You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
διασταυρωση hobbit με gollum ειναι ο τυπος.
Του είπα και εγώ οτι δεν κάνει αυτός λέει οτι κάνει καλό καμάκι.Μηδέν στυλ.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τοσα ξερεις τοσα λες.σιγουρα στο ντελουξ ο κοσμος δεν παει για να παιξει ξυλο και οι μπραβοι ειναι επαγγελματιες.στα αρχιδια τους οι ξενοι ιδες το ξυλο που εφαγαν οι αγγλοι περσι με την εθνικη τους κιεβο?στο γιδροπαρκ μου την εστησε μια φορα ενας νεος στην πορτα που ειδε ειμαι ξενος με λεφτα και εστειλε και με κτυπησανε.τον υποψιαστηκα αμεσως και με 200 γριβνα του εσπασαν το κεφαλι οι μπερκουτ.την αλλη μερα ηρθε αρνακι και ειπε δεν ειχε σχεση και δεν τον ξαναειδαμε στο κλαμπ.αλλα εδωσε στους αστυνομικους τα 2 κοριτσακια που μου την εστησαν και με ληστεψαν αλλοι με σπρει.αλλα ντε λουξ ο κοσμος που εχει λεφτα αλλο οι εγγληματιες,ληστες,σωματεμποροι,ναρκωμανης του γιδροπαρκ.αν γυριζω χρισατικ σιγουρα δεν θα παθω τιποτα ολο αστθνομια και θα λεω ειναι ασφαλεις το κιεβο.Για να φας ξύλο Ουκρανία πρέπει να πας γυρεύοντας.Ποιος ο λόγος να σε δείρουνε δηλαδή?Υστερα αν δίνεις μπουρμπουάρ στην πόρτα στο κλαμπ και στους μπάρμεν πιο πιθανό είναι να μπαγλαρώσουνε αυτόν που πάει να σου τσαμπουκαλευτεί παρά εσένα.
Τώρα και καλά η Ουκρανία έχει ευρωπαική πορεία τους ενδιαφέρει το καλό πρόσωπο στους ξένους.
Ο καυλωμένος έχει αυτό το χέστικο στυλ των νησιωτών φοβάται εμένα έρχονται τα ξαδέρφια μου από επαρχία που είναι σα ντουλάπες και ρωτάνε πάντα ξάδερφε έχεις πρόβλημα με κανέναν στην Αθήνα ή στη Γερμανία να καθαρίσουμε?
τοσα ξερεις τοσα λες.σιγουρα στο ντελουξ ο κοσμος δεν παει για να παιξει ξυλο και οι μπραβοι ειναι επαγγελματιες.στα αρχιδια τους οι ξενοι ιδες το ξυλο που εφαγαν οι αγγλοι περσι με την εθνικη τους κιεβο?στο γιδροπαρκ μου την εστησε μια φορα ενας νεος στην πορτα που ειδε ειμαι ξενος με λεφτα και εστειλε και με κτυπησανε.τον υποψιαστηκα αμεσως και με 200 γριβνα του εσπασαν το κεφαλι οι μπερκουτ.την αλλη μερα ηρθε αρνακι και ειπε δεν ειχε σχεση και δεν τον ξαναειδαμε στο κλαμπ.αλλα εδωσε στους αστυνομικους τα 2 κοριτσακια που μου την εστησαν και με ληστεψαν αλλοι με σπρει.αλλα ντε λουξ ο κοσμος που εχει λεφτα αλλο οι εγγληματιες,ληστες,σωματεμποροι,ναρκωμανης του γιδροπαρκ.αν γυριζω χρισατικ σιγουρα δεν θα παθω τιποτα ολο αστθνομια και θα λεω ειναι ασφαλεις το κιεβο.
Να σε ρωτήσω κάτι?Βλάκας είσαι και πας Γιντροπάρκ?Εκεί πάει ύποπτος κόσμος.Οι σοβαρές γκόμενες πάνε D Lux.Εννοείται οτι θα τις φας στο Γιντροπάρκ μάλλον πας πιο πολύ για το ξύλο παρά για το καμάκι.
Και η γκόμενα άμα σε δει στο Γιντροπάρκ τι θα σκεφτεί?Να ένας μπάτιρος ξένος που δεν είχε να πληρώσει είσοδο στο D Lux.
Ουκρανία πρέπει να είσαι όσο πιο κυριλέ γίνεται για να τραβάς την προσοχή.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Να σε ρωτήσω κάτι?Βλάκας είσαι και πας Γιντροπάρκ?Εκεί πάει ύποπτος κόσμος.Οι σοβαρές γκόμενες πάνε D Lux.Εννοείται οτι θα τις φας στο Γιντροπάρκ μάλλον πας πιο πολύ για το ξύλο παρά για το καμάκι.
Σαν το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την αρκουδα;
Σαν το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την αρκουδα;
Ναι,είναι ένα ανέκδοτο που αρέσει πολύ στις Τσέχες παρεπιπτόντως.Μου φαίνεται φίλε έρχεσαι δεν έρχεσαι για το κυνήγι έρχεσαι για το γαμήσι είπε ο αρκούδος ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του.Οι Τσέχες ξεραίνονται στα γέλια γιατί είναι black humor.
Ετσι και ο Kavlomenos.Πάει στα φτηνά κλαμπ του Γιντροπάρκ με τις λαικές γιατί νομίζει οτι η αξία του εκεί θα είναι μεγαλύτερη και το μόνο που πετυχαίνει είναι να τις τρώει.
Εγώ πάω μόνο στα mainstream μαγαζιά.Για αυτά σας μιλάω.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρισκο,περιπετεια,οτι πρεπει να διεκδικεισεις απο πολλους την γκομενα,να χασεις η να κερδισεις.αν θελω πουτανα ακριβη απο ντελουξ μπορω να παω και εκει.δεν με διασκεδαζει να πληρωνω ακριβα μπουκαλια μγια μια πουτανα που θα ακριβοπληρωσωΣαν το ανεκδοτο με τον κυνηγο και την αρκουδα;
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και αυτο.προτιμω βασιλιας στο χωριο παρα βοσκος στην πολη.δεν γουσταρω βιζιτες,κιεβο μια φορα η δυο πηγα σε σαλον.οκ πηρα βιζιτες απο στεκακια και δρομο αλλα παντα εβρικσα καπεια μικρουλα γιδροπαρκ μεχρι πριν 5 χρονια που πηγαινα κιεβο.τωρα δεν παω με τιποτα κλαμπ.πηγα οδυσσο σε 3 μερη με νεαροκοσμο η νορμαλ κοσμο ειδα δεν βγαινει τιποτα μην ξοδευομαι αδικα.ειμαι του καμακιου της μερες,νυχτα μονο πληρωνειςΝαι,είναι ένα ανέκδοτο που αρέσει πολύ στις Τσέχες παρεπιπτόντως.Μου φαίνεται φίλε έρχεσαι δεν έρχεσαι για το κυνήγι έρχεσαι για το γαμήσι είπε ο αρκούδος ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του.Οι Τσέχες ξεραίνονται στα γέλια γιατί είναι black humor.
Ετσι και ο Kavlomenos.Πάει στα φτηνά κλαμπ του Γιντροπάρκ με τις λαικές γιατί νομίζει οτι η αξία του εκεί θα είναι μεγαλύτερη και το μόνο που πετυχαίνει είναι να τις τρώει.
Εγώ πάω μόνο στα mainstream μαγαζιά.Για αυτά σας μιλάω.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλυτερα στα στεκια με λαικες παρα με καραπουταναρες.νομιζα και ο κμαν στιν αρχη λαικες γουσταρει να καμακωνει αλλα θελει να δειχνει αρχοντας στις τοπ καραπουταναρες.νιωθει ανεβαινει η αξια του στα ματια των πουτανων.εγω θελω γκομενες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι,αυτο το επιπεδο.δυστηχως ειναι πιασμενες παντα αυτες,δεν με ενδιαφερει ναπαιξω με τοπ βιζιτες.προτιμω μια απλη βιζιτα 500 γριβνα αν ειναι να γαμω πουτανες
και αυτο.προτιμω βασιλιας στο χωριο παρα βοσκος στην πολη.δεν γουσταρω βιζιτες,κιεβο μια φορα η δυο πηγα σε σαλον.οκ πηρα βιζιτες απο στεκακια και δρομο αλλα παντα εβρικσα καπεια μικρουλα γιδροπαρκ μεχρι πριν 5 χρονια που πηγαινα κιεβο.τωρα δεν παω με τιποτα κλαμπ.πηγα οδυσσο σε 3 μερη με νεαροκοσμο η νορμαλ κοσμο ειδα δεν βγαινει τιποτα μην ξοδευομαι αδικα.ειμαι του καμακιου της μερες,νυχτα μονο πληρωνεις
Δε σε παίρνει.Αμα είσαι τεράστιος πέουλας αρχιδάτος απλά θα βγάλεις άνετα ένα μουνάκι τη νύχτα στο D Lux και θα παίξει ρουλέτα στο Γιντροπάρκ.Αμα είσαι ξέφτιλος θα πιάσεις τα αρχίδια σου στο D Lux και θα τις φας στο Γιντροπάρκ.Πρέπει να ξέρεις τα όριά σου.
καλυτερα στα στεκια με λαικες παρα με καραπουταναρες.νομιζα και ο κμαν στιν αρχη λαικες γουσταρει να καμακωνει αλλα θελει να δειχνει αρχοντας στις τοπ καραπουταναρες.νιωθει ανεβαινει η αξια του στα ματια των πουτανων.εγω θελω γκομενες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι,αυτο το επιπεδο.δυστηχως ειναι πιασμενες παντα αυτες,δεν με ενδιαφερει ναπαιξω με τοπ βιζιτες.προτιμω μια απλη βιζιτα 500 γριβνα αν ειναι να γαμω πουτανες
Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να χτυπήσεις τους νορμάλ Ουκρανούς.Τι έχεις στο τραπέζι που δεν έχουν αυτοί?Πρέπει να τους ρίξεις στα αυτιά.Οι γκόμενες δεν πάνε με το παρακαλετό θέλουν έργα και αποδείξεις.
ypostratigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ναι πρέπει να πας Κρακοβία για να ξεσκιστείς στο γαμήσι οπως τότε
Oχι οσον αφορα αυτο εχει δικιο ο κμαν. Τα logistics τα οργανωνει καλα
αλλα στο γαμησι η δουλεια κολλαειOχι οσον αφορα αυτο εχει δικιο ο κμαν. Τα logistics τα οργανωνει καλα
Επισκέπτης
αλλα στο γαμησι η δουλεια κολλαει
Επισκέπτης
Γενικώς οι άντρες που έχουν οι Σλάβες είναι άθλιου επιπέδου εμφανισιακά,οικονομικά,κοινωνικά.Δε συνιστούν ανταγωνισμό.
Μὲ τεραστίαν ἐξαίρεσιν τὴν Σερβἰαν, κύριε.
και δεν μου λες αρχοντα του πληρωμενου πηδηματος,ετσι για την ιστορια πληροφοριακα.εκει στα χαι εντ κλαμπς πας μπακουρας ,σ αφηνουν να μπεις;;Και άντε και μπήκες.κάθεσαι μόνος σου και αρχίζεις να ενοχλείς γυναικοπαρεες η ξεμπαρκες γκομενεσ.σωστα;πως τιςενοχλεις ;στελνεις κερασματα;Δε σε παίρνει.Αμα είσαι τεράστιος πέουλας αρχιδάτος απλά θα βγάλεις άνετα ένα μουνάκι τη νύχτα στο D Lux και θα παίξει ρουλέτα στο Γιντροπάρκ.Αμα είσαι ξέφτιλος θα πιάσεις τα αρχίδια σου στο D Lux και θα τις φας στο Γιντροπάρκ.Πρέπει να ξέρεις τα όριά σου.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
προσωπικώς στο Λβώβ τραμπουκίσθειν αγρίως δια ασυμάντου αφορμής...Δίοτι έςφαλα φέροντας το ποτήρι εις απόστασιν άνω των 30 εκατοστών από το σημείο εναπόθεσης ...και δεν μου λες αρχοντα του πληρωμενου πηδηματος,ετσι για την ιστορια πληροφοριακα.εκει στα χαι εντ κλαμπς πας μπακουρας ,σ αφηνουν να μπεις;;Και άντε και μπήκες.κάθεσαι μόνος σου και αρχίζεις να ενοχλείς γυναικοπαρεες η ξεμπαρκες γκομενεσ.σωστα;πως τιςενοχλεις ;στελνεις κερασματα;
Πριν 3 χρόνια στο Κίεβο ήταν καλύτερα !Επινα το ποτό μου χωρίς τραμπουκισμούς
τα high end clubs τους!
Επισκέπτης
προσωπικώς στο Λβώβ τραμπουκίσθειν αγρίως δια ασυμάντου αφορμής...Δίοτι έςφαλα φέροντας το ποτήρι εις απόστασιν άνω των 30 εκατοστών από το σημείο εναπόθεσης ...
Μὴ μασᾶτε νεαρέ, εἶσθε (νομίζω) καθηγητὴς φυσικῆς ἀγωγῆς. Ἁρπᾶχτε τους (παραλλήλως ἐνισχύσατε καὶ τὴν προπόνησὶν σας μὲ βάρη).
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 635
wild wild west (ukraine)προσωπικώς στο Λβώβ τραμπουκίσθειν αγρίως δια ασυμάντου αφορμής...Δίοτι έςφαλα φέροντας το ποτήρι εις απόστασιν άνω των 30 εκατοστών από το σημείο εναπόθεσης ...
Πριν 3 χρόνια στο Κίεβο ήταν καλύτερα !Επινα το ποτό μου χωρίς τραμπουκισμούς
τα high end clubs τους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?