¨Οτι και να λέτε πάντως εγώ πιστεύω ότι μέσα στην φαντασιοπληκτική ,μυθοπλαστική,αρρωστημένη φαντασία του κμαν,υπάρχουν και ψήγματα αλήθειας.χαχαχα.Κάτι πρέπει να γαμάει υπερτιμημένο μεν αλλά υπαρκτό μουνί δε. Σπρώχνει μπαγιόκο που λέει και γαμάει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D
dude901123
Επισκέπτης
Αν εισαι μια χαρα παιδι σε προκαλω να μιλησουμε μεσω skype. Εγω δεν εχω κατι να κρυψω και μιλαω με οποιον θελει. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩς ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΚΟΤΕΣ γιατι δεν βγαινετε? να μιλησουμε?Και μετα ο καθενας αφηνει το σχολιο του.Ο Δημητρακης δεχτηκε να μιλησουμε αμεσως.Μου φανηκε ενας ευγενικος ανθρωπος με μορφωση και τροπους που του αρεσει ο χαβαλες και ενταξει δεν ειναι μοντελο[κανενας μας δεν ειναι] αλλα μια χαρα εμφανιση εχει και μπορει να καμακωσει.Εσεις ολοι ανυπαρκτα οντα ?
Εσύ καλά κάνεις και μιλάς με τον χαζό. Για να μιλάς μαζί του και εσύ κούκλος θα είσαι, έξυπνος, μορφωμένος, με καλή οικογενειακή κατάσταση όπως αυτός, επαγγελματικά αποκατεστημένος, θα ζεις σε κανένα διαμέρισμα κουτί-container και με επίπεδο σκέψης και μόρφωσης. Όπως αυτός. Αφού βρίσκεις ότι έχει μια χαρά εμφάνιση και τα βρίσκετε μεταξύ σας..
Και χαίρομαι πάρα πολύ που σε έβαλε και εσένα όπως και όλους τους άλλους να προσπαθήσεις να βρεις ποιος είμαι.. απλά η διαφορά είναι πως εγώ μιλάω ανώνυμα και δεν ενδιαφέρομαι για γνωριμίες με άτομα που δεν αναγνωρίζουν την πραγματικότητά τους. Γιατί δυστυχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή για τους χαζούς που κάθονται ανεβάζουν τέτοια videakia στο youtube και μαλώνουν με όποιον είναι καλύτερος από αυτούς. Μήπως σε εκφράζουν και εσένα τα videakia αυτά που κάποτε έκαναν όλους στο διαδύκτιο να γελάνε? Και λέω κάποτε γιατί πλέον κανείς δεν τα βλέπει, ούτε καν εμείς που τα ανεβάζουμε για να δείξουμε ποιος είναι. Οπότε ψάρεψε αλλού, σε άλλα νερά, εγώ σε θολά νερά δεν μπαίνω. Και για αυτό ποτέ δεν θα βρει καμία πληροφορία για εμένα. Γιατί είμαι πιο έξυπνος από αυτόν. Και αν παρ' ελπίδα βρει τον περιμένω με ανοιχτές αγκάλες να το διασκεδάσουμε νομικά. Αν δεν έχει πλάκα θα έχει σίγουρα χρημα
D
dude901123
Επισκέπτης
Κκακομοίρης είσαι αν ησουν εμφανήσιμος και ειχες καποιο επίπεδο δεν θα έκανες με αυτά τα παρεα αλλα θα τους έκραζες οπως τους κράζω εγώ Οσο για το δάσκαλος αληθεια είναι είναι θέμα χρόνου να βρω και ποιός είσαι και τότε θα πέσει πολύ
Μάλλον έχουμε διαφορετική γνώμη για το τι είναι κακομοιριά. Αφού έκανα τον χαζό του διαδυκτίου να ασχολείται όλη μέρα με εμένα και να τον δουλεύω, θα έλεγα ότι μάλλον εσύ είσαι ο κακομοίρης αποτυχημένος. Ξέρουμε και οι 2 ότι δεν το έχεις. Οπότε χαλάρωσε.. έτσι κι αλλιώς έχω βαρεθεί εδώ και πολύ καιρό μαζί σου. Χάνω την αξία μου όσο ασχολούμαι μαζί σου. Το μόνο που με χαλάει είναι πως μπαίνουμε σε ένα thread να μιλήσουμε για τις εμπειρίες μας και πετάγεσαι χωρις να ταξιδεύεις, χωρις να γαμάς, χωρίς να έχεις πάει ποτέ στα περισσότερα από αυτά τα μέρη.. και αν πήγες θα ήταν για μερικές ημέρες, και το παίζεις ειδήμονας ενώ είσαι άσχετος. Τι με νοιάζει εμένα πως είσαι και πως είναι ο κάθε συναγωνιστής? Παγκοσμίως αδιάφορο μου είναι. Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με την πάρτυ σου και σε προσβάλω είναι γιατί γαμάς το thread και απειλείς. Και μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να σου απαντάμε γιατί έτσι αποκτάς αξία και βγαίνεις με τη φαντασία σου απο το Container.
Επισκέπτης
Κάτω τὰ χέρια ἀπὸ τὸν κ. Dimitrakis29!
(Καὶ αὐτὸς νὰ κόψῃ τὴν ἀντιρωσσικὴν προπαγάνδαν).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εισαι ενα ανθρωπάκι της σφαλιάρας σαν και αυτους της Μολδαβίας γ'αυτό και τους κάνεις παρέα.Ενω εγω γέλαγα μ'αυτούς .Οπως γελάω με τα χάλια του Σκυλοχάρα και να μη θελω δεν μπορω να μη .Μάλλον έχουμε διαφορετική γνώμη για το τι είναι κακομοιριά. Αφού έκανα τον χαζό του διαδυκτίου να ασχολείται όλη μέρα με εμένα και να τον δουλεύω, θα έλεγα ότι μάλλον εσύ είσαι ο κακομοίρης αποτυχημένος. Ξέρουμε και οι 2 ότι δεν το έχεις. Οπότε χαλάρωσε.. έτσι κι αλλιώς έχω βαρεθεί εδώ και πολύ καιρό μαζί σου. Χάνω την αξία μου όσο ασχολούμαι μαζί σου. Το μόνο που με χαλάει είναι πως μπαίνουμε σε ένα thread να μιλήσουμε για τις εμπειρίες μας και πετάγεσαι χωρις να ταξιδεύεις, χωρις να γαμάς, χωρίς να έχεις πάει ποτέ στα περισσότερα από αυτά τα μέρη.. και αν πήγες θα ήταν για μερικές ημέρες, και το παίζεις ειδήμονας ενώ είσαι άσχετος. Τι με νοιάζει εμένα πως είσαι και πως είναι ο κάθε συναγωνιστής? Παγκοσμίως αδιάφορο μου είναι. Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι με την πάρτυ σου και σε προσβάλω είναι γιατί γαμάς το thread και απειλείς. Και μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να σου απαντάμε γιατί έτσι αποκτάς αξία και βγαίνεις με τη φαντασία σου απο το Container.
Εσυ απειλησες τώρα τα 'χεις παιξει γιατι καταλαβες τι σε περιμένει.Ο κυκλος εχει στενεψει πιά .Ποιες εμπειρίες τα ψέματα σας? Εχω λεει εκατοντάδες φωτογραφίες αλλα δεν της βάζω για να μην εκθεσω της πουτάνες .Πουντες βρε οι γκόμενες σου?
Ο konpap ου μιλησα μαζι του στο Skype ειναι εμφανησιμος και δεν ειναι φουκαράς και ειναι φυσικό να κράζει τα τέρατα και τους λαχαναγωρίτες .Εσυ αφου εισαι εμφανησιμος και ανθρωπος επιπέδου οπως μας λες πως και ταιριαζεις με τον Αλλαντάλον και με το σουβλατζή της Μολδαβίας? Που ειναι τελειωμένοι .Γ'αυτο και κρυβοσουν γιατι αν σε εβλεπα θα .
Το ρεζιλεμα σου θα γινει νομιμότατα οταν με το καλο μαθω ακριβως ποιος εισαι θα ειδοποιηθουν οι αρμοδιοι φορεις και θα πέσει πολυ γέλιο
Η αληθεια ειναι οτι η Ρωσσία αυτη τη στιγμη οικονομικά καταρέει οπως κατερεε και η Ε.Σ.Σ.Δ στα τελη της δεκαετιας του '80 αυτο θα στο πει ακομα και ο πιό φιλορώσσος!Η Αμερικάνοι εχουν πολυ αγριες διαθέσεις!Και οπως βλεπεις ελεγχουνε τα πάντα!Το πετρελαιο το πάνε όσο θέλουνε!Παραλίγο να φαγωθει η Σαουδικη Αραβια με το Ιραν,οι Ιρανοι συνελλαβαν ενα ή δυο Αμερικανικα πλοια κατι που υπο αλλες συνθηκες θα σηκωνε βομβαρδισμο.Παρολαυτα δεν εκαναν τιποτα!Και το πετρελαιο συνεχισε να πέφτει.Κάτω τὰ χέρια ἀπὸ τὸν κ. Dimitrakis29!
Αυτά για της κοσμοσφαίρες που έχει ο Πούτιν και για τα Νεφελίμ και Ελοχίμ είναι του Λιακόπουλου!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο αλλαν τι σου φταιει παλι ρε μητσο μια χαρα φαινεται στα γραπτα και σοβαρος. τους εχεις προγκηξει ολους δεν θα μεινει κανεις στο θρεντ στο τελος
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οταν ενας ανθρωπος 50ετων κάθεται και φτιαχνει κλώνους δε νομιζω οτι ειναι σοβαρός .Δε λεω για τον αγωραιο ερωτα για τη Βουλγαρία δινει καλες πληροφορίες και για τη Μολδαβία δεν ξεφευγει οπως ο ψευτης να γραφει τρελλά πραγματα και φαντασιώσεις . Φυσικά και ειναι πολυ καλητερος απο τα ζώα που γράφουν ψέματα.Αλλα οπως ειπα τα τέρατα εχουν κάνει κλίκα .ο αλλαν τι σου φταιει παλι ρε μητσο μια χαρα φαινεται στα γραπτα και σοβαρος. τους εχεις προγκηξει ολους δεν θα μεινει κανεις στο θρεντ στο τελος
Ο Σινοχάρας και ο ψευτης τι να γράψουν εκτος απο ψέματα? Ειδες πως τους ξεφτίλισα εγραφε ο Σινοχάρας για της μουνάρες που γαμάει και σας εδειξα τη γύφτισα που έπαιρναν με την ωρα και οχι για 7 μέρες που ελεγαν .Αν ειχαν μουνάρες οπως λένε θα μας της έβαζαν να της θαυμάσουμε και δεν θα εγραφαν οτι δεν θελουν να εκθέσουν της πουτάνες .
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
[quote author=ektor lopez link=topiNitrate 57.msg6732357#msg6732357 date=1452962552]
ο αλλαν τι σου φταιει παλι ρε μητσο μια χαρα φαινεται στα γραπτα και σοβαρος. τους εχεις προγκηξει ολους δεν θα μεινει κανεις στο θρεντ στο τελος
[/quote]
Καταλαβες γιατι δεν γραφω πλεον τπτ.;;;;;;
Βουλγαρια εγραφα πριν 3- 4 χρονια οπου εμεινα για ενα εξαμηνο . τωρα σποραδικα και που γραφω αν κατι αξιζει αλα οχι διαβαζω μονο και αστο να παει...
Με τον Δημητρακη δεν βγαζεις ακρη.
Να τον ενημερωσω ομως οτι εγω ταξιδευω ταχτικα και σε πολλες χωρες οπως και στο χωριο του αλα οτι και να γραψω θα το τρολαρει δεν αξιζει τον κοπο...
Ιταλια για Ρωμη να γραψω θα βρει μαλακιες να πει
Για το πετροχωρι του αν του πω οτι φιλοι μου Ρωσσοι κανονισαν θυλικη παρεα και χωρις χρηματα αλλα με εξοδα διασκεδασης και διακοπες Ελλαδα θα το τρολαρη οποτε αστον να ζει στον κοσμο του.
Εγω εκανα 12 χρονια Bratislava - Nitra Slovakia & δεν εκανα τον παντογνωστη στο συγκεκριμενο θεμα.
Κλωνους δεν νομιζω να αναφερετε σε μενα ...δεν εδωσα ποτε
τετοιο δικαιωμα αλα ειπαμε ο Δημητρακης ειναι ενας και μοναδικος...ζει στον δικο του φανταστικο κοσμο ειναι παντογνωστης και ξερει τα παντα...
Φωτο απο το ιντερνετ Δημητρακη εεεε;;;;
[/quote]
Καταλαβες γιατι δεν γραφω πλεον τπτ.;;;;;;
Βουλγαρια εγραφα πριν 3- 4 χρονια οπου εμεινα για ενα εξαμηνο . τωρα σποραδικα και που γραφω αν κατι αξιζει αλα οχι διαβαζω μονο και αστο να παει...
Να τον ενημερωσω ομως οτι εγω ταξιδευω ταχτικα και σε πολλες χωρες οπως και στο χωριο του αλα οτι και να γραψω θα το τρολαρει δεν αξιζει τον κοπο...
Για το πετροχωρι του αν του πω οτι φιλοι μου Ρωσσοι κανονισαν θυλικη παρεα και χωρις χρηματα αλλα με εξοδα διασκεδασης και διακοπες Ελλαδα θα το τρολαρη οποτε αστον να ζει στον κοσμο του.
Εγω εκανα 12 χρονια Bratislava - Nitra Slovakia & δεν εκανα τον παντογνωστη στο συγκεκριμενο θεμα.
τετοιο δικαιωμα αλα ειπαμε ο Δημητρακης ειναι ενας και μοναδικος...ζει στον δικο του φανταστικο κοσμο ειναι παντογνωστης και ξερει τα παντα...
Συνημμένα
D
dude901123
Επισκέπτης
Οταν ενας ανθρωπος 50ετων κάθεται και φτιαχνει κλώνους δε νομιζω οτι ειναι σοβαρός .Δε λεω για τον αγωραιο ερωτα για τη Βουλγαρία δινει καλες πληροφορίες και για τη Μολδαβία δεν ξεφευγει οπως ο ψευτης να γραφει τρελλά πραγματα και φαντασιώσεις . Φυσικά και ειναι πολυ καλητερος απο τα ζώα που γράφουν ψέματα.Αλλα οπως ειπα τα τέρατα εχουν κάνει κλίκα .
Ο Σινοχάρας και ο ψευτης τι να γράψουν εκτος απο ψέματα? Ειδες πως τους ξεφτίλισα εγραφε ο Σινοχάρας για της μουνάρες που γαμάει και σας εδειξα τη γύφτισα που έπαιρναν με την ωρα και οχι για 7 μέρες που ελεγαν .Αν ειχαν μουνάρες οπως λένε θα μας της έβαζαν να της θαυμάσουμε και δεν θα εγραφαν οτι δεν θελουν να εκθέσουν της πουτάνες .
Μίλισα πριν λίγο στο Skipe με Obama και είπε αν η Ρωσία θέλοι να φέρι το Σκυλάνθροπο στη Ντίσκο τοις Μοσβας θα πρέπι να ΠΆΡΕΙ άδια από τον Καουμπάυ μεταναστι . Στη Μολδοβία όταν πίγα ίταν ένας χάλια καραφλός που δεν είχαι κάνι μεταμόσχευσοι και γάμουσε μια χαρις δόντια . Έχο φοτογραφίες σας.. κακομοίριδες, σίντομα θα αποκαλίψο πως δεν μου αρέσει να με πιδάνε δίποδα, μόνω τα τετράπωδα έχουν άδεια για αυτό. Αν θέλις μιλάμε στο Vk να δουν όλι πιος έχι στολί καουμπόει με τίγρη αλιθινό μαγαδασκάρις και μπώτες από Αλβανικά βατράχι .
Ο Pakistan που μου τον φόρεσαι χθες μου είπαι πως δεν τολάει κανίς να με συναγωνιστι γιατεί έχω γάτα πρότι . Αλά μια μέρα θα βγώ ΜΕΣΑ απώ το Container που ζω και τώτε ι Αλίθια , η πουτάνα στο Sallaon που έχο στη Ντισκο μαζίο μου, θα αποκαλίψει τα ψένατα των καιμένον φουκραδον τις μολδαβίας και του χοντρού του μάγειρς οπθ ψίνι σουβλάκια στο OPA και είνε τελειομ,ενός και ζιτάει δανεικά ο φουκαράς. Ρωτήστε το Μάριο τον άραβα που πίγενε στο Dejavu να σας πι για τις άθλιες που δεν έχων μαλια και δόντια.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
το γαμησες και ψοφησε................
Κοιτα ως προς τις μουναρες της Οδησσου δεν ξερω ποιος του ειπε για μουναρες αλλα η
αληθεια ειναι οτι πληρωνεις εχεις.....
με 100 ευρω και 160 ευρω το 10ημερο τι περιμενες
φοτομοντελα απο το VOGUE??????
Εγω αυτα πληρωσα ειτε αρεσει ειτε οχι σε καποιους, για μονιμη παρουσια 2 γυναικων μαζι μου επι 10ημερο (ηλικιες απο 18 ετων εως 24)
Ο Σινο ειχε πανω απο 4 μονιμες δεν νομιζω να πληρωσε περισσοτερα ανα κοπελα.
Κοιτα ως προς τις μουναρες της Οδησσου δεν ξερω ποιος του ειπε για μουναρες αλλα η
Εγω αυτα πληρωσα ειτε αρεσει ειτε οχι σε καποιους, για μονιμη παρουσια 2 γυναικων μαζι μου επι 10ημερο (ηλικιες απο 18 ετων εως 24)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτη η φωτογραφία πότε είναι πριν απο 20 χρόνια οταν ησουν λεπτός? τωρα εισαι τόφαλος!Μας εβαλες πρόσφατα φωτογραφίες σου .Καταλαβες γιατι δεν γραφω πλεον τπτ.;;;;;;
Αν ησουν 12 χρόνια Μπρατισλάβα θα μίλαγες Σλοβάκικα οπως εγω μιλάω Ρωσσικά,με Πολωνούς και Ουκρανούς θα συνενοούσουν για πλάκα!Και με τους Ρωσσους θα μπορουσες να συνενοηθεις,και θα μπορουσες σε 5-6 μηνες να μιλάς τέλεια Ρωσσικά.Και δεν θα περιμενες απο το Σινοχάρα να σου βρει πουτάνες να γαμίσεις Τόσο αγράμματος είσαι,τόσα ξερεις και τόσα λες Εσυ απο αυτες της γλώσσες δεν ξέρεις Χριστό
Γιατι να παει η γυφτισα για 100 Ευρώ για 10 μέρες οταν στο σαλόν που δουλευει παίρνει 20 Ευρώ την ώρα? εκτος αυτου εχει και γκομενο και δεν μπορει να φυγει για 10 μέρες και να ειναι Οδησσό η πόλη ειναι μικρή.Με την ωρα της πέρνατε απλος αντι για 500-600 την ωρα δίνατε τα ιδια λεφτα για 2-3 ώρες....και μετα πηγαινε σ'αυτόντο γαμησες και ψοφησε................
Συνημμένα
D
dude901123
Επισκέπτης
το γαμησες και ψοφησε................
Οδέσα.. Sallon ισοτιμία 26,5*17= Ψέυτις. ΕγώΧάρις πλήρωνε, φορτώθικα και πλίρωνε salon γιατί 1 μήνα Μαλδαβία είχα γαμιθι να των πέζω Και λίγο πριν τυφλωθώ από το πολύ σώθικα με μια με κυταριτίδα σε Σαλλον 35+ αλά είχε γγόμενο και δεν βγήκε μαζύ μου παρά το παραλετώ που έρηξα. Έτσι Χάρις στον χάρη την έβγαλα τζα;μπέ και Οδησός πολί καλί και πολή φτηνή πολη γιατί Χάρις πληρώνει τον γύθφτο. Ψάχνο τσέπες μόνο καβούρια βρήσκω . Μαμά άργισε στίλη χρήματα και εγό κάνω ικονομία να αγοράσο μπότα από Latin Albania.
Τώρα πάω Ντίσκο με το παλιό άλογο γιατί όλι μέρα εδώ μέσα άρχισε να βρομαει από τις κλανιές μου .
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
9 σχολεία έχει η Θεσσαλονίκη ο κυκλος στενευειΟδέσα.. Sallon ισοτιμία 26,5*17= Ψέυτις. ΕγώΧάρις πλήρωνε, φορτώθικα και πλίρωνε salon γιατί 1 μήνα Μαλδαβία είχα γαμιθι να των πέζω Και λίγο πριν τυφλωθώ από το πολύ σώθικα με μια με κυταριτίδα σε Σαλλον 35+ αλά είχε γγόμενο και δεν βγήκε μαζύ μου παρά το παραλετώ που έρηξα. Έτσι Χάρις στον χάρη την έβγαλα τζα;μπέ και Οδησός πολί καλί και πολή φτηνή πολη γιατί Χάρις πληρώνει τον γύθφτο. Ψάχνο τσέπες μόνο καβούρια βρήσκω . Μαμά άργισε στίλη χρήματα και εγό κάνω ικονομία να αγοράσο μπότα από Latin Albania.
Τώρα πάω Ντίσκο με το παλιό άλογο γιατί όλι μέρα εδώ μέσα άρχισε να βρομαει από τις κλανιές μου .
Ειστε τελικά μεγάλοι ψευτες.Ειναι αδυνατον καποιος να έμεινε 12 χρόνια Σλοβακία και να μην ξερει Χριστό Σλοβάκικα.Καθε μέρα γελοιοποήστε ολο και περισσότερο
D
dude901123
Επισκέπτης
9 σχολεία έχει η Θεσσαλονίκη ο κυκλος στενευει
Ειστε τελικά μεγάλοι ψευτες.Ειναι αδυνατον καποιος να έμεινε 12 χρόνια Σλοβακία και να μην ξερει Χριστό Σλοβάκικα.Καθε μέρα γελοιοποήστε ολο και περισσότερο
Είμε χοντροφαρακλός και πίγα σε σχολίθο να μάθω να γράφο και με έδιοκσαν :S :S :S . Η μαμά μου μετα με πίγε σε σχολίο για χαζά και και εκεί με κράτησαν. Όλοι ι φίλι μου είνε ακόμι εκεί. Οι δάσκαλοι με αγαπούσαν αλλα εγό το χαζό ακόμη ψάχνο να καταλάβο γιατί μαμά με πίγε σε σχολείο για χαζά παιδιά. Επιδή γαμούσα πεπόνια φραίσκα και όριμα? Επιδί μετά τα έτρωγε η μαμά μυ και ο μπαμπάς μου και ι αδερφί μου :S :S :S ?? Ινε κακό αυτο ? Όταν πάω σε Sallon όλι μου λένε π΄ςσο με αγαποπάνε και ποσό όμορφος έλληνας είμαει . Στα καλιστία Bourdelon Αγίου Πετροχορίου βγήκα 4ος μετά τον Εγυπτιο :S , Πακισταν και Asian βου.
Εσέι είσε 'άσχημος, καραφλός, κουφός, τυφλός, δάσκαλος σε πεδιά, μπαρμά Θωμάς, σινταξιουχος, Περικλίς, Μολδαβός, Κινέζος, έχις renault, ψιτροεν, Lada, κακομοίρις, σιχαμαίνος και πάο βόλτα γιατί όσο παιρνάι η ώρα βρωμάι ακώμι περισότερο εδό μέσα από τις κλανειες μου .
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εχετε πάθει παράκρουση Οσα και να γράφετε εδω ειναι το πολύ 12 χρόνια Μπρατισλάβα και δεν ξερει χριστό Σλοβάκικα ουτε και καταλαβαίνει λέξηαπο Σλαβικές γλώσσες Εκτος αυτου δεν ξέρει καν οτι αυτες οι γλώσσες μοιάζουν μεταξύ τους Αν αυτο ηταν αληθεια θα έπρεπε να τα μιλάει τα Σλοβάκικα οπως μιλάω εγω τα Ρωσσικά!Καταλαβες γιατι δεν γραφω πλεον τπτ.;;;;;;
¨Οτι και να λέτε πάντως εγώ πιστεύω ότι μέσα στην φαντασιοπληκτική ,μυθοπλαστική,αρρωστημένη φαντασία του κμαν,υπάρχουν και ψήγματα αλήθειας.χαχαχα.Κάτι πρέπει να γαμάει υπερτιμημένο μεν αλλά υπαρκτό μουνί δε. Σπρώχνει μπαγιόκο που λέει και γαμάει.
Ολα αληθινά είναι.Είμαι ο μόνος που ποστάρει κατ επανάληψη φωτό και μάλιστα από διαφορετικές γκόμενες.Ο μόνος που χτυπάει στα κλαμπ κτλ.
Βαριέμαι να λέω τα ίδια.Οποιος δε θέλει να πάει ας μην πάει.Οποιος θέλει να κάνει άλλα ας κάνει άλλα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Γενικά με τα μπλοκαρίσματα παίζονται πολλά παιχνίδια.Π.χ. μιλάς σε ένα μουνάκι Πολωνέζα και ξαφνικά σκάνε δύο Πολωνοί ταυτόχρονα.Ο ένας της μιλάει από τη μια πλευρά και τη συστήνει στο φίλο του που σε σπρώχνει ελαφρά και παίρνει τη θέση σου σπό την άλλη πλευρά.Για να αποφύγεις να σε εκτοπίσουνε πρέπει πάντα να έχεις ιδανική θέση.Η καλύτερη είναι καθιστός με την πλάτη στο μπαρ ή στον τοίχο γιατί απλά αν έχεις πλάτη σε σταθερό σημείο δεν μπορούν να σε εκτοπίσουνε.Μου έχει τύχει πολλές φορές να βγάλω γκόμενα απλά γιατί διάλεξα την καλύτερη θέση στο κλαμπ και παρά τα σπρωξίδια δεν μπορούσαν να με διώξουνε.
Να βλέπεις τον άλλο να στρίβει το λαιμό του 90 μοίρες και το σώμα του 45 μοίρες για να μιλήσει στη γκόμενα στην πιο γελοία δυνατή στάση μόνο και μόνο γιατί εσύ έχεις πιάσει το ιδανικό σημείο και τον εμποδίζεις.Τα έμπειρα βέβαια καμάκια δε μασάνε απλά τραβάνε τη γκόμενα από το χέρι και τη βάζουν εκεί που θέλουν αυτοί.Μου έχει τύχει να κατευθύνομαι στην έξοδο για ταξί και γαμήσι και ένας τύπος να αρπάζει τη γκόμενα από το χέρι να τη γυρνάει και να τη φιλάει επί τόπου.Γενικά παίζει τρελλός ανταγωνισμός μεταξύ των κάμακερς.
Στο Κίεβο είναι χαμηλός ο ανταγωνισμός δε γίνονται αυτά.
[...] με την πλάτη στο μπαρ ή στον τοίχο γιατί απλά αν έχεις πλάτη σε σταθερό σημείο δεν μπορούν να σε εκτοπίσουνε.Μου έχει τύχει πολλές φορές να βγάλω γκόμενα απλά γιατί διάλεξα την καλύτερη θέση στο κλαμπ και παρά τα σπρωξίδια δεν μπορούσαν να με διώξουνε. [...].
Μπράβο λεβέντη μου. Έξυπνη στρατηγική. Με αυτόν τον τρόπο, προφυλάσσεις και τον κώλο σου, για να μη σου τον χώσει κανένας θυμωμένος ανταγωνιστής...
Αφου κανεις κατι που ολοι μπορουν να το κανουν.Πληρωνεις και γαμας.Τι χιλιομετρα και ποια εμπειρια Τι σε κανει διαφορετικο απο τους αλλους?
Ας πούμε στο τελευταίο ταξίδι στο Κίεβο γάμησα 4 γκόμενες σε μία μέρα,μετά βγήκα ρομαντικό ραντεβού με άλλη και μετά χτύπησα άλλη στο κλαμπ.Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό.Πρέπει να είσαι τρομερά συγκεντρωμένος να ελέγχεις την κατάσταση να είσαι τολμηρός κτλ.
Αν ο άλλος πάει μία μέρα μόνο Κίεβο νομίζεις θα κάνει αυτά τα πράγματα?
Εγώ σου λέω την πρώτη μέρα θα την πέσει να ξεκουραστεί και πού να βγει έξω στο ψωλόκρυο?Αμα πάει στα κλαμπ θα φάει φρίκη.Δες τι κάνουνε όσοι πάνε.
Νομίζεις άμα πάει στο Στεττίν θα ρίξει 5 πούτσες με ένα τριολέ σε ένα απόγευμα?Γιατί δεν πάνε τότε όλοι Πολωνία να ξεπουτσιαστούνε?Γιατί απλά κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι.
Ολοι κάπου στηρίζονται.Ο Dirty στηρίζεται στην εμφάνιση και στο παραμύθι.Εγώ στηρίζομαι στην ταχύτητα στον αιφνιδιασμό και τη συγκέντρωση των μέσων.Κάνω ένα καμακικό Blitz.
[...] με την πλάτη στο μπαρ ή στον τοίχο γιατί απλά αν έχεις πλάτη σε σταθερό σημείο δεν μπορούν να σε εκτοπίσουνε.Μου έχει τύχει πολλές φορές να βγάλω γκόμενα απλά γιατί διάλεξα την καλύτερη θέση στο κλαμπ και παρά τα σπρωξίδια δεν μπορούσαν να με διώξουνε. [...].
Μπράβο λεβέντη μου. Έξυπνη στρατηγική. Με αυτόν τον τρόπο, προφυλάσσεις και τον κώλο σου, για να μη σου τον χώσει κανένας θυμωμένος ανταγωνιστής...
Αμα έχεις πλάτη στο μπαρ δε σε κουνάει κανείς όποια και αν είναι η θέση της γκόμενας.Εγώ στα κλαμπ είμαι υπεράνω ανταγωνισμού διότι είμαι από τους ελάχιστους που σκανε ρευστό οι άλλοι πάνε να ρίξουν τις γκόμενες με γοητεία ή χορευτικές ικανότητες οπότε αυτός ο ανταγωνισμός δε με αφορά.
Το πιο πούστικο καμάκι είναι μπροστά από τις τουαλέτες και στο καπνιστήριο.Είναι τα μέρη που μπορείς να ξεμοναχιάσεις πιο εύκολα τις γκόμενες αφού ο γκόμενος δεν είναι δίπλα.
Πολωνία οι περισσότεροι παίζουν μπάλλα στην πίστα Ουκρανία το καμάκι γίνεται κυρίως στα τραπέζια είναι πιο κυριλέ.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εχετε πάθει παράκρουση Οσα και να γράφετε εδω ειναι το πολύ 12 χρόνια Μπρατισλάβα και δεν ξερει χριστό Σλοβάκικα ουτε και καταλαβαίνει λέξηαπο Σλαβικές γλώσσες Εκτος αυτου δεν ξέρει καν οτι αυτες οι γλώσσες μοιάζουν μεταξύ τους Αν αυτο ηταν αληθεια θα έπρεπε να τα μιλάει τα Σλοβάκικα οπως μιλάω εγω τα Ρωσσικά!
συνδυαζεις τον Ηλιθιο και Πανηλιθιο μαζι σε ενα....... στο προσωπο σου..
Σου εχω πει πολλες φορες να μην μιλας για ανθρωπους που δεν γνωριζεις προσωπικα...
ενδειαφερει κανεναν οι μαλακιες που ρωτας;;;;; και εγω σου δινω αξια προσπαθωντας να μιλησω φυσιολογικα με εναν αυτιστικο προβληματικο ατομο;;;;
Υπαρχει καποιος λογος να αποδειξω τα λεγομενα μου και ειδικα σε σενα;;;;
Αι σιχτιρ Δημητρακη 29, νυν 50 +
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K