Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216
κμαν ρισπεκτ απο εμενα
πολυ ωραιο μωρο

2 παρατηρησεις:
-το μαλλι σου ειναι σαν πλειμομπιλ περουκινι, το βαφεις? (δεν κανω πλακα)
- αδυνατος εισαι, αλλα κανε ρε ανθρωπε λιγο γυμναστικη να δεσει το σωμα σου. υγεια ειναι η γυμναστικη

Μου αρεσει η τσατσαρα που εχει στο μπανιο χαχα

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216
Τελικα ποιος ειναι πιο ψηλος ο κμαν η ο mindreader ??

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
:-( :S :S :S

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 30

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Τα ημετρα τμηματα προκαληψεως ανεμιζουν ΗΔΗ τα ΕλληνοΒαλκανικα Μπαιρακια Ατθις-Παλκο-Μινερβα, στο κεντρο του Κιεβου!
Ζητω οι Βαλκανιοι Εραστες Εκτελεστες!
Ραινερ Βερνερ Κμαν Φασμπιτερ! Και ξερο Σπονσορινκ!
Τωρα καιμε τις ρεγγες στο Ροζινγκλερ της Λαπωνιας! Παντα Αξιος!
Ζητω τα υπεροχα, στιβαρα, βαλκανικα, κμανικα Χερια!

Ειναι καλητερα να το φορας το σωβρακο στις φωτο για να εισαι σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! Δηλ καλα ζωσμενος, με εκρητικα, πυραυλους!
Παντως χαιρομαι που ακομα κρατανε τις παραδοσεις με το παραδοσιακο γλυφοκωλι και δεν εχουν αλλωτριωθει απο τον δυτικο καπιταλισμο!
υγ.1 Δεν το εχεις με τις φωτογραφιες και τις γωνιες ληψης!!!
υγ.2 Να καθιερωσεις και την τσατσαρα, εαν ειναι δικη σου!
Τελικα ποιος ειναι πιο ψηλος ο κμαν η ο mindreader ??
Ως γνωστον ο Μαιντριντερ, κανει τα μαλλια του περμαναντ και ως εκ τουτου η μαγικη τσατσαρα ειναι του Κμαν, για τις γερμανικες φαβοριτες και την βαλκανικη του χαιτη/αλογοουρα!
Ενδεχεται ομως να ειναι αξεσουαρ αποκλειστηκα για το Balkan Peos!

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.537
Πόντοι
4.587
Άφιξη σήμερα Κίεβο και ολοκληρωτική γαμευσις της νέας σπονσορετ.Θεικο μπούκι,γλυφοκωλι,τα πάντα όλα.Βεβαια έθεσε τρελλές απαιτήσεις στο οικονομικό για να γίνω boyfriend,θα δούμε πώς θα διαχειριστώ το χαρέμι.

Ξεχύνομαι τώρα Carribean να ρίξω κάναν  πούτσο.Το ελληνικό σώβρακο όλα τα λεφτά.
Η γκόμενα μόνο 178 αλλά άριστη συμπεριφορά,θα την κρατήσω.
Πολυ καλο.ποσο κοστισε και για ποσο?

• Like

Επισκέπτης
Ντοκ δεν την εβαλες να φορεσει τη σωβρακα για να την υποταξεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ενα εχω να σας πω.μεχρι και ο κριστιανο ροναλτο ειναι κμανιστης και του τα περνουν πιο χοντρα
απο τον βαλκανιο αρχοντα.οσοι δουλευετε τον κμαν εισαστε νυκτωμενοι απο ουκρανικες σπονσορετες.
αυτες παιζουν το συστημα οσα πιο πολλα εχεις τοσα πιο πολλα σου τρωνε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ενα εχω να σας πω.μεχρι και ο κριστιανο ροναλτο ειναι κμανιστης και του τα περνουν πιο χοντρα
απο τον βαλκανιο αρχοντα.οσοι δουλευετε τον κμαν εισαστε νυκτωμενοι απο ουκρανικες σπονσορετες.
αυτες παιζουν το συστημα οσα πιο πολλα εχεις τοσα πιο πολλα σου τρωνε.
Δεν πειράζει κουμπάρο μου! Λεφτά να έχουμε να πληρώνουμε τις γυναίκες με όλες τις παραλαγές της πουτανιάς τους και να  :knockinb:! Στη θέση του Γκίγκς του Μάξι Λόπεζ ή του Παρασκευά Ατζα να μην είμαστε ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολυ καλο.ποσο κοστισε και για ποσο?

Αυτή θέλει μόνιμη χορηγία για να πληρώσει την ανακαίνιση που κάνει στο σπίτι.Θελει σοβαρή σχέση.Το επάγγελμα της είναι εφοριακός,μου είπε όμως ότι Ουκρανία δεν μπορούν να τα τσακώσουν όπως Ελλάδα.
Της έδωσα μια πρόγευση 200 ευρώ και θα καθόταν όλη νύχτα αλλά ήμουν κουρασμένος και ήθελα να πάω και Carribean.Να δούμε πώς θα διαχειριστώ την κατάσταση γιατί πρέπει να δω σήμερα άλλες δύο ακόμα.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Εδώ άλλη μία φωτό από τη γκόμενα.
Ξεχύνομαι τώρα Κρεσατικ μήπως σταύρωσω κανένα ινσταφακ.
Νεοι Βαλκανικοι Αθλιοι!
Ζητω οι νεο-πορνομεταναστες Βαλκανιομαχοι του Μαραθωνιου Σεξ!
υγ.
Αρχηγε, ρωτα την εφοριακο εαν εχει καμια ξαδερφη, 10 ποντους πιο κοντη, να σπονσοραρω και εγω, για mini sponsoring = low budget story!
Της έδωσα μια πρόγευση 200 ευρώ και θα καθόταν όλη νύχτα αλλά ήμουν κουρασμένος και ήθελα να πάω και Carribean.
Κριμα να πανε χαμενα τα λεφτα! Πρεπει να εφαρμοσεις το Ινδικο συστημα που ελεγες, αλλα ποιος να σε ακολουθησει στις κακοτοπιες και τις παγιδες της πρωτοποριας των σλαβικων μουνολιβαδων!
υγ.
Αυτα να τα βλεπει ο κουμπαρος, που καθεται και κυνηγαει χωριατισες στην Οντεσσα, και δεν εφαρμοζει την Ανωτερο Βαλκανιο Τεχνικη στις ποιοτικες σπονσορετς του Κιενου!
Πιο φθηνα απο τα αρμανι σωβρακα και τα λακοστ πουκαμισα θα του ερθει! Θα κανει και φιλανθρωπια=χορηγος=ευεργετης!

• Like

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Μετά από ώρες ψάξιμο στο mamba έχει πολύ πράμα το Κίεβο .
Έχει επαγγελματίες , έχει και ερασιτέχνιδες του είδους .
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι μιλάνε άνετα για ποσά και ώρες αλλά όταν ρωτάς για service παίζουν οι πιο πολλές
στο classic sex άντε και κανά ακάποτο τσιμπούκι .
Μόνο 2 βρήκα για κώλο και η μία παίζει στα 500$ το τρίωρο , άγγελος βέβαια !
Δυστυχώς έχει λήξει το διαβατήριο και θα καθυστερήσουμε να φύγουμε κανά δεκαήμερο .

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
Μετά από ώρες ψάξιμο στο mamba έχει πολύ πράμα το Κίεβο .
Έχει επαγγελματίες , έχει και ερασιτέχνιδες του είδους .
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει ότι μιλάνε άνετα για ποσά και ώρες αλλά όταν ρωτάς για service παίζουν οι πιο πολλές
στο classic sex άντε και κανά ακάποτο τσιμπούκι .
Μόνο 2 βρήκα για κώλο και η μία παίζει στα 500$ το τρίωρο , άγγελος βέβαια !
Δυστυχώς έχει λήξει το διαβατήριο και θα καθυστερήσουμε να φύγουμε κανά δεκαήμερο .
500 το τρίωρο την παιρνεις και εδώ από glamour,golden πχ και πιο φθηνά μην σου πω.Γλιτώνεις τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
500 το τρίωρο την παιρνεις και εδώ από glamour,golden πχ και πιο φθηνά μην σου πω.Γλιτώνεις τα εισιτήρια και τα ξενοδοχεία
Κανω εκκληση στα φιλανθρωπα βαλκανικα σου αισθηματα, να μου πεις σε πμ εστω, πως θα κατεβασω τα κορμια, με την δικη σου μεθοδο-τιμοκαταλογο!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Νομίζω ότι εξίσου σημαντικός λόγος είναι το ότι εκεί τα χρήματα πιάνουν τόπο, εννοώ ότι θα τα εκτιμήσει η κοπέλα που δανείζει το κορμάκι της, και θα βελτιωθεί λίγο η ζωή της, έστω και λίγο, ενώ εδώ η αντίστοιχη Ελλεεινίδα τα θεωρεί όλα αυτά δεδομένα

Σωστά οσον αφορά τις ελληνίδες !!

Αυτό που δεν ξέρεις είναι οτι τα εκεί αρπακτικά σπονσορέτες θεωρούν ακόμη περισσότερο δεδομένα τα ναυάγια που αρμέγουν !! :grin: :grin:

Ονόματα δε λέμε "προσωπικότητες" δεν θίγουμε !! :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
:grin:
Κανω εκκληση στα φιλανθρωπα βαλκανικα σου αισθηματα, να μου πεις σε πμ εστω, πως θα κατεβασω τα κορμια, με την δικη σου μεθοδο-τιμοκαταλογο!

Δοκίμασε να παίξεις τζόκερ !!! :grin:

Επίσης να δεις 5-6 φορές τον τιτανικό ώστε να εμπεδώσει τα περί ναυαγίων !! :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Άφιξη σήμερα Κίεβο και ολοκληρωτική γαμευσις της νέας σπονσορετ.Θεικο μπούκι,γλυφοκωλι,τα πάντα όλα.Βεβαια έθεσε τρελλές απαιτήσεις στο οικονομικό για να γίνω boyfriend,θα δούμε πώς θα διαχειριστώ το χαρέμι.

Au9lRd.jpg

WImWh5.jpg

lhangV.jpg

Ξεχύνομαι τώρα Carribean να ρίξω κάναν  πούτσο.Το ελληνικό σώβρακο όλα τα λεφτά.
Η γκόμενα μόνο 178 αλλά άριστη συμπεριφορά,θα την κρατήσω.
:2funny: :2funny: :2funny:
Σαν καρτούν είσαι πανάθεμά σε !!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom