Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και μόνος να είσαι αυτές καρφώνουνε.Αρκεί να είσαι καλοντυμένος.Γενικά βλέμματα όλο νόημα.Π.χ. βαριέμαι με αυτόν το μαλάκα σώσε με.Γενικά όσο έχεις ρευστό οι σλαβικές χώρες είναι ένα απέραντο πάρτυ.Κάνεις απίστευτα πράγματα.Δεν πιστεύεις πόσο γαμιάς είσαι.
Για αυτό λέω στα παιδιά εδώ.Αν έχετε ένα χιλιάρικο κάψτε το σε ένα ΣΚ να νιώσετε βασιλιάς για 2 νύχτες που είναι ανεπανάληπτη εμπειρία αντί απλώς να καλογαμήσετε μια βδομάδα.
Όχι παντού,Μόσχα δεν έχεις καμία τύχη,Ουκρανία είναι πολύ καλύτερα ίδιος επαρχία. Και αυτά τα έγγραφα 5-6 χρόνια πριν, μέχρι που κορόιδευαν όταν τα έγραφα αυτά. Ευτυχώς πήγαν αρκετοί και επιβαιβεώθηκα 

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και μόνος να είσαι αυτές καρφώνουνε.Αρκεί να είσαι καλοντυμένος.Γενικά βλέμματα όλο νόημα.Π.χ. βαριέμαι με αυτόν το μαλάκα σώσε με.Γενικά όσο έχεις ρευστό οι σλαβικές χώρες είναι ένα απέραντο πάρτυ.Κάνεις απίστευτα πράγματα.Δεν πιστεύεις πόσο γαμιάς είσαι.
Για αυτό λέω στα παιδιά εδώ.Αν έχετε ένα χιλιάρικο κάψτε το σε ένα ΣΚ να νιώσετε βασιλιάς για 2 νύχτες που είναι ανεπανάληπτη εμπειρία αντί απλώς να καλογαμήσετε μια βδομάδα.
ποσες ωρες δουλευεις για να το βγαλεις αυτο το χιλιαρικο,που θα καψεις σε 1 σκ,εσυ προσωπικα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όχι παντού,Μόσχα δεν έχεις καμία τύχη,Ουκρανία είναι πολύ καλύτερα ίδιος επαρχία. Και αυτά τα έγγραφα 5-6 χρόνια πριν, μέχρι που κορόιδευαν όταν τα έγραφα αυτά. Ευτυχώς πήγαν αρκετοί και επιβαιβεώθηκα  

Η Ουκρανία είναι failed state.Είναι χώρα για τον πούτσο εντελώς κάνεις πάρτυ.Η Ρωσία είναι κανονική λειτουργική χώρα.Δε διαφέρει πολύ από Πολωνία.
Το καλό που έχει η Ρωσία είναι οτι έχει πολλές μουνάρες που σπανίζουνε Ουκρανία.Δηλαδή η Ρωσία είναι καλύτερη μόνο αν κάποιος πάει καθαρά για μουνάρες και δεν τον ενδιαφέρει πόσες γκόμενες θα γαμήσει.Για όλους τους άλλους είναι καλύτερη η Ουκρανία.Το βιοτικό επίπεδο στην Ουκρανία είναι 5 φορές κάτω από αυτό της Ρωσίας και της Πολωνίας και αυτό επηρρεάζει αισθητά τη συμπεριφορά από τις γκόμενες.
Απλά Ουκρανία δεν τρώνε καλά είναι υποσιτισμένες και για αυτό πιο κοντές από τις Ρωσίδες δεν μπορούν να πληρώσουν οδοντίατρο και έχουν χαλασμένα δόντια κτλ.Επίσης πιο χάλια ρούχα ιδίως στην επαρχία.Φτηνά μέικ απ κτλ.Πλαστικά βυζιά δε βλέπεις σχεδόν ποτέ Ουκρανία όπως και δε βλέπεις γκόμενες μέσα στη χλίδα εκτός από καναδυο αξεσουάρ που έχει αγοράσει ο σπόνσορας.
Το καλό με τις Ρωσίδες είναι οτι είναι παρουσιάσιμες και σε κάνουν να νιώθεις σα βασιλιάς.Ξέρουν να χειρίζονται τον άντρα.Οι Ουκρανέζες και οι Πολωνέζες είναι bass class και μπορεί να σε κάνουν ρεζίλι δεν μπορείς δηλαδή εύκολα να τις εμφανίσεις σα γκόμενες γιατί θα γελάνε όλοι.Είναι πολύ χωριό.Οι Ρωσίδες σε εμπνέουν να κάνεις μεγάλα τολμηρά πράγματα ενώ οι άλλες σε τραβάνε κάτω Πολωνέζες Ουκρανές είναι πολύ μίζερες σε τρελαίνουν στη γκρίνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποσες ωρες δουλευεις για να το βγαλεις αυτο το χιλιαρικο,που θα καψεις σε 1 σκ,εσυ προσωπικα?

Τι σε ενδιαφέρει εσένα?Εγώ φτύνω αίμα για αυτό το χιλιάρικο γουστάρω όμως να το σπαταλάω στα μουνάκια εσένα γιατί σε αφορά?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τι σε ενδιαφέρει εσένα?Εγώ φτύνω αίμα για αυτό το χιλιάρικο γουστάρω όμως να το σπαταλάω στα μουνάκια εσένα γιατί σε αφορά?
δε με αφορα, ερωτηση απλα εκανα,απλα ο τροπος ζωης που κανεις δε ταιριαζει με το εισοδημα σου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δε με αφορα, ερωτηση απλα εκανα,απλα ο τροπος ζωης που κανεις δε ταιριαζει με το εισοδημα σου

Εγώ έχω κάπου 3000 ευρώ διαθέσιμα το μήνα που σπαταλάω στα γούστα.Βασικά τα καίω σε δύο ΣΚ το μήνα Ουκρανία ή Πολωνία.
Τώρα μπορεί να πάω FKK να δω πώς συγκρίνεται.Αν και γενικά Γερμανία είναι κάπως πλαστικό σεξ πολύ επαγγελματικά τα πράγματα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Εγώ έχω κάπου 3000 ευρώ διαθέσιμα το μήνα που σπαταλάω στα γούστα.Βασικά τα καίω σε δύο ΣΚ το μήνα Ουκρανία ή Πολωνία.
Τώρα μπορεί να πάω FKK να δω πώς συγκρίνεται.Αν και γενικά Γερμανία είναι κάπως πλαστικό σεξ πολύ επαγγελματικά τα πράγματα.
Το έχεις πιασει το νοημα, :rockon: μια φορά ζούμε τυπε. Κάντα όλα πουτάνα  :rockon:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν για 200 ευρω που δινεις σε μια γκομενα δουλευεις μια ολοκληρη μερα να τα βγαλεις μαλλον σε πιανουν κοτσο οι γκομενες,για τους πιρφοριδες εδω που δουλευουν για 5 ευρω την ωρα,η πλειοψηφια δηλαδη,και δινουν 100 ευρα για μια ωρα δε θα μιλησω  :jerking:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αν για 200 ευρω που δινεις σε μια γκομενα δουλευεις μια ολοκληρη μερα να τα βγαλεις μαλλον σε πιανουν κοτσο οι γκομενες,για τους πιρφοριδες εδω που δουλευουν για 5 ευρω την ωρα,η πλειοψηφια δηλαδη,και δινουν 100 ευρα για μια ωρα δε θα μιλησω  :jerking:
Έλα ρε Στέλιο ,μαζί μας θα τα πάρουμε τα γαμημένα. Εκεί που θα στα τρώνε στην εφορία και λοιπές δεκο καλύτερη επένδυση από την μουνομπανκ δεν υπάρχει. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ρε συ είναι καλοπέραση πού να τα φας δηλαδή?Στις πίτσες και τα ακριβά ρεστωράν?Η στα ποτά?Πόσο θα φας και θα πιεις τέλος πάντων?Εντάξει θα ξοδέψεις για ρούχα μετά πού θα τα φας?Τα μουνάκια είναι η καλύτερη επένδυση.Σίγουρα θα καλοπεράσεις.
Και δεν ξέρεις τι θα γίνει μετά.Μπορεί να πάθεις ατύχημα να σου πέσει ο πούτσος.Γιατί να σκέφτεσαι μια ζωή τι μαλάκας που ήσουνα και δε γάμησες περισσότερο όταν μπορούσες?
Ουκρανία είναι για όλα τα βαλάντια και όλες τις ηλικίες.Και με 500 ευρώ γαμάς και με 3000 ευρώ γαμάς.Και Αδωνις να είσαι και για τον πούτσο καβάλα να είσαι γαμάς.Κανείς δε μένει αγάμητος.Οι γκόμενες διψάνε για ξένους και ειδικά για ματσωμένους ξένους.Είναι το white God factor.
Αν πας εκεί είσαι 45 ετών και κάτω,Βαλκανιόφατσα και έχεις 1500-2000 ευρώ στο πορτοφόλι απλά την έχεις κάνει σφεντόνα.Θα ξεσκιστείς στο γαμήσι.Απόλυτη εμπειρία.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι είναι το 1000αρικο για να το φας σε ένα σ/κ Ουκρανία? Πλάκα κάνετε? Νομίζω τα ποσά που αναφέρονται είναι παρανοϊκά. Δεν πάμε λαχανιασμένοι να γαμήσουμε 3,4 διαφορετικές σε ένα βράδυ. Αυτό είναι ταλαιπωρία δεν είναι απόλαυση. Ναι όντως  η εναλλαγή από γκόμενα σε γκόμενα είναι αφροδισιακή αλλά χαλαρώστε λίγο. Νομίζω το σχέδιο παίρνω 3,4,5 και τις έχω όλες μαζί η έναλλαξ για 10 ημέρες που προτείνει ο Slav ή κάτι όπως αυτό που προτείνω εγώ με 1 γκόμενα για 1,2 ημέρες και μετά πας στην επόμενη μου φαίνεται πιο λογικό. Και για να πω την αλήθεια σε κριτική που μου έγινε από συναγωνιστή στο προτελευταίο ταξίδι και αυτό που κάνω εγώ λίγο αγχωτικό είναι. Ανεβαίνεις 10 ημέρες-2 βδομάδες και το 1000 με 1300 αν δεν σπονσοράρεις και δεν κάνεις υπερβολές μια χαρά είναι για μέρη όπως Chernivcy, Odessa. Στο Chernivcy πληρώνοντας τα έξοδα 2 ατόμων δεν μπορείς να φας 30-40 ευρώ την μέρα, είναι αδύνατον. Ο καφές έχει στα καλύτερα μαγαζιά μαζί με τα γλυκά για 2 άτομα 3,4 ευρώ (π.χ. Lviv Chocolate κτλ.), στα εστιατόρια όσο και να φάτε δεν φτάνεις το 10αρικο άντε 12 ευρώ.. και στο Bar (π.χ. Bar34) η μπύρα έχει 0,60 λεπτά και το ποτό 1,5 ευρώ. Πόσο θα πιείτε? Βέβαια εγώ δεν υπολογίζω έξοδα για πληρωμένες γκόμενες και δώρα καθότι εγώ κλείνω ιντερνετικά ραντεβουδάκια. Όσο για τα έξοδα ταξιδιού με αυτοκίνητο Β.Ελλάδα-Chernivcy μαζί με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Ruse ή Veliko Tarnovo που έμεινα τελευταία φορά βγαίνει 120 ευρώ όλα μαζί. Αν ανέβειτε και παρέα 2 άτομα τα έξοδα ταξιδιού γίνονται αστεία και έχεις και αυτοκίνητο να κινηθείς εκεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ρε παιδιά τι είναι το 1000αρικο για να το φας σε ένα σ/κ Ουκρανία? Πλάκα κάνετε? Νομίζω τα ποσά που αναφέρονται είναι παρανοϊκά. Δεν πάμε λαχανιασμένοι να γαμήσουμε 3,4 διαφορετικές σε ένα βράδυ. Αυτό είναι ταλαιπωρία δεν είναι απόλαυση. Ναι όντως  η εναλλαγή από γκόμενα σε γκόμενα είναι αφροδισιακή αλλά χαλαρώστε λίγο. Νομίζω το σχέδιο παίρνω 3,4,5 και τις έχω όλες μαζί η έναλλαξ για 10 ημέρες που προτείνει ο Slav ή κάτι όπως αυτό που προτείνω εγώ με 1 γκόμενα για 1,2 ημέρες και μετά πας στην επόμενη μου φαίνεται πιο λογικό. Και για να πω την αλήθεια σε κριτική που μου έγινε από συναγωνιστή στο προτελευταίο ταξίδι και αυτό που κάνω εγώ λίγο αγχωτικό είναι. Ανεβαίνεις 10 ημέρες-2 βδομάδες και το 1000 με 1300 αν δεν σπονσοράρεις και δεν κάνεις υπερβολές μια χαρά είναι για μέρη όπως Chernivcy, Odessa. Στο Chernivcy πληρώνοντας τα έξοδα 2 ατόμων δεν μπορείς να φας 30-40 ευρώ την μέρα, είναι αδύνατον. Ο καφές έχει στα καλύτερα μαγαζιά μαζί με τα γλυκά για 2 άτομα 3,4 ευρώ (π.χ. Lviv Chocolate κτλ.), στα εστιατόρια όσο και να φάτε δεν φτάνεις το 10αρικο άντε 12 ευρώ.. και στο Bar (π.χ. Bar34) η μπύρα έχει 0,60 λεπτά και το ποτό 1,5 ευρώ. Πόσο θα πιείτε? Βέβαια εγώ δεν υπολογίζω έξοδα για πληρωμένες γκόμενες και δώρα καθότι εγώ κλείνω ιντερνετικά ραντεβουδάκια. Όσο για τα έξοδα ταξιδιού με αυτοκίνητο Β.Ελλάδα-Chernivcy μαζί με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Ruse ή Veliko Tarnovo που έμεινα τελευταία φορά βγαίνει 120 ευρώ όλα μαζί.

Δεν κατάλαβες κάτι.Υπάρχουν πλαιυμπόυδες που απλά έχουν μόνο μια δυο νύχτες διαθέσιμες.Δεν έχουν όλοι μια βδομάδα free.Για εμένα αν γαμήσω κάτω από 4 γκόμενες τη μέρα το ταξίδι είναι αποτυχία.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ρε παιδιά τι είναι το 1000αρικο για να το φας σε ένα σ/κ Ουκρανία? Πλάκα κάνετε? Νομίζω τα ποσά που αναφέρονται είναι παρανοϊκά. Δεν πάμε λαχανιασμένοι να γαμήσουμε 3,4 διαφορετικές σε ένα βράδυ. Αυτό είναι ταλαιπωρία δεν είναι απόλαυση. Ναι όντως  η εναλλαγή από γκόμενα σε γκόμενα είναι αφροδισιακή αλλά χαλαρώστε λίγο. Νομίζω το σχέδιο παίρνω 3,4,5 και τις έχω όλες μαζί η έναλλαξ για 10 ημέρες που προτείνει ο Slav ή κάτι όπως αυτό που προτείνω εγώ με 1 γκόμενα για 1,2 ημέρες και μετά πας στην επόμενη μου φαίνεται πιο λογικό. Και για να πω την αλήθεια σε κριτική που μου έγινε από συναγωνιστή στο προτελευταίο ταξίδι και αυτό που κάνω εγώ λίγο αγχωτικό είναι. Ανεβαίνεις 10 ημέρες-2 βδομάδες και το 1000 με 1300 αν δεν σπονσοράρεις και δεν κάνεις υπερβολές μια χαρά είναι για μέρη όπως Chernivcy, Odessa. Στο Chernivcy πληρώνοντας τα έξοδα 2 ατόμων δεν μπορείς να φας 30-40 ευρώ την μέρα, είναι αδύνατον. Ο καφές έχει στα καλύτερα μαγαζιά μαζί με τα γλυκά για 2 άτομα 3,4 ευρώ (π.χ. Lviv Chocolate κτλ.), στα εστιατόρια όσο και να φάτε δεν φτάνεις το 10αρικο άντε 12 ευρώ.. και στο Bar (π.χ. Bar34) η μπύρα έχει 0,60 λεπτά και το ποτό 1,5 ευρώ. Πόσο θα πιείτε? Βέβαια εγώ δεν υπολογίζω έξοδα για πληρωμένες γκόμενες και δώρα καθότι εγώ κλείνω ιντερνετικά ραντεβουδάκια. Όσο για τα έξοδα ταξιδιού με αυτοκίνητο Β.Ελλάδα-Chernivcy μαζί με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο Ruse ή Veliko Tarnovo που έμεινα τελευταία φορά βγαίνει 120 ευρώ όλα μαζί. Αν ανέβειτε και παρέα 2 άτομα τα έξοδα ταξιδιού γίνονται αστεία και έχεις και αυτοκίνητο να κινηθείς εκεί.
Ο καθένας ότι μπορεί κάνει και προσαρμόζεται μ αυτά που διαθέτει. Σημασία έχει να περνάς καλά. Αν του περισευουν του Kman καλά κάνει και τα τρώει όπως γουστάρει. Σίγουρα δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ξέρω την μέθοδο του Σλαβ όπως και την δικιά σου (είμαι ένα βήμα μετά από εσένα,αν εσύ πουλάς αγάπες εγώ τους πουλάω τον ουρανό με τ αστρα  :grin: ) ,δεν αντιλέγω είναι αποτελεσματικότατες  αλλα δεν είναι εφαρμόσιμες από όλους.   

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
παμε στοιχημα;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
στην Μοσχα για σημερα 18/01/2016 που μιλαμε εχεις και παραεχεις τυχη με ελαχιστα χρηματα
παρε με σκα¨π να σου δειξω....θα μεινεις μαλακας στο υποσχομαι

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Εκει στο ανηφορικό βραδάκι θα το φάς το αράπικό το τσουστουνάκι  :2funny:Αν εισαι τυχερός θα τη γλυτώσεις με ενα τσιμπουκάκι....και το ρητό Μπατίστα,Μπατίστα στα μούτρα όλα χύστα  :2funny:αν εισαι άτυχος θα γυρισεις όρθιος στην πτήση Λισαβόνα Λάρνακα  :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σας βάζω άλλη μια μαλακία  :jerking: που εγραψε εκτος απο το οτι έμενε 12 χρόνια Σλοβακία.
  Ειναι τόσο άχρηστος που το αμάξι που έβαλε δτη φωτογραφία δεν είναι αυτο που λεει οτι έχει  :2funny: στη δευτερη φωτο σας βαζω τη φωτο απο touareg για να δειτε τη διαφορά  :2funny:.
  Μια Ρωσσική παροιμία λέει ΤΟ ΧΑΖΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΦΟΒΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Εδω πηγε να μας κανει το μάγκα αλλά έγινε ρεζίλι  :2funny: :2funny: :2funny:Σχετικά με τη Σλοβακία ισως εννοούσε οτι πηγε για λιγες μέρες πριν απο 12 χρόνια  :2funny:για τη φωτο στις αλπεις ειδατε οτι ειναι καμια 30αρια χρόνια πριν οταν δεν ηταν χοντρός  :2funny:όσο για της παρέες του φίλου μας της ειδα στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny:

:kneel:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
απαντησα ρε φιλε,  δεν ειμουν μεταναστης ουτε εργαζομουν σε Σλοβακους  δεν ειχα την αναγκη να μαθω  οπως και στην Βουλγαρια το αν ξερω  κατι η οχι ειναι  αλλο θεμα και δεν αφορα κανεναν.

Αυτο που αφορα ολους εδω στο θεμα  ειναι οι γνωσεις για το Κιεβο και οι γυναικες οχι το βιογραφικο μου.
ψευτη  :vomit: οπως ειπα κανας πατσαβουρης θα εισαι σαν ολους τους αλλους  :2funny: :2funny: :2funny: Ολοι τα ιδια λετε και στο τελος φανερωνεστε καραφλοι,χοντροι,κοντοι,αξεστοι γενικα γαμησε τα  :2funny: :2funny: :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μολις προσγειωθηκε ενα μωρο 19 ετων απο Κιεβο στο Ελλαδισταν[Αθηνα].Θα μεινει σπιτι μου,πληρωμενα εξοδα[φαγητα,ποτα,διαμονη,τα κλασικα]. Της ειχα φερθει αψογα στην Ουκρανια και δεν το ξεχασε, συν οτι δουλευει για 100 ευρω τον μηνα και η προταση μου να ερθει Ελλαδα της καλοφανηκε  :2funny:... 
Κατι αλλο για να εξηγηθουμε.Η καλυτερη χωρα για να ζεις ειναι η Ελλαδα[για να ζεις οχι για να γαμας]. Τρωμε τα καλυτερα,εχουμε τον καλυτερο καιρο και αλλα πολλα οπως διασκεδαση μεχρι το πρωι κ.α.
Ο Δημητρακης θα εχει ψοφησει στο κρυο Αγια Πετρουπολη αλλα και οσοι ζειτε σε κρατη της βορειας ευρωπης,ενω στην Αθηνα ειχαμε +20μεσα Δεκεμβριου :rockon:.Στην Ρωσια ο κοσμακης τρωει κατι παλιοφαγητα που οι Ελληνες ουτε στις γατες δεν τα δινουμε :2funny:
Αλλα δεν γαμαμε Ελλαδα.Δυστυχως ειναι μια πικρη αληθεια. :- Αρα αν γινοταν αυτο που λεει ο Δημητρακης στα βιντεακια του να φερουμε Ελλαδα γκομενες απο παντου να γεμισει ο τοπος αυτη η χωρα θα ηταν ενας επιγειος παραδεισος. :helpplea:
Επισης εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που γραφετε εδω μεσα οτι και να λετε στο τελος αποδεικνυεται οτι εισαστε μετριοι και κατω αντρες,αρα εισαστε αναγκασμενοι να πληρωνεται τις γκομενες[ειναι κι αυτο μια πικρη αληθεια] Αυτα τα ολιγα  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom