Νομίζω πως βράδι με Κμαν θα ήταν καλά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Χαχα!!Είδες που θέλω Κμαν μαζί...Θα το κάναμε αν ήταν!στην αναμπουμπουλα της μανουρας γινονται τα καλυτερα ξεμοναχιασματα. την ωρα της συμπλοκης εσυ επρεπε να κοιτας ποιο μουνι θα ξεμοναχιασεις για να το ...προστατεψεις. η τελεια προσεγγιση
Το θέμα ήταν άλλο και το έγραψα χτες..Εδώ δεν υπάρχει σημείο επαφής...Ενώ βλέπουνε , ψιλοχαμογελάνε, το μετανιώνουν όταν πας να κάνεις κίνηση!Εγινε 3-4 φορές χτες...Εδώ κάτι άλλο συμβαίνει...Κάτι "συνομωτικό"...Καμια δεν ξεφεύγει από τις στάνταρ γραμμές...
Μια πρόχειρη εκτίμηση είναι πως στη περιοχή υπάρχει τόση βία που αν κάποια έχει 1-2-3 πρώην σαν αυτούς που πλακώνονταν χτες, τότε δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα σε κλάμπ!!
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
εσένα τι να σου πω τώρα..Που είδες κλώνους στις τελευταίες σελίδες?Μόνο τον δικό σου βλέπεις...Εδω το πραμα εχει προχωρησει.έχουμε πλεον πολυ γαμησι μετα τον κμαν και σπο οπαδους του που μιλάνε και με κλωνους.δεν κρατησε και πολυ το νημα.
Τα πράγματα είναι απλά!Ήρθα Δυτική Ουκρανία διότι μόνο εδώ αυτή τη περίοδο υπάρχει κάποιος που ξέρω και περιγράφω τι βλέπω!Η εκδρομή μου εδώ δεν μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί πορνοεκδρομή..Αλλά και πάλι σας λέω τι βλέπω..Αν θέλεις σταματάω και ξεκινάω τις ειρωνίες και τα κραξίματα!Αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη διότι υπάρχει ένα επίπεδο και είσαι ο μόνος που το χαλάει..
Αν υπήρχε έστω και ένας στο Σάιτ η φίλος μου ή συγγενής η ότι άλλο ,που μπορούσε να ταξιδέψει θα το οργανώναμε αλλιώς!
το νήμα είναι για κίεβο κουμπάρεεσένα τι να σου πω τώρα..Που είδες κλώνους στις τελευταίες σελίδες?Μόνο τον δικό σου βλέπεις...
Τα πράγματα είναι απλά!Ήρθα Δυτική Ουκρανία διότι μόνο εδώ αυτή τη περίοδο υπάρχει κάποιος που ξέρω και περιγράφω τι βλέπω!Η εκδρομή μου εδώ δεν μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί πορνοεκδρομή..Αλλά και πάλι σας λέω τι βλέπω..Αν θέλεις σταματάω και ξεκινάω τις ειρωνίες και τα κραξίματα!Αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη διότι υπάρχει ένα επίπεδο και είσαι ο μόνος που το χαλάει..
Αν υπήρχε έστω και ένας στο Σάιτ η φίλος μου ή συγγενής η ότι άλλο ,που μπορούσε να ταξιδέψει θα το οργανώναμε αλλιώς!
Επισκέπτης
διαβασα ολοκληρο κειμενο που εγραψες στην καθαρευουσα για βουδαπεστη.ιερεας εισαι και γραφεις ετσι?χαχαχαχαχα χαιρετησματα στην αμαλια στην βουδαπεστη πατερ!!!!
Ὄ,τι ἡμποροῦμε πράττομεν καὶ ἡμεῖς μὲ πενιχρά μέσα. Εὐλογεῖτε.
Επισκέπτης
ο σεβαλιε ειπε για σενα πολλακις αλλα εσυ δεν εχεις πει ακομα για τον σεβαλιε. γιατι δεν γαμαει καθολου? εκτος απο φτωχος ειναι και μπαζακι? ντυνεται χαλια? δεν εχει λεγειν?
Ὁ ἱππότης εἶναι ἐμφανίσιμος. Ἀλλὰ δὲν ἀρκεῖ αὐτὸ διὰ τὸ παίγνιον.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 635
και τι εγινε...αυτο σε πειραξε;το νήμα είναι για κίεβο κουμπάρε
εδω οι αλλοι γραφουν για πολωνια.... αχταρμας
επειδη μαλλον δεν ξερεις τον ρολογα....να σου πω...το παληκαρι γραφει ακριβως οτι περναει...ακομα και για τις αποτυχιες του οπως και για τις επιτυχιες του...και παει καθαρα για καμακι παλαιας κοπης στα κλαμπ...εγωδεν θα πηγαινα ετσι....με ρωτησε οταν ηταν λβοβ μα καλα τοσο ευκολα βρισκεις για σει προς....και του βρηκα σε 20-25 λεπτα οσο μιλαγαμε στο βαΙμπερ....αλλα επειδη δεν του αρεσει αυτος ο τροπος βγηκε για παιχνιδι σε κλαμπακι...και το παληκαρι ειναι καλοστεκουμενο...και οικονομικα και εμφανησιακα ακομα και ηλικιακα
στο δε παρελθον ειχα ερθει μαζι του σε ευθεια αντιπαραθεση και με ανταλλαγη γαλλικων πο μερους του αλλα παλι μου ηταν συμπαθης
μποριε να τον πεις οτιδηποτε αλλα οχι κλωνο και φιδεμπορα
τωρα επειδη εδωσε μια πληροφορια σε λαθος νημα..ε δεν θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν ειναι επαναλαμβανομενο
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ναι στην Κρακοβία ξεσκίστηκες στο γαμήσι Σε κόβω να κάνεις απάτη οπως με της φωτογραφίες που αν ειναι δικες σου της εβγαλες σε κανένα FKK.Θα πας Κρακοβία θα δώσεις σε καμιά πουτάνα 200 Ευρώ να παει σε καποιο κλαμπ να κάθεται μόνη της,θα πας εκει με το Φιντέλ,η γκομενα θα σε καμακώσει απο μόνη της και σε 10 λεπτα θα σου πει να πατε να γιατι εισαι κούκλος .Αντε σου έδωσα τρομερη ιδέα πως να ξεπλυνεις την ξεφτίλα που έπαθεςΟταν γυρίσεις Πολωνία πήγαινε Κατοβίτσε και κάνε αρχοντική εμφάνιση Energy και Pomaranca εννοείται ΠΣΚ.Για καθημερινές εννοείται Κράκωβ.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αυτοι που κοροιδευεις φενεται εχουν πιο πολυ περαση απο σενα χαχαχαχαχ.το ιδιο ελεγα παντα,τι βρισκουν σε αυτον αλλα προτιμουνε αυτους παντα,Αυτό που είδα σήμερα στο κλάμπ του Μουκάτσεβο είναι πρωτόγνωρο ...Και μιλάω για άγριο ξύλο με αίματα , γκλόπ να χτυπάνε κεφάλια και άγριο παρατεταμένο ξυλίκι !!!!
Έγιναν δυο σκηνικά ..ένα στη μέση της βραδιάς με δύο παρέες να πλακώνονται και η πίστα να γεμίζει αίματα...Μετά ηρέμισε...
Όταν έκλεισε το κλάμπ έξω όλοι πιάσαν τα μαρσαρίσματα....και ξαφνικά 10 άτομα μαζί ξεκινάνε συμπλοκή με άλλα 10 ...Απίστευτη αγριότητα!!!Έσκασε και η αστυνομία και άρχισε να βαράει με τα γκλόπ αδιακρίτως....
ΑΓΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ
Κάθομαι και αύριο που είναι ανοιχτό το κλάμπ και Δευτέρα τη κάνω ..Δεν σηκώνει πλέον εδω....
Οι γυναίκες είναι και αυτές αγρίμια ...Δεν υπάρχει σημείο επαφής....Είδα μουνάρες να τραβιούνται με τύπους που ούτε σερβιτόρους δεν θα τους παίρναμε στη Ρόδο....
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
στο κιεβο σε κανα γιδροπαρκ που ημουν καθε νυχτα τολμησε να χαμογελασεις η να κοιταξεις την γκομενα η καπειον στο διπλα τραπεζι.αυτα που ειδες δεν ειναι τιποτα σε αυτα που γινονταν καθε βραδι γιδροπαρκ.καθε κανα μισαωρο καπου ειχε σπασμενα κεφαλια και μαχαιρωμενους χαχαχαχ.σου χαμογελουν οχι γιατι αρεσεις πιο πολυ απο τους γυφτους γκομενους τους.ετσι θα εχουν λογο οταν κοιταζεις να σου σπασουν εξω απο το κλαμπ το κεφαλι και να σε ληστεψουν.το επαθα 2 φορες γιδροπαρκ σε 3 χρονια,με τις ματιες και χαμογελα βρεθηκα αγρια ξθλοκοπημενος με διασειση.ο κμαν ειναι ο τυπος που αν γινει καυγας θα την κανει απο κοντα σου χωρις να το καταλαβεις πως ξεγλιστρησε,καμακωνει σαν χελι και εξαφανιζεται χαχαχαχαχ.Χαχα!!Είδες που θέλω Κμαν μαζί...Θα το κάναμε αν ήταν!
Το θέμα ήταν άλλο και το έγραψα χτες..Εδώ δεν υπάρχει σημείο επαφής...Ενώ βλέπουνε , ψιλοχαμογελάνε, το μετανιώνουν όταν πας να κάνεις κίνηση!Εγινε 3-4 φορές χτες...Εδώ κάτι άλλο συμβαίνει...Κάτι "συνομωτικό"...Καμια δεν ξεφεύγει από τις στάνταρ γραμμές...
Μια πρόχειρη εκτίμηση είναι πως στη περιοχή υπάρχει τόση βία που αν κάποια έχει 1-2-3 πρώην σαν αυτούς που πλακώνονταν χτες, τότε δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα σε κλάμπ!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν μπορει ετσι στα καλα καθουμενα αν δεν κανεις μαλακια δεν σε ενοχλούνε .Αν εισαι βλάκμαν φυσικα και τρως ξυλοστο κιεβο σε κανα γιδροπαρκ που ημουν καθε νυχτα τολμησε να χαμογελασεις η να κοιταξεις την γκομενα η καπειον στο διπλα τραπεζι.αυτα που ειδες δεν ειναι τιποτα σε αυτα που γινονταν καθε βραδι γιδροπαρκ.καθε κανα μισαωρο καπου ειχε σπασμενα κεφαλια και μαχαιρωμενους χαχαχαχ.σου χαμογελουν οχι γιατι αρεσεις πιο πολυ απο τους γυφτους γκομενους τους.ετσι θα εχουν λογο οταν κοιταζεις να σου σπασουν εξω απο το κλαμπ το κεφαλι και να σε ληστεψουν.το επαθα 2 φορες γιδροπαρκ σε 3 χρονια,με τις ματιες και χαμογελα βρεθηκα αγρια ξθλοκοπημενος με διασειση.ο κμαν ειναι ο τυπος που αν γινει καυγας θα την κανει απο κοντα σου χωρις να το καταλαβεις πως ξεγλιστρησε,καμακωνει σαν χελι και εξαφανιζεται χαχαχαχαχ.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εξαφανιστηκαν απο οδυσσο οι τουρκοι.στο ριβερ καθαρο πουταναριο ηταν ρε κμαν,ολο μαυρους πακιστανους και ινδους μεσα.2-3 φορες πηγα δεν ηταν το στιλ μουΔεν κατάλαβες τι παίζει.Τα μαγαζιά του Κιέβου όπως το River Palace το αντίστοιχο του Nightlife στη Μόσχα όπου όλες ήταν σεμιπρος και διαπραγματευόσουν την τιμή έχουν κλείσει προ πολλού.Τώρα οι γκόμενες αυτές συχνάζουν ημιπαράνομα σε high end clubs όπως το Carribean,D Lux,Decadance,Vodka bar,Arena,Avalon,Shooters.Είναι πολύ πιο δύσκολο να τις εντοπίσεις γιατί ανακατεύονται με την κανονική πελατεία και για αυτό αρχίζουν οι διαμάχες.
Δηλαδή θα πάω εγώ Carribean θα φορτώσω δύο σεμιπρος για παρτούζα και ο άλλος θα πάει ίδια μέρα και ώρα και θα πει τίποτα δεν κάνεις αυτό είναι μαγαζί για λάτρεις της λάτιν μουσικής.
Είναι και άλλοι 100 ανταγωνισμοί που παίζουν όπως με τους Αραβες και Τούρκους που είναι μόνιμοι εκεί γιατί έχουν δουλειές και πας να τους φορμάρεις να τους φας δηλαδή τις γκόμενες που θεωρούν δικές τους και να τους γαμήσεις το κέρατο.Πολλοί εδώ το βλέπουν ανάποδα και ψαρώνουν με τους Τουρκαλάδες.Δεν τους βλέπουν δηλαδή σαν ψητό.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εκει διμητρακι δεν θελουν λογο,πανε ολοι για μαγκια.μιλα με ιωσηφ να σου πει τι μερος ειναι το βραδι.απο τις 4 πιο επικυνδινες περιοχες αν και στο κεντρο.Δεν μπορει ετσι στα καλα καθουμενα αν δεν κανεις μαλακια δεν σε ενοχλούνε .Αν εισαι βλάκμαν φυσικα και τρως ξυλο
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πολλες φορες ετυχε να καθομαι υσυχος με παρεα και καπεια απο αυτες που κερνω να τηλεφωνα κρυφα σε αλλους μαγγες να με φοβερισουν.σαν πονηρος γλυτωσα παρα τριχα πολλες φορες και με επαιρναν τηλεφωνα αγνωστοι και με εψαχναν.πολλες φορες θα ετρωγα ξυλο αλλα ειχα δικα μου παιδεια απο κλαμπ.πελατες,μπατσους που παντα κερνουσα,λαδωνα και το εκτιμουσαν αυτον,δεν αφηναν μεσα στο κλαμπ κανεισ να πλισιασει.μου ετυχε να με πλισιασουν εξω απο το λουνναπαρκ στο γιδροπαρκ και αμεσως γνωστοι απο το γιδροπαρκ που απλα τους κερασα κανα γυρο,μπυρα να τρεξουν και να τους διωξουν,ρωτουσαν σε ενοχλανε αυτοι ελεγα οχι η ναι.χρονια με ξερανε αυτοι καθε μερα ειμασταν εκει,φατσικα ολοι ξεραμε τον αλλο.καυγαδες γινονται απο αγνωστες παρεες που ερχονταν ιδικα για να κλεψουν και να δειρουν.την μια φαση που με κτυπησαν 2 κοριτσακια που παντα για 5-7 χρονια ετρωγαν,επιναν μαζι μου εκλαιγαν και πηγαν στην αστυνομια.η μια ακουγα που ελεγε στον μπατσο ειναι φιλος μας,κερνα βοηθα ολο τον κοσμο δεν πειραζει κανενα.αλλοι γννωστοι ετρεχαν στα δασακια γυρω και εψαχναν να τους βρουνσυναγερμος επεσε εκεινη την μερα.στο κλαμπ ημουν ο καλυτερος πελατης και καθε μερα,ετρεχαν ολοι να με φροντισουν και οι μπραβοι πηγαν και αυτοι στην περιοχη γυρω.εκανα ενα χρονο να ξαναπατησω εκει.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Ιωσηφ μου ειπε οτι ειναι υσηχα και οτι παιζουν ξυλο μεταξυ τους.Δεν μου ειπε οτι σου κολλάνε για να σε προκαλέσουν .εκει διμητρακι δεν θελουν λογο,πανε ολοι για μαγκια.μιλα με ιωσηφ να σου πει τι μερος ειναι το βραδι.απο τις 4 πιο επικυνδινες περιοχες αν και στο κεντρο.
άστους ξέρουν αυτοί.είναι γιουρογκόμενοι.καμακώνουν ανελέητα ,γαμούν και εξαφανίζονται.άσε να φάνε ένα χέρι βρωμόξυλο και μετά θα καταλάβουν.αυτοι που κοροιδευεις φενεται εχουν πιο πολυ περαση απο σενα χαχαχαχαχ.το ιδιο ελεγα παντα,τι βρισκουν σε αυτον αλλα προτιμουνε αυτους παντα,
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Απο τους βαλκανιους τσοπανηδες που γαμουν και δερνουν !!!
Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.
Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!
Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.
Μαλλον προς το δευτερο τεινω.
Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.
Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!
Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.
Μαλλον προς το δευτερο τεινω.
να τί σκέφτονται κάποιες στο μάμπα για τους μεγάλους βαλκανιόπουτσους έλληνες.
Мне греки не нравятся просто. Прости
Они жадные, хамовитые и агрессивные
Азаров и греков не люблю
Δεν μου αρέσουν οι έλληνες
είναι τσιγκούνηδες ,κάφροι ας το πω και επιθετικοί
δεν μ αρέσουν ούτε οι αζέροι ούτε οι έλληνες.
Азаров и греков не люблю
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τι τραβας κι εσυ τυπε μου για ενα πουτσοπολλες φορες ετυχε να καθομαι υσυχος με παρεα και καπεια απο αυτες που κερνω να τηλεφωνα κρυφα σε αλλους μαγγες να με φοβερισουν.σαν πονηρος γλυτωσα παρα τριχα πολλες φορες και με επαιρναν τηλεφωνα αγνωστοι και με εψαχναν.πολλες φορες θα ετρωγα ξυλο αλλα ειχα δικα μου παιδεια απο κλαμπ.πελατες,μπατσους που παντα κερνουσα,λαδωνα και το εκτιμουσαν αυτον,δεν αφηναν μεσα στο κλαμπ κανεισ να πλισιασει.μου ετυχε να με πλισιασουν εξω απο το λουνναπαρκ στο γιδροπαρκ και αμεσως γνωστοι απο το γιδροπαρκ που απλα τους κερασα κανα γυρο,μπυρα να τρεξουν και να τους διωξουν,ρωτουσαν σε ενοχλανε αυτοι ελεγα οχι η ναι.χρονια με ξερανε αυτοι καθε μερα ειμασταν εκει,φατσικα ολοι ξεραμε τον αλλο.καυγαδες γινονται απο αγνωστες παρεες που ερχονταν ιδικα για να κλεψουν και να δειρουν.την μια φαση που με κτυπησαν 2 κοριτσακια που παντα για 5-7 χρονια ετρωγαν,επιναν μαζι μου εκλαιγαν και πηγαν στην αστυνομια.η μια ακουγα που ελεγε στον μπατσο ειναι φιλος μας,κερνα βοηθα ολο τον κοσμο δεν πειραζει κανενα.αλλοι γννωστοι ετρεχαν στα δασακια γυρω και εψαχναν να τους βρουνσυναγερμος επεσε εκεινη την μερα.στο κλαμπ ημουν ο καλυτερος πελατης και καθε μερα,ετρεχαν ολοι να με φροντισουν και οι μπραβοι πηγαν και αυτοι στην περιοχη γυρω.εκανα ενα χρονο να ξαναπατησω εκει.
παιζει τη ζωη σου κορωνα γραμματα
φοβερο
:S
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλά ποιός το έγραψε αυτό? Азеров ειναι και οχι Азаров Με τοσους τελειωμένους Ελληνες που εχουν παει εκει φυσικο ειναι να μας συγκρίνουν με τους Αζέρουςνα τί σκέφτονται κάποιες στο μάμπα για τους μεγάλους βαλκανιόπουτσους έλληνες.
Азаров и греков не люблю
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41