kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ευτυχος εφυγα απο λισαβωνα αλλιος θα σου ζητουσα να στειλεις χρημα θειε σπονσοροβαλκανιε χαχαχαχ,τιναξα το τομι χιλφινγερ για την πιτσιρικα.μαλακια εκανα που δεν την περιμενα να κλισει το μαγαζι.κλενε την μοιρα τους οι πορτογαλλοι.ευτυχως εχουν τουρισμο και χειμωνα.τελικα απο καμακιας βαλκανιος μαχητης μας βγηκες χρυσος σπονσορας που στελνει σαν τα θυματα τους αμερικανους γεστερ γιουνιον χαχαχαχα.να δουμε ποσο κοσμο πηρες στον λαιμο σου και εστειλες πολωνια,τωρα τελαιταια λαλησες οτι τα καμακια σου πληρωνονται..αργησες να μας πεις για της προ,της βιζιτες,,σπονσορετες φενεσαι πολυ ενημερομενος.κριμα τα παιδακια που εστειλες αδικα πολωνια και τους αλλους τωρα λβοβ.μονο απελπισμενοι μπαρπες στελνουν γουεστερ γιουνιον!με πληγωσες που σε εχω σαν ιδωλο.εισαι σαν τους απελπισμενους που πανε στα πρακτορεια γαμου και στελνουν χρηματα για να ερχονται τα γραματα να λενε αγαπημενε πριγκιπα μου τζον δεν βρισκω δουλεια,η θεια μου ειναι αρωστη δεν εχει λεφτα να με συντηρα.τι ειναι 2000 ντολαρσ μπροστα στην αγαπη μας .παω τραπεζα να αλαξω λεφτα και ερχονται δεκαδες μαλακισμενες να παρουν τα λεφτα που τους στελνουν.απο αρχοντας κμαν στα ματια μου επεσες σαν μπαρπας κμαν.δεν εισαι βαλκανιος ουτε ελληναρας,τζον και σενα επρεπε να λενεΚαι εγώ έχω στείλει αμέτρητα χρήματα μέσω western union.Πώς νομίζεις οργανώνονται τα σπονσοριλίκια?Μερικές φορές το μετάνιωσα αλλά συνήθως έτσι πρέπει να το κάνεις.
Είναι να μη βγει η φήμη οτι είσαι γενναιόδωρος.Μια Πολωνέζα μου έχει φέρει καμιά δεκαριά γκόμενες να γαμήσω.Γνωστές ξαδέρφες φίλες τα πάντα.Το ίδιο κάνουν και οι Ουκρανές.Ετσι και βγει η φήμη οτι είσαι γενναιόδωρος δεν προλαβαίνεις να γαμάς η μία φέρνει την άλλη.
Η πλάκα είναι οτι αρκετές είναι παντρεμένες ή σε δεσμούς.Ετσι και μάθαιναν οι γκόμενοι και οι σύζυγοι τι κάνουν καλά.Ευτυχως συνήθως αν τους συναντήσεις σε συστήνουν σα γνωστό.
Γενικά στις σλαβικές χώρες είναι συνηθισμένο να σου φέρνουν φίλες τους να γαμήσεις.Απίστευτα τριολέ.Βασικά κάθε σχέση σχεδόν μετατρέπεται σε τριολέ ή αρχίζει με τριολέ.Δεν είναι bi ή λεσβίες απλά τους αρέσει να γαμάς φίλες τους ή συγγενείς τους.
Τλωρα θα επιτεθώ Κίεβο σε δέκα μέρες θα γίνει ένα clusterfuck με τα αλλεπάλληλα γαμήσια.