Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Δεν έχεις καταλάβει πως ο Ιωσήφ είναι μεγάλος πλακατζής ... Και στο φόρουμ παίζει το ρόλο του Θεού...
Δηλαδή ήρθε έδωσε τα φώτα του , έφαγε τη λάσπη του για να βάλει τα τέκνα του στο σωστό δρόμο και αποσύρθηκε για να παρακολουθήσει την πορεία τους από ψηλά! Ενίοτε παρεμβαίνει δια αντιπροσώπων ώστε να βοηθήσει τους παραστρατημένους αλλά δεν μπορεί και συνεχώς σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση  εξ ου δημιουργούνται και οι αδικίες! Είναι στη κρίση των τέκνων η μετέπειτα πορεία τους και ο δάσκαλος δεν φέρει καμιά ευθύνη!  
Όταν όμως ο Θεός... έχει κέφια και θέλει να παίξει με τους ανθρώπους τότε τους γλεντάει κανονικότατα!  
εμενα παντως με ψυχαγωγει καθε μερα και σημερα θυμηθηκαμε πολλους φιλους μονιμους κιεβ
που σπουδασαν και δουλευουν χρονια εκει μια που ειχαμε τη συζητηση.αλλα βαριομαστε να τα γραφουμε
και γελαμε μονοι μας.καλυτερα να τα ξερουμε και γραφουμε μονοι μας για να μην μας παρεξηγανε.
παντως δεν γραφω ολα οσα λεει ο δασκαλος σαν διπλωματης που ειμε για να μην εχουμε διαφορες.
του ειπα αν θελει ας γραψει αργοτερα την γνωμη του αλλα αν δεν του ζητηθει δεν σχολιαζει.
δυστηχος δεν μπορω χωρις να εχω απο τον θεο χερι βοηθειας και θεια φωτιση να κανω διδασκαλια χαχαχαχ
για αυτο θα δωσω μια χειρα βοηθειας στον εαυτο μου σε κανα παρκακι διπλα μηπως με μπαγλαρωσουν παλη.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Σύνελθε. Με αυτά τα λεφτα στην Αθήνα θα βγάλει αίμα η πούτσα σου από το πολύ γαμήσι. Και θα είναι και καλύτερες από τις πεινασμένες που ανεβάζεις....
βρες τες και στειλτες σε μενα φιλε να ερθω.ο θειος μου επιχειρηματιας μονιμα χρονια στην ουκρανια ξεσκιζετε απο ενα σαιτ με 50-60 ευρο με πολυ καλα μουνια τσεχες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τα έχουμε πει χίλιες φορές άλλο οι πουτάνες,άλλο οι σεμιπρος,άλλο οι σπονσορέτς,κάποιοι δεν τα καταλαβαίνουν.
Το καταλαβαίνουν όταν γνωρίζουν τις σεμιπρος και τις σπονσορέτς,τότε λένε α,αυτό εννοούσες,εξαιρετική κοπέλα,θαυμάσια,με τρόπους,κυριλέ και τις σεμιπρο,αματέρ,πολύ καλό κοριτσάκι,GFE κτλ.Δεν κατάλαβα οτι αυτό εννοούσες γιατί δεν τα έλεγες καλά,μας μπέρδεψες κτλ.
Εγώ τις αποκαλώ σεμιπρο,σπονσορέτς κτλ,οι άλλοι δεν τις βλέπουν έτσι ούτε τις αποκαλούν έτσι.
Οι άλλοι κόβουν φλέβες για αυτές τις γκόμενες,τις ερωτεύονται κτλ,τις βλέπουν σα γυναίκες με σάρκα και οστά όχι όπως τις παρουσιάζω.
Μάλιστα θεωρούν οτι σε αυτούς αξίζουν τέτοιες γκόμενες και όχι σε άτομα σαν εμένα.Γενικώς είναι βαθιά νυχτωμένοι.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Τα έχουμε πει χίλιες φορές άλλο οι πουτάνες,άλλο οι σεμιπρος,άλλο οι σπονσορέτς,κάποιοι δεν τα καταλαβαίνουν.
Το καταλαβαίνουν όταν γνωρίζουν τις σεμιπρος και τις σπονσορέτς,τότε λένε α,αυτό εννοούσες,εξαιρετική κοπέλα,θαυμάσια,με τρόπους,κυριλέ και τις σεμιπρο,αματέρ,πολύ καλό κοριτσάκι,GFE κτλ.Δεν κατάλαβα οτι αυτό εννοούσες γιατί δεν τα έλεγες καλά,μας μπέρδεψες κτλ.
Εγώ τις αποκαλώ σεμιπρο,σπονσορέτς κτλ,οι άλλοι δεν τις βλέπουν έτσι ούτε τις αποκαλούν έτσι.
Οι άλλοι κόβουν φλέβες για αυτές τις γκόμενες,τις ερωτεύονται κτλ,τις βλέπουν σα γυναίκες με σάρκα και οστά όχι όπως τις παρουσιάζω.
Μάλιστα θεωρούν οτι σε αυτούς αξίζουν τέτοιες γκόμενες και όχι σε άτομα σαν εμένα.Γενικώς είναι βαθιά νυχτωμένοι.
οπως τα λες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα μονο εμπειρος κοβει ματι τι ειναι και τι ψαχνει η αλλη.ενω εγω δεν μιλαω με γκομενες οδυσσο
εκτος αν ειναι στα μερη που γραφω αλλος φιλος θειου μου κυπριος 40 ετων οτι δει το κυνηγα.
αποτελεσμα μονο κερασματα σε μαχαζια που του λενε αυτες,κυριλε καραοκε και μαλακιες και φιλι στο μαγουλο για καλυνυχτα.αλλα ο τυπος ειναι αυτος που με 500 γαμησε την αζερα που πηγα να σπονσαρω και πηγε να με γελασει.μου ειπε ειχα δικαιο κλεφτρωνα ειναι εβαλε χερι σε πραγματα του.
την καταλαβα απο το μολλ οτι εβλεπε το επερνε στα χερια χωρις να ρωτα  η ντροπη.
ο τυπος συχναζει καπτεν μοργαν που πανε βιζιταρεσ και αμστερταμ χοτελ με σπονσορετεσ.
του αρεσει να βγαζει φωτο μαζι τουσ σαν ομενες.εχει αναστημα και κορμι και δεν ειναι ασχημος αν και το βαζουν για τουρκο σκουροχρομοσ.σε ολες πεφτει και ολεσ τρεχουν.σε κανει ρεζιλι αν εισαι μαζι του.
οπως περπατανε της περνει αγγαλια και αυτες τρεχουν.οι μονες που ανταποκρινονται ειναι κρυφοβιζιτες
που καθοντε στα μερη που παει για καμακι.αν τον δει μια σπονσορετα θα τρεξει πανω του τον περνει τουρκο που ψαχνετε.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
για αρκαδια ειναι φοφεροσ κρακτησ ο τυποσ και καριμπιαν.αλλα για καφε που παμε με τον θειο μου
μας εχει κανει πολλεσ φορες ρεζιλι.ο θιος του λεει μενω εδω,με ξερουν ολοι να συμπεριφερεσε κυριος.
διπλα μασ στο καφε εχει κοπελες που δουλευουν στην ετερια μου.αν με δουν με σενα να κανεις μαλακιες τι θα λενε αυτες και η οικογενεια τους στο καφε.οδυσσος ειναι μικρο χωριο,ολα μαθαινοντε κεντρο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μπα αποκλείεται.Υστερα οι φωτό που ποστάρει από λευκές είναι 10 χρόνια παλιές,δε βλέπετε τις κομμώσεις?
Και δεν τις βγάζει με μαγιώ κτλ να φαίνονται τα σώματα.

Είναι φανερό ότι από το κυνήγι της KGB σου έχει μείνει το "κατασκοπικό δαιμόνιο" !! :grin: :grin:

Στο εξής να συστήνεσαι ως εξής:

My name is Tsopanis ... James Tsopanis !!!
Είναι πολύ avantgarde !!

Εναλλακτικά με τις γνώσεις σου περί κομμωτικής θα μπορούσες να ανοίξεις κομμωτήριο με τίτλο "Τhe Balkan Sheppard" !!

Μιλάμε για εξασφαλισμένη επιτυχία !!! :grin:

ΥΓ. Ολες οι εκτιμήσεις σου είναι λάθος εκτός από μια. Η ξανθιά κοπέλα είναι μοσχοβίτισα, είναι 1,73 και σίγουρα δεν μου ρίχνει 15 πόντους όπως τα ξυλάγγουρα που ποστάρεις!!  :grin:
Με τις υγείες σου και πάλι !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σύνελθε. Με αυτά τα λεφτα στην Αθήνα θα βγάλει αίμα η πούτσα σου από το πολύ γαμήσι. Και θα είναι και καλύτερες από τις πεινασμένες που ανεβάζεις....

Ναι αλλά εσύ μιλάς για πουτάνες !!! :grin: :grin:

Οι σπονσορέτες του Τσοπάνη δεν έχουν καμμία σχέση με τις πουτάνες !!! :grin: :grin:

Είναι απλά καραπουτανάρες αρπακτικά που ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι ( το ομολόγησε ο Τσοπάνης ) απομυζόντας δυτικά μουνόδουλα ναυάγια. Τους πουλάνε γιαλαντζί γκομενιλίκι (εδώ γελάνε ), και αποκλειστικότητα ( εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια ). Κσι τα ναυάγια το αγοράζουν το παραμύθι. Μιλάμε για "κλινικές" περιπτώσεις.

Επισκέπτης
Πιστευω δεν ειναι τγχαια η εξωτερικη ομοιοτητα μαιντ-κμαν. Ισως το συμπαν τους επαιξε ενα παιχνιδι, δυο ιδιοι ανθρωποι που εξελιχθηκαν τελειως διαφορετικα. Ο ενας ακολουθησε το δρομο του Ελληνα Οδυσσεα, περιπλανιεται στον κοσμο και γνωριζει πολλων ανθρωπων τους τοπους και τις γνωμες, ενω ο αλλος ακολουθησε το δρομο του βαλκανιου τσομπανη, δουλευει, πλουτιζει και σκορπαει κιμπαρικα, αρχοντικα, χωρις λογισμο.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456

Οι σπονσορέτες του Τσοπάνη δεν έχουν καμμία σχέση με τις πουτάνες !!! :grin: :grin:

Είναι απλά καραπουτανάρες αρπακτικά που ζητάνε ότι τους κατέβει στο κεφάλι ( το ομολόγησε ο Τσοπάνης ) απομυζόντας δυτικά μουνόδουλα ναυάγια. Τους πουλάνε γιαλαντζί γκομενιλίκι (εδώ γελάνε ), και αποκλειστικότητα ( εδώ γαμιούνται όλοι στα γέλια ). Κσι τα ναυάγια το αγοράζουν το παραμύθι. Μιλάμε για "κλινικές" περιπτώσεις.
Ο Β.Τσομπάνης είχε πει κάποτε πως οι σπονσορετς  είναι το θήραμα και ο ίδιος ο θηρευτής!Νομίζω πως κάπου έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι... :think: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: XXXSSS

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη πεπονογαμη τωρα ο δασκαλος μου λεει δεν ηταν δικη του ιδεα να μου κανεις πλακα.
οτι ψεματα μου ειπες ο δασκαλος σου ειπε για το παρκο να γραψεις χαχαχαχ.
ο δασκαλος παλι μου εκανε επιπλιξη που απαντω και εξηγω σε ρολογα.λεει ολο κολας.
τα ειπαμε με δασκαλο πολλες φορες και εδω και 15 χρονια εχουμε την ιδια γνωμη με δασκαλο.
οτι ουκρανια δεν ειναι μερος για γκομενες και οτι πρεπει να παιζουμε αλλου για νορμαλ.
οπως ειπα πολλες φορες εμενα μου αρεσει σαν πολη κιεβ και οδυσσο και δεν βαριεμε ποτε εκει.
αλλα αντι να τα τρωω με καθε ασχετη που δεν αξιζει πλεον τα τρωω μονος και αντε καμια βιζιτα.
τελος.εχω παει αρμενια και γεωργια και ειδα και πολυ καλυτερες γκομενες και εκατο φορες πιο ομορφες.
οδυσσο βολτα,συγγενεις,φιλοι καμια βιζιτα και ψωνια για μενα.αν θελω απο εκει κατεβενω τυφλιδα που εκανα καπια κονε και γνωριζω την μερα 10 τουριστριες!4 μερες τυφλιδα γνωρισα πιο πολλες απο οτι
τα τελευτεα 2 χρονια οδυσσο.
Μήπως σου είπε ότι εγώ έβαλα και να σε δείρουν τότε? :2funny:Στο πάρκο πριν σε πιάσει η αστυνομία σε βαράγενε οι γκόμενες με της τσάντες τους  :2funny:κ'εσύ προσπαθούσες να φυλαχτεις και της έτρωγες της τσαντιές  :2funny:

Της πουτάνες τουλάχιστον της γαμάς ενώ αυτές του τα τρώνε και με βαριά καρδιά του κάθονται!Οπως στη φώτο έχει μιά εκφραση σα να λέει:κοίτα που κατάντησα  :2funny:
  Στο μεταξύ αυτή τη φώτο ο ίδιος ο Βλάκμαν της έστειλε σε κάποιους με πμ και μου την έστειλαν εμένα είναι η μία γκόμενα του.

Συνημμένα

• gkomena vlakman.jpg
    gkomena vlakman.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Like

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
H γκομενα που εφερα τον Ιουνιο ηταν αυτή.

I3awhe.jpg

Z5oJAY.jpg

CC7tsg.jpg

7pzXrt.jpg

Τα άλλα είναι φωτοσόπ.

Πάντως αν κάποιος διέρρευσε φωτός τον χύνω στη μάπα και να προσέχει.

• Like

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81

Είσαι υπερβολικός με τον Τσομπάνη...

O kman ούτε αποκλειστικότητα θεωρεί πως έχει ούτε το πιστεύει το γκομενιλίκι, μόνος λέει ψευτοσχέση. Δεν εμφανίζεται δηλαδή ηλίθιος που νομίζει ότι τον γουστάρουν ή ότι ενδιαφέρονται για αυτόν, ίσα ίσα τη βλέπει την πραγματικότητα.

Θέλει να γαμάει "γκόμενες" γρήγορα σε ταξίδια του ΣΚ, χωρίς να τον γουστάρουν, να τις μοστράρει έξω, να τις αλλάζει συχνά και να είναι 20 χρόνια νεότερες και 20 πόντους ψηλότερες και 8αρια. Δεν προσπαθεί ο kman να γοητεύσει τις γκόμενες, δεν τον ενδιαφέρει, συναλλαγή κάνει. Αν βάλεις αυτές τις προδιαγραφές και είσαι στην ηλικία του kman, κάπου τόσα νομίζω είναι να δίνεις, σε γενικές γραμμές. Δεν νομίζω ότι τον πιάνουν πολύ κορόιδο.

Τώρα θα μου πεις για πιο λόγο να το θέλει κάποιος αυτό? Ούτε εγώ το καταλαβαίνω αλλά περί ορέξεως...

Και ένα κουίζ για εσένα και για όποιον άλλον, απλά για να δούμε ότι ευκαιρία μπορεί να βρεθεί και σε κάτι που κανονικά είναι μαλακία: μπορείτε να φανταστείτε μια περίπτωση που αντικειμενικά ΣΥΜΦΕΡΕΙ να πληρώσετε μια μουνάρα βίζιτα έξτρα για να την κυκλοφορήσετε μετά το γαμήσι?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

O kman ούτε αποκλειστικότητα θεωρεί πως έχει ούτε το πιστεύει το γκομενιλίκι, μόνος λέει ψευτοσχέση. Δεν εμφανίζεται δηλαδή ηλίθιος που νομίζει ότι τον γουστάρουν ή ότι ενδιαφέρονται για αυτόν, ίσα ίσα τη βλέπει την πραγματικότητα.

Δεν ισχυρίστηκα οτι πιστεύει ο kman σε γκομενιλίκι και αποκλειστικότητα. Η πλειοψηφία ομως των sponsors τα πιστεύει αυτά. Πίστεψέ με τυχαίνει να ξέρω !!!

Επίσης ενώ τη βλέπει τη πραγματικότητα θέλει να μας πείσει οτι αυτές οι γυναίκες δεν είναι πουτάνες. Και εκεί έγκειται η παπαριά του.

Οποια γυναίκα απαιτεί χρήματα για να σου κάτσει είναι απλά πουτάνα. Τα άλλα περί semipros, sponsorets, και τις χίλιες αποχρώσεις της πουτάνας  είναι αμπελοφιλοσοφίες.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.285
Πόντοι
7.216
Τυπε αν μπεις στα πουτανοσαητ που πουλάνε Κολ γκερ στην αθηνα θα δεις κόστος για 0,5 ώρα, για 1 ωρα ως και για μια μέρα. Το κόστος είναι πολλαπλάσιο επομένως όλοι οι λογικοί/προσγειωμένοι γαμεις που έχουν επιγνωση τι αγοράζουν προτιμούν το πρόγραμμα της μισής άντε μιας ώρας.

Από την άλλη υπάρχουν περιπτώσεις όπου η μια ωρα σε σχέση με την μιση μέρα έχουν ελάχιστη διαφορά από απόψη κόστους (βλ. Ταϋλανδη 35€ για μια ώρα 50€ για 12).
Οπότε πάλι οι λογικοί/προσγειωμεμοι γαμεις επιλέγουν το 12ωρο ως vfm.

Τώρα υπάρχουν και οι μαλακές, βλ. Κμαν, που πληρώνουν με την ώρα, σε αντιστοιχία με τα ταξι, για να τους ακολουθήσει η γκόμενα μετα το γαμησι ώστε να νιώθουν σημαντικοί.
Στην ουσία κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ότι δεν πήγαν με πουτανα αλλά με μια νορμάλ γκομενα, με την μόνη διαφορά ότι το ταξίμετρο συνεχίζει και γράφει....

xexe2

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Like
624
Πόντοι
81
Δεν ισχυρίστηκα οτι πιστεύει ο kman σε γκομενιλίκι και αποκλειστικότητα. Η πλειοψηφία ομως των sponsors τα πιστεύει αυτά. Πίστεψέ με τυχαίνει να ξέρω !!!

Συμφωνώ απολύτως και εγώ ξέρω. Επίσης η πλειοψηφία των σπονσόρων ενδιαφέρονται πιο πολύ να μοστράρουν παρά να γαμάνε. Ο kman τουλάχιστον γαμάει.

Επίσης ενώ τη βλέπει τη πραγματικότητα θέλει να μας πείσει οτι αυτές οι γυναίκες δεν είναι πουτάνες. Και εκεί έγκειται η παπαριά του.

Οποια γυναίκα απαιτεί χρήματα για να σου κάτσει είναι απλά πουτάνα. Τα άλλα περί semipros, sponsorets, και τις χίλιες αποχρώσεις της πουτάνας   είναι αμπελοφιλοσοφίες.

Η διαφορά σας είναι απλά στον ορισμό, διοτί για το τι είναι αυτές οι γκόμενες συμφωνείτε. Συνήθως μόνο χαζοί συντηρούν διαφωνία πάνω σε ορισμό χωρίς να υπάρχει ουσία.

Τέλος, για να αφήσουμε τον kman, για το κουίζ τι γνώμη έχεις?

• Like

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

.

Θέλει να γαμάει "γκόμενες" γρήγορα σε ταξίδια του ΣΚ, χωρίς να τον γουστάρουν, να τις μοστράρει έξω, να τις αλλάζει συχνά και να είναι 20 χρόνια νεότερες και 20 πόντους ψηλότερες και 8αρια. Δεν προσπαθεί ο kman να γοητεύσει τις γκόμενες, δεν τον ενδιαφέρει, συναλλαγή κάνει. Αν βάλεις αυτές τις προδιαγραφές και είσαι στην ηλικία του kman, κάπου τόσα νομίζω είναι να δίνεις, σε γενικές γραμμές. Δεν νομίζω ότι τον πιάνουν πολύ κορόιδο.

Τώρα θα μου πεις για πιο λόγο να το θέλει κάποιος αυτό? Ούτε εγώ το καταλαβαίνω αλλά περί ορέξεως...

Θέλει να μοστράρει τις πουτάνες αρπακτικά για γκόμενες !! Δεν νομίζεις οτι υποτιμά τη νοημοσύνη μας με αυτό ??

Κάνει μια συναλλαγή. Γαμήσι έναντι χρημάτων. Αυτός είναι απλά ο ορισμός της πουτάνας.

Οχι φίλε δεν αδειάζουν ολοι οι άντρες στην  ηλικία του kman τους λογαριασμούς τους στα αρπακτικά.Εδώ κάνεις λάθος. Εκτός από μένα ξέρω προσωπικά πολλούς ανθρώπους που δεν το κάνουν και βρίσκουν γκόμενες, ισως όχι 20 χρόνια μικρότερες αλλά βρίσκουν. Και στη τελική αν θέλουν πουτάνες πιπίνια τις πληρώνουν στο ένα πέμπτο από αυτά που αυτός δίνει.

Ναί κορόιδο τον πιάνουν. Κορόιδο με περικεφαλαία !!!

• Like

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
.

Και ένα κουίζ για εσένα και για όποιον άλλον, απλά για να δούμε ότι ευκαιρία μπορεί να βρεθεί και σε κάτι που κανονικά είναι μαλακία: μπορείτε να φανταστείτε μια περίπτωση που αντικειμενικά ΣΥΜΦΕΡΕΙ να πληρώσετε μια μουνάρα βίζιτα έξτρα για να την κυκλοφορήσετε μετά το γαμήσι?

Για να απαντήσω στην ερώτησή σου.

Ολες οι υπηρεσίες έχουν ένα κόστος που η προσφορά και η ζήτηση καθορίζει.

Οταν ζητάς μια μη κοστολογημένη υπηρεσία. Μια υπηρεσία πού δεν είναι στο κατάλογο μιας εταιρίας η γενικότερα της πιάτσας τότε μιλάς για συτό που οι Αγγλοσάξωνες λένε "customised service".

To customise service πάντα πληρώνεται μέ ένα μεγάλο και σε κάποιες περιπτώσεις τεράστιο premium.

Είναι η χαρά των service providers οποτε κάποιος πελάτης τους το ζητάει.

Τα παίρνουν large μέσα απο τέτοιες υπηρεσίες.

Οι δε πελάτες τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Ένα σημαντικό κριτήριο τους για την επιλογή τεράστιων λύσεων λογισμικού είναι η λυση που συνεπάγεται ελαχιστοποίηση του customization.

Σου απάντησα με business όρους για να σου απαντήσω οτι τελικά

Ποτέ δεν συμφέρει αυτό που γράφεις.

Θα αναφέρω όμως μια εξαίρεση. Είναι η περίπτωση που η βίζιτα δεν σε βλέπει μόνο σαν πελάτη και αρχίζει να κάνει "δεύτερες σκέψεις". Πράγμα βέβαια εξαιρετικά σπάνιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom