Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
και δεν σου φενοτανε καθολου οτι εισαι πουτανα λεει της αλλης στο ξενοδοχειο καστρι ο σταθης ψαλτης.η το ανεκδοτο κυρια πουτανα να βγαλω και τισ κλατσες?καλα ρε τρελε αφου στα σαιτ ειναι μαμπα,μιστερ χ ,παιζει τσιοντες θα την εκθεσεις με το που να την δειξεις.απο μονη δειχνεται να πιασει πελατες.αιντε καλα μην την θιξεις να δει και κανας αντρας τη η γιος της φωτο αχαχαχχχααχαχ

Αλλο οι σεμιπρος στο D Lux άλλο οι σπονσορέτς.Να βγάλω φωτό από σεμιπρο δεν είναι πρόβλημα.Αλλά οι άλλες είναι κανονικές γκόμενες δεν μπορείς να τις εκθέσεις.
Αυτό είναι το καλό Ουκρανία.Και να μη βγάλεις κανονική γκόμενα στο κλάμπ που δε γίνεται δηλαδή σώζουν την κατάσταση οι σεμιπρο που είναι εκεί για αυτό το λόγο για τους άντρες που πάνε για καμάκι και κινδυνεύουν να μείνουν με το πουλί στο χέρι.Οι σεμιπρος στα κλαμπ όμως αυξάνουν σημαντικά τον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών γιατί η άλλη ξέρει οτι αν αργήσει να δώσει το πράσινο φωτάκι τα φράγκα σου και ο πούτσος σου θα πάνε σε άλλη κατεύθυνση.Είναι παράδεισος πραγματικά.
Θυμάμαι στο Carribean μια που καμάκωσα μου ζήτησε 100 ευρώ της λέω μόνο εάν φέρεις και φίλη και φέρνει εν ψυχρώ μια γκομενάρα που έκανε χορευτικό νούμερο στο μαγαζί μαζί με 10 άλλες.
Παλιά και Πολωνία και Τσεχία οι κανονικές ντίσκο ήταν τίγκα στις επαγγελματίες τώρα έχει σπάσει κάπως αυτό είναι αρκετά λιγότερες και διακριτικές.Ουκρανία μερικές φορές φτάνουν το 30% της πελατείας απλά οι σεκιούριτυ δεν τις αφήνουν πάντα να μπουν μέσα ακόμα και αν πληρώσεις είσοδο για να μπεις αγκαζέ με 2-3 σεμιπρο και να πέσουν τα σαγόνια ολωνών.
Πολωνία αυτά τα σκηνικά παίζουν στα VIP των μαγαζιών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ασ πει ο διμητρακις που πηγαμε γιο αν ειδε σκηνες αλλα κμαν.στο μπαρ καθονταν ολες και μιλουσαν,η καπνιζαν στον καναπε.ειχε και καμια 10-15 στην πιστα που αυτες χορευουν ολο βραδι και δεν μιλανε με κανενα.ουτε να τις κερασω δεν ηθελαν σε οσες προτεινα,το επαιζαν σταρ και δεν σου εδιναν σημασια η σου θελουν να σου μιλησουν.

Εξαρτάται πως πας ρε φίλε.Εχεις 1000 ευρώ πάνω σου το ρευστό να κουδουνίζει?Αυτές έχουν έκτη αίσθηση οσμίζονται το ρευστό.Απαξ και δείξεις λίγο υπό τέλος.Απλά πρέπει τα χαρτιά να τρέχουν από παντού και το παντελόνι να φουσκώνει στα σωστά σημεία.
Εδώ και στη Γερμανία πάντα όταν με βλέπουν οι Ρωσίδες μου χαμογελάνε κάπως τα πιάνουν τα vibes οτι αυτός είναι χουβαρδάς και γενναιόδωρος και καυλώνει με το σλαβικό μουνί.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ασ πει ο διμητρακις που πηγαμε γιο αν ειδε σκηνες αλλα κμαν.στο μπαρ καθονταν ολες και μιλουσαν,η καπνιζαν στον καναπε.ειχε και καμια 10-15 στην πιστα που αυτες χορευουν ολο βραδι και δεν μιλανε με κανενα.ουτε να τις κερασω δεν ηθελαν σε οσες προτεινα,το επαιζαν σταρ και δεν σου εδιναν σημασια η σου θελουν να σου μιλησουν.

δεν εχετε καταλαβει ακομα την ορολογια κμαν. αυτος γαμαει με τα ματια αφου το λεει παραπανω. επισης εχει πει παλαιοτερα πολλες φορες για 'πραγματικο γαμησι'. αρα υπαρχει και το φαντασιακο γαμησι στο μυαλο του σαν κατηγορια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
χμμμμ ..νομίζω πως ο κουμπάρος δεν μπορεί την εξάντληση του κλαμπ...Και ίσως μιλάει πολύ σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται...!Νομίζω πως βράδι με Κμαν θα ήταν καλά!

ναι πολυ καλα τα ειδε και ο σεβαλιε. συνεταιροι στην καρπαζια και στα γαμησια (λεμε τωρα...) χωρια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι να το κάνουν το κέρασμα Ουκρανία?Τα ποτά είναι φτηνά.Οι γκόμενες ψοφάνε για δώρα ρευστό κτλ.Αν πιάσεις τραπέζι κάτι κάνεις.Αλλά πρέπει να γουστάρει πρώτα.Τέλος πάντων το κέρασμα δεν κάνει τίποτα.Πρέπει να της κάνεις κλικ και να πιστεύει οτι είσαι φορτωμένος.
Οι Ουκρανές δε μεθάνε στα κλαμπ όπως οι Πολωνές είναι συγκρατημένες καπνίζουνε βέβαια καλιάν αλλά το παίζουνε κυρίες.
Πρέπει να ξέρεις να πλασάρεσαι πώς το λένε.Μια φορά είδα δυο γκόμενες από Odessa να χορεύουνε στο Decadance στο Κίεβο με μπλούζα και τάνγκα από κάτω χωρίς φούστα ή παντελόνι.Ολοι είχαν χαζέψει και τράβαγαν φωτό.Μόνο εγώ καμάκωσα και χάιδευα τους γυμνούς κώλους τους.Γενικά οι γκόμενες Οντέσσα και Κιέβου είναι οι πιο προκλητικές.Μερικές φορές αφαιρούν τη φούστα ή το παντελόνι στα κλαμπ και μένουν με την κυλότα.Αυτό δεν το έχω δει σε άλλη χώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ναι πολυ καλα τα ειδε και ο σεβαλιε. συνεταιροι στην καρπαζια και στα γαμησια (λεμε τωρα...) χωρια

Ο Σεβαλιέ δεν καμακώνει και δεν μπορεί να ζυγίσει αυτά που βλέπει.Πρέπει να είσαι στο άθλημα για να βγάλεις συμπέρασμα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχω γυρισει ολο το κοσμο και εχω και αρκετα μεγαλη εμπειρια στη Μοσχα και στο Κισινιεβ που πιστευω το περιβαλον ειναι παρεμφερες με αυτο της Ουκρανιας η του Κιεβου.

Πραγμστικα ρε μαγκες δεν τη καταλαβαινω ολη αυτη τη παραφιλολογια που αναγει σε επιτελικο σχεδιο Μπαρμπαροσα το πως θα προσεγγισεις για να γαμησεις μια πουτανα σε ενα μπαρ η μια ντισκο.

Η γκομενα και η προσεγγιση απο το internet καταλαβαινω οτι απαιτουν αλλες προσεγγισεις.

Αλλα οι πουτανες, οπως και αν τις πουμε κουλτουριαρικα (pro, semipro κλπ ) γιατι ??

Το μονο που χρειαζεται να ξερεις ειναι οι τιμες της πιατσας ωστε να μην σε πιασουν μαλακα. Απο εκει και περα τι αλλο ??

Προσωπικα πιστευω αν εχεις μια αξιοπρεπη εμφανιση και δεν εισαι αγενης η βρωμιαρης απο εκει και περα ειναι καθαρα ζητημα διαπραγματευσης τιμων.

Τη πενταετια 2000 - 2005 στη Μοσχα στα Απελσιν η στο παρισκαγια αζιζ η στο nightflight φορτωνα με την ανεση μβρωπολυ ομορφες πουτανες.

Το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι επρεπε να δοκιμασω 5-6 μεχρι να βρω καποια που μιλαγε στοιχειωδως αγγλικα γιατι δεν γιυσταρω το ξερο γαμησι  και μου αρεσει το καβλσντισμα.

Προς τι ολη αυτη η "οδυσεια" ??

Χανω κατι ??

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω γυρισει ολο το κοσμο και εχω και αρκετα μεγαλη εμπειρια στη Μοσχα και στο Κισινιεβ που πιστευω το περιβαλον ειναι παρεμφερες με αυτο της Ουκρανιας η του Κιεβου.

Πραγμστικα ρε μαγκες δεν τη καταλαβαινω ολη αυτη τη παραφιλολογια που αναγει σε επιτελικο σχεδιο Μπαρμπαροσα το πως θα προσεγγισεις για να γαμησεις μια πουτανα σε ενα μπαρ η μια ντισκο.

Η γκομενα και η προσεγγιση απο το internet καταλαβαινω οτι απαιτουν αλλες προσεγγισεις.

Αλλα οι πουτανες, οπως και αν τις πουμε κουλτουριαρικα (pro, semipro κλπ ) γιατι ??

Το μονο που χρειαζεται να ξερεις ειναι οι τιμες της πιατσας ωστε να μην σε πιασουν μαλακα. Απο εκει και περα τι αλλο ??

Προσωπικα πιστευω αν εχεις μια αξιοπρεπη εμφανιση και δεν εισαι αγενης η βρωμιαρης απο εκει και περα ειναι καθαρα ζητημα διαπραγματευσης τιμων.

Τη πενταετια 2000 - 2005 στη Μοσχα στα Απελσιν η στο παρισκαγια αζιζ η στο nightflight φορτωνα με την ανεση μβρωπολυ ομορφες πουτανες.

Το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι επρεπε να δοκιμασω 5-6 μεχρι να βρω καποια που μιλαγε στοιχειωδως αγγλικα γιατι δεν γιυσταρω το ξερο γαμησι  και μου αρεσει το καβλσντισμα.

Προς τι ολη αυτη η "οδυσεια" ??

Χανω κατι ??

Δεν κατάλαβες τι παίζει.Τα μαγαζιά του Κιέβου όπως το River Palace το αντίστοιχο του Nightlife στη Μόσχα όπου όλες ήταν σεμιπρος και διαπραγματευόσουν την τιμή έχουν κλείσει προ πολλού.Τώρα οι γκόμενες αυτές συχνάζουν ημιπαράνομα σε high end clubs όπως το Carribean,D Lux,Decadance,Vodka bar,Arena,Avalon,Shooters.Είναι πολύ πιο δύσκολο να τις εντοπίσεις γιατί ανακατεύονται με την κανονική πελατεία και για αυτό αρχίζουν οι διαμάχες.
Δηλαδή θα πάω εγώ Carribean θα φορτώσω δύο σεμιπρος για παρτούζα και ο άλλος θα πάει ίδια μέρα και ώρα και θα πει τίποτα δεν κάνεις αυτό είναι μαγαζί για λάτρεις της λάτιν μουσικής.
Είναι και άλλοι 100 ανταγωνισμοί που παίζουν όπως με τους Αραβες και Τούρκους που είναι μόνιμοι εκεί γιατί έχουν δουλειές και πας να τους φορμάρεις να τους φας δηλαδή τις γκόμενες που θεωρούν δικές τους και να τους γαμήσεις το κέρατο.Πολλοί εδώ το βλέπουν ανάποδα και ψαρώνουν με τους Τουρκαλάδες.Δεν τους βλέπουν δηλαδή σαν ψητό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν κατάλαβες τι παίζει.Τα μαγαζιά του Κιέβου όπως το River Palace το αντίστοιχο του Nightlife στη Μόσχα όπου όλες ήταν σεμιπρος και διαπραγματευόσουν την τιμή έχουν κλείσει προ πολλού.Τώρα οι γκόμενες αυτές συχνάζουν ημιπαράνομα σε high end clubs όπως το Carribean,D Lux,Decadance,Vodka bar,Arena,Avalon,Shooters.Είναι πολύ πιο δύσκολο να τις εντοπίσεις γιατί ανακατεύονται με την κανονική πελατεία και για αυτό αρχίζουν οι διαμάχες.
Δηλαδή θα πάω εγώ Carribean θα φορτώσω δύο σεμιπρος για παρτούζα και ο άλλος θα πάει ίδια μέρα και ώρα και θα πει τίποτα δεν κάνεις αυτό είναι μαγαζί για λάτρεις της λάτιν μουσικής.
Είναι και άλλοι 100 ανταγωνισμοί που παίζουν όπως με τους Αραβες και Τούρκους που είναι μόνιμοι εκεί γιατί έχουν δουλειές και πας να τους φορμάρεις να τους φας δηλαδή τις γκόμενες που θεωρούν δικές τους και να τους γαμήσεις το κέρατο.Πολλοί εδώ το βλέπουν ανάποδα και ψαρώνουν με τους Τουρκαλάδες.Δεν τους βλέπουν δηλαδή σαν ψητό.

To απελσιν και το παρισκαγια αζιζ κανονικα  club πολυχωροι ηταν με disco bar karaoke ακομη και μπιλιαρδα ειχαν.

Κυκλοφορουσαν νορμαλ γκομενες κυκλοφορουσαν και πουτανες.

Θα πρεπει καποιος να ειναι εντελως φλωρος και βλακας για να μην μπορει να ξεχωρισει τις normal γκομενες απο τις πουτανες εκει μεσα.

Και ακομη και τετοιος να ειναι θα φροντισει η πουτανα να δωσει εν ευθετω χρονω τις πρεπουσες εξηγησεις για το τι ειναι και τι κανει.

Οσο για τον ανταγωνισμο !!! Σιγα τα αυγα !! Ποσο μαλακας πρεπει να ειναι καποιος για να "ανταγωνισθει" αλλους προκειμενου να σκασει τα ωραια του λεφτα για να γαμησει μια πουτανα ??

Προσωπικα ποτε δεν ενοιωσα ανταγωνιστικα για πουτανες, αλλο πραγμα οι γκομενες. Αλλωστε η προσφορα ειναι τοσο μεγαλη που γιατι να μπεις στη διαδικασια του ανταγωνισμου ??

Ειλικρινα δεν σας κκαταλαβαινω !!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο Σεβαλιέ δεν καμακώνει και δεν μπορεί να ζυγίσει αυτά που βλέπει.Πρέπει να είσαι στο άθλημα για να βγάλεις συμπέρασμα.

ο σεβαλιε ειπε για σενα πολλακις αλλα εσυ δεν εχεις πει ακομα για τον σεβαλιε. γιατι δεν γαμαει καθολου? εκτος απο φτωχος ειναι και μπαζακι? ντυνεται χαλια? δεν εχει λεγειν?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ο σεβαλιε ειπε για σενα πολλακις αλλα εσυ δεν εχεις πει ακομα για τον σεβαλιε. γιατι δεν γαμαει καθολου? εκτος απο φτωχος ειναι και μπαζακι? ντυνεται χαλια? δεν εχει λεγειν?

Δεν έχει ας πούμε το σωστό στυλ για Πολωνία.Δεν είναι όπως θέλουν οι Πολωνεζες τους γκόμενους ούτε είναι καμακιας.Εγω έχω σωστό στυλ αλλά με τρωεει η ηλικία μου το λένε και αυτές μου αρέσεις αλλά είσαι μεγάλος για εμένα.
Πολωνία χωρίς λεφτά μόνο για ΜΙΛΦ άνω των 30 με παίρνει πλέον λόγω ηλικίας.Που και αυτές κάποια στιγμή ζητάνε λεφτά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν έχει ας πούμε το σωστό στυλ για Πολωνία.Δεν είναι όπως θέλουν οι Πολωνεζες τους γκόμενους ούτε είναι καμακιας.Εγω έχω σωστό στυλ αλλά με τρωεει η ηλικία μου το λένε και αυτές μυ αρέσεις αλλά είσαι μεγάλος για εμένα.

μικρος αλλα ασχημομουρης δηλαδη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μικρος αλλα ασχημομουρης δηλαδη
Δεν έχουν οι Πολωνεζες ιδιαίτερα κριτήρια εμφανισιακά αλλά γενικά προτιμάνε μπουληδες  Baby face όπως γενικά οι Σλαβες και ο Σεβαλιε έχει σκληρό πρόσωπο και τις φοβίζει.Υστερα δεν ντύνεται σωστά και δεν καμακωνει δεν ξέρει το παίγνιο πως να σταθεί.Εγω το κάνω αλλά ειμαι5 χρονια μεγαλύτερος από όσο πρέπει.Ειναι σα να βλέπεις σαραντάχρονο ποδοσφαιριστή.Καλος μεν τεχνικά αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.
Δηλαδή τα κάνω όλα σωστά απλά για τις μικρές δεν περνάω τις προϋποθέσεις λόγω ηλικίας και μη παραμονής στην Πολωνία ενώ ο Σεβαλιε δεν είναι καν στο ραντάρ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αλλο οι σεμιπρος στο D Lux άλλο οι σπονσορέτς.Να βγάλω φωτό από σεμιπρο δεν είναι πρόβλημα.Αλλά οι άλλες είναι κανονικές γκόμενες δεν μπορείς να τις εκθέσεις.
Αυτό είναι το καλό Ουκρανία.Και να μη βγάλεις κανονική γκόμενα στο κλάμπ που δε γίνεται δηλαδή σώζουν την κατάσταση οι σεμιπρο που είναι εκεί για αυτό το λόγο για τους άντρες που πάνε για καμάκι και κινδυνεύουν να μείνουν με το πουλί στο χέρι.Οι σεμιπρος στα κλαμπ όμως αυξάνουν σημαντικά τον ανταγωνισμό μεταξύ των γυναικών γιατί η άλλη ξέρει οτι αν αργήσει να δώσει το πράσινο φωτάκι τα φράγκα σου και ο πούτσος σου θα πάνε σε άλλη κατεύθυνση.Είναι παράδεισος πραγματικά.
Θυμάμαι στο Carribean μια που καμάκωσα μου ζήτησε 100 ευρώ της λέω μόνο εάν φέρεις και φίλη και φέρνει εν ψυχρώ μια γκομενάρα που έκανε χορευτικό νούμερο στο μαγαζί μαζί με 10 άλλες.
Παλιά και Πολωνία και Τσεχία οι κανονικές ντίσκο ήταν τίγκα στις επαγγελματίες τώρα έχει σπάσει κάπως αυτό είναι αρκετά λιγότερες και διακριτικές.Ουκρανία μερικές φορές φτάνουν το 30% της πελατείας απλά οι σεκιούριτυ δεν τις αφήνουν πάντα να μπουν μέσα ακόμα και αν πληρώσεις είσοδο για να μπεις αγκαζέ με 2-3 σεμιπρο και να πέσουν τα σαγόνια ολωνών.
Πολωνία αυτά τα σκηνικά παίζουν στα VIP των μαγαζιών.
αρχοντα κολητος μου φιλος πρωην μπασκετμπολιστας 2 μετρα πριν 2 χρονια πηγε βουκουρεστι.του ελεγα αλλος κοσμος και τα χαι κλαμπ.πηγε στο μπαμπου,τρελαθηκε λεει δικαιο εχεις ειναι οι πιο ομορφες στον κοσμο εδω.υπηρχαν βιζιτες,του ειπε μια 300 ευρο για μια ωρα.της λεει να σου δωσω 150 για μιση?χαθηκε αυτοι αλλα οι ρουμανοι στο κλαμπ τα ειχαν τα 300 να δωσουν.μοσχα πολλες φορες πηγαινα πριν κλισουν μπαρ με σπονσορετες και παλιδεν επεφταν.μια φορα δεκτηκε μια απο 300 να τις δωσω 200 πριν 12-14 χρονια στο ναιτφλαιτ.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αν αδυνατω να παρακολουθησω τα παντα εδω μεσα και βαριεμαι δηλαδη ειναι γιατι εγω προσωπικα [το εχω ξαναπει] ειμαι εμφανισιμος και πολυ γυμνασμενο ατομο,εχω τροπους και κανο τρομερο ντυσιμο στα κλαμπ[κοστουμια με καπαρντινα] σκαω μυτη με πουρο 2 μετρα σαν τον ψωμιαδη και αλλα πολλα.Θελω να ξερετε ομως ολοι εδω μεσα οτι σας σεβομαι ολους και καταλαβαινω τις αναγκες σας για χορηγιες προς τις γκομενες.Θα ηθελα να ανταλλαζουμε αποψεις και γνωμες παρολο που δεν εχω αναγκη τιποτα απο ολα αυτα.Δεν παει να γαμηθει λεω, της προσφερω το κορμι μου την εμφανιση μου,βεβαια και θα πληρωσω τα εξοδα μιας γκομενας[φαγητα,ποτα]οχι ομως χορηγιες.ΧΟΡΗΓΟΣ εγω δεν γινομαι.Τα προσφερω ολα αυτα λοιπον σε συνδυασμο με κατι παραμυθακια τυπου ντερτυ και της γαμαω ετσι. Καλα αμα μου πει καμια φερε χρηματα η κινητο προβλεπω να της ριχνω κι καμια ροχαλα.Επισης συμφωνω με τον κμαν στο κομματι του γρηγορου και αδιστακτου καμακιου.Δεν μασαω,ποιος θα μου πει και τι? Χαλαω τα χρηματα μου,ειμαι κυριος και απλα συνομιλω με τις γκομενες... Καλα βεβαια παρολο που ειμαι κατα της βιας σαν τον Δημητρακη εαν μου ζαλισει τα αρχιδια κανας Ουκρανος και προσπαθει να με εκτοπισει για να παρει καμια γκομενα,ε εκει δεν μασαω.Εναν μεθυσμενο τον επιασα απο τον γιακα και τον πηγα μονος μου στον πορτιερη,παρτον του λεω μη τον πεταξω σε κανα ποταμι[γενικα οι πορτιερηδες με σεβονται,ετσι γυμνασμενο και κομψο που με βλεπουν]...Μετα ο ιδιος πορτιερης ηρθε να πιει μαζι μου ενα ποτο και τα λεγαμε φιλικα[ποσα κιλα σηκωνεις μπαρα και τετοια :grin:] Παρολο λοιπον που δεν εχω αναγκη καμια συμβουλη εαν ειναι κανενας εδω μεσα τετοιο στυλ[νεος,κομψος,με τροπους και καμακι] δεν θα ειχα προβλημα να βρισκομασταν Ουκρανια...Αυτα τα ολιγα  :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Toτε που βγηκαμε μαζι αφησα να παιξεις μπαλα μονος σου για να κοζαρω ρε τυπε .

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν αδυνατω να παρακολουθησω τα παντα εδω μεσα και βαριεμαι δηλαδη ειναι γιατι εγω προσωπικα [το εχω ξαναπει] ειμαι εμφανισιμος και πολυ γυμνασμενο ατομο,εχω τροπους και κανο τρομερο ντυσιμο στα κλαμπ[κοστουμια με καπαρντινα] σκαω μυτη με πουρο 2 μετρα σαν τον ψωμιαδη και αλλα πολλα.Θελω να ξερετε ομως ολοι εδω μεσα οτι σας σεβομαι ολους και καταλαβαινω τις αναγκες σας για χορηγιες προς τις γκομενες.Θα ηθελα να ανταλλαζουμε αποψεις και γνωμες παρολο που δεν εχω αναγκη τιποτα απο ολα αυτα.Δεν παει να γαμηθει λεω, της προσφερω το κορμι μου την εμφανιση μου,βεβαια και θα πληρωσω τα εξοδα μιας γκομενας[φαγητα,ποτα]οχι ομως χορηγιες.ΧΟΡΗΓΟΣ εγω δεν γινομαι.Τα προσφερω ολα αυτα λοιπον σε συνδυασμο με κατι παραμυθακια τυπου ντερτυ και της γαμαω ετσι. Καλα αμα μου πει καμια φερε χρηματα η κινητο προβλεπω να της ριχνω κι καμια ροχαλα.Επισης συμφωνω με τον κμαν στο κομματι του γρηγορου και αδιστακτου καμακιου.Δεν μασαω,ποιος θα μου πει και τι? Χαλαω τα χρηματα μου,ειμαι κυριος και απλα συνομιλω με τις γκομενες... Καλα βεβαια παρολο που ειμαι κατα της βιας σαν τον Δημητρακη εαν μου ζαλισει τα αρχιδια κανας Ουκρανος και προσπαθει να με εκτοπισει για να παρει καμια γκομενα,ε εκει δεν μασαω.Εναν μεθυσμενο τον επιασα απο τον γιακα και τον πηγα μονος μου στον πορτιερη,παρτον του λεω μη τον πεταξω σε κανα ποταμι[γενικα οι πορτιερηδες με σεβονται,ετσι γυμνασμενο και κομψο που με βλεπουν]...Μετα ο ιδιος πορτιερης ηρθε να πιει μαζι μου ενα ποτο και τα λεγαμε φιλικα[ποσα κιλα σηκωνεις μπαρα και τετοια :grin:] Παρολο λοιπον που δεν εχω αναγκη καμια συμβουλη εαν ειναι κανενας εδω μεσα τετοιο στυλ[νεος,κομψος,με τροπους και καμακι] δεν θα ειχα προβλημα να βρισκομασταν Ουκρανια...Αυτα τα ολιγα  :hi:
Είσαι Ουκρανία τώρα??

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα πορνοκομαντο  :rockon: του σάιτ είναι σκληροτράχηλα και επιχειρούν στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Αυτό που είδα σήμερα στο κλάμπ του Μουκάτσεβο είναι πρωτόγνωρο ...Και μιλάω για άγριο ξύλο με αίματα , γκλόπ να χτυπάνε κεφάλια και άγριο παρατεταμένο ξυλίκι !!!!
Έγιναν δυο σκηνικά ..ένα στη μέση της βραδιάς με δύο παρέες να πλακώνονται και η πίστα να γεμίζει αίματα...Μετά ηρέμισε...
Όταν έκλεισε το κλάμπ έξω όλοι πιάσαν τα μαρσαρίσματα....και ξαφνικά 10 άτομα μαζί ξεκινάνε συμπλοκή με άλλα 10 ...Απίστευτη αγριότητα!!!Έσκασε και η αστυνομία και άρχισε να βαράει με τα γκλόπ αδιακρίτως....

ΑΓΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ :rockon: :rockon: :rockon:

Κάθομαι και αύριο που είναι ανοιχτό το κλάμπ και Δευτέρα τη κάνω ..Δεν σηκώνει πλέον εδω....
Οι γυναίκες είναι και αυτές αγρίμια ...Δεν υπάρχει σημείο επαφής....Είδα μουνάρες να τραβιούνται με τύπους που ούτε σερβιτόρους δεν θα τους παίρναμε στη Ρόδο.... :helpplea:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό που είδα σήμερα στο κλάμπ του Μουκάτσεβο είναι πρωτόγνωρο ...Και μιλάω για άγριο ξύλο με αίματα , γκλόπ να χτυπάνε κεφάλια και άγριο παρατεταμένο ξυλίκι !!!!
Έγιναν δυο σκηνικά ..ένα στη μέση της βραδιάς με δύο παρέες να πλακώνονται και η πίστα να γεμίζει αίματα...Μετά ηρέμισε...
Όταν έκλεισε το κλάμπ έξω όλοι πιάσαν τα μαρσαρίσματα....και ξαφνικά 10 άτομα μαζί ξεκινάνε συμπλοκή με άλλα 10 ...Απίστευτη αγριότητα!!!Έσκασε και η αστυνομία και άρχισε να βαράει με τα γκλόπ αδιακρίτως....

ΑΓΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ :rockon: :rockon: :rockon:

Κάθομαι και αύριο που είναι ανοιχτό το κλάμπ και Δευτέρα τη κάνω ..Δεν σηκώνει πλέον εδω....
Οι γυναίκες είναι και αυτές αγρίμια ...Δεν υπάρχει σημείο επαφής....Είδα μουνάρες να τραβιούνται με τύπους που ούτε σερβιτόρους δεν θα τους παίρναμε στη Ρόδο.... :helpplea:

στην αναμπουμπουλα της μανουρας γινονται τα καλυτερα ξεμοναχιασματα. την ωρα της συμπλοκης εσυ επρεπε να κοιτας ποιο μουνι θα ξεμοναχιασεις για να το ...προστατεψεις. η τελεια προσεγγιση

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εδω το πραμα εχει προχωρησει.έχουμε πλεον πολυ γαμησι μετα τον κμαν και σπο οπαδους του που μιλάνε και με κλωνους.δεν κρατησε και πολυ το νημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom