Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δηλαδή τυπε εσυ το θεωρεις κατορθωμα να παρουμε ένα αεροπλανο, να παμε μοσχα, να βρουμε μια διμετρη αλογα και να της σκασουμε ένα χιλιαρικο για να την πηδήξουμε? :think: :S

δε θελω να σε τρομάξω αλλα με ένα τηλεφωνακι στα εσκορτς του σαιτ, πας σε ένα ξενοδοχειο σε 5 λεπτα και πηδας 2-3 μουναρες με ένα χιλιαρικο... :wanker:

Μα δεν μπορείς.Πού να τη βρεις τη δίμετρη?Νομίζεις θα πας για τριήμερο Μόσχα και θα σου κάτσει δίμετρη με το καλημέρα?Πιο πιθανό να φας πόρτα στα μαγαζιά.
Δεν είναι τόσο εύκολο,εγώ το κάνω να φαίνεται εύκολο.

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Μα δεν μπορείς.Πού να τη βρεις τη δίμετρη?Νομίζεις θα πας για τριήμερο και θα σου κάτσει δίμετρη με το καλημέρα?Πιο πιθανό να φας πόρτα στα μαγαζιά.
Αλλο σου εγραψε μαν ο παντοφλακιας

• Like

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.348
Πόντοι
5.006
Μα δεν μπορείς.Πού να τη βρεις τη δίμετρη?Νομίζεις θα πας για τριήμερο Μόσχα και θα σου κάτσει δίμετρη με το καλημέρα?Πιο πιθανό να φας πόρτα στα μαγαζιά.

εσυ, εκτος από το κασερι, χρησιμοποιείς και την γοητεια σου για να τις ριξεις? :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εσυ, εκτος από το κασερι, χρησιμοποιείς και την γοητεια σου για να τις ριξεις? :S

Δε φτάνει μόνο το κασέρι.Αν ήταν μόνο αυτό,όλοι οι κασεράτοι θα κυκλοφορούσαν με μουνάρες.Βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο?
Βασικά είναι συνδυασμός πραγμάτων που το κασέρι παίζει κεντρικό ρόλο αν είσαι άνω των 40.
Οι Σλάβες δε συγχωρούν αφραγκία κτλ,θέλουν ανέσεις,δώρα,έχουν απαιτήσεις.Από έναν 30ρη τι να ζητήσουνε ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος αλλά μετά τα 40 ζητάνε αβέρτα.

• Like

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
Δε φτάνει μόνο το κασέρι.Αν ήταν μόνο αυτό,όλοι οι κασεράτοι θα κυκλοφορούσαν με μουνάρες.Βλέπεις να γίνεται κάτι τέτοιο?
Βασικά είναι συνδυασμός πραγμάτων που το κασέρι παίζει κεντρικό ρόλο αν είσαι άνω των 40.
Οι Σλάβες δε συγχωρούν αφραγκία κτλ,θέλουν ανέσεις,δώρα,έχουν απαιτήσεις.Από έναν 30ρη τι να ζητήσουνε ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος αλλά μετά τα 40 ζητάνε αβέρτα.
Ολοι οι κασερατοι αν θελουν κυκλοφορουν με μουνες και δεν ξενιτευονται

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τυπε ξεχασες μια λεπτομερεια : ότι ησουν τυλιγμένος με πεντακοσαευρα σε ολο σου το κορμι όταν τις μιλουσες...γιατι ετσι στην ψυχρα αν εκανες τετοιο πεσιμο, με την εμφανιση που εχεις, θa ειχαν καλεσει τον κτηνιατρο και θα ησουν ηδη εγκλειστος στον ζωολογικο κηπο του κιεβο... :S
ρε αφραγγε αυνανιστη ουστ δρομο απο το θεμα ουκρανια.μαλον ο ιδιος κλωνος εισαι
που εμφανιζετε μεσα μεσα.γελαω με τα ποστ σου,ακου εχυσα με το νεχτ τοπ μοτελ!
γραφεις μονο για σεξ σινεμα,κινηματογραφο και αυνανισμους βλεπωντας την μενεγακη και μοντελα στην τηλεωραση.ποσο μαλακες ειστε χαχαχαχ.πρεπει να ερθω  ελλαδα να σας γαμησω απο το ξυλο και το χρημα.
ουστ σκουπιδι που λες για τον αρχηγο.βαλε μας ρε απλιτε κοπριτη χασισοκουμουνοτην φατσα σου να γελασουμε.σαν αυτους που ειδα ερμου εισαι και εσυ ρε πιθηκε χαχαχαχαχαχα.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
οπως τα ελεγα δεστε σε τι θεματα γραφει ο πιο πανω μαλακας και μετα γραφει εδω στο θεμα μας!
αυνανιζετε βλεπωντας υποψυφια μοντελα στην τηλεωραση !!!

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ολοι οι κασερατοι αν θελουν κυκλοφορουν με μουνες και δεν ξενιτευονται
ε
δηλαδή τυπε εσυ το θεωρεις κατορθωμα να παρουμε ένα αεροπλανο, να παμε μοσχα, να βρουμε μια διμετρη αλογα και να της σκασουμε ένα χιλιαρικο για να την πηδήξουμε? :think: :S

δε θελω να σε τρομάξω αλλα με ένα τηλεφωνακι στα εσκορτς του σαιτ, πας σε ένα ξενοδοχειο σε 5 λεπτα και πηδας 2-3 μουναρες με ένα χιλιαρικο... :wanker:
η με ενα κλικ στην τηλεοραση βλεπεις τον πρωινο καφε και μοντελα και αυνανιζεσε δωρεαν.
αυτοκτονα κοπριτη.

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Το κλασσικό ήταν που το 2005 πρότεινα σε γκόμενα στο Λβωφ καφέ(μόλις την είχα γνωρίσει πρωί πρωί στη στάση λεωφορείου) και μου λέει
-I do not want coffee.I want to your hotel room.
Και μια Πολωνέζα που της είπα να δούμε ταινία μαζί και μου λέει
Δε θέλω να δω ταινία.Θέλω να κάνουμε έρωτα.Εγώ αυτόν θέλω(και μου πιάνει τον πούτσο).
ναι κμαν και τωρα γινονται σε κιεβ τετεια αλλα με ποιοτικα σκατα κοπελες.
κιεβ ειπα ξανα οτι οσες γαμησα μερα ηταν μιση με μια ωρα μετα την γνωριμια αλλιος ποτε δεν καθωνταν!

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για ενα μπιφτέκι γαμιουνται οι γκομενες που πραγματικα γουστάρουν τους γκομενους.
Καλα δε θυμάσαι που ελεγε ο χαρής οτι γαμιουνται με ντοπιους που τις κερνάνε τυροπιτάκια στο όρθιο? :2funny:
ναι με τους ντοπιους.οχι με εσας.εσεις θα εισαστε οπως τον τουρκο τον νεαρο
που του ειπα κερασες ολο το χρισατικ στο μακτοναλτσ.εστησε εκει καραουλι.
οπεια περνουσε κερνουσε και πηγα και τον εκανα πλακα χαχαχαχαχ.τουλαχιστον κιεβο ειχαμε γκομενες
εστω και ας μασ δουλευαν για τσαμπα φαι,ενω οδυσσο ειναι αλλος κοσμος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ναι με τους ντοπιους.οχι με εσας.εσεις θα εισαστε οπως τον τουρκο τον νεαρο
που του ειπα κερασες ολο το χρισατικ στο μακτοναλτσ.εστησε εκει καραουλι.
οπεια περνουσε κερνουσε και πηγα και τον εκανα πλακα χαχαχαχαχ.τουλαχιστον κιεβο ειχαμε γκομενες
εστω και ας μασ δουλευαν για τσαμπα φαι,ενω οδυσσο ειναι αλλος κοσμος.
Κουμπάρο εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνεις τα 10ήμερα που πας Οδυσσό σχεδόν κάθε δίμηνο .. :think: Μόνο για να τη πέφτεις στα πάρκα και προσφάτως να ....αυνανίζεσαι :wanker:? :2funny: :2funny: :2funny:
Οκ έχεις έναν θείο επάνω που έχει δουλειές αλλά εσύ πως δηλώνεις ήμι-μόνιμος? Διαμέρισμα όπως καταλαβαίνω δεν έχεις δικό σου , ούτε σε φιλοξενεί κάποιος! Βοήθεια στις δουλειές άλλων δεν δίνεις?
Γιατί λοιπόν πας τόσα χρόνια Οντέσσα?  :orchestra:

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
βαλκανιε πουτσαρα δεν ηταν αναγγη να ειμαι ο σπαλιαρας η σελεπριτι κιεβ να κανω το πεσιμο αυτο.
ολοι το κανουν,στο μετρο,χρισατικ,παντου.οπου περπατα μουνι την πεφτουν ολοι.
αν δεις τα βιντεο που κανει ο ιρλανδος και ενας μικρος ουκρανος μαζι αυτος που γνωρισα
τα ιδια μου λεει οδυσσο.αλλος κοσμος εδω,δεν ψαχνωντε με ξενους εκτος οι πουτανες και οδυσσο
οταν καθοντε καπου δεν γουσταρουν πεσιματα.στο κιεβ επιδει καταιβαινουν χιλιαδες απο γυρω περιοχες
ψαχνουν ολες ευκαιριες.για αυτο ειναι πιο ευκολο και γνωριζεις πολλες.
οταν λεω ευκολο και πολλες ενοω για καπειον σαν και μενα οχι τους σκουπιδιαρηδες που μαζευει το
κιεβ και αλλους που πανε με προιπολογισμο 10 ευρο την μερα χαχαχαχαχα.
κιεβ επαιζα με γλωσα,διαμονη,σαν ντοπιος,πιο νεος.ειμουν και πριν 5-6 χρονια που αφησα το κιεβ
και 10-12 κιλα πιο λεπτος,φενωμουν το πολυ 22.τωρα με περνανε 30-31.
οι ευκολειες κιεβ ειναι με προειποθεσεις ενοειτε.δεν σημαινει οπειος παει θα τα καταφερει!
αυτα γραφω χρονια και λεω τι θα σου κανουν απο δικες μου παλιες εμπειριες και χιλιαδες αλλων
φιλων και γνωστον.το οτι οδυσσο εδω και 2 χρονια σταματησα να καμακωνω και δεν βρισκω καμια
ειναι δικη μου επιλογη.η θα εχω κατι που αξιζει η απλα βολτα και καμια βιζιτα.
τελος τα κερασματα σε ασχετες και αδεσπωτες.καλα λες βαλκανιε στον κμαν οτι αν τις παρω αμεσως δωρακια θα εξαφανιστουν.ακομα και η μικρη αζερα οδυσσο που γαμανε ολοι αφου απο μονη τους ριχνετε
την πρωτη φορα που την ειδα καταλαβα εψαχνε λεφτα αλλα δεν φενωταν βιζιτα.
προτεινα σπονσορινκ και σπιτι 10 μερες.δεκτηκε αλλα καταλαβα στα μαχαζια που πηγαμε ηθελε να παρει ακριβα πραγματα και να την κανει ετσι χαλασε η συμφωνια.αλλος κυπριος αμεσως πηγε για 500 γριβνα!
το ιδιο με αλλους τουρκους και τσετσενους!αν καπειος προσφερει απο την αρχη χωρις πηδημα σε μαδανε και φευγουν.σε περνανε για μαλακα.τοτε ο δασκαλος μου λεει εισαι χαζος.
επρεπε να μην κανεις σαν κμαν προσφορα πριν δεις το προιον αλλα να πεις εχω κατι λεφτα σπιτι να σου δωσω χαχαχα.το εκανα με μια τωρα οδυσσο που ξερω καιρο ,ενω γουσταρει δεν ξερω τι φοβατε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κουμπάρο εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνεις τα 10ήμερα που πας Οδυσσό σχεδόν κάθε δίμηνο .. :think: Μόνο για να τη πέφτεις στα πάρκα και προσφάτως να ....αυνανίζεσαι :wanker:? :2funny: :2funny: :2funny:
Οκ έχεις έναν θείο επάνω που έχει δουλειές αλλά εσύ πως δηλώνεις ήμι-μόνιμος? Διαμέρισμα όπως καταλαβαίνω δεν έχεις δικό σου , ούτε σε φιλοξενεί κάποιος! Βοήθεια στις δουλειές άλλων δεν δίνεις?
Γιατί λοιπόν πας τόσα χρόνια Οντέσσα?  :orchestra:
οδυσσο ειναι πιο ασφαλες για μενα.τα ειπα δεκαδες φορες βαριεμε να τα γραφω παλι.
οδυσσο μου αρεσει εκει.ειπα πολλες φορες δεν παιζω σε παρκα αλλα ασχολουμε με οπεια συχναζει στα ιδια
μερη που συχναζω.το οτι δεν μιλω με καμια ουτε την πεφτω σε καμια ο δασκαλος το εξηγει οτι με φοβισαν
οι γκομενες εκει μετα απο αλλη τραυματικη εμπειρια που παρολιγω να μου φανε και πολλα λεφτα για το τιποτα.γουσταρω οδυσσο.δεν χρειαζομε να παω σε αλλες πολεις και επαρχια να κυνηγω καμενες και τελειωμενες χαχαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
κιεβο το ιδιο μου αρεσε σαν πολη και πριν 20-25 χρονια δεν ειχα τοτε στο νου ποιοτητα και τετεια
αλλα πηγαινα σε μερη που πανε οι ντοπιοι.οπως ηταν και το γιδροπαρκ που εγραφα παλαιοτερα.
οι ξενοι ητανε στο ριβερ στο ποταμι με πουτανες και χρισατικ.τα μερη που πηγαινα ηταν σε περιεργα  μετρο μακρια απο κεντρο,περπατουσες μεσα σε δασακια και σκοτεινια αλλα δεν ενιωθα τον κινδυνο τοτε.
δεν με εβαζαν στοχο.στοχος εγινα μετα απο οταν αποφασισα να κανω επιδειξη και να κυκλοφορω σε αλλα μερη στο κεντρο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οδυσσο ειναι πιο ασφαλες για μενα.τα ειπα δεκαδες φορες βαριεμε να τα γραφω παλι.
οδυσσο μου αρεσει εκει.ειπα πολλες φορες δεν παιζω σε παρκα αλλα ασχολουμε με οπεια συχναζει στα ιδια
μερη που συχναζω.το οτι δεν μιλω με καμια ουτε την πεφτω σε καμια ο δασκαλος το εξηγει οτι με φοβισαν
οι γκομενες εκει μετα απο αλλη τραυματικη εμπειρια που παρολιγω να μου φανε και πολλα λεφτα για το τιποτα.γουσταρω οδυσσο.δεν χρειαζομε να παω σε αλλες πολεις και επαρχια να κυνηγω καμενες και τελειωμενες χαχαχαχαχ
Οκ τώρα είναι σαφές! Είσαι Τουρίστας και πας για διακοπές μερικές φορές τον χρόνο και μένεις μια-δυο εβδομάδες! μην γράφεις σαν .. ντόπιος γιατί δεν είσαι!  

• Like

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Πολύ εύστοχες παρατηρήσεις! Έχω να σου πω όμως πως και οι κανονικές κοπέλες απο Ουκρανία έχουν ανισόρροπο χαρακτήρα και όχι μόνο οι σπονσορετ του Κμαν όσο "καίει" το πενηντάρικο...
Με Ουκρανίδες που είχα σχέση και δεν τις ωθούσε το χρηματικό αντάλλαγμα(ίσως με έβλεπαν σαν "αποκατάσταση")  είχαν άκρως κυκλοθυμική και ανισόρροπη συμπεριφορά με αλλαγή χαρακτήρα από ώρα σε ώρα! Και μιλάμε για εποχές πριν Maidan!  
Ήταν πολύ ενοχλητικό να έχεις δίπλα τη μουνάρα και χωρίς λόγο να σπάζεται και να μην μιλιέται!Ίσως κάτι περίμενε να ακούσει που δεν το άκουγε.. Και αυτό που τους τίναζε τα νεύρα ήταν η ερώτηση "Τι έχεις?"? Οι απαντήσεις ήταν οι πιο ασαφής και νευριασμένες!
Αυτά τα έχω ζήσει με 2-3 αλλά και ο φίλος Rapturee είχε περιγράψει παρόμοια σκηνικά!

Φυσικά και έχουν διακυμάνσεις (όπως και όλες οι γυναίκες) και ίσως παραπάνω, έχω και εγώ τραγελαφικά σκηνικά τρέλας. Και όντως είναι σπαστικό. Άμα κάποιος δεν αντέχει διακυμάνσεις και αναπάντεχα δεν είναι για Σλάβες, ας πάει δυτική ευρώπη καλύτερα, το έχω πει. Όμως, όπως με όλες τις γυναίκες τη γράφεις στα αρχίδια σου και φτιάχνει η διάθεση από μόνη της, είναι αυτορυθμιζόμενο το σύστημα. Η μικρή μου εμπειρία στη ζωή με έχει διδάξει ότι το να ρωτάς γκόμενα που έχει τις μαύρες τις "τι έχεις" δεν βγαίνει ποτέ σε καλό, όποτε το έκανα το μετάνιωσα...

Αυτό που περιγράφει ο Kman όμως είναι ότι μπορείς να συντηρής καλή διάθεση μόνο χώνοντας κασέρι, τελείως διαφορετικό δηλαδή....

ΥΓ. Κάποιες φορές τα "μούτρα" είναι χειριστικό πουστριλίκι, η απάντηση ίδια, προσωρινή γράψιμο στον πούτσο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
στο κιεβο αγαπητε ρολογα οι μικρουλες 16-19 που γνωριζα αν και μικροκαμομενες λεπτουλες το στιλ
μου ηταν πραγματικα 8-10 εμφανισιακα επιπεδο.η διαφορα τωρα ειναι οτι τις ιδιες γκομενες που τωρα θα ειναι 25-30 που πριν γουσταρα τωρα δεν θα ασχολουμουν μαζι τους.μονο για σπονσορινκ.
αν και ηταν ομορφουλες το οτι γαμιουνταν με τον καθε βρομυλο και παφτωχο ουκρανο τις ριχνει κατηγορια.
τις γκομενες αυτες τετειο επιπεδο δεν θα τις δεις στα μερη που συχναζω οδυσσο που πανε οι νορμαλ γκομενες απο καλες οικογενειες και χωρις οικονομικες δυσκολιες και προβληματα.
τεραστια η διαφορα οδυσσου και κιεβ.αν δεις τα φιλμακια που κανει εδω και 3 μηνες ο tsar conor ο ιρλανδος στην οδυσσο που μιλα με γκομενες στα ρωσικα θα βγαλεις συμπερασματα απο αυτα που λενε
οι νορμαλ γκομενες.πολλες που ελεγαν θετικα για ξενους ελεγαν η οικογενεια μου νοικιαζει διαμερισματα
σε ξεους ετσι εχουμε επαφες και γνωριμιες με πολλους.απο την αλλη οι βιζιτες λενε ξενοι και χρημα.
αυτο που σας ελεγα στο κεντρο οδυσσο ειναι κολοπετσομενες.πολλες γνωστες εχουν απο 5-10 διαμερισματα
κεντρο και τα νοικιαζουν σε ξενους.ο θειος μου εχει καμια 30-35 διαμερισματα και κανενα δεν νοικιαζει!αν θελει καπειος μονο πουλα.η ποιοτητα ζωης στο κεντρο οδυσσου ειναι πολυ καλυτερη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν όντως είναι αυτή του kman, είναι κρίμα να διαρρέουν φωτό σε άτομα σαν το Δημητράκη. Να ξέρεις φίλε kman, ότι εκτός από τους κακοπροαίρετους κινδυνεύει κανείς και από τους αφελείς. Θέλει προσοχή.
Αντί να πείτε τι τέρας είναι αυτό  :2funny:και τι μαλάκας αυτός που της τα σκάει κιόλας  :jerking: :2funny:το πρόβλημα σας είναι ότι διαρέουν οι φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.Η δικαιολογία που περιμένατε γιά να μη βάλετε φώτο από της γκόμενες που δεν έχετε  :2funny:.Οποιος έχει γκόμενες της βάζει και αν ειναι ωραίες τον μισούνε και το βουλώνουνε και σκέφτονται ότι  :jerking:θέλουν όποιος είναι κατα φαντασίαν γαμιάς και γαμάει στον ύπνο του ή γαμάει θείτσες δεν βάζει φώτο και καλά γιά να μην εκθέσει της γκόμενες  :jerking: :2funny:.
  Ο Βλάκμαν είναι σε πολύ καλυτερη μοίρα από σας,έχει 2.500 μισθό και μπορεί κάνοντας το σκατό του παξιμάδι να  :knockinb: μιά γκόμενα το εξάμηνο  :2funny:εσείς ούτε αυτό δεν μπορείται

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Φυσικά και έχουν διακυμάνσεις (όπως και όλες οι γυναίκες) και ίσως παραπάνω, έχω και εγώ τραγελαφικά σκηνικά τρέλας. Και όντως είναι σπαστικό. Άμα κάποιος δεν αντέχει διακυμάνσεις και αναπάντεχα δεν είναι για Σλάβες, ας πάει δυτική ευρώπη καλύτερα, το έχω πει. Όμως, όπως με όλες τις γυναίκες τη γράφεις στα αρχίδια σου και φτιάχνει η διάθεση από μόνη της, είναι αυτορυθμιζόμενο το σύστημα. Η μικρή μου εμπειρία στη ζωή με έχει διδάξει ότι το να ρωτάς γκόμενα που έχει τις μαύρες τις "τι έχεις" δεν βγαίνει ποτέ σε καλό, όποτε το έκανα το μετάνιωσα...

Αυτό που περιγράφει ο Kman όμως είναι ότι μπορείς να συντηρής καλή διάθεση μόνο χώνοντας κασέρι, τελείως διαφορετικό δηλαδή....

ΥΓ. Κάποιες φορές τα "μούτρα" είναι χειριστικό πουστριλίκι, η απάντηση ίδια, προσωρινή γράψιμο στον πούτσο
σωστα μιλας φιλε αλλα επιδει ολοι γνωριζουν τις ιδιες οι ξενοι ουκρανια ειναι σωστο το
παραδειγμα του αρχοντα με το πενηνταευρο χαχαχα.οταν αλλαζουν διαθεση υπαρχει εξηγηση αυτη που
εδωσε ο κμαν.αρχικα συμπεριφερωντε νορμαλ γιατι περιμενουν χερι βοηθειας.αν μυριστουν οτι ματαια περιμενουν και εσυ πετας ερωτες και μαλακιες γιατι μαλακιες ειναι αυτα στο λεξικο τους
δειχνουν τον μπρουταλ ευτο τους.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Για να προτείνεις στην ψύχρα για καφέ(δεν μιλάμε για όταν είμασταν 16χρονών) σε καλή γκόμενα και να έρθει μαζί σου:
α)Πρέπει να είσαι σαν το Σπαλιάρα
ή
β)Κάποιος celebrity
ή
β)Με το που τελειώσεις την ατάκα,να πατήσεις το remote και να αναβοσβήσουν τα alarm από μια Ferrari California

Επίσης η γκόμενα θέλει να νιώσει μοναδική.
Αν καταλάβει ότι εσύ απλά ανεβαίνεις εναν δρόμο και σταματάς για καφέ ότι κινείται,δεν...

Ποτέ δεν λέμε ατάκα που να φέρνει τη γκόμενα προ τετελεσμένων.
Προηγείται social και κάποιες φορές και shitest.

Μπορεί να το κάνεις πολύ γρήγορα αν είναι σωστή η κατάσταση, δηλ αν δεις το γουστάρει κατευθείαν ή είναι πολύ ευδιάθετη.
Αυτό με τα τετελεσμένα, τι εννοείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom