Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
τι τραβας κι εσυ τυπε μου για ενα πουτσο
παιζει τη ζωη σου κορωνα γραμματα
φοβερο
:S
Νυν υπερ παντων ο αγων !!!
τι τραβας κι εσυ τυπε μου για ενα πουτσο
παιζει τη ζωη σου κορωνα γραμματα
φοβερο
:S
μάλλον η εν λόγω είναι καμμένη από επιδρομές βαλκανιόπουτσων.Καλά ποιός το έγραψε αυτό? Азеров ειναι και οχι Азаров Με τοσους τελειωμένους Ελληνες που εχουν παει εκει φυσικο ειναι να μας συγκρίνουν με τους Αζέρους
Ευτυχως που αυτα τα σκουπίδια δεν έρχονται εδω Μακαρι να δυσκολεψουν τη βιζα ακομα περισσότερο.μάλλον η εν λόγω είναι καμμένη από επιδρομές βαλκανιόπουτσων.
Καλά ποιός το έγραψε αυτό? Азеров ειναι και οχι Азаров Με τοσους τελειωμένους Ελληνες που εχουν παει εκει φυσικο ειναι να μας συγκρίνουν με τους Αζέρους
Και πετρέλαιο εχουν.Η πολιτικη τους ειναι εντελως θυμαμαι το 1992 το μονο ηλιέλαιο που ειχαμε ηταν σε κονσέρβες του μισου λίτρου! μη ραφιναρισμένο λάδι (σαν της φωτογραφίας με το γάλα,αλλα με λάδι).Ελιές μόνο Αζερμπα'ι'τζάν ειχε σε κονσέρβες 250ml .Καθως και παρα πολλα προ'ι'οντα μετα το 1994 τιποτα!κλεισαν ολες οι κολεκτίβες!Μονο πετρελαιο πουλάνε!Και οι αζεροι εχουν τουλαχιστον φυσικο αεριο.
Σε λιγο το μονο που θα εχουμε εμεις ειναι κλανιες !!
οχι,δεν ειμαι...Γενικα μιλαωΕίσαι Ουκρανία τώρα??
εσυ πρεπει να εχεις βγαλει σχολειο υποβρυχιων καταστροφωνστο κιεβο σε κανα γιδροπαρκ που ημουν καθε νυχτα τολμησε να χαμογελασεις η να κοιταξεις την γκομενα η καπειον στο διπλα τραπεζι.αυτα που ειδες δεν ειναι τιποτα σε αυτα που γινονταν καθε βραδι γιδροπαρκ.καθε κανα μισαωρο καπου ειχε σπασμενα κεφαλια και μαχαιρωμενους χαχαχαχ.σου χαμογελουν οχι γιατι αρεσεις πιο πολυ απο τους γυφτους γκομενους τους.ετσι θα εχουν λογο οταν κοιταζεις να σου σπασουν εξω απο το κλαμπ το κεφαλι και να σε ληστεψουν.το επαθα 2 φορες γιδροπαρκ σε 3 χρονια,με τις ματιες και χαμογελα βρεθηκα αγρια ξθλοκοπημενος με διασειση.ο κμαν ειναι ο τυπος που αν γινει καυγας θα την κανει απο κοντα σου χωρις να το καταλαβεις πως ξεγλιστρησε,καμακωνει σαν χελι και εξαφανιζεται χαχαχαχαχ.
μου το ειπε και μενα το ιδιο ενα ξανθο ψηλο λεπτο μπαζω που καθε βραδι βολταρει εξω απο μακτοναλτς οδυσσο.αυτη ηταν που μου ειπε 300 δολαρια μολις εγινε 33 το γριβνα.της ειπα 500 γριβνα καλα σου ειναι και ειπε εισται τσιγγουνιδες οι ελληνες και αλλα ασχημα.μετα συμφωνησε με ενα αραβα 700 γριβνα χαχαχαχανα τί σκέφτονται κάποιες στο μάμπα για τους μεγάλους βαλκανιόπουτσους έλληνες.
Мне греки не нравятся просто. Прости
Они жадные, хамовитые и агрессивные
Азаров и греков не люблю
Δεν μου αρέσουν οι έλληνες
είναι τσιγκούνηδες ,κάφροι ας το πω και επιθετικοί
δεν μ αρέσουν ούτε οι αζέροι ούτε οι έλληνες.
τιποτα δεν δε βοηθα δεν πας να ξερεις και 10 πολεμικες τεχνες χαχαχαχαχεσυ πρεπει να εχεις βγαλει σχολειο υποβρυχιων καταστροφων
διαβασε απο την αρχη που εγραφε πριν λιγα χρονια ο δασκαλος ιωσηφ.οτι τωρα σε σκωτωνουν για 10 ευρο η σου κανουν φοβερη ζημια απο ξυλο.δασκαλος αμερικανος γνωστος απο οδυσσο κιεβο πηγε βολτα πριν 2 χρονια και τον αφησαν παραλυτο εκτος απο μενα δεν νομιζω να πηγε καπειος σας γιδροπαρκ βραδι για να δεις δεν κανω πλακα.τον δασκαλο τον αφησαν αιμοφηρτο που τον πυροβολησαν με πιστολι τραυματισμου σε ενα παγκακι,τον εστησε η γκομενα.οσοι με γνωριζουν ξερουν δεν λεω ψεματα και οτι παθεις ειναι φυσιολογικο εκει.τοτε που διαβαζα τον δασκαλο,ειχα τις ιδιες εμπειριες αλλα δεν ηξερα πως να γραφτω να τα μυραστω για να μην κινδυνευσουν αλλοιΑπο τους βαλκανιους τσοπανηδες που γαμουν και δερνουν !!!
Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.
Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!
Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.
Μαλλον προς το δευτερο τεινω.
διαβασε πανω για κιεβο τι εγραφε ο δασκαλος το 2008.τι νομιζεις τα θυμαμαι ολα απο εξω?απλα επαθα τα ιδια χιλιαδες φορες.36 χρονων ειμαι και τα τελευταια 20 χρονια που τρυγιριζω μονος εκει κλαμπ,πουτανες επαθα οσα δεν φανταζεσαι.ο σαλονικος λεει παντα δεν εχει δει πιο πονηρο και καχυποπτο απο μεναΝυν υπερ παντων ο αγων !!!
διαβασε πανω για κιεβο τι εγραφε ο δασκαλος το 2008.τι νομιζεις τα θυμαμαι ολα απο εξω?απλα επαθα τα ιδια χιλιαδες φορες.36 χρονων ειμαι και τα τελευταια 20 χρονια που τρυγιριζω μονος εκει κλαμπ,πουτανες επαθα οσα δεν φανταζεσαι.ο σαλονικος λεει παντα δεν εχει δει πιο πονηρο και καχυποπτο απο μενα
Ρε φιλαρακο δεν αμφιβαλλω οτι οταν βολταρεις εξωτερικο και ιδιως νυχτα πρεπει παντα να ξερεις που πας και κυριως ποτε και πως. Αυτο ειναι γενικος κανονας παντου.
Το θεμα ομως ειναι οτι ετσι οπως το παρουσιαζεις το Κιεβο ειναι κατι σαν το Λαγος στη Νιγηρια.
Δεν εχω παει οποτε δεν μπορω να εχω αποψη.Ισως να εχεις δικιο δεν ξερω. Απλα οπως το περιγραφεις μου φαινεται υπερβολικο.
δυο τινα. η εχει τον καρπαζομαγνητη απο φατσα/τροπο που κοιταει ή κανει μαλακιες. σε καθε περιπτωση, απο τον τροπο που γραφει, πρεπει να ειναι η χαρα του τραμπουκου. με τις φοβιες του κλπ ολα αυτα φαινονται και του ορμανε
εσυ ακομα εδω εισαι? δεν δουλευεις αυριο?Δηλαδη πανε εκει, εμ δε γαμανε εμ τρωνε και ξυλο
Απο τους βαλκανιους τσοπανηδες που γαμουν και δερνουν !!!
Καταληξαμε στους βαλκανιους καρπαζοεισπραχτορες που δεν γαμουν ποτε αλλα δερνονται ενιοτε.
Οι δε κλοπες ειναι εκτακτο δωρο του ουκρανικου οργανισμου τουρισμου !!!
Η το μερος απλα δεν προσφερεται, η καποιοι εδω μεσα υπερβαλουν και οσον αφορα το γαμησι και οσον αφορα το ξυλο.
Μαλλον προς το δευτερο τεινω.
ο φοβος φυλαει τα ερημα.δυο τινα. η εχει τον καρπαζομαγνητη απο φατσα/τροπο που κοιταει ή κανει μαλακιες. σε καθε περιπτωση, απο τον τροπο που γραφει, πρεπει να ειναι η χαρα του τραμπουκου. με τις φοβιες του κλπ ολα αυτα φαινονται και του ορμανε
στο κιεβο σε κανα γιδροπαρκ που ημουν καθε νυχτα τολμησε να χαμογελασεις η να κοιταξεις την γκομενα η καπειον στο διπλα τραπεζι.αυτα που ειδες δεν ειναι τιποτα σε αυτα που γινονταν καθε βραδι γιδροπαρκ.καθε κανα μισαωρο καπου ειχε σπασμενα κεφαλια και μαχαιρωμενους χαχαχαχ.σου χαμογελουν οχι γιατι αρεσεις πιο πολυ απο τους γυφτους γκομενους τους.ετσι θα εχουν λογο οταν κοιταζεις να σου σπασουν εξω απο το κλαμπ το κεφαλι και να σε ληστεψουν.το επαθα 2 φορες γιδροπαρκ σε 3 χρονια,με τις ματιες και χαμογελα βρεθηκα αγρια ξθλοκοπημενος με διασειση.ο κμαν ειναι ο τυπος που αν γινει καυγας θα την κανει απο κοντα σου χωρις να το καταλαβεις πως ξεγλιστρησε,καμακωνει σαν χελι και εξαφανιζεται χαχαχαχαχ.