Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν ξερω αν παρακολουθεις το νημα απο πριν αλλα πολλα απο αυτα που λεει ο κμαν ειναι στο φαντασιακο του.καμακι σε βιζιτες γινεται;
Αυτό έχεις να πεις ύςτερα από αυτά που σου είπα;Αν είναι πες μας πως η ύπαρξή σου στο φόρουμ είναι για να διαπιστώνεις τις φαντασίες του Κμαν..

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και θα παρει πολυ κοσμο στο λαιμό του.ενα θυμα των λεγομενων του φαινεται οτι εισαι κι εσυ.6 μερες κιεβο και δεν γαμησες.
Κίεβο;;;;;Εγώ μεθάω τα βράδια κι εσύ το απόγευμα ;
Άστο άκυρο όλα όσα σου είπα!!!
Πάω να βρω κανένα καλό εστιατόριο τουλάχιστον να φάω καλά αφού δεν γαμάω με4-5€

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν προσέχουν τις λεπτομέρειες.Βλέπεις εγώ σου λέω για τα κλαμπ στο Λβωφ πού είναι πότε να πας τι θα βρεις μέσα οι άλλοι μόνο γενικολογίες.Γιατί δεν είναι μάχιμοι.
Κανένας δεν κατάλαβε οτι πήγες Μουκάτσεβο.
Ακόμα και για το κοκμπλοκ από τους μαλάκες security στο Fashion είχα γράψει.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό έχεις να πεις ύςτερα από αυτά που σου είπα;Αν είναι πες μας πως η ύπαρξή σου στο φόρουμ είναι για να διαπιστώνεις τις φαντασίες του Κμαν..
κι εσυ γιατι θιγεσαι δεν καταλαβα.εχεις αναλαβει την υπερασπιση του βαλκανιοπουτσισμου;

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δεν προσέχουν τις λεπτομέρειες.Βλέπεις εγώ σου λέω για τα κλαμπ στο Λβωφ πού είναι πότε να πας τι θα βρεις μέσα οι άλλοι μόνο γενικολογίες.Γιατί δεν είναι μάχιμοι.
Κανένας δεν κατάλαβε οτι πήγες Μουκάτσεβο.
Ακόμα και για το κοκμπλοκ από τους μαλάκες security στο Fashion είχα γράψει.
εμεις καταλαβαμε οτι πηγε να φορτωσει καραβιες μουνια επειδη σε ακουσε χαχα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Άστο άκυρο όλα όσα σου είπα!!!
Πάω να βρω κανένα καλό εστιατόριο τουλάχιστον να φάω καλά αφού δεν γαμάω με4-5€

Πήγαινε στο Zorbas τον Ελληνα.Είναι απέναντι από τα Mc Donalds.Το βράδυ Sankoff γάμα το Fashion τώρα είσαι σταμπαρισμένος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Το Davaritis άκουσε.Ισα ίσα εγώ έλεγα πάντα οτι το κλάμπινγκ στην Πολωνία είναι πολύ ανώτερο από Ουκρανία.
Ο Glock χτυπάει στα κλαμπ χωρίς λεφτά.Η ιδανική χώρα για αυτό είναι η Πολωνία άντε και η Τσεχία βασικά μόνο η Οστράβα.
Επίσης ο Glock αν ήξερε ρωσικά θα γαμούσε και Λευκορρωσία γιατί εκεί βγάζεις γκόμενες στα κλαμπ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σαν Ουκρανέζα κάνεις..Και τι να έκανα ..Να καθόμουν σπίτι μου..;Ήρθα σε μια χώρα που τη πληρώνω 2,8 φορές φτηνότερα απ´οτι τη πλήρωνα πρόπερσι που ήταν ήδη φτηνή και παίρνω ότι πιο ποιοτικό υπάρχει!Τι να κάνω , δεν είμαι ο μέγας Γαμιάς σαν κι εσένα...
(Πέρσι πήγα Μαδέιρα για ξεκούραση και μου φήγαν σε 6 μέρες 3 φορές πιο πολλά απ´οτι θα φύγουν εδώ σε 10 μέρες!Στη Μαδέιρα πρόσεχα πολύ μην ξεφύγω..Εδώ δεν υπάρχει τρόπος να χάσεις χρήμα !Όλα είναι αστεία

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σαν Ουκρανέζα κάνεις..Και τι να έκανα ..Να καθόμουν σπίτι μου..;Ήρθα σε μια χώρα που τη πληρώνω 2,8 φορές φτηνότερα απ´οτι τη πλήρωνα πρόπερσι που ήταν ήδη φτηνή και παίρνω ότι πιο ποιοτικό υπάρχει!Τι να κάνω , δεν είμαι ο μέγας Γαμιάς σαν κι εσένα...

οπως καταλαβαινεις μονο μαλακιες θα διαβασεις εδω. οποτε περιορισε τις ερωτησεις σου καθαρα σε POI ερωτησεις κανα εστιατοριο κανα ξενοδοχειο και τετοια ναχεις καποιο οφελος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
(Πέρσι πήγα Μαδέιρα για ξεκούραση και μου φήγαν σε 6 μέρες 3 φορές πιο πολλά απ´οτι θα φύγουν εδώ σε 10 μέρες!Στη Μαδέιρα πρόσεχα πολύ μην ξεφύγω..Εδώ δεν υπάρχει τρόπος να χάσεις χρήμα !Όλα είναι αστεία

Καλά κανένας δεν πάει Ουκρανία για τουρισμό.Ολοι για σεξοτουρισμό πάνε.Και το σπορ δεν είναι τόσο φτηνό.Σύγκρινε γαμήσια προς έξοδα σε σχέση με Πολωνία.Δεν είναι τόσο εντυπωσιακή η Ουκρανία σε σχέση με γειτονικές χώρες.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
δεν πας και στο φεγγάρι αμα θες ;ποσως με ενδιαφερει.αλλα βγηκες να υπερασπισεις το βαλκανιοπουτσιστικο συστημα.δικηγορος του βαλκανοπουτσου.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Αν πηγαινεις με Αγγλικά ξεχνα το! :2funny: θα εχεις μονο αυτες της 100-200 που συχανζουν στο κεντρο και πανε με ξενους!Καμια γκομενα δεν ξερει Αγγλικά εκτος απο της πουτάνες και της πολυ προβληματικές!
Δημητριε αστους να φανε ήττα οι ξερόλες μην τους πονηρευεις

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν πας και στο φεγγάρι αμα θες ;ποσως με ενδιαφερει.αλλα βγηκες να υπερασπισεις το βαλκανιοπουτσιστικο συστημα.δικηγορος του βαλκανοπουτσου.
Πάλι γύρω από τον Κμαν περιφέρεσαι ..Εγώ πιστεύω με αυτά που λες πως είσαι ακόμα πιο καμμένος από εμένα τον "αγάμητο της Ουκρανίας..."Πρέπει να σε έχουν δαγκώσει δυνατά οι Ντέβουσκες!
Αν πας Ταϋλάνδη θεωρείσαι σεξοτουρίστας με το που το αναφέρεις!Ταυλάνδη πας και για τα τροπικά δάση και τις φτηνές τιμές!Εγώ γουστάρω χιόνι,κρύο και χειμώνα!

Επισκέπτης
Στην Αργεντινή φόρτωσα γκόμενα που δεν ήξερε ούτε γειά να πεί στα Αγγλικά κι εγώ μόνο αυτό ξέρω στα Ισπανικά...

Ἐδὼ νεαρὲ χρειάζεσθε βελτίωσιν. Δὲν νοεῖται ἄνθρωπος τοῦ κόσμου καὶ συστηματικὸς παίκτης ἄνευ στοιχειωδῶν γνώσεων τῆς δευτέρας πλέον διαδεδομένης γλώσσης.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.933
Πόντοι
9.095
το εβαλα κ στο νημα του μαμπα,αυτο το μωρακι ζητησε 2000 ριβνια για 2 ωρες φουλ προγραμμα σεξ,αξιζει η τιμη?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαλκανιοπουτσισμός.Η πιο δυναμική λύση για πουτσαράδες.Θα είναι φοβερό να φύγει ο Glock από την Ουκρανία αγάμητος να ρίξει μαύρη πέτρα.
Μέχρι τώρα δύο αποτυχημένα ταξίδια έχουν περιγραφείσ το φόρουμ.
Glock πώς είδες το επίπεδο από γκόμενες στο Fashion συγκρινόμενο με Κράκωβ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
το εβαλα κ στο νημα του μαμπα,αυτο το μωρακι ζητησε 2000 ριβνια για 2 ωρες φουλ προγραμμα σεξ,αξιζει η τιμη?

Ναι,αξίζει.Μπορείς και με 50 ευρώ να την έχεις ίσως αλλά 2000 γκρίβνυα είναι εντάξει.
Αυτό είναι το συνηθισμένο επίπεδο σεμιπρο στο Κίεβο.Στην πραγματικότητα θα είναι 2-3 χρόνια μεγαλύτερη από ό,τι στις φωτογραφίες.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάλι γύρω από τον Κμαν περιφέρεσαι ..Εγώ πιστεύω με αυτά που λες πως είσαι ακόμα πιο καμμένος από εμένα τον "αγάμητο της Ουκρανίας..."Πρέπει να σε έχουν δαγκώσει δυνατά οι Ντέβουσκες!
Αν πας Ταϋλάνδη θεωρείσαι σεξοτουρίστας με το που το αναφέρεις!Ταυλάνδη πας και για τα τροπικά δάση και τις φτηνές τιμές!Εγώ γουστάρω χιόνι,κρύο και χειμώνα!
βουλομενο γραμμα διαβαζεις.τοση ωρα μας λες παπαριες γιατι σχολιαζω τις βαλκανοπουτσες του κμαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom