Επισκέπτης
Aν ο κμαν αρχισει λιγο ποδηλατο και διατροφη με βιολογικα προιοντα Γερμανιας σε τρεις μηνες αποκτα κορμι mindreader. O mindreader ομως μπορει να αποκτησει τσομπανορουκετες κμαν;
Aν ο κμαν αρχισει λιγο ποδηλατο και διατροφη με βιολογικα προιοντα Γερμανιας σε τρεις μηνες αποκτα κορμι mindreader. O mindreader ομως μπορει να αποκτησει τσομπανορουκετες κμαν;
Οχι αλλα οπως εχει εξηγησει ο κμαν μετραει οχι τοσο η περιουσια αλλα η προθυμια να μετατρεψεις την περιουσια σε βαλκανικες τσομπανορουκετες. Αυτο δεν εχουν ολοι το mindset να το κανουν.Δηλαδή θεωρείς δεδομένο οτι είμαι απένταρος φίλε ??![]()
![]()
Προσωπικά θα προτιμούσα παρουσία του dirty να επιχειρήσει τα κωλόχερα και τα μουνόχερα στα τράμ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς !!!Το επόμενο πράγμα που περιμένουμε είναι να μπεί ο Dirty και να μας γράψει το εξής--->
Έπινα καφέ με Κμαν στο εμπορικό κέντρο και ξαφνικά πέρασε μια 1,85 οκταμισάρι και ο αρχηγός σηκώθηκε πήγε της μίλησε και μετά απο 5-10 λεπτά έφυγαν για instafuck!!!!![]()
![]()
![]()
Οχι αλλα οπως εχει εξηγησει ο κμαν μετραει οχι τοσο η περιουσια αλλα η προθυμια να μετατρεψεις την περιουσια σε βαλκανικες τσομπανορουκετες. Αυτο δεν εχουν ολοι το mindset να το κανουν.
Το "λεξιλόγιο" του "Βαλκανοπουτσισμού" είναι πλούσιο και σε αυτές τις περιπτώσεις και πρόσεχε μην δεις γραμμένο κάτι απο τα παρακάτω---->Και θα τρώει την κριτική και τη σάτιρα που του αξίζει.
Εχει πειστικοτητα ο λογος σου αλλα θα περιμενω τον αντιλογο.Α εντάξει σωστός είσαι !!
Γιατί εγώ να αποκτήσω mindset (νοοτροπία ) ναυαγίου δεν πρόκειται βέβαια ποτέ. Τον εαυτό μου τον σέβομαι !!!
Καλό όμως είναι να βλέπουμε με συγκριτικά δεδομένα τις νοοτροπίες ( mindsets ).
Ετσι λοιπόν ο αρχοντοχωριάτης που του τα τρώει η κάθε σκυλού τραγουδιάρα/ξεκωλίδι είναι... Καραμαλάκας.
Ο Μετανάστης όμως που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να χρυσοπληρώνει αρπακτικά στην ουκρανία είναι... μάγκας, έχει βαλκανική "υπεροχή" και χρησιμοποιεί μεταφορικώς πυραύλους μπαζούκας και άλλα γελοία και πένθιμα !!![]()
Και τέλος πάντων το πως ζεί και πού τρώει τα λεφτά του ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση. Δεν θα γίνω εγώ τροχονόμος στο πορτοφόλι κανενός.
Το να προσπαθεί όμως να σε πείσει ότι η νοοτροπία του και η πρακτική του αποτελεί μαγκιά και "βαλκανική ανωτερότητα" ΔΕΝ είναι προσωπική του υπόθεση.
Και θα τρώει την κριτική και τη σάτιρα που του αξίζει.
Το "λεξιλόγιο" του "Βαλκανοπουτσισμού" είναι πλούσιο και σε αυτές τις περιπτώσεις και πρόσεχε μην δεις γραμμένο κάτι απο τα παρακάτω---->
-Σε συνδέω με τον πούτσο μου![]()
-Σου ρίχνω μια πούτσα και δύο καυλιά![]()
![]()
Δεν γίνονται εκπτώσεις απο τον Τσοπμάνη ούτε στα μεγάλα πνεύματα του Νήματος...
Εχει πειστικοτητα ο λογος σου αλλα θα περιμενω τον αντιλογο.
Αλλωστε ο Καραισκακης, ο μεγάλος αρχηγός της Επανάστασης, ήταν που ειχε πει την ιστορική φραση "να πάει και το παλιάμπελο!".
Ο μέσος Έλληνας μπλέκεται από τα λυκειακά/φοιτητικά χρόνια σε έναν κυκεώνα σχέσεων,που στην πλειοψηφία τους δεν είναι ουσιαστικές/ποιοτικές.
Δηλαδή γαλουχημένος σαν μουνόδουλος και προκειμένου να γαμήσει,
βρίσκει μια γκόμενα που ουσιαστικά δεν τη θέλει,απλά είναι αυτή που του έκατσε.
Και σαν πυρφόρος μαλάκας,αφιερώνει το σύνολο του χρόνου,χρημάτων,ενέργειας σε αυτήν,παραμελώντας τον εαυτό του.
Και τα χρόνια περνούν με ψευτοσχέσεις και κομπαρσιλίκια..
Κάπου στα 35,έχοντας παραβλέψει τελείως την προσωπική του ανέλιξη/βελτίωση και έχοντας πλέον συνηθίσει σε 5άρια-6άρια,φορτώνεται και ένα από αυτά,απλά για να εκπληρώσει την κοινωνική σύμβαση του γάμου.
Η δική μου θέση είναι πως αν κάποιος θέλει να παντρευτεί(μόνο για το λόγο να κάνει οικογένεια) η ηλικία 35+ είναι η ιδανική.
Το θέμα όμως είναι στα 35+ να έχεις διαμορφώσει όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε να είσαι σε θέση να διαλέξεις και όχι να σε διαλέξουν.
Δηλαδή αφού έχεις κωλογαμήσει από τα 16 σου τις συνομίληκες συμμαθήτριες,στα 20 τις συμφοιτήτριες,κ.ο.κ. να τις παρατάς όταν πρέπει, ώστε να τις φορτώνονται άλλοι και στα 35+ σου,να μπορείς να χτυπήσεις μια 25+.
Να την κρεμπεδιάσεις τη μια μέρα,να γκαστρωθεί την επόμενη και να είναι μια νέα μάνα, που θα ευχαριστιέσαι να την γαμάς τα επόμενα χρόνια και να την έχεις δίπλα σου.
Η γκόμενά μου είναι δέκα χρόνια μικρότερη και με πολλές πιθανότητες να φάει τον οριστικό κρεμπιέ.
Όταν φτάνουμε στο σημείο του τελικού High Value Display,ακόμη και παραποιώντας σε λογικό βαθμό το status μας,αφήνουμε έξω τους συναισθηματισμούς.
Π.χ. το να γεννηθείς από φτωχούς γονείς είναι ατυχία,το να κάνεις φτωχό πεθερό είναι ΜΑΛΑΚΙΑ σου.
Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα και αφήνουμε τους αλλους να νομίζουν ότι μας διάλεξαν εκείνοι.
Γινόμαστε πιο άτιμοι καργιόληδες ακόμη και από την Αν Νικολ Σμιθ που παντρεύτηκε τον 90χρονο πετρελαιά στο αναπηρικό καροτσάκι.
Γινόμαστε μονάχα για ΜΙΑ ΦΟΡΑ,πιο πουτάνες από όλες τις πουτάνες που γνωρίσαμε στη ζωή μας.
Κάνουμε το περίφημο lock down με βαλκανικό κρεμπιέ μέσα σε πλούσιο δυτικο μουνάκι,κι αν και μας πάρουν χαμπάρι κάποτε,θα ναι αργά για αυτούς..
Από το διαδίκτυο και μόνο,δεν έχω πάει ποτέ Ουκρανία η Ρωσία. Άρχισα πριν από χρόνια με κοπέλες που επερνα από διάφορα γραφεία τύπου glamour εφόσον έκανα μερικές συνεδρίες και είχαμε κάποια οικειότητα ρωτούσα αν θα μπορούσε να έρθει prive μαζί μου για διακοπές. Μερικές δέχτηκαν με το αζημίωτο πάντα.Οι πρώτες με είχαν γδάρει και πλήρωνα τρεις με τέσσερις χιλιάδες για βδομάδα+εισιτήρια,διαμονές,διατροφες.Από εκεί και ύστερα εξελίχθηκα έκανα γνωριμίες,απέκτησα εμπειρίες.Τώρα δεν πληρώνω σε καμία για διακοπές καθαρά και μόνο τα έξοδα.Που και αυτά από μόνα τους είναι πολλά,για κάθε μέρα να υπολογίζεις ότι χριαζονται συντηρητικά από 250 έως 350 ευρώπουλα για τις διακοπούλες στα νησιά. Για 16 μέρες το καλοκαίρι έφαγα 5400 για ναΚανω εκκληση στα φιλανθρωπα βαλκανικα σου αισθηματα, να μου πεις σε πμ εστω, πως θα κατεβασω τα κορμια, με την δικη σου μεθοδο-τιμοκαταλογο!
τύπε k είναι γνωστή από παλιά η κυρία? Μείνε ρε αρχηγέ μέχρι το 1.78 μη ξεφεύγειςΣεσιον με την 189 σήμερα.
Σεσιον με την 189 σήμερα.Καλά γούστα αλλά βογγούσε στο αυτί μου.Και πολλή μούφα τα κρασιά.
![]()
![]()
![]()
τύπε k είναι γνωστή από παλιά η κυρία? Μείνε ρε αρχηγέ μέχρι το 1.78 μη ξεφεύγεις
:- :S :S :S
Τυπε εκεινη την σκαλα πισω στη 2η φωτογραφια την εχεις για να ανεβεις να φιλησεις και να κατεβεις να γαμησεις που λεμε?