@Μind δεν πιστεύω να με έχεις κόψει για ετερόφωτο;
Ρητορική η ερώτηση
Ψωλάς γόνος είναι ο ελλιπής προσόντων μπούλης,που δεν είναι άξιος να διατηρήσει ούτε την περιουσία που του κληροδοτήθηκε.
Βλέπε π.χ.γιο Αλικης Βιουγουκλάκη.
Εγώ με την επιλογή μου δεν παίζω καν στην κατηγορία προικοθήρα,μιας και μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς(όχι πλούσια) και μόνος μου.
Απλά με αφετηρία μια Τσέχα στην Πράγα,που είχε ανάλογο background από οικογένεια που ακόμα και επί ναζισμού έκανε μπίζνα,είδα ότι οι όλες οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα,όπως διαπιστώνω και τώρα.
Πλέον θεωρώ αφελές το να τραβάω κουπί για μένα+γυναίκα+παιδιά για το υπόλοιπο της ζωής μου,απλά επειδή μπορώ..
Μεγάλωσα ακούγοντας συνεχώς "Δεν έχεις ανάγκη εσύ,πάντα τα καταφέρνεις".
Ο.κ. αλλά το τίμημα του να τα καταφέρνεις πάντα,λίγοι το γνωρίζουν.
Οπότε ας πούμε ότι ήρθε η ώρα να τα καταφέρω και στη δημιουργία οικογένειας,έχοντας όμως και ισχυρες πλάτες.
Εννοείται ότι το άτομο δίπλα μου με γεμίζει πλήρως,απλά το μεγάλο τζάκι από το οποίο προέρχεται είναι bonus.
Και εξηγούμαι..
Αυτή η οικογένεια,είναι επί αρκετές γενιές πλούσια.
Άμα τους δεις είναι σαν θαύματα της ευγονικής.
Ο λόγος;
O προπαππούς που ήταν το αρχοντοπαλίκαρο του χωριού,φυσικά παντρευτηκε την πιο μουνάρα της περιοχής και το ίδιο έργο συνεχίστηκε μέχρι σήμερα.
Τι σημαίνει αυτό;
Έχεις από τη μια μεριά πολύ όμορφα και υγιή γονίδια,αυξάνοντας την πιθανότητα να βγουν τα παιδιά σου όμορφα.
Ο πλούτος θα παράσχει ένα ασφαλές περιβάλλον,μόρφωση στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία,ανατροφή σε συνοικία που μόνο με τζόκερ θα μπορούσα να τους παράσχω εγώ.
Και άλλα πολλά...
Φυσικά πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγει η κόρη μουνάρα Τζούλια και να την πηδάνε αράπηδες στο internet ή γόνος κοκάκιας που θα φάει όλη την περιουσία.
Εγώ απλά θα χειραγήσω κάποιους παράγοντες όπως η ομορφιά,ο πλούτος,η εκπαίδευση,κ.λ.π. αυξάνοντας τα stakes και ας γράψει η ζωή ότι σενάριο θέλει.
Σιγά μην τακιμιάσω με ελληνίδα 30+ νεομετανάστρια,χωρίς κανένας να μιλάει στο παιδί ως μητρική τα γερμανικά για να ενώσουμε τους μισθους μας ώστε να πάρουμε ένα σπίτι με δάνειο με ορίζοντα 30ετίας στο Άνω Πουτσχάουζεν με γείτονα κανά τούρκο.
Που καιρός για ήρωες...
Φεμινισμό δε θέλανε;
Μισή περιουσία και διατροφή;
Yλική εξασφάλιση και ένα μαλάκα αρκουδάκι της Duracell που τραβάει ακούραστα κουπί;
Ε,μάντεψε..
Θα προσφέρω το δηλητήριο που η κοινωνία προόριζε για μένα..