Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
κρέμες και διάφορα γιά το πρόσωπο 100 το μήνα (μέσο όρο)

(χωρίς ιδιέταιρες υπερβολές,εγώ θέλω τα διπλά για ολα αυτά :2funny:αλλα εγω ειμαι υπερβολικός :2funny:)
για ποιο λογο παστωνεις την μουτσουνα σου με 200 ευρω κρεμες μηνιαιως μωρη καραφλη πινεζοκουασιμοδα?
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
δεν υπαρχεις ρε κακομοιρογλου ψυχασθενη..
Δωσε καμια συμβουλη στο κοινο σου..
Τι μαρκα κρεμα?
Καθε ποτε?
Ποσοτητα?
Σπατουλαριστη?Πεταχτη?Μασαζατη?
Πριν την κρεμα κανεις καθαρισμο,απολεπιση?
Δωσε λεπτομερειες κ γι αυτα.
Κατι αλλο?
Μποτοξακια καθε ποτε?
Κανα τσιτωμα?
Πεσμας πως διατηρεισαι τοσο φρεσκος κ κουκλος..

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

Επισκέπτης
Οι ψωλάδες είναι χαμένοι από χέρι αφού
1.Αποκλείεται να δουλέψουν τόσο σκληρά για να βγάλουν τα αναγκαία χρήματα
2.Αποκλείεται να προσπαθήσουν τόσο σκληρά,να ταξιδέψουν,να καμακώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να γαμήσουν ποιοτικό μουνί
Οπότε οι ψωλάδες είναι μη ανταγωνισμός,δεν υπάρχει περίπτωση να σου φάει γκόμενα κάποιος ψωλάς εκτός αν είναι γόνος και διαθέτει πολύ καλό κύκλο.Και πάλι πιο κάτω θα πέσει από αυτό που δυνητικά μπορεί.
Δηλαδή ένας ψωλάς μη γόνος συμβιβάζεται σε μια δουλειά με 700 ευρώ και μια χοντρή μπάζο κάτω του 160 και δυο χρόνια μεγαλύτερη που τον έχει και σήκω σήκω κάτσε κάτσε.Σου λέει εγώ ψωλάς είμαι δεν αξίζω κάτι καλύτερο.
Αντε να πάει και καμιά Φυλής δυο φορές το μήνα να γαμάει με 20 ευρώ ένα πεντάλεπτο μετά τους πακιστανούς.
Ο ψωλάς δε θεωρεί οτι πρέπει να δουλέψει,τα θέλει όλα έτοιμα στο πιάτο και εφευρίσκει θεωρίες συνομωσίας οτι για το χάλι του φταίνε οι Εφραίμ,η λέσχη Μπίλντενμπεργκ,οι Ελ,οι Γερμανοί,οι Εβραίοι,οι Αμερικανοί κτλ.
Δηλαδή φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ψωλά.

Εγώ βοηθάω τη νεολαία να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να ξεφύγει από τη μιζέρια του ψωλά παίρνοντας την τύχη στα χέρια της.

Η νεολαια δεν προκειται να βοηθηθει μπαινοντας στο αγριο νεοφιλελευθερο rat race. Η νεολαια θα βοηθηθει ακολουθωντας τη σοφια των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων. Οτι αξιζει και ειναι χρησιμο να αποκτηθει, αποκτιεται με λιγο κοπο. Τα αλλα ειναι περιττες επιθυμιες που δεν ικανοποιουνται ποτε και φερνουν δυστυχια. Η ανωτερη ενασχοληση που υπαρχει για τον ανθρωπο ειναι η αποκτηση γνωσης. Αυτη ειναι δωρεαν αλλα χρειαζεται ελευθερο χρονο.

Και ποιος λεει οτι οποιος βγαζει λιγα λεφτα ειναι αναγκη να βρει γκομενα συμβιβαζομενος με κατι μετριο που γρηγορα θα βαρεθει; Μπορει να ακολουθβσει το νομο του Πικερ και να γαμαει μερα παρα μερα φρεσκο μουνι για παντα.

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.223
Πόντοι
1.056
Αποκλειστική φωτό του Χάρη από το πάρκο δευτερόλεπτα πριν τον συλλάβουν .....

URL]]

• Like

Επισκέπτης
Νεε σε παραπληροφορουν. Ζεις σε μια υπεροχη χωρα! Ο,τι ονειρευτηκες, ο,τι λαχταρησες βρισκεται μπροστα σου. Αρκει μονο να απλωσεις το χερι σου και να το αρπαξεις! Μην τους αφησεις να σε πεισουν οτι ειναι αδυνατο. Κλεισε τα αυτια σου στις κακοηχες σειρηνες της απογοητευσης, της απληστιας και της ξενιτιας. Ευαποκτητον ταγαθον! Μας το διδαηε ο Επικουρος 2000 χρονια πριν.

Επισκέπτης
Εσείς οι πικεριστές αντικρύζετε συνεχώς μια σκατένια πραγματικότητα γιατί είστε συνέχεια στα σκατά.Οπότε γίνεστε κυνικοί και λέτε αυτή είναι η μοίρα μας,θα είμαστε συνέχεια στα σκατά,θα δουλεύουμε για 600 ευρώ,θα παντρευτούμε χοντρές θα γαμάμε μετά τους πάκηδες μετρώντας τα κέρματα.Οπως ο Διογένης που ήταν γυμνός στο πιθάρι και γούσταρε φάση.
Οι βαλκανιοπουτσιστές λέμε όχι ρε φίλε,δεν κατάλαβες δε θα με ρίξεις εμένα στα σκατά.Τώρα θα φας αντίδραση,θα βγάλω τα κουμπούρια και θα σου γαμήσω το κέρατο.Θα γίνω ο απόλυτος άρχων και θα γαμήσω όποιον αμφισβητήσει την ηγεμονία μου.Είμαστε excess τύποι.
Δηλαδή οι άλλοι με τα γίδια τους πικεριστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα,όταν βλέπουν εμάς τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,δημιουργούμε τεράστια αντίδραση.
Εμένα μου το λένε,αυτή είναι τόσο ήπιος άνθρωπος,τα δέχεται όλα,δε διαμαρτύρεται για κανέναν αλλά όταν ανοίγεις το στόμα σου,τρέμει ρε φίλε από θυμό,της πετάγονται τα μάτια έξω και θέλει να σε λιώσει,πώς το καταφέρνεις αυτό?

Δεν καταλαβαινω πως εσεις οι βαλκανιοπουτσιστες εναντιωνεστε στο συστημα τη στιγμη που συμμιρφωνεστε προς ολες τις κοινωνικες επιταγες: Την επαγγελματικη καταξιωση, το κυνηγι του χρηματος, ο ΒΠ απ' οτι λεει οπου να ναι παει και για γαμο. :gay:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.689
Πόντοι
1.706
Φωτογραφια υψηλης ποιοτητας απο το νεο κινητο του ουκχαρη πριν τον ξαναματαληστεψουν

Συνημμένα

• 68941.png
    68941.png
    389,2 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Οσο για το πόσο ''΄χάλιας'' είμαι που υπαινίσεσαι !!

Μια και δεν πιστεύεις ανθρώπους απο εδώ μέσα που με γνωρίζουν ρίξε μια ματιά στις φωτογραφές χαζούλη !!!

Είμαι εγώ χάλιας ενώ εσύ είσαι ζεν πρεμιέ τρομάρα σου !!!

Γελάνε και τα τούβλα !!! :grin: :grin: :grin:

Ρίξε μια ματιά στην έκφραση των γυναικών δίπλα μου σε σχέση με τη ξινισμένη μούρη του αρπακτικτού που σε απομυζά !!!

ΥΓ. Για μια ακόμη φορά σου επισημαίνω ότι μαζί μου απλά δεν σε παίρνει !! Οταν με προκαλείς θα  τρώς ταπίδια και σφαλιάρες εναλάξ !!! Απλούστατα όταν πήγαινες γύριζα για δέκατη φορά παρόλο που έχουμε την ίδια ηλικία. Χώνεψέ το και λούφαξε στη τρύπα σου !!! Με τις υγείες σου !! :grin: :grin:
Σαν διδυμοι ειστε. Αν εσυ φορεσεις Μινερβα και ο κμαν χασει μερικα κιλα δε θα σας ξεχωριζει κανεις.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
475
Πόντοι
36
Οτι αξιζει και ειναι χρησιμο να αποκτηθει, αποκτιεται με λιγο κοπο.

Η ανωτερη ενασχοληση που υπαρχει για τον ανθρωπο ειναι η αποκτηση γνωσης. Αυτη ειναι δωρεαν αλλα χρειαζεται ελευθερο χρονο
1..το τι αξιζει οπως κ το τι ειναι χρησιμο,ειναι εντελως υποκειμενικα..
το "τα καλα κοποις κτωνται" ειναι μια απο τις θεμελιωδεις αληθειες-αξιες-θεσφατα της ζωης..
η εξισωση,ποια-σε τι ποσοτητα"καλα" θα κερδισεις-αποκτησεις,μετα απο ποσο(χρονικα-ποσοτικα,με ποιο βαθμο δυσκολιας) "κοπο" θα πληρωσεις,ειναι μη προσμετρησιμα απροσδιοριστη..
2..η γνωση μεσω της δια βιου μαθησης(γηρασκω αει διδασκομενος),οντως ειναι η ανωτατη αξια για τους "ανω θρωσκοντες"..
ελευθερο χρονο εχουν οι παντες..
το πως τον αξιοποιουν ειναι το θεμα..
ΠΟΤΕ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ..

• Like

Επισκέπτης
1..το τι αξιζει οπως κ το τι ειναι χρησιμο,ειναι εντελως υποκειμενικα..
το "τα καλα κοποις κτωνται" ειναι μια απο τις θεμελιωδεις αληθειες-αξιες-θεσφατα της ζωης..
η εξισωση,ποια-σε τι ποσοτητα"καλα" θα κερδισεις-αποκτησεις,μετα απο ποσο(χρονικα-ποσοτικα,με ποιο βαθμο δυσκολιας) "κοπο" θα πληρωσεις,ειναι μη προσμετρησιμα απροσδιοριστη..
2..η γνωση μεσω της δια βιου μαθησης(γηρασκω αει διδασκομενος),οντως ειναι η ανωτατη αξια για τους "ανω θρωσκοντες"..
ελευθερο χρονο εχουν οι παντες..
το πως τον αξιοποιουν ειναι το θεμα..
ΠΟΤΕ,ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ..
Το υφος γραφης δου μαρτυρα οτι ανηκεις κι εσυ σε αυτους που κανουν τη ζωη τους δυσκολη χωρις λογο. Μελετα τον Επικουρο.

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Φίλε,το καλύτερο για τον καθένα είναι σχετικό.
Ο kman με τον τρόπο του, έχει υπερβεί τα γαμηστικά όριά του.
Αυτό που έγραψες να βγαίνει με νορμάλ εξάρια,είναι downgrade για τον ίδιο μιας και το μόνο που τον νοιάζει είναι να γαμάει νεαρά 7άρια+ και να τα περιφέρει καμαρωτός.

O kman λέει ότι τα χώνει γιατί λόγω ηλικίας και συνακόλουθης απώλειας εμφάνισης δεν μπορεί να τις βγάλει τζάμπα. Όταν είπα στη θέση του εννοώ ηλικιακά/εμφανησιακά. Προφανώς αυτός είναι ευτυχής και μπράβο του.

Απλά, εγώ δεν θα είμουν ευτυχής στη θέση του, και εκεί συμφωνώ με τον mindreader. Ο λόγος φαίνεται στο παρακάτω ποστ του kman:

Αυτές δεν είναι οτι δε γουστάρουν αλλά είναι όπως το κοριτσάκι με τα σπίρτα.Ανάβεις ένα πενηντάρικο και όσο κρατάει η ζέστη χαμογελάνε,είναι θερμές,ανεβασμένες,χαρούμενες και σε παρασύρουν.Μόλις σβήσει το πενηντάρικο τις πνίγει η ψύχρα,γίνονται ξινές,κακομούτσουνες,γκρινιάρες μέχρι να ανάψει το επόμενο πενηντάρικο.Οσο κρατάει η θαλπωρή μεταμορφώνονται πάλι σε αριστοκρατικές,θερμές,υπεράνω γυναίκες με υψηλή κουλτούρα κοκ.Εχει άμεση σχέση με το καύσιμο.Οσο καίει το καύσιμο είναι θερμές.Οταν τελειώνει το καύσιμο,χαλάει και η διάθεσή τους οπότε πρέπει να τροφοδοτείς το λεβητοστάσιο.Είσαι ένα είδος χειρώνακτα καρβουνιάρη στο χώρο του σπόνσορινγκ για τις κυρίες.
Το να λες στη γκόμενα θα βγάλεις τα λεφτά από το μυαλό σου όσο είσαι μαζί μου,είναι σα να λες στον άλλον θα βγάλεις το κρύο από το μυαλό σου όσο κυκλοφορείς με φανελάκι στο Βόρειο Πόλο.

Και η απάντησή μου:

Ο kman στα καλύτερά του... κοριτσάκι με τα σπίρτα, καρβουνιάρης με 50άρικα.... Άπαιχτο ... για αυτά τα post αξίζει το thread

Στα σοβαρά, δεν μου φαίνεται και πολύ αρχοντικό αυτό, να κάνεις το μαύρο θερμαστή από το Τσιμπουτί με 50άρικα. Μάλλον σπασαρχίδικο...

Επειδή μετά από μια ηλικία όλοι θα αρχίσουμε όλοι να χώνουμε... θα προτιμούσα να πάρει ένα πακέτο, να μη σου τα πρήζει όλη την ώρα. Δηλ. και να πληρώνεις και να σου σπάνε τα αρχίδια... Είναι θέμα αξιοπρέπειας...

• Like

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Πάρτε και το 9άρι που  Βλάκμαν έφερε στην Ελλάδα  :2funny:Και την πλήρωνε και 500 ευρώ τη μέρα  :jerking: :2funny:Πρέπει να ήταν εντελώς χρεωκοπημένη γιά να πάει μαζί του  :2funny: :2funny: :2funny:
 Εχω πεθάνει στα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν όντως είναι αυτή του kman, είναι κρίμα να διαρρέουν φωτό σε άτομα σαν το Δημητράκη. Να ξέρεις φίλε kman, ότι εκτός από τους κακοπροαίρετους κινδυνεύει κανείς και από τους αφελείς. Θέλει προσοχή.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πας καλά?Σου φαίνεται αυτή για δικιά μου φωτο?
Εκτος αν είναι απο μια φωτο που τράβηξε ο dragcx απο όλους μαζί και αλλοιωσαν τα χαρακτηριστικά.
Γενικά αυτα τα πουστρακια στηριζονται στα fake news και τις μαλακίες.Ετσι ήταν και ο παπαρις.
Δεν πειράζει.Τους γαμαμε καλά.
Πουστρακια θα πεθάνετε.
Οι βαλκανιοπουτσιστες γαμησαν το οικοσύστημα.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
O kman λέει ότι τα χώνει γιατί λόγω ηλικίας και συνακόλουθης απώλειας εμφάνισης δεν μπορεί να τις βγάλει τζάμπα. Όταν είπα στη θέση του εννοώ ηλικιακά/εμφανησιακά. Προφανώς αυτός είναι ευτυχής και μπράβο του.

Απλά, εγώ δεν θα είμουν ευτυχής στη θέση του, και εκεί συμφωνώ με τον mindreader. Ο λόγος φαίνεται στο παρακάτω ποστ του kman:

Και η απάντησή μου:
Πολύ εύστοχες παρατηρήσεις! Έχω να σου πω όμως πως και οι κανονικές κοπέλες απο Ουκρανία έχουν ανισόρροπο χαρακτήρα και όχι μόνο οι σπονσορετ του Κμαν όσο "καίει" το πενηντάρικο...
Με Ουκρανίδες που είχα σχέση και δεν τις ωθούσε το χρηματικό αντάλλαγμα(ίσως με έβλεπαν σαν "αποκατάσταση")  είχαν άκρως κυκλοθυμική και ανισόρροπη συμπεριφορά με αλλαγή χαρακτήρα από ώρα σε ώρα! Και μιλάμε για εποχές πριν Maidan! 
Ήταν πολύ ενοχλητικό να έχεις δίπλα τη μουνάρα και χωρίς λόγο να σπάζεται και να μην μιλιέται!Ίσως κάτι περίμενε να ακούσει που δεν το άκουγε.. Και αυτό που τους τίναζε τα νεύρα ήταν η ερώτηση "Τι έχεις?"? Οι απαντήσεις ήταν οι πιο ασαφής και νευριασμένες!
Αυτά τα έχω ζήσει με 2-3 αλλά και ο φίλος Rapturee είχε περιγράψει παρόμοια σκηνικά!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ο Κμαν είναι αυτός που είναι και το έχουμε εμπεδώσει ΟΛΟΙ και δεν περιμένει κανένας να δει τα τελευταία του ποστ για να αρπάξει μια βεντάλια πενηντάρικα και να βγεί να τα προσφέρει σε γκόμενες στο δρόμο!
Ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές του μπορούν να του χρεώσουν την εισαγωγή ενός νέου λεξιλογίου στην αργκώ του site μας και πολλές φορές χρησιμοποιείται και απο μη δηλωμένους Βαλκανιοπουτσιστές για να περιγραφούν καταστάσεις! Μάλιστα σίγουρα πολλοί σε ομιλίες με φίλους μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει λέξεις όπως "Σλαβικά μουνολίβαδα" ή "Σπονσορετ"

Το λεξιλόγιο είναι πλούσιο και ποιος δεν απολαμβάνει ποσταρίσματα με τις παρακάτω λέξεις-φράσεις--->

Βαλκάνιος Τσομπάνης, Πουτσαράς

Σπονσορετ, ρουφογκαυλέτα

Γόνοι,ψωλάδες,βύσματα

Σύστημα Τανάλια, καλιμπραρισμα

Βαλκανικοί πύραυλοι, κασέρι

Καθώς και επικές περιγραφές καταστάσεων!!!

Μέχρι και τον Mind έχω δει να χρησιμοποιεί σε άλλα νήματα εκφράσεις Κμαν υποσυνείδητα διότι περιγράφουν ακριβώς αυτό που θέλει να πει με το στοιχείο της υπερβολής πάντα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο Κμαν είναι αυτός που είναι και το έχουμε εμπεδώσει ΟΛΟΙ και δεν περιμένει κανένας να δει τα τελευταία του ποστ για να αρπάξει μια βεντάλια πενηντάρικα και να βγεί να τα προσφέρει σε γκόμενες στο δρόμο!
Ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές του μπορούν να του χρεώσουν την εισαγωγή ενός νέου λεξιλογίου στην αργκώ του site μας και πολλές φορές χρησιμοποιείται και απο μη δηλωμένους Βαλκανιοπουτσιστές για να περιγραφούν καταστάσεις! Μάλιστα σίγουρα πολλοί σε ομιλίες με φίλους μπορεί να έχουν χρησιμοποιήσει λέξεις όπως "Σλαβικά μουνολίβαδα" ή "Σπονσορετ"

Το λεξιλόγιο είναι πλούσιο και ποιος δεν απολαμβάνει ποσταρίσματα με τις παρακάτω λέξεις-φράσεις--->

Βαλκάνιος Τσομπάνης, Πουτσαράς

Σπονσορετ, ρουφογκαυλέτα

Γόνοι,ψωλάδες,βύσματα

Σύστημα Τανάλια, καλιμπραρισμα

Βαλκανικοί πύραυλοι, κασέρι

Καθώς και επικές περιγραφές καταστάσεων!!!

Μέχρι και τον Mind έχω δει να χρησιμοποιεί σε άλλα νήματα εκφράσεις Κμαν υποσυνείδητα διότι περιγράφουν ακριβώς αυτό που θέλει να πει με το στοιχείο της υπερβολής πάντα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Μα έτσι είναι η πραγματικότητα.Εχεις από τη μια τους πουτσαράδες και από την άλλη τους φουκαράδες,γόνους,βύσματα και ψωλάδες.
Εφορμάς λοιπόν με δύναμη πυρός και ισοπεδώνεις τον ανταγωνισμό.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.349
Πόντοι
5.006
Το κλασσικό ήταν που το 2005 πρότεινα σε γκόμενα στο Λβωφ καφέ(μόλις την είχα γνωρίσει πρωί πρωί στη στάση λεωφορείου) και μου λέει
-I do not want coffee.I want to your hotel room.
Και μια Πολωνέζα που της είπα να δούμε ταινία μαζί και μου λέει
Δε θέλω να δω ταινία.Θέλω να κάνουμε έρωτα.Εγώ αυτόν θέλω(και μου πιάνει τον πούτσο).

τυπε ξεχασες μια λεπτομερεια : ότι ησουν τυλιγμένος με πεντακοσαευρα σε ολο σου το κορμι όταν τις μιλουσες...γιατι ετσι στην ψυχρα αν εκανες τετοιο πεσιμο, με την εμφανιση που εχεις, θa ειχαν καλεσει τον κτηνιατρο και θα ησουν ηδη εγκλειστος στον ζωολογικο κηπο του κιεβο... :S

• Like

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
τυπε ξεχασες μια λεπτομερεια : ότι ησουν τυλιγμένος με πεντακοσαευρα σε ολο σου το κορμι όταν τις μιλουσες...γιατι ετσι στην ψυχρα αν εκανες τετοιο πεσιμο, με την εμφανιση που εχεις, θa ειχαν καλεσει τον κτηνιατρο και θα ησουν ηδη εγκλειστος στον ζωολογικο κηπο του κιεβο... :S
:2funny: :2funny:

• Like

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.349
Πόντοι
5.006
Ας τα αυτά και απάντα.Τολμάς τώρα δηλαδή σήμερα,αύριο να πας Μόσχα,Πίτερ,Κίεβο,Βαρσοβία,Πράγα ή Μινσκ έστω Βόλγκογκραντ να ρίξεις κανάν πούτσο?Αν όχι,ομολόγησε γιατί.
Επιτέλους γράψε καθαρά τα πράγματα.
Γράψε καθαρά,να καταλαβαίνει ο νέος καυλέουρας τι γίνεται.
Γιατί εγώ πάω ενώ εσύ δεν πας γιατί ξέρεις οτι θα πιάσεις τα αρχίδια σου και ο λόγος είναι οτι εγώ είμαι εκεί.Αλλά δεν το ομολογείς.

δηλαδή τυπε εσυ το θεωρεις κατορθωμα να παρουμε ένα αεροπλανο, να παμε μοσχα, να βρουμε μια διμετρη αλογα και να της σκασουμε ένα χιλιαρικο για να την πηδήξουμε? :think: :S

δε θελω να σε τρομάξω αλλα με ένα τηλεφωνακι στα εσκορτς του σαιτ, πας σε ένα ξενοδοχειο σε 5 λεπτα και πηδας 2-3 μουναρες με ένα χιλιαρικο... :wanker:

• Like

Kontopodis

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2016
Like
111
Πόντοι
0
Τι να τολμήσω ρε κακομοίρογλου ???

Να τολμήσω να πάω να χώνω 300άρια και 500άρια σε καραπουτανάρες που κάνεις εσύ ??

Να τολμήσω να τους χώνω Iphones για να τις γαμήσω ???

Ακόμη και ένας αγάμητος και ηλίθιος κουασιμόδος μπορεί να το κάνει αυτό !!!
Τι είναι κατόρθωμα ???

Εγώ δεν πάω γιατί κάτι ναυάγια σαν τη πάρτη σου έχουν χαλάσει,η μάλλον έχουν γαμήσει, πλεον τη πιάτσα εκεί πάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αν θέλεις να πάμε όμως χωρίς λεφτά τότε να σε δώ κακομοίρογλου !!! :grin: :grin:

Το λέει η κωλοτρυπίδα σου να με κοντράρεις χωρίς λεφτά ??? :grin:

Αλλά μάλλον έχεις ξεχάσει πως γίνεται χωρίς λεφτά. Η μάλλον χωρίς πολλά πολλά λεφτά όπως παραδέχεσαι και επιπλέον βλακωδώς επαίρεσαι !!!

ΥΓ. Με τις υγείες σου και πάλι !! :grin: :grin:
Τι να τολμήσω ρε κακομοίρογλου ???

Να τολμήσω να πάω να χώνω 300άρια και 500άρια σε καραπουτανάρες που κάνεις εσύ ??

Να τολμήσω να τους χώνω Iphones για να τις γαμήσω ???

Ακόμη και ένας αγάμητος και ηλίθιος κουασιμόδος μπορεί να το κάνει αυτό !!!
Τι είναι κατόρθωμα ???

Εγώ δεν πάω γιατί κάτι ναυάγια σαν τη πάρτη σου έχουν χαλάσει,η μάλλον έχουν γαμήσει, πλεον τη πιάτσα εκεί πάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αν θέλεις να πάμε όμως χωρίς λεφτά τότε να σε δώ κακομοίρογλου !!! :grin: :grin:

Το λέει η κωλοτρυπίδα σου να με κοντράρεις χωρίς λεφτά ??? :grin:

Αλλά μάλλον έχεις ξεχάσει πως γίνεται χωρίς λεφτά. Η μάλλον χωρίς πολλά πολλά λεφτά όπως παραδέχεσαι και επιπλέον βλακωδώς επαίρεσαι !!!

ΥΓ. Με τις υγείες σου και πάλι !! :grin: :grin:
Καλημερα Μαιντ!Μου κανει εντυπωση που απαντας σε ενα τετοιο τυπο που ξερεις πολυ καλα το ειδος αυτων των ανθρωπων ειμαι σιγουρος οτι εαν τον συναντουσες σε μια παρεα ουτε που θα ασχολοσουν μαζι του!!!ειμαι σιγουρος οτι στις χωρες που παει δεν εχει δει τιποτα και δεν ξερει τιποτα μονο μια φωτο με την γκομενα για να πει αυτην ειχα!!επιπεδο.......απο τις απαντησεις του νομιζω οτι εισαι ικανος να καταλαβεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom