Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Αντί να πείτε τι τέρας είναι αυτό  :2funny:και τι μαλάκας αυτός που της τα σκάει κιόλας  :jerking: :2funny:το πρόβλημα σας είναι ότι διαρέουν οι φωτογραφίες  :jerking: :2funny:.Η δικαιολογία που περιμένατε γιά να μη βάλετε φώτο από της γκόμενες που δεν έχετε  :2funny:.Οποιος έχει γκόμενες της βάζει και αν ειναι ωραίες τον μισούνε και το βουλώνουνε και σκέφτονται ότι  :jerking:θέλουν όποιος είναι κατα φαντασίαν γαμιάς και γαμάει στον ύπνο του ή γαμάει θείτσες δεν βάζει φώτο και καλά γιά να μην εκθέσει της γκόμενες  :jerking: :2funny:.
  Ο Βλάκμαν είναι σε πολύ καλυτερη μοίρα από σας,έχει 2.500 μισθό και μπορεί κάνοντας το σκατό του παξιμάδι να  :knockinb: μιά γκόμενα το εξάμηνο  :2funny:εσείς ούτε αυτό δεν μπορείται

τουλαχιστον ο κμαν δεν ειναι ουτε ψευτης,ουτε ναρκισος ουτε μας λεει μαλακιες

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Καλησπέρα
Επειδή έχω πιάσει κουβέντα με πολλές κυρίες εξ Ουκρανίας , έχει φέρει κανείς καμία εδώ για ραντεβου 1,2,3 μέρες κλπ .
Οι τιμές καλές είναι γιαυτό ρωτάω

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιες φωτό?Αφού έχω ποστάρει φωτό από όλες τις γκόμενες που έφερα,λίγο πίσω να πάτε θα δείτε πως είναι.
Απλά ο dragcx την έδωσε σε κάποιον και αυτός τη μοίρασε.
Αλλά είναι αυτά που δείχνω έτσι κι αλλιώς,δεν είναι κάτι άλλο.

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα
Επειδή έχω πιάσει κουβέντα με πολλές κυρίες εξ Ουκρανίας , έχει φέρει κανείς καμία εδώ για ραντεβου 1,2,3 μέρες κλπ .
Οι τιμές καλές είναι γιαυτό ρωτάω

Εγω εφερα δυο φετος Ελλαδα.Αλλα δεν αξιζει.Καλυτερα να παει κανεις εκει.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
19
Like
1.383
Πόντοι
6.765
Εγω εφερα δυο.Αλλα δεν αξιζει.Καλυτερα να παει κανεις εκει.

Κοίτα για εμάς του παντρεμένους δεν είναι εύκολο το ταξίδι σε τέτοια χώρα . Τώρα εδώ αντί να πληρώσω για 3 ώρες ένα πεντακοσάρικο την τουρίστρια δίνω τα ίδια για 24 ώρες σε εισαγωγής . Βέβαια με αεροπορικά , φαγητά κλπ φτάνω στα διπλά αλλά άλλη η φάση των 24 ωρών .
Και στο κάτω κάτω εμπειρία θα είναι .

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Μπορεί να το κάνεις πολύ γρήγορα αν είναι σωστή η κατάσταση, δηλ αν δεις το γουστάρει κατευθείαν ή είναι πολύ ευδιάθετη.
Αυτό με τα τετελεσμένα, τι εννοείς?
χεχε και βαλκανιε δεν εχει τεστ και τετεια.αυτα τα κανουν οι ραντεβουδες και οι ιτερνετ γκομενες σε αυτους που μονο εκει παιζουν.στην ψυχρα και στην κινηση γινετε.στο μετρο,στον δρομο.

ετσι ειναι κιεβ.η ερχοντε αμεσως για βολτα.ελεγα κοπελες παμε για βολτα,καφε.ολες οκ αλλα αν δεν
ερχωνταν απο την πρωτη σπιτι δεν ερχωνταν ποτε.αλλα ημουν ευχαριστημενος οτι ερχωνταν και ας μην καθωνταν οι περισοτερες λογο χρονου,γκομενου η μη προσφορας τοτε που δεν επεζα με κμανικη μεθοδο.
οδυσσο αν καμακωσω 500 στο δρομο θα εχω 488 αποτυχιες.κιεβ θα εχω 97% επιτυχια.
τεστ κανει η καθε πουταναρα στον σαλονικιο που εψαχνε απο μαμπα και τετεια.
φετος γνωρισα νορμαλ κοπελα 30 οδυσσο,πηγαμε καφε,βραδι ρεστοραν αλλα την επομενη δεν απαντουσε χωρις καμια εξηγηση.δεν ξαναπηρα.εκανα λαθος ομως εφευγα την επομενη και ειπα ειμαι μονιμος.
δεν την γνωρισα σε καφε και σε μερη που συχναζω αλλα στον δρομο οπως περπατουσα.
ισως το λαθος ηταν οτι ειπα ειμαι μονιμος και μετα ειπα σε 1-2 μηνες θα ερθω πισω.αυτο με εκανε αναξιοπιστο.αυτο που λεει ο ντερτι για αξιοπιστια αν εισαι μονιμος.
αλλα εξαρτατε τι μαλακια τις ειπες οτι κανεις εκει σαν μονιμος.αν εισε σε δικη σου δουλεια
της ειπα στην ναυτιλιακη του θειου μου διευθηντης ειμαι και μονιμος,μετα ειπα φευγω 1-2 μηνες.
αρα δεν περασα το τεστ αξιοπιστιας.αλλο λαθος ηταν οτι το οτι δεν τιν γνωρισα στα μερη που συχναζω την εβαλα σε κατηγορια αρπακτικο,σπονσορετα,λογο ντυσιματος με κοντι φουστιτσα και εμφανισης.
τελικα επεσα εξω απο τις λιγες φορες και μια χαρα ηταν,ζουσε με τους γονεις της που την επερναν γιατι αργησε να επιστρεψει απο δουλεια.εχασα ομως την ευκαιρια.αυτη ειναι μια περιπτωση ξεχωριστη.
κιεβ ολες ειναι ανοικτες σε προτασεις και γνωριμιες

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Κοίτα για εμάς του παντρεμένους δεν είναι εύκολο το ταξίδι σε τέτοια χώρα . Τώρα εδώ αντί να πληρώσω για 3 ώρες ένα πεντακοσάρικο την τουρίστρια δίνω τα ίδια για 24 ώρες σε εισαγωγής . Βέβαια με αεροπορικά , φαγητά κλπ φτάνω στα διπλά αλλά άλλη η φάση των 24 ωρών .
Και στο κάτω κάτω εμπειρία θα είναι .
θα χασεισ τα λεφτα σου αν επιχειρησεις οτι ο κμαν.θελουν αξιοπιστο χορηγο και οχι αγνωστο.
καλυτερα πας εσυ εκει και θα ειναι και πιο οικονομικο.οπως λεει ο αρχοντας αυτες θα υελουν ψαρια  οχι σουβλακι στην ερμου χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ποιες φωτό?Αφού έχω ποστάρει φωτό από όλες τις γκόμενες που έφερα,λίγο πίσω να πάτε θα δείτε πως είναι.
Απλά ο dragcx την έδωσε σε κάποιον και αυτός τη μοίρασε.
Αλλά είναι αυτά που δείχνω έτσι κι αλλιώς,δεν είναι κάτι άλλο.
πρεπει να σκασω μυτη αρκαδια με σενα και τον σαλονικιο.ολα τα βλεματα απο τις σπονσορετες
και βιζιτες θα πεσουν πανω μας!εισαι μεγαλη γυναικοπαγιδα αρχοντα!
ελληνας οδυσσο μου ελεγε να περνω τον σαλονικιο μαζι μου γιατι εχει φατσα θυματος και θα ειναι καλο
δολομα για γκομενες χαχαχαχα.ο μιτσος εχει γατια για παγιδα εγω θα εχω τον βαλκανιο αρχοντα!
σαν μυγες στο γαλα θα ειμαστε αν σε παρω αρχοντα παραλια αρκαδια.αλλα αντι μαγιο σε θελω
με τα γυαλια και το ασπρο σωβρακο σαν μπρουκλης χαχαχαχααχ ολες θα ερθουν στο τραπεζι μας

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οκ τώρα είναι σαφές! Είσαι Τουρίστας και πας για διακοπές μερικές φορές τον χρόνο και μένεις μια-δυο εβδομάδες! μην γράφεις σαν .. ντόπιος γιατί δεν είσαι! 
επιδει βαρεθηκα να τα γραφω διαβασε τι εγραψα σαν godcharry.
αλλα ενα θα σου πω.συντομα που θα πας και κανα κιεβ θα πεις τελικα ειχε δικαιο ο κουμπαρος.
θα σου πω ξανα.μονιμος αξιοπιστια αλλα σε ποιες?ποιοτητα?εμφανιση?ηλικια?
ο διμητρακης τοσα χρονια μονιμος ειδες τι γαμα.βλεπω και εγω τι γαμανε οι ελληνες μονιμοι ουκρανια
και αλλοι που εζησαν γνωστοι 5-10 χρονια σε τραπεζες,ετεριες,πρεσβειες.
ξαναδιαβασε τι σχεση μου με κιεβ και μετα ξαναμιλαμε.ειπαμε οδυσσο δεν με εχουν για ντοπιο εστω και με ρωσικα και συχνες παρουσιες.αλλα και οι μονιμοι εκει μπορει να εχουν αξιοπιστα αλλα απο μουνι δεν βλεπω πουθενα εκτος αν τα εχουν κρυφα.ειναι μαλακας και ο δασκαλος που επιμενει να μην γραφει να σας βαλει ολους στην θεση σας και επιμενει 12 οχτωβρη να γραψει.θα στα πει ο ιδιος ενα χερακι την γνωμη του και να δουμε αν αμφισβητησεις τον δασκαλο που λεει σας πουλανε ιστοριες της χαλιμας.
ο δασκαλος 25 χρονια μονιμος και εγω 30 χρονια κιεβο.ρολογα αρχισες να ξεφευξεις απο τον κμανισμο
και στο τελος αν δεν ακους τον αρχοντα αλλα τους αλλους σε βλεπω παρεα μαζι μου στο παρκο να αυνανιζεσε χαχαχα.δυστυχος ο δασκαλος επιμενει και δεν γραφει μεχρι της 12 του μηνος

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Το λεξιλόγιο είναι πλούσιο και ποιος δεν απολαμβάνει ποσταρίσματα με τις παρακάτω λέξεις-φράσεις--->

Βαλκάνιος Τσομπάνης, Πουτσαράς

Σπονσορετ, ρουφογκαυλέτα

Γόνοι,ψωλάδες,βύσματα

Σύστημα Τανάλια, καλιμπραρισμα

Βαλκανικοί πύραυλοι, κασέρι

Καθώς και επικές περιγραφές καταστάσεων!!!

Μέχρι και τον Mind έχω δει να χρησιμοποιεί σε άλλα νήματα εκφράσεις Κμαν υποσυνείδητα διότι περιγράφουν ακριβώς αυτό που θέλει να πει με το στοιχείο της υπερβολής πάντα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Σε παρακαλώ, και σε προκαλώ να μου παραθέσεις δικά μου posts, που χρησιμοποιώ αυτές τις ηρωικές και πένθιμες παπαριές !!

Αν το έχω κάνει υποσεινήδητα όπως λές θα πάω μόνος μου σε ψυχίατρο !!! :grin: :grin:

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ρολογα δεν σου ειπα ποτε ειμαι μονιμα οδυσσο!οδυσσο κατεβηκα πριν 6 χρονια ενω ειχε  5-6 χρονια να παω
εκει.προτιμουσαα κιεβ και γιδροπαρκ μικρουλες.μην ξαναγραφω την ιστορια πως βρεθηκα διαβασε απο αρχη χαχαχαχα.απλα σου λεω οι αλλοι γνωρισαν την ουκρανια 5-6 χρονια πριν,δεν μιλαν λεξη ρωσικα και μεσα σε ενα μηνα εγιναν παντογνωστες γαμωντας της ιδιες που γαμανε ολοι και τις ιδιες που γαμουσαν πριν.
η διαφορα ειναι οτι σαν μονιμος εισαι αξιοπιστος οπως ημουν και στο κιεβ.ημιμονιμα 30 χρονια καθε μηνα απο μια εβδομαδα μεχρι μηνα.εισαι το ιδιο αξιοπιστος με τον τουρκο που ερχετε στο ελληνικο και εχει την γκαρσονα γκομενα.η με τον αζερπαιζαν φιλο μου που καλοκαιρι εχει γνωστες απο επαρχια και φιλοξενα.
αξιοπιστος σε τετειο επιπεδο που θελουν να τις σπιτωσει καπειος.δεν χρειαζετε να τους δινεις λεφτα εχει πολλες τετειες που ψαχνοντε δεν ειναι επιτυχια να βρεις τετεια στο κιεβ.
επιτυχια ειναι να γνωρισεις δεκαρι διευθηντρια σε ετερια οπως την γκομενα παντρεμενη που γνωρισα κυπρο και δεν πιστευα οτι τετειο επιπεδο βρεθηκε εδω.επιτυχια ειναι να εχεις εμφανισιακα τις ιδιες γκομενες που εχουν οι νορμαλ ουκρανοι και οχι τα οχταρακια και ενιαρακια δεκαεξαχρονα που γνωρισα στο γιδροπαρκ που στα 25 παλι αδεσπωτες πανω κατω θα ειναι στο χρισατικ.
αν δεν με καταλαβενετε και θεωρειτε μονο επιτυχια να γαματε ο κμαν ειναι ο πιο επιτυχημενος
που γαμα βιζιτες πολυτελειας και ο δοκτορας που γαμα 4-5 επιπεδω και ειναι ευχαριστημενος.
δεν πα να γαμαω ρολογα 30 γκομενες τσαμπα ταυτοχρονα αν ειναι επιπεδο μαρκα με εκαψες
που τις γαμανε ο καθε ενας καλυτερα να ειμαι μονος βολτα και καμια βιζιτα.
αφου οι γκομενες επιπεδου δεν ειναι διαθεσιμες αυτες που εγω θεωρω επιπεδο περναμε πιο κατω ριχνοντας στανταρ.επομενο επιπεδο που ασχολουμε αν ειναι καμια εμφανισημη γκομενα που δουλευει σε μαχαζια που ψωνιζω  και με γνωριζει ετσι δεν υπαρχει θεμα αξιοπεοστιας.τετειες στοχευω τωρα αλλα
ειναι δυσκολο λογο του προγραματος εργασιας και οτι μενουν μακρια απο κεντρο.
ρολογα αυτες που ψαχνωντε και ερχοντε σπιτι σου και δεν φευγουν τι επιπεδο νομιζεις ειναι?
τις σπιτωνουν μεχρι και τουρκοι και στην καλυτερη περιπτωση να ειναι καμια γκαρσονα τεσαρι οπως αυτη στο ελληνικο με τον τουρκο.τεσαρι για τον δοκτορα για μενα 3 αυτην θα εδινα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σε παρακαλώ, και σε προκαλώ να μου παραθέσεις δικά μου posts, που χρησιμοποιώ αυτές τις ηρωικές και πένθιμες παπαριές !!

Αν το έχω κάνει υποσεινήδητα όπως λές θα πάω μόνος μου σε ψυχίατρο !!! :grin: :grin:
ασε τον κμαν και ελα ουκρανια με τασο να γελασουμε.δεκεβριο θα ειμε οδυσσο και μπορει τυφλιδα.

Επισκέπτης
ρε αφραγγε αυνανιστη ουστ δρομο απο το θεμα ουκρανια.μαλον ο ιδιος κλωνος εισαι
που εμφανιζετε μεσα μεσα.γελαω με τα ποστ σου,ακου εχυσα με το νεχτ τοπ μοτελ!
γραφεις μονο για σεξ σινεμα,κινηματογραφο και αυνανισμους βλεπωντας την μενεγακη και μοντελα στην τηλεωραση.ποσο μαλακες ειστε χαχαχαχ.πρεπει να ερθω  ελλαδα να σας γαμησω απο το ξυλο και το χρημα.
ουστ σκουπιδι που λες για τον αρχηγο.βαλε μας ρε απλιτε κοπριτη χασισοκουμουνοτην φατσα σου να γελασουμε.σαν αυτους που ειδα ερμου εισαι και εσυ ρε πιθηκε χαχαχαχαχαχα.

Ρε τυπε εσυ δεν ησουν που σε μπαγλαρωσανε γιατι τον επαιζες στο παρκο;

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
η σερβα που γνωρισα τυφλιδα μενει μονιμα και εργαζετε πλεον.εχει φιλες μουναρες γεωργιανες απο δουλεια.περνουν γκρουπ απο τουριστες και τους βολταρουν στην πολη.
αυτη δεν μου αρεσει σκυλοφατσα σερβικη ουτε οι φιλες της σερβες λενε κατι.αλλα
ειναι συνεχεια με ρωσικα γκρουπ τουριστες και γεωργιανες φιλες.τυφλιδα που γνωριστηκαμε κολησαμε
και ημασταν εξω καφε και βολτα.απο αυτη θα εχει σιγουρα κονε με ομορφες κοπελιτσες.
μονιμος η μη θες κονε για νορμαλ γκομενες παντου.τελος μην συζηταμε αλλο.
επιμενω νορμαλ ρωσιδες και ουκρανιδες μεσω οικογενειας,φιλων η απο ταξιδια οπως τον νοεβριο τυφλιδα
που γνωρισα ενιαρι απο κιεβ και την μανα της.ειναι πιο ευκολο σε ταξιδι αλλου να γνωρισεις νορμαλ ουκρανιδια και επιπεδο που μπορουν απο μονες να ταξιδευουν ,γκομενες μη προσβασιμες στο κιεβ ουτε στο οπτικο σου πεδιο.αν ειναι επιτυχια μονο να γαμω οτι μπορει ακομα και ο καθε τουρκος
παω και σε ενα πρακτορειο που μου λεγανε παλαιοτερα οι ουκρανοι και περνω μοντελα 200-300ευρο χαχαχα.ανακαλυψατε το κιεβο οταν εγω το παρατησα και ειδη 15 χρονια πριν ελεγα για το οτι ειναι απιαστα αρπακτικα πλεον κιεβ και οχι αγαθουλες της επαρχιας.αντε γεια κουραστικα παω ντισκο.
εεεεεε σορυ με συχησατε παω να παρω το αυτοκινητο στο γκαραζ για πλυσιμο χαχαχαχαχ
διμητρακη εχετε και στην κυπρο παραρτημα?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ρε τυπε εσυ δεν ησουν που σε μπαγλαρωσανε γιατι τον επαιζες στο παρκο;
πλακα κανουμε χαζουλη χαχαχαχαχα.
ειπα στον διμητρακη να γραψει για πλακα με κλισανε στο τμημα γιατι πλακωσα καπιους αλλα
ειχε ιδεα ο δασκαλος να του πει με κλισανε μεσα γιατι αυνανιζομουν σε ενα παρκο χαχαχαχ.
υταν θυμωμενος μαζι μου ο διμητρακης γιατι δεν εκραξα τον βαλκανιο οταν ηθελε στιριξη.
δεν μου εκανε κατι ο βαλκανιος και αυτου πλακα του εκανα που τον κοντραρα για να γελαμε

Επισκέπτης
πλακα κανουμε χαζουλη χαχαχαχαχα.
ειπα στον διμητρακη να γραψει για πλακα με κλισανε στο τμημα γιατι πλακωσα καπιους αλλα
ειχε ιδεα ο δασκαλος να του πει με κλισανε μεσα γιατι αυνανιζομουν σε ενα παρκο χαχαχαχ.
υταν θυμωμενος μαζι μου ο διμητρακης γιατι δεν εκραξα τον βαλκανιο οταν ηθελε στιριξη.
δεν μου εκανε κατι ο βαλκανιος και αυτου πλακα του εκανα που τον κοντραρα για να γελαμε

Για τον αφραγκο υπεραυνανα Τακη τι γνωμη εχεις;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Κάπου είχα διαβάσει σε ένα ποστ σε κάποιο άλλο νήμα μια σύγκριση κάποιου μέρους με τα "Σλαβικά μουνολίβαδα" !!!!

Είχε πολύ πλάκα διότι νομίζω πως ήταν νήμα που δεν ποστάρει ο ..ο.. πως να σου τον πω... ξέρεις ποιός...  ;) :2funny:

• Like

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
δεν εισαι ο ντελιβερας εσυ που ηθελες καμακια στο κιεβ?χαχαχαχααχ
αν εισε εσυ σε εκραξα καλα τοτε μαλλον εχεις ψυχολογικα ακομα.
βλεπω εισαι και πικεριστης και αυνανιστης χαχαχα.ασ μου εξηγησει  καπιος πιος μαλακας ειναι ο πικερ
που λετε και τι ειναι να γελασουμε.αντε μικρε τραβα μαλακια με καμια διασημη ελληνιδα εκει που γραφεις.
καλα αυτοι οι κλωνοι που μονο με αυνανισμους με τσοντες ασχολουντε τι κανουν στο θεμα ουκρανια?

Επισκέπτης
δεν εισαι ο ντελιβερας εσυ που ηθελες καμακια στο κιεβ?χαχαχαχααχ
αν εισε εσυ σε εκραξα καλα τοτε μαλλον εχεις ψυχολογικα ακομα.
βλεπω εισαι και πικεριστης και αυνανιστης χαχαχα.ασ μου εξηγησει  καπιος πιος μαλακας ειναι ο πικερ
που λετε και τι ειναι να γελασουμε.αντε μικρε τραβα μαλακια με καμια διασημη ελληνιδα εκει που γραφεις.
καλα αυτοι οι κλωνοι που μονο με αυνανισμους με τσοντες ασχολουντε τι κανουν στο θεμα ουκρανια?

Σε ποιον μιλας τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom