Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Για όσους κράζουν τον Κμαν, κάτι τέτοιες πληροφορίες είναι μοναδικές!Είναι συσσωρευμένη γνώση χρόνων!Έτοιμη στο πιάτο!....

Απλά είναι η σλαβική νοοτροπία και γλώσσα φίλε που απαιτεί απλόητητα χωρίς αυτά τα πούστικα που λεμε στα ελληνικά ,δεν σημαίνει ότι τα λένε σε όλες τις γλώσσες..γιατί απλά όπως είπε ο κμαν δεν θα καταλάβουν χριστό.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
με το συμπάθειο γκλοκ αλλά τα αγγλικά σου είναι σαν αυτά της διαφήμισης 'πουτ δε κοτ ντάουν'.χαχαχα
Απατάσαι από τον διάλογο!Τα αγγλικά μου είναι άψογα και με προφορά Αγγλική η Αμερικάνικη αν χρειαστεί !Απλά οι συνεννοήσεις με τις γκόμενες εδώ είναι τόσο απλοϊκές που οτιδήποτε σύνθετο πεις δεν θα πάρεις ποτέ απάντηση...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Απατάσαι από τον διάλογο!Τα αγγλικά μου είναι άψογα και με προφορά Αγγλική η Αμερικάνικη αν χρειαστεί !Απλά οι συνεννοήσεις με τις γκόμενες εδώ είναι τόσο απλοϊκές που οτιδήποτε σύνθετο πεις δεν θα πάρεις ποτέ απάντηση...
φίλε επιμένω .έχεις χαθεις στη μετάφραση.μεταφράζεις επί λέξη τα ελληνικά στα αγγλικά.δεν μιλάνε έτσι αγγλικά ούτε στα ρώσικα. πρέπει να τα λες ευθέως και χύμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φίλε επιμένω .έχεις χαθεις στη μετάφραση.μεταφράση επί λέξη τα ελληνικά στα αγγλικά.δεν μιλάνε έτσι αγγλικά ούτε στα ρώσικα.πρέπει να τα λες ευθέως και χύμα.
Εντάξι δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό σε Αγγλόφωνη χώρα!
Αλλοίμονο αν πρέπει να έχεις 5 μάστερ και 3 διδακτορικά για να ρίξεις μια γκόμενα σε ένα χωριό της Ουκρανίας :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εντάξι δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό σε Αγγλόφωνη χώρα!
Αλλοίμονο αν πρέπει να έχεις 5 μάστερ και 3 διδακτορικά για να ρίξεις μια γκόμενα σε ένα χωριό της Ουκρανίας :2funny:
όχι απλά μην μεταφράζεις τα ελληνικά λόγια βάζοντας αγγλικές λέξεις.μίλα απλά που λέει και ο κμαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πηγαινεις με Αγγλικά ξεχνα το! :2funny: θα εχεις μονο αυτες της 100-200 που συχανζουν στο κεντρο και πανε με ξενους!Καμια γκομενα δεν ξερει Αγγλικά εκτος απο της πουτάνες και της πολυ προβληματικές!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό ακριβώς λέω για Πολωνία!!!Είναι ιδανικό μέρος για καμάκι!Οι γκόμενες έχουν αυτό που χρειάζεται για τις λίγες μέρες των διακοπών μας!Παράνοια και ερωτισμό !
Ουκρανία αμφιβάλω αν τελικά υπάρχουν καλές κοπέλες...Με τη δικαιολογία ότι τα λεφτά τους είναι λίγα είναι συνεχώς μίζερες...Δεν έχω γνωρίσει ποτε πλούσια Ουκρανέζα για να ξέρω πως είναι τα ανώτερα στρώματα..Πάντως οι μεσαίες είναι προβληματικές έως ανέραστες...

Μη νομίζεις υπάρχουν καλές κοπέλες Ουκρανία.Θυμάμαι μια που είχα γνωρίσει Κίεβο πριν από 10 χρόνια που έβγαζε 100 γκρίβνυα το μήνα σα νοσοκόμα να έχει ξεσκιστεί μισή ώρα στο δρόμο να σταματάει αμάξια για να πετύχει τη μικρότερη δυνατή τιμή για εμένα μέχρι που βρήκε έναν που δέχτηκε κούρσα με 10 γκρίβνυα μιλάμε για μεγάλη διαδρομή από το κέντρο μέχρι χοτέλ Μπρατισλάβα.Η γκόμενα έλαμπε από χαρά που με γλίτωσε από 10 γρίβνυα έξοδο.
Μια άλλη στο Λβωφ να με έχει σπιτώσει και να κάνει τέτοια οικονομία που αντί για χίλια μου έφυγαν στο τέλος 150 ευρώ για όλη την εβδομάδα.Γενικά άμα σε αγαπάνε δε σε αφήνουν να ξοδεύεις.Οχι οτι είναι απόλυτο κριτήριο αυτό.
Από την άλλη οι καλές κοπέλες σε πρήζουν με τις ψυχολογικές μεταπτώσεις τους.Οι Ουκρανές είναι τελείως mental.Η άλλη έφυγε 3 φορές από το ξενοδοχείο Λβιφ(το πιο φτηνό) όπου έμενε μαζί μου.5 τσακωμοί σε μια βδομάδα.Απίστευτες σκηνές ζήλιας.Αμα πληρώνεις δεν υπάρχουν αυτά το θεωρούν φυσιολογικό να πας με άλλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά είναι η σλαβική νοοτροπία και γλώσσα φίλε που απαιτεί απλόητητα χωρίς αυτά τα πούστικα που λεμε στα ελληνικά ,δεν σημαίνει ότι τα λένε σε όλες τις γλώσσες..γιατί απλά όπως είπε ο κμαν δεν θα καταλάβουν χριστό.

Στην Πολωνία είναι αλλιώς.Π.χ. άμα σε ρωτήσουν γιατί ήρθες εδώ και πεις ήρθα για να πιω βότκα(όπως έλεγε ο roosh) οι γκόμενες θα γελάσουνε.Αμα το πεις αυτό σε Ουκρανή η κουβέντα έχει τελειώσει.
Το ίδιο και Τσεχία τους αρέσει το μαύρο χιούμορ οι Ουκρανές είναι πολύ απλές δεν πιάνουν πολύ περίπλοκα πράγματα λεκτικά παίγνια κτλ.
Η άλλη διαφορά είναι οτι οι Πολωνέζες μιλάνε πολύ σαν πολυβόλα.Μπορεί να τους ρωτήσεις κάτι και να σου απαντάνε για 5 λεπτά.Οι Ουκρανέζες αντίθετα είναι συγκρατημένες συνήθως μιλάς σε στυλ ragtime δηλαδή συγκοπτόμενα ευθεία χωρίς υποννοούμενα και λες τα βασικά.Μιλάς πάντα περισσότερο από τις γκόμενες τέτοια είναι η θέση του άντρα.Η ιδανική γκόμενα στέκεται σιωπηλή δε λέει απολύτως τίποτα.Πολωνία αυτό είναι αδιαννόητο.
Για μάστερκλας Βαλκάνιους η προσαρμογή διαρκεί μόνο μία μέρα πρέπει σε dt να πιάνεις τα vibes και να προσαρμόζεσαι αναλόγως.Εβλεπα Αμερικανούς να έχουν πιάσει στην πάρλα τις Ουκρανές και αυτές να βαριούνται του θανατά πότε θα σταματήσει ο μαλάκας να πάμε για ψώνια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν πηγαινεις με Αγγλικά ξεχνα το! :2funny: θα εχεις μονο αυτες της 100-200 που συχανζουν στο κεντρο και πανε με ξενους!Καμια γκομενα δεν ξερει Αγγλικά εκτος απο της πουτάνες και της πολυ προβληματικές!
Εγώ πάω με το χαμόγελο, τη θετική διάθεση,τη περιποιημένη εμφάνιση που δεν τα βλέπω στους άντρες εδώ!Αν κάποια είναι θετική προς αυτά θα βρεθεί τρόπος να επικοινωνήσουμε!Με Ρωσίδες το καλοκαίρι μοντέλες βγαίναμε με το translator !Αν η γυναίκα είναι θετική όλα βρίσκονται!Στην Αργεντινή φόρτωσα γκόμενα που δεν ήξερε ούτε γειά να πεί στα Αγγλικά κι εγώ μόνο αυτό ξέρω στα Ισπανικά...
Ο πορνογυμναστής ο φίλος μου επίσης δεν ξέρει ούτε μια πρόταση να σχηματίσει Αγγλικά και πήρε 30 Τουρίστριες φέτος...
Για τις γκόμενες πλέον όλα την σήμερον εποχή είναι η εικόνα!Δυστηχώς ευτυχώς έτσι είναι..Για τις νορμάλ λέω..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ πάω με το χαμόγελο, τη θετική διάθεση,τη περιποιημένη εμφάνιση που δεν τα βλέπω στους άντρες εδώ!Αν κάποια είναι θετική προς αυτά θα βρεθεί τρόπος να επικοινωνήσουμε!Με Ρωσίδες το καλοκαίρι μοντέλες βγαίναμε με το translator !Αν η γυναίκα είναι θετική όλα βρίσκονται!Στην Αργεντινή φόρτωσα γκόμενα που δεν ήξερε ούτε γειά να πεί στα Αγγλικά κι εγώ μόνο αυτό ξέρω στα Ισπανικά...
Ο πορνογυμναστής ο φίλος μου επίσης δεν ξέρει ούτε μια πρόταση να σχηματίσει Αγγλικά και πήρε 30 Τουρίστριες φέτος...
Για τις γκόμενες πλέον όλα την σήμερον εποχή είναι η εικόνα!Δυστηχώς ευτυχώς έτσι είναι..Για τις νορμάλ λέω..

Με τις Ουκρανές πρέπει να είσαι συνέχεια σοβαρός.Να φοράς κυριλέ ρούχα όσο το δυνατόν πιο σκούρα και ακριβά παπούτσια.Πρέπει να χαμογελάς πολύ λίγο να δίνεις την εικόνα σοβαρού μπίζνεσμαν ατόμου εμπιστοσύνης.Δεν είναι Πολωνία.Ουκρανία ο κόσμος δεν εμπιστεύεται εύκολα και οι γκόμενες είναι καχύποπτες γιατί οι πιο πολλοί ντόπιοι είναι λαμόγια.
Πολωνία άμα βγεις με φτηνό πουκάμισο φαίνεσαι κουλ ζεμανφού ωραίο άτομο αρτίστας.Ουκρανία φαίνεσαι ασόβαρος,φτηνιάρης φτωχομπινές αναξιόπιστος.Αντίθετα Πολωνία άμα ντυθείς ακριβά θα φανείς σφιχτός στις γκόμενες οτι δε γαμάς καλά και σκέφτεσαι συνέχεια το φαίνεσθαι η γκόμενα δε θα μπορεί να πιει και να κλάσει μπροστά σου ενώ Ουκρανία προκαλείς ρίγη ενθουσιασμού να ένας κομψός άντρας λένε που έχει τη ζωή του σε τάξη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή λες για όσους δε σπρώχνουν ρευστό είναι καλύτερη η Πολωνία.Βασικά έκανες λάθος που πήγες χειμώνα και στηρίζεσαι εντελώς στα κλαμπ.Στα κλαμπ γκόμενες που γουστάρουν σπονσοριλίκι πάνε.Οι καλές κοπέλες δεν πάνε στα κλαμπ τις βρίσκεις έξω στο δρόμο.Απλά τώρα είναι αδύνατο γιατί έχει ψωλόκρυο.
Δεν είναι όπως Πολωνία όπου πάνε στα κλαμπ όλες όλων των ειδών και είναι egalitarian.
καλες κοπελες δεν γνωριζεις στον δρομο,ουτε θα τις δει ουτε θα γνωρισει ο ρολογας.ασε τα αυτα.εισαι καμακι των πουτανων σε πηραμε χαμπαρι.οτι γλωσσα θελει ας μιλησει ο ρολογας θα μεινει αγαμητος.σκεψου οδυσσο και κιεβο χειροτερα ειναι.μονο οι πουτανες θα σου μιλησουν αγγλικα η θα σου μιλησουν στην γλωσσα τους,θα σου πουνε ντολαρας τρι χαντρετ και τελος.ακουγε ρολογα τον μπαρπα τζον χαχαχαχα.αφου εχει γκομενα στην λιθουανια ο ρολογας γιατι πηγε στο λβοβ?ακουει και τον τρελο κμαν θα κανει τον γυρο της ουκρανιας χαχαχαχα.ελα ρολογα οδυσσο να σε μπασω στα πουτανακια.θα καταληξεις οπως ο παρις το καμακι της βραζιλιας.ηρθε 2 φορες απο 3 μηνες και του μιλησε μια πουτανα στα αγγλικα που εγω του ειπα να πλισιασει χαχαχαχ.ουτε μια δεν του μιλησε στο δρομο.πλισιασα στην ψυχρα και μερικες αφραγγες οπως κανουν οι ουκρανοι οταν ηρθε ο ντερτι για να δει και μονος οτι καμια δεν μιλα η δινει σημασια,καμια νορμαλ γκομενα.ελα και καλοκαιρι ρολογα,αποτελεσμα παλι το ιδιο.ο μπαρπα τζον μονο με γουεστερ γιουνιον και τρακοσαρες ευρο γαμα κατω του μετριου χαχαχαχ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τις Ουκρανές πρέπει να είσαι συνέχεια σοβαρός.Να φοράς κυριλέ ρούχα όσο το δυνατόν πιο σκούρα και ακριβά παπούτσια.Πρέπει να χαμογελάς πολύ λίγο να δίνεις την εικόνα σοβαρού μπίζνεσμαν ατόμου εμπιστοσύνης.Δεν είναι Πολωνία.Ουκρανία ο κόσμος δεν εμπιστεύεται εύκολα και οι γκόμενες είναι καχύποπτες γιατί οι πιο πολλοί ντόπιοι είναι λαμόγια.
Σήμερα θα το κάνω αυτό!Επίσης ξέχασα να σου πω πως στο Fashion club τραμπουκίστηκα άσχημα από Σεκιουριτάδες!Όλα τα κλαμπ έχουν πολλούς με γκλοπ και στολές σαν αστυνομικών!
Το κομπλεξάρισμα που έφαγε ένας ήταν πως είμουν με το ποτήρι στο χέρι στη πίστα!Όταν άφησα το ποτήρι μου το πήραν μετά από 3 λεπτά!Και είχα και όλα τα στραβά Βλέματα πάνω μου!Όταν κάηκε η φάση και έπρεπε να φύγω έβγαλα το κινητό στη μάπα τους στη πίστα και σας έγραψα!Με το που τελείωσα μου έγνεψε νευριασμένος να μου μιλήσει και του είπα οκ φεύγω!!! :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
καλες κοπελες δεν γνωριζεις στον δρομο,ουτε θα τις δει ουτε θα γνωρισει ο ρολογας.ασε τα αυτα.εισαι καμακι των πουτανων σε πηραμε χαμπαρι.οτι γλωσσα θελει ας μιλησει ο ρολογας θα μεινει αγαμητος.σκεψου οδυσσο και κιεβο χειροτερα ειναι.μονο οι πουτανες θα σου μιλησουν αγγλικα η θα σου μιλησουν στην γλωσσα τους,θα σου πουνε ντολαρας τρι χαντρετ και τελος.ακουγε ρολογα τον μπαρπα τζον χαχαχαχα.αφου εχει γκομενα στην λιθουανια ο ρολογας γιατι πηγε στο λβοβ?ακουει και τον τρελο κμαν θα κανει τον γυρο της ουκρανιας χαχαχαχα.ελα ρολογα οδυσσο να σε μπασω στα πουτανακια.θα καταληξεις οπως ο παρις το καμακι της βραζιλιας.ηρθε 2 φορες απο 3 μηνες και του μιλησε μια πουτανα στα αγγλικα που εγω του ειπα να πλισιασει χαχαχαχ.ουτε μια δεν του μιλησε στο δρομο.πλισιασα στην ψυχρα και μερικες αφραγγες οπως κανουν οι ουκρανοι οταν ηρθε ο ντερτι για να δει και μονος οτι καμια δεν μιλα η δινει σημασια,καμια νορμαλ γκομενα.ελα και καλοκαιρι ρολογα,αποτελεσμα παλι το ιδιο.ο μπαρπα τζον μονο με γουεστερ γιουνιον και τρακοσαρες ευρο γαμα κατω του μετριου χαχαχαχ

Τι στοίχημα οτι αν βγω έξω δυο φορές με τον Glock θα του γνωρίσω γκόμενα να γαμήσει?Ουκρανία είναι piece of cake εντάξει τώρα χρησιμοποιώ τα λεφτά για boost γιατί δεν έχω χρόνο για έρωτες και θέλω γρήγορα αποτελέσματα.Ανταλάσσω το χρόνο με χρήμα.Ο Glock έχει χρόνο δεν έχει πρόβλημα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πολωνία άμα βγεις με φτηνό πουκάμισο φαίνεσαι κουλ ζεμανφού ωραίο άτομο αρτίστας.Ουκρανία φαίνεσαι ασόβαρος,φτηνιάρης φτωχομπινές αναξιόπιστος.Αντίθετα Πολωνία άμα ντυθείς ακριβά θα φανείς σφιχτός στις γκόμενες οτι δε γαμάς καλά και σκέφτεσαι συνέχεια το φαίνεσθαι η γκόμενα δε θα μπορεί να πιει και να κλάσει μπροστά σου ενώ Ουκρανία προκαλείς ρίγη ενθουσιασμού να ένας κομψός άντρας λένε που έχει τη ζωή του σε τάξη.
καλα ρε αρχοντα,εμεις πως ντυνομασται ουκρανια?παλι δεν εχει αποτελεσμα.οι γυφτοι γαμανε τσαμπα γυφτισες οι υπολιποι οσο πιο ψυλο μπατσετ εχεις τοσο πιο πολλα ζητανε.αν θες καμακια πρεπει να χρησοπληρωσεις και να γαμησεις σπανια αν εισαι κατι ξεχωριστο,οχι οπως ολους τους τουριστες.αν το παιξεις μπιζνεσμαν αλοιμονο σου αν μαθουν δεν εισαι,αλλασουν διαθεση και παιζει να σε δειρουν οι ιδιες χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα θα το κάνω αυτό!Επίσης ξέχασα να σου πω πως στο Fashion club τραμπουκίστηκα άσχημα από Σεκιουριτάδες!Όλα τα κλαμπ έχουν πολλούς με γκλοπ και στολές σαν αστυνομικών!
Το κομπλεξάρισμα που έφαγε ένας ήταν πως είμουν με το ποτήρι στο χέρι στη πίστα!Όταν άφησα το ποτήρι μου το πήραν μετά από 3 λεπτά!Και είχα και όλα τα στραβά Βλέματα πάνω μου!Όταν κάηκε η φάση και έπρεπε να φύγω έβγαλα το κινητό στη μάπα τους στη πίστα και σας έγραψα!Με το που τελείωσα μου έγνεψε νευριασμένος να μου μιλήσει και του είπα οκ φεύγω!!! :2funny:

Κανόνας απαράβατος στα high end clubs δεν καμακώνεις ποτέ στην πίστα γιατί παίζουν τσαμπουκάδες.Δεν είναι Πολωνία.Το καμάκι γίνεται στο μπαρ και στα τραπέζια.Στο Fashion έχει και όροφο με καραόκε.Καλά τώρα έδωσες στόχο είσαι τελειωμένος.Αν ξαναπάς θα σε cockblockάρει ο Σεκιουριτάς στις γκόμενες.Θα τους πει αυτός είναι μαλάκας τον ξέρω.Πήγαινε Sankoff καλύτερα αν είσαι Λβωφ.Είναι μακρυά από το κέντρο αλλά αξίζει τον κόπο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Τι στοίχημα οτι αν βγω έξω δυο φορές με τον Glock θα του γνωρίσω γκόμενα να γαμήσει?Ουκρανία είναι piece of cake εντάξει τώρα χρησιμοποιώ τα λεφτά για boost γιατί δεν έχω χρόνο για έρωτες και θέλω γρήγορα αποτελέσματα.Ανταλάσσω το χρόνο με χρήμα.Ο Glock έχει χρόνο δεν έχει πρόβλημα.
kman μιλάω τώρα με μία στο μάμπα ζήτησε νόουτμπουκ 10000 γρίβνα.αυτή είναι δικιά σου.χαχαχααα.βουρ.χαχααχχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
και εγω πριν 15 χρονια εβαζα στοιχημα οτι αν εβγαινα με καπειους παντα ειχα γκομενες.αυτοι εφευγαν μετα το ποτο γιατι ηξεραν αυτες που προσκαλουσαν και παρουσιαζαν σαν φιλες θα μου ζητουσαν λεφτα.μονο πουτανες εχεις δυναμη να του γνωρισεις,ο ρολογας θελει της νορμαλ γκομενες που ελεγες στο λβοβ.πουτανες θα επαιρνε και μονος η απο αλλους φιλους.εγω σε προκαλω να ερθεις οδυσσο και να κανεις καμακι.ελα απριλη,μαιο,καλοκαιρι να μην εχεις δικαιολογια του καιρου.αν σου μιλησει γκομενα εκτος πουτανας θα σε λεω αρχοντα βαλκανιο τσομπανη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ συνδυάζω καμάκι,σπόνσορινγκ,σολισιτάρισμα,live καμάκι,ιντερνετικό,daygame,nightgame σε δυναμικούς συνδυασμούς.Δεν κάνω διακρίσεις ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.Είμαι equal opportunity.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
kman μιλάω τώρα με μία στο μάμπα ζήτησε νόουτμπουκ 10000 γρίβνα.αυτή είναι δικιά σου.χαχαχααα.βουρ.χαχααχχα
ολες ετσι ειναι εκει ιδικα κιεβο,οδυσσο.πηγαινε σε σαλον μιστερ χ δες διευθηνση.καλυτερα οδυσσο να κανονισεις με ενα απο εμας οταν θα ειμασται και ασε τον κμαν.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ολες ετσι ειναι εκει ιδικα κιεβο,οδυσσο.πηγαινε σε σαλον μιστερ χ δες διευθηνση.καλυτερα οδυσσο να κανονισεις με ενα απο εμας οταν θα ειμασται και ασε τον κμαν.
η χτεσινή ζήτησε καμιά 30αριά δολάρια.χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom