Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Τωρα καταλαβα γιατι το μπουφαν δε το αφηνε στη γκαρνταρομπα ο κμαν και το φοραγε μεσα στο κλαμπ

Ρε Fidele, έλεος. Μπήκε ο χαζός ύστερα από 2,3 ημέρες που συνομιλούσαμε κανονικά. Θα το επιτρέψεις? Δεν σε ενδιαφέρει να ανταλάσσουμε καμιά πληροφορία αντί να μαλώνουμε με το χαζό?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Fidele, έλεος. Μπήκε ο χαζός ύστερα από 2,3 ημέρες που συνομιλούσαμε κανονικά. Θα το επιτρέψεις? Δεν σε ενδιαφέρει να ανταλάσσουμε καμιά πληροφορία αντί να μαλώνουμε με το χαζό?
Εκανα μια φοβερη αναλυση στο Thread της Ρωσσίας με αποδείξεις γιατί λες ψέματα  :2funny:Εχετε γράψει τόσες σελίδες με πράγματα άσχετα  :2funny: δεν εχει κατσει κανένας σας να δει τι θέλουν οι γκόμενες?και τι στυλ γουστάρουν?Γ'αυτό και πηγαινετε με τη χαβούζα  :vomit:με πρεζάκια και τεέιωμένες  :2funny:αντε και με καμια πουτάνα τελευταιας κατηγορίας  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εκανα μια φοβερη αναλυση στο Thread της Ρωσσίας με αποδείξεις γιατί λες ψέματα  :2funny:Εχετε γράψει τόσες σελίδες με πράγματα άσχετα  :2funny: δεν εχει κατσει κανένας σας να δει τι θέλουν οι γκόμενες?και τι στυλ γουστάρουν?Γ'αυτό και πηγαινετε με τη χαβούζα  :vomit:με πρεζάκια και τεέιωμένες  :2funny:αντε και με καμια πουτάνα τελευταιας κατηγορίας  :2funny:

Αν θελήσω να πάω Ρωσσία ή να διαβάσω την άποψή σου θα σε ενημερώσω. Εδω μιλάμε για Κίεβο. Έχεις κάποια πληροφορία να προσθέσεις? Πες μας την εμπειρία σου για το Κίεβο. Περιμένω να την ακούσω.. πότε πήγες, που έμεινες, πως κινήθηκες, τι γκόμενες έβγαλες..? και για Lviv, Chernivcy, Odessa?? Όλα τα άλλα γράψ' τα στο προσωπικό σου thread και όποιος ενδιαφέρεται θα τα διαβάσει. Εδώ μιλάμε για Ukraina και δεν λύνουμε τις προσωπικές μας συγκρούσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θελήσω να πάω Ρωσσία ή να διαβάσω την άποψή σου θα σε ενημερώσω. Εδω μιλάμε για Κίεβο. Έχεις κάποια πληροφορία να προσθέσεις? Πες μας την εμπειρία σου για το Κίεβο. Περιμένω να την ακούσω.. πότε πήγες, που έμεινες, πως κινήθηκες, τι γκόμενες έβγαλες..? και για Lviv, Chernivcy, Odessa?? Όλα τα άλλα γράψ' τα στο προσωπικό σου thread και όποιος ενδιαφέρεται θα τα διαβάσει. Εδώ μιλάμε για Ukraina και δεν λύνουμε τις προσωπικές μας συγκρούσεις.
Γιατι νομιζεις εχει και μεγάλη διαφορά? :2funny:ναι ειναι πιο χωριάτες και γύφτισες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τρελένονται για τέρατα και φουκαράδες  :2funny:πανω κατω τα ιδια κοιτάνε σε εναν αντρα ειδικα στο Κίεβο που ειναι πρωτεύοσα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ.........
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

D

dude901123

Επισκέπτης
Γιατι νομιζεις εχει και μεγάλη διαφορά? :2funny:ναι ειναι πιο χωριάτες και γύφτισες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τρελένονται για τέρατα και φουκαράδες  :2funny:πανω κατω τα ιδια κοιτάνε σε εναν αντρα ειδικα στο Κίεβο που ειναι πρωτεύοσα.

Πες μας την εμπειρία σου.. δεν μας ενδιαφέρει η υποκειμενική γνώμη σου. Πήγες? Πότε? Που? Τι έκανες? Αυτά μας νοιάζουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νομίζω έχουν αναλυθεί επαρκώς όλες οι μέθοδοι από το Βαλκανιοπουτσισμό τα σπονσοριλίκια μέχρι το ελεύθερο καμάκι τα μπαλαμουτιάσματα του καθενός κτλ.Στο χέρι καθενός είναι να αποφασίσει ποια μέθοδο θα εφαρμόσει.Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο δημητράκη με τα σαλάχια και τις εφρμήσεις στα σαλόν μπορείτε να διαπραγαματευτείτε τις τιμές στο ίντερνετ ή να πουλήσετε έρωτα από όλα έχει ο μπαξές.Λίγοι αποτυγχάνουν στην Ουκρανία μόνο ειδικές περιπτώσεις.

D

dude901123

Επισκέπτης
Νομίζω έχουν αναλυθεί επαρκώς όλες οι μέθοδοι από το Βαλκανιοπουτσισμό τα σπονσοριλίκια μέχρι το ελεύθερο καμάκι τα μπαλαμουτιάσματα του καθενός κτλ.Στο χέρι καθενός είναι να αποφασίσει ποια μέθοδο θα εφαρμόσει.Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο δημητράκη με τα σαλάχια και τις εφρμήσεις στα σαλόν μπορείτε να διαπραγαματευτείτε τις τιμές στο ίντερνετ ή να πουλήσετε έρωτα από όλα έχει ο μπαξές.Λίγοι αποτυγχάνουν στην Ουκρανία μόνο ειδικές περιπτώσεις.

Το θέμα είναι πως τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάει καν Ουκρανία, πέρα από ένα φόρτωμα που πήγε και κατσικώθηκε στον Χάρη στην Οδησσό όταν ήταν Κισινάου και η εμπειρία του με γυναίκα ήταν σε ένα sallon με μια 35+ πίτα στην κυτταρίτιδα που επίσης ζήτησε από τον Χάρη να την κεράσει, και μπαίνει στα thread και το παίζει ειδικός. Αυτό είναι το θέμα μου. Οπότε τον προκαλώ να μοιραστεί πραγματικές εμπειρίες και πληροφορίες από Ουκρανία αν υπάρχουν. Γιατί αλλιώς πρέπει να σβηστούν όλα τα ποσταρίσματα του σε μέρη που δεν έχει πάει ποτέ, δεν πρόκειται να πάει και μπαίνει για να μαλώσει με συμπαίχτες, γαμώντας όλη την προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τον αυτισμό του.

Ε Λ Ε Ο Σ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θέμα είναι πως τα τελευταία χρόνια δεν έχει πάει καν Ουκρανία, πέρα από ένα φόρτωμα που πήγε και κατσικώθηκε στον Χάρη στην Οδησσό όταν ήταν Κισινάου και η εμπειρία του με γυναίκα ήταν σε ένα sallon με μια 35+ πίτα στην κυτταρίτιδα που επίσης ζήτησε από τον Χάρη να την κεράσει, και μπαίνει στα thread και το παίζει ειδικός. Αυτό είναι το θέμα μου. Οπότε τον προκαλώ να μοιραστεί πραγματικές εμπειρίες και πληροφορίες από Ουκρανία αν υπάρχουν. Γιατί αλλιώς πρέπει να σβηστούν όλα τα ποσταρίσματα του σε μέρη που δεν έχει πάει ποτέ, δεν πρόκειται να πάει και μπαίνει για να μαλώσει με συμπαίχτες, γαμώντας όλη την προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τον αυτισμό του.

Ε Λ Ε Ο Σ
Παντος εγω δεν κρυβόμουν οπως εσυ  :2funny:που ετρεμες μη δουμε τα χάλια σου.Στη Μολδαβια  :knockinb: που ηθελε τα κλειδια απο το διαμέρισμα μου και ετοιμαζοταν να αγωρασει εισητήριο για Αγία Πετρούπολη μετα απο 3-4 πηδηματα  :headbang: και γ'αυτο εφυγα για Οδησσό.Καθως και μια που ειχα απο το Μπεντέρι Βουλγάρα στην εθνικότητα.Εκει οι φουκαράδες αγάμητοι ειναι  :2funny:
  Οσο για το ποιός πηγε απο αυτα τα μερη που λες οτι πηγες δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα εβαλε ο Davarits βιντεο με τους δρομους πως ειναι  :headbang: τους ειδα κ'εγω τους δρόμους!Οσο για το επιπεδο σου αστο καλητερα  :2funny:για να κανεις παρέα με αυτους τους αθλίους στη Μολδαβία δεν εισαι καλητερος τους  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Παντος εγω δεν κρυβόμουν οπως εσυ  :2funny:που ετρεμες μη δουμε τα χάλια σου.Στη Μολδαβια  :knockinb: που ηθελε τα κλειδια απο το διαμέρισμα μου και ετοιμαζοταν να αγωρασει εισητήριο για Αγία Πετρούπολη μετα απο 3-4 πηδηματα  :headbang: και γ'αυτο εφυγα για Οδησσό.Καθως και μια που ειχα απο το Μπεντέρι Βουλγάρα στην εθνικότητα.Εκει οι φουκαράδες αγάμητοι ειναι  :2funny:
  Οσο για το ποιός πηγε απο αυτα τα μερη που λες οτι πηγες δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα εβαλε ο Davarits βιντεο με τους δρομους πως ειναι  :headbang: τους ειδα κ'εγω τους δρόμους!Οσο για το επιπεδο σου αστο καλητερα  :2funny:για να κανεις παρέα με αυτους τους αθλίους στη Μολδαβία δεν εισαι καλητερος τους  :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάλαβες τι σου έγραψα? Ξέρεις να διαβάζεις? Πες μας τις εμπειρίες σου από Ουκρανία και άσε τις ιστορίες για αγρίους.. Δεν υπάρχει γυναίκα που θέλει να περάσει 1 ώρα με έναν μπινέ που ζει σε παράγκα. Χαλάρωσε.. Τα παραμύθια να τα λες εκεί που πιάνουν όχι σε εδώ. Έχεις κάποια εμπειρία από Κίεβο? Από Chernivcy? Lviv? Αν ναι περιμένουμε να την ακούσουμε.. Τα υπόλοιπα κράτα τα για εσένα, είναι παγκοσμίως αδιάφορες οι ιστορίες σου και το πιο σημαντικό δεν ταιριάζουν με θέμα του Thread.

Αλλιώς τι μας πρήζεις.. και χαλάμε χρόνο να απαντάμε σε κάποιον που δεν έχει πάει καν εκεί?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
εχει τυχει αλλα οχι με γκομενες.ο ηλιθιος που καθόμουν την ειχε δει ελληναρας και γκαριζε για να ακουγεται η ενδοξη ελληνικη γλωσσα  πουν την προσκυνουν ολοι.το αποτελεσμα ηταν παραλίγο  να φαμε ξυλο απο κστι γαλλους φασίστες.

Η ελληνις γλωσσα ειναι μελωδικη και ηχει αιθερια στα αυτια των βαρβαρων.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ε Λ Ε Ο Σ

Προτείνει μια μέθοδο.Καμάκι σε πουτάνες με παπούτσι από σαλάχι.Μπορεί και να πιάνει.Η να αγοράσει κάποιος 5 διαμερίσματα Κίεβο με λεφτά των γονιών του και να ζει ζωή και κότα κάθε μέρα στα σαλόν.
Εγώ πάντως σας λέω γρήγορα και απτά αποτελέσματα θα δείτε με βαλκανιοπουτσισμό.Πρέπει να είστε σκληροί σαν ατσάλι ανελέητοι.Τεράστιοι Βαλκάνιοι να μη μασάτε από κούραση και δυσκολίες.Μεγαλύτεροι από κάθε φυσικό περιορισμό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Προτείνει μια μέθοδο.Καμάκι σε πουτάνες με παπούτσι από σαλάχι.Μπορεί και να πιάνει.Η να αγοράσει κάποιος 5 διαμερίσματα Κίεβο με λεφτά των γονιών του και να ζει ζωή και κότα κάθε μέρα στα σαλόν.
Εγώ πάντως σας λέω γρήγορα και απτά αποτελέσματα θα δείτε με βαλκανιοπουτσισμό.Πρέπει να είστε σκληροί σαν ατσάλι ανελέητοι.Τεράστιοι Βαλκάνιοι να μη μασάτε από κούραση και δυσκολίες.Μεγαλύτεροι από κάθε φυσικό περιορισμό.
Σε κόβω να μην πηγες καν Κίεβο αλλα της φωτο να της έβγαλες στο FKK που με 110 Ευρώ γαμάς όσο θέλεις τετοιες Βουλγάρες και Ρουμάνες  :2funny:γιατι δεν εγραψες και τίποτα  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μάξιμουμ 20 χρονών ...Φεύγω kamekazee

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μάξιμουμ 20 χρονών ...Φεύγω kamekazee
Μάγκες μου έχω ψωλοτριψει όλο το μαγαζί έχω καψουρευτει τη barwoman έχω ξοδέψει 9€ και έχω γίνει λιώμα!Δεν γαμάω σήμερα!Μπορω να αρνηθώ τη προσφορά του slaviani για βίζιτα αλλά νιώθω σαν τον Ρουβα!Και να έρθει ο Σάκης στη Ρόδο δεν είναι δεδομένο πως θα γαμήσει... :2funny:
And the night goes on!!! :rockon:
σας αγαπάω όλους

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Μάγκες μου έχω ψωλοτριψει όλο το μαγαζί έχω καψουρευτει τη barwoman έχω ξοδέψει 9€ και έχω γίνει λιώμα!Δεν γαμάω σήμερα!Μπορω να αρνηθώ τη προσφορά του slaviani για βίζιτα αλλά νιώθω σαν τον Ρουβα!Και να έρθει ο Σάκης στη Ρόδο δεν είναι δεδομένο πως θα γαμήσει... :2funny:
And the night goes on!!! :rockon:
σας αγαπάω όλους
σεμι προ
α σε παρακαλω νε προσβαλεις :2funny: :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Η ελληνις γλωσσα ειναι μελωδικη και ηχει αιθερια στα αυτια των βαρβαρων.
αυτο στο λιακοπουλο το διαβασες;γι αυτο και οι γαλλοι φασιστες με το που ακουσαν τον ενοχλητικό γάιδαρο δεν κινηθηκαν απειλητικα για να μας τουλουμιασουν αλλα για να μας προσκυνησουν επειδη τους δωσαμε τα φωτα πριν 2000 χρονια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πρακτικά πρέπει να έχεις καλές απαντήσεις για τις ερωτήσεις
1.Τι δουλειά κάνεις?
2.Γιατί ήρθες στην Ουκρανία?
3.Πόσα βγάζεις το μήνα?
Ο Δημητράκης στην πρώτη ερώτηση όταν απαντάει βόσκω γατιά και τρώω τα λεφτά των γονιών μου προφανώς αποτυγχάνει με το καλημέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom