Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό που είδα σήμερα στο κλάμπ του Μουκάτσεβο είναι πρωτόγνωρο ...Και μιλάω για άγριο ξύλο με αίματα , γκλόπ να χτυπάνε κεφάλια και άγριο παρατεταμένο ξυλίκι !!!!
Έγιναν δυο σκηνικά ..ένα στη μέση της βραδιάς με δύο παρέες να πλακώνονται και η πίστα να γεμίζει αίματα...Μετά ηρέμισε...
Όταν έκλεισε το κλάμπ έξω όλοι πιάσαν τα μαρσαρίσματα....και ξαφνικά 10 άτομα μαζί ξεκινάνε συμπλοκή με άλλα 10 ...Απίστευτη αγριότητα!!!Έσκασε και η αστυνομία και άρχισε να βαράει με τα γκλόπ αδιακρίτως....

ΑΓΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ :rockon: :rockon: :rockon:

Κάθομαι και αύριο που είναι ανοιχτό το κλάμπ και Δευτέρα τη κάνω ..Δεν σηκώνει πλέον εδω....
Οι γυναίκες είναι και αυτές αγρίμια ...Δεν υπάρχει σημείο επαφής....Είδα μουνάρες να τραβιούνται με τύπους που ούτε σερβιτόρους δεν θα τους παίρναμε στη Ρόδο.... :helpplea:

Σου λένε μείνε ΠΣΚ Λβωφ πήγαινε Σανκώφ δεν ακούς.Κάτσε στο Μουκάτσεβο να βλέπεις ξύλο.Σου είχα πει να πας Λβωφ από το προηγούμενο ΠΣΚ για να έχεις τζόγο μέσα στην εβδομάδα και εσύ ήρθες Κυριακή.Τελείως λάθος πρόγραμμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σου λένε μείνε ΠΣΚ Λβωφ πήγαινε Σανκώφ δεν ακούς.Κάτσε στο Μουκάτσεβο να βλέπεις ξύλο.Σου είχα πει να πας Λβωφ από το προηγούμενο ΠΣΚ για να έχεις τζόγο μέσα στην εβδομάδα και εσύ ήρθες Κυριακή.Τελείως λάθος πρόγραμμα.
Ναι πρέπει να πας Κρακοβία  :2funny: για να ξεσκιστείς στο γαμήσι οπως τότε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντως οι Ουκρανεζες στην Ελλαδα, οι μη βιζιτες εννοω, βλεπουν καπως υποτιμητικα τους Ελληνες τους θεωρουν χαζους και μαλθακους. Τους χλευαζουν. Πιο πολλες παρεες εχουν με Αλβανους ή τελος παντων νιωθουν μια συναδελφικοτητα μαζι τους.
Αυτό το εχω παρατηρησει και εγω οτι τους Ελληνες τους θεωρουνε μαλθακούς.Το βλέπω απο της γυναικες των Ελληνων εδω που οι γυναικες τους δεν ειναι καθολου ευχαριστημενες απο ολη την κατάσταση  >:(.Καμια δεν ειχε όνειρο να γινει γυναικα ταβερνιάρη ή μετανάστη  :2funny:και οταν τους παντρευτηκανε ποτέ δεν φανταζόντουσαν οτι θα χρειαστει καποτε να ερθουν στη Ρωσσία να ζουνε κατω απο τέτοιες άθλιες συνθηκες....οι Ρωσσιδες οπως εχει πει και ο Ιωσηφ θεωρουνε οτι ο ξενος πρεπει να ειναι οπως στα Αμερικάνικα σίριαλ και οχι κακομοίρηδες  :2funny:.Δε νοητε ο ξένος να είναι φτωχός και κακομοίρης!Γ'αυτες ειναι κατι το περίεργο!Σέβονται τον πετυχημενο ξενο.
  Οι Ουκρανές τωρα ειναι πιο χωριάτες και εχουν πολυ λιγοτερες απαιτησεις σχετικά με το στάτους του άντρα.Βεβαια πάνε να σου φάνε λεφτά  :2funny:Ισως ειναι πιο ευκολο να πανε με τον λέτσο ή εναν Τούρκο χωρις βεβαια να ειναι ευχαριστημένες  :2funny:.Οταν στις μεγαλες πολεις της Ρωσσιας θα προτιμισουν να μεινουν μόνες τους παρα να πανε με καποιον κακομοίρη.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
Παντως οι Ουκρανεζες στην Ελλαδα, οι μη βιζιτες εννοω, βλεπουν καπως υποτιμητικα τους Ελληνες τους θεωρουν χαζους και μαλθακους. Τους χλευαζουν. Πιο πολλες παρεες εχουν με Αλβανους ή τελος παντων νιωθουν μια συναδελφικοτητα μαζι τους.

Ποια ουκρανέζα ξέρεις εσύ ελλάδα που δεν είναι βίζιτα ???  :grin: :grin: Δεν ξέρω αν είναι καμια καθαριστρια αφού όλες Βουλγάρες είναι πια ... Όσο για τις παρέες με τους Αλβανούς δεν είναι τυχαίο αφού μας παίρνουν όλες τις δουλειές τα μουνόπανα χαχα (Πορνεία+Χαμαλίκια)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ποια ουκρανέζα ξέρεις εσύ ελλάδα που δεν είναι βίζιτα ???  :grin: :grin: Δεν ξέρω αν είναι καμια καθαριστρια αφού όλες Βουλγάρες είναι πια ... Όσο για τις παρέες με τους Αλβανούς δεν είναι τυχαίο αφού μας παίρνουν όλες τις δουλειές τα μουνόπανα χαχα (Πορνεία+Χαμαλίκια
καλά κι εσύ το γαμησεις τώρα το θέμα. Όλες βίζιτες ειναι;;Εγώ ξέρω πολλές που δεν είναι.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.832
Πόντοι
216
καλά κι εσύ το γαμησεις τώρα το θέμα. Όλες βίζιτες ειναι;;Εγώ ξέρω πολλές που δεν είναι.

Ναι και στο Ντουμπάι οι Άραβες ξέρουν πολλές τέτοιες σαν αυτές που ξέρεις εσύ εδώ  :grin: :idiot: :idiot:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Είσαι σοβαρός ρε φίλε?Θα πας Κίεβο και αντί για D Lux,Carribean,Avalon.Skybar θα επισκεφτείς τα λαικά κλαμπ του Γιντροπάρκ?Πώς να μη φας ξύλο?Νομίζω κάνεις ένα στοιχειώδες λάθος.Πιστεύεις οτι όσο πιο άφραγγη η γκόμενα τόσο πιο ευάλωτη και εύκολη ενώ δεν είναι έτσι.Καλύτερα τρως στο D Lux από ό,τι σε όλα τα κλαμπ του Γιντροπάρκ μαζί.
συμφωνω οι αφραγγες γουσταρουν γυφτους και να δουλευουν νορμαλ σαν εμενα για να νιωθουν αξια.πολλες φορες ειδα κοπελες που κερνουσα και δεν καθονταν να ειναι μεχρι και με ζητιανους του δρομου,αλλη ψυχοσυνθεση εχουν

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Mάγκα μου στο στυλ ίδιος ο Χάρης ειναι  :2funny:
αν υψωσεις την φωνη σου ουκρανια θα φας αμεσα το ξυλο της ζωης του.εσυ εισαι πολυ μπουλης και γελαστος για να σε παρω μαζι μου στο γιδροπαρκα  παραδειγμα.εισαι ο τυπος που απο τον φοβο θα πεσει να κανει τον λυποθημο οπως εκανε ενας φιλος για να μην φαει ξυλο.μαντεψε τι.εκει δεν θα σε λυπηθουν ουτε λυποθημο και θα τρως κλωτσιες στο κεφαλι.μεινε με τα αρνακια στην πετρουπολη να πηγαινεις σε μουσεια και γκαλερι,κιεβο και γιδροπαρκ ειναι για τους τιγρεις χαχαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απο τους βαλκανιους τσοπανηδες που γαμουν και δερνουν !!!

Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.

Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!

Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.

Μαλλον προς το δευτερο τεινω.

Για να φας ξύλο Ουκρανία πρέπει να πας γυρεύοντας.Ποιος ο λόγος να σε δείρουνε δηλαδή?Υστερα αν δίνεις μπουρμπουάρ στην πόρτα στο κλαμπ και στους μπάρμεν πιο πιθανό είναι να μπαγλαρώσουνε   αυτόν που πάει να σου τσαμπουκαλευτεί παρά εσένα.
Τώρα και καλά η Ουκρανία έχει ευρωπαική πορεία τους ενδιαφέρει το καλό πρόσωπο στους ξένους.
Ο καυλωμένος έχει αυτό το χέστικο στυλ των νησιωτών φοβάται εμένα έρχονται τα ξαδέρφια μου από επαρχία που είναι σα ντουλάπες και ρωτάνε πάντα ξάδερφε έχεις πρόβλημα με κανέναν στην Αθήνα ή στη Γερμανία να καθαρίσουμε?

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Για να φας ξύλο Ουκρανία πρέπει να πας γυρεύοντας.Ποιος ο λόγος να σε δείρουνε δηλαδή?Υστερα αν δίνεις μπουρμπουάρ στην πόρτα στο κλαμπ και στους μπάρμεν πιο πιθανό είναι να μπαγλαρώσουνε   αυτόν που πάει να σου τσαμπουκαλευτεί παρά εσένα.
Τώρα και καλά η Ουκρανία έχει ευρωπαική πορεία τους ενδιαφέρει το καλό πρόσωπο στους ξένους.
Ο καυλωμένος έχει αυτό το χέστικο στυλ των νησιωτών φοβάται εμένα έρχονται τα ξαδέρφια μου από επαρχία που είναι σα ντουλάπες και ρωτάνε πάντα ξάδερφε έχεις πρόβλημα με κανέναν στην Αθήνα ή στη Γερμανία να καθαρίσουμε?
ρε αρχοντα πας και καμακωνεις γκομενες στα μαγαζια.μια απο αυτες παιρνει τηλ στο γκομενο ελα ειναι ενας μαλακας που με ενοχλεί. Ελα να τον μαδησουμε.πολυ θελει;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε αρχοντα πας και καμακωνεις γκομενες στα μαγαζια.μια απο αυτες παιρνει τηλ στο γκομενο ελα ειναι ενας μαλακας που με ενοχλεί. Ελα να τον μαδησουμε.πολυ θελει;

Οχι ρε,οι Σλάβες έτσι και δουν το παραδάκι να χοροπηδάει μπροστά στα μάτια τους το τελευταίο που θα σκεφτούν είναι ο γκόμενος.Οι γκόμενοι είναι αμελητέα ποσότητα στην Ανατολική Ευρώπη.Ετσι και δεν τύχει να είναι και αυτός στο μαγαζί και μάλιστα δίπλα της δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Τα ίδια και Πολωνία.Συχνά καμάκωνα παντρεμένες και εκεί που νόμιζα οτι ήμουν σε καλό δρόμο με χουφτώματα τηλέφωνα κτλ εμφανιζόταν ο άντρας της και μου έσφιγγε το χέρι.
Αλλωστε τα πιο πολλά ξέκωλα πάντα έχουν γκόμενο ή σύζυγο πώς να μη βρουν αφού είναι οι πιο εύκολες?
Μια φορά Πολωνία Στεττίν δακτύλιαζα μια παντρεμένη στο Σένσο και μου λένε οι φίλες της μην αχολείσαι με αυτήν έχει σύζυγο εμείς είμαστε ελεύθερες.Θα μας αγοράσεις ρούχα στην Galeria?Ετσι γενικά στις σλαβικές χώρες γκόμενος σύζυγος είναι ένα πρόβλημα που συχνά ξεπερνιέται.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Οχι ρε,οι Σλάβες έτσι και δουν το παραδάκι να χοροπηδάει μπροστά στα μάτια τους το τελευταίο που θα σκεφτούν είναι ο γκόμενος.Οι γκόμενοι είναι αμελητέα ποσότητα στην Ανατολική Ευρώπη.Ετσι και δεν τύχει να είναι και αυτός στο μαγαζί και μάλιστα δίπλα της δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Τα ίδια και Πολωνία.Συχνά καμάκωνα παντρεμένες και εκεί που νόμιζα οτι ήμουν σε καλό δρόμο με χουφτώματα τηλέφωνα κτλ εμφανιζόταν ο άντρας της και μου έσφιγγε το χέρι.
Αλλωστε τα πιο πολλά ξέκωλα πάντα έχουν γκόμενο ή σύζυγο πώς να μη βρουν αφού είναι οι πιο εύκολες?
δηλαδη λες τη γλιτώνεις απο τυχη;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλαδη λες τη γλιτώνεις απο τυχη;

Οχι,απλά δεν ενδιαφέρονται.Αν η γκόμενα δε γουστάρει σε κόβει.Αν γουστάρει δέχεται είτε είναι παντρεμένη είτε δεσμευμένη.Τι σχέση έχει ο γκόμενος?Δεν μπαίνει καν στην εξίσωση.Εντάξει δεν είναι τελείως παθητικοί σαν τους Τσέχους που οι γκόμενές τους πηδιούνται με ξένους στις διακοπές και γυρνάνε σε αυτούς αλλά δεν είναι και τίποτα διεκδικητικοί τύποι.Γενικώς οι Σλάβες τσιλιμπουρδίζουν και πάνε για τα λεφτά.Αυτό η τοπική κοινωνία το ανέχεται.
Γενικώς οι άντρες που έχουν οι Σλάβες είναι άθλιου επιπέδου εμφανισιακά,οικονομικά,κοινωνικά.Δε συνιστούν ανταγωνισμό.Τα mismatch είναι φοβερά άντρες που στην Ελλάδα δε θα γαμούσαν ούτε σκύλες κυκλοφορούν με τα καλύτερα μουνιά.
Πρακτικά δε θυμάμαι ποτέ Ουκρανέζα να μου είπε I have a boyfriend.Αν γουστάρουν εξαφανίζονται όλα.Πολωνέζες στο λένε συχνά είναι και αυτό ένα shit test να δούνε πώς θα αντιδράσεις αλλά συχνά το εννοούνε.Καμιά φορά μπορεί να σου πει μια Ουκρανέζα στην παρτούζα άμα το μάθει ο γκόμενός μου θα με σκοτώσει αλλά ως εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom