Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρολογα μου το βραδι τραβα βολτα για φαγητο και κατσε σπιτι ξεκουρασι.ολα θα ειναι αδεια,παρα να δωσεις 10-20 σε ενα μπαρ και να κερασεις αδικα αλλα τοσα σε καπειαν που ισως θα ζητησει λεφτα δεν αξιζει.φερε με 30-50 μια πηδηξε αν θες.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ρολογα μου το βραδι τραβα βολτα για φαγητο και κατσε σπιτι ξεκουρασι.ολα θα ειναι αδεια,παρα να δωσεις 10-20 σε ενα μπαρ και να κερασεις αδικα αλλα τοσα σε καπειαν που ισως θα ζητησει λεφτα δεν αξιζει.φερε με 30-50 μια πηδηξε αν θες.
εγω βλεπω να εχουμε εφορμηση αλά  βαλκανοπουτσο. Θα τις γαμησει ολες τη μανα κι ας μην κυκλοφοραει ψυχη εξω κι ας ειναι και σαββατόβραδο .

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μη φοβασαι εγω γκόμενα δεν χάνω ξέρω τι θα απαντήσω.Οταν ανοιξω το google και δει οτι ειμαι διασημος τα παίζει η γκόμενα!Εσυ τι τους λες την αλήθεια οτι επισκευάζεις κολώνες κινητης τηλεφωνίας? :2funny:και οτι μένεις σε οικοτροφείο στη Γερμανια,οταν ερθει η ωρα να κατσουν στο αμαξι τι τους λες?Οτι δεν το πηρες γιατι συνεχεια οδηγας και κουράστικες? :jerking: :2funny: Μη φοβασαι οι γκομενες δεν τρωνε κουτόχορτο βλεπουν ποιος εχει χλιδη και ποιός ειναι φουκαράς σαν κ εσένα  :2funny:
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα έχουμε πει αυτά!!!!Γουστάρω τα κλάμπ!Τη μουσική, το χορό, να πίνω ένα ποτό !Δεν το έχω βαρεθεί ακόμα!Δεν με νοιάζει πως θα είναι ...Και τι θα καταλάβω αν δώσω 30€ σε κάποια?Αν ήθελα να γαμήσω έχω πολλές πρώην που με περιμένουν και με σπιτώνουν και είναι και μουνάρες!Άλλο πράγμα ψάχνω, αν δεν κατάλαβες... !Στην Ελλάδα τι παραπάνω να έκανα!Καλή η ιντερνετική παρέα αλλά η ζωή είναι Έξω!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι αλλα όλες οι επιδημίες γρίπης ειναι το χειμώνα! Δεν διαφωνω οτι τα μυκρόβια πεθαινουν στο κρυο.Αλλα η γρίπη εξαπλώνεται απο μέρη που μαζευονται πολλοι ανθρωποι οπως τα μέσα μαζικης μεταφοράς,τα σχολεία,τα πανεπηστήμια και ειδικά οι παιδικοί σταθμοι που το ενα παιδι κολάει το αλλο και μετα και τους γονείς.

οι ιωσεις αναζοπυρωνονται τον χειμωνα λογω συνωστισμου και κλεισουρας λογω κρυου στους κλειστους χωρους. αρα λογω ζεστης.
το κρυο ειναι υγεια δεν υπαρχει το κρυωμα οπως συνηθιζουμε να το λεμε. αν δεν ηταν ετσι τοτε ολα τα κομαντα και οι βατραχοι σε ολο τον κοσμο θα ψοφολογουσανε στο κρεβατι δεν θα υπηρχαν καν τα σχολεια εκπαιδευσης :dancing:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τα έχουμε πει αυτά!!!!Γουστάρω τα κλάμπ!Τη μουσική, το χορό, να πίνω ένα ποτό !Δεν το έχω βαρεθεί ακόμα!Δεν με νοιάζει πως θα είναι ...Και τι θα καταλάβω αν δώσω 30€ σε κάποια?Αν ήθελα να γαμήσω έχω πολλές πρώην που με περιμένουν και με σπιτώνουν και είναι και μουνάρες!Άλλο πράγμα ψάχνω, αν δεν κατάλαβες... !Στην Ελλάδα τι παραπάνω να έκανα!Καλή η ιντερνετική παρέα αλλά η ζωή είναι Έξω!!!!
ελα τοτε οδυσσο να τα κανουμε αυτα.θα κανουμε βολτες σε πανεμορη πολη.αυτο ειπα βουκουρεστι,δεν δινω 100.το βραδι αδεια κατσε σπιτι.τα ξοδεψα στο χιλφιγκερ μαγαζι στην λισαβωνα,ανανεωσα την γκαρταρομπα για το καλοκαιρι που ερχεται χαχαχαχ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγω βλεπω να εχουμε εφορμηση αλά  βαλκανοπουτσο. Θα τις γαμησει ολες τη μανα κι ας μην κυκλοφοραει ψυχη εξω κι ας ειναι και σαββατόβραδο .
Εσύ τι κάνεις τώρα?Κολωβάρα στο Ίντερνετ και κάψε τα μάτια σου!Μια χαρά ήταν χτες έξω!Δεν κατάλαβα από που έβγαλες το συμπέρασμα πως δεν έχει τίποτα...Βγάζεις κακία...Πιρφόρος;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ἐδὼ νεαρὲ χρειάζεσθε βελτίωσιν. Δὲν νοεῖται ἄνθρωπος τοῦ κόσμου καὶ συστηματικὸς παίκτης ἄνευ στοιχειωδῶν γνώσεων τῆς δευτέρας πλέον διαδεδομένης γλώσσης.
διαβασα ολοκληρο κειμενο που εγραψες στην καθαρευουσα για βουδαπεστη.ιερεας εισαι και γραφεις ετσι?χαχαχαχαχα χαιρετησματα στην αμαλια στην βουδαπεστη πατερ!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οταν γυρίσεις Πολωνία πήγαινε Κατοβίτσε και κάνε αρχοντική εμφάνιση Energy και Pomaranca εννοείται ΠΣΚ.Για καθημερινές εννοείται Κράκωβ.
Στη θέση σου θα χτύπαγα σήμερα Σανκώβ και αύριο θα την έκανα ξανά για Κράκωβ.Μετά Coco κάθε μέρα μέχρι την Παρασκευή όπου θα βόλταρα Κατοβίτσε.Μόνο μη σε δει τυχαία η δικιά σου να κυκλοφοράς χύμα ενώ αυτή αγκαλιάζει τον Αράπη.Για πλάκα το λέω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσύ τι κάνεις τώρα?Κολωβάρα στο Ίντερνετ και κάψε τα μάτια σου!Μια χαρά ήταν χτες έξω!Δεν κατάλαβα από που έβγαλες το συμπέρασμα πως δεν έχει τίποτα...Βγάζεις κακία...Πιρφόρος;

νομιζω οτι με τον καβλολεων ταιριαζεις καλα για ομαδα κρουσης γιατι δεν κανονιζεστε παρεακι καταδρομη?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τα άτομα δεν έχουν ιδέα.Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στον πότσο ενός άντρα όταν εισβάλει Fashion,D Lux,Pascha και τα άλλα ιερά τέρατα.Και μόνο να είσαι εκεί και τίποτα να μην κάνεις είναι μεθυστικό.Είναι απίστευτη η ποιότητα μουνιού πραγματικός παράδεισος.
Και εγώ πολλές φορές αφήνω σίγουρα γαμήσια τις γκόμενες ξεβράκωτες στο ξενοδοχείο σε ολοσχερείς καύλες και ορμάω στα κλαμπ.Ετσι έκανα Πόζναν που όρμησα από το Nowotel στο Slodownia απέναντι αφήνοντας τη γκόμενα στα κρύα του λουτρού.
Και στο Στεττίνο στη μέση της πίπας ήμουν έτοιμος να παρατήσω τη γκόμενα με το στόμα στον αέρα και να εισβάλω Senso 100 μέτρα από το ξενοδοχείο.Και μόνο η σκέψη με τα γκομενάκια να κουνιούνται δίπλα περιμένοντας Βαλκανικά καμάκια σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
νομιζω οτι με τον καβλολεων ταιριαζεις καλα για ομαδα κρουσης γιατι δεν κανονιζεστε παρεακι καταδρομη?
χμμμμ ..νομίζω πως ο κουμπάρος δεν μπορεί την εξάντληση του κλαμπ...Και ίσως μιλάει πολύ σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται...!Νομίζω πως βράδι με Κμαν θα ήταν καλά!

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα θα το κάνω αυτό!Επίσης ξέχασα να σου πω πως στο Fashion club τραμπουκίστηκα άσχημα από Σεκιουριτάδες!Όλα τα κλαμπ έχουν πολλούς με γκλοπ και στολές σαν αστυνομικών!
Το κομπλεξάρισμα που έφαγε ένας ήταν πως είμουν με το ποτήρι στο χέρι στη πίστα!Όταν άφησα το ποτήρι μου το πήραν μετά από 3 λεπτά!Και είχα και όλα τα στραβά Βλέματα πάνω μου!Όταν κάηκε η φάση και έπρεπε να φύγω έβγαλα το κινητό στη μάπα τους στη πίστα και σας έγραψα!Με το που τελείωσα μου έγνεψε νευριασμένος να μου μιλήσει και του είπα οκ φεύγω!!! :2funny:
Εσυ φιλε απο τα λιγα που διαβασα καταλαβα οτι σε αυτο το ταξιδι δεν θα γαμησεις.Μου θυιζεις τον εαυτο μου στο πρωτο ταξιδι,ετσι ψαρωμενος ημουνα.
Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν γαμας,μαζεψε εμπειριες για επομενη φορα.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τα άτομα δεν έχουν ιδέα.Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει στον πότσο ενός άντρα όταν εισβάλει Fashion,D Lux,Pascha και τα άλλα ιερά τέρατα.Και μόνο να είσαι εκεί και τίποτα να μην κάνεις είναι μεθυστικό.Είναι απίστευτη η ποιότητα μουνιού πραγματικός παράδεισος.
για σενα μπαρπα τζον τα μερη αυτα απλα ειναι φαντασιωση,μονο εκατομυριουχοι παιζουν εκει,πηγες εκει και χαζευες γυρω γυρω.η φωτο της γκομενας που εβαλες με σενα αγγαλια ειναι αποδειξη απο καμπαρε αρτιστρα στην ελλαδα πριν 15 χρονια.ετσι ντυνονταν οι αρτιστρες που ερχονταν απο τα χωρια της ουκρανιας και δουλευαν σε καμπαρε.μην μου πεις αυτη με αυτο το στιλ ντυσιμο ηταν στο ντελουξ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χμμμμ ..νομίζω πως ο κουμπάρος δεν μπορεί την εξάντληση του κλαμπ...Και ίσως μιλάει πολύ σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται...!Νομίζω πως βράδι με Κμαν θα ήταν καλά!

Με εμένα θα είχες χάσει τη μπάλλα.Θα χουφτώναμε και θα δαχτυλιάζαμε απεριόριστα.Σκέφτομαι π.χ. ένα βράδυ στο Energy Κατοβίτσε ή στο D Lux στο Κίεβο ή στο Pascha στο Πόζναν.Για εμένα το κύριο πρόβλημα είναι πάντα να βρω κάποιον να χωθεί στις φίλες.Πολλές φορές με βοηθάνε οι ντόπιοι αλλά είναι καλύτερα να έχεις κάποιον δικό σου για εύκολο isolation.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
για σενα μπαρπα τζον τα μερη αυτα απλα ειναι φαντασιωση,μονο εκατομυριουχοι παιζουν εκει,πηγες εκει και χαζευες γυρω γυρω.η φωτο της γκομενας που εβαλες με σενα αγγαλια ειναι αποδειξη απο καμπαρε αρτιστρα στην ελλαδα πριν 15 χρονια.ετσι ντυνονταν οι αρτιστρες που ερχονταν απο τα χωρια της ουκρανιας και δουλευαν σε καμπαρε.μην μου πεις αυτη με αυτο το στιλ ντυσιμο ηταν στο ντελουξ

Στο Carribean ήτανε.Στο D Lux έβγαλα άλλη πολύ μουνάρα αλλά δε θα δημοσιεύσω φωτό για να μην την εκθέσω.Ισως γυμνή στο επόμενο ταξίδι.
Κίεβο πάντα βγάζω γκόμενες στα κλαμπ εννοώ κάθε βράδυ.
Είναι κατά τη γνώμη μου η ευκολότερη πόλη στην Ευρώπη για one night stand.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν εισαι ηδονοβλεψιας τραβα με τον αρχοντα κμαν χαχαχαχ.τελευτααια 2 χρονια δεν βγαινω βραδι οδυσσο,μια κρυο,κουραση απο τις βολτες ολη μερα δεν καθομαι λεπτο.τα βραδια δεν γαμας,σε γαμανε απο κερασματα χωρις αποτελεσμα.αν ερχοσουν και ηθελες θα πηγαινα ομως.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αν εισαι ηδονοβλεψιας τραβα με τον αρχοντα κμαν χαχαχαχ.τελευτααια 2 χρονια δεν βγαινω βραδι οδυσσο,μια κρυο,κουραση απο τις βολτες ολη μερα δεν καθομαι λεπτο.τα βραδια δεν γαμας,σε γαμανε απο κερασματα χωρις αποτελεσμα.αν ερχοσουν και ηθελες θα πηγαινα ομως.

Στα κλαμπ πρέπει να είσαι και κάπως εμφανίσιμος έχει ανταγωνισμό.Μπορεί και να σε βάλουν οι γκόμενες να χορεύεις μαζί σου για ώρες αφού σου έχουν κάψει το κεφάλι με σφηνάκια θέλει φυσικές αντοχές.
Μια φορά έχασα σίγουρη Πολωνέζα ΜΙΛΦ στο 22 με φοβερό κώλο απλά και μόνο γιατί με είχε κάνει λιώμα με τα σφηνάκια και θα έπεφτα κάτω.Τα παράτησα όλα και έφυγα στο ξενοδοχείο ενώ την είχα αγκαλιά τη φιλούσα χαιδεύοντας την κωλάρα της.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στο Carribean ήτανε.Στο D Lux έβγαλα άλλη πολύ μουνάρα αλλά δε θα δημοσιεύσω φωτό για να μην την εκθέσω.Ισως γυμνή στο επόμενο ταξίδι.
Κίεβο πάντα βγάζω γκόμενες στα κλαμπ εννοώ κάθε βράδυ.
και δεν σου φενοτανε καθολου οτι εισαι πουτανα λεει της αλλης στο ξενοδοχειο καστρι ο σταθης ψαλτης.η το ανεκδοτο κυρια πουτανα να βγαλω και τισ κλατσες?καλα ρε τρελε αφου στα σαιτ ειναι μαμπα,μιστερ χ ,παιζει τσιοντες θα την εκθεσεις με το που να την δειξεις.απο μονη δειχνεται να πιασει πελατες.αιντε καλα μην την θιξεις να δει και κανας αντρας τη η γιος της φωτο αχαχαχχχααχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Στα κλαμπ πρέπει να είσαι και κάπως εμφανίσιμος έχει ανταγωνισμό.Μπορεί και να σε βάλουν οι γκόμενες να χορεύεις μαζί σου για ώρες αφού σου έχουν κάψει το κεφάλι με σφηνάκια θέλει φυσικές αντοχές.
Μια φορά έχασα σίγουρη Πολωνέζα ΜΙΛΦ στο 22 με φοβερό κώλο απλά και μόνο γιατί με είχε κάνει λιώμα με τα σφηνάκια και θα έπεφτα κάτω.Τα παράτησα όλα και έφυγα στο ξενοδοχείο ενώ την είχα αγκαλιά τη φιλούσα χαιδεύοντας την κωλάρα της.
ασ πει ο διμητρακις που πηγαμε γιο αν ειδε σκηνες αλλα κμαν.στο μπαρ καθονταν ολες και μιλουσαν,η καπνιζαν στον καναπε.ειχε και καμια 10-15 στην πιστα που αυτες χορευουν ολο βραδι και δεν μιλανε με κανενα.ουτε να τις κερασω δεν ηθελαν σε οσες προτεινα,το επαιζαν σταρ και δεν σου εδιναν σημασια η σου θελουν να σου μιλησουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom