Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο μεταξυ ο "σπονσορας" , χειμωνα καλοκαιρι φοραει τα ιδια ρουχα και το ιδιο βρακι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχει ξεπερασει σε γελοιοτητα και τα καρτουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μεγιστε εθνικογαμιστη δημητρακη, αρχιδια τσαμπα γαμαει, μπορει να μη δινει πεντακοσαρες στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαζα που σωστα γραφεις οτι γαμαει, αλλα για να γαμησει εστω αυτες τις ΜΠΑΖΑΡΕΣ εχει κανει επενδυσεις δεκαδων χιλιαδων ευρω σε αμαξια ρουχα σπιτια κερασματα κλπ απο τα χαρτζηλικια που του δινουνε οι δικοι του. Αν ειναι επιτυχια να επενδυεις 100Κ για να γαμησεις 2 40αρες που δε βλεπονται τοτε μαλλον πρεπει να τον παρουνε στην κυβερνηση να αντικαταστησει τον τσακαλωτο  :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ τον Βλάκμαν θα ηθελα πολύ να τον συναντήσω για να πεθάνω στα  :2funny:που θα την πέφτει και θα τον διώχνουν  :2funny:και γενικά με τα χάλια του.
 Ο Dirty δεν της πληρώνει και δεν χρειάζεται ούτε αμάξι να πάρει,ουτε ρουχα ούτε τίποτα δεν είναι όμως και ένα κατόρθωμα να γαμάς 40άρες στην Ουκρανία! :2funny:
  Απλός όποιος έχει Ελληνική νοοτροπία και Ελλάδα  :knockinb:σαβούρες στην καλύτερη περίπτωση ή συνήθως τίποταδεν μπορεί να καταλάβει ότι εδώ μιά γυναίκα άνω των 25 ετών δεν την κοιτάει κανένας!Και ότι είναι γιά γέλια να πηγαίνει κανεις μαζι τους!  :2funny:
  Είναι όπως οι Πακιστανοί!Ενας Πακιστανός που μένει στον Αγιο Παντελεήμονα καυχιεται στους Πακιστανούς που μένουν στο Πακιστάν και αν πηδάει μιά σάπια Ελεηνίδα 45+ ετών θα γράφει στους Πακιστανούς που γαμάνε ο ένας τον άλλον  :2funny:ότι αυτός γαμάει γυναίκα  :2funny:κατι τετοιο είναι κ εδω.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.689
Πόντοι
1.706
Εγώ τον Βλάκμαν θα ηθελα πολύ να τον συναντήσω για να πεθάνω στα  :2funny:που θα την πέφτει και θα τον διώχνουν  :2funny:και γενικά με τα χάλια του.
  Ο Dirty δεν της πληρώνει και δεν χρειάζεται ούτε αμάξι να πάρει,ουτε ρουχα ούτε τίποτα δεν είναι όμως και ένα κατόρθωμα να γαμάς 40άρες στην Ουκρανία! :2funny:
  Απλός όποιος έχει Ελληνική νοοτροπία και Ελλάδα  :knockinb:σαβούρες στην καλύτερη περίπτωση ή συνήθως τίποταδεν μπορεί να καταλάβει ότι εδώ μιά γυναίκα άνω των 25 ετών δεν την κοιτάει κανένας!Και ότι είναι γιά γέλια να πηγαίνει κανεις μαζι τους!  :2funny:
  Είναι όπως οι Πακιστανοί!Ενας Πακιστανός που μένει στον Αγιο Παντελεήμονα καυχιεται στους Πακιστανούς που μένουν στο Πακιστάν και αν πηδάει μιά σάπια Ελεηνίδα 45+ ετών θα γράφει στους Πακιστανούς που γαμάνε ο ένας τον άλλον  :2funny:ότι αυτός γαμάει γυναίκα  :2funny:κατι τετοιο είναι κ εδω.
σωστη προσεγγιση ο δημητρακης

Επισκέπτης
giphy.gif

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.684
Πόντοι
3.936
Δημητράκη είδα άνοιξε στη Μόσχα το πρώτο μπουρδέλο με κούκλες...τι λές?
Μια αντίστοιχη μπίζνα θα έπιανε Α.Πετρούπολη?
Βάζω το κεφάλαιο βάζεις γνωριμίες και τις γνώσεις σου?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης προσπαθώντας να αναλύσουμε για μία ακόμη φορά το φαινόμενο kman,θέλω μια απάντηση στo παρακάτω ερώτημα,κυρίως από τον Mindreader και όσους κράζουν τον kman.

Θεωρώντας ως δεδομένα τα κάτωθι:
α)O kman πληρώνει λιγότερα από τα ποσά που έχει κατά καιρούς αναγράψει(έχει πει ότι αυτή τη στιγμή σπονσοράρει 7 γκόμενες ταυτόχρονα+τα ταξίδια του+τα μηνιαία έξοδα του,κ.λ.π.αναφερόμενος σε ποσά που υπερβαίνουν συνολικά κατά πολύ το μισθό του)
β)Γαμάει/συνοδεύεται από ημιπουτανίδια, που δεν είναι μαύρες,αλλά ευκαιριακά ή κατ'εξακολούθηση τα τρώνε από τουρίστες.

Η ερώτηση είναι λοιπόν:
Υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα,στην οποία να μπορεί ένας άντρας αντίστοιχης ηλικίας/εμφάνισης,να συνοδεύεται από αντίστοιχης ηλικίας/εμφάνισης γυναίκες,με το ίδιο ή μικρότερο κόστος;

Η δική μου απάντηση είναι,όχι..
Ο kman μπορεί να επικριθεί γιατί αναφέρετε με όρους όπως "καμάκι" και "γκόμενες",σε καταστάσεις που οι περισσότεροι θα ονομάζαμε "έμπειρο ψάρεμα ημιπουτανοειδών, επί χρήμασι"
Μπορεί να επικριθεί και γιατί κάτι τέτοια ερωτήματα:

δεν τα απαντάει ποτέ,αφήνοντας τις απαντήσεις στη σφαίρα του μύθου περί καμακιού και instafuck.

Όμως,η αλήθεια είναι ότι αυτό που τον φτιάχνει, ξέρει και που και πως θα το βρει.
Οπότε χλωμό να τον λέει κάποιος μαλάκα..

Τα γούστα του τα καλύπτει και με το παραπάνω και όλη αυτή την ιδιότυπη σχέση γαμησιού/συνοδείας που έχει με τα ημιπουτανίδια,πιο φθηνά από το Κίεβο δεν θα την πλήρωνε πουθενά.

Δεν καταλαβαίνεις τη φάση.
Έστω δύο γκόμενες.Η μία ψηλή,λεπτή,περιποιημένη,γυμνασμένη με τσάντα Louis Vouiton,τακούνια Loubouton,φόρεμα Gucci,μαλλί κομμωτηριου κτλ.
Μία άλλη με απλη εμφάνιση,πρόσχαρη συμπεριφορά,ρούχα από Zara,αθλητικά παπούτσια  κτλ.
Εγώ πάω με τα χίλια στην πρώτη,ο dirty στη δεύτερη.Διοτι εμένα με ενδιαφέρουν οι σπονσορέτς,οι γκόμενες που τα τρώνε για να διατηρούν το υψηλό επίπεδο εμφάνισης,οι γκόμενες με ταξίδια στος ενεργητικό τους ανα τας Ευρωπας.Τον dirty δεν τον ενδιαφέρουν αυτές,θέλει τις next door,που εμένα δε με απασχολούν.Προκειται για τελείως διαφορετικά γούστα,μιλάμε για εντελώς διαφορετικές γκόμενες για  αυτό και λέμε άλλα πράγματα.
Τις δικές μου με τα ακριβά ντυσίματα που τα τρώνε τις ονομάζω σπονσορέτς,άλλοι τις αποκαλούν αλλιώς.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα για όποιον καταλαβαίνει.Οι σπονσορέτς ψάχνουν σπόνσορες,οι σπόνσορες σπονσορέτς και τελικά ο ένας συναντάει τον άλλον.Δεν είναι κάτι σαν πυρηνική φυσική,είναι αρκετά απλό.
Εγώ μια γυρα να κάνω εντοπίζω τις σπονσορέτς και σε αυτές πάω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βάλε κάτω χάρτες και πεδία, επαναπροσδιορισε στοχους και περιοχές  που θα χτυπηθουν,σχεδιασε ηδη τα νεα βαλκανοτσομπανικα γιουρούσια  σε αθωες,ανυποψίαστες και απροστατευτες σλαβικες μούνες, προπάντων μη ξενερώνεις ποτέ,τα ιδεωδη του βαλκανιοτσομπανισμπυ πρέπει να ειναι η ασβεστη φλογα μεσα σου,εχεις καθηκον απέναντι σε όλους μας,κρατάς το όνειρο του βαλκανιοτσομπάνισμου ζωντανό :rockon: :rockon:μην το ξεχνάς :rockon:

Όντως πρέπει να ξανασχεδιασω το χάρτη.Το κύριο πρόβλημα τώρα Ουκρανία είναι η τρομερή έλλειψη σε οχτάρια και πάνω,προφανώς έχουν φύγει όλες.Πιο πολλά οχτάρια βλέπεις σε δέκα λεπτά Κολωνία πάρα σε δύο ώρες Κίεβο.Μιλαμε για τραγικά πράγματα.
Πλέον πρέπει να ρίξεις τα στάνταρτς σου σε εφτάρια και κάτω αλλά εκεί δε συμφέρει το σπονσοριλίκι,είναι χαζό να δίνεις λεφτά σε τέτοιες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τον Βλάκμαν θα ηθελα πολύ να τον συναντήσω για να πεθάνω στα  :2funny:που θα την πέφτει και θα τον διώχνουν  :2funny:και γενικά με τα χάλια του.
  Απλός όποιος έχει Ελληνική νοοτροπία και Ελλάδα  :knockinb:σαβούρες στην καλύτερη περίπτωση ή συνήθως τίποταδεν μπορεί να καταλάβει ότι εδώ μιά γυναίκα άνω των 25 ετών δεν την κοιτάει κανένας!Και ότι είναι γιά γέλια να πηγαίνει κανεις μαζι τους!  :2funny:
  Είναι όπως οι Πακιστανοί!Ενας Πακιστανός που μένει στον Αγιο Παντελεήμονα καυχιεται στους Πακιστανούς που μένουν στο Πακιστάν και αν πηδάει μιά σάπια Ελεηνίδα 45+ ετών θα γράφει στους Πακιστανούς που γαμάνε ο ένας τον άλλον  :2funny:ότι αυτός γαμάει γυναίκα  :2funny:κατι τετοιο είναι κ εδω.

Του dirty είναι αρκετά καλές.Αρκετες εφτάρια και πάνω.Ενταξει δεν είναι τόσο περίεργο αν κάποιος επενδύσει πολύ χρόνο,πάει συχνά και στέλνει πολλά μηνύματα ονλάιν.
Ο dirty δεν ποστάρει φωτό και καλά κάνει γιατί οι δικές του είναι από το ίντερνετ και μπορεί κάποιος να τις βρει και να κάνει μαλακίες όπως είθισται.Εχει μαλάκες που τσαντιζονται να γαμαει ο άλλος και θέλουν να του κάνουν ζημιά.
Εμένα στα αρχίδια μου αφού οι γκόμενες που ποστάρω δεν είναι από το ίντερνετ οπότε αποκλείεται να τις βρούνε.Και να γίνει κάτι θα μου κλάσουν μια μάντρα αρχίδια.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Έστω δύο γκόμενες.Η μία ψηλή,λεπτή,περιποιημένη με τσάντα Louis Vouiton,τακούνια Loubouton,φόρεμα Gucci,μαλλί κομμωτηριου κτλ.
Μία άλλη με απλη εμφάνιση,πρόσχαρη συμπεριφορά,ρούχα από Zara,αθλητικά παπούτσια  κτλ.
Εγώ πάω με τα χίλια στην πρώτη,ο dirty στη δεύτερη.Διοτι εμένα με ενδιαφέρουν οι σπονσορέτς,οι γκόμενες που τα τρώνε για να διατηρούν το υψηλό επίπεδο εμφάνισης,οι γκόμενες με ταξίδια στος ενεργητικό τους ανα τας Ευρωπας.Τον dirty δεν τον ενδιαφέρουν αυτές,θέλει τις next door,που εμένα δε με απασχολούν.Προκειται για τελείως διαφορετικά γούστα,μιλάμε για εντελώς διαφορετικές γκόμενες για  αυτό και λέμε άλλα πράγματα.
Τις δικές μου με τα ακριβά ντυσίματα που τα τρώνε τις ονομάζω σπονσορέτς,άλλοι τις αποκαλούν αλλιώς.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα για όποιον καταλαβαίνει.Οι σπονσορέτς ψάχνουν σπόνσορες,οι σπόνσορες σπονσορέτς και τελικά ο ένας συναντάει τον άλλον.Δεν είναι κάτι σαν πυρηνική φυσική,είναι αρκετά απλό.

Ο Dirty δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζει,δεν αναφέρθηκα στο post μου πουθενά σε αυτόν.

Σε εσένα αναφέρεται το post.
Διαφωνείς κάπου;

Κάνεις κάτι διαφορετικό από όσα περιέγραψα;
Απλά κόβει το μάτι σου ποιες το έχουν σύστημα να τα μασάνε από τουρίστες,εκμεταλλεύσαι τις χαμηλές ανατολικές τιμές και παίζεις το γαμήσι-συνοδεία-αυτοεπιβεβαίωση παίγνιο που σου αρέσει.

Άμα θες έχει και στο Μόναχο να σπονσοράρεις,αλλά δε θα σε έφταναν ούτε 3 μισθοί και το ξέρεις,οπότε πας οστ μπλοκ.
Μια χαρά δηλαδή..
Στην τελευταία όαση που μπορεί κάποιος να κάνει την υπέρβαση που κάνεις εσύ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Dirty δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζει,δεν αναφέρθηκα στο post μου πουθενά σε αυτόν.

Σε εσένα αναφέρεται το post.
Διαφωνείς κάπου;

Κάνεις κάτι διαφορετικό από όσα περιέγραψα;
Απλά κόβει το μάτι σου ποιες το έχουν σύστημα να τα μασάνε από τουρίστες,εκμεταλλεύσαι τις χαμηλές ανατολικές τιμές και παίζεις το γαμήσι-συνοδεία-αυτοεπιβεβαίωση παίγνιο που σου αρέσει.

Άμα θες έχει και στο Μόναχο να σπονσοράρεις,αλλά δε θα σε έφταναν ούτε 3 μισθοί και το ξέρεις,οπότε πας οστ μπλοκ.
Μια χαρά δηλαδή..
Στην τελευταία όαση που μπορεί κάποιος να κάνει την υπέρβαση που κάνεις εσύ.

Ναι,Ουκρανία,Πολωνία,Ρωσία είναι πολύ απλά τα πράγματα.Συνηθως οι γκόμενες που ενδιαφέρονται για σπόνσορινγκ σε εντοπίζουν και σε καρφώνουν με τα μάτια οπότε δίνουν το πράσινο φωτάκι.
Μόναχο είναι άλλο το οικονομικό επίπεδο,εκεί θες πάνω από 10000 ευρώ το μήνα για να μπεις απλώς στο ραντάρ.
Ρώτα και το dirty τι κάρφωμα έπεφτε όλη την ώρα από τις Ουκρανές.Απλως δεν ξεπερνούσαν τα στάνταρτς να ασχοληθώ.
Αν πας Chi κτλ είναι όλες έτσι,υποψήφιες σπονσορέτς.
Αλλά Κίεβο είναι γελοίο,άμα γυρνάς και σπρώχνεις πακέτα έχεις κάθε μέρα και άλλη,απλά θέλει τρέξιμο και είναι πολυδάπανο.
Έφαγα 1500 ευρώ σε ένα τριήμερο αλλά πάντα τόσα τρώω.
Γιατί γράφεις ότι γίνεται μόνο Ουκρανία?Γίνεται σίγουρα και Ρωσία,Λευκορρωσια,η Ουκρανία έχει ειδικό πλεονέκτημα λόγω εγγύτητας,έλλειψης βίζας,φτηνού κόστους κτλ,δεν είναι ότι δε γίνεται αλλού.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Πιο πολλά οχτάρια βλέπεις σε δέκα λεπτά Κολωνία πάρα σε δύο ώρες Κίεβο.Μιλαμε για τραγικά πράγματα.
τυπε υπερβάλεις μάλλον,10 λεπτα στο κέλν βλέπεις οχι οχταρια αλλα οκτω χιλιαδες σνακμπαρηδες,μάλλον ηρθε η ωρα να αποχαιρετησεις το κιεβο και να ξεχυθεις ανατολικά

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τυπε υπερβάλεις μάλλον,10 λεπτα στο κέλν βλέπεις οχι οχταρια αλλα οκτω χιλιαδες σνακμπαρηδες,μάλλον ηρθε η ωρα να αποχαιρετησεις το κιεβο και να ξεχυθεις ανατολικά

Έχει Κίεβο πολλές πρόθυμες αλλά έπεσε το επίπεδο,πρέπει να ρίξεις τα στάνταρτς.
Θα τσεκάρω Μινσκ,Μόσχα που δεν παίζει φρι βίζα σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν ξέρω τις τιμές.
Δεν ξέρω δηλαδή πόσα ζητάνε οι σπονσορέτς εκεί αλλά δε νομίζω να είναι περισσότερα από Κίεβο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Του dirty είναι αρκετά καλές.Αρκετες εφτάρια και πάνω.Ενταξει δεν είναι τόσο περίεργο αν κάποιος επενδύσει πολύ χρόνο,πάει συχνά και στέλνει πολλά μηνύματα ονλάιν.
Ο dirty δεν ποστάρει φωτό και καλά κάνει γιατί οι δικές του είναι από το ίντερνετ και μπορεί κάποιος να τις βρει και να κάνει μαλακίες όπως είθισται.Εχει μαλάκες που τσαντιζονται να γαμαει ο άλλος και θέλουν να του κάνουν ζημιά.
Εμένα στα αρχίδια μου αφού οι γκόμενες που ποστάρω δεν είναι από το ίντερνετ οπότε αποκλείεται να τις βρούνε.Και να γίνει κάτι θα μου κλάσουν μια μάντρα αρχίδια.
Μ'αρέσει που ο ένας γλύφει τον άλλον.Είπες με τρόπο εδώ σχετικά με τον Dirty

O dirty δεν είναι του live,οποτε δεν εκφερει άποψη περί αυτού.Εγω όταν γύρω κυκλοφορούν μουνακια δεν μπορώ να στέλνω μηνύματα.Μια ώρα συναντηθήκαμε,κάναμε λίγο καμάκι,μετά είχα τα ραντεβού.
Ο dirty σίγουρα για σπονσορας δε φαίνεται.Είναι κλασσικός Έλληνας στη φάτσα.Γενικά εδω δίνει και την εντύπωση kebab knife killer οπότε όταν ήμασταν μαζί,δε με κοζαρε κανείς,κανονικά πρέπει συνέχεια να κινούμαι για να αποφεύγω κλέφτες και ζορικους,με τον dirty δεν ενοψχλουσαν καθόλου ενώ τα μουνάκια καρφωναν κανονικά.
σύ έχεις φάτσα γιά  :2funny:γ'αυτο και σε κοιτάνε έτσι :2funny:λένε κοίτα τι μας ήρθε  :2funny:Ο Dirty γ'αυτό δεν μπορεί να βγάλει γκόμενες με καμακι οπως γράφεις και γ'αυτό και μπορεί αυτες της ηλικίες να παίξει.Αφού αυτουνου του αρέσουν χαίρομαι γ'αυτόν.Εμένα ζώντας 26 χρόνια στην Ρωσσία μην έχοντας Ελληνική νοοτροπία μου θυμίζει τον Πακιστανό στις φυλακές στα Η.Α.Εμιράτα που γράφει γράμματα στο Πακιστάν στους συγγενείς του ότι εδώ είναι πολύ ωραία,έχει Air condition και μας δίνουν και πορτοκάλια!
Δημητράκη είδα άνοιξε στη Μόσχα το πρώτο μπουρδέλο με κούκλες...τι λές?
Μια αντίστοιχη μπίζνα θα έπιανε Α.Πετρούπολη?
Βάζω το κεφάλαιο βάζεις γνωριμίες και τις γνώσεις σου?
Εχει κ'εδώ έγραψαν σχετικά στο Amurspb  :2funny: και πέθανα στα  :2funny: εκτός του ότι είναι πανάκρυβα 2500-3000 ρουβκια την ωρα  :jerking:αν την σπάσεις ενώ την  :knockinb: την πληρώνεις χρυσή  :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εμένα στα αρχίδια μου αφού οι γκόμενες που ποστάρω δεν είναι από το ίντερνετ οπότε αποκλείεται να τις βρούνε..

Κοίτα τώρα που με κάνεις να ρίχνω φίλια πυρά..

Εδώ τι γράφεις;

Είμαι στο αεροδρόμιο στη Γερμανία.Φτανω Κίεβο στις 18.00.Πρωτο ραντεβού με σπονσορετ στις 20.00.

Eίναι αυτή;

Άφιξη σήμερα Κίεβο και ολοκληρωτική γαμευσις της νέας σπονσορετ.Θεικο μπούκι,γλυφοκωλι,τα πάντα όλα.Βεβαια έθεσε τρελλές απαιτήσεις στο οικονομικό για να γίνω boyfriend,θα δούμε πώς θα διαχειριστώ το χαρέμι.

Au9lRd.jpg

Γράφεις ότι είναι καινούργια;
Ναι

Που την γνώρισες και σε περίμενε άγνωστη γκόμενα έτοιμη με τα πόδια ανοιχτά,αν όχι από το internet;

Για πες..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοίτα τώρα που με κάνεις να ρίχνω φίλια πυρά..

Εδώ τι γράφεις;

Eίναι αυτή;

Γράφεις ότι είναι καινούργια;
Ναι

Που την γνώρισες και σε περίμενε άγνωστη γκόμενα έτοιμη με τα πόδια ανοιχτά,αν όχι από το internet;

Για πες..

Να το διορθώσω.Αυτες που ποστάρω με φάτσες κτλ δεν είναι από το ίντερνετ και αυτές που είναι από το ίντερνετ δείχνω γενικές φωτό που δε φαίνεται τίποτα.
Γενικά έχω μερικές έτοιμες πριν πάω που τις γαμάω αλλά μετά τις δύο πρώτες μέρες ασχολούμαι με το live.
Το ίντερνετ έχει πέσει παλιά ερχόμουν μόνο για γκόμενες από το ίντερνετ αλλά από πέρυσι το Μάιο το έχω γυρίσει στο live πιο πολύ με λίγο ίντερνετ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Το επόμενο πράγμα που περιμένουμε είναι να μπεί ο Dirty και να μας γράψει το εξής---> :orchestra:

Έπινα καφέ με Κμαν στο εμπορικό κέντρο και ξαφνικά πέρασε μια 1,85 οκταμισάρι και ο αρχηγός σηκώθηκε πήγε της μίλησε και μετά απο 5-10 λεπτά έφυγαν για instafuck!!!!    :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
για να βρει ο αρχηγος οκταμισαρι πρεπει ν αλλαξει πλανητικο συστημα
Προς ωρας βολευεται με τα γνωστά αγγουρια...

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456

τυπε ξερω καλα τι λεω ;)
ας μας πει ο ντερτι λοιπον τι δουλεια κανει κατ αρχην (αν κανει) ή αν τρωει τα λεφτα των γονιων του
ας μας πει επισης που μενει και ποσα χαλαει εκει (απο τα χαρτζηλικια των γονιων του) για να γαμαει τις 40αρες που δε βλεπονται

αμα απαντησει ειλικρινα αυτα θα τον ρωτησω και τα υπολοιπα για τις σπαταλες σε αμαξια και ταξιδια κλπ , μπορει βεβαια για να γλιτωσει το διασυρμο να επιβεβαιωσει απο μονος του οτι ο΄τι λεω ισχυει και μετα ολα καλα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Έστω δύο γκόμενες.Η μία ψηλή,λεπτή,περιποιημένη,γυμνασμένη με τσάντα Louis Vouiton,τακούνια Loubouton,φόρεμα Gucci,μαλλί κομμωτηριου κτλ.
οι γκομενες που εχεις ποσταρει ειναι εκτος μια ισως δυο ολες σπαριασμενες
Αξια ζερο για την τοπικη αγορα
Ειναι αγγουρια που απευθυνονται σε ξενους χανους
Ηξερα πολλες τετοιες οταν ημουν μονιμος βουκουρεσρι και κισιναου
Δεν τις γαμαει κανενας, δεν ασχολειται κανεις μαζι τους γιαρι γενικα δεν λενε τιποτα
Ασχολουνται μονο ξενοι αγαμητοι που λογω ασχετοσυνης τις χρυσοπληρωνουν μην αντιλαμβανομενοι οτι η αξια τους ειναι απλα ανυπαρκτη
Αυτη που εβαλες ειναι για πολοστη φορα μια ψηλη, της πλακας...
Αγγουρι καλιβιωτικο
Που απευθυνεται σε ειδικο κοινο αν προβαλει οικονομικες απαιτησεις..
Για ενα πουτσο το απογευμα καποιοι, λιγοι, θα ασχολουνταν μαζι της...
Οιπερισοτεροι ομως οχι..
Υοαρχουν απειροτερες καλυτερες χωρις καμμια απιατηση παρα ενα κρασι μια βολτα κι ενα καλο γαμησι...
:hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οι γκομενες που εχεις ποσταρει ειναι εκτος μια ισως δυο ολες σπαριασμενες
Αξια ζερο για την τοπικη αγορα
Ειναι αγγουρια που απευθυνονται σε ξενους χανους
Ηξερα πολλες τετοιες οταν ημουν μονιμος βουκουρεσρι και κισιναου
Δεν τις γαμαει κανενας, δεν ασχολειται κανεις μαζι τους γιαρι γενικα δεν λενε τιποτα
Ασχολουνται μονο ξενοι αγαμητοι που λογω ασχετοσυνης τις χρυσοπληρωνουν μην αντιλαμβανομενοι οτι η αξια τους ειναι απλα ανυπαρκτη
Αυτη που εβαλες ειναι για πολοστη φορα μια ψηλη, της πλακας...
Αγγουρι καλιβιωτικο
Που απευθυνεται σε ειδικο κοινο αν προβαλει οικονομικες απαιτησεις..
Για ενα πουτσο το απογευμα καποιοι, λιγοι, θα ασχολουνταν μαζι της...
Οιπερισοτεροι ομως οχι..
Υοαρχουν απειροτερες καλυτερες χωρις καμμια απιατηση παρα ενα κρασι μια βολτα κι ενα καλο γαμησι...
:hi:

Ναι καλά αμα δεις τι βρισιδια ρίχνουν οι Ουκρανοι στις γκομενες που βλέπουν μαζι μου και πώς με κοιτάνε οι Ουκρανες με το μουνι στη χούφτα οταν με βλέπουν με τις γκομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom