Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ συνδυάζω καμάκι,σπόνσορινγκ,σολισιτάρισμα,live καμάκι,ιντερνετικό,daygame,nightgame σε δυναμικούς συνδυασμούς.Δεν κάνω διακρίσεις ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.Είμαι equal opportunity.
με πουτανες οτι και να ειναι λαιβ,ιτερνετ δεν ειναι καμακι!καμακωνω να σε πληρωσω?τι ειναι αυτα.ο διμητρακις καμακωνει την πουτανα στο σαλον ετσι δεν χρειαζεται να αγοραζει δωρακια,εστιατορια και να της πληρωνει απο πανω.ο σαλονικιος αλλη φαση και αυτος,αφου θα πληρωσει δεν καταλαβω γιατι νιωθει οραια να της ταιζει και να ανοιγη μπουκαλες.επρεπε απο την αρχη να ελεγες καμακωνω πουτανες να μην νομιζουν ολοι για νορμαλ λες.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
με πουτανες οτι και να ειναι λαιβ,ιτερνετ δεν ειναι καμακι!καμακωνω να σε πληρωσω?τι ειναι αυτα.ο διμητρακις καμακωνει την πουτανα στο σαλον ετσι δεν χρειαζεται να αγοραζει δωρακια,εστιατορια και να της πληρωνει απο πανω.ο σαλονικιος αλλη φαση και αυτος,αφου θα πληρωσει δεν καταλαβω γιατι νιωθει οραια να της ταιζει και να ανοιγη μπουκαλες.επρεπε απο την αρχη να ελεγες καμακωνω πουτανες να μην νομιζουν ολοι για νορμαλ λες.
αυτά όλα είναι στο φαντασιακό του κμαν.φαντάζεται ότι ξεσκίζεται στο καμάκι...με πουτάνες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είσαι εκεί τόσα χρόνια και δεν καταλαβαίνεις τι παίζει.Απλά τραγικός.
1.Ρομαντικές κοπέλες που το δίνουν τζάμπα όταν έχουν ελπίδα για σοβαρή σχέση γάμο
2.Σεμιπρος που γυρνάνε στα μαγαζιά για να βρούνε πελάτες
3.Γκόμενες έτοιμες για γενναιόδωρους σπόνσορες
Από όλα έχει ο μπαξές.Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι δυνατόν κάποιος να γαμάει όλες τις κατηγορίες.Το οτι γαμάω σεμιπρος και σπονσοράρω δε σημαίνει οτι δε γαμάω και τζάμπα.Απλά προσαρμόζω το παίγνιο ανάλογα με το πώς κόβω τη γκόμενα.Πρέπει να είσαι σβέλτος,τολμηρός,να έχεις τον έλεγχο δε φαντάζεσαι πόσο γρήγορα πρέπει να στροφάρεις στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα.Για τις γκόμενες όλα γίνονται τυχαία δεν καταλαβαίνουν τη μηχανή.
Φαντάζεσαι να πεις σε ρομαντική κοπέλα έλα με 100 ευρώ διαμέρισμα?Η να πεις σε μια σεμιπρο θα ήθελες να βγούμε ραντεβού?Αν δεν κόψεις σωστά την κατάσταση την πούτσισες.Δεν υπάρχουν λεωφόροι πρέπει να καλιμπράρεις.Απλά τις περνάς από κάποια τεστ για να δεις τι καπνό φουμάρουν.Είναι ένα παίγνιο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Είσαι εκεί τόσα χρόνια και δεν καταλαβαίνεις τι παίζει.Απλά τραγικός.
1.Ρομαντικές κοπέλες που το δίνουν τζάμπα όταν έχουν ελπίδα για σοβαρή σχέση γάμο
2.Σεμιπρος που γυρνάνε στα μαγαζιά για να βρούνε πελάτες
3.Γκόμενες έτοιμες για γενναιόδωρους σπόνσορες
Από όλα έχει ο μπαξές.Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι δυνατόν κάποιος να γαμάει όλες τις κατηγορίες.Το οτι γαμάω σεμιπρος και σπονσοράρω δε σημαίνει οτι δε γαμάω και τζάμπα.Απλά προσαρμόζω το παίγνιο ανάλογα με το πώς κόβω τη γκόμενα.Πρέπει να είσαι σβέλτος,τολμηρός,να έχεις τον έλεγχο δε φαντάζεσαι πόσο γρήγορα πρέπει να στροφάρεις στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα.Για τις γκόμενες όλα γίνονται τυχαία δεν καταλαβαίνουν τη μηχανή.
ναι πρέπει να αντιδρας σε χρόνο dt. Με το που θα ζητήσει νόουτμπουκ 10 χιλιάδων γρίβνα πρέπει να αντιδρας αστραπιαία ,να της το αγοράσεις αμέσως.Ούτε θα πάρει χαμπάρι τί έγινε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι πρέπει να αντιδρας σε χρόνο dt. Με το που θα ζητήσει νόουτμπουκ 10 χιλιάδων γρίβνα πρέπει να αντιδρας αστραπιαία ,να της το αγοράζεις αμέσως.Ούτε θα πάρει χαμπάρι τί έγινε.

Αν η γκόμενα είναι εννιάρι μοντέλα και δεχτεί για τα 10 χιλιάδες να πηδιέται μια βδομάδα μπορεί να το σκεφτώ.Ειδικά αν υποσχεθεί να φέρει φίλη.Αλλά εγώ λέω για το live καμάκι στο κλαμπ δεν πρόκειται να σου πει πάρε μου notebook ενώ τη δαχτυλιάζεις.
Πρέπει να παίζετε σε πολλά επίπεδα να έχετε εναλλακατικές.Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Τσεχία,Λευκορρωσία,όλες οι πόλεις όλοι οι συνδυασμοί.Ολα τα είδη καμακιού.Μετά έχετε abundance mentality υπάρχει τόσο πολύ μουνί που έχετε το πάνω χέρι.Και 3 ζωές να είχατε δε θα προλαβαίνατε να τις γαμήσετε όλες.Οπότε φέρεστε εκ του φυσικού άλφα σαν άρχοντας και τα μουνάκια σας σέβονται.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Αν η γκόμενα είναι εννιάρι μοντέλα και δεχτεί για τα 10 χιλιάδες να πηδιέται μια βδομάδα μπορεί να το σκεφτώ.Ειδικά αν υποσχεθεί να φέρει φίλη.Αλλά εγώ λέω για το live καμάκι στο κλαμπ δεν πρόκειται να σου πει πάρε μου notebook ενώ τη δαχτυλιάζεις.
εννιάρι δεν νομίζω.τα γούστα βέβαια διαφέρουν.αλλά φαίνεται καλό μονί. πάρτο
Θα μεσολαβήσω κιόλας .Θα της πω σου βρήκα ήρωα να σου πάρει το νόουτμπουκ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατί είπε κανείς ότι αξίζει παραπάνω.Ή μήπως οι άλλες που μας έδειχνες που τις πήρες και άιφον ηταν καλύτερες; αυτή τόσα θέλει.

Δεν πήρα iphone.Δεν πρόσεξες τι έγραψα.Τη γάμησα με 200 ευρώ δυο νύχτες.Επαγγελματία μοντέλο.Μετά βέβαια ήθελε να βάλει να με δείρουν.Η συμφωνία για το iphone ήταν για 5 μέρες γαμησιού και γούστα με τη μοντέλα φίλη της από το Ντνιπροπετρώφσκ.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δεν πήρα iphone.Δεν πρόσεξες τι έγραψα.Τη γάμησα με 200 ευρώ δυο νύχτες.Επαγγελματία μοντέλο.Μετά βέβαια ήθελε να βάλει να με δείρουν.Η συμφωνία για το iphone ήταν για 5 μέρες γαμησιού και γούστα με τη μοντέλα φίλη της από το Ντνιπροπετρώφσκ.
πάντως η αρχική συμφωνια ήταν να πάρεις και άιφον.δηλαδή όταν λες τη γάμησες δύο νύχτες.πόσες φορές τη γάμησες;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πάντως η αρχική συμφωνια ήταν να πάρεις και άιφον.δηλαδή όταν λες τη γάμησες δύο νύχτες.πόσες φορές τη γάμησες;
Καλά κατι ερωτησεις που κάνεις? :2funny: υπολογισε απο 12-15 φορές την κάθε νυχτα επι 2 μας κανει 24-30 φορές  :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Καλά κατι ερωτησεις που κάνεις? :2funny: υπολογισε απο 12-15 φορές την κάθε νυχτα επι 2 μας κανει 24-30 φορές  :2funny:
ζήτημα είναι να την πήδηξε μία φορα την πρώτη νύχτα και τη δεύτερη την μισοπήδηξε με μισοσηκωμένη πούτσα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Πού να θυμάμαι?Τρεις τέσσερις φορές νομίζω.Η συμφωνία ήταν οτι θα έμενε μαζί μου.Αλλωστε αυτό με ρώτησε από την αρχή.Αν την ήθελα exclusively για όλη τη βδομάδα γιατί εκτός του iphone ήταν και τα έξοδα ραντεβού.
Αν θες να γαμάς γκόμενες για μεγάλο διάστημα δηλαδή πάνω από μια μέρα μπορείς να πετύχεις πολύ καλές συμφωνίες.Αν θέλεις γρήγορα γαμήσια με διαφορετικές δε βρίσκεις κάτω από 50 ευρώ.
Ετσι κι αλλιώς αν είναι να κάτσω πάνω από μια μέρα θα βρω σίγουρα γκόμενες από το D Lux και το Carribean οπότε δε με ενδιαφέρει η μακροχρόνια προοπτική.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
χαχαχαχαχααχ.γέμισε μπουκάλια δηλαδή σπέρματος ο κμαν.
Φίλε Kudni!

Με αυτό σου το πώς έφτασες εκεί που ξεκίνησες να γράφεις..Πιο πολύ ξεκίνησες για να "τρολαρεις" τον Kman!
Δεν έχω δει αν έχεις γράψει κάτι για εσένα !Αυτό αρχίζει να μυρίζει εδώ μέσα ως Fifty shades of ...RED.. ;)

Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα για εσένα;Δηλαδή το σύστημά σου , την αποτελεσματικότητα του, τα ταξίδια που κάνεις ή τις πορνοεισαγωγές ?!Ή οτιδήποτε άλλο εποικοδομητικό πέρα από απαντήσεις και σχολιασμό ήδη γραμμένων !Αν το έχεις ήδη κάνει μπορείς να μου πείς σελίδα η να μου ξανά ποστάρεις το σημείο;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε Kudnλε

Με αυτό σου το πώς έφτασες εκεί που ξεκίνησες να γράφεις..Πιο πολύ ξεκίνησες για να "τρολαρεις" τον Kman!
Δεν έχω δει αν έχεις γράψει κάτι για εσένα !Αυτό αρχίζει να μυρίζει εδώ μέσα ως Fifty shades of ...RED.. ;)

Μπορείς να μας πεις κάποια πράγματα για εσένα;Δηλαδή το σύστημά σου , την αποτελεσματικότητα του, τα ταξίδια που κάνεις ή τις πορνοεισαγωγές ?!Ή οτιδήποτε άλλο εποικοδομητικό πέρα από απαντήσεις και σχολιασμό ήδη γραμμένων !Αν το έχεις ήδη κάνει μπορείς να μου πείς σελίδα η να μου ξανά ποστάρεις το σημείο;
δες εκει που λέω που μπορει νσ αγορασει καποιος καρτα σιμ στο κιεβο μολις φτάσει .μπορω να σου στειλω και μπροσουρα των γαμισοκατορθωματων μου αν δεν σε καλυπτει.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δες εκει που λέω που μπορει νσ αγορασει καποιος καρτα σιμ στο κιεβο μολις φτάσει .μπορω να σου στειλω και μπροσουρα των γαμισοκατορθωματων μου αν δεν σε καλυπτει.
το είπα με ενδιαφέρον!Νομίζω πως γνωρίζεις το παιχνίδι και τα μέρη και αν θες έχεις να προςφέρεις!Μπροσούρα δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας!Αν θες αντιπαράθεση και αρνητισμό θα βρεις πολύ εδώ μέσα...

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
το είπα με ενδιαφέρον!Νομίζω πως γνωρίζεις το παιχνίδι και τα μέρη και αν θες έχεις να προςφέρεις!Μπροσούρα δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας!Αν θες αντιπαράθεση και αρνητισμό θα βρεις πολύ εδώ μέσα...
δεν ξερω αν παρακολουθεις το νημα απο πριν αλλα πολλα απο αυτα που λεει ο κμαν ειναι στο φαντασιακο του.καμακι σε βιζιτες γινεται;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
και θα παρει πολυ κοσμο στο λαιμό του.ενα θυμα των λεγομενων του φαινεται οτι εισαι κι εσυ.6 μερες κιεβο και δεν γαμησες.και αυτο ειναι το φυσιολογικο για κιεβο.αν δεν παρεις βιζιτα σε βλεπω να φευγεις απραγος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom