Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο έχων κασέρι γουστάρει σπονσοριλοκια,ο πτωχος πλην τιμιος η μόνη επιλογή που έχει έναι ο ποδογυρος,και η μεσαία τάξη,δηλαδή αυτοί που έχουν να βγάλουν εισιτηριό   για ουκραινα και να βγάλουν και την γκομενα για φαγητό του 20 ευρύ και να τις κάνουν τα εισιτηρια του 100άρικο και αυτοί σπόνσορα κια είναι. ....ο καθενας όπως βολευεται
παλια την βγαλαμε στα χατα κιεβο με κανα 20 ευρο κιεβο.τωρα οτι κινηται σχεδον αρπακτικο ειναι χρισατικ και αυτες που θα σε πλισιασουν η γνωρισεις δεν ειναι για ουκρανικη κουζινα αλλα σουσια,μουσια και καμια σαμπανια,κοκτειλ.απλος τιμιος ελληναρας ας παει σοφια παβτηνα τα εισητιρια με παμε διακοπες.εκει θα γαμησει με 30 ευρο καλα κοματια.να σας πω πεθυμησα την φαση σοφια αλλα μπορω και οδησσο να κανω τα ιδια.σημερα επιστρεφω κυπρο.επομενο ταξιδι οδυσσο φεβραρη η μαλον μαρτι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ''καταλάβει'' πλεον τη ζωή μας. :2funny: :2funny: :2funny:

Στη φωτογραφία φαίνεται η αποτελεσματικότατη χρήση των μέσων κοινωνικής διτύωσης από Ουκρανή γκόμενα και Ελληναρα υποψήφιο πορνοτουρίστα !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολα μέσω internet γίνονται πλεον  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 65
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ''καταλάβει'' πλεον τη ζωή μας. :2funny: :2funny: :2funny:

Στη φωτογραφία φαίνεται η αποτελεσματικότατη χρήση των μέσων κοινωνικής διτύωσης από Ουκρανή γκόμενα και Ελληναρα υποψήφιο πορνοτουρίστα !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ολα μέσω internet γίνονται πλεον  :2funny: :2funny: :2funny:
693_001.jpg

απο 50ευρω σε 20 ευρω σε 1,5 χρονο

v-dnepropetrovske-pokupali-golosa-izbirateley-za-500-griven_2.jpeg
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ποσο μετρητο προτείνεις να κουβαλαμε και σε τι ,50αρια,200αρια κτλ?
το μαξιμουμ 4000
τα αλλα κρυμενα στο διαμερισμα/ξενοδοχειο
να αλλαζετε οσα εχετε αναγκη οχι περισσοτερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
παλια την βγαλαμε στα χατα κιεβο με κανα 20 ευρο κιεβο.τωρα οτι κινηται σχεδον αρπακτικο ειναι χρισατικ και αυτες που θα σε πλισιασουν η γνωρισεις δεν ειναι για ουκρανικη κουζινα αλλα σουσια,μουσια και καμια σαμπανια,κοκτειλ.απλος τιμιος ελληναρας ας παει σοφια παβτηνα τα εισητιρια με παμε διακοπες.εκει θα γαμησει με 30 ευρο καλα κοματια.να σας πω πεθυμησα την φαση σοφια αλλα μπορω και οδησσο να κανω τα ιδια.σημερα επιστρεφω κυπρο.επομενο ταξιδι οδυσσο φεβραρη η μαλον μαρτι

Συνάδελφε, από πότε έχεις να πας στη Σόφια; Με 30 ευρώ/60 λέβα δεν γαμάς καλά κομμάτια. Τα καλά, στην μια ώρα θέλουν από 100-120 λέβα και πάνω.  :think:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αδελφε μου δεν εχει τυχει να παρω τετοια γκομενα απο το ιντερνετ για 2-3 ωρες στο κιεβο....οταν ομως πηγαμε τον δεκεμβριο 3 φιλοι μαζι...ο ενας που ηταν στην κατηγορια την δικια σου , στο θεμα της γλωσσας εννοω και μετα απο συμβουλες που ειχα δωσει απο πριν...σηκωσε τεμαχιο για το βραδυ στα 1300, οταν λεμε βραδυ 3 με 9 το πρωι....

800 με 1000 γριβνα την ωρα μου ζητάνε. Για δωσε τα φώτα σου. Αξίζει να διαπραγματευτώ κι αν ναι πως; Η μήπως τελικά να μη γαμησω να μου μείνουν και τα λεφτα  :grin:

Εντίτ: η ισοτιμία ειναι όντως 1 προς 26 που βλέπω η παίζει και καλύτερη;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
800 με 1000 γριβνα την ωρα μου ζητάνε. Για δωσε τα φώτα σου. Αξίζει να διαπραγματευτώ κι αν ναι πως; Η μήπως τελικά να μη γαμησω να μου μείνουν και τα λεφτα  :grin:

Πάνω κάτω αυτή είναι η τιμή φίξ όπως βλέπεις.όσα βγάζουν στα σαλόν περίπου.διαλέγεις και παίρνεις.έτσι πληροφοριακά δείξε κανένα προφίλ γκόμενας που παίζεις στο μάμπα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Ολα μέσω internet γίνονται πλεον  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Κοίταζε εδώ

είναι έγκυρο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Έπαιξα λίγο μάμπα μετά από καιρό που άνοιξα το λογαριασμό.καμιά 30 δολάρια ζήτησε μια μικρά ,δώρο.Δεν διευκρινίσαμε γιατί και πώς.πότε ρωτάει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τύπε μου αυτα τα ξέρω. Απλα εχω την εντύπωση πως κάποιοι είχαν αναφέρει παλιότερα πως η πραγματική ισοτιμία ειναι καλύτερη απο την επίσημη.
μην σε παρω στο λαιμό, δεν θυμαμαι καλα νομιζω  την καλυτερη ισοτιμια την ειχε στο αεροδρομιο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μην σε παρω στο λαιμό, δεν θυμαμαι καλα νομιζω  την καλυτερη ισοτιμια την ειχε στο αεροδρομιο.

Στα αεροδρόμια, συνήθως η ισοτιμία είναι σε βάρος του πελάτη. Ποτέ μην αλλάζεται μεγάλα ποσά στα αεροδρόμια,
παρά μόνο όσα χρειάζονται για μετακίνηση και εντελώς πρώτα έξοδα. Μέσα στις πόλεις, με λίγο ψάξιμο, μπορεί να δεί κάποιος
τι παίζει όντως και να κινηθεί αναλόγως. Τον Ιούνιο-Ιούλιο που βρέθει Ουκρανία, η ισοτιμία, ακόμα και στο ίδιο
ανταλλακτήριο, άλλαζε συνέχεια, πάνω-κάτω, ανα εβδομάδα.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Στα αεροδρόμια, συνήθως η ισοτιμία είναι σε βάρος του πελάτη. Ποτέ μην αλλάζεται μεγάλα ποσά στα αεροδρόμια,
παρά μόνο όσα χρειάζονται για μετακίνηση και εντελώς πρώτα έξοδα. Μέσα στις πόλεις, με λίγο ψάξιμο, μπορεί να δεί κάποιος
τι παίζει όντως και να κινηθεί αναλόγως. Τον Ιούνιο-Ιούλιο που βρέθει Ουκρανία, η ισοτιμία, ακόμα και στο ίδιο
ανταλλακτήριο, άλλαζε συνέχεια, πάνω-κάτω, ανα εβδομάδα.
δεν εχει ασχημη ισοτιμιατο Μπορισπολ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κίεβο σχεδόν παντού η ισοτιμία ίδια είναι.Ισως είναι λίγο χειρότερη στις τράπεζες από τα υπαίθρια ανταλλακτήρια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
το μαξιμουμ 4000
τα αλλα κρυμενα στο διαμερισμα/ξενοδοχειο
να αλλαζετε οσα εχετε αναγκη οχι περισσοτερα

Γενικά εγώ τα μοιράζω κάπως έτσι
1.300 ευρώ στο πορτοφόλι
2.300 ευρώ στη μια εσωτερική τσέπη του μπουφάν
3.500 ευρώ στην άλλη εσωτερική τσέπη του μπουφάν
4.200 ευρώ στη βαλίτσα
5.300 ευρώ σε κρυμμένα στο διαμέρισμα
Η λογική είναι οτι και να σου κλέψουν ένα ποσό πάντα μένουν αρκετά.Αν σε ληστέψουν στο δρόμο έχεις αρκετά για να γυρίσεις πίσω.Αν σε κλέψουν στο διαμέρισμα έχεις αρκετά πάνω σου.Κάθε ένας που θα σε κλέψει νομίζει οτι αυτό είναι όλο το ποσό που έχεις.
Κανείς δεν υποθέτει οτι κυκλοφοράς με χιλιάδες πάνω σου και έχεις πάντα πρόχειρο ρευστό για γρήγορα σπονσοριλίκια και άνετα χουβαρδαλίκια.

D

dude901123

Επισκέπτης
Γενικά εγώ τα μοιράζω κάπως έτσι
1.300 ευρώ στο πορτοφόλι
2.300 ευρώ στη μια εσωτερική τσέπη του μπουφάν
3.500 ευρώ στην άλλη εσωτερική τσέπη του μπουφάν
4.200 ευρώ στη βαλίτσα
5.300 ευρώ σε κρυμμένα στο διαμέρισμα
Η λογική είναι οτι και να σου κλέψουν ένα ποσό πάντα μένουν αρκετά.Αν σε ληστέψουν στο δρόμο έχεις αρκετά για να γυρίσεις πίσω.Αν σε κλέψουν στο διαμέρισμα έχεις αρκετά πάνω σου.Κάθε ένας που θα σε κλέψει νομίζει οτι αυτό είναι όλο το ποσό που έχεις.
Κανείς δεν υποθέτει οτι κυκλοφοράς με χιλιάδες πάνω σου και έχεις πάντα πρόχειρο ρευστό για γρήγορα σπονσοριλίκια και άνετα χουβαρδαλίκια.

Αυτό είναι το συνολικό budjet από το 2012 που έχω ξοδέψει στα ταξίδια μου. Τι να πω ρε εσύ? Είσαι άπλας. Πάνω από 1.300 σε ένα ταξίδι 10 εώς 17 ημερών δεν έχω ξοδέψει ποτέ. Το συνηθισμένο Budjet για 10 ημέρες είναι λίγο λιγότερο από 1000, στα 700-800 περίπου. Και 1300 είχα φάει σε ταξίδι 17 ημερών πηγαίνοντας με αυτοκίνητο από Β.Ελλάδα σε Plovdiv,Chisinau,Chernivcy,Lviv,Legnica,Skopje με παραμονή-διανυκτέρευση σε κάθε πόλη από αυτές που ανέφερα από 1 έως 5 ημέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom