You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kαι εγω οσο ναναι το προσπαθω
Αυτές τις φωτό τις είχες ξαναποστάρει.Σκέφτομαι να έρθω προς τα εκεί.Εχω ήδη δύο έτοιμες σπονσορέτς.Αλλά είναι πιο γαμηστερό το Κίεβο.
Πρέπει να πάρω άδεια να βρω ένα συνδυασμό.
Θα φέρω 3000 ευρώ θα ξεσκιστώ στον πούτσο ένα πενθήμερο Πολωνία Ουκρανία.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
[URL unfurl="true"]http://krakow.oglaszamy24.pl/ogloszenie/773210496/krakow-Szukam-Sponsora.html[/url]
Kman ελα , για σενα , τσιμπα ;)
[URL unfurl="true"]http://krakow.oglaszamy24.pl/ogloszenie/773210496/krakow-Szukam-Sponsora.html[/url]
Πω ρε φίλε φοβερό site πού το βρήκες?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Kαι εγω οσο ναναι το προσπαθω
γιατι σε λεει κατσικομουρη ο κμαν?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτές τις φωτό τις είχες ξαναποστάρει
δηλαδη αυτες μονο εχει να επιδειξει τοσα χρονια? στο γονατο τον σφαζεις με καθε ευκαιρια
Αυτο το βιντεο δειχνει ακριβως τις μαλακιες που κανει ο κμαν εκει που καμακωνει και πως τον βλεπουν οι γκομενες.αντιγραφει τον παπαρα τον ρους.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Ακριβώς λαμβάνουν χώρα τρομερές μάχες στο κλαμπ μεταξύ των επίδοξων sponsors.Γίνονται τόσο πολλά που βαριέμαι να περιγράψω.Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν ας πούμε τη μέθοδο του τουρκικού κύκλου που έχω περιγράψει.
Εδώ ο roosh περιγράφει τις συνηθισμένες τακτικές των Τούρκων που τον άφησαν με το πουλί στο χέρι όταν επισκέφτηκε την Αντάλυα.
1.Βγαίνουν σε γκρουπ άνω των 3 ατόμων με διακριτούς ρόλους για κάθε μέλος.
2.Προσεγγίζουν ταυτόχρονα τους στόχους με δύναμη
3.Κρατούν τους στόχους σε διασκέδαση με χορό
4.Βλέπουν τις μη Τουρκάλες σαν καριόλες
5.Αμέσως αναγνωρίζουν και εξουδετερώνουν κάθε απειλή
6.Δεν προσεγγίζουν γκόμενες που συνοδεύονται από άντρες
7.Κάνουν όλες τις γκόμενες στο γκρουπ να νιώθουν σαν πριγγίπισσες άσχετα πόσο άσχημες είναι
8.Κερνάνε ποτά χωρίς να μεθάνε
9.Το όχι δε σημαίνει όχι
10.Νίκη είναι όταν έστω και ένας άντρας στο γκρουπ καταφέρνει να πηδήξει
Το θέμα είναι να ξέρεις όλες τις τακτικές των Τουρκαλάδων και να πας στο κλαμπ να τους γαμήσεις το κέρατο.Να μη γαμήσει δηλαδή κανένας και να φας όλες τις γκόμενες εσύ σαν ανώτερος Βαλκάνιος.Οι Τούρκοι γενικώς ξαφνιάζονται από αυτή την επίδειξη δύναμης τους πιάνεις στον ύπνο.
Οι πιο πολλοί σεξοτουρίστες όταν βρεθούν σε μαγαζί με πάνω από 10 Τούρκους μέσα φεύγουν γιατί καταλαβαίνουν οτι τον έχουν πιει.Ενώ πρέπει απλά να μπεις μέσα να τους γαμήσεις το κέρατο.Τους βλέπεις σαν ψητό.
Ναι ο περιφημος roosh. Η μετενσαρκωση του Νικηταρα του τουρκοφαγου !!!
Μονο που ακομα κσι αυτος αναφερεται σε γκομενες οχι σε πουτανες !!!
Ναι ο περιφημος roosh. Η μετενσαρκωση του Νικηταρα του τουρκοφαγου !!!
Μονο που ακομα κσι αυτος αναφερεται σε γκομενες οχι σε πουτανες !!!
Ο άνθρωπος περιγράφει τις τεχνικές των Τούρκων.Αμα πέσεις σε γκόμενες στα κλαμπ θα έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους οπότε πρέπει να ξέρεις τι κάνουνε.
Δεν καταλαβαίνεις οτι στην Ουκρανία όλες είναι κανονικές γκόμενες,σεμιπρος και σπονσορέτς μαζί είναι ανακατεμένα.Πολλές περνούν από τον ένα ρόλο στον άλλον ή έχουν πολλούς ρόλους ταυτόχρονα ανάλογα με το γκόμενο.Αυτή είναι η ρευστότητα και μαγεία του σλαβικού κόσμου.Μπορεί μια σεμι προ δική σου να τη σπονσοράρει ένας άλλος και να έχει και έναν αρραβωνιαστικό που λιώνει από έρωτα για αυτή.Δεν μπορείς να τα βάζεις σε καλούπια πρέπει να είσαι άρχοντας.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πω ρε φίλε φοβερό site πού το βρήκες?
Εσυ που ψαχνεις σπονσορετες τοσα χρονια πρεπει να μου πεις
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δηλαδη αυτες μονο εχει να επιδειξει τοσα χρονια? στο γονατο τον σφαζεις με καθε ευκαιρια
Koιτα εμενα αν με πετυχει κανας πατερας πολωναρας ασβερκος στο σπιτι του με το σωβρακο δε θα συστηθουμε και θα πιουμε καφε ακριβως
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
διμητρακι εγω εδειξα σε κατι γκομενες το βιντεακι σου με το στριπτιζ και μετα εδειξα φωτο του πουτσου του ντερτι που τον τσμπουκωνει μια γκομενα.αν θελει ο ιδιος μπορει να σου στειλει την ιδια φωτο.ειπα στις κοπελες ο τυπος σε ονομασε γαριδακις 29 και πεθαναν στα γελια,η μια ειπε την διαφημηση με τα δρακουλινια θυμηθηκα χαχαχαχαχ.της ειπα κατσε να σου δειξω και το βιντεακι που κανει μπανιο με τις γατες και ξετρελαθηκαν!!!θελουν να σε συναντησουν εγιναν φαν σου.οχι για το στριπτιζ παντως χαχαχαχα,θελουν τον ντερτι για πουτσο.απο οτι καταλαβα ειναι φιλοζωες και θελουν να παιξουν με τα γατακια σου χαχαχαχαχΚαλα ρε Δημητρη τι ειναι τουτο ρε? ο κυπριος ειναι? Σιγα σιγα σας μαθαινω ολους του σαιτ Σας δειχνω και σε φιλες,φιλους μου και γελαμε
διμητρακι εγω εδειξα σε κατι γκομενες το βιντεακι σου με το στριπτιζ και μετα εδειξα φωτο του πουτσου του ντερτι που τον τσμπουκωνει μια γκομενα.αν θελει ο ιδιος μπορει να σου στειλει την ιδια φωτο.ειπα στις κοπελες ο τυπος σε ονομασε γαριδακις 29 και πεθαναν στα γελια,η μια ειπε την διαφημηση με τα δρακουλινια θυμηθηκα χαχαχαχαχ.της ειπα κατσε να σου δειξω και το βιντεακι που κανει μπανιο με τις γατες και ξετρελαθηκαν!!!θελουν να σε συναντησουν εγιναν φαν σου.οχι για το στριπτιζ παντως χαχαχαχα,θελουν τον ντερτι για πουτσο.απο οτι καταλαβα ειναι φιλοζωες και θελουν να παιξουν με τα γατακια σου χαχαχαχαχ
Επρεπε να δείξεις μόνο τον πούτσο του Ντέρτυ και να πεις οτι ανήκει στο δημητράκη για να δέσει το combo μήπως και γαμήσει ο δημητράκης.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το λεει και το τραγουδι,μην τον εβλεπεις ετσι εκεινο τον κοντο,το μποι που του λειπει τοχει σε μυαλο.ειναι γατα ο κοντος με την γραβατα αλλα οχι γατα του μπανιου χαχαχαχαχMάγκα μου στο στυλ ίδιος ο Χάρης ειναι
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Koιτα εμενα αν με πετυχει κανας πατερας πολωναρας ασβερκος στο σπιτι του με το σωβρακο δε θα συστηθουμε και θα πιουμε καφε ακριβως
ρε γιατι σε λεει κατσικομουρη ο κμαν?
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οραιο δεν το σκεφτηκα αρχοντα χαχαχαχαχΕπρεπε να δείξεις μόνο τον πούτσο του Ντέρτυ και να πεις οτι ανήκει στο δημητράκη για να δέσει το combo μήπως και γαμήσει ο δημητράκης.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
το λεει και το τραγουδι,μην τον εβλεπεις ετσι εκεινο τον κοντο,το μποι που του λειπει τοχει σε μυαλο.ειναι γατα ο κοντος με την γραβατα αλλα οχι γατα του μπανιου χαχαχαχαχ
ρε εσυ εισαι ο καβλολεων του βιντεο?
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν εκανα καμακι αρχοντα.εκανα οτι εβγαζα φωτο για να πλισιασω να δω αν αξιζουν οι χαζες στο παγακι κανοντας τον τουριστα,αγγλικα θα μιλουσα αλλα δεν αξιζαν.στο επομενο πλισιασα να δω απο κοντα αυτη που καθοταν μονη 9-10 πρωι,καλη ηταν λεω παμε για προγευμα λεει οχι,συκωθηκε και εφυγε.εξω απο το εστιατοριο καθοταν τι θα τις ελεγε?παμε να παρουμε αιφοουν?χαχχαχαχαχΤου είπα και εγώ οτι δεν κάνει αυτός λέει οτι κάνει καλό καμάκι.Μηδέν στυλ.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δες τις φωτο μου στο προφαιλ εχω 7-8.απο μακρια με επαιρνε ενας φιλοσ με το κινιτο χειμωνα φορτωμενος ρουχαρε εσυ εισαι ο καβλολεων του βιντεο?
δεν εκανα καμακι αρχοντα.εκανα οτι εβγαζα φωτο για να πλισιασω να δω αν αξιζουν οι χαζες στο παγακι κανοντας τον τουριστα,αγγλικα θα μιλουσα αλλα δεν αξιζαν.στο επομενο πλισιασα να δω απο κοντα αυτη που καθοταν μονη 9-10 πρωι,καλη ηταν λεω παμε για προγευμα λεει οχι,συκωθηκε και εφυγε.εξω απο το εστιατοριο καθοταν τι θα τις ελεγε?παμε να παρουμε αιφοουν?χαχχαχαχαχ
Κατ αρχάς αν πας σε γκόμενα σε παγκάκι το καλοκαίρι θα σε κλάσει γιατί απλά είναι εύκολο να καμακώσει κανείς ακίνητη γκόμενα στο παγκάκι και την έχουν ήδη προσεγγίσει άλλοι 20 από το πρωί.Πρέπει να διαλέγεις πάντα ζόρικες φάσεις όπου οι γκόμενες δεν περιμένουν το καμάκι.Π.χ. σε καφέ.Ετσι δείχνεις και κυρίλα οτι μίνιμουμ πλήρωσες ένα καφέ.Στο παγκάκι είσαι απλά ένας άλλος ανώνυμος αληταράς που την πέφτει.
Επίσης καλό είναι το πέσιμο στο δρόμο ή στην παραλία όταν είναι τόπλες και με τα τάνγκα.
Το να πεις πάμε για καφέ είναι μαλακία γιατί ο καφές είναι τζάμπα μπορεί να τον αγοράσει και μόνη της και θα έχει να βλέπει και τη μουτσούνα σου.Το να πεις πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια έχει άλλο βάρος δύσκολα θα αρνηθεί η γκόμενα.Μετά την πας για σούσι και για πούτσι όπως έλεγε και ο Μπλάσκος.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 41