Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτα που λές τρομαζουν τους ψωλάδες που εχουν συμβιβαστει,για αυτό και σε μισούν

Οι ψωλάδες είναι χαμένοι από χέρι αφού
1.Αποκλείεται να δουλέψουν τόσο σκληρά για να βγάλουν τα αναγκαία χρήματα
2.Αποκλείεται να προσπαθήσουν τόσο σκληρά,να ταξιδέψουν,να καμακώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να γαμήσουν ποιοτικό μουνί
Οπότε οι ψωλάδες είναι μη ανταγωνισμός,δεν υπάρχει περίπτωση να σου φάει γκόμενα κάποιος ψωλάς εκτός αν είναι γόνος και διαθέτει πολύ καλό κύκλο.Και πάλι πιο κάτω θα πέσει από αυτό που δυνητικά μπορεί.
Δηλαδή ένας ψωλάς μη γόνος συμβιβάζεται σε μια δουλειά με 700 ευρώ και μια χοντρή μπάζο κάτω του 160 και δυο χρόνια μεγαλύτερη που τον έχει και σήκω σήκω κάτσε κάτσε.Σου λέει εγώ ψωλάς είμαι δεν αξίζω κάτι καλύτερο.
Αντε να πάει και καμιά Φυλής δυο φορές το μήνα να γαμάει με 20 ευρώ ένα πεντάλεπτο μετά τους πακιστανούς.
Ο ψωλάς δε θεωρεί οτι πρέπει να δουλέψει,τα θέλει όλα έτοιμα στο πιάτο και εφευρίσκει θεωρίες συνομωσίας οτι για το χάλι του φταίνε οι Εφραίμ,η λέσχη Μπίλντενμπεργκ,οι Ελ,οι Γερμανοί,οι Εβραίοι,οι Αμερικανοί κτλ.
Δηλαδή φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ψωλά.

Εγώ βοηθάω τη νεολαία να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να ξεφύγει από τη μιζέρια του ψωλά παίρνοντας την τύχη στα χέρια της.

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να το διευκρινίσω ευχαρίστως !! :hi:

Δεν παριστάνω τον γόη φίλε !!! Απλά γενικά τα καταφέρνω με τις γυναίκες ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Οχι !! Mε τον όρο αφθονία δεν εννοώ αυτό που έγραψες. Να μπορώ δηλαδή κάθε 2 εβδομάδες να αλλάζω γκόμενες.

Σήμερα έχω μια ''μόνιμη' Ρωσίδα 34 ετών που είναι καθαρό οχτάρι και την γουστάρω γενικότερα και σαν άνθρωπο πέρα απο γκόμενα. Επίσης έχω μια Ρουμάνα και μια τατάρα, 28 και 32 χρόνων αντίστοιχα, εφτάρι και εφταμισάρι θα έλεγα, που είμαι στο πιο χαλαρό μαζί τους. Πριν είχα άλλες οπως Μολδαβές, Ουκρανές, Πολωνες κλπ.

Δεν μπορώ κάθε 2 εβδομάδες να αλλάζω γκόμενες. Κάθε 2-3 μήνες όμως σίγουρα αλλάζω και λίγο το ρόστερ ανάλογα με το τι μου κάθεται, και ανάλογα του πως πάει η φάση με αυτές που ήδη έχω ( κοντολογίς ποσοστό σπασαρχιδιάσματος για να μιλάμε αντρικά).

Επιπλέον αν σε κάποια φάση μου ''ανοίξει η όρεξη'' για κάτι πιο όμορφο και πιο νέο απλά πάω σε  ένα citytour, που εκεί έχει οχτάρια και εννιάρια πραγματικά σε αφθονία και τελειώνει η ιστορία με 130 ευρώ. Εκεί τελειώνει για μένα το πληρωμένο. Κοίταξε κάποιες απο τις κριτικές που έχω γράψει σε άσχετο χρόνο και θα καταλάβεις.

Επιπλέον όταν και αυτά τα βαριέμαι ταξιδεύω σε μέρη περίεργα και δοκιμάζω πιο εξωτικά φρούτα !! :grin: :grin: Και αυτό γιατί στην ηλικία που είμαι ο βασικότερος παράγοντας που ρυθμίζει τη σχέση μου με τις γυναίκες είναι ο κορεσμός. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά η διαχείρισή του κορεσμού δεν είναι εύκολη, να είσαι σίγουρος.

Προσωπικά αυτό με ικανοποιεί και δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Αυτό είναι αφθονία για εμένα.Ισως για κάποιον άλλο να μήν είναι και να θέλει κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα αδειάσω σα μαλάκας τους λογαριασμούς μου στα αρπακτικά του Κιέβου για να τα μοστράρω σαν γκόμενες σε διάφορα μέρη. Δεν εχω καμμία ανάγκη να το κάνω αυτό. Και θα θεωρούσα τον εαυτό μου μαλάκα grande αν το έκανα αυτό.

Δεν είμαι τσιγκούνης, και αυτό φαίνεται απο τα ταξίδια που κάνω σε πολύ μακρινά μέρη που είναι ακριβά. Αλλά η απαίτηση των αρπακτικών να τα χρυσοπληρώσω απλά με τρελαίνει !! Είναι σαν να σου λέει η άλλη ''είσαι μουνόδουλος, είσαι ναυάγιο, και θέλεις δε θέλεις θα μου τα σκάσεις'' !!

Και κάποιος που σέβεται τον ανδρισμό του αυτο και βέβαια δεν το δέχεται !!
Οταν η άλλη δεν απαιτεί μπορεί να τα σκάσω large από μόνος μου. Οταν και εφόσον γουστάρω !! Και σε πολύ συγκεκριμένες που κρίνω ότι το αξίζουν !! Οταν όμως η άλλη απαιτεί θεωρόντας ότι το μουνί της είναι χρυσό θα πάρει μεγαλοπρεπώς τα αρχίδια μου δεν πάει να είναι θεά !!

Δεν θα κάνω την αντρική μου αξιοπρέπεια χαλάκι για να σκουπίσει τα πόδια της καμμία πριγκηπέσα ακόμη και δεκάρι να είναι !! Είναι θέμα αρχής. Και όποιος κκάνει συμβιβασμούς στην αξιοπρέπειά του για να γαμήσει τότε καί την αξιοπρέπειά του θα χάσει και με το πουλί στο χέρι θα μείνει.

Σε άλλες εποχές νεότερος αλώνιζα για επαγγελματικούς λόγους όλη την Ανατολική Ευρώπη και γνώρισα καταστάσεις και εποχές που οι νεότεροι δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ρώτα μεγαλύτερους έγκυρους ανθρώπους όπωε ο Τάσος και θα στο επαληθεύσει.

Τη σεξουαλική Ντίσνευλαντ της ανατολικής ευρώπης μόνο λίγοι άνθρωποι της ηλικίας μου την πρόλαβαν. Και έχουν συγκριτικά στοιχεία.

Αυτός είναι και ο λόγος που με ενοχλεί η κατάσταση που σήμερα διαμορφώθηκε στα Σλαβικά Μουνολίβαδα απο κάποια αγάμητα κομπλεξικά ναυαάγια που θεωρούν μαγκιά να χρυσοπληρώνουν αρπακτικά που τους απομυζούν !!!

Για δε αυτούς που το κάνουν το παραπάνω χωρίς να έχουν οικονομική ευχέρεια κάνοντας το σκατό τους παξιμάδι δεν έχουμε εμείς λόγο αλλά οι ψυχίατροι !!

Ελπίζω να σου απάντησα !! :hi:

Πολύ μιλάς.Πες την αλήθεια.Δεν πάω ανατολική Ευρώπη να γαμήσω παρόλο που μου αρέσουν πιο πολύ οι Σλάβες γιατί δε με παίρνει πια ηλικιακά και οικονομικά.Ετσι πάω SEA(South East Asia) και Αφρική που ο λευκός μετράει ακόμα όσο χάλιας και να είναι.Πάω εκεί που γαμάνε όλοι πιπίνια ακόμη και οι εβδομηντάρηδες γιατί είναι εύκολα και ο λευκός είναι Θεός.
Αν μπορούσα ακόμα να γαμήσω ωραίες Σλάβες θα πήγαινα Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία αλλά δε με παίρνει και όταν πήγα τελευταία έσπασα τα μούτρα μου.Ο λόγος είναι οτι ανέβασαν τον πήχυ των απαιτήσεων και για αυτό φταίνε οι ντόπιοι και οι ξένοι που τις καλομαθαίνουν και ο εξευρωπαισμός.Εγώ θέλω τα παλιά τότε που γαμούσες με μια Κολυνός και νάυλον κάλτσες.Δε με εκφράζει το σημερινό περιβάλλον στην Ευρώπη και γαμάω κίτρινες και μαύρες στου διαόλου τον κώλο,έχω yellow fever που λένε.
Πες οτι κάνεις αυτό που κάνουν όλοι.Γιατί δεν το ομολογείτε εσείς οι παλαιοί και μας ταράζετε στις σάλτσες?

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν υπαρχει απεριοριστη ενεργεια ουτε απεριοριστος χρονος μεχρι την επομενη μερα. Ζεις με ψευδαισθησεις μεγαλειου για να αντιμετωπισεις μια δυσαρεστη πραγματικοτητα. Coping το λενε οι αγγλοσαξωνες.

Εμεις οι πικεριστες κοιταμε τη μαυρη σκατενια πραγματικοτητα στα ματια και δεν τη φοβομαστε. Ευκτητον το αγαθον!

Εσείς οι πικεριστές αντικρύζετε συνεχώς μια σκατένια πραγματικότητα γιατί είστε συνέχεια στα σκατά.Οπότε γίνεστε κυνικοί και λέτε αυτή είναι η μοίρα μας,θα είμαστε συνέχεια στα σκατά,θα δουλεύουμε για 600 ευρώ,θα παντρευτούμε χοντρές θα γαμάμε μετά τους πάκηδες μετρώντας τα κέρματα.Οπως ο Διογένης που ήταν γυμνός στο πιθάρι και γούσταρε φάση.
Οι βαλκανιοπουτσιστές λέμε όχι ρε φίλε,δεν κατάλαβες δε θα με ρίξεις εμένα στα σκατά.Τώρα θα φας αντίδραση,θα βγάλω τα κουμπούρια και θα σου γαμήσω το κέρατο.Θα γίνω ο απόλυτος άρχων και θα γαμήσω όποιον αμφισβητήσει την ηγεμονία μου.Είμαστε excess τύποι.
Δηλαδή οι άλλοι με τα γίδια τους πικεριστές δεν έχουν κανένα πρόβλημα,όταν βλέπουν εμάς τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,δημιουργούμε τεράστια αντίδραση.
Εμένα μου το λένε,αυτή είναι τόσο ήπιος άνθρωπος,τα δέχεται όλα,δε διαμαρτύρεται για κανέναν αλλά όταν ανοίγεις το στόμα σου,τρέμει ρε φίλε από θυμό,της πετάγονται τα μάτια έξω και θέλει να σε λιώσει,πώς το καταφέρνεις αυτό?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εδώ συμφωνώ 100%.  Αυτά που κάνει ο kman, δεν θα τα επέλεγα στη θέση του σε καμία περίπτωση. Δεν θα μου άρεσε καθόλου αυτό. Του το έχω πει κιόλας ότι στην τελική καταντά υποτελές. Και ο ίδιος αν προσπαθήσει μπορεί καλύτερα.

Φίλε,το καλύτερο για τον καθένα είναι σχετικό.
Ο kman με τον τρόπο του, έχει υπερβεί τα γαμηστικά όριά του.
Αυτό που έγραψες να βγαίνει με νορμάλ εξάρια,είναι downgrade για τον ίδιο μιας και το μόνο που τον νοιάζει είναι να γαμάει νεαρά 7άρια+ και να τα περιφέρει καμαρωτός.

Εμεις οι πικεριστες κοιταμε τη μαυρη σκατενια πραγματικοτητα στα ματια και δεν τη φοβομαστε. Ευκτητον το αγαθον!

Εσείς οι πικεριστές είστε τόσο άμπαλοι που άμα σας κάτσει καμιά καπάτσα πουτάνα σαν την Κορίνα,στέλνετε μηνύματα με καρδούλες και της αγοράζετε αρκουδάκια   [move] :2funny: Π-Υ-Ρ-Φ-Ο-Ρ-Ο-Ι :2funny: [/move]

Επίσης έχετε συμβιβαστεί με την αποτυχία σας και γαμάτε στα ίδια σεντόνια με βρωμύλους που πριν μια βδομάδα έσκασαν με φουσκωτή βάρκα στη χώρα.

οταν ηρθε ο ντερτι πηγαμε
προς πριβοζ με τα ποδια.στον δρομο πλισιασα μερικες κοπελες που περνουσαν και προτεινα καφε.

Για να προτείνεις στην ψύχρα για καφέ(δεν μιλάμε για όταν είμασταν 16χρονών) σε καλή γκόμενα και να έρθει μαζί σου:
α)Πρέπει να είσαι σαν το Σπαλιάρα
ή
β)Κάποιος celebrity
ή
β)Με το που τελειώσεις την ατάκα,να πατήσεις το remote και να αναβοσβήσουν τα alarm από μια Ferrari California

Επίσης η γκόμενα θέλει να νιώσει μοναδική.
Αν καταλάβει ότι εσύ απλά ανεβαίνεις εναν δρόμο και σταματάς για καφέ ότι κινείται,δεν...

Ποτέ δεν λέμε ατάκα που να φέρνει τη γκόμενα προ τετελεσμένων.
Προηγείται social και κάποιες φορές και shitest.

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για να προτείνεις στην ψύχρα για καφέ(δεν μιλάμε όταν είμασταν 16χρονών) σε καλή γκόμενα και να έρθει μαζί σου:
α)Πρέπει να είσαι σαν το Σπαλιάρα
ή
β)Κάποιος celebrity
ή
β)Με το που τελειώσεις την ατάκα,να πατήσεις το remote και να αναβοσβήσουν τα alarm από τη Ferrari California

Επίσης η γκόμενα θέλει να νιώσει μοναδική.
Αν καταλάβει ότι εσύ απλά ανεβαίνεις εναν δρόμο και σταματάς για καφέ ότι κινείται,δεν...

Ποτέ δεν λέμε καμία ατάκα που να φέρνει τη γκόμενα προ τετελεσμένων.
Προηγείται social και κάποιες φορές και shitest.

Το κλασσικό ήταν που το 2005 πρότεινα σε γκόμενα στο Λβωφ καφέ(μόλις την είχα γνωρίσει πρωί πρωί στη στάση λεωφορείου) και μου λέει
-I do not want coffee.I want to your hotel room.
Και μια Πολωνέζα που της είπα να δούμε ταινία μαζί και μου λέει
Δε θέλω να δω ταινία.Θέλω να κάνουμε έρωτα.Εγώ αυτόν θέλω(και μου πιάνει τον πούτσο).

• Like

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
μοστραρισες πυραυλους?

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μοστραρισες πυραυλους?

Οχι,εκείνη την εποχή γαμούσες με μισό κοτόπουλο.Μου λέει η άλλη ja golodna(πεινάω).Sto chotsies vkusat? ρωτάω.(τι θες να φας).Kurce(κοτόπουλο) ομολογεί.
Πάμε bazar τσακίζει μισό κοτόπουλο από το υπαίθριο grill με πιάνει αγκαζέ να πάμε ξενοδοχείο και μόλις μπαίνουμε στο δωμάτιο των 20 ευρώ,κάθεται στο κρεβάτι,ξεκουμπώνει το παντελόνι και τον παίρνει μππούκι.Είκοσι λεπτά μετά τη γνωριμία.
Αυτές ήταν βέβαια καταστάσεις 2005,δε δύνανται να επαναληφθούν.Η γκόμενα 25 ετών,175.
Την επόμενη μέρα χούφτωνα ταυτόχρονα δύο φίλες 20 χρονών,183 στη ντίσκο  Millenium στο ladies night με το χέρι να χαιδεύει το ένα μουνί και έχυσα επί τόπου.Εγινα ρεζίλι,γύριζα στο πλάι για να μη δουν οι γκόμενες τα χύσια στο παντελόνι.Μετά την επόμενη μέρα έδωσα ραντεβού με τη μία μετά την άλλη και ήρθαν και οι δύο μαζί,η μία μου χάιδευε το χέρι πάνω από το τραπέζι και η άλλη το είχε πάρει και το έβαζε ανάμεσα στα μπούτια της μέρα μεσημέρι στο κεντρικό καφέ.Ωραίες εποχές.

Γενικά τότε Ουκρανία γίνονταν τα απίστευτα,συνήθως οι γκόμενες σε άφηναν να τις δαχτυλιάσεις στο κλαμπ ή ακόμα και στο τρένο στα δέκα λεπτά μετά τη γνωριμία και μετά τον πρώτο πούτσο σου έφερναν και φίλες να γαμήσεις σε τριολέ.Και τώρα έτσι είναι βέβαια αλλά πρέπει πλέον να τα σκας.Γενικά είναι παλαβά τα σκηνικά.

Γενικά τότε έπαιζαν πολύ τα κοτόπουλα.Αργότερα ήρθαν τα σούσια,τα high class ψαρικά και καλόμαθαν οι γκόμενες,πριν το μόνο που ήξεραν ήταν το ωμό ουκρανικό ψάρι μέσα στις μύγες που τις βελτίωνε βέβαια στο τσιμπούκι βεβαίως όπως μάθαιναν να δαγκώνουν.

Γενικά τώρα που τα θυμάμαι Τσεχία,Σλοβακία,Ουκρανία,Πολωνία έχυνα συχνά στο παντελόνι στη δεκαετία των 2000s αλλά ήταν πολύ καυλιάρες τότε,δηλαδή σε ερέθιζαν οι υπεργκόμενες στα μαγαζιά και καύλωνες τόσο πολύ που απλά δεν άντεχες.Οι δικοί τους βέβαια που είχαν χύσει πριν πάνε στο κλαμπ άντεχαν βέβαια αλλά εσύ γινόσουν ρεζίλι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πολύ μιλάς.Γιατί δεν το ομολογείτε εσείς οι παλαιοί και μας ταράζετε στις σάλτσες?
Ναι μιλάω και γράφω πολύ !! Πρόσεξε μη διαβάσεις πολύ και στραμπουλήξεις τον κερατοειδή σου !! :grin: :grin:

Επιπλέον αυτά που γράφω είναι σάλτσες !! Ενώ τα παραληρήματά σου για ηρωικά και πένθιμα βαλκανικά ''έπη'' είναι όλο ουσία !! :grin: :grin:  :grin:

Είσαι ο απόλυτος κακομοίρης !! Ενας μετανάστης που κάνει το σκατό του παξιμάδι για να τα ακουμπάει στα αρπακτικά προκειμένου να τα μοστράρει σαν γκόμενες !!!

Ενα γατάκι που καθρεφτίζεται στα ούρα του και νομίζει ότι είναι τίγρης !!! :grin: :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πολύ μιλάς.Πες την αλήθεια.Δεν πάω ανατολική Ευρώπη να γαμήσω παρόλο που μου αρέσουν πιο πολύ οι Σλάβες γιατί δε με παίρνει πια ηλικιακά και οικονομικά.Ετσι πάω SEA(South East Asia) και Αφρική που ο λευκός μετράει ακόμα όσο χάλιας και να είναι.Πάω εκεί που γαμάνε όλοι πιπίνια ακόμη και οι εβδομηντάρηδες γιατί είναι εύκολα και ο λευκός είναι Θεός.
Αν μπορούσα ακόμα να γαμήσω ωραίες Σλάβες θα πήγαινα Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία αλλά δε με παίρνει και όταν πήγα τελευταία έσπασα τα μούτρα μου.Ο λόγος είναι οτι ανέβασαν τον πήχυ των απαιτήσεων και για αυτό φταίνε οι ντόπιοι και οι ξένοι που τις καλομαθαίνουν και ο εξευρωπαισμός.Εγώ θέλω τα παλιά τότε που γαμούσες με μια Κολυνός και νάυλον κάλτσες.Δε με εκφράζει το σημερινό περιβάλλον στην Ευρώπη και γαμάω κίτρινες και μαύρες στου διαόλου τον κώλο,έχω yellow fever που λένε.
Πες οτι κάνεις αυτό που κάνουν όλοι.Γιατί δεν το ομολογείτε εσείς οι παλαιοί και μας ταράζετε στις σάλτσες?
Εκτός απο south East Asia, και αφρική, έχω φάει και 2 χρόνια στην Νότιο Αμερική. Μήπως έχει στη Κολομβία και στη Βενεζουέλα κίτρινες και Μαύρες ?? :grin: :grin:

Εχω επίσης μείνει ένα χρόνο στη Στοκχόλμη, και 6 και 4 μήνες αντίστοιχα σε Ελσίνκι και Οσλο. Εκεί να δείς Μαύρες και Κίτρινες !!! :grin: :grin:

Το δε Μόντραλ και το Μπουένος Άιρες  ήταν φούλ στις κίτρινες !!! :grin: :grin:

Στο δε Λαγκος και στην Ακρα που έφαγα 9 μήνες είχε μαύρες αλλά εκεί πήγα 32 χρονών που μέτραγα και όχι σαν απόμαχος όπως βλακωδώς ισχυρίζεσαι. Και πέρασα καταστάσεις γκάβλας που δεν φαντάζεσαι !!! Κατάλαβες τώρα χαζούλη ??? :grin:

Απο το στενό σου μυαλουδάκι δεν περνάει καν η πιθανότητα κάποιος να ταξιδεύει και για άλλους λόγους πέρα απο το να γαμάει καραπουτανάρες σαν τις σπονσορότες σου που σε απομηζούν !!!

Ομως όποιος κουκιά τρώει κουκιά μαρτυράει !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκτός απο south East Asia, και αφρική, έχω φάει και 2 χρόνια στην Νότιο Αμερική. Μήπως έχει στη Κολομβία και στη Βενεζουέλα κίτρινες και Μαύρες ?? :grin: :grin:

Εχω επίσης μείνει ένα χρόνο στη Στοκχόλμη, και 6 και 4 μήνες αντίστοιχα σε Ελσίνκι και Οσλο. Εκεί να δείς Μαύρες και Κίτρινες !!! :grin: :grin:

Το δε Μόντραλ και το Μπουένος Άιρες  ήταν φούλ στις κίτρινες !!! :grin: :grin:

Στο δε Λαγκος και στην Ακρα που έφαγα 9 μήνες είχε μαύρες αλλά εκεί πήγα 32 χρονών που μέτραγα και όχι σαν απόμαχος όπως βλακωδώς ισχυρίζεσαι. Και πέρασα καταστάσεις γκάβλας που δεν φαντάζεσαι !!! Κατάλαβες τώρα χαζούλη ??? :grin:

Απο το στενό σου μυαλουδάκι δεν περνάει καν η πιθανότητα κάποιος να ταξιδεύει και για άλλους λόγους πέρα απο το να γαμάει καραπουτανάρες σαν τις σπονσορότες σου που σε απομηζούν !!!

Ομως όποιος κουκιά τρώει κουκιά μαρτυράει !!

Ας τα αυτά και απάντα.Τολμάς τώρα δηλαδή σήμερα,αύριο να πας Μόσχα,Πίτερ,Κίεβο,Βαρσοβία,Πράγα ή Μινσκ έστω Βόλγκογκραντ να ρίξεις κανάν πούτσο?Αν όχι,ομολόγησε γιατί.
Επιτέλους γράψε καθαρά τα πράγματα.
Γράψε καθαρά,να καταλαβαίνει ο νέος καυλέουρας τι γίνεται.
Γιατί εγώ πάω ενώ εσύ δεν πας γιατί ξέρεις οτι θα πιάσεις τα αρχίδια σου και ο λόγος είναι οτι εγώ είμαι εκεί.Αλλά δεν το ομολογείς.

• Like

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οσο για το πόσο ''΄χάλιας'' είμαι που υπαινίσεσαι !!

Μια και δεν πιστεύεις ανθρώπους απο εδώ μέσα που με γνωρίζουν ρίξε μια ματιά στις φωτογραφές χαζούλη !!!

Είμαι εγώ χάλιας ενώ εσύ είσαι ζεν πρεμιέ τρομάρα σου !!!

Γελάνε και τα τούβλα !!! :grin: :grin: :grin:

Ρίξε μια ματιά στην έκφραση των γυναικών δίπλα μου σε σχέση με τη ξινισμένη μούρη του αρπακτικτού που σε απομυζά !!!

ΥΓ. Για μια ακόμη φορά σου επισημαίνω ότι μαζί μου απλά δεν σε παίρνει !! Οταν με προκαλείς θα  τρώς ταπίδια και σφαλιάρες εναλάξ !!! Απλούστατα όταν πήγαινες γύριζα για δέκατη φορά παρόλο που έχουμε την ίδια ηλικία. Χώνεψέ το και λούφαξε στη τρύπα σου !!! Με τις υγείες σου !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 15364962511491498833853983868729.jpg
    15364962511491498833853983868729.jpg
    327,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 20180725_222618.jpg
    20180725_222618.jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 20180726_104538.jpg
    20180726_104538.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ας τα αυτά και απάντα.Τολμάς τώρα δηλαδή σήμερα,αύριο να πας Μόσχα,Πίτερ,Κίεβο,Βαρσοβία,Πράγα ή Μινσκ έστω Βόλγκογκραντ να ρίξεις κανάν πούτσο?Αν όχι,ομολόγησε γιατί.
Επιτέλους γράψε καθαρά τα πράγματα.
Γράψε καθαρά,να καταλαβαίνει ο νέος καυλέουρας τι γίνεται.
Γιατί εγώ πάω ενώ εσύ δεν πας γιατί ξέρεις οτι θα πιάσεις τα αρχίδια σου και ο λόγος είναι οτι εγώ είμαι εκεί.Αλλά δεν το ομολογείς.

Τι να τολμήσω ρε κακομοίρογλου ???

Να τολμήσω να πάω να χώνω 300άρια και 500άρια σε καραπουτανάρες που κάνεις εσύ ??

Να τολμήσω να τους χώνω Iphones για να τις γαμήσω ???

Ακόμη και ένας αγάμητος και ηλίθιος κουασιμόδος μπορεί να το κάνει αυτό !!!
Τι είναι κατόρθωμα ???

Εγώ δεν πάω γιατί κάτι ναυάγια σαν τη πάρτη σου έχουν χαλάσει,η μάλλον έχουν γαμήσει, πλεον τη πιάτσα εκεί πάνω με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Αν θέλεις να πάμε όμως χωρίς λεφτά τότε να σε δώ κακομοίρογλου !!! :grin: :grin:

Το λέει η κωλοτρυπίδα σου να με κοντράρεις χωρίς λεφτά ??? :grin:

Αλλά μάλλον έχεις ξεχάσει πως γίνεται χωρίς λεφτά. Η μάλλον χωρίς πολλά πολλά λεφτά όπως παραδέχεσαι και επιπλέον βλακωδώς επαίρεσαι !!!

ΥΓ. Με τις υγείες σου και πάλι !! :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Μια και δεν πιστεύεις ανθρώπους απο εδώ μέσα που με γνωρίζουν ρίξε μια ματιά στις φωτογραφές χαζούλη !!!

Ρίξε μια ματιά στην έκφραση των γυναικών δίπλα μου σε σχέση με τη ξινισμένη μούρη του αρπακτικτού που σε απομυζά !!!

ΥΓ. Για μια ακόμη φορά σου επισημαίνω ότι μαζί μου απλά δεν σε παίρνει !! Οταν με προκαλείς θα  τρώς ταπίδια και σφαλιάρες εναλάξ !!! Απλούστατα όταν πήγαινες γύριζα για δέκατη φορά παρόλο που έχουμε την ίδια ηλικία. Χώνεψέ το και λούφαξε στη τρύπα σου !!! Με τις υγείες σου !! :grin: :grin:

Την πάτησες πάλι.Ολοι θα ήθελαν να είναι δίπλα στη δικιά μου έστω και χωρίς το σώβρακο Palco ενώ τη δικιά σου την κίτρινη δε θα την ήθελε κανείς έστω για φωτοσόπ δίπλα του.
Τελικά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε,δεν το ήξερα αυτό,απίστευτο.Πραγματικά τα πιστεύετε.

• Like

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.081
Πόντοι
216

ΥΓ. Για μια ακόμη φορά σου επισημαίνω ότι μαζί μου απλά δεν σε παίρνει !! Οταν με προκαλείς θα  τρώς ταπίδια και σφαλιάρες εναλάξ !!! Απλούστατα όταν πήγαινες γύριζα για δέκατη φορά παρόλο που έχουμε την ίδια ηλικία. Χώνεψέ το και λούφαξε στη τρύπα σου !!! Με τις υγείες σου !! :grin: :grin:

Τυπε η ξανθια τι υψος εχει ??

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Την πάτησες πάλι.Ολοι θα ήθελαν να είναι δίπλα στη δικιά μου έστω και χωρίς το σώβρακο Palco ενώ τη δικιά σου την κίτρινη δε θα την ήθελε κανείς έστω για φωτοσόπ δίπλα του.
Τελικά τα π :grin:ιστεύετε αυτά που γράφετε,δεν το ήξερα αυτό,απίστευτο.Πραγματικά τα πιστεύετε.

Αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στο αρπακτικό και στο σώβρακο σίγουρα θα διάλεγα το σώβρακο !!! :grin: :grin:

Οταν δημιουργηθεί το μουσείου του Μουνόδουλου Μαλάκα θα το μοσχοπούλαγα !!! :grin: :grin:

Αλλά όσα λεφτά και να έβγαζα στο αρπακτικό δεν θα τα έδινα !!

Γιατί εγώ την αντρική μου αξιoπρέπεια τη σέβομαι !!!

Κατάλαβες κακομοίρογλου ???

Και μια και δεν γουστάρεις κίτρινες ( κούνια που σε κούναγε γκαβάδι ) πάρε λίγες πρόχειρες σΛάβες έτσι για να έχεις !!!

ΥΓ. Δεν σε παίρνει !!! Θέλεις να γράφεις επικές μαλακίες γράφε τις να γελάμε !!! Αλλά ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ !!!

Συνημμένα

• 2011-09-04 20.18.19.jpg
    2011-09-04 20.18.19.jpg
    270,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 20121207_021359.jpg
    20121207_021359.jpg
    579,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • MINSK  2006 14.jpg
    MINSK 2006 14.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Kyparisia 2007 8.jpg
    Kyparisia 2007 8.jpg
    142,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 20130722_233215.jpg
    20130722_233215.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 49

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.875
Πόντοι
33.818
Τελικά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε,δεν το ήξερα αυτό,απίστευτο.Πραγματικά τα πιστεύετε.
Τύπε από που ψωνίζεις σώβρακα; :grin:

• Like

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπε η ξανθια τι υψος εχει ??

186.Ολες που έχω είναι άνω του 180.
Δεν έχει σημασία αν έχεις 5 ή 10 ή 20 γκόμενες τώρα.Σημασία έχει αν μπορείς να πας μια νύχτα Μινσκ,Μόσχα ή Κίεβο και να βρεις καλύτερη από αυτές.Τα μελλοντικά fucks έχουν σημασία.Ο τζόγος.
Δεν πρέπει να κολλάτε στο παρελθόν.Τι σημασία έχει το παρελθόν?Μετά από αυτή είχα την 189,μετά την 22χρονη 181 και μετά την 183 το μοντέλο τη Σλοβάκα.Τώρα πρέπει να βρω κάτι καλύτερο.

• Like
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Πάντως Mindreader και kman,αν κάπου μοιάζετε είναι στο κούρεμα με τον Αρχηγό να έχει πιο αφάνα ατημέλητο look.

Τόσα λεφτά βγάζετε,πως και δεν φυτεύετε τίποτα; :think:
Αλλά πρώτα ρωτήστε το Δημητράκη που έκανε την εμφύτευση,μην σας πιάτσουν κότσο

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Like

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάρτε και το 9άρι που  Βλάκμαν έφερε στην Ελλάδα  :2funny:Και την πλήρωνε και 500 ευρώ τη μέρα  :jerking: :2funny:Πρέπει να ήταν εντελώς χρεωκοπημένη γιά να πάει μαζί του  :2funny: :2funny: :2funny:
 Εχω πεθάνει στα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• gkomena vlakman.jpg
    gkomena vlakman.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 82
  • Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom