Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Τo site βρίθει απο διαφορετικής έντασης παρόμοια φαινόμενα στα οποία παραπέμπουν με ίσως όχι ίδια αλλά αρκετά παρεμφερή σημασία τα επίθετα, σπόνσορας, πιρφόρος, αγαπούλης, μουνοδουλος κλπ Η σπονσορέτα  σε σχέση με τη  πουτάνα είναι ένα εξαιρετικά πιο επικίνδυνο βρώμικο και αδηφάγο γυναικείο είδος. Επικίνδυνο γιατί σε απομυζά οικονομικά, βρώμικο γιατί χρησιμοποιεί  το στοιχείο της υποκρισίας και της εξαπάτησης καμουφλαρισμένα μέσω της έλξης που ασκεί πάνω στον άντρα, και τέλος αδηφάγο γιατί δεν θα σταματήσει να σε απομυζά όσο της το επιτρέπεις. Το δε χειρότερο όλων, τη παραπάνω πρακτική τη θεωρεί απολύτως φυσιολογική, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις και ως επίτευγμα-επιβράβευση της θηλυκότητάς της.

Το κοινωνικό φάσμα που το παραπάνω μοντέλο εξελίσσεται είναι μεγάλο. Ξεκινάει απο τις ''σχέσεις'' μεγαλοαγροτών/τσιφλικαδων - τραγουδιάρων σκυλάδικων, διατρέχει όλο το μεσο-μεγάλο αστικό κοινωνικό χώρο όπου διάφορες αρκετά όμορφες η πολύ όμορφες κοπέλες πιστεύοντας ότι το μουνί τους είναι από χρυσάφι (καθ ' υπόδειξην και διδασκαλίαν των μανούλων τους συνήθως ) μετατρέπονται η προσπαθούν να μετατραπούν σε σπονσορέτες, και τέλος καταλήγει στις ''σχέσεις''  ευκατάστατων η πλούσιων αντρών με στριπτηζεζ και πουτάνες. Τα παραδείγματα άφθονα και δεν αξίζει να αναφερθούμε περισσότερο.

Αν το δεις από χρηματοοικονομικής απόψεως το σπονσοριλίκι δεν συμφέρει καθόλου. Ειναι κατά πολύ προτιμότερο από οικονομικής απόψεως να πληρώνεις μια επαγγελματία και να ικανοποιείς περιοδικά τις σεξουαλικές σου ανάγκες παρά να σπονσονάρεις μια μόνιμη και καλά γκόμενα που στην ουσία  σε απομυζα οικονομικά πολύ περισσότερο.

Ο λόγος που πολλοί άντρες επιλέγουν να γίνονται σπόνσορες είναι διότι μέσα απο αυτή  τη κατάσταση όπως πριν έγραψα δεν πάνε να εξυπηρετήσουν μόνο σεξουαλικές ανάγκες, που μπορούν ευκολότερα και οικονομικότερα να ικανοποιηθούν μέσω της πορνείας. Οι άντρες έχουν και άλλες ανάγκες συναισθηματικής φύσεως που προσπαθούν να ικανοποιήσουν μέσα απο το σπονσοριλίκι στη βάση βέβαια της ψευδαίσθησης, η σε πολλές περιπτώσεις στη βάση της εν γνώσει τους ψευδαίσθησης. Ετσι για παράδειγμα η σπονσορετα θα χρησιμοποιηθεί σαν ένα είδος τρόπαιου από τον σπόνσορα για να ξετινάξει από πάνω του τον τίτλο του μπάκουρου, του αγάμητου,  η του σαβουρογάμη  που ενδεχομένως του έχουν κολλήσει.

Μετά απο λίγο  ο σπόνσορας καταλαβαίνει  πολύ καλά ότι όλα τα καψουρόλογα που του πετάει ενίοτε η σπονσορέτα αποτελούν φόλες μια και υποκρύπτουν άλλη μια νεα επερχόμενη οικονομική απαίτηση. Παρόλα αυτά θέλει και έχει ανάγκη να τα ακούσει τα καψουρόλογα και ας τη φάει τη φόλα. Το πως το παίζει βέβαια δημοσίως είναι άλλη υπόθεση, όπου συνήθως αυτός εξακολουθεί να φαίνεται βαρύς και ασήκωτος ενώ η σποσνορέτα έχει και καλά πέσει στα δίχτυα του έρωτά του και το δείχνει δημοσίως και καθ' υπερβολή. Η σποσνορέτα αν κάτι ξέρει καλά, είναι να παίζει σωστά το ρόλο της.

Κάποιοι πιστεύουν, και πολύ λογικό είναι να το πιστεύουν, ότι σπονσορες η πιρφόροι η αγαπούληδες κλπ είναι μόνο αποτυχημένοι, ναυάγια, καμμένοι απο τη ζωή άντρες. Η αλήθεια είναι πιστεύω διαφορετική με βάση αυτά που βλέπω. Συνήθως σπόνσορες γίνονται σχετικά επιτυχημένοι ( τουλάχιστον οικονομικά ) άνθρωποι. Αυτό συμβαίνει διότι οι σπονσορέτες  ξέρουν που βαράνε. Απο τον κακομοίρη η το ναυάγιο τι να πάρουν ?? Απο τον φραγκάτο η τον ευκατάστατο έχουν να πάρουν πολλά. Οι ''φτωχοί'' πιρφόροι, ναυάγια, αγαπούληδες περιορίζονται στα κωλόμπαρα να νοικιάζουν μια γυναίκα προκειμένου να ακούσει το πόνο τους,  η για να ζήσουν για κανένα δίωρο τη ψευδαίσθηση φλερταρίσματος που τους προσφέρεται, αντε και κανένα ψιλό η χοντρό μπαλαμούτι, το οποίο αν καταλήξει σε αυτό που οι συναγωνιστές αποκαλούν μπριζολίδι κατατάσσει εξ ορισμού τις κωλομπαρούδες σε άλλη κατηγορία. Αντίθετα οι σπόνσορες τα σκάνε χοντρά και εν γνώση τους για να αγοράσουν ''συναίσθημα'' σε πιο μόνιμη και ''ανακοινώσιμη'' στο κοινωνικό περίγυρο τους βάση.
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

Συμπτύξατε κύριε, συμπτύξατε. Δὲν χρειάζονται τόμοι αναλύσεως.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τωρα για τις κάρτες  σιμ στο αεροδρομιο Μπαρίσπαλ του Κιέβου εχουν κλεισει ολα τα περιπτερα με καρτες εκτος απ το ψιλικατζιδικο στον τελευταίο οροφο δεξια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
αμπελοφιλοσοφιες  που ειπε και ο δυσκολη.

Αν  ηξερες ποσοι τσαμπα μαγκες / γατακια που θεωρουν αυτα που γραφω αμπελοφιλοσοφιες εχουν γινει οι καλυτεροι πελστες της western union, τοτε πιθανον να μην τα αποκαλουσες και εσυ έτσι.

Τελος παντων καθενας εχει τη γνωμη του και αυτη ειναι σεβαστη.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ελπίζω ο Chevalie να βλέπει πόσο άλλαξε το περιεχόμενο και το ύφος των συνομιλιών στις τελευταίες σελίδες. Οπού κανείς δεν προσπαθεί να το παίξει ξερόλας, όπου κανένας δεν βρίζει και δεν υποτιμάει συναγωνιστές. Μακάρι οι αγάμητοι ΑΜΕΑ να συνεχίζουν να κολυμπούν στο βούρκο της μιζέριας τους και να μην μας χαλάνε το Thread.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ελπίζω ο Chevalie να βλέπει πόσο άλλαξε το περιεχόμενο και το ύφος των συνομιλιών στις τελευταίες σελίδες. Οπού κανείς δεν προσπαθεί να το παίξει ξερόλας, όπου κανένας δεν βρίζει και δεν υποτιμάει συναγωνιστές. Μακάρι οι αγάμητοι ΑΜΕΑ να συνεχίζουν να κολυμπούν στο βούρκο της μιζέριας τους και να μην μας χαλάνε το Thread.

:thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Την ιστορία έρχομαι για δουλειά και ψάχνω σχέση.. την ακούν από όλο τον κόσμο. Όλοι οι αραβοτουρκοευρωπαίοι την ίδια ιστορία λένε. Θεωρώ πως δεν είναι καλή για 2 λόγους. α. Δεν είναι πρωτότυπη, όσο πρωτότυπη μπορεί να είναι μια ιστορία σε ένα site γνωριμιών και β. δεν δεσμεύει την κοπέλα. Αφού θα έρθεις που θα έρθεις για δουλειές.. βλέπουμε. Ο επιχειρηματίας που πάει εκεί για δουλειές συνήθως το profile του.. είναι παντρεμένος με παιδιά, ευκατάστατος και με διάφορες γκόμενες που είτε έχει, είτε θα αποκτήσει λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με χρήμα και κόσμο. Παίξε πιο αγνά και πιο συγκεκριμένα.. μια ιστορία σε στυλ.. ο κολητός μου γνώρισε μια κοπέλα από τη χώρα σου και τώρα παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδάκι είναι αυτός που μου πρότεινε αυτό το site. Και είπα να το δοκιμάσω και εγώ.. Αν έρθω θα πάρω άδεια από τη δουλειά μου για 1,2 μέρες (όσες θέλεις να διαθέσεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση) και αν η κοπέλα δεχτεί οι πιθανότητες είναι μαζί σου. Εγώ αυτό ακριβώς κάνω. Και μάλιστα αν είναι από επαρχία δίνεις ραντεβού στη μεγάλη πόλη που βολεύει εσένα. Φυσικά πληρώνεις έξοδα διαμονής.. και τίποτα άλλο. Ούτε δώρα παίρνεις, ούτε τίποτα. Αυτές θα φέρουν δωράκια.. αλλά εσύ παίξε το πως εσύ που ήρθες από Ελλάδα και έκανες τόσο μακρινό ταξίδι είσαι το δώρο για αυτήν.

Εγώ λέω οτι έρχομαι συχνά Ουκρανία για να γαμάω κοπέλες.Ολες ξέρουν γιατί είσαι εκεί.Ετσι κι αλλιώς καλύτερα να μένεις εξωτερικό παρά Ουκρανία.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ λέω οτι έρχομαι συχνά Ουκρανία για να γαμάω κοπέλες.Ολες ξέρουν γιατί είσαι εκεί.Ετσι κι αλλιώς καλύτερα να μένεις εξωτερικό παρά Ουκρανία.

Ο καθένας ότι τον βολεύει. Ο δικός μου τρόπος είναι καλός για εμένα και για όποιον θέλει να περπατήσει σε αυτό το μονοπάτι. Για άλλα μονοπάτια δεν δίνω συμβουλές και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Απλά σου λέω πως μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.. οι περισσότερες στις πρώτες συναντήσεις τρώνε το παραμύθι. Όταν βέβαια στη συνέχεια βλέπουν πως δεν ισχύει αυτό που έλεγα και αυτό που κάνω.. ναι όντως είτε με αποχαιρετούν, είτε το δέχονται και συναντιόμαστε αλλά χωρίς το παραμυθάκι πλέον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο καθένας ότι τον βολεύει. Ο δικός μου τρόπος είναι καλός για εμένα και για όποιον θέλει να περπατήσει σε αυτό το μονοπάτι. Για άλλα μονοπάτια δεν δίνω συμβουλές και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη. Απλά σου λέω πως μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.. οι περισσότερες στις πρώτες συναντήσεις τρώνε το παραμύθι. Όταν βέβαια στη συνέχεια βλέπουν πως δεν ισχύει αυτό που έλεγα και αυτό που κάνω.. ναι όντως είτε με αποχαιρετούν, είτε το δέχονται και συναντιόμαστε αλλά χωρίς το παραμυθάκι πλέον.

Οι Ουκρανές βασικά ενδιαφέρονται να μάθουν τι επάγγελμα κάνεις,πόσα βγάζεις και πόσο συχνά έρχεσαι στην Ουκρανία με αυτή τη σειρά.
Οι συζητήσεις με τις Ουκρανές είναι παιδικού τύπου όπως και με όλες τις Σλάβες γενικά.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Πολύ ήσυχα τα πράγματα και πολιτισμένα όταν απουσιάζει ο 2,9 πόντους  :2funny: Ευχαριστιέσαι να διαβάζεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ουκρανία είναι πολύ εύκολα τα πράγματα άμα έχεις ρευστό.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολα είναι.Οπου και να πας γαμάς είναι αναπόφευκτο.Το μουνί είναι δίπλα στην Ουκρανία απλώνεις το χέρι και σπαρταράει.Την επόμενη φορά πρέπει να οργανώσουμε meeting γαμιάδων στο Κίεβο συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης πάνω από πιάτα με φρέσκο ουκρανικό μουνί.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Αν  ηξερες ποσοι τσαμπα μαγκες / γατακια που θεωρουν αυτα που γραφω αμπελοφιλοσοφιες εχουν γινει οι καλυτεροι πελστες της western union, τοτε πιθανον να μην τα αποκαλουσες και εσυ έτσι.

Τελος παντων καθενας εχει τη γνωμη του και αυτη ειναι σεβαστη.
Ο ΚΑΘΕΝΑς ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟς
ΚΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ;;;;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγώ έχω στείλει αμέτρητα χρήματα μέσω western union.Πώς νομίζεις οργανώνονται τα σπονσοριλίκια?Μερικές φορές το μετάνιωσα αλλά συνήθως έτσι πρέπει να το κάνεις.
Είναι να μη βγει η φήμη οτι είσαι γενναιόδωρος.Μια Πολωνέζα μου έχει φέρει καμιά δεκαριά γκόμενες να γαμήσω.Γνωστές ξαδέρφες φίλες τα πάντα.Το ίδιο κάνουν και οι Ουκρανές.Ετσι και βγει η φήμη οτι είσαι γενναιόδωρος δεν προλαβαίνεις να γαμάς η μία φέρνει την άλλη.
Η πλάκα είναι οτι αρκετές είναι παντρεμένες ή σε δεσμούς.Ετσι και μάθαιναν οι γκόμενοι και οι σύζυγοι τι κάνουν καλά.Ευτυχως συνήθως αν τους συναντήσεις σε συστήνουν σα γνωστό.
Γενικά στις σλαβικές χώρες είναι συνηθισμένο να σου φέρνουν φίλες τους να γαμήσεις.Απίστευτα τριολέ.Βασικά κάθε σχέση σχεδόν μετατρέπεται σε τριολέ ή αρχίζει με τριολέ.Δεν είναι bi ή λεσβίες απλά τους αρέσει να γαμάς φίλες τους ή συγγενείς τους.
Τλωρα θα επιτεθώ Κίεβο σε δέκα μέρες θα γίνει ένα clusterfuck με τα αλλεπάλληλα γαμήσια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι γραφεις παλι ρε θεομουρλε μαλακα αρρωστακι

Αναβαν φωτιές κάτω από τη μηχανή να πάρει μπρος.Πρώτη φορά το έβλεπα αυτό.Τα λεωφορεία να είναι όλα μπλοκαρισμένα από τις στίβες χιονιού και η μόνη σου ελπίδα να είναι να ξεμπλοκάρει η μηχανή αλλιώς την πούτσισες εγκλωβίστηκες στο χωριό.Γενικά Πολωνία πολύ πουτσόκρυο.Καλά στα χωριά γαμάνε όλοι αβέρτα και πίνουν συνεχώς βότκα αλλιώς δεν αντέχεται.
Τώρα πρέπει να έχουν αλλάξει κάπως τα πολωνικά χωριά αυτά ήταν πριν από 10 χρόνια.Ουκρανία είναι ακόμα σε πρωτόγονη κατάσταση βλέπεις πράγματα να σου φύγει ο τάκος.Καταστάσεις δεκάτου εννάτου αιώνα.
Θα ήθελα να μείνω σε ουκρανικό χωριό θα είναι πολύ χύμα η απόλυτη εμπειρία.Ενας Ρώσος μου έλεγε στη Ρωσία παίρνουν τηλέφωνο τις γκόμενες τους χωριού ποια είναι διαθέσιμη να έρθει να τη γαμήσουν.Π.χ. παίρνει ο άλλος τη Ναταλία του λέει δεν μπορώ σήμερα είμαι με τον Αντρέι μετά παίρνει τη Μάσα δεν μπορώ είμαι με το Λεονίντ μετά τη Νατάσα και του λέει εντάξει είμαι ελεύθερη σήμερα έρχομαι.Παράδεισος μου εξηγούσε ο Ρώσος,πρέπει να είναι φοβερά στα χωριά όλοι γαμιούνται μεταξύ τους.
Και οι Πολωνέζες μου λέγανε για τα απίστευτα πουτσίδια που πέφτουν στα χωριά τις παρτούζες που γίνονται κτλ.Πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαράκο οι περισσότεροι εδώ μέσα, απο ότι έχω καταλάβει, τουρισμό η πορνοτουρισμό σκέφτονται να κάνουν στην Ουκρανία.

Δεν σκέφτονται να κάνουν τον Rambo  στο βιετνάμ !!! :2funny: :2funny:
οραια τα λες φιλε και εισαι πολυ λογικος.ο κμαν μαλακιες γραφει για καμακια,ακου πως βαδιζεις και εχεις τα χερια,κρατα και κανα μπεγλερι η κομπολοι ο μπαρπα καμακιας κμαν χαχαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
οραια τα λες φιλε και εισαι πολυ λογικος.ο κμαν μαλακιες γραφει για καμακια,ακου πως βαδιζεις και εχεις τα χερια,κρατα και κανα μπεγλερι η κομπολοι ο μπαρπα καμακιας κμαν χαχαχαχαχαχ

Αμα είσαι λογικός θα παίζεις το πουλάκι μια ζωή.Πρέπει να είσαι κάπως τρελλάκιας στην ανατολική Ευρώπη.Στις Σλάβες αρέσουν οι psycho οι παλαβοί.Κομπολόι πάει πολύ θα φας ξύλο.Απλά δεν καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί το σύστημα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και εγώ έχω στείλει αμέτρητα χρήματα μέσω western union.Πώς νομίζεις οργανώνονται τα σπονσοριλίκια?Μερικές φορές το μετάνιωσα αλλά συνήθως έτσι πρέπει να το κάνεις.
Είναι να μη βγει η φήμη οτι είσαι γενναιόδωρος.Μια Πολωνέζα μου έχει φέρει καμιά δεκαριά γκόμενες να γαμήσω.Γνωστές ξαδέρφες φίλες τα πάντα.Το ίδιο κάνουν και οι Ουκρανές.Ετσι και βγει η φήμη οτι είσαι γενναιόδωρος δεν προλαβαίνεις να γαμάς η μία φέρνει την άλλη.
Η πλάκα είναι οτι αρκετές είναι παντρεμένες ή σε δεσμούς.Ετσι και μάθαιναν οι γκόμενοι και οι σύζυγοι τι κάνουν καλά.Ευτυχως συνήθως αν τους συναντήσεις σε συστήνουν σα γνωστό.

Ετσι πρεπει να το κανεις κατα τη γνωμη σου φιλε.
Εγω με τα σπονσοριλικια διαφωνω καθετα.

Ο τροπος που περιγραφεις ειναι ο πιο ασφαλης προκειμενου εκει που πας για μαλλι να βγεις κουρεμενος.

Γιατι οπως εγραψα και πριν αν τα σκας τοσο χοντρα οσο υπαινισεσαι ο ρολος του γαμια και της γαμημενης αντιστρεφονται.

Και βεβαια οπως και εσυ πριν εγραψες ο σπονσορας ειναι το ονειρο τους.

Μονο που το δικο τους ονειρο χαλαρα γινεται ο δικος σου εφιαλτης.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το σπονσοριλικι είναι ο πιο εύκολος δρόμος.Εσύ τι πρόβλημα έχεις με το σπονσοριλικι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom