απογοητευση η λισαβωνα,ουτε ιχνος πουτανες στα παλια λιμερια.γυρισα βουκουρεστι εφυγα καλος καιρος γυρισα εχει κρυο,χιονια δεν περπατα μυγα.ακομα και στο μολλ τιποτα.δεν σκοπευω να δωσω 100 εδω σε σαλον γιατι τοσα μου ειπαν 3 που με πλισιασαν.μονος που πηγα δεν τα βρηκα,ειναι οπως κιεβ που παιρνεις πρωτα τηλεφωνο.δεν γιναιτε σχεδον ολοι δεν μιλανε αγγλικα εδω.λισαβωνα μου μιλησαν περισοτεροι αγγλικα.οι πορτογαλοι εμαθαν λογο τουρισμου,ειναι φιλικοι.ξενερωσα που ερχονταν 5-10 την μερα να προτεινουν κοκα,χασις και να μην εχει να γαμησω.αρκετη αστυνομια λισαβωνα ,αλλα οι εμποροι ελεγαν ειναι νομιμο εκει.πηρα ενα κυπριο βουκουρεστι αλλα δεν μπαινει στο βαιπερ με το κυπριακο δεν εχο το ρουμανικο του,μου ειπε με 40 βρισκει σαλον,θα περιμενω μεχρι κυριακη να γαμησω κυπρο,με γαμησαν στο καταστημα που μου αρεσε η πολιτρια,χωρις να θελω ψωνισα 1000 ευρο.το φαγητο πανακριβο,ηθελαα 60 την μερα φαι,γλυκα.βουκουρεστι περνας με 10-15 την μερα.ουτε εδω ευκολο το καμακι,εχει χαμογελα,ματιες,2 που πλισιασα δεν εδωσαν σημασια.παντως δεν ειδα τιποτα να παιζει με πουτανες στα γνωστα παρκακια που γραφει ιτερνετ,ουτε εξω απο τα χοτελ που λενε,εμειναν χρονια πισω.βλεπω κοπελες καλοντυμενες,καλες κοπελιτσες στα μολλ,εστιατορια ,παρεα με φιλες.οπεια δεις μονη εξω στο μολλ περιμενει παρεα,στον δρομο περπατανε γριγορα,δεν ειναι οπως ουκρανια που περιμενουν στο παγκακι.ουτε καμακι ειδα,ολοι παρεα.παλια πολη νεκρα,κρθο αρκρτο.ουτε πριν ειχε κοσμο.δεν ειδα ουτε τσιγγανουςμονο 2 με πλισιασε μια ομορφη για σεξ στην παλια πολη αλλα πετακτηκαν εξω αλλοι 4 και με ακολουθουσαν.ορμηξα στους μικρους λεω γιατι με παρακολουθειτε,εδιωξα την τσιγγανα,θα επερνε τα λεφτα μονο.σαλον που πηγα παλαιοτερα χαλια ηταν,για αυτο δεν παω να ξοδευομαι,αναγκαστηκα βρεθηκα εκει για να παω λισαβωνα.που θα παω ουκρανια πουτανες