Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μήτσε,όλοι εδώ είμαστε απολύτως πεπεισμένοι,πως ημέρα καθημερινή και ώρα Αγίας Πετρούπολης 00:40,εσύ μόλις βγήκες για clubing και όχι ότι απλά έκλεισες το  laptop και πήγες να ύπνο στο κρεβατάκι σου αγκαλιά με τις γάτες σου. :2funny:

Καραφλοπουτσότριχα, οι Βαλκάνιοι Πουτσαράδες σε γλεντάμε για πλάκα :2funny:
  μου ειπε ο προεδρος να σου κανω επιπλιξη για την συμπεριφορα σου.
ο προεδρος ειναι θεσμος και πρεπει ολοι να τον σεβομαστε.να σε παρακαλεσω να αφησεις τον μιτσαρα
ησυχο στις ανωμαλιες του.αντε φευγω τωρα να παω να αυνανιστω στο παρκακι διπλα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Για υπνο παιφτω κατα της 5.00-6.00 Μπορώ να μπω και από το τηλέφωνο γιά να  :2funny: αλλά δε με βολεύει να γράφω.
διμητρακη παιδι μου,προεδρε μας ασε την αντιπαραθεση με τον βαλκανιο και τραβα με καλη
διαθεση για την νυχτερινη σου βαρδια. εεεεεε λαθος ηθελα να πω στην ντισκο προεδρε

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
  μου ειπε ο προεδρος να σου κανω επιπλιξη για την συμπεριφορα σου.
ο προεδρος ειναι θεσμος και πρεπει ολοι να τον σεβομαστε.να σε παρακαλεσω να αφησεις τον μιτσαρα
ησυχο στις ανωμαλιες του.αντε φευγω τωρα να παω να αυνανιστω στο παρκακι διπλα.

Πρόεδρο;;;
H δημοκρατία είναι για τους φλώρους,τους LGΒΤ και τους γόνους.

Εμείς υπακούμε μόνο στον ΑΡΧΗΓΟ :rockon:

διμητρακη παιδι μου,προεδρε μας ασε την αντιπαραθεση με τον βαλκανιο και τραβα με ΜΙΑ καλη
διαθεση για την νυχτερινη σου βαρδια. εεεεεε λαθος ηθελα να πω στην ντισκο προεδρε

Καλά τα λες Χάρη  :rockon:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
με ειδοπεια απο το κοντρολ τωρα ο δασκαλος σε απευθειας μεταδοση.
λεει ο προεδρος το βραδι βγαινει εξω σαν τον δρακουλα και κανει τα ψωνια του.
μετα μεταφερετε στην ντισκο και μοιραζει αυτογραφα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τον παρακάλεσαν, θες να πεις.Όπως έκαναν και τα αφεντικά του πλυντηρίου αυτοκινήτων. :2funny:

Μου αρέσει που σου την λέει ότι πληρώνεις ενώ αυτός γαμάει δήθεν γκόμενες <25 χωρίς αντίτιμο.

Μιλάμε για μεγάλες αυταπάτες,όχι αστεία  :2funny:

Για τα πεπόνια πληρώνει εφάπαξ.Τις κατσίκες μπορεί και να τις κερνάει για να κάτσουνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να κανουμε! Ο Πορνομετανστης ζεις τις φαντασιωσεις σου! Ειναι, και Διασκεδαστης και Πηδηχτης! Πειραζει που ειναι μεγαλη φιρμα? ΤΕΛΙΚΑ ποιο ΠΑΟΥΛΙ ειναι? στη Γερμανια? Δηλ ο Μεταναστης ειναι ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΙΝ της ρωσσιας μαζι με το φ.αεριο! Πειραζει? ΜΠΟΡΕΙΣ εσυ να κανεις αυτα που κανει? ΟΧΙ!!! Εισαι τυχερος που δεν εισαι στα μεταλλεια αλλα κανεις ντατα μινινκ! Αλιμονο στο γκρικ καμακι που ειναι στο ερμα της γερμανικης γαλερας!
Μην κανεις οτι δεν ξερεις για το οικοτροφειο. Δεν μενεις στο κοντινερ πισω απο το μαγαζι μαζι με τα παιδια απο ΜεσηΑνατολη/
Καυκασο?Σκεψου ποσο γκετοποιημενος ειναι ο ΒαλακανιοςΨευτοΨωλαρας που δεν ξερει για τα 24ωρα εμπορικα κεντρα στην ευρωπη και την ρωσσια. Εχει μεινει πισω στα βαλκανια και τον καυκασο!
Θε επεπε εξ αλλου να γνωριζει οτι ο μεταναστης εχει την συνηθεια
να κανει τα ψωνια του βραδυ, πχ μηλα, και να κανει βολτες με το σιδερενιο του αλογο! Τοσα βραδυνα βιντεο δεν εχεις δει?Τι γιος του σατανα και της νυχτας θα ηταν αν δεν νυχτοπερπατουσε? ...Εξ αλλου πρεπει να ελεγχει και το εμπορευμα στις ντισκο, τις πελατισες του και τα γατακια! ΕΑΝ σε επερνε υπο την προστασια του στην Ρωσσια, θα εφτανες πολυ ψηλα στα μυστικα του σλαβικου ερωτα! Θα ησουν ο επισημος ζιγκολο του Κρεμλινου!Piker Van Poutsen, σοφη η μαλακια σου, που λεει ο Γεωργιου.
Ας προσεχουν ομως οι Βαλκανιοπουτσιστες τους Πικεριστες γιατι πανε για ρηξη! Στο τελος θα ζητησουν την βοηθεια/συμμαχια των μεταναστων!
Το ανωτερο σταδιο του Βαλκανιοπουτσισμου, ειναι ο Πορνομεταναστευτισμος!
Που να τα ξέρουν αυτά :2funny:είναι εντελώς υπανάπτικτοι  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι άτομα απότο σά'ι'τ είχαν έρθει εδώ και είδαν πως ζω και αν όλα αυτά που λέω είναι αλήθεια.Ενώ οταν ο Φιντέλ συνάντησε το Βλάκμαν στην Κρακοβία όλα έγιναν όπως τα είχα πει εγώ και όχι ότι έλεγε ο Βλάκμαν  :2funny:την έπεσε σε όλες και όλες τον φτύσανε και φώναξαν και τον σεκιουριτά και παραλίγο να τους πετάξουν έξω :2funny:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Που να τα ξέρουν αυτά :2funny:είναι εντελώς υπανάπτικτοι  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι άτομα απότο σά'ι'τ είχαν έρθει εδώ και είδαν πως ζω και αν όλα αυτά που λέω είναι αλήθεια.Ενώ οταν ο Φιντέλ συνάντησε το Βλάκμαν στην Κρακοβία όλα έγιναν όπως τα είχα πει εγώ και όχι ότι έλεγε ο Βλάκμαν  :2funny:την έπεσε σε όλες και όλες τον φτύσανε και φώναξαν και τον σεκιουριτά και παραλίγο να τους πετάξουν έξω :2funny:
ok παρασυρθηκε να δειξει αμεσως τις ικανοτητες του.εμενα παλι οταν ηρθε ο ντερτι πηγαμε
προς πριβοζ με τα ποδια.στον δρομο πλισιασα μερικες κοπελες που περνουσαν και προτεινα καφε.
ολες αρνηθηκαν η δεν σταματουσαν καν,ηταν βιαστικες.ο ντερτυ λεει καλα ετσι στην ψυχρα οπεια περνα
λες για καφε?απαντησα στο κιεβο ετσι εκανα και ολοι οι ουκρανοι το ιδιο εκαναν.
στην ψυχρα παντου την επεφταν και προτειναν καφε.ειναι μια αρχη αν ερθει μαζι σου για περπατημα και
καφε σημαινει γουσταρει.αν οχι δεν ασχολεισε ξανα.για αυτο ολοι τοτε βολταραν σε χρισατικ και παρκα
και οπως ελεγε ο δασκαλος επαιζαν στα παγκακια.οκ ο κμαν παει για καραπουτανες βιζιτες ετσι θεωρει
υποτιμιτικο το παιγνιο αυτο.ενω στο κιεβ παιρνεις τηλεφωνα και δεχονται ευκολα καφε και βολτα
οδυσσο ειναι δυσκολο εστο να βρεις γκομενα στο κεντρο.ειναι περαστικες το πρωι μονο που πανε δουλεια η που σχολανουν.αν μενουν διπλα στο κεντρο ουτε σου μιλανε.
οδυσσο απο κυκλο πιο πολυ και οχι απο πεσιματα βρισκεις.κιεβ ειχα 99.9% επιτυχια ενω καπιες που δεν ειχα ηταν αυτες που επερνες και ηταν κλιστο.μαλλον δεν ειχαν λεφτα στο κινητο.
οδυσσο δεν βρισκεις πλεον γκομενα ουτε να την πεσεις!αν καθονται καπου με της ωρες οπως τωρα στο ελληνικο παρκο και παρκο ιστανπουλ και πλισιασεις ενοχλουντε!!λενε μιλαμε με την φιλη και ενοχλεις.
στο κιεβ ολες περιμενουν προταση και προσκληση αν καθονται καπου με τις ωρες και δεν εχουν σχεδια.
δικαιο εχει ο κμαν για πολλα που λεει για κιεβ,η απολυτη κανονια.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ο θειος μου αρχιζει καθε φορα οδυσσο οτι προσβαλω τις γκομενες οταν λεω παμε εστιατοριο.
λεει εδω δεν ειναι πεινασμενες ουτε ψαχνουν να τις ταισουν.λεει πλισιαζεις λαθος.
να μιλας αγγλικα και να ζητας βοηθεια,μην μιλας ρωσικα.
εχουμε αυτη την διαμαχη με θειο και του λεω κιεβ τοσα χρονια ετσι επαιζα,
παμε βολτα,καφε,φαι.ολες ερχονταν.

Επισκέπτης
Ας προσεχουν ομως οι Βαλκανιοπουτσιστες τους Πικεριστες γιατι πανε για ρηξη! Στο τελος θα ζητησουν την βοηθεια/συμμαχια των μεταναστων!
Το ανωτερο σταδιο του Βαλκανιοπουτσισμου, ειναι ο Πορνομεταναστευτισμος!
Ο ιδιος ο Πορνομεταναστης χρονια πριν εχει συμβουλευσει οτι αν ειναινα ζουμε σε ενα μπιντε στο εξωτερικο και να γαμαμε μια φορα το μηνα, καλυτερα να μεινουμε Ελλαδα με τις ομορφιες της και την ποιοτητα ζωης της και να γαμαμε Φυλης κ Μεταξουργειο. Εχει γραψει για πολλες χωρες και για γυναικες πολλων εθνικοτητων. Θελουν πολλα χρονια για να τον φτασουν οι ασεβεις βαλκανιοπουτσιστες.

Πικεριστες και πορνομεταναστιστες ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο. Συντομα θα διαλυσουμε φιλοσοφικα τους καριεριστες. Τους ανθρωπους που ζουνε για να δουλευουν. Τους ειλωτες στα αρμπαιτσλαγκερ της Γερμανιας, τους σνελ πατζιτ σνελ. Συμμαχοι μας ο Επικουρος, ο Διογενης, ο Πικερ και ο Σατανας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο θειος μου αρχιζει καθε φορα οδυσσο οτι προσβαλω τις γκομενες οταν λεω παμε εστιατοριο.
λεει εδω δεν ειναι πεινασμενες ουτε ψαχνουν να τις ταισουν.λεει πλισιαζεις λαθος.

ok παρασυρθηκε να δειξει αμεσως τις ικανοτητες του.εμενα παλι οταν ηρθε ο ντερτι πηγαμε
προς πριβοζ με τα ποδια.στον δρομο πλισιασα μερικες κοπελες που περνουσαν και προτεινα καφε.
ολες αρνηθηκαν η δεν σταματουσαν καν,ηταν βιαστικες.ο ντερτυ λεει καλα ετσι στην ψυχρα οπεια περνα
λες για καφε?απαντησα στο κιεβο ετσι εκανα και ολοι οι ουκρανοι το ιδιο εκαναν.
στην ψυχρα παντου την επεφταν και προτειναν καφε.ειναι μια αρχη αν ερθει μαζι σου για περπατημα και
καφε σημαινει γουσταρει.αν οχι δεν ασχολεισε ξανα.για αυτο ολοι τοτε βολταραν σε χρισατικ και παρκα
και οπως ελεγε ο δασκαλος επαιζαν στα παγκακια.οκ ο κμαν παει για καραπουτανες βιζιτες ετσι θεωρει
υποτιμιτικο το παιγνιο αυτο.ενω στο κιεβ παιρνεις τηλεφωνα και δεχονται ευκολα καφε και βολτα
οδυσσο ειναι δυσκολο εστο να βρεις γκομενα στο κεντρο.ειναι περαστικες το πρωι μονο που πανε δουλεια η που σχολανουν.αν μενουν διπλα στο κεντρο ουτε σου μιλανε.
οδυσσο απο κυκλο πιο πολυ και οχι απο πεσιματα βρισκεις.κιεβ ειχα 99.9% επιτυχια ενω καπιες που δεν ειχα ηταν αυτες που επερνες και ηταν κλιστο.μαλλον δεν ειχαν λεφτα στο κινητο.
οδυσσο δεν βρισκεις πλεον γκομενα ουτε να την πεσεις!αν καθονται καπου με της ωρες οπως τωρα στο ελληνικο παρκο και παρκο ιστανπουλ και πλισιασεις ενοχλουντε!!λενε μιλαμε με την φιλη και ενοχλεις.
στο κιεβ ολες περιμενουν προταση και προσκληση αν καθονται καπου με τις ωρες και δεν εχουν σχεδια.
δικαιο εχει ο κμαν για πολλα που λεει για κιεβ,η απολυτη κανονια.

Εγώ σου λέω ότι αν αντί να προτείνεις φαγητό η ποτο προτείνεις να αγοράσεις στην κοπέλα γούνα ή το τελευταίο iphoni είναι αρκετά απίθανο να αποτύχει το καμακι και να πει ότι ενοχλείς.

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο ιδιος ο Πορνομεταναστης χρονια πριν εχει συμβουλευσει οτι αν ειναινα ζουμε σε ενα μπιντε στο εξωτερικο και να γαμαμε μια φορα το μηνα, καλυτερα να μεινουμε Ελλαδα με τις ομορφιες της και την ποιοτητα ζωης της και να γαμαμε Φυλης κ Μεταξουργειο. Εχει γραψει για πολλες χωρες και για γυναικες πολλων εθνικοτητων. Θελουν πολλα χρονια για να τον φτασουν οι ασεβεις βαλκανιοπουτσιστες.

Πικεριστες και πορνομεταναστιστες ειμαστε στο ιδιο στρατοπεδο. Συντομα θα διαλυσουμε φιλοσοφικα τους καριεριστες. Τους ανθρωπους που ζουνε για να δουλευουν. Τους ειλωτες στα αρμπαιτσλαγκερ της Γερμανιας, τους σνελ πατζιτ σνελ. Συμμαχοι μας ο Επικουρος, ο Διογενης, ο Πικερ και ο Σατανας.

Οι βαλκανιοπουτσιστες είμαστε υπεράνω ορίων,αρνουμαστε τους αθλιους συμβιβασμους και την ελεεινή φυσική κατάσταση και επιβαλλουμε την παράνοια μας στο περιβάλλον.Αλλάζουμε δηλαδή ενεργητικα το περιβάλλον για να κυριαρχησουμε αντί να προσαρμοστουμε στη φυσική μιζέρια.
Είναι άγριος αγώνας άνευ ορίων και περιορισμων,απεριόριστη δουλειά απεριόριστα λεφτά απεριοριστες γκομενες,ειμαστε εξτρεμιστες χωρίς αισθηση του μέτρου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εγώ σου λέω ότι αν αντί να προτείνεις φαγητό η ποτο προτείνεις να αγοράσεις στην κοπέλα γούνα ή το τελευταίο iphoni είναι αρκετά απίθανο να αποτύχει το καμακι και να πει ότι ενοχλείς.

Επίσης είναι αρκετά πιθανό να μπει μέσα 700 ευρώ και να μείνει και αγάμητος..

Το ΠΑΙΓΝΙΟ του σπόνσορα,μπορεί εσύ πλέον να το παίζεις στα δάχτυλα(έχοντας φάει και τις φόλες σου),αλλά ο μέσος πορνοτουρίστας το πιο πιθανό είναι να χάσει τα λεφτά του.
Και για εμένα μιλάω φυσικά.

Εγώ έχω κάνει μία φορά προσφορά σε κοπέλα στην υποδοχή σε club της Πολωνίας,
αλλά για να έρθει μαζί μου στο ξενοδοχείο.
Ξεκάθαρη συμφωνία για σεξ,άσχετα που δεν ήρθε..

Έχω πληρώσει επίσης πολλά λεφτά σε πουτάνες κάθε βαθμίδας.
Από αματούρια Τσέχες φοιτήτριες που τις παίρναμε στα κρυφά ένας κύκλος 3-4 ατόμων,μέχρι πορνοστάρ.

Αυτό όμως που κάνεις εσύ,έχει μεγάλο ρίσκο.
Δηλαδή αν φλασάρω σε κάποια σπονσορέτα,την κεράσω καφέ/φαγητό,με αφήσει να χουφτώσω,κ.λ.π. και μετά την πάω να αγοράσει κάτι αξίας,ποιος την εμποδίζει αφού το πάρει,απλά να σηκωθεί να φύγει
;
Άμα διαβάσεις στο international sex guide,ειδικά κάτι αμερικάνους,έχουν φάει τρελές ήττες..
1000-2000 δολάρια μείον και με το πουλί στο χέρι..

• Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης είναι αρκετά πιθανό να μπει μέσα 700 ευρώ και να μείνει και αγάμητος..

Το ΠΑΙΓΝΙΟ του σπόνσορα,μπορεί εσύ πλέον να το παίζεις στα δάχτυλα(έχοντας φάει και τις φόλες σου),αλλά ο μέσος πορνοτουρίστας το πιο πιθανό είναι να χάσει τα λεφτά του.
Και για εμένα μιλάω φυσικά.

Εγώ έχω κάνει μία φορά προσφορά σε κοπέλα στην υποδοχή σε club της Πολωνίας,
αλλά για να έρθει μαζί μου στο ξενοδοχείο.
Ξεκάθαρη συμφωνία για σεξ,άσχετα που δεν ήρθε..

Έχω πληρώσει επίσης πολλά λεφτά σε πουτάνες κάθε βαθμίδας.
Από αματούρια Τσέχες φοιτήτριες που τις παίρναμε στα κρυφά ένας κύκλος 3-4 ατόμων,μέχρι πορνοστάρ.

Αυτό όμως που κάνεις εσύ,έχει μεγάλο ρίσκο.
Δηλαδή αν φλασάρω σε κάποια σπονσορέτα,την κεράσω καφέ/φαγητό,με αφήσει να χουφτώσω,κ.λ.π. και μετά την πάω να αγοράσει κάτι αξίας,ποιος την εμποδίζει αφού το πάρει,απλά να σηκωθεί να φύγει
;
Άμα διαβάσεις στο international sex guide,ειδικά κάτι αμερικάνους,έχουν φάει τρελές ήττες..
1000-2000 δολάρια μείον και με το πουλί στο χέρι..

Στο σπονσοριλικι πρέπει να βάλεις το σωστό δόλωμα για κάθε γκομενα.Αλλο το δόλωμα για Τσέχα άλλο για Πολωνη άλλο για Ουκρανεζα ή Ρωσίδα.Πρέπει κάπως να κόψεις τη γκομενα και να κάνεις μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί.
Συνήθως ξεκινάς απο μικρό δώρο στα 50-100 ευρώ και μετα συνεχίζεις σε μεγαλύτερα αν υπάρχει ανταπόκριση.Αν δηλαδή η αλλη τσιμπήσει το δώρο και φύγει έχεις χάσει 100 ευρώ γιατί δεν υπολόγισες σωστά.
Αλλά συνήθως δεν το κάνουν αφου αν αρχίσουν το τρομπόνι, θα βγάλουν τα δεκαπλα.
Μόνο αν βελτιωθούν οι συνθήκες και σκάσουν πολλοί σπονσορες,εμφανίζονται γκομενες λαμόγια που τα τρώνε γιατί μπορούν να το κάνουν σε πολλούς οποτε συμφέρει.Αμα όμως υπάρχει ξηρασία και λίγοι σπονσορες με τεράστια ζήτηση και αντίστοιχη τεράστια προσφορά απο σπονσορέτς(βλέπε Ουκρανία μέχρι πέρυσι) τη γκομενα δεν τη συμφέρει το λαμογιαρισμα αφού δε θα βρει άλλον να το κάνει και η διπλανή θα τσιμπήσει χιλιάρικο.

• Like

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Να το διευκρινίσω ευχαρίστως !! :hi:

Δεν παριστάνω τον γόη φίλε !!! Απλά γενικά τα καταφέρνω με τις γυναίκες ακόμα και σε αυτή την ηλικία.

Οχι !! Mε τον όρο αφθονία δεν εννοώ αυτό που έγραψες. Να μπορώ δηλαδή κάθε 2 εβδομάδες να αλλάζω γκόμενες.

Σήμερα έχω μια ''μόνιμη' Ρωσίδα 34 ετών που είναι καθαρό οχτάρι και την γουστάρω γενικότερα και σαν άνθρωπο πέρα απο γκόμενα. Επίσης έχω μια Ρουμάνα και μια τατάρα, 28 και 32 χρόνων αντίστοιχα, εφτάρι και εφταμισάρι θα έλεγα, που είμαι στο πιο χαλαρό μαζί τους. Πριν είχα άλλες οπως Μολδαβές, Ουκρανές, Πολωνες κλπ.

Δεν μπορώ κάθε 2 εβδομάδες να αλλάζω γκόμενες. Κάθε 2-3 μήνες όμως σίγουρα αλλάζω και λίγο το ρόστερ ανάλογα με το τι μου κάθεται, και ανάλογα του πως πάει η φάση με αυτές που ήδη έχω ( κοντολογίς ποσοστό σπασαρχιδιάσματος για να μιλάμε αντρικά).

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Είσαι πολύ καλά, εγώ δεν το χαρακτηρίζω αφθονία για τεχνικούς λόγους, όχι ότι δεν πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Επιβεβαιώνεις και μια εικασία μου, ότι ο καλός παίκτης θα παιρνά καλά σε κάθε ηλικία.

Αυτό με τον κορεσμό είναι ιδιότητα του εγκεφάλου μας και ισχύει για πολλά πράγματα. Το έχω νιώσει περιστασιακά, αλλά κάνεις ένα διάλλειμμα και ξαναέρχεται η όρεξη.

Αναφορικά με "σεξουαλική disneyland" όντως η γενιά σας έπιασε τις καλύτερες εποχές, αλλά τι να κάνουμε...

Δεν είμαι τσιγκούνης, και αυτό φαίνεται απο τα ταξίδια που κάνω σε πολύ μακρινά μέρη που είναι ακριβά. Αλλά η απαίτηση των αρπακτικών να τα χρυσοπληρώσω απλά με τρελαίνει !! Είναι σαν να σου λέει η άλλη ''είσαι μουνόδουλος, είσαι ναυάγιο, και θέλεις δε θέλεις θα μου τα σκάσεις'' !!

Και κάποιος που σέβεται τον ανδρισμό του αυτο και βέβαια δεν το δέχεται !!
Οταν η άλλη δεν απαιτεί μπορεί να τα σκάσω large από μόνος μου. Οταν και εφόσον γουστάρω !! Και σε πολύ συγκεκριμένες που κρίνω ότι το αξίζουν !! Οταν όμως η άλλη απαιτεί θεωρόντας ότι το μουνί της είναι χρυσό θα πάρει μεγαλοπρεπώς τα αρχίδια μου δεν πάει να είναι θεά !!

Εδώ συμφωνώ 100%.  Αυτά που κάνει ο kman, δεν θα τα επέλεγα στη θέση του σε καμία περίπτωση. Δεν θα μου άρεσε καθόλου αυτό. Του το έχω πει κιόλας ότι στην τελική καταντά υποτελές. Και ο ίδιος αν προσπαθήσει μπορεί καλύτερα. Όμως του αναγνωρίζω ότι είναι ειλικρινής: η σχέση είναι καθαρά χρηματική, δεν λέει ότι τον γουστάρουν οι γκόμενες ούτε το προσπαθεί αυτό από ότι κατάλαβα. Σαν πουτάνα με extended GFE ας πούμε. Δες το πόστ του που λέει για το "κοριτσάκι με τα σπίρτα" όπου περιγράφει την πραγματικότητα, μετά από "ανάκριση".

Τέλος πολλά από αυτά που λέει, για την κοινωνική περιρέουσα ατμόσφαιρα ειδικά Ουκρανία είναι σωστά και κάποιος που δεν έχει πάει μπορεί να αντλήσει πληροφορία.

Επισκέπτης
Οι βαλκανιοπουτσιστες είμαστε υπεράνω ορίων,αρνουμαστε τους αθλιους συμβιβασμους και την ελεεινή φυσική κατάσταση και επιβαλλουμε την παράνοια μας στο περιβάλλον.Αλλάζουμε δηλαδή ενεργητικα το περιβάλλον για να κυριαρχησουμε αντί να προσαρμοστουμε στη φυσική μιζέρια.
Είναι άγριος αγώνας άνευ ορίων και περιορισμων,απεριόριστη δουλειά απεριόριστα λεφτά απεριοριστες γκομενες,ειμαστε εξτρεμιστες χωρίς αισθηση του μέτρου.
Δεν υπαρχει απεριοριστη ενεργεια ουτε απεριοριστος χρονος μεχρι την επομενη μερα. Ζεις με ψευδαισθησεις μεγαλειου για να αντιμετωπισεις μια δυσαρεστη πραγματικοτητα. Coping το λενε οι αγγλοσαξωνες.

Εμεις οι πικεριστες κοιταμε τη μαυρη σκατενια πραγματικοτητα στα ματια και δεν τη φοβομαστε. Ευκτητον το αγαθον!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ συμφωνώ 100%.  Αυτά που κάνει ο kman, δεν θα τα επέλεγα στη θέση του σε καμία περίπτωση. Δεν θα μου άρεσε καθόλου αυτό. Του το έχω πει κιόλας ότι στην τελική καταντά υποτελές. Και ο ίδιος αν προσπαθήσει μπορεί καλύτερα. Όμως του αναγνωρίζω ότι είναι ειλικρινής: η σχέση είναι καθαρά χρηματική, δεν λέει ότι τον γουστάρουν οι γκόμενες ούτε το προσπαθεί αυτό από ότι κατάλαβα. Σαν πουτάνα με extended GFE ας πούμε. Δες το πόστ του που λέει για το "κοριτσάκι με τα σπίρτα" όπου περιγράφει την πραγματικότητα, μετά από "ανάκριση".

Τέλος πολλά από αυτά που λέει, για την κοινωνική περιρέουσα ατμόσφαιρα ειδικά Ουκρανία είναι σωστά και κάποιος που δεν έχει πάει μπορεί να αντλήσει πληροφορία.

Μα τι λες τώρα,αν σε πετάξω εγώ στην αρένα π.χ. το Grey club στο Βρότσλαβ θα κάνεις τίποτα χωρίς λεφτά?
Αν πας με περιορισμό τόπου,χρόνου και χρημάτων δε θα κάνεις τίποτα απολύτως.

• Like

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
αυτα που λές τρομαζουν τους ψωλάδες που εχουν συμβιβαστει,για αυτό και σε μισούν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν υπαρχει απεριοριστη ενεργεια ουτε απεριοριστος χρονος μεχρι την επομενη μερα. Ζεις με ψευδαισθησεις μεγαλειου για να αντιμετωπισεις μια δυσαρεστη πραγματικοτητα. Coping το λενε οι αγγλοσαξωνες.

Εμεις οι πικεριστες κοιταμε τη μαυρη σκατενια πραγματικοτητα στα ματια και δεν τη φοβομαστε. Ευκτητον το αγαθον!
Πολύ σωστά.Οι Έλληνες λένε γιά την ίδια περίπτωση ότι η αγαμία τον βάρεσε στο κεφάλι και προκειμένουν να  :knockinb:είναι έτοιμος να σκάσει όλα του τα λεφτα! :2funny:
Μα τι λες τώρα,αν σε πετάξω εγώ στην αρένα π.χ. το Grey club στο Βρότσλαβ θα κάνεις τίποτα χωρίς λεφτά?
Και στη Φυλής χωρίας λεφτά δε θα κάνεις τίποτα  :2funny:θα φύγεις αγάμητος  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Καλά λέει ο θείος.Πρώτα πρώτα πού ξέρεις αν οι γκόμενες θέλουν να φάνε.Μπορεί να κάνουν δίαιτα για να μη χαλάσει η σιλουέτα τους ή μπορεί να έχουν φάει κάτι λίγο πριν.Και γιατί να πάνε μαζί σου για καφέ και να μην τον πιουν μόνες τους?
Υστερα όλοι το ίδιο λένε,μπες μες στο καμπριολέ πάμε για κανάν καφέ.Αυτό που λες τους το έχουν προτείνει άλλοι 10 ψωλαρέοι πιο πριν την ίδια μέρα,μπαίνεις για αυτές στο ίδιο καλούπι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom