εγώ θα την ανοίξω από δεξιά και ο άλλος να μην έχει πάρει χαμπάρι τις εξελίξειε.
Στο τέλος επειδή άτομα παρακολουθούσαν τις κινήσεις μου για να την πέσουν πρώτοι στις γκόμενες που είχα σταμπάρει πλησίαζα λάθος γκόμενες για να πέσουν πρώτοι και να μου λύσουν τα χέρια με τους στόχους.

:2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kαααααααλτ! Πως μπλοκαρεις ομως τον αλλον? Του κανεις σκρην οπως στο μπασκετ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kαααααααλτ! Πως μπλοκαρεις ομως τον αλλον? Του κανεις σκρην οπως στο μπασκετ?

Επρεπε να δεις τι κάναμε μια φορά Λεπτοκαρυά για να φάμε δυο Τσέχες μουνάρες.Οι γκόμενες είχαν παραγγείλει παγωτό σε παγωτατζίδικο και ετοιμάζονταν να καθήσουν.Στο ένα από τα δύο συνολικά τραπέζια του παγωτατζίδικου ήταν αραχτοί δυο ντόπιοι νταγλαράδες που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τύχη τους.
Σταμπάρω τις γκόμενες από 100 μέτρα μακριά.Λέω στους άλλους κάμακερς τρέξτε.Ερχομαι δεξιά την ώρα που η μια είχε πάρει παγωτό και ετοιμαζόταν να καθήσει και της πιάνω την κουβέντα.Μετά από λίγο κάθομαι δίπλα της.Λέω στον άλλο να πάρει καρέκλα από δίπλα και να κάτσει δίπλα στη φίλη της και τις μπλοκάρουμε από δύο πλευρές.Οι δύο ντόπιοι στο δίπλα τραπέζι να έχουν βλέμμα θα σας σκοτώσουμε.
Μου λέει ο άλλος σε κάποια φάση πώς μας κοιτάζουν έτσι αυτοί?
Ρόλαρε όμως ωραία με τις γκόμενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά με τα μπλοκαρίσματα παίζονται πολλά παιχνίδια.Π.χ. μιλάς σε ένα μουνάκι Πολωνέζα και ξαφνικά σκάνε δύο Πολωνοί ταυτόχρονα.Ο ένας της μιλάει από τη μια πλευρά και τη συστήνει στο φίλο του που σε σπρώχνει ελαφρά και παίρνει τη θέση σου σπό την άλλη πλευρά.Για να αποφύγεις να σε εκτοπίσουνε πρέπει πάντα να έχεις ιδανική θέση.Η καλύτερη είναι καθιστός με την πλάτη στο μπαρ ή στον τοίχο γιατί απλά αν έχεις πλάτη σε σταθερό σημείο δεν μπορούν να σε εκτοπίσουνε.Μου έχει τύχει πολλές φορές να βγάλω γκόμενα απλά γιατί διάλεξα την καλύτερη θέση στο κλαμπ και παρά τα σπρωξίδια δεν μπορούσαν να με διώξουνε.
Να βλέπεις τον άλλο να στρίβει το λαιμό του 90 μοίρες και το σώμα του 45 μοίρες για να μιλήσει στη γκόμενα στην πιο γελοία δυνατή στάση μόνο και μόνο γιατί εσύ έχεις πιάσει το ιδανικό σημείο και τον εμποδίζεις.Τα έμπειρα βέβαια καμάκια δε μασάνε απλά τραβάνε τη γκόμενα από το χέρι και τη βάζουν εκεί που θέλουν αυτοί.Μου έχει τύχει να κατευθύνομαι στην έξοδο για ταξί και γαμήσι και ένας τύπος να αρπάζει τη γκόμενα από το χέρι να τη γυρνάει και να τη φιλάει επί τόπου.Γενικά παίζει τρελλός ανταγωνισμός μεταξύ των κάμακερς.
Στο Κίεβο είναι χαμηλός ο ανταγωνισμός δε γίνονται αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom