Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πως θα τις ''εντοπίσεις'' ρε φιλαράκο αυτές στα πάρκα στις πλατείες , στα malls κλπ ??

Η μόνη μέθοδος είναι η δοκιμή και η απόρριψη !!! Αν το κάνεις χαρά στο κουράγιο σου.

Προσωπικά δεν προτίθεμαι να κάνω τον μαραθωνοδρόμο ( ιδίως εν μέσω ψωλόκρυου ) ρίχνοντας ''τουφεκιές'' δεξιά αριστερά για να καταφέρω να πηδήξω κάποια με τα χίλια ζόρια.

Το να κάνεις το κέφι σου σε τουριστική βάση και αν σου δωθεί μια ευκαιρία να την εκεμεταλευτείς είναι βέβαια άλλη ιστορία.

Τουλάχιστον απο τα sites στο internet ένα βασικό φιλτράρισμα με βάση τη γλώσσα κάνεις !!

Χωρίς και αυτό να είναι πάλι απόλυτο γιατί πάιζει google translate αβέρτα όπως πριν εξήγησα.

Πρέπει να τις κόψεις από πολλά στοιχεία.
1.Ηλικία.Καλύτερα μικρές φοιτήτριες.
2.Αν περπατάει γρήγορα.Τότε δεν πας καθόλου γιατί βιάζεται.Αν μιλάει στο κινητό.Δεν πας.Αν έχει ακουστικά.Δεν πας γιατί δε θέλει να την ενοχλούν.Αν περπατάει αργά και είναι κάπως ονειροπόλα τότε πας.Αν είναι με φίλη δεν πας εκτός αν είναι σε βόλτα για γαμπρούς το απόγευμα.
3.Ντύσιμο.Οσο πιο προκλητικά ντυμένη είναι τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις.Το καλύτερο είναι να έχει πάνω από το 50% του δέρματος ακάλυπτο(μίνι,κοιλιά έξω κτλ).Τότε οι πιθανότητες να αντιδράσει θετικά είναι τεράστιες.
Υπάρχουν και άλλα πάρα πολλά κριτήρια.Με εμπειρία κόβεις ποιες θα ανταποκριθούνε θετικά σίγουρα όμως πέφτεις και σε λαθος πολλές φορές γιατί είναι εύκολες αλλά για αυτό έχουν ήδη γκόμενους ή είναι παντρεμένες.

Το ίντερνετ που λες είναι το πιο εύκολο γιατί μπορείς να κάνεις καμάκι χέζοντας ενώ στο δρόμο πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο,τη γλώσσα του σώματος,τον τόνο της φωνής,τις κινήσεις της γκόμενας το εξωτερικό περιβάλλον είναι αρκετά πιο δύσκολο playground.Πρέπει να είσαι deadly σε όλα τα επίπεδα και πολύ γρήγορος.Ομως οι ανταμοιβές είναι μεγαλύτερες από το daygame γνωρίζεις ανώτερη ποιότητα μουνιού σε σχέση με το ίντερνετ και τα κλαμπς.Πιο δύσκολο αλλά πιο ανταποδωτικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θέλει και πολλή φαντασία να προσθέσω !!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εμένα είναι η αγαπημένη μου μέθοδος.Τρένα και λεωφορεία είναι το τέλειο μέρος για isolation.Το άλλο είναι οι τουαλέτες.Πολλά έμπειρα καμάκια τεστάρουν πού είναι οι γυναικείες τουαλέτες πριν μπουν στο κλαμπ για να γαμήσουν τις γκόμενες εκεί.Βέβαια μου έχει τύχει να γαμάω και η δίπλα γκόμενα να πέρδεται οπότε δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εμένα είναι η αγαπημένη μου μέθοδος.Τρένα και λεωφορεία είναι το τέλειο μέρος για isolation.Το άλλο είναι οι τουαλέτες.Πολλά έμπειρα καμάκια τεστάρουν πού είναι οι γυναικείες τουαλέτες πριν μπουν στο κλαμπ για να γαμήσουν τις γκόμενες εκεί.Βέβαια μου έχει τύχει να γαμάω και η δίπλα γκόμενα να πέρδεται οπότε δεν είναι και η καλύτερη εμπειρία.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και εγώ παλιά δεν ήξερα ρωσικά και την έπεφτα στα αγγλικά.Ενα 20% μιλάνε σπαστά αγγλικά.Υστερα μπορεί να πέσεις σε φοιτήτριες αγγλικής φιλολογίας(δεν πιστεύεις πόσο χάλια μιλάνε μετά από 5 χρόνια σπουδών) ή γκόμενες που έμαθαν αγγλικά γιατί ενδιαφέρονται για ξένους.
Απλά πρέπει να έχεις κίνηση είναι πάρα πολύ κοπιαστικό.Για να έχεις αποτέλεσμα πρέπει να κινείσαι κάπου 10 ώρες τη μέρα εδώ και εκεί.
Γίνονται και τρελά βέβαια όπως η γκόμενα που τη γνώρισα στη στάση του λεωφορείου 9 η ώρα το πρωί με φίλησε επί τόπου στο στόμα και με τράβηξε από το χέρι να πάμε στο ξενοδοχείο για γαμήσι.Στις σλαβικές χώρες όλα είναι δυνατά.Η την άλλη που γνώρισα στην Electricka Τερνόπιλ Λβωφ της είπα να έρθει να κάτσει δίπλα μου και μετά από μία ώρα τη δαχτύλιαζα ενώ βογγούσε ελαφρά για να μην πάρχουν χαμπάρι οι συνεπιβάτες στα διπλανά καθίσματα τι συνέβαινε.
Γενικά σαν ψωλέας πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα μου έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα είναι μέρος της εμπειρίας από το slavic chic.
Βέβαια να δαχτυλιάζεις γκόμενες που γνώρισες επί τόπου στα λεωφορεία και στα τρένα θέλει αρκετή εμπειρία.Θυμάμαι μια φορά ανοίγω ένα κουπέ στο τρένο Κίεβο Πράγα και βλέπω μια ξανθιά Τσέχα με τα εσώρουχα χαμογελαστή ενώ η κόρη της κοιμόταν.Ημουνα έτοιμος να ζητήσω άδεια να χωθώ δίπλα αλλά έπιασα απλώς την κουβέντα κώλωσα.Αν έμπαινα σίγουρα θα έριχνα πούτσο η γκόμενα ήταν με διαφανή κυλότα και το σουτιέν.Γενικά στις σλαβικές χώρες παίζουν απίστευτα χυμεία στην επαρχία μπορεί να δεις την εικοσάχρονη με το βυζί έξω να θηλάζει στο λεωφορείο και κανείς να μη δίνει σημασία.
Τσεχία που έμενα στο σπίτι γκόμενας έβλεπα τη γειτόνισσα να λιάζεται γυμνή στη βεράντα.Αν πας σε λίμνες,πάρκα και ποτάμια κάνουν συχνά μπάνιο και ηλιοθεραπεία γυμνές.Λίγη βότκα να κουβαλήσεις π.χ. Λευκορρωσία και όλα γίνονται.
Πρέπει όμως να ξέρεις και τι να πεις ακριβώς παίζει ρόλο ο τόνος της φωνής οι κινήσεις του σώματος το βλέμμα κτλ.Πρέπει να κερδίσεις αμέσως την εμπιστοσύνη και μετά να τις γοητεύσεις.Παλιά μου φαινότνα πολύ εύκολο.Τώρα που μεγάλωσα χρησιμοποιώ σαν όπλο τα λεφτά τους λέω πάμε βόλτα στα μαγαζιά να ψωνίσουμε κτλ.
ωραια τα πρριγραφεις αλλά ο σεβαλιες που σε ειδε σε δράση δεν ειπε οτι δεν ειχατε που να πατήσετε απ τις καποτες που χρησιμοποιησατε.το αντίθετο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Το βασικότερο και εκ των ουκ άνευ skill που γράφεις είναι η γλώσσα.

Εσύ στοιχειωδώς τη γλώσσα τη ξέρεις, όπως γράφεις !!! Οποτε μπορείς σε κάποιο βαθμό και να λειτουργήσεις όπως λες.

Η πλειοψηφία όμως των φίλων εδώ μέσα δεν ξέρει τίποτα απο γλώσσα.

Πως να τη πέσει και τι να πεί ?? Το πιθανοτερο είναι η να τον αγνοήσουν, η να φάει καμμιά τσάντα στο κεφάλι αν γίνει φορτικός!!

Η πρακτική των καμακιων της δεκαετίας του 70 και του 80, στη πλατεία Συντάγματος που την έπεφταν σε γριές τουρίστριες με τους ελληνοαγλικούς διαλόγους ( με σήμα το τσολιά ) στη κωλότσεπη μαλλον δεν έχει πέραση εκεί !!!
μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και οι ψύχραιμες απαντήσεις σου σε προβοκάτσιες
αλλα θα διαφωνήσω καθετα οριζοντια και διαγωνια μαζι σου
στο πρωτο μου ταξιδι στην Μοσχα το 2006 δεν ηξερα κουβεντα ρωσικα....εκεινη την εποχη επαιζαν αλλα προγράμματα εκτος του μαμπα που τοτε το μαμπα ηταν πολύ πιο ευκολο διοτι εστελνες απεριόριστα μυνηματα
ε λοιπον και μια χαρα γαμησα και από όλα και με πολύ χαμηλο κοστος κι όταν εννοω κοστος εννοω το εισητηριο και το ξενοδοχειο
αν με εχεις διαβασει θα δεις ότι πλεον το εχω παει αλλου το θεμα με τις ανατολικες
για 1 δεν παω κι ας είναι η ειρινα σαικ
που θελω να καταληξω
ότι και χωρις γλωσσα αν εισαι παιχτης γαμας
προϋποθεση είναι να ο εχεις το παιχνιδι.....από την χωρα που εισαι αλλιως....δεν γαμας γενικως

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και οι ψύχραιμες απαντήσεις σου σε προβοκάτσιες
αλλα θα διαφωνήσω καθετα οριζοντια και διαγωνια μαζι σου
στο πρωτο μου ταξιδι στην Μοσχα το 2006 δεν ηξερα κουβεντα ρωσικα....εκεινη την εποχη επαιζαν αλλα προγράμματα εκτος του μαμπα που τοτε το μαμπα ηταν πολύ πιο ευκολο διοτι εστελνες απεριόριστα μυνηματα
ε λοιπον και μια χαρα γαμησα και από όλα και με πολύ χαμηλο κοστος κι όταν εννοω κοστος εννοω το εισητηριο και το ξενοδοχειο
αν με εχεις διαβασει θα δεις ότι πλεον το εχω παει αλλου το θεμα με τις ανατολικες
για 1 δεν παω κι ας είναι η ειρινα σαικ
που θελω να καταληξω
ότι και χωρις γλωσσα αν εισαι παιχτης γαμας
προϋποθεση είναι να ο εχεις το παιχνιδι.....από την χωρα που εισαι αλλιως....δεν γαμας γενικως

Το προηγούμενο post μου αναφερόταν στο καμάκι στο δρόμο και στις πλατείες για το οποίο ο KMAN2 έγραψε.

Κοντολογίς αυτό που υποστηρίζω είναι ότι αν είναι μια φορά δύσκολο να πλησιάσεις γκόμενα σε bar η σε disco η σε καραοκε εφόσον υπάρχει το εμπόδιο της γλώσσας, είναι ακόμη πιο δύσκολο αυτό να γίνει στο δρόμο η στις πλατείες με το τρόπο που ο KMAN2 περιέγραψε.

Τώρα αν εσύ έχεις εμπειρία και το παίξεις το ρόλο καλά ίσως είναι πιθανόν τα λόγια ''να γίνουν περιττά''. Αν εσύ το κατάφερνες μαγκιά σου, δεν αντιλέγω, ούτε αμφισβητώ. Πάντως εύκολο για τον μέσο τουρίστα εκεί που δεν ξέρει τη γλώσσα πιστεύω δεν είναι.

Για το κόκκινο παραπάνω συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν τον έχεις το τρόπο σου στη χώρα σου, δεν θα τον βρείς ξαφνικά στο εξωτερικό.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να τις κόψεις από πολλά στοιχεία.
1.Ηλικία.Καλύτερα μικρές φοιτήτριες.
2.Αν περπατάει γρήγορα.Τότε δεν πας καθόλου γιατί βιάζεται.Αν μιλάει στο κινητό.Δεν πας.Αν έχει ακουστικά.Δεν πας γιατί δε θέλει να την ενοχλούν.Αν περπατάει αργά και είναι κάπως ονειροπόλα τότε πας.Αν είναι με φίλη δεν πας εκτός αν είναι σε βόλτα για γαμπρούς το απόγευμα.
3.Ντύσιμο.Οσο πιο προκλητικά ντυμένη είναι τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις.Το καλύτερο είναι να έχει πάνω από το 50% του δέρματος ακάλυπτο(μίνι,κοιλιά έξω κτλ).Τότε οι πιθανότητες να αντιδράσει θετικά είναι τεράστιες.
Υπάρχουν και άλλα πάρα πολλά κριτήρια.Με εμπειρία κόβεις ποιες θα ανταποκριθούνε θετικά σίγουρα όμως πέφτεις και σε λαθος πολλές φορές γιατί είναι εύκολες αλλά για αυτό έχουν ήδη γκόμενους ή είναι παντρεμένες.

Το ίντερνετ που λες είναι το πιο εύκολο γιατί μπορείς να κάνεις καμάκι χέζοντας ενώ στο δρόμο πρέπει να προσέχεις το ντύσιμο,τη γλώσσα του σώματος,τον τόνο της φωνής,τις κινήσεις της γκόμενας το εξωτερικό περιβάλλον είναι αρκετά πιο δύσκολο playground.Πρέπει να είσαι deadly σε όλα τα επίπεδα και πολύ γρήγορος.Ομως οι ανταμοιβές είναι μεγαλύτερες από το daygame γνωρίζεις ανώτερη ποιότητα μουνιού σε σχέση με το ίντερνετ και τα κλαμπς.Πιο δύσκολο αλλά πιο ανταποδωτικό.
Το προηγούμενο post μου αναφερόταν στο καμάκι στο δρόμο και στις πλατείες για το οποίο ο KMAN2 έγραψε.

Κοντολογίς αυτό που υποστηρίζω είναι ότι αν είναι μια φορά δύσκολο να πλησιάσεις γκόμενα σε bar η σε disco η σε καραοκε εφόσον υπάρχει το εμπόδιο της γλώσσας, είναι ακόμη πιο δύσκολο αυτό να γίνει στο δρόμο η στις πλατείες με το τρόπο που ο KMAN2 περιέγραψε.

Τώρα αν εσύ έχεις εμπειρία και το παίξεις το ρόλο καλά ίσως είναι πιθανόν τα λόγια ''να γίνουν περιττά''. Αν εσύ το κατάφερνες μαγκιά σου, δεν αντιλέγω, ούτε αμφισβητώ. Πάντως εύκολο για τον μέσο τουρίστα εκεί που δεν ξέρει τη γλώσσα πιστεύω δεν είναι.

Για το κόκκινο παραπάνω συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν τον έχεις το τρόπο σου στη χώρα σου, δεν θα τον βρείς ξαφνικά στο εξωτερικό.
σωστα αρχοντα,αυτα ξερω και εγω.βουκουρεστι ολες ηταν βιαστικες την μερα.να ριξω ενα μισαορο υπνο και ξαναπαω παλι,στο μολλ ηταν αδειο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Στο καμάκι στο δρόμο παίζουν ρόλο:
1.Η γλώσσα
2.Η ηλικία
3.Το ντύσιμο
4.Η εμφάνιση
5.Η μέθοδος και η εμπειρία
Το καμάκι στο δρόμο είναι πολύ απαιτητικό.Παλιά η καλύτερη χώρα ήταν η Τσεχία ήταν παράδεισος.Σταματούσες τις γκόμενες στο δρόμο.Τώρα μάλλον η Πολωνία είναι η καλύτερη.Αλλά πρέπει να λειτουργείς υπό πίεση χρόνου δεν είναι εύκολο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σωστα αρχοντα,αυτα ξερω και εγω.βουκουρεστι ολες ηταν βιαστικες την μερα.να ριξω ενα μισαορο υπνο και ξαναπαω παλι,στο μολλ ηταν αδειο.

Εσύ δεν έχεις καλό στυλ.Στο καμάκι στο δρόμο πρέπει να περπατάς με το χέρι στην τσέπη το κινητό ή τα κλειδιά στο άλλο χέρι και τα πόδια ανοιχτά σαν κουτσαβάκης ή Βαλκάνιος βαρύμαγκας.Πρέπει να μιλάς στις γκόμενες υπό γωνία βασικά η γωνία η θέση και η στάση του σώματος είναι η μισή δουλειά.Πρέπει να ξέρεις να πλασάρεσαι.
Ενα σύστημα που κάναμε στα παραθεριστικά μέρη πιάναμε ένα μέτρο του πιο πολυσύχναστου δρόμου από δυο πλευρές και όποιο μουνάκι τουρίστρια πέρναγε την πέφταμε.Ελέγχαμε δύο μέτρα δρόμου αλλά ήταν αρκετό.
Γενικά πιάνει το σύστηνα octopus ή κομμουνιστική αράχνη απλώνεις τα δίχτυα σου παντού.
Είναι όμως δύσκολο να εξηγήσεις το σύστημα και μετά τα 40 απλά δε σε παίρνει πλέον να το κάνεις.
Το καμάκι στο δρόμο θέλει και τεράστια φυσική αντοχή μπορεί να καείς από τον ήλιο καμακώνοντας μουνάκια στις παραλίες να δαγκώσεις το καυλί σου από το κρύο στα πεζοδρόμια της ανατολικής Ευρώπης το χειμώνα γενικά πρέπει να είσαι πολύ φανατικός πολύ αφοσιωμένος στο σπορ.No pain no gain.Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι και όλοι θα γαμούσαν μουνάρες.
Γενικά οι γκόμενες έχουν καυλο ραντάρ ανιχνεύουν πόσο καυλωμένος είσαι σε τι άκρα είσαι διατεθειμένος να φτάσεις σε αναζήτηση μουνιού.Τους αρέσουν οι ακραίοι άντρες που δεν υπολογίζουν τίποτα.
Αν τρέξεις να καμακώσεις μια γκόμενα κάτω από βροχή ενώ αυτή έχει ομπρέλα θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένη από αν την καμακώσεις σε ευχάριστο περβάλλον με κλιματισμό γιατί τρώγοντας στη μάπα τη βροχή δείχνεις οτι τη γουστάρεις πολύ,Οταν βρέχει είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις για καμάκι οι γκόμενες τρελαίνονται με τους άντρες λούτσα.Θέλουν πάντα να δυσκολεύεσαι ποτέ να μην έχεις βασιλική οδό στο μουνί.Οταν το καμάκι είναι εύκολο και οι συνθήκες ιδανικές σημαίνει οτι θα σε απορρίψει σίγουρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εσύ δεν έχεις καλό στυλ.Στο καμάκι στο δρόμο πρέπει να περπατάς με το χέρι στην τσέπη το κινητό ή τα κλειδιά στο άλλο χέρι και τα πόδια ανοιχτά σαν κουτσαβάκης ή Βαλκάνιος βαρύμαγκας.Πρέπει να μιλάς στις γκόμενες υπό γωνία βασικά η γωνία η θέση και η στάση του σώματος είναι η μισή δουλειά.Πρέπει να ξέρεις να πλασάρεσαι.
Ενα σύστημα που κάναμε στα παραθεριστικά μέρη πιάναμε ένα μέτρο του πιο πολυσύχναστου δρόμου από δυο πλευρές και όποιο μουνάκι τουρίστρια πέρναγε την πέφταμε.Ελέγχαμε δύο μέτρα δρόμου αλλά ήταν αρκετό.
Γενικά πιάνει το σύστηνα octopus ή κομμουνιστική αράχνη απλώνεις τα δίχτυα σου παντού.
Είναι όμως δύσκολο να εξηγήσεις το σύστημα και μετά τα 40 απλά δε σε παίρνει πλέον να το κάνεις.
Το καμάκι στο δρόμο θέλει και τεράστια φυσική αντοχή μπορεί να καείς από τον ήλιο στις παραλίες να δαγκώσεις το καυλίσ σου από το κρύο στους δρόμους της ανατολικής Ευρώπης το χειμώνα γενικά πρέπει να είσαι πολύ φανατικός πολύ αφοσιωμένος στο σπορ.No pain no gain.Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι και όλοι θα γαμούσαν μουνάρες.

:2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαράκο οι περισσότεροι εδώ μέσα, απο ότι έχω καταλάβει, τουρισμό η πορνοτουρισμό σκέφτονται να κάνουν στην Ουκρανία.

Δεν σκέφτονται να κάνουν τον Rambo  στο βιετνάμ !!! :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαράκο οι περισσότεροι εδώ μέσα, απο ότι έχω καταλάβει, τουρισμό η πορνοτουρισμό σκέφτονται να κάνουν στην Ουκρανία.

Δεν σκέφτονται να κάνουν τον Rambo  στο βιετνάμ !!! :2funny: :2funny:

Αμα θες κομφορτιά ανετιά τότε ξέχνα το καμάκι στο δρόμο και στα high end clubs όπου τα stakes είναι μεγαλύτερα.Αν δεν κουνήσεις τον κώλο σου να γίνεις μάχιμος πρώτη γραμμή δε γίνεται τίποτα.Πρέπει να είσαι παίκτης.Βέβαια είναι και όπως γουστάρει ο καθένας.Π.χ. εγώ θα καθόμουνα είκοσι λεπτά κάτω από τη βροχή για να πάρω τηλέφωνο από μουνάρα Σουηδέζα άλλος όχι.Θα δεχόμουνα να καώ για να μιλάω σε δυο Ρωσίδες τόπλες στην παραλία για μισή ώρα για άλλον είναι μαλακία.Αλλά οι γκόμενες γουστάρουν να ταλαιπωρείσαι δε θέλουν να έχεις το μουνί στο πιάτο εύκολα.Προσθέτει στο excitement.
Μια φορά για να γαμήσω Πολωνέζα βρεθηκα σε κωλοχώρι με την τουαλέτα έξω από το σπίτι όπου για να πας δάγκωνες το καυλί σου από το κρύο.Το πρωί από το ψωλόκρυο τα αμάξια δεν έπαιρναν μπροστά και άναβαν φωτιές κάτω από τις μηχανές πάνω στο χιόνι.Περίμενες ένα δεκάλεπτο μέσα στο κρύο μέχρι να κινηθεί.
Οταν όμως απολαμβάνεις το πολωνικό τσιμπούκι αυτλες οι δυσχέρειες σου φαίνονται λεπτομέρεια.Γενικά στο σλαβικό κόσμο είναι rough τα πράγματα οι άνθρωποι είναι συνηθισμένοι στην έλλειψη ανέσεων.Αυτό είναι και καλό για τις γκόμενες να παγώνει λίγο ο κώλος τους να τρώνε φάπες και να αναζητούν τους ιππότες να τις σώσουν στην πλούσια Δύση με τις κομφορτιές.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Γενικά οι γκόμενες έχουν καυλο ραντάρ ανιχνεύουν πόσο καυλωμένος είσαι σε τι άκρα είσαι διατεθειμένος να φτάσεις σε αναζήτηση μουνιού.Τους αρέσουν οι ακραίοι άντρες που δεν υπολογίζουν τίποτα.

Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι μέσω του ραντάρ τους οι γκόμενες γενικώς και όχι μόνο οι Ουκρανές, ανιχνεύουν πολύ εύκολα δυο κατηγορίες ανδρών. Τους λιγούρηδες και τους κακομοίρηδες. Μια ώρα δρόμο τους παίρνουν χαμπάρι.

Και αυτούς τους σιχαίνονται. Οπότε και τους συμπεριφέρονται με δύο εναλλακτικούς τρόπους:

O Πρώτος. Τους απορίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Δεύτερος. Τους μαδάνε.

Τέλος πάντων καθένας με την άποψή του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι μέσω του ραντάρ τους οι γκόμενες γενικώς και όχι μόνο οι Ουκρανές, ανιχνεύουν πολύ εύκολα δυο κατηγορίες ανδρών. Τους λιγούρηδες και τους κακομοίρηδες. Μια ώρα δρόμο τους παίρνουν χαμπάρι.

Και αυτούς τους σιχαίνονται. Οπότε και τους συμπεριφέρονται με δύο εναλλακτικούς τρόπους:

O Πρώτος. Τους απορίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Δεύτερος. Τους μαδάνε.

Τέλος πάντων καθένας με την άποψή του.

Μπα όχι έχουν καυλοραντάρ και φραγκοραντάρ.Ανιχνεύουν τους άντρες με καύλες και ρευστό.Για αυτό το σύστημα για να γαμάς Σλάβες είναι το γνωστό flash some cash που λένε και οι Σλάβοι.Δηλαδή μοστράρεις το κασέρι σου και πρέπει να φαίνεσαι καυλωμένος οτι δηλαδή άγεσαι και φέρεσαι από τον πούτσο σου δεν είσαι αδερφή ή ξενερουά ή γενικώς ακαύλωτος.Οι Σλάβες θέλουν καυλωμένα φραγκάτα καλά παιδιά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μπα όχι έχουν καυλοραντάρ και φραγκοραντάρ.Ανιχνεύουν τους άντρες με καύλες και ρευστό.Για αυτό το σύστημα για να γαμάς Σλάβες είναι το γνωστό flash some cash που λένε και οι Σλάβοι.Δηλαδή μοστράρεις το κασέρι σου και πρέπει να φαίνεσαι καυλωμένος οτι δηλαδή άγεσαι και φέρεσαι από τον πούτσο σου δεν είσαι αδερφή ή ξενερουά ή γενικώς ακαύλωτος.Οι Σλάβες θέλουν καυλωμένα φραγκάτα καλά παιδιά.

Ναι τα θέλουν, δεν αμφιβάλω!!! Πράγματι αυτά θέλουν !!!!

Αλλά τα θέλουν για να τα ξεπουπουλιάσουν !!!

Στο πληρωμένο σεξ αν ξεπεράσεις κάποια όρια οι όροι αντιστρέφονται ξέρεις.

Το θέμα λοιπον που τίθεται είναι ποιος γαμαει ποιον τελικά !!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
ρε αδελφε εχεις μπερδεψει στο μυαλο του τις εννοιες τις εχεις βαλει ολες στο μυαλο σου κι εχουν γινει σουπα
εγω που ειμαι 40αρης και 2 ψιλα ξερω το εξης

ΚΑΜΑΚΙ = ΓΑΜΙΣΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

αφου το γαμημενο το μουνι το σπονσοναρεις δεν περνεις σαν τον μητσαρα του πανιωνιου ενα χαρτονι και κρεμασε το στο λαιμο σου και να λεει 1500 ζα 2 τσασα να τελειωνει το ζητημα;

γιατι αυτο που σε κραζω μηνες τωρα οτι δεν περιγραφεις πεφτικες και καμακι αλλα ποσο παει το μαλλι
απλα εισαι θρασοπουστας και το λες σε ολες
κι ο Χαρης που την πεφτει σε ολες αν ελεγε αντι <παμε για καφε> <800 την ωρα> οι μισες και βαλε  θα πηγαιναν μαζι του
ειναι ο μονος που κανει πραγματικο καμακι γιατι παει ετυγενεστατος και προτεινει καφε η φαγητο....αλλο τωρα αν με τις σκατοπουτανες της ουκρανιας περνει τα αρχιδια μου

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε αδελφε εχεις μπερδεψει στο μυαλο του τις εννοιες τις εχεις βαλει ολες στο μυαλο σου κι εχουν γινει σουπα
εγω που ειμαι 40αρης και 2 ψιλα ξερω το εξης

ΚΑΜΑΚΙ = ΓΑΜΙΣΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

αφου το γαμημενο το μουνι το σπονσοναρεις δεν περνεις σαν τον μητσαρα του πανιωνιου ενα χαρτονι και κρεμασε το στο λαιμο σου και να λεει 1500 ζα 2 τσασα να τελειωνει το ζητημα;

γιατι αυτο που σε κραζω μηνες τωρα οτι δεν περιγραφεις πεφτικες και καμακι αλλα ποσο παει το μαλλι
απλα εισαι θρασοπουστας και το λες σε ολες
κι ο Χαρης που την πεφτει σε ολες αν ελεγε αντι <παμε για καφε> <800 την ωρα> οι μισες και βαλε  θα πηγαιναν μαζι του
ειναι ο μονος που κανει πραγματικο καμακι γιατι παει ετυγενεστατος και προτεινει καφε η φαγητο....αλλο τωρα αν με τις σκατοπουτανες της ουκρανιας περνει τα αρχιδια μου

Ρε συ τι να τον κάνουν τον καφέ?Εμένα η άλλη μου είπε δε θέλω να πιω καφέ θέλω να πάμε στο ξενοδοχείο σου.
Τις Ουκρανέζες που γνωρίζεις στα κλαμπ και στο δρόμο πρέπει σε μια ώρα να τις φιλάς ή να τις δαχτυλιάζεις αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.Κάνεις αμέσως instadate και σε μια ώρα έχεις γκόμενα.Απλά είναι αρκετά δύσκολο αν κάποιος είναι άπειρος.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
635
Ρε συ τι να τον κάνουν τον καφέ?Εμένα η άλλη μου είπε δε θέλω να πιω καφέ θέλω να πάμε στο ξενοδοχείο σου.
Τις Ουκρανέζες που γνωρίζεις στα κλαμπ καινστο δρόμο πρέπει σε μια ώρα να τις φιλάς ή να τις δαχτυλιάζεις αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.Κάνεις αμέσως instadate και σε μια ώρα έχεις γκόμενα.Απλά είναι αρκετά δύσκολο αν κάποιος είναι άπειρος.
αρα συμφωνεις μαζι μου
εσυ δεν κανεις καμακι αλλα  business proposals
ασε λοιπον τις παπαριες περι καμακιου
δεν το κανεις
ΤΕΛΟΣ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αρα συμφωνεις μαζι μου
εσυ δεν κανεις καμακι αλλα  business proposals
ασε λοιπον τις παπαριες περι καμακιου
δεν το κανεις
ΤΕΛΟΣ

Εγραψα μέχρι τα 35 έκανα καμάκι κανονικό με ποσοστά επιτυχίας μία γκόμενα το τριήμερο εφτάρι οχτάρι και τζάμπα.Τα τελευταία χρόνια το έχω ρίξει στο σπόνσορινγκ γιατί έχω λιγότερο χρόνο μικρότερες αντοχές και χειρότερη εμφάνιση.Αυτά που έκανα εγώ είναι δύσκολο να τα κάνει κάποιος γιατί ήταν εξαντλητικά.
Αμα κάποιος παίζει και στα δύο ταμπλώ καμάκι και σπόνσορινγκ έχεινπολύ μεγάλο push γιατί ανοίγεις εύκολα πολλές πόρτες και καταλαβαίνεις το παίγνιο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Φίλε πρεπει να εχεις πολυ δυνατή εμφάνιση στο εχω ξαναπεί, μην υποθέτεις οτι αυτα που κανεις μπορούμε να τα κάνουμε ολοι... Προςωπικα χωρίς μπλα μπλα δύσκολα θα βγάλω κατι...

Τελος πάντων, να σε ρωτησω, τι παραμύθι τους πουλας; Επισης, τι παραμύθι εχεις δει να μη δουλεύει; Εγω τους λεω οτι έρχομαι για δουλεια και οτι θα έρχομαι συχνά πλέον κα ψάχνω σχεση. Αυτο το παραμύθι χρησιμοποιω πάντα εκτός έδρας, το θέμα ειναι οτι στο μαμπα δεν εχω καταφέρει προς το παρόν να κανω μια στοιχομυθια της προκοπής.

Ερώτηση: αυτές που λενε πως ψάχνουν για σπόνσορα τι εννοούν; Πως δουλεύει αυτο το αλισβερίσι; Για τι ποσα μιλαμε; Ισως να μη με χάλαγε και κατι τέτοιο...

Την ιστορία έρχομαι για δουλειά και ψάχνω σχέση.. την ακούν από όλο τον κόσμο. Όλοι οι αραβοτουρκοευρωπαίοι την ίδια ιστορία λένε. Θεωρώ πως δεν είναι καλή για 2 λόγους. α. Δεν είναι πρωτότυπη, όσο πρωτότυπη μπορεί να είναι μια ιστορία σε ένα site γνωριμιών και β. δεν δεσμεύει την κοπέλα. Αφού θα έρθεις που θα έρθεις για δουλειές.. βλέπουμε. Ο επιχειρηματίας που πάει εκεί για δουλειές συνήθως το profile του.. είναι παντρεμένος με παιδιά, ευκατάστατος και με διάφορες γκόμενες που είτε έχει, είτε θα αποκτήσει λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με χρήμα και κόσμο. Παίξε πιο αγνά και πιο συγκεκριμένα.. μια ιστορία σε στυλ.. ο κολητός μου γνώρισε μια κοπέλα από τη χώρα σου και τώρα παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδάκι είναι αυτός που μου πρότεινε αυτό το site. Και είπα να το δοκιμάσω και εγώ.. Αν έρθω θα πάρω άδεια από τη δουλειά μου για 1,2 μέρες (όσες θέλεις να διαθέσεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση) και αν η κοπέλα δεχτεί οι πιθανότητες είναι μαζί σου. Εγώ αυτό ακριβώς κάνω. Και μάλιστα αν είναι από επαρχία δίνεις ραντεβού στη μεγάλη πόλη που βολεύει εσένα. Φυσικά πληρώνεις έξοδα διαμονής.. και τίποτα άλλο. Ούτε δώρα παίρνεις, ούτε τίποτα. Αυτές θα φέρουν δωράκια.. αλλά εσύ παίξε το πως εσύ που ήρθες από Ελλάδα και έκανες τόσο μακρινό ταξίδι είσαι το δώρο για αυτήν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom