αυτό λέμε.τζάμπα γράφεις τα σεντόνιαΤο δε δικαίωμα στη μαλακία είναι αναφαίρετο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπραβο φιλε ετσι να λες.ολοι οι ξενοι λενε εχω δουλειες εδω,νομιζουν ετσι θα δειξουν οτι εχουν λεφτα και θα γλυκαθουνε οι γκομενες.αντιθετα στο πρωτο τεστ που θα σου ανοιξουν σαμπανιες στα εστιατορια θα γινεις απο μονος εξαφανιζολ.ρωτας πλιροφοριες απο ντερτι που παιζει επαρχια απο ιτερνετ.ο ντερτι δεν θεωρειτε μαχιμος,δεν καμακωνει στον δρομο οπως θες να παιξεις εσυ.τι σχεση ζητας?η μονη σχεση που θα εχεις με αυτες που θα μιλησεις θα ειναι οικονομικη συμφωνια.νορμαλ γκομενα δεν γνωριζεις,ουτε θα σου μιλησει καμια δεν πα να εισαι ο μπρατ πιτ.διαβασε απο την αρχη και λεμε συνεχεια τα ιδια.οτι και να τους πεις τα ακουσαν 30 χρονια πιο πριν απο χιλιαδες ξενους,θελουν αποδειξη εδω και τωρα.αν θελεις να κανεις καλη εντυπωση παρε της κοπελας ενα αιφουν να δειξεις οτι θες σχεση και σοβαρα χαχαχααχΦίλε πρεπει να εχεις πολυ δυνατή εμφάνιση στο εχω ξαναπεί, μην υποθέτεις οτι αυτα που κανεις μπορούμε να τα κάνουμε ολοι... Προςωπικα χωρίς μπλα μπλα δύσκολα θα βγάλω κατι...
Τελος πάντων, να σε ρωτησω, τι παραμύθι τους πουλας; Επισης, τι παραμύθι εχεις δει να μη δουλεύει; Εγω τους λεω οτι έρχομαι για δουλεια και οτι θα έρχομαι συχνά πλέον κα ψάχνω σχεση. Αυτο το παραμύθι χρησιμοποιω πάντα εκτός έδρας, το θέμα ειναι οτι στο μαμπα δεν εχω καταφέρει προς το παρόν να κανω μια στοιχομυθια της προκοπής.
Ερώτηση: αυτές που λενε πως ψάχνουν για σπόνσορα τι εννοούν; Πως δουλεύει αυτο το αλισβερίσι; Για τι ποσα μιλαμε; Ισως να μη με χάλαγε και κατι τέτοιο...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μετα τους καυγάδες έχουμε τα σεντόνια ρε τύπε αφου σε αρέσουν τόσο τα κατεβατά πανε άνοιξε ενα δικό σου θέμα να γράφεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου!
Όσον αφορά το Κιέβο τωρα, που να μείνω, σε ποια περιοχή; Αξίζει να παω και Οδυσσο η δεν εχει νόημα με τέτοιο ψωλοκρυο; Επισης, μπορώ να αγοράσω SIM card για το κινητό προπληρωμένη (για Ίντερνετ) και που;
Οι ''αμπλελοφιλοσοφίες'' μου αποσκοπούν στο να ενημερώσουν κάποιους σαν εσένα που ουτε καν τον όρο sponsoret δεν γνώριζες.
Είναι φανερό ότι βαριέσαι να διαβάζεις και τα θέλεις όλα γρήγορα και στο πιάτο.
Εύχομαι να μη το βρείς μπροστά σου.
Μετα τους καυγάδες έχουμε τα σεντόνια ρε τύπε αφου σε αρέσουν τόσο τα κατεβατά πανε άνοιξε ενα δικό σου θέμα να γράφεις τις αμπελοφιλοσοφίες σου!
Όσον αφορά το Κιέβο τωρα, που να μείνω, σε ποια περιοχή; Αξίζει να παω και Οδυσσο η δεν εχει νόημα με τέτοιο ψωλοκρυο; Επισης, μπορώ να αγοράσω SIM card για το κινητό προπληρωμένη (για Ίντερνετ) και που;
Κέντρο Κρεσάτικ.Παντού στο κέντρο έχει μαγαζιά κινητής.Κάρτες Kievstar πουλάνε και στο αεροδρόμιο στις αφίξεις αλλά την τελευταία φορά δεν τους είδα ίσως και να έκλεισαν.Αλλά αν φτάσεις πριν τις 20:00 σίγουρα θα πετύχεις ανοιχτά μαγαζιά κινητής στην Κρεσάτικ.Το ίντερνετ είναι παμφθηνο στην Ουκρανία άνετα φορτώνεις 2 GB.Με 100 γκρίβνυα ανανεώνεις το kredit και συνήθως φτάνει για μερικές μέρες.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ασ παει σοφια να γαμησει σιγουρα.ακου παραμθι στο κιεβο,σχεση και μαλακιες.οι πιο φτηνιαρες θα ειναι μαζι σου 10 μερες οσο σπονσαρεις μετα που φευγεις στον επομενο ξενο.
Οι ''αμπλελοφιλοσοφίες'' μου αποσκοπούν στο να ενημερώσουν κάποιους σαν εσένα που ουτε καν τον όρο sponsoret δεν γνώριζες.
Είναι φανερό ότι βαριέσαι να διαβάζεις και τα θέλεις όλα γρήγορα και στο πιάτο.
Εύχομαι να μη το βρείς μπροστά σου.
Κοίταξε βασικά οι ξένοι που σπισκέπτονται σεξοτουριστικώς την Ουκρανία μπλέκουν σε μια μορφή σπόνσορινγκ κατά 90%.Και να μη θες αυτή θα ζητήσει κάποια στιγμή λεφτά.
Πολωνία μόνο άρχοντες σπονσοράρουν είναι γενικά ψιλοάγνωστος προορισμός με εξίσου πολλές πρόθυμες γυναίκες απλά οι ξένοι δεν το ξέρουν πάνε για σχέσεις,one night stands κτλ.
μπραβο φιλε ετσι να λες.ολοι οι ξενοι λενε εχω δουλειες εδω,νομιζουν ετσι θα δειξουν οτι εχουν λεφτα και θα γλυκαθουνε οι γκομενες.αντιθετα στο πρωτο τεστ που θα σου ανοιξουν σαμπανιες στα εστιατορια θα γινεις απο μονος εξαφανιζολ.ρωτας πλιροφοριες απο ντερτι που παιζει επαρχια απο ιτερνετ.ο ντερτι δεν θεωρειτε μαχιμος,δεν καμακωνει στον δρομο οπως θες να παιξεις εσυ.τι σχεση ζητας?η μονη σχεση που θα εχεις με αυτες που θα μιλησεις θα ειναι οικονομικη συμφωνια.νορμαλ γκομενα δεν γνωριζεις,ουτε θα σου μιλησει καμια δεν πα να εισαι ο μπρατ πιτ.διαβασε απο την αρχη και λεμε συνεχεια τα ιδια.οτι και να τους πεις τα ακουσαν 30 χρονια πιο πριν απο χιλιαδες ξενους,θελουν αποδειξη εδω και τωρα.αν θελεις να κανεις καλη εντυπωση παρε της κοπελας ενα αιφουν να δειξεις οτι θες σχεση και σοβαρα χαχαχααχ
Μπορείς να καμακώσεις στο δρόμο αλλά χρειάζονται skills.Εγώ όταν ήμουνα 30 χρονών έβγαζα μια γκόμενα το τριήμερο από καμάκι στο δρόμο.Ελιωνα βέβαια σόλες στο περπάτημα πρέπει να ξέρεις να κινείσαι να μη μένεις πολύ στο ίδιο μέρος να μη σε πάρουν χαμπάρι κτλ.
Επίσης Ουκρανία για να καμακώσεις στο δρόμο πρέπει να είσαι πολύ καλοντυμένος.Αλλά μουνί βγαίνει στάνταρ.Οπως και Τσεχία και Πολωνία όπου οι γκόμενες έχουν πιο πολλή εμπιστοσύνη.
Εννοείς μην σε πάρουν χαμπάρι οι γκόμενοι και αρπάξεις κανένα βρωμόξυλο.... να μη σε πάρουν χαμπάρι κτλ.
Εννοείς μην σε πάρουν χαμπάρι οι γκόμενοι και αρπάξεις κανένα βρωμόξυλο.
Οι γκόμενοι κοιμούνται ύπνον βαθύ.Ολες οι Σλάβες κερατώνουνε μάλλον το έχουν συνηθίσει.
Απλά δεν μπορείς να γυρνάς στην ίδια πλατεία π.χ. 3 ώρες καμακώνοντας γιατί κάποιοι θα σε παρατηρήσουνε οπότε γίνεσαι γρήγορα γνωστός.Πρέπει συνέχεια να αλλάζεις μέρη.
Στο street καμάκι πολλές φορές έχεις τρομερή πίεση χρόνου π.χ. έχεις ένα λεπτό να πάρεις το τηλέφωνο από τη γκόμενα πριν φτάσει το λεωφορείο.Οπότε πρέπει να είσαι τρομερά συγκεντρωμένος και να λες τα σωστά πράγματα.
Μπορεί να τύχουν και απρόοπτα ένα τηλεφώνημα στο κινητό από το γκόμενο ή τη φίλη και το καμάκι πάει περίπατο.Τα απρόοοπτα είναι στο πρόγραμμα.Το χειρότερο είναι οι ζήτουλες που σου μπλοκάρουν το καμάκι επίτηδες για να τους δώσεις λεφτά και να τους ξεφορτωθείς.
δηλαδή πόσο χρόνο δράσης δίνεις σε μια πλατεία;Οι γκόμενοι κοιμούνται ύπνον βαθύ.Ολες οι Σλάβες κερατώνουνε μάλλον το έχουν συνηθίσει.
Απλά δεν μπορείς να γυρνάς στην ίδια πλατεία π.χ. 3 ώρες καμακώνοντας γιατί κάποιοι θα σε παρατηρήσουνε οπότε γίνεσαι γρήγορα γνωστός.Πρέπει συνέχεια να αλλάζεις μέρη.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν εχουν μονιμο γκομενο τετειες,αλλα καπειος που της γαμα θα του σφυριξουν να σε ληστεψουν.μου το εκανε ενας,εφερε την γκομενα του πως θα μου την γνωριζε σαν φιλη του.αμεσως το καταλαβα.αυτη δεν ερχοταν μετα σπιτι μονη,ελεγε και αυτος μαζι.μου ετυχαν πολλα τετεια πιο παλλιαΕννοείς μην σε πάρουν χαμπάρι οι γκόμενοι και αρπάξεις κανένα βρωμόξυλο.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κοίταξε βασικά οι ξένοι που σπισκέπτονται σεξοτουριστικώς την Ουκρανία μπλέκουν σε μια μορφή σπόνσορινγκ κατά 90%.Και να μη θες αυτή θα ζητήσει κάποια στιγμή λεφτά.
Πολωνία μόνο άρχοντες σπονσοράρουν είναι γενικά ψιλοάγνωστος προορισμός με εξίσου πολλές πρόθυμες γυναίκες απλά οι ξένοι δεν το ξέρουν πάνε για σχέσεις,one night stands κτλ.
Δεν ξέρω για 90%, αλλά σίγουρα τα ποσοστά είναι υψηλά.
Αυτό ξαναεγραψα στα ( σεντόνια) , που λίγο πολύ σε όλους γνωστό είναι.
Αλλά οι ξερόλες ως έξυπνα πουλια αδιαφορούν και το θεωρούν τετριμένο.
Τα έξυπνα όμως πουλιά τελικά απο τη πούτσα πιάνονται.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε κμαν εδωσε σε 300 ατομα το κινητο της η γκομενα,θα παιξεις λοττο να περιμενεις να κατσει η τυχη πανω σου χαχαχαχα
δηλαδή πόσο χρόνο δράσης δίνεις σε μια πλατεία;
Αν είναι μεγάλη η πλατεία όπως στο Λβωφ δύο ώρες.Μετά πρέπει να μετακινηθείς.
Στα malls παραπάνω ίσως και 5 ώρες σε μέρη όπως η Galeria Krakowska.Στα malls μπορείς να κινείσαι μεταξύ μαγαζιών και να χάνεσαι ή να καμακώνεις στα Starbucks στα Mc Donalds κτλ.Το μείον στα κλαμπ είναι οτι έχουν κάμερες οπότε μπορεί να προσελκύσεις την προσοχή των σεκιουριτάδων.Πριν αρχίσεις το καμάκι καλό είναι να εντοπίσεις πού βρίσκονται οι κάμερες και πού είναι οι security.
Υπάρχουν φανταστικά malls στην Πολωνία όπου μπορείς να κάνεις καμάκι όλη μέρα.σίγουρα όμως πρέπει να πας και κεντρική πλατεία,πανεπιστήμιο,κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό,σταθμό λεωφορείων,κεντρικές στάσεις τραμ.Αυτά είναι έξοχα μέρη για καμάκι.
Το απόγευμα βέβαια Pijalna καφέ κτλ.Το καλύτερο καφέ για καμάκι είναι τα Starbucks έχουν ιδεώδη δομή.
Ενα έμπειρο καμάκι αμέσως πιάνει την κυκλοφορία του μουνιού πού δηλαδή εμφανίζονται τα περισσότερα διαθέσιμα μουνιά σε μονάδα χρόνου και καθορίζει τις θέσεις και τους χρόνους καμακιού με το pussy flow.Γενικά το follow the pussy είναι σωστή ιδέα όπου βλέπεις μουνιά να μπαίνουν μπαίνεις και εσύ γιατί πιθανώς εκεί βρίσκονται και άλλα μουνιά οπότε είναι ιδανικό μέρος για μουνάκηδες.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
διαβασα τωρα τα μυνηματα του δυσκοληεγραφη τωρα περιπου για να τον ψυχολογισω.δεν εχει ιδεα για το αντικειμενο εδω,αμφιβαλω αν πηγε ποτε του εκτος ελλαδας.δεν γραφει καμια εμπειρια για πουθενα.φιλε τραβα μεταξουργιο και ασε τις ουκρανιες,θα σε παρουμε και στον λαιμο μας χαχαχαχ.αντε γεια,παω βολτα στο μολλ του ουνιρι αν και ειναι κρυο.ολα οσα εγραφαν σγια ρουμανια οτι κανουν πιατσα ουτε για δειγμα δεν ειδα,ουτε αλλες 2 φορες.μασαζ ολοι μου λενε 100 γιατι ειμαι ξενος.
ρε κμαν εδωσε σε 300 ατομα το κινητο της η γκομενα,θα παιξεις λοττο να περιμενεις να κατσει η τυχη πανω σου χαχαχαχα
Για να σου δώσει το κινητό θα πει οτι κατ αρχήν έχει κάποιο ενδιαφέρον.Στην Ουκρανία το 30% των τηλεφώνων οδηγεί σε ραντεβού στην Πολωνία μόνο το 10% αφού ότα φεύγεις χάνει τον ενθουσιασμό.Στην Πολωνία όμως τσιμπάς πολύ περισσότερα τηλέφωνα Ουκρανία μάξιμουμ 3 τη μέρα.
Γενικά όλα έχουν σχέση με το μουνί.Η είσαι μουνοκυνηγός ή δεν είσαι.Οταν ήμουνα με το Σεβαλιέ στην Κρακοβία έβλεπα παντού γύρω μου γερόντια αξιοπρεπείς τουρίστες,χοντρές και άσχημες με ωραίους άντρες.Οταν κυκλοφορούσα στα ίδια μέρη μόνος μου έβλεπα παντού γύρω μουνάρες μόνες.Γιατί ακολουθούσα τα ίχνη του μουνιού και η πρόσληψη παραστάσεων άλλαζε.
Γενικά εστιάζω σε μία πόλη μόνο στους στόχους αγνοώντας το υπόλοιπο ουδετεροποιητικό περιβάλλον.Βλέπω παντού μουνάκια,σεμιπρος,πουτανίτσες,κωλοπετσωμένες νυμφομανείς,βλάχες κτλ.Το μάτι μου πέφτει αμέσως στα σωστά σημεία.
Δεν ξέρω για 90%, αλλά σίγουρα τα ποσοστά είναι υψηλά.
Αυτό ξαναεγραψα στα ( σεντόνια) , που λίγο πολύ σε όλους γνωστό είναι.
Αλλά οι ξερόλες ως έξυπνα πουλια αδιαφορούν και το θεωρούν τετριμένο.
Τα έξυπνα όμως πουλιά τελικά απο τη πούτσα πιάνονται.
Αυτοί που είναι νεώτεροι και πάνε για καμάκι,σχέσεις κτλ συνήθως ταξιδεύουν Πολωνία.Τσεχία,Σλοβακία ή Βαλτική.Οι μεγαλύτεροι και ματσώ που ενδιαφέρονται για σπόνσορινγκ συνήθως πάνε Ουκρανία.Βέβαια μπορείς άνετα και να κάνεις ρομαντικό σεξοτουρισμό Ουκρανία ή να σπονσοράρεις Πολωνία εγώ είμαι equal opportunity.Μιλάμε όμως για το συνήθως συμβαίνον.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Το βασικότερο και εκ των ουκ άνευ skill που γράφεις είναι η γλώσσα.Μπορείς να καμακώσεις στο δρόμο αλλά χρειάζονται skills.Εγώ όταν ήμουνα 30 χρονών έβγαζα μια γκόμενα το τριήμερο από καμάκι στο δρόμο.Ελιωνα βέβαια σόλες στο περπάτημα πρέπει να ξέρεις να κινείσαι να μη μένεις πολύ στο ίδιο μέρος να μη σε πάρουν χαμπάρι κτλ.
Επίσης Ουκρανία για να καμακώσεις στο δρόμο πρέπει να είσαι πολύ καλοντυμένος.Αλλά μουνί βγαίνει στάνταρ.Οπως και Τσεχία και Πολωνία όπου οι γκόμενες έχουν πιο πολλή εμπιστοσύνη.
Εσύ στοιχειωδώς τη γλώσσα τη ξέρεις, όπως γράφεις !!! Οποτε μπορείς σε κάποιο βαθμό και να λειτουργήσεις όπως λες.
Η πλειοψηφία όμως των φίλων εδώ μέσα δεν ξέρει τίποτα απο γλώσσα.
Πως να τη πέσει και τι να πεί ?? Το πιθανοτερο είναι η να τον αγνοήσουν, η να φάει καμμιά τσάντα στο κεφάλι αν γίνει φορτικός!!
Η πρακτική των καμακιων της δεκαετίας του 70 και του 80, στη πλατεία Συντάγματος που την έπεφταν σε γριές τουρίστριες με τους ελληνοαγλικούς διαλόγους ( με σήμα το τσολιά ) στη κωλότσεπη μαλλον δεν έχει πέραση εκεί !!!
Το βασικότερο και εκ των ουκ άνευ skill που γράφεις είναι η γλώσσα.
Εσύ στοιχειωδώς τη γλώσσα τη ξέρεις, όπως γράφεις !!! Οποτε μπορείς σε κάποιο βαθμό και να λειτουργήσεις όπως λες.
Η πλειοψηφία όμως των φίλων εδώ μέσα δεν ξέρει τίποτα απο γλώσσα.
Πως να τη πέσει και τι να πεί ?? Το πιθανοτερο είναι η να τον αγνοήσουν, η να φάει καμμιά τσάντα στο κεφάλι αν γίνει φορτικός!!
Η πρακτική των καμακιων της δεκαετίας του 70 και του 80, στη πλατεία Συντάγματος που την έπεφταν σε γριές τουρίστριες με τους ελληνοαγλικούς διαλόγους ( με σήμα το τσολιά ) στη κωλότσεπη μαλλον δεν έχει πέραση εκεί !!!
Και εγώ παλιά δεν ήξερα ρωσικά και την έπεφτα στα αγγλικά.Ενα 20% μιλάνε σπαστά αγγλικά.Υστερα μπορεί να πέσεις σε φοιτήτριες αγγλικής φιλολογίας(δεν πιστεύεις πόσο χάλια μιλάνε μετά από 5 χρόνια σπουδών) ή γκόμενες που έμαθαν αγγλικά γιατί ενδιαφέρονται για ξένους.
Απλά πρέπει να έχεις κίνηση είναι πάρα πολύ κοπιαστικό.Για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να κινείσαι κάπου 10 ώρες τη μέρα εδώ και εκεί.
Γίνονται και τρελά βέβαια όπως η γκόμενα που τη γνώρισα στη στάση του λεωφορείου 9 η ώρα το πρωί με φίλησε επί τόπου στο στόμα και με τράβηξε από το χέρι να πάμε στο ξενοδοχείο για γαμήσι.Στις σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά.Η την άλλη που γνώρισα στην Electricka Τερνόπιλ Λβωφ της είπα να έρθει να κάτσει δίπλα μου και μετά από μία ώρα τη δαχτύλιαζα ενώ βογγούσε ελαφρά για να μην πάρχουν χαμπάρι οι συνεπιβάτες στα διπλανά καθίσματα τι συνέβαινε.
Γενικά σαν ψωλέας πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα μου έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα είναι μέρος της εμπειρίας από το slavic chic.
Βέβαια να δαχτυλιάζεις γκόμενες που γνώρισες επί τόπου στα λεωφορεία και στα τρένα θέλει αρκετή εμπειρία.Θυμάμαι μια φορά ανοίγω ένα κουπέ στο τρένο Κίεβο Πράγα και βλέπω μια ξανθιά Τσέχα με τα εσώρουχα χαμογελαστή ενώ η κόρη της κοιμόταν.Ημουνα έτοιμος να ζητήσω άδεια να χωθώ δίπλα αλλά έπιασα απλώς την κουβέντα κώλωσα.Αν έμπαινα σίγουρα θα έριχνα πούτσο η γκόμενα ήταν με διαφανή κυλότα και το σουτιέν.Γενικά στις σλαβικές χώρες παίζουν απίστευτα χυμεία στην επαρχία μπορεί να δεις την εικοσάχρονη με το βυζί έξω να θηλάζει στο λεωφορείο και κανείς να μη δίνει σημασία.
Τσεχία που έμενα στο σπίτι γκόμενας έβλεπα τη γειτόνισσα να λιάζεται γυμνή στη βεράντα.Αν πας σε λίμνες,πάρκα και ποτάμια κάνουν συχνά μπάνιο και ηλιοθεραπεία γυμνές.Λίγη βότκα να κουβαλήσεις π.χ. Λευκορρωσία και όλα γίνονται.
Πρέπει όμως να ξέρεις και τι να πεις ακριβώς παίζει ρόλο ο τόνος της φωνής οι κινήσεις του σώματος το βλέμμα κτλ.Πρέπει να κερδίσεις αμέσως την εμπιστοσύνη και μετά να τις γοητεύσεις.Παλιά μου φαινότνα πολύ εύκολο.Τώρα που μεγάλωσα χρησιμοποιώ σαν όπλο τα λεφτά τους λέω πάμε βόλτα στα μαγαζιά να ψωνίσουμε κτλ.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Και εγώ παλιά δεν ήξερα ρωσικά και την έπεφτα στα αγγλικά.Ενα 20% μιλάνε σπαστά αγγλικά.Υστερα μπορεί να πέσεις σε φοιτήτριες αγγλικής φιλολογίας(δεν πιστεύεις πόσο χάλια μιλάνε μετά από 5 χρόνια σπουδών) ή γκόμενες που έμαθαν αγγλικά γιατί ενδιαφέρονται για ξένους.
Απλά πρέπει να έχεις κίνηση είναι πάρα πολύ κοπιαστικό.Για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να κινείσαι κάπου 10 ώρες τη μέρα εδώ και εκεί.
Και πως θα τις ''εντοπίσεις'' ρε φιλαράκο αυτές στα πάρκα στις πλατείες , στα malls κλπ ??
Η μόνη μέθοδος είναι η δοκιμή και η απόρριψη !!! Αν το κάνεις χαρά στο κουράγιο σου.
Προσωπικά δεν προτίθεμαι να κάνω τον μαραθωνοδρόμο ( ιδίως εν μέσω ψωλόκρυου ) ρίχνοντας ''τουφεκιές'' δεξιά αριστερά για να καταφέρω να πηδήξω κάποια με τα χίλια ζόρια.
Το να κάνεις το κέφι σου σε τουριστική βάση και αν σου δωθεί μια ευκαιρία να την εκμεταλευτείς είναι βέβαια άλλη ιστορία.
Τουλάχιστον απο τα sites στο internet ένα βασικό φιλτράρισμα με βάση τη γλώσσα κάνεις !!
Χωρίς και αυτό να είναι πάλι απόλυτο γιατί παιζει google translate αβέρτα όπως πριν εξήγησα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41