Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις...
Ίδιες πάνω κάτω ηλικίες που μου λένε τα ίδια....
Τα αγγλικά μου είναι σε νηπιακό επίπεδο,απ ότι κατάλαβα ψάχνει για δουλειά  :think: εξήγησε μου τι ακριβώς θέλει.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τα αγγλικά μου είναι σε νηπιακό επίπεδο,απ ότι κατάλαβα ψάχνει για δουλειά  :think: εξήγησε μου τι ακριβώς θέλει.
ψαχνει λεει για αντρα για παντα για να ξεφυγει απ αυτη τη δουλειά.πιπες δηλαδη.χρημα θελει να της στειλει ο γαμπρός

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ψαχνει λεει για αντρα για παντα για να ξεφυγει απ αυτη τη δουλειά.πιπες δηλαδη.χρημα θελει να της στειλει ο γαμπρός
Χρήματα δεν στέλνουμε ποτέ. ΝΟΜΌΣ Ακόμα και το εισιτήριο της η την βίζα της τα πληρώνουμε εδώ. Υπάρχει στην Ουκρανία ολόκληρη βιομηχανία με μεγάλα κέρδη που εκμεταλλεύεται ανυποψίαστους γαμπρούς. Στέλνεις τα λεφτα και το μόνο που θα λάβεις είναι υποσχέσεις και τίποτα άλλο. 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Ρε Τάσο Νταβάριτς χωρίς ΑΑΑ δεν γίνεται 
Χαχα σωστα νυκτερε αλλα ειναι αυτος,απλα αλλαζει τον τροπο γραφης για να μην τον καταλαβουμε  :2funny:
Τις ιδιες μαλακιες λεει οπως παλια σε γενικες γραμμες,το νοημα ειναι ακριβως το ιδιο. Αλλωστε ειμαι ισως ο μονος που ειχα την τιμη  :grin: να τον γνωρισω απο κοντα πριν δυο περιπου χρονια στο κισιναου. Ειχε ραντεβου και με ενα μπαζο μια χοντρη στο mojito  :grin: ασε τι λεει και τι γραφει εδω ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χρήματα δεν στέλνουμε ποτέ. ΝΟΜΌΣ Ακόμα και το εισιτήριο της η την βίζα της τα πληρώνουμε εδώ. Υπάρχει στην Ουκρανία ολόκληρη βιομηχανία με μεγάλα κέρδη που εκμεταλλεύεται ανυποψίαστους γαμπρούς. Στέλνεις τα λεφτα και το μόνο που θα λάβεις είναι υποσχέσεις και τίποτα άλλο. 
Φίλε  Nuhteros είμαι ήδη εδώ στο Λβίβ οπώτε δεν παίζει να στείλω τίποτα!Μεταφέρω τη συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
ποιος ειναι αυτος ο νταναριτς??τον ακουμε συνεχεια και δεν ξερουμε περι τινος πρόκειται
Παλιός παίκτης με πολλά χιλιόμετρα επί ανατολικού εδάφους και με πολλά περισότερα AAAAAAAAAAA  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλω βοήθεια από τους πιο έμπειρους τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις...
Ίδιες πάνω κάτω ηλικίες που μου λένε τα ίδια....

Είναι απλό.Θα της προσφέρεις δουλειά για εσένα στη Ρόδο με 600 ευρώ το μήνα για καθάρισμα μαγείρεμα και πίπες.Αυτό θέλει να ακούσει.Πες μωρό μου θα σου προσφέρω δουλειά.Θα δουλεύεις για εμένα.Η άλλη λύση είναι να την προτείνεις σε κάποιο γνωστό για καμαριέρα στη Ρόδομε αντάλλαγμα πίπες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ έχω γνωρίσει δίμετρο κουκλί με ελληνικά χαρακτηριστικά μάλιστα (αν και οι δύο γονείς Ουκρανοί) που μικρή είχε κάνει au-pair στην Γαλλία. ξέρει και Γαλλικά. αρραβωνιαστήκαμε χθες.

ωπ! σιδεροκεφαλος

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
Δινω tip για Κιεβο.Πολυ καλο μουνι και χωρις πολυ ανταγωνισμο πεζει στα τοπικα Karaoke club.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύποι SOS με το μαμπα δε βγαζω άκρη, σχεδόν καμια δε μιλάει αγγλικά  :headbang:

Ντέρτι εσυ πως παίζεις μπάλα χωρίς γλώσσα;