Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο εξηγω εν μερει , προσωπικα αν δεν δω ο ιδιος καταστασεις ολα μου φαινονται θεωρειες ειτε τα γραφεις εσυ ειτε αλλος.
Πρεπει να παραδεχτω οι αφηγησεις ειναι ισαξιες συγγραφεα best seller και διασκεδαζω να διαβαζω τα γραφομενα του.
Αλλα οπως εγραψα πριν με ενοχλουν προσωπικες επιθεσεις οταν απλα καποιος γραφει την δικη του πραγματικοτητα ας ειναι και ψευτικη.
Εγω εχω την εξης απορια , τι διαφορα εχουν οι γκομενες στο κιεβο 10 χρονια πριν με σημερα?

Καμία διαφορα απλα τώρα δε βλέπεις τόσα οχταρια,εννιαρια όπως τότε γιατί οι μουναρες την κοπανησαν με το άνοιγμα της βιζας πέρυσι.
Κατά τα αλλα οι γκομενες είναι ακριβώς οι ιδιες,τα μαγαζιά ακριβώς τα ίδια,οι απαιτήσεις ιδιες,η πόλη ίδια.Εχουν παχύνει μόνο κατά 5 κιλά περίπου απο τότε.(π.χ. και τότε υπήρχε το Carribean,το D Lux κτλ και είχαν το ίδιο clientelle).
Με το 2003 βέβαια που πρωτοπηγα υπάρχουν τεράστιες διαφορές,τότε ήταν σοβιετική πόλη χωρίς καθόλου δυτική επίδραση.Αλλαξαν πολλά με την πορτοκαλί επανάσταση το 2004.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι ατυχία τότε ρε συ να είναι μόνο το ψωλάκι διαθέσιμο στο Cocco.
Καλά τώρα πάνε αυτές οι εποχές.Μην έχουν τα μέλη του φόρουμ ψευδαισθήσεις οτι θα ζήσουν καταστάσεις Πόζναν 2014 ή 2008 ή 2005 όπως εμείς στα νιάτα μας.
Αν και μερικοί ακόμα γαμάνε Πολωνία όπως αυτός ο γαμέας που κατάφερε να ανακτήσει το Πόζναν το 2018.

Δυνατη βραδεια τοτε, τα σκηνικα διαδεχοταν το ενα το αλλο !Η ενταση τοσο δυνατη που ειχα χασει τη μπαλα !Χτυπουσες με Blitzkrieg πριν καν αντιληφθει κανεις το παραμικρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δυνατη βραδεια τοτε, τα σκηνικα διαδεχοταν το ενα το αλλο !Η ενταση τοσο δυνατη που ειχα χασει τη μπαλα !Χτυπουσες με Blitzkrieg πριν καν αντιληφθει κανεις το παραμικρο

Ηταν Πέμπτη και δεν είχε κόσμο.Μετά ήρθα ΠΣΚ Cocco,Frantic γινότανε χαμός.
Αλλά ήταν άλλη ατμόσφαιρα Πολωνία τότε πολύ πιο λαικές και εύθυμες κοπέλες από τώρα και οι Πολωνοί χύμα καμία σχέση με τώρα που είναι χτισμένοι στα γυμναστήρια και καλοντυμένοι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Όπως τα περιγράφω είναι.Δεν υπάρχουν εύκολα.
Αν θέλετε ευκολα πάτε νοτιοανατολικη Ασία όπως ο Mindreader να γαματε κιτρινες.
Οχταρια κτλ σε Ευρώπη χωρίς λεφτά είναι περίπου αδύνατον,τέρμα οι καλές εποχές.
Οτι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια !!! :grin: :grin:

Αφού είναι τόσο εύκολο πήγαινε στη ΝΑ Ασία η στην Αφρική να σε δούμε.

ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΆ !!! ΑΠΛΗΡΩΤΟ !! Και με οκτάρια και πάνω !! Οπως το κάνει αυτός ο "άχρηστος" ο mindreader.

O οποίος σταμάτησε να πηγαίνει στα Σλαβικά μουνολίβαδα όταν κάτι τύποι σαν και εσένα χάλασαν την εκεί πιάτσα χρυσοπληρώνοντας μετριότητες.

Το ξέρεις καλά οτι μαζί μου δεν σε παίρνει.

Οταν πήγαινες εγώ γύριζα για πολλοστή φορά !! Τότε που έπαιζαν οχτάρια και εννιάρια στα σλαβικά μουνολίβαδα.

Αντε τώρα να κάνεις υπερωρίες για να ταίσεις τα αρπακτικά που αποκαλείς σπονσορέτες,που σε μαδάνε συστηματικά !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παπάρια.Πας στα εύκολα όπως οι άλλοι γιατι δε σε παίρνει ανατολική Ευρώπη όπως είναι τώρα οποτε έριξες τα στάνταρτς σου όπως κάνουν όλοι.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Καμία διαφορα απλα τώρα δε βλέπεις τόσα οχταρια,εννιαρια όπως τότε γιατί οι μουναρες την κοπανησαν με το άνοιγμα της βιζας πέρυσι.
Κατά τα αλλα οι γκομενες είναι ακριβώς οι ιδιες,τα μαγαζιά ακριβώς τα ίδια,οι απαιτήσεις ιδιες,η πόλη ίδια.Εχουν παχύνει μόνο κατά 5 κιλά περίπου απο τότε.(π.χ. και τότε υπήρχε το Carribean,το D Lux κτλ και είχαν το ίδιο clientelle).
Με το 2003 βέβαια που πρωτοπηγα υπάρχουν τεράστιες διαφορές,τότε ήταν σοβιετική πόλη χωρίς καθόλου δυτική επίδραση.Αλλαξαν πολλά με την πορτοκαλί επανάσταση το 2004.
Εγώ βλέπω τεράστια αλλαγή και το έχω αναλύσει στο νήμα της Ρωσίας και πρώτος μάλιστα το χειμώνα του 2016/17 !
Ήταν η σημαδιακή περίοδος που κάηκαν τα πάντα στο μυαλό των γυναικών! Ήταν οι 4-5 μήνες που εκτοξεύτηκε η χρήση του Instagram και έγινε παγκόσμια μόδα!
...Ακόμα και οι σπονσορετς σου από εκείνο το χειμώνα και μετά τσίμπησαν ένα 200αρι παραπάνω διότι μέχρι τότε μιλούσες για 150-200 μάξιμουμ και από εκείνο το χειμώνα και μετά σου έχει φάει το χαιλίκι του ινστα το πεντακοσαρικο...
Σκέψου στο πραγματικό καμάκι τι ζημιά έχει γίνει όταν η κάθε μαλακισμένη έχει στο μυαλό μόνο την επόμενη φώτο και την αποθέωση από κάτω...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παπάρια.Πας στα εύκολα όπως οι άλλοι γιατι δε σε παίρνει ανατολική Ευρώπη όπως είναι τώρα οποτε έριξες τα στάνταρτς σου όπως κάνουν όλοι.

Ναι βέβαια !!  :grin:

Είναι πολύ εύκολο να ρίξεις, στο απλήρωτο οχτάρια στα bars του Λάγος, η της Ακρα, η του Capo Verde, η του Ανταναναρίβο !! :grin: :grin:

Να σε δώ να παίζεις, ΣΤΟ ΕΎΚΟΛΟ, στη Καρταχένα η στο Μαρακαίμπο η στο Μεντεγίν.

Ούτε καν περνάει από το μυαλουδάκι σου η διαδικασία !!

Ούτε καν που είναι στο χάρτη δεν ξέρεις και έχεις και άποψη για το τι παίζει σε αυτά τα μέρη.

Κακομοίρη !!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ναι βέβαια !!  :grin:

Είναι πολύ εύκολο να ρίξεις, στο απλήρωτο οχτάρια στα bars του Λάγος, η της Ακρα, η του Capo Verde, η του Ανταναναρίβο !! :grin: :grin:

Να σε δώ να παίζεις, ΣΤΟ ΕΎΚΟΛΟ, στη Καρταχένα η στο Μαρακαίμπο η στο Μεντεγίν.

Ούτε καν περνάει από το μυαλουδάκι σου η διαδικασία !!

Ούτε καν που είναι στο χάρτη δεν ξέρεις και έχεις και άποψη για το τι παίζει σε αυτά τα μέρη.

Κακομοίρη !!
Ωχτάρια μη Ευρωπαίες έχω δει μόνο στην ...Αργεντινή ...
Βέβαια δεν είμαι απόλυτος διότι το δείγμα μου είναι ότι έχω δει στην Ευρώπη και στη Ρόδο από το πλήθυσμό που κάνει διακοπές .. Ίσως η επιτόπια αυτοψία στα πέρατα του κόσμου, ως προς τη δική μας γεωγραφική θέση, να με κάνει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου..

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ωχτάρια μη Ευρωπαίες έχω δει μόνο στην ...Αργεντινή ...
Βέβαια δεν είμαι απόλυτος διότι το δείγμα μου είναι ότι έχω δει στην Ευρώπη και στη Ρόδο από το πλήθυσμό που κάνει διακοπές .. Ίσως η επιτόπια αυτοψία στα πέρατα του κόσμου, ως προς τη δική μας γεωγραφική θέση, να με κάνει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου..
Παντού έχει όμορφες γυναίκες φίλε !!

Οχι ίσως στη στατιστική πυκνότητα που κάποτε είχαν τα σλαβικά μουνολίβαδα. Αλλά αν ψάξεις θα βρείς !!
Και λέω κάποτε γιατί ένα απο τα λίγα σωστά που έγραψε ο Kman είναι οτι σε μεγάλο βαθμό τα οχτάρια και πάνω με το άνοιγμα των συνόρων την εκαναν.

Αν ψάξεις θα βρείς παντού οχτάρια.
Και θα είναι αλλιώς !! Πίστεψέ με !! :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
εμπειρια ζωης τυπε, αξιωθηκες να  δεις τον αρχηγο  να ξεχυνεται και να εφορμα  :uzi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786

Ναι βέβαια !! :grin: :grin:

Δεν με παίρνει !! :grin:

Συνημμένα

• 1537047351958_ebee5532-5658-417a-8104-4f58b0b5ee2f-289x289.jpg
    1537047351958_ebee5532-5658-417a-8104-4f58b0b5ee2f-289x289.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1-800x460.jpg
    da9b496a-03b9-4bf9-bad0-3705c0f1c8c1-800x460.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εμπειρια ζωης τυπε, αξιωθηκες να  δεις τον αρχηγο  να ξεχυνεται και να εφορμα   :uzi:

τοτε αν και ειχα εκστασιαστει απο το θεαμα, ωστοσο δεν ειχα αντιληφθει πληρως την αξια και τη μοναδικοτητα αυτων τον στιγμων που ζουσα. Τωρα που εχει περασει ο καιρος συνειδητοποιω το μεγαλειο μιας τετοιας εμπειριας

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
τοτε αν και ειχα εκστασιαστει απο το θεαμα, ωστοσο δεν ειχα αντιληφθει πληρως την αξια και τη μοναδικοτητα αυτων τον στιγμων που ζουσα. Τωρα που εχει περασει ο καιρος συνειδητοποιω το μεγαλειο μιας τετοιας εμπειριας

Είσαι ΑΔΕΡΦΟΣ !!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
υστερα απο χρονια θα τη διηγεισαι σε νεους που θα θελουν να μαθουν πως ητανε τοτε στα χρονια των σλαβικων μουνολιβαδων

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Αυτο εξηγω εν μερει , προσωπικα αν δεν δω ο ιδιος καταστασεις ολα μου φαινονται θεωρειες ειτε τα γραφεις εσυ ειτε αλλος.
Πρεπει να παραδεχτω οι αφηγησεις ειναι ισαξιες συγγραφεα best seller και διασκεδαζω να διαβαζω τα γραφομενα του.
Αλλα οπως εγραψα πριν με ενοχλουν προσωπικες επιθεσεις οταν απλα καποιος γραφει την δικη του πραγματικοτητα ας ειναι και ψευτικη.
Εγω εχω την εξης απορια , τι διαφορα εχουν οι γκομενες στο κιεβο 10 χρονια πριν με σημερα?

Σου ξαναλέω, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Από και και πέρα ρώτα συγκεκριμένες ερωτήσεις για να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου θα σου απαντήσω γιατί ο Κμαν ως συνήθως πέταξε μία μπαρούφα και μισή εκτός στο θέμα της ποιότητας. Επειδή ήμουν Κίεβο 2007 και 2008 (από 2009 άρχισα Πολωνία και Βαλτικές) οι διαφορές ήταν οι εξής:

1) Τρομερή ποιότητα 8 plus.
2) Ανατολικά ντυσίματα, δηλαδή μίνι αφαλό και 12ποντο. Δίμετρα μουνιά που τα βγαζαν καμάκια με καλό μπλα μπλα και χωρίς δώρα, απλά ένα δείπνο και το ταξί. (Παρένθεση, τα ανατολικά ντυσιμάτα από τότε άρχισαν να φθείνουν λόγω πορτοκαλί επανάστασης και εκεί που παλιά ήταν 9 στα 10, τότε ήταν 5-6 στα 10).
3) Ανατολικού στυλ κλαμπ που σταματούσαν τη μουσική για να παίξουν μπλουζ και έπαιρνες όποια σου άρεσε (ας ήταν και 10) με ένα χότσες ταντσεβάτ? Και έπαιζες παιχνίδι. Βέβαια σοβαρό μείον πως οι 7-8 στις 10 δεν ξέραν αγγλικά, αλλά με ρωσικά (ακόμα και νοήματα) έκανες τρελό παιχνίδι. Παίζαν συνέχεια το νικοτίνη του μαζωνάκη. Κλαμπ ακυρίλλευτα, μουσική ότι να ναι και γυναίκες που όλες ψάχνονταν. Επίσης στα κλαμπ επιτρεπόταν το στρηπτιζ σαν σόου. το 2006 τα κόψαν ελέω "πορτοκαλί επανάστασης". Η ατμόσφαιρα όμως ήταν άκρως ερωτική. Και φυσικά οι γκρίζες ζώνες της εποχής ήταν ένα δεκαροεικοσάρικο....
4) Τρομέρο καμάκι στο μέτρο, στο δρόμο, ασύστολα. Έλεγες where is mcdonalds και σε πιάναν από το χέρι να σε πάνω γιατί σε θεωρούσαν ανώτερο σαν Ευρωπαίο και θέλαν να δείξουν τον καλό τους εαυτό σαν Ευρωπαίες πλέον μετά την πορτοκαλί επανάσταση. Προφανώς χρόνο με το χρόνο αυτό το φαινόμενο έφθεινε. Καθόσουν παγκάκι χρεσάτικ, σε άκουγαν να μιλάς αγγλικά στο τηλέφωνο και σoυ πιάναν κουβέντα μόνες!!! Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να τις χρηματίσει... Οι ξένοι ελάχιστοι... Ένας πραγματικός παράδεισος.
5) Ιστοσελίδα Hi5 άπειρα μηνύματα ....
6) Γίδροπαρκ στα ντουζένια τους που πήγαινε όλη η φτώχεια, με το που πέρναν γραμμή είσαι ξένος, ποια θα σε πρωτοπάρει.
7) smartphone, αντιρωσισμός, ινστα, δυτικός τρόπος ζωής δεν υπήρχε. Έδινες λουλούδια και σε αγαπούσαν και ας της έκανες και μια βόλτα σε ένα πάρκο.

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Σου ξαναλέω, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Από και και πέρα ρώτα συγκεκριμένες ερωτήσεις για να πάρεις συγκεκριμένες απαντήσεις. Τώρα σχετικά με την ερώτησή σου θα σου απαντήσω γιατί ο Κμαν ως συνήθως πέταξε μία μπαρούφα και μισή εκτός στο θέμα της ποιότητας. Επειδή ήμουν Κίεβο 2007 και 2008 (από 2009 άρχισα Πολωνία και Βαλτικές) οι διαφορές ήταν οι εξής:

2) Ανατολικά ντυσίματα, δηλαδή μίνι αφαλό και 12ποντο. Δίμετρα μουνιά που τα βγαζαν καμάκια με καλό μπλα μπλα και χωρίς δώρα, απλά ένα δείπνο και το ταξί. (Παρένθεση, τα ανατολικά ντυσιμάτα από τότε άρχισαν να φθείνουν λόγω πορτοκαλί επανάστασης και εκεί που παλιά ήταν 9 στα 10, τότε ήταν 5-6 στα 10).
3) Ανατολικού στυλ κλαμπ που σταματούσαν τη μουσική για να παίξουν μπλουζ και έπαιρνες όποια σου άρεσε (ας ήταν και 10) με ένα χότσες ταντσεβάτ? Και έπαιζες παιχνίδι. Βέβαια σοβαρό μείον πως οι 7-8 στις 10 δεν ξέραν αγγλικά, αλλά με ρωσικά (ακόμα και νοήματα) έκανες τρελό παιχνίδι. Παίζαν συνέχεια το νικοτίνη του μαζωνάκη. Κλαμπ ακυρίλλευτα, μουσική ότι να ναι και γυναίκες που όλες ψάχνονταν. Επίσης στα κλαμπ επιτρεπόταν το στρηπτιζ σαν σόου. το 2006 τα κόψαν ελέω "πορτοκαλί επανάστασης". Η ατμόσφαιρα όμως ήταν άκρως ερωτική. Και φυσικά οι γκρίζες ζώνες της εποχής ήταν ένα δεκαροεικοσάρικο....
4) Τρομέρο καμάκι στο μέτρο, στο δρόμο, ασύστολα. Έλεγες where is mcdonalds και σε πιάναν από το χέρι να σε πάνω γιατί σε θεωρούσαν ανώτερο σαν Ευρωπαίο και θέλαν να δείξουν τον καλό τους εαυτό σαν Ευρωπαίες πλέον μετά την πορτοκαλί επανάσταση. Προφανώς χρόνο με το χρόνο αυτό το φαινόμενο έφθεινε. Καθόσουν παγκάκι χρεσάτικ, σε άκουγαν να μιλάς αγγλικά στο τηλέφωνο και σoυ πιάναν κουβέντα μόνες!!! Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να τις χρηματίσει... Οι ξένοι ελάχιστοι... Ένας πραγματικός παράδεισος.
6) Γίδροπαρκ στα ντουζένια τους που πήγαινε όλη η φτώχεια, με το που πέρναν γραμμή είσαι ξένος, ποια θα σε πρωτοπάρει.
7) smartphone, αντιρωσισμός, ινστα, δυτικός τρόπος ζωής δεν υπήρχε. Έδινες λουλούδια και σε αγαπούσαν και ας της έκανες και μια βόλτα σε ένα πάρκο.

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.
Τι μου θύμησες τώρα  :respect:

Συνημμένα

• 13a6ed8754638b5f75f23e5486bbfbb6.jpg
    13a6ed8754638b5f75f23e5486bbfbb6.jpg
    239,2 KB · Εμφανίσεις: 80

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. H μεγάλη ζημιά έγινε από τους ξένους.. και κυρίως άραβες κ τούρκοι που είναι λογικής κμαν. Μεγάλη ζημιά και τα μίντια λόγω της εκδυτικοποίησης άρχισαν να λένε για σεξ τουρισμ και μην πηγαίνετε με ξένους. Άρχισαν να φοβίζουν τον κόσμο τα μίντια με αρρώστιες και hiv. Όλα αυτά στοχευμένα στα πλαίσια εκδυτικοποίησης, δηλαδή αγαμίασης! Και φυσικά η ουέφα σαν πιόνι των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών, έδωσαν στους τριτοκοσμικούς μαζί με τους άλλους (πολωνούς) το ουέφα νικώντας την ΙΤΑΛΙΑ !!! Γελάνε και τα τσικό της Μασία ...... Απλά γιατί ήταν στο σχέδιο η εκδυτικοποίηση, η άγρια καπιταλιστική εκμετάλευση, η ανεξαρτησία και εργασία της γυναίκας (περισσότερη κατανάλωση δυτικών προϊόντων) και φυσικά το σκαλοπατάκι να πληγώσουν τη Ρωσία και να τη χτυπήσουν στην καρδιά.

Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

Σίγουρα και άλλα πολλά που μου διαφεύγουν τώρα. Προσοχή, πουτάνες υπήρχαν. Υπήρχαν σε ένα ποταμόπλοιο μπαρ εκείνη την εποχής, δε θυμάμαι πως λεγόταν, ίσως κανας παλιός να ξέρει. Οι κμαν της εποχής πηγαίναν εκεί και χρυσοπληρώναν 100 δολλάρια το γαμήσι ενώ μπορουσαν να βρουν άπειρα μουνιά με λίγο καμάκι. Εν ολίγοις αυτά άλλαξαν. H μεγάλη ζημιά έγινε από τους ξένους.. και κυρίως άραβες κ τούρκοι που είναι λογικής κμαν. Μεγάλη ζημιά και τα μίντια λόγω της εκδυτικοποίησης άρχισαν να λένε για σεξ τουρισμ και μην πηγαίνετε με ξένους. Άρχισαν να φοβίζουν τον κόσμο τα μίντια με αρρώστιες και hiv. Όλα αυτά στοχευμένα στα πλαίσια εκδυτικοποίησης, δηλαδή αγαμίασης! Και φυσικά η ουέφα σαν πιόνι των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών, έδωσαν στους τριτοκοσμικούς μαζί με τους άλλους (πολωνούς) το ουέφα νικώντας την ΙΤΑΛΙΑ !!! Γελάνε και τα τσικό της Μασία ...... Απλά γιατί ήταν στο σχέδιο η εκδυτικοποίηση, η άγρια καπιταλιστική εκμετάλευση, η ανεξαρτησία και εργασία της γυναίκας (περισσότερη κατανάλωση δυτικών προϊόντων) και φυσικά το σκαλοπατάκι να πληγώσουν τη Ρωσία και να τη χτυπήσουν στην καρδιά.

Τώρα αφού θες να ξέρεις ποιος έχει δίκιο, ρώτα άλλους 10 που πηγαν Κιεβο στα 00s και βάσει λογικής, ακούς την πλειοψηφία και απομονώνεις τη μειοψηφεία. Κάποιος παλιός που πήγε τα παλιά χρόνια (κάμακερ όχι χορηγός), ας διορθώσει, ας με βγάλει τρελό, ας προσθέσει, ας αφαιρέσει.

Το κομμάτι της τροποποίησης:

H μεγάλη ζημιά έγινε από τους ξένους.. και κυρίως άραβες κ τούρκοι που είναι λογικής κμαν. Μεγάλη ζημιά και τα μίντια λόγω της εκδυτικοποίησης άρχισαν να λένε για σεξ τουρισμ και μην πηγαίνετε με ξένους. Άρχισαν να φοβίζουν τον κόσμο τα μίντια με αρρώστιες και hiv. Όλα αυτά στοχευμένα στα πλαίσια εκδυτικοποίησης, δηλαδή αγαμίασης! Και φυσικά η ουέφα σαν πιόνι των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών, έδωσαν στους τριτοκοσμικούς μαζί με τους άλλους (πολωνούς) το ουέφα νικώντας την ΙΤΑΛΙΑ !!! Γελάνε και τα τσικό της Μασία ...... Απλά γιατί ήταν στο σχέδιο η εκδυτικοποίηση, η άγρια καπιταλιστική εκμετάλευση, η ανεξαρτησία και εργασία της γυναίκας (περισσότερη κατανάλωση δυτικών προϊόντων) και φυσικά το σκαλοπατάκι να πληγώσουν τη Ρωσία και να τη χτυπήσουν στην καρδιά.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206

Χαίρομαι που σου έφερα όμορφες αναμνήσεις. Θες να μοιραστείς κάποιες ιστορίες? Εγώ δεν πήγα ποτέ γιατί κάθε μέρα είχα περιπέτεια και γαμήσι με καινούργια η παλιά και δε διέθετα τότε τα 100 δολλάρια, πιτσιρικάς στα ντουζένια μου δεν καταδεχόμουν. Ακόμα και τώρα δεν καταδέχομαι, αλλά μία τσάρκα θα την έκανα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.279
Πόντοι
3.656
@ ταρκετ
river palace
λεγοταν το ποταμοπλοιο
καζινο που κλεβαν πουτανες της πλακας που ζηταγαν 200δολαρα ,εποχη που οι ιδιες δεν επιαναν ουτε 30 εκτος ριβερ
καλτ αλλα πολυ οφ φαση
:thubsdown:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom