Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Π.χ. το να γεννηθείς από φτωχούς γονείς είναι ατυχία,το να κάνεις φτωχό πεθερό είναι ΜΑΛΑΚΙΑ σου.
Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα και αφήνουμε τους αλλους να νομίζουν ότι μας διάλεξαν εκείνοι.

Γινόμαστε πιο άτιμοι καργιόληδες ακόμη και από την Αν Νικολ Σμιθ που παντρεύτηκε τον 90χρονο πετρελαιά στο αναπηρικό καροτσάκι.

Γινόμαστε μονάχα για ΜΙΑ ΦΟΡΑ,πιο πουτάνες από όλες τις πουτάνες που γνωρίσαμε στη ζωή μας.

Κάνουμε το περίφημο lock down με βαλκανικό κρεμπιέ μέσα σε πλούσιο δυτικο μουνάκι,κι αν και μας πάρουν χαμπάρι κάποτε,θα ναι αργά για αυτούς..

Μου κάνει εντύπωση αυτή η θέση περί "πεθερικών", έρχεται σε αντίθεση με το πνέυμα των όσων γράφεις. Όπως θα έλεγε ο kman είναι τακτική "ψωλά-γόνου".

Η άποψη μου με λίγα λόγια, είναι ότι το σκεπτικό είναι αφελές, υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σε αυτή την προσέγγιση, και μου κάνει εντύπωση που δεν τα βλέπεις.

Ίσως επηρεάζεσαι βέβαια από την γκόμενα που έχεις και να τα γράφεις λόγω ενθουσιασμού, ανάγοντας την 1 περίπτωση σε κανόνα και τακτική.

ΥΓ. Μια παλιά "παροιμία" λέει τα λεφτά τα κληρονομείς, τα παντρεύεσαι η παρανομείς και τα παίρνεις. Μεταξύ των 3, σίγουρα θα διάλεγα το 3ο.

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
@Μind δεν πιστεύω να με έχεις κόψει για ετερόφωτο;
Ρητορική η ερώτηση :grin:

Μου κάνει εντύπωση αυτή η θέση περί "πεθερικών", έρχεται σε αντίθεση με το πνέυμα των όσων γράφεις. Όπως θα έλεγε ο kman είναι τακτική "ψωλά-γόνου".

Ψωλάς γόνος είναι ο ελλιπής προσόντων μπούλης,που δεν είναι άξιος να διατηρήσει ούτε την περιουσία που του κληροδοτήθηκε.
Βλέπε π.χ.γιο Αλικης Βιουγουκλάκη.
Εγώ με την επιλογή μου δεν παίζω καν στην κατηγορία προικοθήρα,μιας και μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς(όχι πλούσια) και μόνος μου.

Απλά με αφετηρία μια Τσέχα στην Πράγα,που είχε ανάλογο background από οικογένεια που ακόμα και επί ναζισμού έκανε μπίζνα,είδα ότι οι όλες οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα,όπως διαπιστώνω και τώρα.

Η άποψη μου με λίγα λόγια, είναι ότι το σκεπτικό είναι αφελές, υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σε αυτή την προσέγγιση, και μου κάνει εντύπωση που δεν τα βλέπεις.

Πλέον θεωρώ αφελές το να τραβάω κουπί για μένα+γυναίκα+παιδιά για το υπόλοιπο της ζωής μου,απλά επειδή μπορώ..
Μεγάλωσα ακούγοντας συνεχώς "Δεν έχεις ανάγκη εσύ,πάντα τα καταφέρνεις".
Ο.κ. αλλά το τίμημα του να τα καταφέρνεις πάντα,λίγοι το γνωρίζουν.

Οπότε ας πούμε ότι ήρθε η ώρα να τα καταφέρω και στη δημιουργία οικογένειας,έχοντας όμως και ισχυρες πλάτες.
Εννοείται ότι το άτομο δίπλα μου με γεμίζει πλήρως,απλά το μεγάλο τζάκι από το οποίο προέρχεται είναι bonus.

Και εξηγούμαι..
Αυτή η οικογένεια,είναι επί αρκετές γενιές πλούσια.
Άμα τους δεις είναι σαν θαύματα της ευγονικής.
Ο λόγος;
O προπαππούς που ήταν το αρχοντοπαλίκαρο του χωριού,φυσικά παντρευτηκε την πιο μουνάρα της περιοχής και το ίδιο έργο συνεχίστηκε μέχρι σήμερα.

Τι σημαίνει αυτό;
Έχεις από τη μια μεριά πολύ όμορφα και υγιή γονίδια,αυξάνοντας την πιθανότητα να βγουν τα παιδιά σου όμορφα.
Ο πλούτος θα παράσχει ένα ασφαλές περιβάλλον,μόρφωση στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία,ανατροφή σε συνοικία που μόνο με τζόκερ θα μπορούσα να τους παράσχω εγώ.
Και άλλα πολλά...

Φυσικά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγει η κόρη μουνάρα Τζούλια και να την πηδάνε αράπηδες στο internet ή γόνος κοκάκιας που θα φάει όλη την περιουσία.
Εγώ απλά θα χειραγήσω κάποιους παράγοντες όπως η ομορφιά,ο πλούτος,η εκπαίδευση,κ.λ.π. αυξάνοντας τα stakes και ας γράψει η ζωή ότι σενάριο θέλει.

Σιγά μην τακιμιάσω με ελληνίδα 30+ νεομετανάστρια,χωρίς κανένας να μιλάει στο παιδί ως μητρική τα γερμανικά για να ενώσουμε τους μισθους μας ώστε να πάρουμε ένα σπίτι με δάνειο με ορίζοντα 30ετίας στο Άνω Πουτσχάουζεν με γείτονα κανά τούρκο.
Που καιρός για ήρωες...

Φεμινισμό δε θέλανε;
Μισή περιουσία και διατροφή;
Yλική εξασφάλιση και ένα μαλάκα αρκουδάκι της Duracell που τραβάει ακούραστα κουπί;

Ε,μάντεψε..
Θα προσφέρω το δηλητήριο που η κοινωνία προόριζε για μένα..

Επισκέπτης

Ψωλάς γόνος είναι ο ελλιπής προσόντων μπούλης,που δεν είναι άξιος να διατηρήσει ούτε την περιουσία που του κληροδοτήθηκε.
Εγώ με την επιλογή μου δεν παίζω καν στην κατηγορία προικοθήρα,μιας και μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς(όχι πλούσια) και μόνος μου.

Απλά με αφετηρία μια Τσέχα στην Πράγα,που είχε ανάλογο background από οικογένεια που ακόμα και επί ναζισμού έκανε μπίζνα,είδα ότι οι όλες οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα,όπως διαπιστώνω και τώρα.

Πλέον θεωρώ αφελές το να τραβάω κουπί για μένα+γυναίκα+παιδιά για το υπόλοιπο της ζωής μου,απλά επειδή μπορώ..

Οπότε ας πούμε ότι ήρθε η ώρα να τα καταφέρω και στη δημιουργία οικογένειας,έχοντας όμως και ισχυρες πλάτες.
Εννοείται ότι το άτομο δίπλα μου με γεμίζει πλήρως,απλά το μεγάλο τζάκι από το οποίο προέρχεται είναι bonus.

Και εξηγούμαι..
Ο λόγος;
O προπαππούς που ήταν το αρχοντοπαλίκαρο του χωριού,φυσικά παντρευτηκε την πιο μουνάρα της περιοχής και το ίδιο έργο συνεχίστηκε μέχρι σήμερα.

Τι σημαίνει αυτό;
Έχεις από τη μια μεριά πολύ όμορφα και υγιή γονίδια,αυξάνοντας την πιθανότητα να βγουν τα παιδιά σου όμορφα.
Ο πλούτος θα παράσχει ένα ασφαλές περιβάλλον,μόρφωση στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία,ανατροφή σε συνοικία που μόνο με τζόκερ θα μπορούσα να τους παράσχω εγώ.
Και άλλα πολλά...

Φυσικά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγει η κόρη μουνάρα Τζούλια και να την πηδάνε αράπηδες στο internet ή γόνος κοκάκιας που θα φάει όλη την περιουσία.
Εγώ απλά θα χειραγήσω κάποιους παράγοντες όπως η ομορφιά,ο πλούτος,η εκπαίδευση,κ.λ.π. αυξάνοντας τα stakes και ας γράψει η ζωή ότι σενάριο θέλει.

Σιγά μην τακιμιάσω με ελληνίδα 30+ νεομετανάστρια,χωρίς κανένας να μιλάει στο παιδί ως μητρική τα γερμανικά για να ενώσουμε τους μισθους μας ώστε να πάρουμε ένα σπίτι με δάνειο με ορίζοντα 30ετίας στο Άνω Πουτσχάουζεν με γείτονα κανά τούρκο.
Που καιρός για ήρωες...

Φεμινισμό δε θέλανε;
Yλική εξασφάλιση και ένα μαλάκα αρκουδάκι της Duracell που τραβάει ακούραστα κουπί;

Ε,μάντεψε..
Ποιος σε ειπε προικοθηρα τυπε; :S Πιπερι στο στομα!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Δεν γουστάρω να δίνω συμβουλές !!

Αυτό γιατί οι περισσότεροι όταν σε συμβουλεύουν απλά σου συστήνουν να μην προσπαθήσεις να κάνεις κάτι στο οποίο οι ίδιοι απέτυχαν.

Αυτό ξέρεις κρύβει ένα κόμπλεξ ανωτερότητας. Ο άλλος έστω και υποσυνείδητα σκέφτεται ''Εδώ ΕΓΩ !!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΓΩ !!! Και απέτυχα να το κάνω αυτό. Που πας εσύ ρε Καραμήτρο !!!'' Αλλά βέβαια στο εκφράζει με politically correct έκφραση.

Για να μπορέσει κάποιος να δώσει συμβουλες πρέπει να έχει μειώσει στο ελάχιστο τον έμφυτο εγωκεντρισμό του, που όλοι λίγο πολύ κουβαλάμε. Αλλά για να το κάνει κάποιος αυτό πρέπει να σκάβει με το μυαλό του τη ψυχούλα του και αυτό πονάει και κουράζει. Και στο κόπο και στο πόνο όλοι είμαστε κατ' αρχάς αλεργικοί.

Πάλι για σεντόνι το πάω οπότε το κόβω εδώ !!! :grin: :grin:

Θα κάνω μια εξάιρεση και θα σου δώσω μια ''σύσταση'', σε σχεση με αυτό που παραθέτω απο το post σου !!

Αγάπα το κουπί !!! Τελικά αυτό δίνει νόημα στη ζωή !! Διότι...

Με τα ΜΗ και τα ΔΕΝ φτιάχνεις μια ζωή ΜΗΔΕΝ !!!! :grin: :grin:

Keep Walking !!! :hi: :hi:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Απλώς να σημειώσω ότι στην Γερμανία όπως και την Ελλάδα η διατροφή μετά το διαζύγιο δεν ειναι δεδομένη και το μοίρασμα των περιουσιακών στοιχείων αφορά αποκλειστικα σε όσα αποκτήθηκαν μετά τον γάμο. Συνεπώς όσοι θέλετε να κατοχυρωθείτε προτιμήστε την λύση του προγαμιαίου συμβολαίου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Και εξηγούμαι..
Ο λόγος;

Τι σημαίνει αυτό;
Και άλλα πολλά...

Που καιρός για ήρωες...

Φεμινισμό δε θέλανε;

Ε,μάντεψε..
Ιστορία κολλητού μου--->
Πριν χρόνια γνώρισε μια Αυστριακή απο τα σύνορα Βαυαρίας μουνάρα με βιζάρες και πανέμορφη με στυλ Βαυαρικό! Δεν του έκατσε αρχικά και μετά παντρεύτηκε ένα καλό παιδί(όπως τον έλεγε) Αυστριακό απο τη πόλη της! Μετά απο 2-3 χρόνια γάμου συμφωνεί να βρεθεί στη πόλη της με τον φίλο μου τελείως συνωμοτικά για 2 ώρες και  :knockinb:!
Απο τότε τον ...καψουρευτικε και άρχισε να του στέλνει καψουρομυνήματα μαζί με τα πλούτη της που περιλάμβαναν ένα τεράστιο εξοχικό με πισίνα στα βουνά, αυτοκινητάρες, ταξίδια κτλ κτλ! Πέρσι μάλιστα πήρε και διαζύγιο και ήρθε 1-2 φορές Ρόδο και τον έτρωγε ακάποτα!
Πριν 2-3 μήνες μαθαίνουμε πως είναι ...έγκυος.. αλλά αποκάλυψε πως είχε και άλλον Γαμιά ο οποίος ήταν ένας χτικιάρης μαυροπός Ιταλός όπως τον είδαμε στο fb της... Μάλλον αυτός έριξε τον ..ακάποτο κρεμπιέ χωρίς γυρισμό...

Το εκπληκτικό της ιστορίας είναι πως η κοπέλα ενώ έδειχνε μια τυπική αγνή καλή κοπέλα με βορειοευρωπαική παιδεία και αρχές .. είχε διπλή ζωή ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ!!!! Ευχομαι σε κανέναν να μην είναι στη θέση των υπολοίπων!

*Οσο για το λόγο που ο φίλος μου δεν τα έριξε πρώτος μέσα είναι διότι αυτός είναι πολύ πιο πλούσιος απο αυτή και άλλο ένα 95% όλων των Γερμανοαυστριακών...ίσως και Ελβετών... :headbaning2:

Επισκέπτης
Ο Ωνασης, αυτος ο αρχετυπικος Ελληνας, πως εκανε τα λεφτα του;

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Ετοιμάζω τελικά ταξιδάκι για Κίεβο με φίλο .
Τηλέφωνα από mamba να μαζέψω ή από tinder ?
Τι λένε οι ειδικοί ?

D

dude901123

Επισκέπτης
Τι λένε οι ειδικοί ?

Εσύ φίλε γνωρίζεις τα ταλέντα σου  καλύτερα από όλους εδώ, τον χρόνο που έχεις διαθέσιμο, την εμφάνισή σου, την ηλικία σου, την κοινωνικότητα, τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις (βλέπε ΚΜΑΝ) κτλ.
Η εμπειρία τόσα χρόνια εδώ έχει δείξει πως υπάρχουν πολλές συνταγές ανάλογα με το φαγητό που θέλεις να φας. Τα site τα γνωρίζεις.. παίξε και μην ξεχνάς να θέτεις τους στόχους που μπορείς και θέλεις να ικανοποιήσεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι λένε οι ειδικοί ?
Οι ειδικοί θα σου πούνε αρκεί να δώσεις τους αριθμούς σου, δηλαδή ηλικία,χρόνο παραμονής, λεφτά προς κάψιμο και νούμερα εμφάνισης!
Πλέον μετά απο 1200 σελίδες έχουμε ειδικό ΑΛΓΌΡΙΘΜΟ που επεξεργάζεται τα δεδομένα και βγάζει πόρισμα που δεν πέφτει ποτέ έξω!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

• Like

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Ωνασης, αυτος ο αρχετυπικος Ελληνας, πως εκανε τα λεφτα του;
Τα έχω πει πολλές φορές και το ξαναλέω! Οι Γερμανοί δεν έχουν πλούτο επειδή παράγουν ή αξιοποιούν ατομικές δυνατότητες! Οι Γερμανοί έχουν χρήμα διότι είναι καλοί ..ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ!!!
Έχουν φουσκωτούς λογαριασμούς διότι όλη την ζωή τους είναι στο Sparen! Μόνο μιζέρια βγάζουν και ο Έλληνας σε βάθος χρόνου δεν θα αντέξει σε αυτό το περιβάλλον! Μόνο αν κάνεις μπίζνα σε γερμανικά πρότυπα μπορείς να βγάλεις χρήμα στη Γερμανία και εκεί μόνο ένα 5% του πληθυσμού ασχολείται με επιχειρήσεις!
Τα χοντρά λεφτά υπάρχουν σε κάποια άτομα σε χώρες με μεγάλες ανισότητες που ένας πλούσιος εκεί ρίχνει αμέσως το 80-90% των Ευρωπαίων! Μοναδική εξαίρεση το Ισραήλ! Εκεί έχει πιο μεγάλο αριθμό πλουσίων!    

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Κοιτάξτε θα κάτσω 3 βράδια . Θα παίξω κυρίως μην πω αποκλειστικά με κορασίδες επί πληρωμή . Από mamba  έχω βρει τύπισσες με 250$ την ημέρα , ωραίες γκόμενες όχι ψοφίμια , μέχρι και με 700$ μερικές ώρες , γυναίκες που βλέπεις σε διαφημίσεις .
Εμφανίσιμος είμαι , αλλά επίσης και τεμπέλης για πολύ μπλα μπλα .
Το μπάτζετ για το ταξίδι παίζει στα 1000-1500 € , πρώτα ο Θεός , αν δεν του γαμησω τη μάνα και εκτοξευτει .

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Κοιτάξτε θα κάτσω 3 βράδια . Θα παίξω κυρίως μην πω αποκλειστικά με κορασίδες επί πληρωμή . Από mamba  έχω βρει τύπισσες με 250$ την ημέρα , ωραίες γκόμενες όχι ψοφίμια , μέχρι και με 700$ μερικές ώρες , γυναίκες που βλέπεις σε διαφημίσεις .
Το μπάτζετ για το ταξίδι παίζει στα 1000-1500 € , πρώτα ο Θεός , αν δεν του γαμησω τη μάνα και εκτοξευτει .
Έχε υπόψη και κάτι διαμερισματάκια περί το Ολυμπιακό στάδιο αν θυμάμαι καλά που έχουν πει κάποιοι φίλοι εδώ! Έχει ειπωθεί πως οι τιμές εκεί παίζουν στο 50Ευρω αρκεί να σε πάει κάποιος ταξιτζής διότι παίζει και πόρτα! Στο Caribean  οι τιμές είναι 100 Δολάρια! Για να φτάσει στα 250 στο μάμπα βάλτα κάτω και δες αν αξίζει!
Τελευταία μέθοδος είναι του Κμαν που λέει να προτείνεις 100-200 ευρώ δώρα σε μουνάρες γκόμενες στο δρόμο!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!! Η τελευταία μέθοδος χρειάζεται να έχεις διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης για να μην παρουσιαστούν πολλών ειδών προβλήματα! 

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κοιτάξτε θα κάτσω 3 βράδια . Θα παίξω κυρίως μην πω αποκλειστικά με κορασίδες επί πληρωμή . Από mamba  έχω βρει τύπισσες με 250$ την ημέρα , ωραίες γκόμενες όχι ψοφίμια , μέχρι και με 700$ μερικές ώρες , γυναίκες που βλέπεις σε διαφημίσεις .

Καλά,μην περιμένεις αυτό ακριβώς που βλέπεις στις φωτό.Ολες λένε ψέμματα για ηλικία εντωμεταξύ,υπολόγισε 5 χρόνια πιο πάνω.
Οι τιμές που αναφέρεις είναι λογικές.Μπάτζετ 1500 ευρώ για τριήμερο είναι λογικό,είναι αυτό που γράφω συνέχεια 500 ευρώ ημερησίως.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχε υπόψη και κάτι διαμερισματάκια περί το Ολυμπιακό στάδιο αν θυμάμαι καλά που έχουν πει κάποιοι φίλοι εδώ! Έχει ειπωθεί πως οι τιμές εκεί παίζουν στο 50Ευρω αρκεί να σε πάει κάποιος ταξιτζής διότι παίζει και πόρτα! Στο Caribean  οι τιμές είναι 100 Δολάρια! Για να φτάσει στα 250 στο μάμπα βάλτα κάτω και δες αν αξίζει!
Τελευταία μέθοδος είναι του Κμαν που λέει να προτείνεις 100-200 ευρώ δώρα σε μουνάρες γκόμενες στο δρόμο!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!! Η τελευταία μέθοδος χρειάζεται να έχεις διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης για να μην παρουσιαστούν πολλών ειδών προβλήματα!  

Η δική μου μέθοδος γίνεται μόνο από experienced άτομα και τσάκαλους όπως εγώ.Εγώ κάνω και ινσταφάκς από το δρόμο,βρίσκω δηλαδή γκόμενες που κάνουν βόλτα έξω και τις φέρνω διαμέρισμα για πούτσο.Αυτό δε σημαίνει οτι ο άλλος θα κάνει έτσι εύκολα.
Mamba πρακτικά πάνω από εφτάρι δε βρίσκεις γιατί τα 8+ είναι ήδη Ντουμπάι ή γυρίζουν τας Ευρώπας από πούτσο σε πούτσο,από τον Αντόνιο στο Μιλάνο στον Αχμέτ στο Παρίσι.
Τώρα έχω βρει 3 υποψήφιες σπονσορέτς από μάμπα,μιλάνε για σταθερό σπόνσορινγκ από 500 ευρώ μηνιαίως και πάνω και προφανώς 200 ευρώ η συνάντηση.Θα τις περάσω οντισιόν να δω ποια αξίζει το Balkan πέος.
Για instadate,instafuck,ONS από κλαμπ κτλ θέλει μεγάλη εμπειρία στο μπλοκ.Για τους πιο πολλούς είναι πάρα,πάρα πολύ δύσκολο,σχεδόν ακατόρθωτο,θα τους βγει η πίστη ανάποδα γιατί έχεις πολλούς παράγοντες εναντίον σου.
Οι πιο πολλοί δηλαδή το 99% έχουν έτοιμα κοννέ από μάμπα και πάνε να τις συναντήσουνε.
Στα διαμερίσματα που λες βρίσκεις εξάρια επίσης,μάξιμουμ εφτάρια,όχι σαν τις ανώτερες του μάμπα αλλά ο μέσος όρος είναι όπως mamba.Το καλό είναι οτι έχουν φιξ τιμή 2500 γκρίβνυα και οτι τις βλέπεις live όπως είναι πραγματικά(εντάξει σε ημίφως με εσώρουχα) και όχι σε φωτό όπως στο mamba οπότε έχεις πιο ρεαλσιτική εικόνα.Μπορείς και να τους μιλήσεις λίγο πριν τις φέρεις διαμέρισμα οπότε τις κόβεις κάπως πώς θα είναι στο σέρβις.
Αλλά να πας Κίεβο για τις γκόμενες στα διαμερίσματα είναι ανόητο,κανείς δεν το κάνει αυτό.Ολοι πάνε για αυτές από το ίντερνετ badoo,mamba,tinder.

• Like

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Θα είμαστε 2 και δεν είναι εύκολο το καμάκι . Εγώ μιλάω 3 γλώσσες όχι Ρωσικά βέβαια , και ο άλλος ζορίζεται και στα Ελληνικά .
Βλέπω προθυμία πάντως από τα κορίτσια να στείλουν σελφι μέχρι και βιντεοκληση κάναμε με 2 .

• Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλώς να σημειώσω ότι στην Γερμανία όπως και την Ελλάδα η διατροφή μετά το διαζύγιο δεν ειναι δεδομένη και το μοίρασμα των περιουσιακών στοιχείων αφορά αποκλειστικα σε όσα αποκτήθηκαν μετά τον γάμο. Συνεπώς όσοι θέλετε να κατοχυρωθείτε προτιμήστε την λύση του προγαμιαίου συμβολαίου.
Αν κάνεις το γάμο στο εξωτερικό χωρίζεις πιό εύκολα.Χωρίζεις στο εξωτερικό και πας μεταφρασμένα τα χαρτιά με την απόφαση στην Ελλάδα και αμέσως επικυρώνετε το διαζύγιο  :)

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Και εξηγούμαι..
Ο λόγος;

Τι σημαίνει αυτό;
Και άλλα πολλά...

Που καιρός για ήρωες...

Φεμινισμό δε θέλανε;

Ε,μάντεψε..

Σωστή άποψη.Για Βαλκάνιους ψωλαράδες τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.Είτε απεριόριστα γαμήσια σε σπονσορέτς είτε ρόλος ανηλεούς γαμέα είτε απόλυτου γαμπρού είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.Whatever floats your boat.
Για μια Δυτική είναι μεγάλη τύχη να δεχτεί την ευλογία από το Balkan χύσι.
Εγώ δε θα το έκανα λόγω του συνεχούς πολέμου με τους Γερμανοειδείς για κυριαρχία.Είναι κάτι που τελικά σε φθείρει.Αν και τελικά σίγουρα σε ανεβάζει ενώ οι Σλάβες σε κατεβάζουν συνεχώς προς τα κάτω.
Από τα βαλκανικά ύψη σίγουρα θα ρίξεις τον κρεμπιέ,μετά έχεις όμως να ανταγωνιστείς όλο αυτό το δικό τους σύστημα που προάγει τα φεμίν συμφέροντα και τις παπαριές.Η μάχη εναντίον αυτού του ηλίθιου συστήματος είναι δύσκολη δηλαδή είναι μάχη attrition,φθοράς και όχι Blitz,στο οποίο υπερέχουμε οι Βαλκάνιοι.Οπότε οι προοπτικές επιβολής δεν είναι εξασφαλισμένες.
Αξίζει όμως τον κόπο να προσπαθήσει κανείς να δείξει σε αυτούς τους καριόληδες ποιος έχει το πάνω χέρι.

Αυτό που λες για τους αναμενόμενους ρόλους το βίωσα και εγώ.Δεν τους έκανα τη χάρη να γίνω υποζύγιο,ο μαλάκας της υπόθεσης και μετέτρεψα τον εαυτό μου σε γαμέα.Είναι η απεριόριστη υπεροχή έναντι ψωλάδων,γόνων,συμβατικών κτλ,αυτή η τρομερή ανωτερότητα που έχουμε.Ολο το σύστημα είναι εναντίον μας και εμείς τους γαμάμε το κέρατο με απεριόριστη μανία.Burn motherfucker,burn.
Απλά εσύ παίζεις και το χαρτί γαμπρού γιατί σε παίρνει ενώ εγώ ασπάζομαι Mgtow σε αυτή την περίπτωση,λέω οτι από τη στιγμή που όλο το κοινωνικοπολιτικονομικό σύστημα είναι εναντίον μας λόγω πολλών που έχουν εργαστεί σε αυτή την κατεύθυνση εγώ χύνω το σύστημα ολοκληρωτικά και γαμάω όσους το στηρίζουν.Δεν αναγνωρίζω την ισχύ του συστήματος ως ανώτερος και τους αλλάζω τα φώτα στις φάπες.Δηλαδή δημιουργώ τις προυποθέσεις καταβαράθρωσης,διάλυσης και αυτοανάφλέξης του συστήματος πάνω στη βάση των δικών μου ενεργειών ενάντια στους bollocks.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα είμαστε 2 και δεν είναι εύκολο το καμάκι . Εγώ μιλάω 3 γλώσσες όχι Ρωσικά βέβαια , και ο άλλος ζορίζεται και στα Ελληνικά .
Βλέπω προθυμία πάντως από τα κορίτσια να στείλουν σελφι μέχρι και βιντεοκληση κάναμε με 2 .

Γιατί δύο?Θα κάνετε ινδικό σύστημα να μοιράζεστε τα έξοδα και να γαμάτε τις ίδιες?

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom