Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Δινω tip για Κιεβο.Πολυ καλο μουνι και χωρις πολυ ανταγωνισμο πεζει στα τοπικα Karaoke club.
σχεδον καθολου ανταγωνισμος θα ελεγα το ειχα πει 2 μηνες πριν

το καλυτερο μερος για καμακι και για ελεθυερας βοσκης γκομενες μακραν το καραοκε
και ειδικα ενα καινουριο πολυ ιν με πολυ μουνι J.U.S.T KAFE
εγω δεν θα πω τι εκανα,,,
κοστος τραπεζιου 4.000 γριβνες....συνολικη ζημια 7500 με τα τριανταφυλα και λοιπα κερασματα
ειμασταν 3

ενδεικτικα μερικες φωτο που ηταν μπροστα μας 7 σολο γκομενες στα φτηνα τραπεζια...οπου στην συνεχεια γεμισε σχεδον αποκλειστικα με γκομενες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είναι απλό.Θα της προσφέρεις δουλειά για εσένα στη Ρόδο με 600 ευρώ το μήνα για καθάρισμα μαγείρεμα και πίπες.Αυτό θέλει να ακούσει.Πες μωρό μου θα σου προσφέρω δουλειά.Θα δουλεύεις για εμένα.Η άλλη λύση είναι να την προτείνεις σε κάποιο γνωστό για καμαριέρα στη Ρόδομε αντάλλαγμα πίπες.
βαζεις στοιχημα θα αρνηθουνε και θα θελουν εδω και τωρα τα 600?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απογοητευση η λισαβωνα,ουτε ιχνος πουτανες στα παλια λιμερια.γυρισα βουκουρεστι εφυγα καλος καιρος γυρισα εχει κρυο,χιονια δεν περπατα μυγα.ακομα και στο μολλ τιποτα.δεν σκοπευω να δωσω 100 εδω σε σαλον γιατι τοσα μου ειπαν 3 που με πλισιασαν.μονος που πηγα δεν τα βρηκα,ειναι οπως κιεβ που παιρνεις πρωτα τηλεφωνο.δεν γιναιτε σχεδον ολοι δεν μιλανε αγγλικα εδω.λισαβωνα μου μιλησαν περισοτεροι αγγλικα.οι πορτογαλοι εμαθαν λογο τουρισμου,ειναι φιλικοι.ξενερωσα που ερχονταν 5-10 την μερα να προτεινουν κοκα,χασις και να μην εχει να γαμησω.αρκετη αστυνομια λισαβωνα ,αλλα οι εμποροι ελεγαν ειναι νομιμο εκει.πηρα ενα κυπριο βουκουρεστι αλλα δεν μπαινει στο βαιπερ με το κυπριακο δεν εχο το ρουμανικο του,μου ειπε με 40 βρισκει σαλον,θα περιμενω μεχρι κυριακη να γαμησω κυπρο,με γαμησαν στο καταστημα που μου αρεσε η πολιτρια,χωρις να θελω ψωνισα 1000 ευρο.το φαγητο πανακριβο,ηθελαα 60 την μερα φαι,γλυκα.βουκουρεστι περνας με 10-15 την μερα.ουτε εδω ευκολο το καμακι,εχει χαμογελα,ματιες,2 που πλισιασα δεν εδωσαν σημασια.παντως δεν ειδα τιποτα να παιζει με πουτανες στα γνωστα παρκακια που γραφει ιτερνετ,ουτε εξω απο τα χοτελ που λενε,εμειναν χρονια πισω.βλεπω κοπελες καλοντυμενες,καλες κοπελιτσες στα μολλ,εστιατορια ,παρεα με φιλες.οπεια δεις μονη εξω στο μολλ περιμενει παρεα,στον δρομο περπατανε γριγορα,δεν ειναι οπως ουκρανια που περιμενουν στο παγκακι.ουτε καμακι ειδα,ολοι παρεα.παλια πολη νεκρα,κρθο αρκρτο.ουτε πριν ειχε κοσμο.δεν ειδα ουτε τσιγγανουςμονο 2  με πλισιασε μια ομορφη για σεξ στην παλια πολη αλλα πετακτηκαν εξω αλλοι 4 και με ακολουθουσαν.ορμηξα στους μικρους λεω γιατι με παρακολουθειτε,εδιωξα την τσιγγανα,θα επερνε τα λεφτα μονο.σαλον που πηγα παλαιοτερα χαλια ηταν,για αυτο δεν παω να ξοδευομαι,αναγκαστηκα βρεθηκα εκει για να παω λισαβωνα.που θα παω ουκρανια πουτανες

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
με γαμησαν στο καταστημα που μου αρεσε η πολιτρια,χωρις να θελω ψωνισα 1000 ευρο.

χαχαχα.τί χωρίς να θελεις;τα θελε ο κώλος σου.σου χαμογέλασε λίγο η εξωτική πωλήτρια και ακούμπησες μια ολόκληρη χήνα.για ρούχα.χαχαχα

Με μια χήνα θα μπορούσες να ξεσκιστείς στο γαμήσι χωρίς να το κουνήσεις απ την Κύπρο.

Αυτό με το Βουκουρέστι και το σαλόν.λες σε πλησίασαν.Σε έκοψαν δηλαδή στο δρόμο ότι είσαι ξένος και σου πρότειναν σαλόν.

Με όλα αυτά που γράφεις κάτι δεν πάει καλά.Χρήμα έχεις να σκορπίσεις απ ότι λες.Εμφάνιση και ηλικία κανονική είχες πει.Ρώσικα ξέρεις .Εχεις ταξιδέψει άπειρες φορές ουκρανία.ξέρεις τα κόλπα αλλά πάλι δεν σου κάθεται όπως θέλεις με το γαμήσι.

Οι άλλοι εδώ μας λένε ότι γαμούν αβέρτα μέσω μάπα πριν καν πατήσουν πόδι ή και απροετοίμαστοι.Πηγαίνουν και γαμούν την πρώτη ώρα (σ.σ. κμαν,χαχαχα).Ο καινούριος με το μάπα τα βρήκε σκούρα,πράμα αναμενόμενο.

Οπότε κάτι δεν πάει εδώ καλά.

Οι άλλοι,πλην κλώνων,τί μας λέτε επί του θέματος;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
απογοητευση η λισαβωνα,ουτε ιχνος πουτανες στα παλια λιμερια.γυρισα βουκουρεστι εφυγα καλος καιρος γυρισα εχει κρυο,χιονια δεν περπατα μυγα.ακομα και στο μολλ τιποτα.δεν σκοπευω να δωσω 100 εδω σε σαλον γιατι τοσα μου ειπαν 3 που με πλισιασαν.μονος που πηγα δεν τα βρηκα,ειναι οπως κιεβ που παιρνεις πρωτα τηλεφωνο.δεν γιναιτε σχεδον ολοι δεν μιλανε αγγλικα εδω.λισαβωνα μου μιλησαν περισοτεροι αγγλικα.οι πορτογαλοι εμαθαν λογο τουρισμου,ειναι φιλικοι.ξενερωσα που ερχονταν 5-10 την μερα να προτεινουν κοκα,χασις και να μην εχει να γαμησω.αρκετη αστυνομια λισαβωνα ,αλλα οι εμποροι ελεγαν ειναι νομιμο εκει.πηρα ενα κυπριο βουκουρεστι αλλα δεν μπαινει στο βαιπερ με το κυπριακο δεν εχο το ρουμανικο του,μου ειπε με 40 βρισκει σαλον,θα περιμενω μεχρι κυριακη να γαμησω κυπρο,με γαμησαν στο καταστημα που μου αρεσε η πολιτρια,χωρις να θελω ψωνισα 1000 ευρο.το φαγητο πανακριβο,ηθελαα 60 την μερα φαι,γλυκα.βουκουρεστι περνας με 10-15 την μερα.ουτε εδω ευκολο το καμακι,εχει χαμογελα,ματιες,2 που πλισιασα δεν εδωσαν σημασια.παντως δεν ειδα τιποτα να παιζει με πουτανες στα γνωστα παρκακια που γραφει ιτερνετ,ουτε εξω απο τα χοτελ που λενε,εμειναν χρονια πισω.βλεπω κοπελες καλοντυμενες,καλες κοπελιτσες στα μολλ,εστιατορια ,παρεα με φιλες.οπεια δεις μονη εξω στο μολλ περιμενει παρεα,στον δρομο περπατανε γριγορα,δεν ειναι οπως ουκρανια που περιμενουν στο παγκακι.ουτε καμακι ειδα,ολοι παρεα.παλια πολη νεκρα,κρθο αρκρτο.ουτε πριν ειχε κοσμο.δεν ειδα ουτε τσιγγανουςμονο 2  με πλισιασε μια ομορφη για σεξ στην παλια πολη αλλα πετακτηκαν εξω αλλοι 4 και με ακολουθουσαν.ορμηξα στους μικρους λεω γιατι με παρακολουθειτε,εδιωξα την τσιγγανα,θα επερνε τα λεφτα μονο.σαλον που πηγα παλαιοτερα χαλια ηταν,για αυτο δεν παω να ξοδευομαι,αναγκαστηκα βρεθηκα εκει για να παω λισαβωνα.που θα παω ουκρανια πουτανες

Συνημμένα

• 12208655_188822194788883_8602567305478419168_n.jpg
    12208655_188822194788883_8602567305478419168_n.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Στεφάν !!!! Με αντιγράφεις ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Με όλα αυτά που γράφεις κάτι δεν πάει καλά.Χρήμα έχεις να σκορπίσεις απ ότι λες.Εμφάνιση και ηλικία κανονική είχες πει.Ρώσικα ξέρεις .Εχεις ταξιδέψει άπειρες φορές ουκρανία.ξέρεις τα κόλπα αλλά πάλι δεν σου κάθεται όπως θέλεις με το γαμήσι.

Οπότε κάτι δεν πάει εδώ καλά.

Οι άλλοι,πλην κλώνων,τί μας λέτε επί του θέματος;

Μάλλον χρησιμοποιεί και στις ξένες γλώσσες το συντακτικό ''ιδίωμα''  του προέδρου του Εδεσσαικού.

Οπότε !!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
βγαινουν ομως ωραιοι στοιχοι ραπερ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύποι SOS με το μαμπα δε βγαζω άκρη, σχεδόν καμια δε μιλάει αγγλικά  :headbang:

Ντέρτι εσυ πως παίζεις μπάλα χωρίς γλώσσα;

Φιλαράκο απο όσα έχω διαβάσει και έχω καταλάβει τόσο στο συγκεκριμένο thread όσο και σε άλλα ξένα, αν δεν μιλάς τη γλώσσα σε επίπεδο στοιχειώδους συνεννοησης τότε για το 90% των γυναικών εκεί απλά δεν παιζεις. Απευθύνεσαι ντε φάκτο σε ένα 10% που ξέρει κάποια αγγλικά να μιλησει γεγονός που προφανώς περιορίζει πολύ τις επιλογές σου.

Και όταν λέω δεν παιζεις δεν εννοώ να πας σε ένα μπουρδέλο να γαμήσεις η να παραγγείλεις τηλεφωνικά μια τύπισα να σου έρθει στο ξενοδοχείο.Τα πολλά λόγια εκεί είναι περιτά.

Εννοώ να βγείς έξω στα clubs η στα καραοκε που γράφουν οι φίλοι παραπάνω και να κάνεις παιχνίδι με semipros η με sposnorets η με όπως αλλιώς αποκαλούν τις βιζιτούδες κουλτουριάρικα τα διάφορα threads.

Προσπάθησε απο τα sites που χρησιμοποιείς να εστιάσεις σε γκόμενες που γράφουν ότι ξέρουν καλά Αγγλικά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ούτε αυτές ξέρουν Αγγλικά. Μετά απο 2-3 μυνήματα το καταλάβαίνεις γιατί φαίνεται από το τρόπο που γράφουν ότι γράφουν στα ρώσικα και χρησιμοποιούν το google translate για να τα γυρίσουν σε αγγλικά. Θέλει προσπάθεια και ψάξιμο. Πιστέυω όμως ότι αξίζει το κόπο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σας ειπα ξανα δεν παει οπειος θελει να γαμησει κιεβο.δεν ειναι σαν το βουκουρεστι που αν πας σε ενα ταξι θα σου βρει με 100 ευρο,επιπεδο ομως οπως τις ρουμανες που εχουμε κυπρο 30 ευρο απο παλαιοτερη εμπειρια.στην παλια πολη βουκουρεστι ειναι αρκετα στριπτιζαδικα με μασαζ λενε αλλα δεν βλεπω κανενα να μπαινει μεσα απατη για τουριστες.εχουν κρακτες και σε πλισιαζουν.μου λενε μασαζ και χορους.ειπα στον ενα μην παιζεις μαζι μου θα γαμησω εδω  η σαμπανιες και χορους.πες μου καθαρα  αλλιος φευγω δεν μπαινω.λεει οχι,καταλαβε δεν ειμαι σαν τους χαζους αγγλους που κυκλοφορανε εκει.μου ειπε να σε παρω αλλο μερος με 20 κοπελες 100 ευρο.ειπα ευχαριστο παω και στους ταξιτζηδες.την δευτερη μερα ειδα 3 κατω του μετριου η μια οι αλλες τιποτα σπουδαιο ολες μισο μετρο.η μια ειταν μελαχρινακι οχι τσιγγανα,κοντοκολο.ακουγα ελεγε για σαμπανια και εκανε παραπονα,μετα λεει στα αγγλικα i like yoy καταλαβα ελεγε στην φιλη της τι εγινε με αλλον και οτι ψαρευαν για τα στριπτιζ γυρο.αμεσως χαμογελασα και μου μιλησε αμεσως,αποδειξη οτι ειχα δικαιο χαχαχα,αυτο το κοβει ο εμπειρος αμεσως.μου λενε ελα στο κλαμπ,να σου χορεψω και να σε φιλησω ,μαλακιες να σε μαδησουν να πληρωσεις σαμπανιες.ισως παω στο τελος με ταξι να πληρωσω απλα για να σας πω την πληροφορια.δεν τα γραφω για ρουμανια,γραφω εδω που γραφει η παρεα μας η αλλοι ειναι ασχετοι,οσοι πηγαν ρουμανια μπορει να ταξιδευουν μια καθε 10 χρονια,ουτε εγραψαν για καπου αλλου εμπειριες απλα την μοναδικη φορα που πηγαν εκει.για το κιεβο επανερχομαι οπειος παει αν δεν του φερουν στο ξενοδοχειο πουτανες θα μεινει αγαμητος.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
[flash=200,200][/flash]
Δινω tip για Κιεβο.Πολυ καλο μουνι και χωρις πολυ ανταγωνισμο πεζει στα τοπικα Karaoke club.
τι καλο μουνι και χωρις ανταγωνισμό; εκει μεσα προφανώς εχει γκομενοπαρεες που πσνε να τραγουδησουν.εμεις θα παμε εκει μπακουρας ξεκαρφωτος να κανουμε τι;να τραγουδησουμε για τραβηξουμε την προσοχη καμιας γκομενας;η ισως να το παιξουμε μουσικος παραγωγος και θα παμε εκει να ψαρεψουμε κανενα ταλεντο.χάχα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
[flash=200,200][/flash]τι καλο μουνι και χωρις ανταγωνισμό; εκει μεσα προφανώς εχει γκομενοπαρεες που πσνε να τραγουδησουν.εμεις θα παμε εκει μπακουρας ξεκαρφωτος να κανουμε τι;να τραγουδησουμε για τραβηξουμε την προσοχη καμιας γκομενας;η ισως να το παιξουμε μουσικος παραγωγος και θα παμε εκει να ψαρεψουμε κανενα ταλεντο.χάχα
λοιπον επειδη εχω παει με ολους τους πιθανους συνδιασμους
μονος μου
με φιλους
με γκομενα

σε λεω φιλαρακι οπως και να πας το αποτελεσμα ειναι το ιδιο
επιτυχια...εκτος αν εχεις πιει το αμιλητο νερο η αν εχεις τον ανθρωποδικτη επανω σου

το παιχνιδι ομως γινετε εως εξης...καβατζωνεις τραπεζακι....χτυπας στοχο...στελνεις 2-3 τριανταφυλλα 100 γριβνες το κομματι..το καλεις στο τραπεζι σου για ποτακι...ε μετα ρε φιλε τι΄να στον πιασουμε και να στο βαλουμε μεσα στο μουνι της;

γενικα ειναι τα ποιο καλα μερη για καμακι καμακι...οχι ομως και τα ποιο φτηνα....τα καλα καραοκε βαρανε 1000αρικο το κεφαλι για κλεισιμο τραπεζιου,,,αλλα εκει ομως μπορεις να επιβεβαιωσεις τον αντρισμο σου οτι ντεμεκ την γκομενα την εβγαλες τσαμπα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
εγώ έχω γνωρίσει δίμετρο κουκλί με ελληνικά χαρακτηριστικά μάλιστα (αν και οι δύο γονείς Ουκρανοί) που μικρή είχε κάνει au-pair στην Γαλλία. ξέρει και Γαλλικά. αρραβωνιαστήκαμε χθες.
σιδερο στη μεση σου γαμπρε

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
λοιπον επειδη εχω παει με ολους τους πιθανους συνδιασμους
μονος μου
με φιλους
με γκομενα

σε λεω φιλαρακι οπως και να πας το αποτελεσμα ειναι το ιδιο
επιτυχια...εκτος αν εχεις πιει το αμιλητο νερο η αν εχεις τον ανθρωποδικτη επανω σου

το παιχνιδι ομως γινετε εως εξης...καβατζωνεις τραπεζακι....χτυπας στοχο...στελνεις 2-3 τριανταφυλλα 100 γριβνες το κομματι..το καλεις στο τραπεζι σου για ποτακι...ε μετα ρε φιλε τι΄να στον πιασουμε και να στο βαλουμε μεσα στο μουνι της;

γενικα ειναι τα ποιο καλα μερη για καμακι καμακι...οχι ομως και τα ποιο φτηνα....τα καλα καραοκε βαρανε 1000αρικο το κεφαλι για κλεισιμο τραπεζιου,,,αλλα εκει ομως μπορεις να επιβεβαιωσεις τον αντρισμο σου οτι ντεμεκ την γκομενα την εβγαλες τσαμπα
τριανταφυλλα;εχει και και πιατα για σπασιμο στο καραοκε;χαχα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
τριανταφυλλα;εχει και και πιατα για σπασιμο στο καραοκε;χαχα
τωρα εσυ κανεις χαβαλε...αλλα θα το προσπερασω...ναι εχει κοπελου που πουλανε τριασνταφυλλα στα νυχτερινα κεντρα στην ουκρανια....οχι ομως σε πανερι σαν τα δικα μας αλλα με το κοτσανι τους για βαζο

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Παντως το ξυλο παραμονευει στη γωνια στο κιεβο αν τα ανακατεύεις και πολυ.απο καμια γκομενα που στην στηνει με το γκομενο,λαθος ωρα λαθος σημειο...

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
419
Πόντοι
26
τωρα εσυ κανεις χαβαλε...αλλα θα το προσπερασω...ναι εχει κοπελου που πουλανε τριασνταφυλλα στα νυχτερινα κεντρα στην ουκρανια....οχι ομως σε πανερι σαν τα δικα μας αλλα με το κοτσανι τους για βαζο
Αστους να πανε να φανε τα ποδια τους στο ξερο.Αμετανοητοι οι Ελληναραδες

D

dude901123

Επισκέπτης
Τύποι SOS με το μαμπα δε βγαζω άκρη, σχεδόν καμια δε μιλάει αγγλικά  :headbang:

Ντέρτι εσυ πως παίζεις μπάλα χωρίς γλώσσα;

Είναι μεγάλο θέμα η γλώσσα.. απλά ψάχνεις αυτές που τα κουτσομιλάνε και έχεις ένα καλό παραμυθάκι. Δεν μπαίνεις σε βαθιές αναλύσεις περί πολιτικής και οικολογίας. Στα βασικά που δείχνουν πως είσαι σοβαρός και ψάχνεις κάτι σοβαρό. Επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση, ηλικία, όνομα και τέλος τι ψάχνεις-ει. Αυτά πολλές ακόμη και χωρίς αγγλικά τα ψιλομιλάνε. Σιγουρα όμως η έλλειψη γλώσσας μειώνει τις επιλογές μας δραμματικά. Αν μιλούσα ρώσικα νομίζω θα είχα.. κάνει παπάδες. Αλλωστε μερικές φορές περνάς ένα μήνυμα ποιος είσαι και τι ψάχνεις και τα άλλα δεν έχουν σημασία.. Συναντιέσαι και αν αρέσετε ο ένας στον άλλο δεν χρειάζεται να πεις και πολλά.. μετά από ένα καφέ και ένα γεύμα.. πατε ξενοδοχείο γιατί είσαι κουρασμένος από το ταξίδι και γιατί δεν έχεις σκοπό να φας όλη τη μέρα σου με μια που μπορεί στο τέλος να μην σου κάτσει. Να το θυμάσαι αυτό.. αν μετά από 2,3 ώρες που είστε μαζί άντε 4 το μέγιστο της πεις να πάτε ξενοδοχείο γιατί είσαι κουρασμένος και θέλεις λίγο να ξεκουραστείς και προβάλει δικαιολογίες.. είναι χαμένη υπόθεση, μην ασχολείσαι παραπάνω. Έκτος και αν θέλεις να παίξεις μόνο με μια, δυο και να το κυνηγήσεις μέχρι τέλους. Σε κάποιες περιπτώσεις, και οχι λίγες, μιλούσαμε με google translator. Πολλές φορές όσο λιγότερο μιλάς τόσο καλύτερα. Κάποια στιγμή μετά από 1,5 ώρα αν αρέσετε ο ένας στον άλλο και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε.. λογικό ειναι να πάτε για sex.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom