Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βαλκανιοπουτσισμός.Η πιο δυναμική λύση για πουτσαράδες.Θα είναι φοβερό να φύγει ο Glock από την Ουκρανία αγάμητος να ρίξει μαύρη πέτρα.
Μέχρι τώρα δύο αποτυχημένα ταξίδια έχουν περιγραφείσ το φόρουμ.
Glock πώς είδες το επίπεδο από γκόμενες στο Fashion συγκρινόμενο με Κράκωβ?
Το είπα πως η πίστα είχε 5-10 ΑΑΑ!Το μόνο που έκανα ήταν να δώσω το iPhone σε μια για φωτογραφίες που χόρευε αρκετή ώρα μπροστά μου ...Αυτό τίναξε τα νεύρα του σεκιουριτά!
Τέτοια μουνιά μόνο Ρόδο μπορώ να παίξω....Κρακωβία είχε γκόμενες που μπαίνανε στη πίστα με σκοπό να καμακωθουνε!!! :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Καλά κανένας δεν πάει Ουκρανία για τουρισμό.Ολοι για σεξοτουρισμό πάνε.Και το σπορ δεν είναι τόσο φτηνό.Σύγκρινε γαμήσια προς έξοδα σε σχέση με Πολωνία.Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή η Ουκρανία σε σχέση με γειτονικές χώρες.
Πολλοί πηγαίνουν και για δουλειές και οι γκόμενες είναι σε δεύτερη μοίρα. Προσωπικά ποτέ δεν έχω πάει πουθενά μόνο και μόνο για σεξοτουρισμό. Στα μέρη που γενήθηκα από μικρός έβλεπα χιονοθύελες και μουνοθύελες οπότε είμαι πιο cool

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
βουλομενο γραμμα διαβαζεις.τοση ωρα μας λες παπαριες γιατι σχολιαζω τις βαλκανοπουτσες του κμαν
Ο Βαλκανοπουτσισμός  :rockon: είναι μια αίρεση του εθνικογαμισμού.   :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το είπα πως η πίστα είχε 5-10 ΑΑΑ!Το μόνο που έκανα ήταν να δώσω το iPhone σε μια για φωτογραφίες που χόρευε αρκετή ώρα μπροστά μου ...Αυτό τίναξε τα νεύρα του σεκιουριτά!
Τέτοια μουνιά μόνο Ρόδο μπορώ να παίξω....Κρακωβία είχε γκόμενες που μπαίνανε στη πίστα με σκοπό να καμακωθουνε!!! :rockon:

Οντως στο Fashion παίζουν τρομερά μουνιάαΚαμία σχέση με την κατάσταση που περιέγραψες τη μέρα.Στο είχα πει.Είδες κλαμπ στο Κράκωβ με τέτοια ποιότητα μουνιού?Εκτός από το οτι οι Πολωνέζες ενεργητικά επιδιώκουν το καμάκι ή το προκαλούν μόνες τους πολλές φορές.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πάλι γύρω από τον Κμαν περιφέρεσαι ..Εγώ πιστεύω με αυτά που λες πως είσαι ακόμα πιο καμμένος από εμένα τον "αγάμητο της Ουκρανίας..."Πρέπει να σε έχουν δαγκώσει δυνατά οι Ντέβουσκες!
Αν πας Ταϋλάνδη θεωρείσαι σεξοτουρίστας με το που το αναφέρεις!Ταυλάνδη πας και για τα τροπικά δάση και τις φτηνές τιμές!Εγώ γουστάρω χιόνι,κρύο και χειμώνα!
Τα πορνοκομαντο  :rockon: του σάιτ είναι σκληροτράχηλα και επιχειρούν στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα πορνοκομαντο  :rockon: του σάιτ είναι σκληροτράχηλα και επιχειρούν στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Θα σου πω και κάτι άλλο πάνω σε αυτό!Ποτέ μα ποτέ δεν φοράω Γάντια ή σκουφί ή καςκολ στην Βόρεια Ευρώπη!!!Το θεωρώ έλλειψη ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ!Ούτε ισοθερμικό!Πολλές φορές μάλιστα τα βράδια φοράω ένα T-Shirt μόνο κάτω από το μπουφάν!Δεν έχω αρρωστήσει ποτε ούτε σε 6 μήνες Γερμανία ούτε Φιλανδια ούτε Σουηδία ούτε πουθενά!αρρωσταίνω βαριά όταν γυρνάω Ελλάδα :S κάποιες φορές...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οντως στο Fashion παίζουν τρομερά μουνιάαΚαμία σχέση με την κατάσταση που περιέγραψες τη μέρα.Στο είχα πει.Είδες κλαμπ στο Κράκωβ με τέτοια ποιότητα μουνιού?Εκτός από το οτι οι Πολωνέζες ενεργητικά επιδιώκουν το καμάκι ή το προκαλούν μόνες τους πολλές φορές.
Υπάρχει τεράστια δυσαναλογία μέρας με νύχτα!Όπως και στο Βουλουρέστι..Στο Κίεβο είναι αλλιώς!Μέρα νύχτα βλέπεις Αγγέλους...
Λβοβ πάντως την ημέρα ήταν χάλια!!!Ούτε σε καφετέριες δεν υπήρχε τίποτα!!Σε 5 μέρες που γυρίζω θα βγω στο Rafinad πάλι!Αν έχει λίγο παραπάνω κόσμο είναι τέτοιο το κλάμπ που οι χώροι του ευνοούν το καμάκι!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Θα σου πω και κάτι άλλο πάνω σε αυτό!Ποτέ μα ποτέ δεν φοράω Γάντια ή σκουφί ή καςκολ στην Βόρεια Ευρώπη!!!Το θεωρώ έλλειψη ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ!Ούτε ισοθερμικό!Πολλές φορές μάλιστα τα βράδια φοράω ένα T-Shirt μόνο κάτω από το μπουφάν!Δεν έχω αρρωστήσει ποτε ούτε σε 6 μήνες Γερμανία ούτε Φιλανδια ούτε Σουηδία ούτε πουθενά!αρρωσταίνω βαριά όταν γυρνάω Ελλάδα :S κάποιες φορές...
Αυτό συμβαινει γιατί στους 0 βαθμους και κάτω πεθαινουν τα περισότερα μικρόβια και όσα δεν πεθενούν αδρανοποιούνται.  Οπότε στους - βαθμους μικρόβια, ιοί,και βακτήρια δεν υπάρχουν

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είσαι εκεί τόσα χρόνια και δεν καταλαβαίνεις τι παίζει.Απλά τραγικός.
1.Ρομαντικές κοπέλες που το δίνουν τζάμπα όταν έχουν ελπίδα για σοβαρή σχέση γάμο
2.Σεμιπρος που γυρνάνε στα μαγαζιά για να βρούνε πελάτες
3.Γκόμενες έτοιμες για γενναιόδωρους σπόνσορες
Από όλα έχει ο μπαξές.Απλά δεν μπορείς να καταλάβεις πώς είναι δυνατόν κάποιος να γαμάει όλες τις κατηγορίες.Το οτι γαμάω σεμιπρος και σπονσοράρω δε σημαίνει οτι δε γαμάω και τζάμπα.Απλά προσαρμόζω το παίγνιο ανάλογα με το πώς κόβω τη γκόμενα.Πρέπει να είσαι σβέλτος,τολμηρός,να έχεις τον έλεγχο δε φαντάζεσαι πόσο γρήγορα πρέπει να στροφάρεις στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα.Για τις γκόμενες όλα γίνονται τυχαία δεν καταλαβαίνουν τη μηχανή.
Φαντάζεσαι να πεις σε ρομαντική κοπέλα έλα με 100 ευρώ διαμέρισμα?Η να πεις σε μια σεμιπρο θα ήθελες να βγούμε ραντεβού?Αν δεν κόψεις σωστά την κατάσταση την πούτσισες.Δεν υπάρχουν λεωφόροι πρέπει να καλιμπράρεις.Απλά τις περνάς από κάποια τεστ για να δεις τι καπνό φουμάρουν.Είναι ένα παίγνιο.
ρομαντικες κοπελες για σχεση στο κιεβο ρε αρχοντα?που ηταν κρυμμενες τοσα χρονια και δεν της βρηκαμε.εχει πιθαμοτητες καπειος να γνωρισει ουκρανια τετεια?τωρα πηγα για φαγητο με τον μεγαλοδικηγορο κολλητο μου που δουλευει και κιεβο.του ειπαν οι πελατες του εδω ολες πουτανες ειναι.καπειες θελουν να παντρευτουν για να σου τα τρωνε μονιμα,οσοι εχουν πολλα λεφτα παντρευονται μια 20 χρονια μικροτερη την γαμανε και σπονσαρουν χοντρα.του λεγανε θες πολυ χρημα να εχεις γκομενες οπως θες εδω.σημερα μου ειπε ο φιλος για το συμπερασμα του μετα απο 3 χρονια κιεβο οτι οτι ελεγα ειμαι σωστος και ολοι ξερουν οι ξενοι πανε για πουτανες και αυτες που γαμαμε με 30 αυτου του την πασαρουν στο ξενοδοχειο με 150.ολοι μου λεει που πανε για δουλεια δεν πανε να μπλεξουν σε κλαμπ και μαλακιες οπως κανεις εσυ αλλα μενουν στο ξενοδοχειο με ασφαλεια το πιο σημαντικο.οπειος κυκλοφορα ξενος τον εχω σεξοτουριστα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό συμβαινει γιατί στους 0 βαθμους και κάτω πεθαινουν τα περισότερα μικρόβια και όσα δεν πεθενούν αδρανοποιούνται.  Οπότε στους - βαθμους μικρόβια, ιοί,και βακτήρια δεν υπάρχουν
Ναι αλλα όλες οι επιδημίες γρίπης ειναι το χειμώνα! Δεν διαφωνω οτι τα μυκρόβια πεθαινουν στο κρυο.Αλλα η γρίπη εξαπλώνεται απο μέρη που μαζευονται πολλοι ανθρωποι οπως τα μέσα μαζικης μεταφοράς,τα σχολεία,τα πανεπηστήμια και ειδικά οι παιδικοί σταθμοι που το ενα παιδι κολάει το αλλο και μετα και τους γονείς.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εννιάρι δεν νομίζω.τα γούστα βέβαια διαφέρουν.αλλά φαίνεται καλό μονί. πάρτο
Θα μεσολαβήσω κιόλας .Θα της πω σου βρήκα ήρωα να σου πάρει το νόουτμπουκ
καραπουταναρα ειναι ασε 2 φωτο εχει μπορει να μην ειναι καν κοπελα αλλα κανενας να σε ληστεψει οπως την επαθε ο σαλομικιος τελευτεα και ετρεχα να τον γλιτωσω.λεει ya lybly padarki.δηλαδη αγαπω τα δωρα χαχαχαχ τελειος καραπουταναρα.δωρα θελει και ουτε θα την δεις.παιξε με οσες γραφουν σεξ μονο.αυτες μονο 500 θελουν μην ασχολεισαι με οσες λενε ψαχνουν ανδρα,ολες απατη ειναι κιεβο

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό συμβαινει γιατί στους 0 βαθμους και κάτω πεθαινουν τα περισότερα μικρόβια και όσα δεν πεθενούν αδρανοποιούνται.  Οπότε στους - βαθμους μικρόβια, ιοί,και βακτήρια δεν υπάρχουν
Μάλιστα!Αυτό σημαίνει "Βρίσκω την υγεία μου"

Όσο για το θέμα του ανδρισμού...Αν βλέπεις ποδόσφαιρο στα τέλη της δεκαετίας του '90 ο Παναθιναικός έδινε ένα παιχνίδι μέσα στο Κίεβο σε χιονισμένο γήπεδο και θερμοκρασία υπό το μηδέν!Τα παλικάρια τότε όλα μπήκαν και παίξανε με τα σορτσάκια και τα μανικάκια την ώρα που ο Σεβτσένκο και ο Ρεμπρόφ ήταν σαν Εσκιμώοι με ισοθερμικά και μανίκια...Για την ιστορία θα παίρναν αποτέλεσμα αν δεν είχαν την ατυχία με ένα γκόλ καραμπόλα από τις λίγες..

Έξω τώρα πάντως το κρύο τρυπάει...Είναι η χειρότερη νύχτα!Αυτή την ώρα δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις..Όλα νεκρά!Ούτε καφετέρια!Μόνο μερικά εστιατόρια...Το κέντρο απίστευτα έρημο...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βουκουρεστι προχτες τελευταια μερα την εβγαλα σπιτι,μονο φαγητο.αδειο το μολλ μερα,νυκτα αδεια πολη.ουτε γαντια,σκουφο σε σωσζουν.υα παποθτσια και οι κλατσες παγωνες απο το κρυο ετρεχα ζεστο ντους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
βουκουρεστι προχτες τελευταια μερα την εβγαλα σπιτι,μονο φαγητο.αδειο το μολλ μερα,νυκτα αδεια πολη.ουτε γαντια,σκουφο σε σωσζουν.υα παποθτσια και οι κλατσες παγωνες απο το κρυο ετρεχα ζεστο ντους
Άδειο το Βουκουρέστι??? :think: Μου φαίνεται αδύνατον η παλιά πόλη να μην είχε ζωή....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το εβαλα κ στο νημα του μαμπα,αυτο το μωρακι ζητησε 2000 ριβνια για 2 ωρες φουλ προγραμμα σεξ,αξιζει η τιμη?
κοβει δεκα χρονια απο την ηλικια της αλλα την γαμω.οχι 2 ωρες,πες 1000 μια ωρα.ο σλαβιανι θα συμφωνησει οτι αυτη 400-600 παει αλλα απο της φωτο της που κανει ποζες και πολ ντανσ την εχουν κανει οι ξενοι να φερεται σαν ποπ σταρ και αν της πεις 500 θα προσβαλτει και δεν θα απαντα χαχαχαχ.με 500 βρισκεις 18-22 που τωρα ασχολουνται με το αθλημα και δεν πηρε το μθαλο αερα ιοπως αυτην την καραπουταναρα.μην ψαχνεται τετειες ηλικιες αυτες ειναι τρελες και καραπουταναρες.σωστος ο χαριλαος λεει και ο κουμπαρος ο κουβας χχαχαχαχαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Άδειο το Βουκουρέστι??? :think: Μου φαίνεται αδύνατον η παλιά πόλη να μην είχε ζωή....
λιπσκανι ουτε μυγα!ολα αδεια.παρασκευη κατα της 10-11 ειδα 10 ατομα οι 5 ξενοι.υπερβολικο κρυο πααγωνε η μασελα και τα ποδια.μου ελεγαν ολοι κρυο,δεν θα εχει κοσμο και καθημερινες οτι αυριο εργασιμη μερα.μαρτη πριν 5 χρονια ειχε 2-3 μπαρακια γεματα,τα αλλα 2-3 ατομα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ναι αλλα όλες οι επιδημίες γρίπης ειναι το χειμώνα! Δεν διαφωνω οτι τα μυκρόβια πεθαινουν στο κρυο.Αλλα η γρίπη εξαπλώνεται απο μέρη που μαζευονται πολλοι ανθρωποι οπως τα μέσα μαζικης μεταφοράς,τα σχολεία,τα πανεπηστήμια και ειδικά οι παιδικοί σταθμοι που το ενα παιδι κολάει το αλλο και μετα και τους γονείς.
Πανδημίες γριπης συναντάς πάντα στα πιο θερμά μέρη του πλανήτη και όχι στις βορειες χώρες του πλανήτη. Πολύ μπερδευουν το κρυολόγημα (συνάχι) που συχνά  συμβαινει τον χειμώνα με την γρίπη που είναι μια σοβαρή ίωση. Νομίζω η πιο θανατηφόρα ήταν η ισπανική γρίπη στις αρχές του δέκατου ένατου αιώνα μετά η κινεζική κτλ. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχει τεράστια δυσαναλογία μέρας με νύχτα!Όπως και στο Βουλουρέστι..Στο Κίεβο είναι αλλιώς!Μέρα νύχτα βλέπεις Αγγέλους...
Λβοβ πάντως την ημέρα ήταν χάλια!!!Ούτε σε καφετέριες δεν υπήρχε τίποτα!!Σε 5 μέρες που γυρίζω θα βγω στο Rafinad πάλι!Αν έχει λίγο παραπάνω κόσμο είναι τέτοιο το κλάμπ που οι χώροι του ευνοούν το καμάκι!

Καλά αυτό είναι και υποκειμενικό.Το πρωί τώρα βλέπεις λίγα πράγματα γιατί μένουν όλες σπίτι λόγω του πουτσόκρυου.Ανοιξη και καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα όντως βλέπεις καλά μουνιά και έγω.Αν και όντως το Fashion έχει σχεδόν υπερφυσικές αναλογίες από μουνάρες και το καλοκαίρι.Τα άλλα κλαμπ Metro κτλ δεν είναι καθόλου έτσι έχουν εντελώς μέτριες μέσες γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom