Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι το συνολικό budjet από το 2012 που έχω ξοδέψει στα ταξίδια μου. Τι να πω ρε εσύ? Είσαι άπλας. Πάνω από 1.300 σε ένα ταξίδι 10 εώς 17 ημερών δεν έχω ξοδέψει ποτέ. Το συνηθισμένο Budjet για 10 ημέρες είναι λίγο λιγότερο από 1000, στα 700-800 περίπου. Και 1300 είχα φάει σε ταξίδι 17 ημερών πηγαίνοντας με αυτοκίνητο από Β.Ελλάδα σε Plovdiv,Chisinau,Chernivcy,Lviv,Legnica,Skopje με παραμονή-διανυκτέρευση σε κάθε πόλη από αυτές που ανέφερα από 1 έως 5 ημέρες.

Εγώ συνήθως ξοδεύω 500 ευρώ τη μέρα στο Κίεβο.Μιλάμε βέβαια για 3-5 διαφορετικές γκόμενες τη μέρα,ραντεβού,κλάμπινγκ κτλ.
Για μια βδομάδα τρώω κάπου 3000 ευρώ αλλιώς δεν πάω καθόλου.
Και Πολωνία αν πας για γούστα τόσο περίπου βγαίνει ίσως λίγο φτηνότερα.
Παλιά πριν από 10 χρόνια την έβγαζα με 1000 ευρώ τις 10 μέρες επαρχία αλλά έβγαζα μια γκόμενα στις 3 μέρες.
Δηλαδή προτιμώ να περάσω 3 μέρες με 1500 ευρώ Κίεβο παρά μια βδομάδα με τα ίδια λεφτά γιατί τις 3 μέρες θα είμαι βασιλιάς.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ συνήθως ξοδεύω 500 ευρώ τη μέρα στο Κίεβο.Μιλάμε βέβαια για 3-5 διαφορετικές γκόμενες τη μέρα,ραντεβού,κλάμπινγκ κτλ.
Παλιά πριν από 10 χρόνια την έβγαζα με 1000 ευρώ τις 10 μέρες επαρχία αλλά έβγαζα μια γκόμενα στις 3 μέρες.
Δηλαδή προτιμώ να περάσω 3 μέρες με 1500 ευρώ Κίεβο παρά μια βδομάδα με τα ίδια λεφτά γιατί τις 3 μέρες θα είμαι βασιλιάς.

Βρίσκω υπερβολικό το ποσό που δίνεις. Αλλά το πορτοφόλι είναι δικό σου όπως και τα και τα γούστα σου. Απλά νομίζω πως για κάποιον ο οποίος δεν θέλει να βγάλει 3,4 διαφορετικές γκόμενες επί πληρωμή σε μία ημέρα και να χαλάει 500 ευρώ όπως κάνεις εσύ, ότι υπάρχει η πιο λογική οικονομικά εναλλακτική να πληρώσει τα έξοδα του και να χτυπάει διαφορετικές γκόμενες μέρα παρά μέρα δωρεάν απλά κανονίζοντας ραντεβού μέσω internet. Μεταξύ μας με 500 ευρώ τη μέρα τα κάνεις και στην Ελλάδα αυτά. Θα βρεις παρτούζες με 200-250 ευρώ σε call girl. Γιατί να τρέχεις μέσα στα κρύα και να κυνηγάς κάτι που το έχεις στα πόδια σου? Επειδή τρώς παραμύθι πως είναι semi-prostitutka? Δηλαδή ο επόμενος μετά από εσένα που θα της προτείνει ένα ποσό θα πει.. όχι το έκανα μόνο με τον kman? Δεν είμαι επαγγελματίας?

D

dude901123

Επισκέπτης

Φίλε ότι γουστάρεις.. εδώ απλά κουβέντα κάνουμε.. Μην παρεξηγηθούμε κι όλας. Νταβατζής στις επιθυμίες και στο πορτοφόλι σου είναι μια κατηγορία που θέλω να μείνει μακριά από μένα.

Επισκέπτης
Γενικά εγώ τα μοιράζω κάπως έτσι
1.300 ευρώ στο πορτοφόλι
2.300 ευρώ στη μια εσωτερική τσέπη του μπουφάν
3.500 ευρώ στην άλλη εσωτερική τσέπη του μπουφάν
4.200 ευρώ στη βαλίτσα
5.300 ευρώ σε κρυμμένα στο διαμέρισμα

Ἀκολουθία Fibonacci;  :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τύπε μου αυτα τα ξέρω. Απλα εχω την εντύπωση πως κάποιοι είχαν αναφέρει παλιότερα πως η πραγματική ισοτιμία ειναι καλύτερη απο την επίσημη.
Γειά σας από Μουκάτσεβο !!!Έχω πολλά να πω αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα και δεν έχω υπομονή να γράψω!
Είμαι ήδη 5μπτη μέρα Ουκρανία και δεν έχω κάνει τίποτα εκτός από άπειρες ανούσιες και ανέραστες συζητήσεις σε Tinder και Mamba!... :S
κλάμπ καθημερινές δεν παίζει τίποτα!Αλλά ακόμα το πολεμάω!!

Θα σας λύσω μόνο το ζήτημα της ισοτιμίας!Με επίσημη διεθνή τιμή γρίβνας λίγο πάνω από 26UAH την βρίσκεις στα ανταλλακτήρια της Δυτικής Ουκρανίας με 28UAH!Προχτες που η γρίβνα έφτασε επίσημα το 27 υπήρχαν ταμπέλες με 29UAH !Σήμερα αντάλλαξα 100€ προς 2850 UAH σε κεντρικό τυχαίο ανταλλακτήριο !

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Γειά σας από Μουκάτσεβο !!!Έχω πολλά να πω αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα και δεν έχω υπομονή να γράψω!
Είμαι ήδη 5μπτη μέρα Ουκρανία και δεν έχω κάνει τίποτα εκτός από άπειρες ανούσιες και ανέραστες συζητήσεις σε Tinder και Mamba!... :S
κλάμπ καθημερινές δεν παίζει τίποτα!Αλλά ακόμα το πολεμάω!!

Θα σας λύσω μόνο το ζήτημα της ισοτιμίας!Με επίσημη διεθνή τιμή γρίβνας λίγο πάνω από 26UAH την βρίσκεις στα ανταλλακτήρια της Δυτικής Ουκρανίας με 28UAH!Προχτες που η γρίβνα έφτασε επίσημα το 27 υπήρχαν ταμπέλες με 29UAH !Σήμερα αντάλλαξα 100€ προς 2850 UAH σε κεντρικό τυχαίο ανταλλακτήριο !
δεν παιρνεις καμια βιζιτα;γιατι σε βλεπω να φευγεις αγαμητος

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
δεν παιρνεις καμια βιζιτα;γιατι σε βλεπω να φευγεις αγαμητος
Είναι λάθος φόρουμ για να το πω αλλά με τη βίζιτα προσωπικώς δεν νιώθω πως γαμάω!Δεν γράφω νούμερο!Όσοι παρακολουθούν τα γραφόμενά μου το ξέρουν...
Υπήρξε μάλιστα γνωςτότατο Μέλος του site και συχνός επισκέπτης της χώρας και μάστερ ιντερνετικών γνωριμιών (τι κάνει γαυ γαυ στα κεραμίδια  :2funny:) που με εξπρές διαδικασία μου κανόνισε μια καλή πιτσιρικά να έρθει στο δωμάτιό μου για όλο το βράδι έναντι ευτελούς ποσού!Μόνο ένα οκ από εμένα περίμενε!Το απέφυγα όμως ...ευγενικά για να βγω για καμάκι στα κλάμπ...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Γενικά εγώ τα μοιράζω κάπως έτσι
1.300 ευρώ στο πορτοφόλι
2.300 ευρώ στη μια εσωτερική τσέπη του μπουφάν
3.500 ευρώ στην άλλη εσωτερική τσέπη του μπουφάν
4.200 ευρώ στη βαλίτσα
5.300 ευρώ σε κρυμμένα στο διαμέρισμα
κι οταν πας ντε λουξ ή σε οποιοδηποτε κλαμπ και δινεις ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΤΟ μπουφαν τα 300 του πορτοφολιου τα 300 της μιας εσωτερικης τσεπης και τα 500 της αλλης εσωτερικης τσεπης που τα βαζεις;
γκαλοπ
τα 300 στο δεξι παπουτσι τα 500 στην αριστερη καλτσα και τα του πορτοφολιου κατω απο την μασχαλη;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κι οταν πας ντε λουξ ή σε οποιοδηποτε κλαμπ και δινεις ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΤΟ μπουφαν τα 300 του πορτοφολιου τα 300 της μιας εσωτερικης τσεπης και τα 500 της αλλης εσωτερικης τσεπης που τα βαζεις;
γκαλοπ
τα 300 στο δεξι παπουτσι τα 500 στην αριστερη καλτσα και τα του πορτοφολιου κατω απο την μασχαλη;

Τωρα καταλαβα γιατι το μπουφαν δε το αφηνε στη γκαρνταρομπα ο κμαν και το φοραγε μεσα στο κλαμπ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
812
Υπήρξε μάλιστα γνωςτότατο Μέλος του site και συχνός επισκέπτης της χώρας και μάστερ ιντερνετικών γνωριμιών (τι κάνει γαυ γαυ στα κεραμίδια  :2funny:) που με εξπρές διαδικασία μου κανόνισε μια καλή πιτσιρικά να έρθει στο δωμάτιό μου για όλο το βράδι έναντι ευτελούς ποσού!Μόνο ένα οκ από εμένα περίμενε!Το απέφυγα όμως ...ευγενικά για να βγω για καμάκι στα κλάμπ...
αντε ρε ψευτη της πολωνιας που κανεις παρεα με τον ψευτη της πολωνιας και τον ψευτη της ουκρανιας....ακου ευτελες ποσο ολο το βραδυ :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αντε ρε ψευτη της πολωνιας που κανεις παρεα με τον ψευτη της πολωνιας και τον ψευτη της ουκρανιας....ακου ευτελες ποσο ολο το βραδυ :2funny:
και τα 50 ευρώ ευτελες είναι για όλο το βραδυ. .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γκαλοπ

Σε κυριλέ κλαμπ όπως το D Lux δεν τα ψειρίζουν τα μπουφάν.Απλά μπορεί να πάρω τα 300 ευρώ από τη μια εσωτερική τσέπη και να τα βάλω στο πορτοφόλι στο παντελόνι.
Το πιο δύσκολο είναι όταν έχεις γκόμενα ή γκόμενες στο διαμέρισμα.Τότε μπορεί να στα σουφρώσουνε όταν κάνεις μπάνιο ή δεν προσέχεις.Αλλά και πάλι συνήθως αυτές εστιάζουν στο πορτοφόλι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι λάθος φόρουμ για να το πω αλλά με τη βίζιτα προσωπικώς δεν νιώθω πως γαμάω!Δεν γράφω νούμερο!Όσοι παρακολουθούν τα γραφόμενά μου το ξέρουν...
Υπήρξε μάλιστα γνωςτότατο Μέλος του site και συχνός επισκέπτης της χώρας και μάστερ ιντερνετικών γνωριμιών (τι κάνει γαυ γαυ στα κεραμίδια  :2funny:) που με εξπρές διαδικασία μου κανόνισε μια καλή πιτσιρικά να έρθει στο δωμάτιό μου για όλο το βράδι έναντι ευτελούς ποσού!Μόνο ένα οκ από εμένα περίμενε!Το απέφυγα όμως ...ευγενικά για να βγω για καμάκι στα κλάμπ...

5 μέρες Ουκρανία και δεν έχεις γαμήσει.Τραγικός.Επρεπε να έχεις την τύχη του πρωτάρη.Και τι δουλειά έχεις στο Μουκάτσεβο?Γιατί όχι Ρόβνο ή Λουτσκ?Και Λβωφ φυσικά το ΠΣΚ είναι must.
Πάντως θα είσαι το πρώτο άτομο στο bourdela που θα βγάλει την Ουκρανία χειρότερη από την Πολωνία.Εχει ήδη γίνει στο φόρουμ του roosh.
Ετσι την πάτησε και ο roosh ήταν nightgamerάς και έμεινε Χάρκοβο 2 μήνες με το πουλί στο χέρι έφαγε τεράστια πούτσα στα κλαμπ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
γκαλοπ
Διαβάζω αυτά που γραφετε, άδικα τα κρύβετε τα χρήματα,αν θα σας την πέσουν θα σας τα πάρουν όλα και από μπουφάν και από κάλτσες. Ζώνη με πίσω φερμουάρ κυκλοφορούσα και πάλι δεν ήμουν σίγουρος.

Συνημμένα

• IMG_1188.JPG
    IMG_1188.JPG
    108,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • IMG_1189.JPG
    IMG_1189.JPG
    123,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Διαβάζω αυτά που γραφετε, άδικα τα κρύβετε τα χρήματα,αν θα σας την πέσουν θα σας τα πάρουν όλα και από μπουφάν και από κάλτσες. Ζώνη με πίσω φερμουάρ κυκλοφορούσα και πάλι δεν ήμουν σίγουρος.
Απο τα καλά της δυτικής Ουκρανίας είναι ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια!Κάνω "κασκαντεριλίκια" αλλά δεν νιώθω καμιά απειλή...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλησα με τον δημητρακη,ειναι πορνοεκδρομη στο νοβγκοροντ.οταν γυρισει θα μας πει τι εγινε
Τρομερή πτώση του βιοτικού επιπέδου!Μισθοί ακόμα και 15.000 ρουβλια!Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι παίζει ένα θα πω:Ο Ρωσσοπόντιος του Νόβγκοροντ πηγε και δουλευε οικοδομή στην Ελλάδα  :rockon:Για διαμέρισμα εδωσα 1.000 ρούβλια τη μέρα.Πολυ καλό θα έλεγα.Βεβαια το θεωρω κλεψιά γιατι βρίσκεις με 6.500-9.000 ρουβλια με το μήνα.
  Σχετικά με της γκόμενες καμία σχέση με της γύφτισες Μολδαβές άλλο μορφωτικό επίπεδο.Λεφτά δεν μου εχουν ζητήσει ποτέ εκεί.Βέβαια εγω μπορω να τους δώσω το όνειρο που είναι η Αγία Πετρούπολη  :) ειχε παει ενας γνωστος Ισπανός καραφλός,ντυμένος  :shit:και ειχε μια κακομοιριά,και καμια δεν γυρισε να τον κοιτάξει.Θα γράψω αναλυτικά στο Thread της Ρωσσίας.
 Πάντος δεν εχετε καθολου παρατηρητικότητα  :2funny: Εκτος απο τα γελοία ψέματα που μας είπε ο Αλλαντάλον  :2funny:οτι έμενε Σλοβακία 12 χρόνια  :2funny:αλλα Σλοβάκικα δεν ξερει ουτε λέξη.ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόσεξε στη φωτογραφία που μας έβαλε για να μας δείξει τη χλιδή του  :2funny: το κινητό του  :2funny:δειτε το προς τη μεριά του οδηγού  :2funny: αν θυμαστε ειχα πει οτι αυτο το μοντέλο ειναι το κινητό του ψεύτη  :2funny: Και Οδησσό που είχα παει αν εχεις τετοιο κινητό θα  :2funny: μαζι σου.Το κινητο ειναι το πρωτο που κοιτάει μια γκόμενα σε εναν αντρα και μετα τα υπολοιπα που εχω πει.
  Σχετικά με αυτό που έγραψες για το καπνιστηριο ειναι πολυ σωστό εκει γινεται το καμάκι  :) αν αντεχεις την κάπνα βέβαια :headbang:.
  Αν εχεις καλό αμάξι το καλητερο μέρος για καμακι ειναι η γκαρνταρόμπα οταν πανε να φυγουνε τους πιανεις κουβεντα....φευγεις κ εσυ μαζι τους.....και τους λες να της πας με τ'αμάξι  :).

Συνημμένα

• 1437983729302.jpg
    1437983729302.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 22

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Απο τα καλά της δυτικής Ουκρανίας είναι ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια!Κάνω "κασκαντεριλίκια" αλλά δεν νιώθω καμιά απειλή...
Την είχα αγοράσει αρκετά ακριβά την δεκαετία του 90 στην Μόσχα και είχα εκεί μεγάλα χαρτονομίσματα κυρίως γερμανικά μάρκα γιατί τα δολάρια που κυκλοφορούσαν ήταν τον 100 το ανωτέρω.Δέκα χιλιάδες σε 500 ευρώ κρύβονται μέσα πολύ εύκολα και δεν εντοπίζονται. Συνήθως την χρησιμοποιώ όταν πηγαίνω ανατολικά και κρατάω κάποιο μικρο πόσο 400 - 500 ευρώ στην τσέπη. Τώρα σίγουρα καμία σχέση με το 90 αλλά χρησιμεύει ακόμα και στις μέρες μας 

Συνημμένα

• IMG_1190.JPG
    IMG_1190.JPG
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_1187.JPG
    IMG_1187.JPG
    115,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Καλό αυτό με τη ζώνη.Στα καλά διαμερίσματα και ξενοδοχεία υπάρχουν χρηματοκιβώτια.Μια φορά στο μετρό στο Κίεβο ένας τύπος με κόλλησε και με έψαξε από πάνω μέχρι κάτω ευτυχώς δε βρήκε τα λεφτά.Από τότε δεν μπαίνω στο μετρό παρόλο που είναι καλό καμακομέρος.
Το καλύτερο βέβαια είναι να έχεις πιστωτική οπότε κάνεις αναλήψεις σιγά σιγά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Την είχα αγοράσει αρκετά ακριβά την δεκαετία του 90 στην Μόσχα και είχα εκεί μεγάλα χαρτονομίσματα κυρίως γερμανικά μάρκα γιατί τα δολάρια που κυκλοφορούσαν ήταν τον 100 το ανωτέρω.Δέκα χιλιάδες σε 500 ευρώ κρύβονται μέσα πολύ εύκολα και δεν εντοπίζονται. Συνήθως την χρησιμοποιώ όταν πηγαίνω ανατολικά και κρατάω κάποιο μικρο πόσο 400 - 500 ευρώ στην τσέπη. Τώρα σίγουρα καμία σχέση με το 90 αλλά χρησιμεύει ακόμα και στις μέρες μας   
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom