Θέλει να μοστράρει τις πουτάνες αρπακτικά για γκόμενες !! Δεν νομίζεις οτι υποτιμά τη νοημοσύνη μας με αυτό ??
Δεν νομίζω ότι το κάνει αυτό, αφού αναφάρει τιμές με τη μέρα κτλ. αναφέρει δηλαδή το τι γίνεται επακριβώς.
Οχι φίλε δεν αδειάζουν ολοι οι άντρες στην ηλικία του kman τους λογαριασμούς τους στα αρπακτικά.Εδώ κάνεις λάθος. Εκτός από μένα ξέρω προσωπικά πολλούς ανθρώπους που δεν το κάνουν και βρίσκουν γκόμενες, ισως όχι 20 χρόνια μικρότερες αλλά βρίσκουν. Και στη τελική αν θέλουν πουτάνες πιπίνια τις πληρώνουν στο ένα πέμπτο από αυτά που αυτός δίνει.
Ναί κορόιδο τον πιάνουν. Κορόιδο με περικεφαλαία !!!
Όχι δεν είπα αυτά, ίσως δεν είμουν αρκετά σαφής, επισυνάπτω τα παρακάτω για αποσαφήιση:
Θέλει να γαμάει "γκόμενες" γρήγορα σε ταξίδια του ΣΚ, χωρίς να τον γουστάρουν, να τις μοστράρει έξω, να τις αλλάζει συχνά και να είναι 20 χρόνια νεότερες και 20 πόντους ψηλότερες και 8αρια. Δεν προσπαθεί ο kman να γοητεύσει τις γκόμενες, δεν τον ενδιαφέρει, συναλλαγή κάνει. Αν βάλεις αυτές τις προδιαγραφές και είσαι στην ηλικία του kman, κάπου τόσα νομίζω είναι να δίνεις, σε γενικές γραμμές. Δεν νομίζω ότι τον πιάνουν πολύ κορόιδο.
Τώρα θα μου πεις για πιο λόγο να το θέλει κάποιος αυτό? Ούτε εγώ το καταλαβαίνω αλλά περί ορέξεως..
Απάντηση στο δικό σου post:
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Είσαι πολύ καλά, εγώ δεν το χαρακτηρίζω αφθονία για τεχνικούς λόγους, όχι ότι δεν πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Επιβεβαιώνεις και μια εικασία μου, ότι ο καλός παίκτης θα παιρνά καλά σε κάθε ηλικία.
Αυτό με τον κορεσμό είναι ιδιότητα του εγκεφάλου μας και ισχύει για πολλά πράγματα. Το έχω νιώσει περιστασιακά, αλλά κάνεις ένα διάλλειμμα και ξαναέρχεται η όρεξη.
Αναφορικά με "σεξουαλική disneyland" όντως η γενιά σας έπιασε τις καλύτερες εποχές, αλλά τι να κάνουμε...
Ρεσιτάλ ειλικρίνειας με kmanικο ύφος γραφής:
Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.
Δες και εδώ ρεσιτάλ ειλικρίνειας:
Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.
Και η απάντησή μου:
Ο kman στα καλύτερά του... κοριτσάκι με τα σπίρτα, καρβουνιάρης με 50άρικα.... Άπαιχτο ... για αυτά τα post αξίζει το thread
Στα σοβαρά, δεν μου φαίνεται και πολύ αρχοντικό αυτό, να κάνεις το μαύρο θερμαστή από το Τσιμπουτί με 50άρικα. Μάλλον σπασαρχίδικο...
Επειδή μετά από μια ηλικία όλοι θα αρχίσουμε όλοι να χώνουμε... θα προτιμούσα να πάρει ένα πακέτο, να μη σου τα πρήζει όλη την ώρα. Δηλ. και να πληρώνεις και να σου σπάνε τα αρχίδια... Είναι θέμα αξιοπρέπειας...
Ελπίζω να έγινα σαφής και να κλείσει η συζήτησή μας περι kman ώστε να επεκταθούμε σε πιο ενδιαφέροντα θέματα. Θα ήθελα τη γνώμη σου για το quiz