Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Να το διευκρινίσω ευχαρίστως !! :hi:

Δεν παριστάνω τον γόη φίλε !!! Απλά γενικά τα καταφέρνω με τις γυναίκες ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Οχι !! Mε τον όρο αφθονία δεν εννοώ αυτό που έγραψες. Να μπορώ δηλαδή κάθε 2 εβδομάδες να αλλάζω γκόμενες.

Σήμερα έχω μια ''μόνιμη' Ρωσίδα 34 ετών που είναι καθαρό οχτάρι και την γουστάρω γενικότερα και σαν άνθρωπο πέρα απο γκόμενα. Επίσης έχω μια Ρουμάνα και μια τατάρα, 28 και 32 χρόνων αντίστοιχα, εφτάρι και εφταμισάρι θα έλεγα, που είμαι στο πιο χαλαρό μαζί τους. Πριν είχα άλλες οπως Μολδαβές, Ουκρανές, Πολωνες κλπ.

Δεν μπορώ κάθε 2 εβδομάδες να αλλάζω γκόμενες. Κάθε 2-3 μήνες όμως σίγουρα αλλάζω και λίγο το ρόστερ ανάλογα με το τι μου κάθεται, και ανάλογα του πως πάει η φάση με αυτές που ήδη έχω ( κοντολογίς ποσοστό σπασαρχιδιάσματος για να μιλάμε αντρικά).

Επιπλέον αν σε κάποια φάση μου ''ανοίξει η όρεξη'' για κάτι πιο όμορφο και πιο νέο απλά πάω σε  ένα citytour, που εκεί έχει οχτάρια και εννιάρια πραγματικά σε αφθονία και τελειώνει η ιστορία με 130 ευρώ. Εκεί τελειώνει για μένα το πληρωμένο. Κοίταξε κάποιες απο τις κριτικές που έχω γράψει σε άσχετο χρόνο και θα καταλάβεις.

Επιπλέον όταν και αυτά τα βαριέμαι ταξιδεύω σε μέρη περίεργα και δοκιμάζω πιο εξωτικά φρούτα !! :grin: :grin: Και αυτό γιατί στην ηλικία που είμαι ο βασικότερος παράγοντας που ρυθμίζει τη σχέση μου με τις γυναίκες είναι ο κορεσμός. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά η διαχείρισή του κορεσμού δεν είναι εύκολη, να είσαι σίγουρος.

Προσωπικά αυτό με ικανοποιεί και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Αυτό είναι αφθονία για εμένα.Ισως για κάποιον άλλο να μήν είναι και να θέλει κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα αδειάσω σα μαλάκας τους λογαριασμούς μου στα αρπακτικά του Κιέβου για να τα μοστράρω σαν γκόμενες σε διάφορα μέρη. Δεν εχω καμμία ανάγκη να το κάνω αυτό. Και θα θεωρούσα τον εαυτό μου μαλάκα grande αν το έκανα αυτό.

Δεν είμαι τσιγκούνης, και αυτό φαίνεται απο τα ταξίδια που κάνω σε πολύ μακρινά μέρη που είναι ακριβά. Αλλά η απαίτηση των αρπακτικών να τα χρυσοπληρώσω απλά με τρελαίνει !! Είναι σαν να σου λέει η άλλη ''είσαι μουνόδουλος, είσαι ναυάγιο, και θέλεις δε θέλεις θα μου τα σκάσεις'' !!

Και κάποιος που σέβεται τον ανδρισμό του αυτο και βέβαια δεν το δέχεται !!
Οταν η άλλη δεν απαιτεί μπορεί να τα σκάσω large από μόνος μου. Οταν και εφόσον γουστάρω !! Και σε πολύ συγκεκριμένες που κρίνω ότι το αξίζουν !! Οταν όμως η άλλη απαιτεί θεωρόντας ότι το μουνί της είναι χρυσό θα πάρει μεγαλοπρεπώς τα αρχίδια μου δεν πάει να είναι θεά !!

Δεν θα κάνω την αντρική μου αξιοπρέπεια χαλάκι για να σκουπίσει τα πόδια της καμμία πριγκηπέσα ακόμη και δεκάρι να είναι !! Είναι θέμα αρχής. Και όποιος κκάνει συμβιβασμούς στην αξιοπρέπειά του για να γαμήσει τότε καί την αξιοπρέπειά του θα χάσει και με το πουλί στο χέρι θα μείνει.

Σε άλλες εποχές νεότερος αλώνιζα για επαγγελματικούς λόγους όλη την Ανατολική Ευρώπη και γνώρισα καταστάσεις και εποχές που οι νεότεροι δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ρώτα μεγαλύτερους έγκυρους ανθρώπους όπωε ο Τάσος και θα στο επαληθεύσει.

Τη σεξουαλική Ντίσνευλαντ της ανατολικής ευρώπης μόνο λίγοι άνθρωποι της ηλικίας μου την πρόλαβαν. Και έχουν συγκριτικά στοιχεία.

Αυτός είναι και ο λόγος που με ενοχλεί η κατάσταση που σήμερα διαμορφώθηκε στα Σλαβικά Μουνολίβαδα απο κάποια αγάμητα κομπλεξικά ναυαάγια που θεωρούν μαγκιά να χρυσοπληρώνουν αρπακτικά που τους απομυζούν !!!

Για δε αυτούς που το κάνουν το παραπάνω χωρίς να έχουν οικονομική ευχέρεια κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι δεν έχουμε εμείς λόγο αλλά οι ψυχίατροι !!

Ελπίζω να σου απάντησα !! :hi:
Ok το βρήκα! Έκανα λάθος κατα το ήμισυ ! Έπεσα έξω στο νήμα αλλά η χρήση της "αργκώ"  του Βαλκανοπουτσισμού έτσι όπως την περιγράφω είναι γεγονός!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάπου είχα διαβάσει σε ένα ποστ σε κάποιο άλλο νήμα μια σύγκριση κάποιου μέρους με τα "Σλαβικά μουνολίβαδα" !!!!

Είχε πολύ πλάκα διότι νομίζω πως ήταν νήμα που δεν ποστάρει ο ..ο.. πως να σου τον πω... ξέρεις ποιός...  ;) :2funny:

Εντάξει κατάλαβα !!

Ομως η έκφραση slavic pussy fields (σλαβικά μουνολίβαδα ) χρησιμποιείται σε κάποια αγγλόφωνα threads που διαβάζω.

Δεν την χρησιμοποίησα ασυνείδητα από τις βαλκανικές ιλαροτραγωδίες του kman2. Αυτές τις αποφεύγω επιμελώς συνειδητώς και ασυνειδήτως !!!:grin: :grin: :grin:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
όταν θα σε ισοπεδωσω με την γροθια μου, θα με μαθεις καλα πουστη  :sunglasses:
[/quote
όταν θα σε ισοπεδωσω με την γροθια μου, θα με μαθεις καλα πουστη  :sunglasses:
με αφειςτο καλο σου χερι θελω αυτο που αυνανιζεσε βλεπωντας της ελληνιδες διασημες και τα μοντελα στην τηλεωραση!εσυ τα γραφεις πουστακο.μονο με διασημες και τσοντες ασχολεισε.
αν ερθω αθηνα θα σου στειλω μυνημα σε σενα και στον αλλο τον δυσκολοεγραφη.μην νομιζει πως ξεχασα αυτον και την γυναικα του χαχαχαχα.οσους εχω στο ματι μην  νομιζετε μασαω.οταν ερθω θα σας ψαξω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.351
Πόντοι
5.006
με αφειςτο καλο σου χερι θελω αυτο που αυνανιζεσε βλεπωντας της ελληνιδες διασημες και τα μοντελα στην τηλεωραση!εσυ τα γραφεις πουστακο.μονο με διασημες και τσοντες ασχολεισε.
αν ερθω αθηνα θα σου στειλω μυνημα σε σενα και στον αλλο τον δυσκολοεγραφη.μην νομιζει πως ξεχασα αυτον και την γυναικα του χαχαχαχα.οσους εχω στο ματι μην  νομιζετε μασαω.οταν ερθω θα σας ψαξω.

για ποτε με το καλο λες να μας ερθεις μωρη κωλομπινα? ακομα κλεισμενο στα κρατητήρια της οδησσου σε εχουν και σε γαμανε οι ασβερκοι ουκρανοι? :S :S :S

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
διμητρακη πεπονογαμη τωρα ο δασκαλος μου λεει δεν ηταν δικη του ιδεα να μου κανεις πλακα.
οτι ψεματα μου ειπες ο δασκαλος σου ειπε για το παρκο να γραψεις χαχαχαχ.
ο δασκαλος παλι μου εκανε επιπλιξη που απαντω και εξηγω σε ρολογα.λεει ολο κολας.
τα ειπαμε με δασκαλο πολλες φορες και εδω και 15 χρονια εχουμε την ιδια γνωμη με δασκαλο.
οτι ουκρανια δεν ειναι μερος για γκομενες και οτι πρεπει να παιζουμε αλλου για νορμαλ.
οπως ειπα πολλες φορες εμενα μου αρεσει σαν πολη κιεβ και οδυσσο και δεν βαριεμε ποτε εκει.
αλλα αντι να τα τρωω με καθε ασχετη που δεν αξιζει πλεον τα τρωω μονος και αντε καμια βιζιτα.
τελος.εχω παει αρμενια και γεωργια και ειδα και πολυ καλυτερες γκομενες και εκατο φορες πιο ομορφες.
οδυσσο βολτα,συγγενεις,φιλοι καμια βιζιτα και ψωνια για μενα.αν θελω απο εκει κατεβενω τυφλιδα που εκανα καπια κονε και γνωριζω την μερα 10 τουριστριες!4 μερες τυφλιδα γνωρισα πιο πολλες απο οτι
τα τελευτεα 2 χρονια οδυσσο.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για ποτε με το καλο λες να μας ερθεις μωρη κωλομπινα? ακομα κλεισμενο στα κρατητήρια της οδησσου σε εχουν και σε γαμανε οι ασβερκοι ουκρανοι? :S :S :S
αν παω τυφλιδα θα ερθω απο αθηνα τρανζιτ. μην ανυσυχεις θα σου πω να με συναντησεις μουνακι να σου φυγει η μαγκια.εχεις λεφτα για τα διοδια να βρεθουμε?χαχαχαχαχαχα θα σου πληρωσω μετρο να ερθεις.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
εχει πρωινο καφε αντε πηγαινε να αυνανιστεις μπροστα στην οθονη βλεπωντας τον γιουβαρλακη τον
αρναουτογλου και τραβα μαλακια στην οθονη στην μαπα του κωστετσου χαχαχαχαχ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.351
Πόντοι
5.006
αν παω τυφλιδα θα ερθω απο αθηνα τρανζιτ. μην ανυσυχεις θα σου πω να με συναντησεις μουνακι να σου φυγει η μαγκια.εχεις λεφτα για τα διοδια να βρεθουμε?χαχαχαχαχαχα θα σου πληρωσω μετρο να ερθεις.

τυπε εγω λεω να βρεθουμε πεδιο του αρεως, για να σε θαψω μετα μια και μια ή να σε ταισω στους αστεγους προσφυγες... :hi:

• Like

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.351
Πόντοι
5.006

"τυφλιδα" λεει ο τρομπας!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καμια τσετσενια ή Ναγκόρνο-Καραμπάχ ποτε θα πας τυπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

• Like

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
διμητρακη πεπονογαμη τωρα ο δασκαλος μου λεει δεν ηταν δικη του ιδεα να μου κανεις πλακα.
οτι ψεματα μου ειπες ο δασκαλος σου ειπε για το παρκο να γραψεις χαχαχαχ.
ο δασκαλος παλι μου εκανε επιπλιξη που απαντω και εξηγω σε ρολογα.λεει ολο κολας.
τα ειπαμε με δασκαλο πολλες φορες και εδω και 15 χρονια εχουμε την ιδια γνωμη με δασκαλο.
οτι ουκρανια δεν ειναι μερος για γκομενες και οτι πρεπει να παιζουμε αλλου για νορμαλ.
οπως ειπα πολλες φορες εμενα μου αρεσει σαν πολη κιεβ και οδυσσο και δεν βαριεμε ποτε εκει.
αλλα αντι να τα τρωω με καθε ασχετη που δεν αξιζει πλεον τα τρωω μονος και αντε καμια βιζιτα.
τελος.εχω παει αρμενια και γεωργια και ειδα και πολυ καλυτερες γκομενες και εκατο φορες πιο ομορφες.
οδυσσο βολτα,συγγενεις,φιλοι καμια βιζιτα και ψωνια για μενα.αν θελω απο εκει κατεβενω τυφλιδα που εκανα καπια κονε και γνωριζω την μερα 10 τουριστριες!4 μερες τυφλιδα γνωρισα πιο πολλες απο οτι
τα τελευτεα 2 χρονια οδυσσο.
Δεν έχεις καταλάβει πως ο Ιωσήφ είναι μεγάλος πλακατζής ... Και στο φόρουμ παίζει το ρόλο του Θεού...
Δηλαδή ήρθε έδωσε τα φώτα του , έφαγε τη λάσπη του για να βάλει τα τέκνα του στο σωστό δρόμο και αποσύρθηκε για να παρακολουθήσει την πορεία τους από ψηλά! Ενίοτε παρεμβαίνει δια αντιπροσώπων ώστε να βοηθήσει τους παραστρατημένους αλλά δεν μπορεί και συνεχώς σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση  εξ ου δημιουργούνται και οι αδικίες! Είναι στη κρίση των τέκνων η μετέπειτα πορεία τους και ο δάσκαλος δεν φέρει καμιά ευθύνη! 
Όταν όμως ο Θεός... έχει κέφια και θέλει να παίξει με τους ανθρώπους τότε τους γλεντάει κανονικότατα! 

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216
186.Ολες που έχω είναι άνω του 180.
Δεν έχει σημασία αν έχεις 5 ή 10 ή 20 γκόμενες τώρα.Σημασία έχει αν μπορείς να πας μια νύχτα Μινσκ,Μόσχα ή Κίεβο και να βρεις καλύτερη από αυτές.Τα μελλοντικά fucks έχουν σημασία.Ο τζόγος.
Δεν πρέπει να κολλάτε στο παρελθόν.Τι σημασία έχει το παρελθόν?Μετά από αυτή είχα την 189,μετά την 22χρονη 181 και μετά την 183 το μοντέλο τη Σλοβάκα.Τώρα πρέπει να βρω κάτι καλύτερο.

Τον mindreader ρωτουσα χαχα για την πρωτη φωτο με την ξανθια. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 15 εκ ψηλοτερη απο αυτον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τον mindreader ρωτουσα χαχα για την πρωτη φωτο με την ξανθια. Πρεπει να ειναι τουλαχιστον 15 εκ ψηλοτερη απο αυτον.

Μπα αποκλείεται.Υστερα οι φωτό που ποστάρει από λευκές είναι 10 χρόνια παλιές,δε βλέπετε τις κομμώσεις?
Και δεν τις βγάζει με μαγιώ κτλ να φαίνονται τα σώματα.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω τώρα 3 έτοιμες καινούργιες σπονσορέτς Κίεβο αλλά έχουν ανέβει στο Θεό οι απαιτήσεις.Για να δούμε πώς θα πάει το τριήμερο.Φυσικά το Σάββατο εισβολή στο Carribean εκτός αν κάνω διπλό με τις σπονσορέτς.
Αυτό το μήνα μόνο 4600 ευρώ πήρα και έχω περίπου 2000 ευρώ πάγια έξοδα,άντε να κάνεις σπόνσορινγκ με αυτά τα λεφτά.

• Like

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Φυσικά το Σάββατο εισβολή στο Carribean εκτός αν κάνω διπλό με τις σπονσορέτς.
αρχηγε τυπε k ζουμε για να σε δουμε  αυτο το σκ,ανεβασε υλικο και βιντεακια ακομα καλυτερα αν μπορεις :happy: :rockon:

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχηγε τυπε k ζουμε για να σε δουμε  αυτο το σκ,ανεβασε υλικο και βιντεακια ακομα καλυτερα αν μπορεις :happy: :rockon:

Πρέπει να το οργανώσω καλά γιατί είμαι υπό πίεση χρόνου.
Φυσικά θα ακολουθήσει πλούσιο φωτουλικό.Αν γαμήσω τις δυο από τις τρεις στο τριήμερο θα είμαι ευχαριστημένος γιατί έχω να δω και τη μια παλιά.
Αν βρω και καινούργια Carribean θα είναι τέλεια.Μιλάμε πάντα για άλογα.Ισως και να διασταυρωθώ με Dirty για εισβολή Chi με τραπέζι στα 300,αλλιώς μόνο Carribean.
Με έχει καλέσει και μία 20χρονη επαρχία για σπονσοριλίκι αλλά εκεί δεν παίζει,δεν έχω χρόνο.
Γενικά πάντως ζητάνε πλέον απίστευτα ποσά.Η άλλη μου είπε στην ψύχρα 1000 ευρώ μηνιαίως.Δεν πάνε καλά.Για να έρθουμε να επιβάλλουμε την τάξη στις ντέμπουσκες.
Φωτό θα ανεβάσω με καλλυμένα πρόσωπα,βίντεο από γκόμενες όχι δεν ξανανεβάζω γιατί έχει πολλούς μαλάκες το σάιτ.Βίντεο μόνο γενικού περιεχομένου.Αλλιώς έχω πλούσιο υλικό αλλά δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ,είναι για προσωπική χρήση.
Σκέφτομαι να τις βάλω να φοράνε και ελληνικό σώβρακο για να δείξω την υπεροχή του Ελληναρά.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
  • Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Πρέπει να το οργανώσω καλά γιατί είμαι υπό πίεση χρόνου.
Φυσικά θα ακολουθήσει πλούσιο φωτουλικό.Αν γαμήσω τις δυο από τις τρεις στο τριήμερο θα είμαι ευχαριστημένος γιατί έχω να δω και τη μια παλιά.
Αν βρω και καινούργια Carribean θα είναι τέλεια.Μιλάμε πάντα για άλογα.Ισως και να διασταυρωθώ με Dirty για εισβολή Chi με τραπέζι στα 300,αλλιώς μόνο Carribean.
Με έχει καλέσει και μία 20χρονη επαρχία για σπονσοριλίκι αλλά εκεί δεν παίζει,δεν έχω χρόνο.
Γενικά πάντως ζητάνε πλέον απίστευτα ποσά.Η άλλη μου είπε στην ψύχρα 1000 ευρώ μηνιαίως.Δεν πάνε καλά.Για να έρθουμε να επιβάλλουμε την τάξη στις ντέμπουσκες.
Φωτό θα ανεβάσω με καλλυμένα πρόσωπα,βίντεο από γκόμενες όχι δεν ξανανεβάζω γιατί έχει πολλούς μαλάκες το σάιτ.Βίντεο μόνο γενικού περιεχομένου.Αλλιώς έχω πλούσιο υλικό αλλά δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ,είναι για προσωπική χρήση.
Σκέφτομαι να τις βάλω να φοράνε και ελληνικό σώβρακο για να δείξω την υπεροχή του Ελληναρά.
1000 απο αποσταση?αν ναι τι σπονσαρεις ρε απο μακρια?θα σου ειναι πιστη?χαχαχαχ
1000 τον μηνα μαζι σου ειναι λογικη τιμη.ειχε σαιτ παλλια με τιμες τον μηνα.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
1000 απο αποσταση?αν ναι τι σπονσαρεις ρε απο μακρια?θα σου ειναι πιστη?χαχαχαχ
1000 τον μηνα μαζι σου ειναι λογικη τιμη.ειχε σαιτ παλλια με τιμες τον μηνα.

Θα την τεστάρω.Σιγά μη σκάσω 1000 γιούρια το μήνα.Χίλια παπάρια θα πάρει.
Πρέπει να γίνουν ρεαλίστριες οι γκόμενες όπως παλιά.Εντάξει 200-300 το μήνα για ενοίκιο στις μουνάρες και 100 ευρώ το μήνα στις μουνάρες με παιδιά είναι λογικό.Αλλιώς σουτ.
Οπως η άλλη η εικοσάχρονη Πολωνέζα που μου ήρθε στο Στεττίν με βυζιά,μουνί έξω στο ρεστωράν του Park Hotel και μου σκάει οτι ζητάει μίνιμουμ 2000 ευρώ το μήνα σπονσοριλίκι.Μετά το δαχτύλιασμα στο ρεστωράν της πρότεινα 50 ευρώ να έρθει δωμάτιο μαζί μου και εξαφανίστηκε.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.875
Πόντοι
33.818
Εχω τώρα 3 έτοιμες καινούργιες σπονσορέτς Κίεβο αλλά έχουν ανέβει στο Θεό οι απαιτήσεις.Για να δούμε πώς θα πάει το τριήμερο.Φυσικά το Σάββατο εισβολή στο Carribean εκτός αν κάνω διπλό με τις σπονσορέτς.
Αυτό το μήνα μόνο 4600 ευρώ πήρα και έχω περίπου 2000 ευρώ πάγια έξοδα,άντε να κάνεις σπόνσορινγκ με αυτά τα λεφτά.
Σύνελθε. Με αυτά τα λεφτα στην Αθήνα θα βγάλει αίμα η πούτσα σου από το πολύ γαμήσι. Και θα είναι και καλύτερες από τις πεινασμένες που ανεβάζεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom