Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Καλά ποιός το έγραψε αυτό? :2funny: Азеров ειναι και οχι Азаров  :2funny:Με τοσους τελειωμένους Ελληνες που εχουν παει εκει φυσικο ειναι να μας συγκρίνουν με τους Αζέρους :2funny:
μάλλον η εν λόγω είναι καμμένη από επιδρομές βαλκανιόπουτσων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μάλλον η εν λόγω είναι καμμένη από επιδρομές βαλκανιόπουτσων.
Ευτυχως που αυτα τα σκουπίδια δεν έρχονται εδω  :2funny:Μακαρι να δυσκολεψουν τη βιζα ακομα περισσότερο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλά ποιός το έγραψε αυτό? :2funny: Азеров ειναι και οχι Азаров  :2funny:Με τοσους τελειωμένους Ελληνες που εχουν παει εκει φυσικο ειναι να μας συγκρίνουν με τους Αζέρους :2funny:

Και οι αζεροι εχουν τουλαχιστον φυσικο αεριο.

Σε λιγο το μονο που θα εχουμε εμεις ειναι κλανιες !!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και οι αζεροι εχουν τουλαχιστον φυσικο αεριο.

Σε λιγο το μονο που θα εχουμε εμεις ειναι κλανιες !!
Και πετρέλαιο εχουν.Η πολιτικη τους ειναι εντελως  :jerking:θυμαμαι το 1992 το μονο ηλιέλαιο που ειχαμε ηταν σε κονσέρβες του μισου λίτρου! μη ραφιναρισμένο λάδι (σαν της φωτογραφίας με το γάλα,αλλα με λάδι).Ελιές μόνο Αζερμπα'ι'τζάν ειχε σε κονσέρβες 250ml .Καθως και παρα πολλα προ'ι'οντα μετα το 1994 τιποτα!κλεισαν ολες οι κολεκτίβες!Μονο πετρελαιο πουλάνε!
  Να και το πρωτο βιντεο στη Σοβιετική Ενωση απομιμηση του Panasonic NV-2000  τότε το 1992 αν ειχες βιντεο ησουν θεός! :)Θυμαμαι ολο χάλαγε και ετρωγε της κασσέτες  :rockon:.

Συνημμένα

• 0_10a21c_5776fd31_XL.jpg
    0_10a21c_5776fd31_XL.jpg
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • BM12.jpg
    BM12.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 20

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
στο κιεβο σε κανα γιδροπαρκ που ημουν καθε νυχτα τολμησε να χαμογελασεις η να κοιταξεις την γκομενα η καπειον στο διπλα τραπεζι.αυτα που ειδες δεν ειναι τιποτα σε αυτα που γινονταν καθε βραδι γιδροπαρκ.καθε κανα μισαωρο καπου ειχε σπασμενα κεφαλια και μαχαιρωμενους χαχαχαχ.σου χαμογελουν οχι γιατι αρεσεις πιο πολυ απο τους γυφτους γκομενους τους.ετσι θα εχουν λογο οταν κοιταζεις να σου σπασουν εξω απο το κλαμπ το κεφαλι και να σε ληστεψουν.το επαθα 2 φορες γιδροπαρκ σε 3 χρονια,με τις ματιες και χαμογελα βρεθηκα αγρια ξθλοκοπημενος με διασειση.ο κμαν ειναι ο τυπος που αν γινει καυγας θα την κανει απο κοντα σου χωρις να το καταλαβεις πως ξεγλιστρησε,καμακωνει σαν χελι και εξαφανιζεται χαχαχαχαχ.
εσυ πρεπει να εχεις βγαλει σχολειο υποβρυχιων καταστροφων  :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
να τί σκέφτονται κάποιες στο μάμπα για τους μεγάλους βαλκανιόπουτσους έλληνες.

Мне греки не нравятся просто. Прости
Они жадные, хамовитые и агрессивные
Азаров и греков не люблю

Δεν μου αρέσουν οι έλληνες
είναι τσιγκούνηδες ,κάφροι ας το πω και επιθετικοί
δεν μ αρέσουν ούτε οι αζέροι ούτε οι έλληνες.
μου το ειπε και μενα το ιδιο ενα ξανθο ψηλο λεπτο μπαζω που καθε βραδι βολταρει εξω απο μακτοναλτς οδυσσο.αυτη ηταν που μου ειπε 300 δολαρια μολις εγινε 33 το γριβνα.της ειπα 500 γριβνα καλα σου ειναι και ειπε εισται τσιγγουνιδες οι ελληνες και αλλα ασχημα.μετα συμφωνησε με ενα αραβα 700 γριβνα χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μην συγρινεται τους αζερους ρωσια και ουκρανια που ειναι ολοι ταξιτζηδες η οπως ο φιλος οδυσσο ναυτικοι.υταν σοβιετικη ενωση,εκανε στρατο και εμεινε οδυσσο,ουκρανικο εχει πασπορτ.αζερους που γνωρισα στο κιεβο τουριστες καμια σχεση.μαλιστα μου ελεγαν τοτε που το γριβνα ηταν 8 οτι κιεβο ειναι παφτηνα σε σχεση με μπακου.που ηθελα να παω ειδα πανακριβη ηταν η διαμονη και σταματησαν να δινουν βιζες στο αεροδρομιο ετσι πηγα τυφλιδα.φιλος κυπριος πηγε σε ποδοσφαιρικη ομαδα εκει 3 χρονια με πολλα λεφτα,κυπρο δε μικρη ομαδα ηταν.λεει τελεια ηταν και ψυλο επιπεδο ζωης.εχει πολλους γερμαναραδες που δουλευουν εκει σε εταιριες φυσικου αεριου

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Απο τους βαλκανιους τσοπανηδες που γαμουν και δερνουν !!!

Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.

Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!

Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.

Μαλλον προς το δευτερο τεινω.
διαβασε απο την αρχη που εγραφε πριν λιγα χρονια ο δασκαλος ιωσηφ.οτι τωρα σε σκωτωνουν για 10 ευρο η σου κανουν φοβερη ζημια απο ξυλο.δασκαλος αμερικανος γνωστος απο οδυσσο κιεβο πηγε βολτα πριν 2 χρονια και τον αφησαν παραλυτο εκτος απο μενα δεν νομιζω να πηγε καπειος σας γιδροπαρκ βραδι για να δεις δεν κανω πλακα.τον δασκαλο τον αφησαν αιμοφηρτο που τον πυροβολησαν με πιστολι τραυματισμου σε ενα παγκακι,τον εστησε η γκομενα.οσοι με γνωριζουν ξερουν δεν λεω ψεματα και οτι παθεις ειναι φυσιολογικο εκει.τοτε που διαβαζα τον δασκαλο,ειχα τις ιδιες εμπειριες αλλα δεν ηξερα πως να γραφτω να τα μυραστω για να μην κινδυνευσουν αλλοι

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Νυν υπερ παντων ο αγων !!! :grin: :grin:
διαβασε πανω για κιεβο τι εγραφε ο δασκαλος το 2008.τι νομιζεις τα θυμαμαι ολα απο εξω?απλα επαθα τα ιδια χιλιαδες φορες.36 χρονων ειμαι και τα τελευταια 20 χρονια που τρυγιριζω μονος εκει κλαμπ,πουτανες επαθα οσα δεν φανταζεσαι.ο σαλονικος λεει παντα δεν εχει δει πιο πονηρο και καχυποπτο απο μενα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Χαρη εσενα πρεπει να το τραβαει ο οργανισμος σου δεν εξηγειται αλλιως :grin: φιλικα στο λεω
Εγω γυριζω ανατολικη ευρωπη 30 χρονια και δεν θυμαμαι να με πειραξε ποτε κανενας εκτος απο κατι αστειες φασεις με μεθυσμενους που συμβαινουν παντου αυτα...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
διαβασε πανω για κιεβο τι εγραφε ο δασκαλος το 2008.τι νομιζεις τα θυμαμαι ολα απο εξω?απλα επαθα τα ιδια χιλιαδες φορες.36 χρονων ειμαι και τα τελευταια 20 χρονια που τρυγιριζω μονος εκει κλαμπ,πουτανες επαθα οσα δεν φανταζεσαι.ο σαλονικος λεει παντα δεν εχει δει πιο πονηρο και καχυποπτο απο μενα

Ρε φιλαρακο δεν αμφιβαλλω οτι οταν βολταρεις εξωτερικο και ιδιως νυχτα πρεπει παντα να ξερεις που πας και κυριως ποτε και πως. Αυτο ειναι γενικος κανονας παντου.

Το θεμα ομως ειναι οτι ετσι οπως το παρουσιαζεις το Κιεβο ειναι κατι σαν το Λαγος στη Νιγηρια.

Δεν εχω παει οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.Ισως να εχεις δικιο δεν ξερω. Απλα οπως το περιγραφεις μου φαινεται υπερβολικο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε φιλαρακο δεν αμφιβαλλω οτι οταν βολταρεις εξωτερικο και ιδιως νυχτα πρεπει παντα να ξερεις που πας και κυριως ποτε και πως. Αυτο ειναι γενικος κανονας παντου.

Το θεμα ομως ειναι οτι ετσι οπως το παρουσιαζεις το Κιεβο ειναι κατι σαν το Λαγος στη Νιγηρια.

Δεν εχω παει οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.Ισως να εχεις δικιο δεν ξερω. Απλα οπως το περιγραφεις μου φαινεται υπερβολικο.

δυο τινα. η εχει τον καρπαζομαγνητη απο φατσα/τροπο που κοιταει ή κανει μαλακιες. σε καθε περιπτωση, απο τον τροπο που γραφει, πρεπει να ειναι η χαρα του τραμπουκου. με τις φοβιες του κλπ ολα αυτα φαινονται και του ορμανε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δυο τινα. η εχει τον καρπαζομαγνητη απο φατσα/τροπο που κοιταει ή κανει μαλακιες. σε καθε περιπτωση, απο τον τροπο που γραφει, πρεπει να ειναι η χαρα του τραμπουκου. με τις φοβιες του κλπ ολα αυτα φαινονται και του ορμανε

Δηλαδη πανε εκει, εμ δε γαμανε εμ τρωνε και ξυλο

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Απο τους βαλκανιους τσοπανηδες που γαμουν και δερνουν !!!

Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.

Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!

Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.

Μαλλον προς το δευτερο τεινω.

Παντως οι Ουκρανεζες στην Ελλαδα, οι μη βιζιτες εννοω, βλεπουν καπως υποτιμητικα τους Ελληνες τους θεωρουν χαζους και μαλθακους. Τους χλευαζουν. Πιο πολλες παρεες εχουν με Αλβανους ή τελος παντων νιωθουν μια συναδελφικοτητα μαζι τους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ο φοβος φυλαει τα ερημα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
στο κιεβο σε κανα γιδροπαρκ που ημουν καθε νυχτα τολμησε να χαμογελασεις η να κοιταξεις την γκομενα η καπειον στο διπλα τραπεζι.αυτα που ειδες δεν ειναι τιποτα σε αυτα που γινονταν καθε βραδι γιδροπαρκ.καθε κανα μισαωρο καπου ειχε σπασμενα κεφαλια και μαχαιρωμενους χαχαχαχ.σου χαμογελουν οχι γιατι αρεσεις πιο πολυ απο τους γυφτους γκομενους τους.ετσι θα εχουν λογο οταν κοιταζεις να σου σπασουν εξω απο το κλαμπ το κεφαλι και να σε ληστεψουν.το επαθα 2 φορες γιδροπαρκ σε 3 χρονια,με τις ματιες και χαμογελα βρεθηκα αγρια ξθλοκοπημενος με διασειση.ο κμαν ειναι ο τυπος που αν γινει καυγας θα την κανει απο κοντα σου χωρις να το καταλαβεις πως ξεγλιστρησε,καμακωνει σαν χελι και εξαφανιζεται χαχαχαχαχ.

Είσαι σοβαρός ρε φίλε?Θα πας Κίεβο και αντί για D Lux,Carribean,Avalon.Skybar θα επισκεφτείς τα λαικά κλαμπ του Γιντροπάρκ?Πώς να μη φας ξύλο?Νομίζω κάνεις ένα στοιχειώδες λάθος.Πιστεύεις οτι όσο πιο άφραγγη η γκόμενα τόσο πιο ευάλωτη και εύκολη ενώ δεν είναι έτσι.Καλύτερα τρως στο D Lux από ό,τι σε όλα τα κλαμπ του Γιντροπάρκ μαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom