Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
τυπε ξερω καλα τι λεω ;)
ας μας πει ο ντερτι λοιπον τι δουλεια κανει κατ αρχην (αν κανει) ή αν τρωει τα λεφτα των γονιων του
ας μας πει επισης που μενει και ποσα χαλαει εκει (απο τα χαρτζηλικια των γονιων του) για να γαμαει τις 40αρες που δε βλεπονται

αμα απαντησει ειλικρινα αυτα θα τον ρωτησω και τα υπολοιπα για τις σπαταλες σε αμαξια και ταξιδια κλπ , μπορει βεβαια για να γλιτωσει το διασυρμο να επιβεβαιωσει απο μονος του οτι ο΄τι λεω ισχυει και μετα ολα καλα.
ρε παπαρι ο ντερτυ δουλευει εκει
Οι γκομενες δεν ξεεω τι ειναι, εθναι μιλφοφονιας οντως αλλα 40αρες δεν ειναι σιγουρα
Κάπου στα 30_35 κινειται ο ντερτυ
Ο δε πορνομεταναστης ενω εχει δικιο που λεει ορθ μετα τα 25χανεται καθετα η αξια των γυναικων στα ανατ εδάφη.,ο ιδιος εχει πολυ καιρο να βαλει κάτι κι απο 25 μινους, αλλα κι απο 25 πλας, και εχει γινει σαν τον μπλασκο κι αυτος πλεον
Ολο θεωρια...
Σωστα πολλα που λεει αλλα μαλλον απέχει πλεον λογω ηληκιας μαλλον απο το άθλημα σαν ενεργός ακτιβιστης που ηταν προ δεκαετιας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Ναι καλά αμα δεις τι βρισιδια ρίχνουν οι Ουκρανοι στις γκομενες που βλέπουν μαζι μου και πώς με κοιτάνε οι Ουκρανες με το μουνι στη χούφτα οταν με βλέπουν με τις γκομενες.
σε κοιτανε γιατι μαλλον εισαι γραφικός
Ειναι η δυσαναλογια υψους ειναι και τα σουργελο που συνοδευεις εισαι και συ περιεργος στυλιστικα και στη φατσα
Ολα αυτα μαζι ειναι λογος να σε κοιτουν
Δεν σημαινει οτι εκστασιαστηκαν απο την παρουσια σου η απο τα αγγουρια πλαι σου
Ηβτελευταια ειναι εντελως αποτυχια
Διωχτη τωρα..
:walkingpenis:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Να πω απλά ότι ο αρχηγός τα σπάει στο live..
Είναι street καμάκι από τα γνήσια όμως.. Εντοπίζει στόχο, σημαδεύει και ρίχνει κατά ριπάς..
Είδα και φωτογραφίες από τις sponsorettes και όλες ήταν υψηλού επιπέδου. Συνέχισε αρχηγέ να τιμάς τα ιερά χώματα στο εξωτερικό.
εχσι δικιο ο πορνομεταναστης
Μην γλυφετε ο ενας τον αλλον ειναι κωμικο
Ο δασκαλος τι λαιβ καμακι  να κανει ειναι κοντος και νερντ μαζι
Μλμ... Λοιπον  :ban:
Πιστευω οτι θαναι πολυβκαλος σρην παρεα και φια πλακα, τα αλλα αστα καλυτερα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οι γκομενες που εχεις ποσταρει ειναι εκτος μια ισως δυο ολες σπαριασμενες
Αξια ζερο για την τοπικη αγορα
Ειναι αγγουρια που απευθυνονται σε ξενους χανους
Ηξερα πολλες τετοιες οταν ημουν μονιμος βουκουρεσρι και κισιναου
Δεν τις γαμαει κανενας, δεν ασχολειται κανεις μαζι τους γιαρι γενικα δεν λενε τιποτα
Ασχολουνται μονο ξενοι αγαμητοι που λογω ασχετοσυνης τις χρυσοπληρωνουν μην αντιλαμβανομενοι οτι η αξια τους ειναι απλα ανυπαρκτη
Αυτη που εβαλες ειναι για πολοστη φορα μια ψηλη, της πλακας...
Αγγουρι καλιβιωτικο
Που απευθυνεται σε ειδικο κοινο αν προβαλει οικονομικες απαιτησεις..
Για ενα πουτσο το απογευμα καποιοι, λιγοι, θα ασχολουνταν μαζι της...
Οιπερισοτεροι ομως οχι..
Υοαρχουν απειροτερες καλυτερες χωρις καμμια απιατηση παρα ενα κρασι μια βολτα κι ενα καλο γαμησι...
:hi:

Ποια αυτή λες?Σίγουρα δεν τη γαμάει κανένας Ουκρανός,δεν ασχολούνται με τέτοιες.

M4EXzf.jpg

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Από το διαδίκτυο και μόνο,δεν έχω πάει ποτέ Ουκρανία η Ρωσία. Άρχισα πριν από χρόνια με κοπέλες που επερνα από διάφορα γραφεία τύπου glamour εφόσον έκανα μερικές συνεδρίες και είχαμε κάποια οικειότητα ρωτούσα αν θα μπορούσε να έρθει prive μαζί μου για διακοπές. Μερικές δέχτηκαν με το αζημίωτο πάντα.Οι πρώτες με είχαν γδάρει και πλήρωνα  τρεις με τέσσερις χιλιάδες για βδομάδα+εισιτήρια,διαμονές,διατροφες.Από εκεί και ύστερα εξελίχθηκα έκανα γνωριμίες,απέκτησα εμπειρίες.Τώρα δεν πληρώνω σε καμία για διακοπές καθαρά και μόνο τα έξοδα.Που και αυτά από μόνα τους είναι πολλά,για κάθε μέρα να υπολογίζεις ότι χριαζονται συντηρητικά από 250 έως 350 ευρώπουλα για τις διακοπούλες στα νησιά. Για 16 μέρες το καλοκαίρι έφαγα 5400 για να  :fuck1: δύο γκόμενες και την τρίτη  :2on1: από σπόντα  :). Προσθέτοντας και τα εισιτήρια φτάνουμε ξυστά τα 6000. >:(    
ρε φιλε εχω μια πςειςργεια μεγαλη
Τι δουλεια κανεις κντι αλλα εισοδηματα ειχες τοτε που εδινες σε καποια 3000 οπωςλες χωρις ναχεις καποια ιδαιτερη σχεση μονο κ μονο για να τη γαμησεις καποιες λιγες μερες?
Αληθινα δεν μπορω να καταλαβω πλς ντισκλοουζ...

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
ρε παπαρι ο ντερτυ δουλευει εκει
Οι γκομενες δεν ξεεω τι ειναι, εθναι μιλφοφονιας οντως αλλα 40αρες δεν ειναι σιγουρα
Κάπου στα 30_35 κινειται ο ντερτυ
Ο δε πορνομεταναστης ενω εχει δικιο που λεει ορθ μετα τα 25χανεται καθετα η αξια των γυναικων στα ανατ εδάφη.,ο ιδιος εχει πολυ καιρο να βαλει κάτι κι απο 25 μινους, αλλα κι απο 25 πλας, και εχει γινει σαν τον μπλασκο κι αυτος πλεον
Ολο θεωρια...
Σωστα πολλα που λεει αλλα μαλλον απέχει πλεον λογω ηληκιας μαλλον απο το άθλημα σαν ενεργός ακτιβιστης που ηταν προ δεκαετιας
Οι εικοσιπεντάρες δεν πάνε με χούφταλα σαν τον Δημητράκη δωρεάν τουλάχιστον.  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Ποια αυτή λες?Σίγουρα δεν τη γαμάει κανένας Ουκρανός,δεν ασχολούνται με τέτοιες.

M4EXzf.jpg
ναι της πλακας ςιναι
Κοντα αδυνατα ποδια. Μεση τιποτα
Σωμα περιεργο, σαν κατι σκυλια τυπου λουκανικο μοιαζει...
Φατσα δεν βλεπω, αλλανειπες οτι ειναι και καπου τριαντα πλας
Το. Κοινο της ειναι αυτο πουβειπα
Κανα απογευμα κανας παντρεμενος να της ριξει κανα πουτσο.. Για χρηματα μηννλεμε ανεκδοτα
Δεν υφισταται στονστερεωμα
Κλασικη γκομενα για ξενους με μηδενικη εσωτερικη αξια
Να στο χοντρυνω κι αλλο? Αν ειναι τριαμτα πλας εγω δεν την γαμαω καθολου βαριεμαι
Αν ειναι πιο μικρη κ κανει καλες πιπες θαβτην επερνα μονο κανα απογευμα με μαξιμουμ χιλια χριβνα.. Αντε επειδη ειναινκιεωο χιλιαδιακοσια...
Και μονο με πολυ καλη πιπα
Για γαμησι δεν αξιζει
Χαλιανποδια μεση κ κωλος... Μονο το βυζι αξιζει. Να της δωσεις μια πίπα και να τη χυσεις στη μαπα κ το βυζι
ΔΙΩΧΤΗ.. τζαπα ο χρονος σου
Υγ αν δινεις τα μισα απ οσα λες σε καθε σου ταξίδι
Πηγαινε καλυτερα κισιναου
Τετοια σμπαρα εχει πολλα κ καλυτερεε απο αυτη
Σε σώματα σιγουρα
Το γαμησι θαναι μαλλον χειρουεεο, αλλα θα βγαλεις καλυτερες φωτιγραφιες όμως...  :happy:

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
ρε φιλε εχω μια πςειςργεια μεγαλη
Τι δουλεια κανεις κντι αλλα εισοδηματα ειχες τοτε που εδινες σε καποια 3000 οπωςλες χωρις ναχεις καποια ιδαιτερη σχεση μονο κ μονο για να τη γαμησεις καποιες λιγες μερες?
Αληθινα δεν μπορω να καταλαβω πλς ντισκλοουζ...
Διευθύνω μια οικογενειακη επιχειρηση.Τα χρόνια της αφθονίας έχω φάει πολλά περισσότερα  :)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Οι εικοσιπεντάρες δεν πάνε με χούφταλα σαν τον Δημητράκη δωρεάν τουλάχιστον.  
μπα δεν ειναι οι εικοσιπενταρες.. Ουτε με πιο μεγαλες βαζει τιποτα ο πορνομιτσος
Εγω πιστευω εχει αποσυρθεο πλεον.. Εχει αιωνες να δειξει κατι..
Το γυρισε φιλοσοφια αλλα. ΜΠΛΑΣΚΟΥ κι αυτος...
Στο τελος ολοι φιλοσοφοι θα ειμαστε κ θαβμεινει μονο ο κμαν με τα αγγουρια ενεργος..

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
ναι της πλακας ςιναι
Κοντα αδυνατα ποδια. Μεση τιποτα
Σωμα περιεργο, σαν κατι σκυλια τυπου λουκανικο μοιαζει...
Φατσα δεν βλεπω, αλλανειπες οτι ειναι και καπου τριαντα πλας
Το. Κοινο της ειναι αυτο πουβειπα
Κανα απογευμα κανας παντρεμενος να της ριξει κανα πουτσο.. Για χρηματα μηννλεμε ανεκδοτα
Δεν υφισταται στονστερεωμα
Κλασικη γκομενα για ξενους με μηδενικη εσωτερικη αξια
Να στο χοντρυνω κι αλλο? Αν ειναι τριαμτα πλας εγω δεν την γαμαω καθολου βαριεμαι
Αν ειναι πιο μικρη κ κανει καλες πιπες θαβτην επερνα μονο κανα απογευμα με μαξιμουμ χιλια χριβνα.. Αντε επειδη ειναινκιεωο χιλιαδιακοσια...
Και μονο με πολυ καλη πιπα
Για γαμησι δεν αξιζει
Χαλιανποδια μεση κ κωλος... Μονο το βυζι αξιζει. Να της δωσεις μια πίπα και να τη χυσεις στη μαπα κ το βυζι
ΔΙΩΧΤΗ.. τζαπα ο χρονος σου
Υγ αν δινεις τα μισα απ οσα λες σε καθε σου ταξίδι
Πηγαινε καλυτερα κισιναου
Τετοια σμπαρα εχει πολλα κ καλυτερεε απο αυτη
Σε σώματα σιγουρα
Το γαμησι θαναι μαλλον χειρουεεο, αλλα θα βγαλεις καλυτερες φωτιγραφιες όμως...  :happy:
Από την μέση και πάνω αξίζει χωρίς να είμαι σίγουρος πως είναι στο πρόσωπο Με αυτά που γράφεις φαίνεται ότι έχεις υψηλά στάνταρ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Διευθύνω μια οικογενειακη επιχειρηση.Τα χρόνια της αφθονίας έχω φάει πολλά περισσότερα  :)
θα επιμείνω
Σγω ελβετια μενω
Και δουλεύω
Δεν ξςρω καποιον να χαλαει 3000 για να γαμησει μια γκομενα που δεν τον ενδιαφέρει σε ευρυτερο. Πλαίσιο
Δηλ τι επιχηρηση και μαλισταβστην ελλαδα ειναι αυτη
Εχω πράγματι απορια :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Από την μέση και πάνω αξίζει χωρίς να είμαι σίγουρος πως είναι στο πρόσωπο
ρε τυπε
Η γκομενα δεν ειναι αρνί για φούρνο να διαλεξεις κοματι
Ειναι ενα ολον.. Αυτη σωματικα ειναι αποτυχια
Ακομα κι ωραία ναναι αν δεν εχει τις ποδαρες την κωλαρα την μεση την λεπτη κ τις αναλογιες τι να την κανεις..
Σαν κατι χοντρες που σχολειο τις διναμε καμμια πιπα φαση..
Αυτες οι γυναικες ειναι ανυπαρκτες εκει επαναλαμβανω
Ειναι μονο για αγαμητοθς απο δυτβευρωπη
Αλλος τοπικος γαμεας ανω του μετριου κ μςχρι σαραντα χρονων, γιαβτετοια γκομενα δεν δινει ενα αρχιδι...
Μονο καμμια ξεπετα για την αλλαγή.. Κι αυτο χλωμο.
Εχει ξεπετες πολλες κ καλες.. Σεξουαλικες εννοοω. Κι οχι αγγουρια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Στανταρ εχω τα κανονικα
Μια γκομενα να με καβλωνει
Κολαρα ποδι σωστο μεση λι ανω του 1.70 και κατω των 25.παιρνω κ καμμια μουναρα μιλφ ενιοτε παντως
Αυτα ειναι
Μετρια απλα. Στανταρ τοπικου γαμεωςσεξουαλικες νεαρες κατα βαση γκομενες
Οχι ξοανα
Το υψος ειναι βασιμο. Εγω καλες πασες απο τασο στο 1.65 ομως, δεν τις εκανα ιδιαιτερα κεφι στο κισινιοφ
Απο την αλλη αν εχω μια σεξυ γκομενα με κωλαρα στο 1.65 και μια ατσπυμπαλη στο 1.75 ειδικα με κονταβποδια κι ακωλη οπβς αυτες τοθ δασκαλου, σαφως θα ξεπεσω στημ κοντη με την κωλαρα, παρα να παω με το αγγουρι το καλυβιωτικο

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
θα επιμείνω
Σγω ελβετια μενω
Και δουλεύω
Δεν ξςρω καποιον να χαλαει 3000 για να γαμησει μια γκομενα που δεν τον ενδιαφέρει σε ευρυτερο. Πλαίσιο
Δηλ τι επιχηρηση και μαλισταβστην ελλαδα ειναι αυτη
Εχω πράγματι απορια :think:
Χαλάρωσε δεν πεινάει όλη η Ελλάδα. Ούτε και εγώ βγάζω τρέλα ποσά απλά είμαι αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Χαλάρωσε δεν πεινάει όλη η Ελλάδα. Ούτε και εγώ βγάζω τρέλα ποσά απλά είμαι αρκετά παραπάνω από τον μέσο όρο.
για να χαλας σε ενα καλοκαιρι 15000για μα γαμησεις σημαινει οτι βγαζεις παμω απο 60000τπ χρονο
Αλλιβς εισαι κμαν...
60000 νετο γιαβελλαδα με αλλα τοσα σε εισφορες κ φορπθςβδηλ 120000νετο προ φορων, ναι μου φαινονται πολλα..
Τεσπα... Καλοφαγωτα αν και με λαθος τροπο

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456
εδω να κανω μια διορθωση για τον dude901123 , τον μπερδεψα με αλλο μελος οπαδο του Κμανισμου που οντως κανει τον μπρουκλη ενω τον ταϊζουν οι δικοι του. Ο Dirty ειναι σκετο σαβουρογαμης ΔΥ που απλα δεν εχει και να θελει να κανει τον μπρουκλη.

Παντως οσον αφορα τη συναντηση γιγαντων  :2funny: που εδειξε ο ενας στον αλλον φωτο απο το ιντερνετ και κανανε και καμακι που δε τους εκατσε καμια ειναι η αποδειξη της τραγικης πραγματικοτητας των ελληνων που πανε να γαμησουνε εξω, ιδιως των οπαδων του Βλακμαν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.328
Πόντοι
3.656
Kman2, πιστεύω πώς η συγκεκριμένη κορασίδα είναι ένα αξιοπρεπέστατο 7άρι ωραίο μουνάκι! :kissass:

ΥΓ: Δάσκαλε θέλω να σε ρωτήσω κάτι: Η συγκεκριμένη κορασίδα πόσα λεφτά$$$(μάξιμουμ) ζητάει για σπονσοριλίκη...για δύο μέρες περίπου???
100-800€
Αναλογα ποσο μαλακας εισαι  :think:

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
για να χαλας σε ενα καλοκαιρι 15000για μα γαμησεις σημαινει οτι βγαζεις παμω απο 60000τπ χρονο
Αλλιβς εισαι κμαν...
60000 νετο γιαβελλαδα με αλλα τοσα σε εισφορες κ φορπθςβδηλ 120000νετο προ φορων, ναι μου φαινονται πολλα..
Τεσπα... Καλοφαγωτα αν και με λαθος τροπο
6000 είπα όχι 15000

Unidentified X

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
22
Πόντοι
1
εδω να κανω μια διορθωση για τον dude901123 , τον μπερδεψα με αλλο μελος οπαδο του Κμανισμου που οντως κανει τον μπρουκλη ενω τον ταϊζουν οι δικοι του. Ο Dirty ειναι σκετο σαβουρογαμης ΔΥ που απλα δεν εχει και να θελει να κανει τον μπρουκλη.

Παντως οσον αφορα τη συναντηση γιγαντων  :2funny: που εδειξε ο ενας στον αλλον φωτο απο το ιντερνετ και κανανε και καμακι που δε τους εκατσε καμια ειναι η αποδειξη της τραγικης πραγματικοτητας των ελληνων που πανε να γαμησουνε εξω, ιδιως των οπαδων του Βλακμαν
Εσύ έχεις να πεις κάτι για το Κίεβο;
έχεις να μας δείξεις καμία από αυτές που δεν γαμάς;
αν όχι τον πουλο

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.071
Πόντοι
456

Stories