βαλκανιε πουτσαρα δεν ηταν αναγγη να ειμαι ο σπαλιαρας η σελεπριτι κιεβ να κανω το πεσιμο αυτο.
ολοι το κανουν,στο μετρο,χρισατικ,παντου.οπου περπατα μουνι την πεφτουν ολοι.
αν δεις τα βιντεο που κανει ο ιρλανδος και ενας μικρος ουκρανος μαζι αυτος που γνωρισα
τα ιδια μου λεει οδυσσο.αλλος κοσμος εδω,δεν ψαχνωντε με ξενους εκτος οι πουτανες και οδυσσο
οταν καθοντε καπου δεν γουσταρουν πεσιματα.στο κιεβ επιδει καταιβαινουν χιλιαδες απο γυρω περιοχες
ψαχνουν ολες ευκαιριες.για αυτο ειναι πιο ευκολο και γνωριζεις πολλες.
οταν λεω ευκολο και πολλες ενοω για καπειον σαν και μενα οχι τους σκουπιδιαρηδες που μαζευει το
κιεβ και αλλους που πανε με προιπολογισμο 10 ευρο την μερα χαχαχαχαχα.
κιεβ επαιζα με γλωσα,διαμονη,σαν ντοπιος,πιο νεος.ειμουν και πριν 5-6 χρονια που αφησα το κιεβ
και 10-12 κιλα πιο λεπτος,φενωμουν το πολυ 22.τωρα με περνανε 30-31.
οι ευκολειες κιεβ ειναι με προειποθεσεις ενοειτε.δεν σημαινει οπειος παει θα τα καταφερει!
αυτα γραφω χρονια και λεω τι θα σου κανουν απο δικες μου παλιες εμπειριες και χιλιαδες αλλων
φιλων και γνωστον.το οτι οδυσσο εδω και 2 χρονια σταματησα να καμακωνω και δεν βρισκω καμια
ειναι δικη μου επιλογη.η θα εχω κατι που αξιζει η απλα βολτα και καμια βιζιτα.
τελος τα κερασματα σε ασχετες και αδεσπωτες.καλα λες βαλκανιε στον κμαν οτι αν τις παρω αμεσως δωρακια θα εξαφανιστουν.ακομα και η μικρη αζερα οδυσσο που γαμανε ολοι αφου απο μονη τους ριχνετε
την πρωτη φορα που την ειδα καταλαβα εψαχνε λεφτα αλλα δεν φενωταν βιζιτα.
προτεινα σπονσορινκ και σπιτι 10 μερες.δεκτηκε αλλα καταλαβα στα μαχαζια που πηγαμε ηθελε να παρει ακριβα πραγματα και να την κανει ετσι χαλασε η συμφωνια.αλλος κυπριος αμεσως πηγε για 500 γριβνα!
το ιδιο με αλλους τουρκους και τσετσενους!αν καπειος προσφερει απο την αρχη χωρις πηδημα σε μαδανε και φευγουν.σε περνανε για μαλακα.τοτε ο δασκαλος μου λεει εισαι χαζος.
επρεπε να μην κανεις σαν κμαν προσφορα πριν δεις το προιον αλλα να πεις εχω κατι λεφτα σπιτι να σου δωσω χαχαχα.το εκανα με μια τωρα οδυσσο που ξερω καιρο ,ενω γουσταρει δεν ξερω τι φοβατε.