Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δε σε παίρνει.Αμα είσαι τεράστιος πέουλας αρχιδάτος απλά θα βγάλεις άνετα ένα μουνάκι τη νύχτα στο D Lux και θα παίξει ρουλέτα στο Γιντροπάρκ.Αμα είσαι ξέφτιλος θα πιάσεις τα αρχίδια σου στο D Lux και θα τις φας στο Γιντροπάρκ.Πρέπει να ξέρεις τα όριά σου.

Απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι απαραιτήτως τιτανοτεράστιος γκόμενος, πεουλας, αρχιδάτος, υπερκομψός, Πλούσιος, Κιμπάρης και κάποια άλλα χαρακτηριστικά επίθετα στον υπερθετικό πάντα βαθμό που τώρα μου διαφεύγουν, προκειμένου μετά απο ένα ανελέητο αγώνα χωρίς αύριο, να καταφέρεις το τεράστιο επίτευγμα,

Να πληρώσεις και να γαμήσεις μια πουτάνα στο Κίεβο.

Αντιθέτως βέβαια σε όλο ( ΜΑ ΟΛΟ !!) τον υπόλοιπο κόσμο για να γαμήσει κανείς μια πουτάνα είναι απλά θέμα διαπραγμάτευσης της τιμής, υπο τις απλές προυποθέσεις να μην είσαι μεθυσμένος και να μήν είσαι σα τον φρανκενστάιν ( και αυτές οι προυποθεσεις πάλι ανα περίπτωση παίζονται ).

Η παραπάνω ιδιάζουσα κατάσταση θα μπορούσε να αποδωθεί με τον όρο ''Τα μυστήρια του Κιέβου''.

Εγκριτοι σεξολόγοι, και παγκόσμιοι γαμιάδες, πιστέυω σε κάποια φάση θα διερευνήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο και θα ρίξουν φώς στο μυστήριο.

Εναλλακτικά βέβαια θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι κάποιοι ( όχι όλοι !! ) γράφουν εδώ μέσα ασύστολες μαλακίες !!!

Τα σέβη μου  :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
η κυπρος αδελφε δεν ειναι βαλκανια

Μη μπερδεύεσαι !!! Το βαλκάνιος βοσκός με την έννοια που στο thread χρησιμοποιείται, είναι υπερεθνικός σεξουαλικός τίτλος τιμής. Δεν αφορά ποταπούς εθνοτικού τύπου προσδιορισμούς !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
815
Μη μπερδεύεσαι !!! Το βαλκάνιος βοσκός με την έννοια που στο thread χρησιμοποιείται, είναι υπερεθνικός σεξουαλικός τίτλος τιμής. Δεν αφορά ποταπούς εθνοτικού τύπου προσδιορισμούς !!!  :2funny: :2funny: :2funny:
το προσδιορισα γεωγραφικως και οχι εθνοτικος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Απο ότι καταλαβαίνω πρέπει να είσαι απαραιτήτως τιτανοτεράστιος γκόμενος, πεουλας, αρχιδάτος, υπερκομψός, Πλούσιος, Κιμπάρης και κάποια άλλα χαρακτηριστικά επίθετα στον υπερθετικό πάντα βαθμό που τώρα μου διαφεύγουν, προκειμένου μετά απο ένα ανελέητο αγώνα χωρίς αύριο, να καταφέρεις το τεράστιο επίτευγμα,

Αντιθέτως βέβαια σε όλο ( ΜΑ ΟΛΟ !!) τον υπόλοιπο κόσμο για να γαμήσει κανείς μια πουτάνα είναι απλά θέμα διαπραγμάτευσης της τιμής, υπο τις απλές προυποθέσεις να μην είσαι μεθυσμένος και να μήν είσαι σα τον φρανκενστάιν ( και αυτές οι προυποθεσεις πάλι ανα περίπτωση παίζονται ).

Η παραπάνω ιδιάζουσα κατάσταση θα μπορούσε να αποδωθεί με τον όρο ''Τα μυστήρια του Κιέβου''.

Εγκριτοι σεξολόγοι, και παγκόσμιοι γαμιάδες, πιστέυω σε κάποια φάση θα διερευνήσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο και θα ρίξουν φώς στο μυστήριο.

Εναλλακτικά βέβαια θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι κάποιοι ( όχι όλοι !! ) γράφουν εδώ μέσα ασύστολες μαλακίες !!!

Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Μπουκάρεις στο D Lux για να τους διεμβολίσεις όλους.Λες αρχίδια θα ψοφήσετε Βαλκάνιοι εν όψει.Πας να τρυπήσεις τον Αραβα να γαμήσεις τον Τούρκο να διαλύσεις το σύμπαν για να γαμήσεις ως υπεράρχων.Δηλαδή απαιτείται δυναμική παρουσία παραδάκι απόλυτος έλεγχος του μέρους.Απαξ και κάποιος ψαρώσει από τις ορδές Τούρκων Αράβων ή τους κουστουμάτους Ουκρανούς απλά αποσύρεται και ασχολείται με πουτάνες.
Χρειάζεται μεγαλοπρεπής Βαλκάνια παρουσία γιατί τα stakes είναι υψηλά μιλάμε για μερικές από τις κορυφαίες γκόμενες της πόλης.Με όπλο το φλογερό πούτσο και το σκληρό ευρώ ο Βαλκάνιος ψωλέας μπορεί να υποτάξει τον ανταγωνισμό να κυριαρχήσει απολύτως.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Δεν καταλαβαίνεις το παίγνιο.Μπουκάρεις στο D Lux για να τους διεμβολίσεις όλους.Λες αρχίδια θα ψοφήσετε Βαλκάνιοι εν όψει.Πας να τρυπήσεις τον Αραβα να γαμήσεις τον Τούρκο να διαλύσεις το σύμπαν για να γαμήσεις ως υπεράρχων.Δηλαδή απαιτείται δυναμική παρουσία παραδάκι απόλυτος έλεγχος του μέρους.Απαξ και κάποιος ψαρώσει από τις ορδές Τούρκων Αράβων ή τους κουστουμάτους Ουκρανούς απλά αποσύρεται και ασχολείται με πουτάνες.
Χρειάζεται μεγαλοπρεπής Βαλκάνια παρουσία γιατί τα stakes είναι υψηλά μιλάμε για μερικές από τις κορυφαίες γκόμενες της πόλης.Με όπλο το φλογερό πούτσο και το σκληρό ευρώ ο Βαλκάνιος ψωλέας μπορεί να υποτάξει τον ανταγωνισμό να κυριαρχήσει απολύτως.

Οχι ρε Φιλε δεν το κσταλαβσινω ουτε το "παιγνιο" ουτε το τυπο του "παικτη".

Αντε και να δεχθω οτι η παραπανω διαδικασια που περιγραφεις, κατι αναμεσα στην "μαχη του γρανικου ποταμου" κσι σε σκηνη απο ιπποτες εναντιον Ορκς στον αρχοντα των δακτυλιδιων,αφορα τη προσπαθεια να βγαλει ο "παικτης" μια γκομενα.

Λιγες σελιδες πριν εσυ εγραφες οτι σε αυτα τα clubs οι 9 στις 10 γυναικες ειναι πουτανες η ημιπουτανες (semipros ) η σπονσορετες η οποιοδηποτε αλλο μαλακοκουλτουριαρικο ορο χρησιμοποιουν οι Αγγλοσαξωνες για να περιγραψουν τις 50 παραλλαγες της πουτανας. Αρα το "επος" στο οποιο αναφερεσαι οπου συντριβονται οι αλλοφυλοι που αποσκοπει ?? Στο να χτυπησεις το 10% που δεν ειναι πουτανες και ειναι νορμαλ γκομενες ??

Το "παιγνιο"!! "Ο παικτης" εργο του "κοντοχωριανου" Ντοστογιεφσκι Να θυμισω αλλο ενα εργο του Ντοστογιεφσκι "Ο  ηλιθιος".

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απαξ και κάποιος ψαρώσει από τις ορδές Τούρκων Αράβων ή τους κουστουμάτους Ουκρανούς απλά αποσύρεται και ασχολείται με πουτάνες.
.

αρα ψαρωνεις βαλκανιε χαχαχαχαχ αφου μονο με πουτανες πας ρε τυπε τι μαχες να δωσεις ???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οχι ρε Φιλε δεν το κσταλαβσινω ουτε το "παιγνιο" ουτε το τυπο του "παικτη".

Αντε και να δεχθω οτι η παραπανω διαδικασια που περιγραφεις, κατι αναμεσα στην "μαχη του γρανικου ποταμου" κσι σε σκηνη απο ιπποτες εναντιον Ορκς στον αρχοντα των δακτυλιδιων,αφορα τη προσπαθεια να βγαλει ο "παικτης" μια γκομενα.

Λιγες σελιδες πριν εσυ εγραφες οτι σε αυτα τα clubs οι 9 στις 10 γυναικες ειναι πουτανες η ημιπουτανες (semipros ) η σπονσορετες η οποιοδηποτε αλλο μαλακοκουλτουριαρικο ορο χρησιμοποιουν οι Αγγλοσαξωνες για να περιγραψουν τις 50 παραλλαγες της πουτανας. Αρα το "επος" στο οποιο αναφερεσαι οπου συντριβονται οι αλλοφυλοι που αποσκοπει ?? Στο να χτυπησεις το 10% που δεν ειναι πουτανες και ειναι νορμαλ γκομενες ??

Το "παιγνιο"!! "Ο παικτης" εργο του "κοντοχωριανου" Ντοστογιεφσκι Να θυμισω αλλο ενα εργο του Ντοστογιεφσκι "Ο  ηλιθιος".

Ακριβώς λαμβάνουν χώρα τρομερές μάχες στο κλαμπ μεταξύ των επίδοξων sponsors.Γίνονται τόσο πολλά που βαριέμαι να περιγράψω.Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν ας πούμε τη μέθοδο του τουρκικού κύκλου που έχω περιγράψει.

Εδώ ο roosh περιγράφει τις συνηθισμένες τακτικές των Τούρκων που τον άφησαν με το πουλί στο χέρι όταν επισκέφτηκε την Αντάλυα.

1.Βγαίνουν σε γκρουπ άνω των 3 ατόμων με διακριτούς ρόλους για κάθε μέλος.
2.Προσεγγίζουν ταυτόχρονα τους στόχους με δύναμη
3.Κρατούν τους στόχους σε διασκέδαση με χορό
4.Βλέπουν τις μη Τουρκάλες σαν καριόλες
5.Αμέσως αναγνωρίζουν και εξουδετερώνουν κάθε απειλή
6.Δεν προσεγγίζουν γκόμενες που συνοδεύονται από άντρες
7.Κάνουν όλες τις γκόμενες στο γκρουπ να νιώθουν σαν πριγγίπισσες άσχετα πόσο άσχημες είναι
8.Κερνάνε ποτά χωρίς να μεθάνε
9.Το όχι δε σημαίνει όχι
10.Νίκη είναι όταν έστω και ένας άντρας στο γκρουπ καταφέρνει να πηδήξει

Το θέμα είναι να ξέρεις όλες τις τακτικές των Τουρκαλάδων και να πας στο κλαμπ να τους γαμήσεις το κέρατο.Να μη γαμήσει δηλαδή κανένας και να φας όλες τις γκόμενες εσύ σαν ανώτερος Βαλκάνιος.Οι Τούρκοι γενικώς ξαφνιάζονται από αυτή την επίδειξη δύναμης τους πιάνεις στον ύπνο.
Οι πιο πολλοί σεξοτουρίστες όταν βρεθούν σε μαγαζί με πάνω από 10 Τούρκους μέσα φεύγουν γιατί καταλαβαίνουν οτι τον έχουν πιει.Ενώ πρέπει απλά να μπεις μέσα να τους γαμήσεις το κέρατο.Τους βλέπεις σαν ψητό.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κωλοτουρκοι ζητω η ελλαδα μας!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ο roosh περιγράφει καλά το τουρκικό σύστημα όπου χτυπάνε πολλές γκόμενες μαζί με πολλή καλή συνεργασία ένας εμφανίσιμος παρουσιάζεται πρώτος,μετά πιάνει την πάρλα ένας με λέγειν και αγγλικά,άλλοι καλοί στο χορό τις διασκεδάζουν μετά και χορεύουν μαζί τους ενώ 2-3 guards αναλαμβάνουν τα χρέη γκομενοφύλακα.Ο roosh εντόπισε και τσιλιαδόρους που προειδοποιούν τους άλλους όταν άλλος κάμακερ ετοιμάζεται να εισχωρήσει αυτούς δεν τους είχα πάρει χαμπάρι.

''They go out in groups of at least three, with defined roles for each member

One guy is the “translator,” meaning he has the best English and facilitates conversation with foreign women. Another is the “lead clown” with the best energy and dance skills. And yet another is the “bouncer” who keeps an eye on outsider men and informs the group of any possible intruders. Instead of all the guys in the group running game independently without accounting for what their wings are doing, Turkish men maximize their individual strengths to ensure group success. There is no lone wolf game—it’s a team effort.''

Εγώ τους καταλαβαίνω αμέσως τι κάνουνε γιατί παρακολουθώ τους πάντες στο κλαμπ.Πολλές φορές εισχωρώ στον κύκλο και τραβάω τις γκόμενες αγνοώντας τις προειδοποιήσεις των κωλότουρκων.Ετσι κι αλλιώς εκτός έδρας δεν είναι απειλητικοί.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Η πλακα ειναι οτι εχουμε και μάρτυρα του τρομερου καμακωματος του κμαν.τον σεβαλιε.μονο που στο τελος του μεγάλου καμακωματος απ οτι λεει ο σεβαλιές εμειναν με το πουλι στο χερι.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1

αυτο δεν λεμε;οτι πολλα ειναι απλα στη σφαιρα της φαντασίας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάτε στα high end clubs του Κιέβου ή της Πολωνίας να βρείτε γκόμενα.Στοίχημα.Θα πείτε δεν υπάρχουν σεμιπρος,σπονσορέτς,τι μαλακίες είναι αυτές?Μια χαρά παιδιά είναι οι Τούρκοι κτλ.
Αν ήταν έτσι εύκολο θα πήγαιναν όλοι και θα φόρτωναν.
Εγώ αυτή τη στιγμή σπονσοράρω π.χ. 5 γκόμενες στην Πολωνία και υπάρχουν άτομα που έχουν γράψει οτι οι Πολωνέζες δεν τρώνε λεφτά.Δεν είναι αυτό που βλέπετε.Είναι το άλλο στο βάθος.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Ρε φιλε κμαν παρακολουθώ αδιαλλείπτως τα ποστ σου, μιλαμε προσφερεις απλετο γελιο σε οσους σε διαβαζουν, αρκει βεβαια να μην βρεθει καποιος αφελης να σε ακολουθησει σε οσα υποτίθεται οτι κανεις στην Ουκρανια.Μια ερωτηση διοτι ως αντιλαμβανωμαι εισαι και καποιας ηλικιας κοντα στην δικια μου, γιατι δεν τσακωνεις το αεροπλανακι από γερμανια τσουπ σε 9 ωρες να πας Κουβα να ξεσκιστεις στον πουτσο και να ξοδεψεις σε ένα μηνα οσα λες ότι ξοδευεις στην ουκρανια σε 48 ωρες?εσυ χριστιανε μου για να γαμησεις γραφεις περισσοτερα χιλιόμετρα πραγματικα και μεταφορικα και από τον Βεγγο, εχουμε μια ηλικια πια, θελουμε το καλο μουνι ευκολο φτηνο και στο πιατο, εσυ όπως τα παρουσιάζεις σου κοστιζει ο κουκος αηδονι το σπορ και παλι όπως ειδα από τις φωτογραφιες,ψιλο- μπαζα γαμας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε φιλε κμαν παρακολουθώ αδιαλλείπτως τα ποστ σου, μιλαμε προσφερεις απλετο γελιο σε οσους σε διαβαζουν, αρκει βεβαια να μην βρεθει καποιος αφελης να σε ακολουθησει σε οσα υποτίθεται οτι κανεις στην Ουκρανια.Μια ερωτηση διοτι ως αντιλαμβανωμαι εισαι και καποιας ηλικιας κοντα στην δικια μου, γιατι δεν τσακωνεις το αεροπλανακι από γερμανια τσουπ σε 9 ωρες να πας Κουβα να ξεσκιστεις στον πουτσο και να ξοδεψεις σε ένα μηνα οσα λες ότι ξοδευεις στην ουκρανια σε 48 ωρες?εσυ χριστιανε μου για να γαμησεις γραφεις περισσοτερα χιλιόμετρα πραγματικα και μεταφορικα και από τον Βεγγο, εχουμε μια ηλικια πια, θελουμε το καλο μουνι ευκολο φτηνο και στο πιατο, εσυ όπως τα παρουσιάζεις σου κοστιζει ο κουκος αηδονι το σπορ και παλι όπως ειδα από τις φωτογραφιες,ψιλο- μπαζα γαμας.

Δε μου αρέσουν οι γκόμενες εκεί.Αλλά γενικά δεν έχω πάει λατινική Αμερική και δεν έχω καθόλου γνώμη.
Από Γερμανία σε 2.5 ώρες είσαι Κίεβο και μετά αρχίζει το πάρτυ.Αμα θες γαμάς μία για 5 μέρες για 200 ευρώ.Πολλά ξοδεύεις όταν θες να γαμήσεις πολλές.
Το 95% στο Κίεβο γκόμενες που γνώρισαν από το ίντερνετ γαμάνε άντε να παίξει και κανά ρομαντικό ραντεβού.Για αυτό και βλέπετε ραπόρτα από κλαμπ κτλ όπως και φωτό βγάζω μόνο εγώ.Εννοώ φωτό που τράβηξα ο ίδιος.
Τώρα με έχει καλέσει μοντέλο Αγία Πετρούπολη για πήδους ας πούμε οτι θα ξοδέψω 1000 ευρώ.Η μπορώ να γαμήσω Σλοβάκα μοντέλα με το ίδιο ποσό.Είναι ποιότητα vs ποσότητα σκέφτεται κανείς τις επιλογές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η πλακα ειναι οτι εχουμε και μάρτυρα του τρομερου καμακωματος του κμαν.τον σεβαλιε.μονο που στο τελος του μεγάλου καμακωματος απ οτι λεει ο σεβαλιές εμειναν με το πουλι στο χερι.

Συνημμένα

• IMG-1434673126815-V.jpg
    IMG-1434673126815-V.jpg
    392,6 KB · Εμφανίσεις: 39

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ουτε βλεμα δεν του ριχνουν του κμαν  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Σου είπα να έρθεις Κατοβίτσε δεν ήρθες.Την επόμενη φορά θα σου γνωρίσω καμιά σπονσορέτ στο Κράκωβ να πάρεις μεζέ.Αλλά Κατοβίτσε βρίσκεις αμέσως από την πρώτη νύχτα.
Είδες ο Glock ήρθε και σε 5 μέρες γάμησε.Εγώ έκατσα μόνο μία νύχτα.Την πρώτη νύχτα τι γάμησε ο Glock?Τίποτα.Θα έλεγες οτι είναι αποτυχημένο το ταξίδι?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σου είπα να έρθεις Κατοβίτσε δεν ήρθες.Την επόμενη φορά θα σου γνωρίσω καμιά σπονσορέτ στο Κράκωβ να πάρεις μεζέ.Αλλά Κατοβίτσε βρίσκεις αμέσως από την πρώτη νύχτα.
Είδες ο Glock ήρθε και σε 5 μέρες γάμησε.Εγώ έκατσα μόνο μία νύχτα.

Kαι εγω οσο ναναι το προσπαθω

Συνημμένα

• 10253268_459936750818558_295771044_n.jpg
    10253268_459936750818558_295771044_n.jpg
    172,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • than anna marta.jpg
    than anna marta.jpg
    233 KB · Εμφανίσεις: 65

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom