Μετράς τα πάντα σε λεφτά,ενώ το προσωπικό κόστος έχει πολλές παραλλαγές,αλλά κοινό παρανομαστή.
Είναι πολύ πιο πρακτικό και ασφαλές να ορίζεις ένα ακριβές αντίτιμο,για συγκεκριμένες υπηρεσίες,παρά να αυτοπαραμυθιάζεσαι με παπάτζες.
Η γυναίκα και ειδικά η ελληνίδα,έχει το ρόλο του ξενιστή.
Εισβάλλει στη ζωή σου,διεκδικεί ζωτικό χώρο και το γεγονός ότι δεν της σκάς 100 ευρώ στη μουρη,δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσωπικό κόστος.
Σε χρόνο,ενέργεια,νεύρα,αλλά τελικά και σε λεφτά.
Και για πες μου φίλε..
Ποιος είναι πιο μάγκας;
Αυτός που γαμάει συνειδητά 20-25χρονα 7+ σκάζοντας το κασέρι ή ο κλασσικός Έλληνας που φορτώνεται στα 30+ του μια 30+ 6άρι,απλά επειδή του είπαν ότι μετά τα 30+ πρέπει να παντρευτεί;
Μια 30άρα που μετά το γάμο,συνήθως φακλανοποιείται και κάθεται να γαμηθεί μια φορά το μήνα;
Για κοίτα τριγύρω σου..
Ποιος πληρώνει περισσότερα τελικά;
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε σπόνσορα ή ΜΑΛΑΚΑ,καλύτερα σπόνσορας..
Οντως.Εγώ ήμουνα και τυχερός από αυτή τη φάση γιατί οι Ελληνίδες δε με έβλεπαν σοβαρά οπότε το μήνυμα που έπαιρνα ήταν φτιάξου πρώτα οικονομικά και μετά βλέπουμε,τώρα θα πηδιόμαστε με το σκουλαρικά,τον DJ,το μηχανόβιο,το μπάρμαν,το δημοφιλή στην παρέα κτλ γιατί έχει καλύτερο αμάξι,είναι πιο ενδιαφέρων,μας διασκεδάζει,γαμάει καλύτερα κτλ.Οταν φτιαχτείς οικονομικά και έχεις κάτι να προσφέρεις,σφύρα,εδώ είμαστε.
Τι λες μωρή σαλούφα,ξεσκισμένη,παλιοβρώμα,γαμιόλα,υποκείμενο σκατοκαριόλα?Θα γαμηθώ εγώ 10 χρόνια στη δουλειά μέχρι να πιαστώ οικονομικά για να μου κάνεις δώρο το μεταχειρισμένο μουνί σου που το έχουν χιλιοπηδήξει οι σκουλαρικάδες και οι αλήτρες και θα έχεις και απαιτήσεις.Ακου εδώ σαλούφα.Υπάρχουν και τα σλαβικά μουνολίβαδα.
Είσαι οχτάρι μίνιμουμ?
Είσαι άνω του 185?
Εχεις τουλάχιστον βυζάρες?
Κάνεις ικανοποιητικό γλυφοκώλι ή έστω έξοχο μπούκι?
Αν όχι,τον μπούλο.Ο ανώτερος Βαλκάνιος έχει άλλα στάνταρτς.
Είναι σοκ value.Οι τύπισσες θα καταλήξουν με τις γάτες.
Επιβάλλαμε τα δικά μας στάνταρτς τους γαμήσαμε το κέρατο.
Αντίθετα ο κλασσικός Ελληνας θα γαμήσει 5 γκόμενες,κανά εφτάρι μάξιμουμ μέχρι τα 25,θα έχει μια καλή γνώμη για τις Ελλεινίδες και το χειρότερο θα βλέπει και τη δική τους προοπτική,αχ καλέ δεν υπάρχουν άντρες.Οπότε θα συμβιβαστεί με ένα εξάρι που θα βάλει 10 κιλά αμέσως μετά το γάμο και στα 10 χρόνια θα τον αφήνει να ξενογαμάει ή να πάει στα μπορδέλα αφού αυτή δε θα βλέπεται.
Τα άτομα σαν εμένα επειδή έφαγαν το πακέτο σε νεαρή ηλικία αδικαιολόγητα,δοκίμασαν σχετικά νωρίς όλες τις παραλλαγές Ελληνίδες,Δυτικές,Σλάβες και είδαν γρήγορα το φως το αληθινό οπότε η προσέγγισή μας είναι εντελώς δυναμική.
Για εμένα η εκδίκηση είναι απόλυτη όταν μοστράρεις το ανατολικό δίμετρο υπέρμουνο να καταβροχθίζει συναγρίδα και αστακό Σαντορίνη ή Μύκονο ενώ η Ελλεινίς προσπαθεί να χωνέψει το τζατζίκι από το τυλιχτό.Εκεί τους πέφτουν τα σαγόνια των Ελεεινίδων,μια κοιτάν εσένα μια την ανατολική και προσπαθούν να καταλάβουν.